Sivuja: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705172 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #615 : 03.10.2007 14:23:48 »

Hei, kysyisin rakkaussuhteestani jota on kestänyt puoli vuotta. Nyt tuli välirikko. Tunteita meillä on paljon mutta ei yhteisymmärrystä. Mies ei anna minulle aikaa ja siitä on kaikki riidat alkaneet. Tilanne on rasittanut jo pitkään ja vienyt henkisiä voimavarojani ja energiaani. Onko meillä vielä mahdollisuuksia vai katsonko eteenpäin johonkin muuhun ihmiseen?

Ystävällisesti: angelic
tallennettu
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #616 : 03.10.2007 18:15:51 »

Koska hirtetty - vanhasta luopumisen ja antautumisen kortti - tuli käänteisenä, on minun tulkintani siitä se, että suhteessa pysyminen on oikea ratkaisu. Olette kyllä oikeita toisillenne juuri nyt, vaikka homma takkuaakin. Kortin hirtettyä kehotetaan ottamaan vastaan uusia ajatuksia, katsomaan asioita viideltä eri kantilta ja vaihtamaan suuntaansa. Tämä kuvastaa minusta hyvin juuri tätä kertomaasi asetelmaa sinun ja miehen välillä: sinä menet, tutkin ja hengistyt, kun miehesi taas pysyy hirtetyn tavoin paikoillaan. Se sopii hänelle ja sillä hyvä. Ehkäpä miehesi toimien henkinen sanoma voisi olla, että rauhoitu hetkeksi tai sitten hän opettaa sitä "kaikki olemme yhtä"-ajatusta sinulle oikein olan takaa toimimalla nin rasittavasti Grin

Kiitos Atha. Tuota minä vähän arvelinkin, vaikka toivoin jotain muuta. (jotain että joku prinssi tulee valkealla ratsullaan ja vie mennessään) Katsellaan.
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
taustakuva
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21



Profiili
« Vastaus #617 : 03.10.2007 20:44:52 »

Athamaarit, vielä yksi kysymys tuli mieleeni: aiemmassa tulkinnassasi totesitkin tästä ajankohdasta, jos nyt ei nyt tapahdu..niin ihme on..ja näin kävi, työtilanne meni ohitseni Sad miksi näin? onko tulossa vastaavaa alan työtä kohdalleni? harmittaa niin paljon kun yritin parhaani haastattelussa.

hali ja kiitos täältä sinulle!  smitten

taustakuva
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #618 : 04.10.2007 00:46:15 »

Kultainen sulka. Skorppari-skorppari tilanteelle tuli tällainen kortti

LANTTIEN RITARI
Käänteisenä
Avainsanat: Maan tulielementti, lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta

Lanttien Ritari hallitsee terveyttä ja materialistista yltäkylläisyyttä. Hän osaa määritellä taidokkaasti materiaan – kehoon, rahaan, sijoituksiin, pääomaan – liittyviä asioita. Terveyteen liittyvissä asioissa hän on kallisarvoinen lääkärinä ja parantajana. Raha-asioissa hänen antamiaan neuvoja kannattaa kuunnella.
Kortissa on kuvattu sadonkorjuun aika. Etualalla oleva vilja on kypsää. Ritarilla on kädessään varsta - hän aloittaa sadonkorjuun. Sodankorjuu merkitsee niin raadantaa kuin yltäkylläisyyttäkin. Pienikokoisella, huomaamattomalla Ritarilla on ahdasta tiukassa haarniskassaan. Hevonen näyttää uupuneelta aivan kuin pitkän, raskaan ratsastuksen jälkeen. Kuinka vaikeaa onkaan ilmentää sisäistä hyvinvointia ulkoisesti ja korjata ponnistustensa hedelmät!
Työ on kuitenkin vaivansa arvoista, mikäli se tehdään oman kasvun vuoksi. Ritarin kilven ympärillä on auringonkehriä, jotka muuttavat taustalla olevien kukkuloiden ruskean värin vihreäksi, uudistuneen luovuuden väriseksi. Hirven pää ja ylösnostettu silmikko korostavat Ritarin laajentunutta havaintokykyä. Henkiset voimat ovat läheisesti sidoksissa maahan ja palvelevat sitä.  Tätä symboloi Ritarin punaruskea viitta, joka yhdistää hänen päänsä ja maan toisiinsa. Maa antaa henkisille voimille muodon ja rakenteen, joita tarvitaan käytettäessä näitä voimia maallisessa todellisuudessa. Riippumattomuutta ja vapautta kaipaava sielu saattaa kuitenkin kokea aivan liian usein tuon rakenteen sitovana ja rajoittavana.
Sielun etsimä vapaus ei kuitenkaan löydy, jos pakenemme ympärillämme olevan maailman aineellisen todellisuuden meille asettamia vaatimuksia. Vapaus syntyy, kun rakkaudella ja palvellen antaudumme maallisen elämän kaikille ulottuvuuksille.
Päätelmät: Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, palkkiona saat runsaan sadon.
Kysymys: Onko elämässäsi joitain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?
Ehdotus: Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäväsi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. Se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.
Vahvistus: Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

Ihan ensimmäinen ajatus tästä kortista oli, että nyt ei ole sadonkorjuun aika. Ei ole aika odottaa tuloksia tai asioiden loppuunsaattamisia. Sato ei ole vielä kypsää. Ehkä kortti haluaa sanoa, että asiaa ei vielä voida ratkaista suuntaan eikä toiseen, vaan sadon on ensin annettava kypsyä, tilanteen kehittyä, ennen kuin lopullinen ratkaisu eli sato voidaan korjata talteen. Olipa se lopputulos sitten mikä tahansa.
Kehottaisin siis pitämään vielä matalaa profiilia ja tarkastelemaan asiaa niin monelta kantilta kuin se ikinä on mahdollista. Silmikko on nostettava kasvojen edestä, jotta maailmaa voidaan tarkastella selkeästi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #619 : 04.10.2007 00:53:44 »

Ja nyt tulee korttia Summerille!

TÄHTI
Käänteisenä
Avainsanat: Vesimies, inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen

Tämä kortti kuvaa hyvin kaunista tapahtumaa. Ylevin maailmankaikkeuden inspiraatio vastaanotetaan ja ilmennetään materiallisella tasolla. Korttia hallitsee Vesimies. Tämä välittäjä tai vedenjakaja kuvataan tähtien jumalatar Nutina. Hän on täysin avoin kaikelle henkimaailman tiedolle ja välittää sitä eteenpäin palvellen korkeinta mahdollista päämäärää. Jumaluus käyttää häntä kanavanaan, jonka välityksellä se voi ilmentää itseään maan päällä. Kummassakin kädessään jumalatar pitelee maljaa, joiden kautta energiapyörteet virtaavat. Hänen hiuksensa toimivan antennin tavoin laajentaen hänen havaintokykyään. Hiukset valuvat maahan saakka tuoden mukanaan kosmisen inspiraation kipinän.
Uusi, kristallinkirkas näkemys mahdollistaa muodon ja merkityksen syntymisen sille, mikä vasta äsken oli pelkkä hämärä mielikuva. Saat syvällisemmän käsityksen oman kehityksesi rajoittamattomista mahdollisuuksista. Inspiraatiosta saamasi voima antaa sielullesi siivet. Se saa näennäisesti mahdottoman toteutumaan ja ilmenemään uskomattomilla tavoilla.
Tällaisen viisauden ohjaamassa ihmisessä on niin vahvaa olemisen laatua, säteilyä, että hän vetää muita ihmisiä puoleensa magneetin tavoin. Pelkkä henkisen muutoksen voima tekee persoonallisuuden naamiosta ja pienen ”minän” rajoittuneisuudesta merkityksettömiä. Vedenkantaja voi jättää taakseen pelon ja härkäpäisen itsepäisyyden. Hän voi antautua yhä enemmän juuri vapautuneen hengen teoille.
Vastaanottavaisen antennin täytyy kuitenkin säännöllisesti puhdistaa. Jos itsekkäät pyrkimykset häiritsevät vastaanottavaisuutta, käytössä olevilla valtavilla voimilla voi olla tuhoava vaikutus. Innostuneisuus saattaa muuttua fanaattisuudeksi ja inspiraatio harhakuvaksi. Tunteita täytyy tutkia tarkkaavaisesti. Aivan kuin Nutin maljasta virtaava vesi muuttuu kristalleiksi, niin myös tunteiden täytyy kristallisoitua. Tunteet täytyy ymmärtää tarkoin ja selkeästi. Näin ei voi tapahtua, jos kontrolloit tunteitasi tai tukahdutat ne. Tämä voi tapahtua vasta, kun ilmaiset ne avoimesti. Tätä symboloivat kortissa olevat ruusunkukat. Perhoset, jotka ovat transformaation vertauskuva, ovat merkki sitä, että oma näkemyksesi asioista muuttuu ja vapautuu vanhoista ehdollistumista.
Päätelmät: Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Kysymys: Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?
Ehdotus: Varmista, että teet kaiken mahdollisen, jotta ideasi kantaisivat hedelmää.
Vahvistus: Mielikuvitukseni luovat voimat sekä yhteyteni kaikenkattavaan tietoisuuteen näyttävät minulle tavan, jolla voin toteuttaa ideani.

Tyytymättömyyttä, innostuksen ja inspiraation katoamista, selkeyden puutetta sen suhteen, mitä tulisi tehdä. Tästähän kerroit kysymyksessäsi ja sitä korttikin heijastelee. Saatat olla ihan hukassa kaiken sen suhteen, mitä ympärilläsi nyt tapahtuu, etkä tiedä, miten ragoida siihen. Haaveet eivät ole täyttyneet.
Kortista tulee vielä mieleen itsensä aliarvioiminen ja eräänlainen luottamuksen puute Itseen. Kortti ei tunnu sanovan ainakaan minulle juuta eikä jaata tähän tavattuun mieheen, vaan korostaisi enemmän sinun omia puoliasi, joita tulisi nyt hioa paremmiksi ja positiivisimmiksi. Jotenkin minun annetaan ymmärtää, että sinun on ensin keskityttävä omiin muutoksiin ja vasta sitten tähän uuteen mieheen tai uuden suhteen aloittamiseen. Näin vältytään siltä, että jos nykyinen suhde kaatuisi ja seuraava alkaisi, et veisi samoja omia negatiivisa puoliasi tuohon toiseen suhteeseen, vaan olet päässyt niiden ylitse voittajana.
Mies, joka on nyt tavattu, saattaa tuntua helpolta pakotieltä, jottei itseä tarvitse katsoa silmiin. Jos nautit hänen seurastaan, nauti rauhassa. Jos olet tyytymätön suhteeseesi, tee asialle jotain. Avaimet omaan elämääsi ovat sinun käsissäsi eikä kukaan tiedä tietäsi paremmin tai voi neuvoa sinua lopulliseen päämäärääsi niin hyvin kuin Itse voit. Luota siis itseesi, hiljenny kuuntelemaan intuitiotasi, karsi pois negaatiot jotka roikkuvat mukanasi ja päätä sitten suuntasi, varmana siitä, että olet menossa oikeaan suuntaan!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #620 : 04.10.2007 01:01:09 »

öpihla. Tässä tulee sinulle korttia! Koska tarotit ovat sinulle tutut, voit pohdiskella kortin sanomaa vielä itsekin omien tarottuntemustesi perusteