Sivuja: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705169 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #630 : 08.10.2007 15:44:52 »

Mija. Sinullekin tulee korttia. Vastausjärjestys on työ/oppinnot, tasapaino ja miehet.

SAUVOJEN KAKKONEN – HERRUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Mars Oinaassa, sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta

Aktiivista, dynaamista voimaa hallitseva planeetta Mars on tässä kortissa omassa merkissään, Oinaassa. Oinas on uranuurtaja, joka alituiseen etsii uusia etenemistapoja. Sitä eteenpäin vievä voimaa löytää jatkuvasti uusia suuntia.
Kortissa on ristissä kaksi sauvaa, jotka ovat tiibetiläisiä ukkosenjyrähdyksen symboleita. Sauvojen päissä olevat hevonsenpäiset hahmot symboloivat puhdasta, tuhoavaa voimaa. Nuolenpäät on koristeltu käärmein. Ne viittaavat tuhon mukana tuomaan uudistumiseen.
Herruus nojaa tasapainoon ja siihen, että ihminen on löytänyt oman keskuksensa. Parempi ilmaisu olisikin ehkä ”komento” siinä mielessä, että ihmisellä on komento myös itsensä suhteen. Tämän edellytyksenä on, että energiasi ovat yhdistyneet ja keskittyneet luomaan rohkeuden, jota tarvitaan uusille teille lähtemiseen. Miten voimakkaasti vaikuttavia muutoksia matkan varrella tapahtuukin, uranuurtajan tasapaino ei heilu.
Maalauksen taustalla on kuvattuna tulen ja veden yhdentyminen, joka alkemiallisesti symboloi ihmisen olemuksen eri puolien yhdistymistä. Tässä yhdistymisessä syntyy se, mikä on uutta. Kun hyväksyt erimielisyydet ja ristiriidat, ne voivat ratketa tavalla, joka muuttaa näkökulmasi asioihin ja laajentaa sitä.
Päätelmät: Kiinnitä huomiotasi oman keskuksesi löytämiseen. Jos olet kontaktissa omaan keskukseesi on varmaa, että hallitsen tilanteen. Luota omaan energiaasi. Älä tee mitään vääriä kompromisseja!
Kysymys: Millaiset tehtävät ja tilanteet ovat sinulle haasteellisia?
Ehdotus: Kun olet haastavassa tilanteessa, istu suorassa ja mukavassa asennossa. Hengitä syvälle vatsaasi. Odota, kunnes hengityksesi kulkee pehmeästi ja rauhallisesti ja tunnet olosi melko rentoutuneeksi. Luo tilanteesta kuva silmiesi eteen ja näe itsesi käsittelemässä tilannetta samalla, kun pysyt omassa keskuksessasi.
Vahvistus: Löydän tällä hetkellä tarvitsemani voiman omasta keskuksestani

Mielenkiintoista työ- ja/tai opiskelupaikkaa ei ole vielä löytynyt, koska et itsekään tiedä, mitä haluaisit, aivan kuten sanoitkin. Kuitenkin jonkinlainen päämäärä on oltava, jotta matkalle voidaan lähteä. Kuvalinkin eräälle toiselle kysyjälle tällaista samanlaista tilannetta niin, että jos lähdet ajelemaan autolla täysin päämäärättömästi, kiertelet mitä suuremmalla todennäköisyydellä samoja reittejä niin kauan, kunnes palaat taas takaisin lähtöpaikallesi.
Mitä tarkemmin määrittelet, minne haluat mennä ja mitä tehdä, sen helpommin matkalle lähtö ja siellä oleminen onnistuvat. Jos et tiedä ihan tarkkaan mitä haluat, keskity menemään kohti jotain sellaista, josta pitäisit. Voit rajata tietyt alat jotka kiinnostavat tähän matkasuunnitelmaasi.
Elämässä ei voi tehdä oikeastaan mitään tietämättä, mitä aikoo tehdä. Maailmankaikkeus tulee sinua vastaan ja auttaa sinua saavuttamaan päämääräsi, kunhan otat itseäsi niskasta kiinni ja päätät, minne päin suunnata. Aina on mahdollisuus tehdä vaihtoja ja opiskella vaikka kaksi ammattia.
Itselläni on hyvin paljon kokemusta tällaisesta haahuilusta, kun en tiedä, minne menisi ja mitä tekisi. Minua tässä päämärrättömyydessä ajaa pelko siitä, että teen väärän valinnan. Todellisuudessa vääriä valintoja ei olekaan, kun kuuntelee intuitiota. Ethän sinä tee samaa haahuilua väärien teiden valitsemisen pelossa? Silloin sinä et hallitse Itseäsi vaan pelko hallitsee sinua.


HIRTETTY
Avainsanat: Jähmettynyt, paikoilleen jumiutuneen suhteen tai tilanteen päättyminen, irtipäästäminen, luopuminen, antautuminen, oppiminen näkemään uudella tavalla, tarve murtaa vanhat käyttäytymismallit

Hirtetty on naulattu ylösalaisin asentoon, joka kuvaa ihmisen oman tahdon murtumista. Tilanne on umpikujassa. Liikkumatilaa ei enää ole. Minkäänlainen pako ei ole mahdollista. Transformaatiota symboloivat käärmeet ovat kääriytyneet kerälle ja nukkuvat.
Hirtetty on naulattu hänen omia jähmettyneitä asenteitaan ja näkökulmiaan symboloivaan puuhun. Hänen silmänsä ovat kiinni – hän on sokea kaikelle, mikä ei sovi hänen kapea-alaisiin käsityksiinsä. Hän vastustaa jokaista uutta aatetta, jokaista uutta virikettä tai jättää ne kokonaan huomioimatta.
Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi. Hiukset, henkisen ja hengellisen ymmärryksen vertauskuva, on ajeltu pois. Hirtetty on menettänyt luottamuksensa jopa omaan intuitioonsa. Mitkään hänen pyrkimyksensä eivät näytä lupaavilta. Ne on tuomittu epäonnistumaan.
Jopa tämänkaltaisenkin toivottomuuden keskellä voi tapahtua ihmeitä! Olet tullut pisteeseen, missä et voi enää välttää näkemästä alastonta totuutta. Ainoa mahdollisuus on kohdata se ja päästää irti. Tämänlaatuinen antautuminen, itsepäisyydestä ja jähmettyneistä ideologioista luopuminen, johtaa kauaskantoiseen sisäiseen muutokseen. Jäykät käyttäytymismallit murtuvat ja kaikki vanha selkiintyy. Tämä merkitsee täydellistä antautumista korkeammalle Itselle. Se vapauttaa kapea-alaisesta ajattelusta ja dogmaattisuudesta. Joka mielellään taipuu Maailmankaikkeuden kosmiseen järjestykseen, voi tulla yhdeksi Taon virran kanssa. ”Tapahtukoon sinun tahtosi, ei minun – sillä Sinun tahtosi on myös minun tahtoni.” Palkinto, jonka saat syvästä antautumisesta Kaikkeudelle on elämäsi täydellinen suunnanmuutos. Voit nähdä maailman uudesta näkökulmasta!
Päätelmät: Nyt sinun on mahdollista tiedostaa, mihin olet jumiutunut.  Mitkä elämäsi alueet ovat jumissa pikemminkin kuin alati muuttuvia ja virtaavia? Mitään ei ole tehtävissä. Jo pelkästään se, että huomaat selvästi, mikä on todellisuutesi, tekee sisäisen muutoksen mahdolliseksi.
Kysymykset: Millä elämäsi alueella olet jumiutunut? Oletko valmis huomaamaan jähmettyneet käyttäytymismallit ja ajatukset? Oletko valmis päästämään niistä irti?
Ehdotukset: Nosta kortti sille, mikä sinua odottaa, kun antaudut.
Vahvistus: Päästän irti. Ymmärrän, hyväksyn ja haluan seurata elämässäni jumaluuden tahtoa, josta tulen vähitellen tietoiseksi.

Tasapainottomuus muuttuu tasapainoksi elämässäsi heti, kun päätät niin tapahtuvan. Se vaatii vanhan minän ja sen ajatusten hylkäämistä, oman uuden Itsen löytämistä. Uusi Itse, se joka sinä todellisuudessa olet, tiedostaa universaalin jatkuvan muutoksen ja suuruuden, jonka tapahtumia ei voi käsittää järjellä vaan intuitiolla. Tuollainen henkilö menee virran mukana intuitionsa ohjaamana vaikka suoraan kohti pahinta odotettavissa olevaa päämäärää, mutta kääntääkin sen voitoksi, koska intuition tarkoitus ei ole hukuttaa meitä vaan pelastaa ja opastaa. Intuitio on tärkein oppaamme koko elämämme aikana ja itse olen ainakin saanut huomata kärsiväni enemmän tai vähemmän karvaasti, jos jätän kuuntelematta sitä Grin
Hirtetty jatkaa lanttien kakkosen korttia eli pysähtyneisyys on muutettava liikkeeksi päästäen irti vanhasta, jotta luontainen tasapaino tulisi takaisin. Luontokin muuttuu alituiseen - ajattele, mikä kaaos syntyisi, jos syksy jämähtäisi päälle muutamaksi vuodeksi! Tai jos sadekausi jättäisi tulematta muutamaan vuoteen! Ei, luonto ei tee niin, luonto menee universaalin virran mukana edustaen jatkuvaa muutosta - koska luonto itse on tuo universaali virta - pitäen kaiken tasapainossa.


LANTTIEN KAKKONEN – MUUTOS
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter Kauriissa, muutos, transformaatio

Kortissa on kuvattuna valtava käärme, uudistumisen symboli. Käärme on muodostanut kahdeksikon, mikä kuvaa äärettömyyttä. Se kuvaa myös alituista muutosta. Käärmeen muodostaman kahdeksikon sisällä on kaksi lanttia, kiinalaiset Ying Yang- symbolit, tasapainon ja harmonian symbolit. Näiden sisällä olevat kolmiot ovat ikivanhoja alkemian symboleita. Ne on maalattu kaikkien neljän elementin värein: punainen on tulta, sininen vettä, harmaa maata ja keltainen ilmaa. Transformaatio koskee kaikkia olemuksen osa-alueita.
Onnea ja laajentumista symboloivat Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat Kauriin merkin ominaispiirteitä.
Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa.  Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi heräillä oloa.
Soturin väri, violetti, osoittaa, että transformaatiosta saadaan uutta voimaa. Ainoa pysyvä asia on väliaikaisuus. Ainoa varma asia on epävarmuus.
Päätelmä: Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!
Kysymykset: Millaisia sisäisiä tai ulkoisia muutoksia elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä? Mihin olet vielä takertunut?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa; ”Ainoa pysyvä asia on muutos.”
Vahvistus: Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

Miestä elämään ei nyt näyttäisi ainakaan lähiaikoina olevan tulossa elämääsi. Tilanne pysyy samana, sillä parisuhteen ajankohta ei ole vielä. Maailma muuttuu omaa tahtiaan ja meidän on mukavinta vain mennä tuon universaalin virran mukana. Se kuljettaa sinut parisuhteen luo, kun aika on oikea ja jos parisuhde ei kuulu tähän elämääsi (omasta päätöksestäsi), silloin parisuhdetta ei tule. En ainakaan intuitiivisesti näe mitään syytä, miksei suhde astuisi elämääsi, kun sen aika tulee.

tallennettu
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #631 : 09.10.2007 11:09:52 »

Kiitos Atha Maarit vastauksesta suhdekysymykseeni ja Crowleyn Voima kortista. Hätkähdyttävän oikea kortti. Asia on tosiaan niin, että olen aikaa mieheltä odottaessani jättänyt elämäni kuin elämättä ja olen hyvin ahdistunut siitä. Menneissä suhteissa on ollut samaa alistumista, johon en enää koskaan halua palata. Siitä varmasti voimallinen kapinani tätä nykyistä sietämätöntä tilannetta vastaan. Uskon, että olen vihdoin kypsempi nauttimaan elämästä sellaisena ihmisenä kuin olen.

Kun ehdit voisitko nostaa sanomani myös tulevaisuudelle työelämässäni ja miten etenen sen suhteen.

t. angelic
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #632 : 09.10.2007 14:29:34 »

Angelic, saatkin nyt ihan pikavastauksen tuohon työelämääsi liittyen! Grin

SAUVOJEN PRINSSI
Avainsanat: Tulen ilmaelementti, kiihkeys, kukoistava rakkaus, intuitiivinen luovuus, pois pimeydestä, valoon

Prinssi istuu levällään liekehtivissä vaunuissa, jotka vierivät nopeasti eteenpäin. Taustalla näkyvät muutamat tummat pilkut viittaavat taakse jäävään pimeyteen. Hän antaa itsestään päättäväisen, avoimen ja vapaan vaikutelman. Prinssi on alasti, mikä tarkoittaa, ettei hänen tarvitse kätkeä tai suojella itseään. Hänen oikeassa kädessään on Feeniksin valtikka, joka symboloi valtaa ja energiaa. Pioneerin tavoin hän valloittaa uusia elämänalueita. Tätä symboloivat hänen jalkansa, joiden asento muistuttaa numeroa 4. Hänen sydämensä avautuu ja hän näkee maailman uusin silmin.
Sauvojen Prinssissä henkilöityy intuitiivisen luovuuden hallitsija, mitä symboloi liekeissä näkyvä vihreä väri.  Kaikki aistit ovat virittäytyneet niin, että niitä voidaan käyttää luovuuteen. Hän luottaa omaan intuitioonsa ja yllättää toiset omaperäisillä ajatuksilla ja ratkaisuilla. Mikään ei voi estää tai rajoittaa Prinssin luovuuden virtausta. Vaunuissa loimuava tuli pitää hänet liikkeellä.
Antautumalla rakkaudelle Prinssi nousee itsensä yläpuolelle. Tätä symboloi hänen rintansa päällä oleva lootuksenkukka. Feeniks-linnun höyhenistä tehdyt siivet nostavat häntä ja antavat hänelle mahdollisuuden katsoa maailmaa korkeammalta. Sauvojen Prinssin on kiehtovan nuoruuden, ylitsevuotavan energian ja elämänilon kuvaus. Hänen ajatuksensa ovat rohkeita ja uskaliaita, täynnä luovaa voimaa. Tätä kuvaa hänen yläpuolellaan oleva siivekäs leijona. Hänen luottamuksensa omiin havaintoihinsa vapauttaa hänet liikkumaan ajatuksissaan ja teoissaan aikaisempien rajoitusten tuolle puolen.
Prinssi on täysin valmis kohtaamaan elämän koetukset ja haasteet. Prinssin suurin oppiläksy on kuitenkin se, että hänen luja tahtonsa voi auttaa häntä saavuttamaan päämäärän ainoastaan silloin, kun se on yhdenmukainen Kaikkeuden tahdon kanssa.
Päätelmät: Sinulla on kaikki, mitä tarvitset! Älä anna minkään pidätellä itseäsi! Älä anna vauhtisi hidastua! Elämä on valmis ottamaan sinut vastaan! Luota omiin rajattomiin luoviin kykyihisi!
Kysymys: Mitä haasteita elämässäsi on tällä hetkellä?
Ehdotus: Levitä käsivartesi ja hengitä syvään sydämeesi.
Vahvistus: Rakastan elämää ja elämä rakastaa minua.

Hyvältä siis näyttäisi työpuolella. Anna mennä pidättelemättä itseäsi, sillä hyvin voimakas luova kausi on nyt tulossa, joka vaatii ulospääsyä. Muista kuitenkin, että onnistumme, kun menemme universaalin virran mukana vastustamatta sitä. Jos saat eteesi esim. jonkin haasteellisen tehtävän, se tulee aina universumista käsin eli sinä toisin sanoen pystyt hoitamaan sen.
tallennettu
Sanna
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« Vastaus #633 : 09.10.2007 17:50:57 »

Rakas Athamaarit,  smitten pyytäisin saada kortin rakkaalleni jolla kaikki asiat nyt tökkii. Hän on Kosovossa ja ongelmia piisaa Huh Onko meitä lainkaan tarkoitettu yhteen. Odottelenko turhaan häntä Suomeen.
« Viimeksi muokattu: 09.10.2007 17:53:15 kirjoittanut Nebra » tallennettu

angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #634 : 10.10.2007 10:34:47 »

Angelic, saatkin nyt ihan pikavastauksen tuohon työelämääsi liittyen! Grin

SAUVOJEN PRINSSI
Avainsanat: Tulen ilmaelementti, kiihkeys, kukoistava rakkaus, intuitiivinen luovuus, pois pimeydestä, valoon

Prinssi istuu levällään liekehtivissä vaunuissa, jotka vierivät nopeasti eteenpäin. Taustalla näkyvät muutamat tummat pilkut viittaavat taakse jäävään pimeyteen. Hän antaa itsestään päättäväisen, avoimen ja vapaan vaikutelman. Prinssi on alasti, mikä tarkoittaa, ettei hänen tarvitse kätkeä tai suojella itseään. Hänen oikeassa kädessään on Feeniksin valtikka, joka symboloi valtaa ja energiaa. Pioneerin tavoin hän valloittaa uusia elämänalueita. Tätä symboloivat hänen jalkansa, joiden asento muistuttaa numeroa 4. Hänen sydämensä avautuu ja hän näkee maailman uusin silmin.
Sauvojen Prinssissä henkilöityy intuitiivisen luovuuden hallitsija, mitä symboloi liekeissä näkyvä vihreä väri.  Kaikki aistit ovat virittäytyneet niin, että niitä voidaan käyttää luovuuteen. Hän luottaa omaan intuitioonsa ja yllättää toiset omaperäisillä ajatuksilla ja ratkaisuilla. Mikään ei voi estää tai rajoittaa Prinssin luovuuden virtausta. Vaunuissa loimuava tuli pitää hänet liikkeellä.
Antautumalla rakkaudelle Prinssi nousee itsensä yläpuolelle. Tätä symboloi hänen rintansa päällä oleva lootuksenkukka. Feeniks-linnun höyhenistä tehdyt siivet nostavat häntä ja antavat hänelle mahdollisuuden katsoa maailmaa korkeammalta. Sauvojen Prinssin on kiehtovan nuoruuden, ylitsevuotavan energian ja elämänilon kuvaus. Hänen ajatuksensa ovat rohkeita ja uskaliaita, täynnä luovaa voimaa. Tätä kuvaa hänen yläpuolellaan oleva siivekäs leijona. Hänen luottamuksensa omiin havaintoihinsa vapauttaa hänet liikkumaan ajatuksissaan ja teoissaan aikaisempien rajoitusten tuolle puolen.
Prinssi on täysin valmis kohtaamaan elämän koetukset ja haasteet. Prinssin suurin oppiläksy on kuitenkin se, että hänen luja tahtonsa voi auttaa häntä saavuttamaan päämäärän ainoastaan silloin, kun se on yhdenmukainen Kaikkeuden tahdon kanssa.
Päätelmät: Sinulla on kaikki, mitä tarvitset! Älä anna minkään pidätellä itseäsi! Älä anna vauhtisi hidastua! Elämä on valmis ottamaan sinut vastaan! Luota omiin rajattomiin luoviin kykyihisi!
Kysymys: Mitä haasteita elämässäsi on tällä hetkellä?
Ehdotus: Levitä käsivartesi ja hengitä syvään sydämeesi.
Vahvistus: Rakastan elämää ja elämä rakastaa minua.

Hyvältä siis näyttäisi työpuolella. Anna mennä pidättelemättä itseäsi, sillä hyvin voimakas luova kausi on nyt tulossa, joka vaatii ulospääsyä. Muista kuitenkin, että onnistumme, kun menemme universaalin virran mukana vastustamatta sitä. Jos saat eteesi esim. jonkin haasteellisen tehtävän, se tulee aina universumista käsin eli sinä toisin sanoen pystyt hoitamaan sen.


Kiitos AthaMaarit! Minun eteeni tuli työhön liittyvä opiskelu, jota en itse ehdottanut. Se tuntui aluksi mahdottomalta, mutta on mennyt hyvin. Loppu jo häämöttää. Ehkä työasiat alkavat rullaamaan samalla lailla opiskelun myötä.
tallennettu
AveMarisStella
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 111



Profiili
« Vastaus #635 : 10.10.2007 15:49:34 »

Hei!
Kiinnostaisiko sinua vastata työelämäkysymykseen?
Taloudellinen tilanteeni ei ole ihan yhtä vakaa nyt eroa tehdessä, kuin sitä ennen. Mietin mihin suuntaan nyt lähtisin, sillä sisäisesti haluaisin muutosta myös työkuvioihin;
Vaihtoehtoja:
1. ninetofive -työ - tuo vakaimman taloudellisen tilanteen
2. keikkatyö - vaatii itsekuria ja motivaatiota tuottaakseen riittävän hyvän taloudellisen tilanteen (en ole varma olenko riittävän hyvässä kunnossa kaaoksen jäljiltä)
3. taiteellinen työskentely - merkitsee taloudellista asketismia (mihin neitsyenä toki olen tottunut, mutta siihenkin kaipaisin jo muutosta)
- Vai luuletko, että jostain karauttaa musta hevonen ja päättää puolestani.
Kiitos, jos viitsit vilkaista!
AMS
tallennettu

askendentti vaaka
 aurinko merkurius venus uranus pluto kuu vesta neitsyt
 jupiter juno rapu
 saturnus chiron kalat
 neptunus skorpioni
 mars leijona
viherpippuri
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 16



Profiili
« Vastaus #636 : 11.10.2007 14:24:20 »

Hei AthaMaarit! smitten

Kaipaisin valotusta elämääni lähitulevaisuudessa, liittyen parisuhteeseen/perhe-elämään. Aika hukassa olen...  Undecided

Mitähän kortit mahtaisi kertoa? Olisin erittäin kiitollinen jos ehtisit katsomaan...

tallennettu

aurinko jousimies askendentti vaaka kuu rapu
Mija
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #637 : 13.10.2007 11:31:58 »

Kiitos AthaMaarit vastauksesta.
Aurinkoista syksyä, t. mie
tallennettu
tiipoo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32



Profiili
« Vastaus #638 : 13.10.2007 19:17:37 »

Hei AthaMaarit!

Tiipoo täällä taas Smiley.
Viimeksi itkin täällä ikävääni exäni perään. No hopsan nyt onkin nopeassa tahdissa kaikki muutunut. Kyllä se elämä kuljettaa laugh.
Ikäänkuin olisi tässä jokin aika takaisin verhot vedetty silmieni edestä, kun erään ystävällisen viestin sain exältäni. Se viesti avasi silmäni ja tajusin ettei hän ole minua koskaan tuntenutkaan, koska hän epäili sellaista asiaa, jonka jokainen joka minut tuntee tietää mahdottomaksi. Hän ei tätä kyllä tarkoittanut, mutta se tuli tahattomasti ilmi tästä "kannustus" viestistä. Sainpahan kuitenkin silmäni auki ja kunnon naurut 2funny.
Olemme myös päässeet puheväleihin taas hänen kanssaan ja silloin jo huomasin, että meidän välillä ei todellakaan ole mitään. Olemme vain yhteisen lapsemme vanhemmat, ei muuta.

No niin asiaan, voisitko mitenkään katsoa korteista minulle, mitäköhän olisi tulevaisuudessa noin yleensä odotettavissa. Elämä hymyilee ja maistuu nyt hyvälle, enkä malttaisi millään odottaa mitä nurkan takana odottaa Wink.
Niin ja tottakai ne mies asiat kiinostaa tai siis onko niitä yleensäkkään olemassa :Smiley.

Ihanaa kun elämä vihdoin hymyilee ja olen niin malttamaton tulevan suhteen.
Kummalta tuntuu kun lehdet tässä elämän kirjassa alkoivat yhtäkkiä kääntyillä, aivan odottamatta smitten.
Pienestä se on kiinni....

Kiitos kaunis jos minulle korttia nostat angel 
tallennettu
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #639 : 14.10.2007 13:38:22 »

Hei AthaMaarit!

Minäkin täällä kaipailisin hiukan tietoa lähitulevasta. Kun kulunut vuosi on ollut todellista vuoristorataa, ensin ero ex-avomiehen kanssa kesällä hankalan suhteen päätteeksi. Eron jälkeen on tuntunut siltä, että selvyys siitä, kuka oikeasti olen, on vaan lisääntynyt - tuntuu siltä kuin olisin kasvanut henkisesti valovuosien verran tässä viime aikoina.

Kaipailisin vinkkiä ihmissuhde-elämään, kun tässä reilun vuoden ajan on ollut vääntöä erään opiskelukaverin (vaakamies) kanssa siitä, että onko mahdollinen suhde edessä vai pelkkä kaverisuhde - edellisen suhteen aikana oli jo peliä ko. miehen kanssa, mutta ei mitään halailemista tai tanssimista pahempaa, ei edes pusuttelua! Miehen puolelta on selviä kiinnostuksen merkkejä ilmassa, vihjailee, että haluaisi olla enemmänkin kuin kaveri, mutta yhtäkkiä muuttaa mieltänsä ja alkaa esittelemään syitä, miksi suhde on mahdoton - mm. koska olemme samalla luokalla, daa! Ja koska herkkä ja tunteellinen vaaka pitää meikäläistä, jousimiestä ja oikeaa tulimerkkien jätevuorta (mulla on erittäin tulipainotteinen syntymäkartta) liian vahvana persoonana. Meillä kuitenkin pelaa erittäin hyvin yhteen noin henkisellä puolella, jotenkin tietää, mitä toinen ajattelee ja myös fyysisellä puolella en uskoisi ongelmia olevan Wink 

Mutkia on kuitenkin matkassa aikas reippaasti Undecided 

Sorry pitkä sepustus, tuli nyt vuodatettua kaikki, mitä mielessä pyörii.. idiot2  Kaipailisin siis neuvoa, että onko tilanteelle näkymässä ratkaisua vai jatkuuko tämä soutaminen ja huopaaminen loputtomiin ja loputtomiin - jolloin meikäläisen on, valitettavasti, pakko vetäytyä pelistä, koska kärsivällisyys alkaa tähän jahkailuun olla lopussa Undecided
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #640 : 15.10.2007 21:46:20 »

No niin, pienen tauon jälkeen minulle ilmaantui aikaa vastailla tännekin. Jäätiin kysymykseen, jonka esitit sinä, Nebra, joten tässä vastaus. Kysyin yleisesti parisuhteestanne.

KUOLEMA
Käänteisenä
Avainsanat: Skorpioni, kuolema ja ylösnouseminen, transformaatio, skorpioni, käärme, kotka, vanhoista pauloista vapautuminen, ulkoiset muutokset

Kuoleman kortti ei yleensä merkitse fyysistä kuolemaa. Tavallisesti se viittaa radikaaliin ulkoiseen muutokseen.
Vanhojen suhteiden on hajottava, päätyttävä. Prosessiin saattaa liittyä kipeitä kokemuksia, mutta kortin nostaminen osoittaa kuitenkin valmiuttasi tähän. Irtipäästäminen, niin vaikeaa kuin se saattaakin olla, vapauttaa sinut. Kuolema näyttää kahdet kasvonsa: ne jotka tuhoavat ja repivät hajalleen ja ne, jotka vapauttavat sinut vanhoista, liian sitovista, elämänkielteisistä siteistä. Riippuu omasta asenteestasi, kumpi näistä vaihtoehdoista toteutuu. Pieninkin halu tarrautua vanhoihin siteisiin saa niiden raukeamisen, kuoleman, tuntumaan vielä kiduttavammalta.  Hermann Hesse käskee meitä antamaan itsemme pudota. Kun kieltäydymme kaikesta tuesta, jopa maasta jalkojemme alla ja kuuntelemme sydämessämme olevaa sisäistä opastamme, kaikki on voitettu. Kun päästämme irti, ei ole enää pelkoa, eikä vaaraa.
Korttia hallitsee luuranko, joka on valmiina niittämään viikatteellaan. Luuranko on erittäin jännittyneessä, vinossa asennossa. Se on käynnistämässä muutosta, transformaatiota. Kortin alaosassa olevan skorpionin pyrstö on valmiina pistämään. Lumpeen ja pyhän liljan kukat ovat kuolemaisillaan siihen mutaan, josta ne kerran saivat ravintonsa.
Seuraavaa kehitysvaihetta kortissa edustaa käärme, transformaation symboli. Se on tarvittaessa valmis puremaan kuolettavasti. Kortin kalasta, menneisyydestä, voisi tulla käärmeen uhri. Feeniks-lintu voi nousta lentoon vasta kun transformaation tuli on polttanut kaiken tuhkaksi.
Luurangolla on päähine, jollaista käytettiin hautajaisissa muinaisessa Egyptissä. Tämä viittaa siihen, että vanhat käsitykset ja aatteet täytyy haudata. Vanhat siteet on katkaistava ja vangitut sielut vapautettava kahleistaan. Kotka, transformaation viimeisen aiheen symboli, levittää siipensä ja nousee lentoon.
Päätelmät: Olet nyt valmis tekemään elämässäsi tarvittavat muutokset. Hyväksy se tuska, joka saattaa seurata vanhan menettämisestä.
Kysymys: Millaisissa aikansa eläneissä suhteissa tai tilanteissa yhä roikut?
Ehdotus: ”Kuole ennen kuin kuolet”. Tämä perinteinen sufi-sananlasku kehottaa meitä oppimaan kuolemisen taidon. Emme voi elää täydesti niin kauan kuin pelkäämme kuolemaa tai irtipäästämistä. Kaikki takertuminen, jokainen sanomamme ”ei” estää meitä olemasta osa Elämän luonnollista virtaa.
Vahvistus:
Sanon nyt kyllä kuolemalle, kyllä itselleni.

Koska tämä kortti tuli käänteisenä tulkiten sen niin, että suhde on suotuisa, eikä asialle tarvitse tehdä muutoksia. Jos jonkinlaista muutosta suhde kaipaa, se on lähentymistä tavalla tai toisella. Kuoleman korttihan nimittäin oikein päin tultaessaan vetää meitä erilleen vanhasta/nykyisestä, joka on käymässä vanhaksi. Nurinperin se kielisi siis tarpeesta läheisempään kanssakäymiseen, välimatkasta huolimatta. Ajatukset ja sydän eivät tunne käsitettä "välimatka". Tukeutukaa toisiinne, mutta älkää ripustautuko.
Kortin vahvistus antaa minun vielä ymmärtää, että nyt ei ole aika keskittyä itseen vaan kumppaniin. Se auttaa saavvuttamaan lämmön ja läheisyyden, kun murehtimisen ja itsekeskeisen vaatimisen/odottamisen sijaan keskitytäänkin miettimään - puolin ja toisin - miten minä voin auttaa tätä sielua, joka on kumppanini, tässä elämässä.
« Viimeksi muokattu: 15.10.2007 21:47:52 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #641 : 15.10.2007 21:53:36 »

AveMarisStella, tässäpä sinulle korttia työhön liittyen.

LANTTIEN ÄSSÄ
Käänteisenä
Avainsanat: Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys

Kortissa olevat symbolit muodostavat ristin, joka kuvaa sisäisen ja ulkoisen, vertikaalisen ja horisontaalisen yhdistymistä.
Liian pitkään epätasapainossa olleet ruumis ja sielu yhdistyvät harmonisesti. Kehoa voidaan nyt pitää elävänä sielun temppelinä. Mitä syvemmässä yhteydessä olemme kehoomme, sitä helpompaa meillä on tämän yhdentymisen aikana. Mitä syvemmälle maahan juuremme ulottuvat, sitä korkeammalle sielumme voi kohota.
Seitsensakarainen tähti ja kaksi viisikulmiota ympäröivät täydentymistä kuvaavaa esoteerista symbolia, 1/666. TO META OHPION tarkoittaa sisäänpääsyä tai vihkiytymistä. Tässä sillä tarkoitetaan uuden tietoisuuden saavuttamisen mahdollisuutta ja valmiutta ulkonaisesti ja sisäisesti rikkaaseen elämään.
Tämä uusi tietoisuus saa aikaan sen, että ihminen haluaa jatkuvasti kehittää itseään. Tätä symboloivat puun vuosirenkaat. Olemassaolon uusia tasoja saavutetaan jatkuvasti. Kortissa tätä kuvataan samankeskisillä kaarilla. Kukin taso löydetään, hyväksytään ja yhdistetään vuorollaan ja ilmaistaan ulkoisesti puun vuosirenkaan tavoin. Nämä tapahtuvat johtavat aitoon itseluottamukseen, joka on todellisen menestyksen perusta.
Jotkut opettajat ovat sitä mieltä, että voimme olla sekä ulkonaisesti että sisäisesti rikkaita. Meidän ei tarvitse valita näiden kahden väliltä. Sisäinen elämä ei ole ulkoista elämää vastaan. On tärkeää ymmärtää, mitä sisäinen ja ulkoinen rikkaus todella tarkoittavat. Monet opettajat puhuvat sinulle tästä. Sillä jos koskaan aiot todella tulla täysin tietoiseksi, sinun on ymmärrettävä, ettei ulkonainen köyhyysloukkuun jääminen merkitse sitä, että olisi sisäisesti tietoisempi. Köyhyyden käsite tarkoittaa vain sitä, ettet takerru rahaan saadaksesi sitä itsellesi. Köyhyys tarkoittaa, ettet omista mitään – et edes muistojasi. Voit kuitenkin käyttää kaikkea, mitä haluat.
Kun ymmärrät tämän, voit edelleen kasvaa sisäisesti ja saavuttaa korkeimman mahdollisen tietoisuuden.
Päätelmät: Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi.
Kysymys: Mitä elämäsi osa-alueita haluaisit rikastuttaa?
Ehdotus: Näe todella vaivaa löytääksesi itsessäsi piilevät mahdollisuudet ja sisäiset rikkautesi sekä kehittääksesi niitä. Pysy avoimena kaikelle, mikä rikastuttaa elämääsi
Vahvistus: Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

No yleisesti ei tämän kortin mukaan olisi lähiaikoina odotetavissa työrintamalla mitään suuria menestyksen aaltoja. Kortin avainsanoista tuli mieleen, että älä tähtää töissä menestykseen menestyksen itsensä takia - kun teemme työtämme rakkaudella odottamatta menestystä se tulee elämäämme. Kun elää ja työskentelee rakkaudesta saa kaksinverroin antamansa takaisin ja menestys alkaa tupsahdella elämääsi kuin itsestään. Siksipä kehotankin sinua tämän kortin phjalta hankkiutumaan työhön, joka kutsuu sinua eniten, jossa voit kokea aitoa iloa ja onnea. Siinä ovat avaimet menestyksekkääseen työelämään.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #642 : 15.10.2007 21:58:09 »

Seuraavaksi sitten Elwynin lähitulevaisuus:

LANTTIEN RITARI
Avainsanat: Maan tulielementti, lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta

Lanttien Ritari hallitsee terveyttä ja materialistista yltäkylläisyyttä. Hän osaa määritellä taidokkaasti materiaan – kehoon, rahaan, sijoituksiin, pääomaan – liittyviä asioita. Terveyteen liittyvissä asioissa hän on kallisarvoinen lääkärinä ja parantajana. Raha-asioissa hänen antamiaan neuvoja kannattaa kuunnella.
Kortissa on kuvattu sadonkorjuun aika. Etualalla oleva vilja on kypsää. Ritarilla on kädessään varsta - hän aloittaa sadonkorjuun. Sodankorjuu merkitsee niin raadantaa kuin yltäkylläisyyttäkin. Pienikokoisella, huomaamattomalla Ritarilla on ahdasta tiukassa haarniskassaan. Hevonen näyttää uupuneelta aivan kuin pitkän, raskaan ratsastuksen jälkeen. Kuinka vaikeaa onkaan ilmentää sisäistä hyvinvointia ulkoisesti ja korjata ponnistustensa hedelmät!
Työ on kuitenkin vaivansa arvoista, mikäli se tehdään oman kasvun vuoksi. Ritarin kilven ympärillä on auringonkehriä, jotka muuttavat taustalla olevien kukkuloiden ruskean värin vihreäksi, uudistuneen luovuuden väriseksi. Hirven pää ja ylösnostettu silmikko korostavat Ritarin laajentunutta havaintokykyä. Henkiset voimat ovat läheisesti sidoksissa maahan ja palvelevat sitä.  Tätä symboloi Ritarin punaruskea viitta, joka yhdistää hänen päänsä ja maan toisiinsa. Maa antaa henkisille voimille muodon ja rakenteen, joita tarvitaan käytettäessä näitä voimia maallisessa todellisuudessa. Riippumattomuutta ja vapautta kaipaava sielu saattaa kuitenkin kokea aivan liian usein tuon rakenteen sitovana ja rajoittavana.
Sielun etsimä vapaus ei kuitenkaan löydy, jos pakenemme ympärillämme olevan maailman aineellisen todellisuuden meille asettamia vaatimuksia. Vapaus syntyy, kun rakkaudella ja palvellen antaudumme maallisen elämän kaikille ulottuvuuksille.
Päätelmät: Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, palkkiona saat runsaan sadon.
Kysymys: Onko elämässäsi joitain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?
Ehdotus: Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäväsi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. Se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.
Vahvistus: Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

Työteliästä aikaa on siis luvassa tai jos työteliäs aika on jo alkanut, sadonkorjuu odottaa sinua kohta puolin. Maa palvelee henkeä ja henki maata. Materiaa ei siis voi erottaa ei-materiasta eikä ei-materiaa materiasta, koska ne ovat yksi ja sama asia. Kiinnitä huomiota henkiseen kasvuusi myös sellaisina aikoina, jolloin fyysinen todellisuus tuntuu vievän kaiken huomiosi, joko hyvässä tai pahassa mielessä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #643 : 15.10.2007 22:04:34 »

Viherpippuri, tässä sinun korttisi.

SAUVOJEN RITARI
Käänteisenä
Avainsanat: Tulen tulielementti, voimakas eteneminen, syvällisempi ymmärrys, muutokset.

Sauvojen Ritari symboloi kasvun ja sisäisen kehityksen täydellistä hallintaa. Hänen vasemmassa kädessään on palava soihtu, jolla hän polttaa pois kaiken tiellään olevan negatiivisuuden. Ritari on ottanut tehtäväkseen raivata kaikki oman kasvunsa tiellä olevat esteet.
Ritarin väljänä laskeutuva viittaa on tehty liekeistä. Hänen kypäränsä on koristeltu yksisarvisen päällä. Sarvi symboloi kolmatta silmää. Ritarin omasta näkemyksestä on tullut väline (hevonen, jolla hän ratsastaa), jonka avulla hän päättäväisesti ilmaisee itseään ollessaan tekemisissä ulkomaailman kanssa.
Kun matelija kasvaa, sen täytyy aika ajoin ryömiä ulos liian ahtaaksi käyneestä nahastaan. Ritarin päällä oleva matelijan nahasta tehty haarniska symboloi kaiken vanhan, ahdasmielisen hylkäämistä ja rohkeaa heittäytymistä eteenpäin.
Herkistyneen havaintokyvyn synnyttämä energia vapautuu ja ilmenee – sitä on mahdotonta pysäyttää. Vaikeatkin tilanteet vievät sinua rakentavaan suuntaan.
Päätelmät: Olet hereillä, valmiina huomaamaan ihmiset ja tilanteet, jotka saattavat saada aikaan isoja muutoksia tietoisuudessasi. Ole kiitollinen tästä olemassaololta saamastasi lahjasta. Ota se vastaan, mutta älä takerru siihen.
Kysymykset: Onko sinun mahdollista nykyisessä elämäntilanteessasi käyttää vapaasti voimavarojasi ja kehittää niitä? Jos vastauksesi on ei, mitä täytyy muuttaa?
Ehdotus: Etsi sellaisia tilanteita ja mahdollisuuksia, jotka ovat haasteellisia! Sitoudu niihin koko energiallasi.
Vahvistus: Jokainen haaste auttaa minua kasvamaan. Jokainen myrsky vahvistaa juuriani.

Toisin kuin kortin ritari sinä tuskin koet tätä tilannetta mitenkään kasvattavana, enemmänkin puuduttavana. Sinulta vaaditaan kuitenkin ritarin tulen voimaa, jolla poltat pois negatiivisuuden. Aloita ensin itsestäsi - pyri ajattelemaan hyviä ajatuksia, toimimaan hyvien ajatusten mukaisesti, mutta unohtamatta Itseäsi.
Ritari hyökkää negaatioita pän, mutta nyt paras etenemistaktiikka sinulle on hidas eteneminen. Kaikessa rauhassa negaatioita poltellen. Ylitöpäinen hyökkäys saisi sinut vain iskemään päätäsi seinään. Pidä silmällä tilannetta ja kasvata Itseäsi.
tallennettu
AveMarisStella
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 111



Profiili
« Vastaus #644 : 15.10.2007 23:39:43 »

Kiitos AthaMaarit!
Olisin kyllä hämmästynyt, jos olisit nostanut jotakin häikäisevää menestystä. Jotenkin on sellainen olo, että edes ajatukset ei pyöri juuri nyt ainakaan työn tekemisessä.
AMS
tallennettu

askendentti vaaka
 aurinko merkurius venus uranus pluto kuu vesta neitsyt
 jupiter juno rapu
 saturnus chiron kalat
 neptunus skorpioni
 mars leijona
Sivuja: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: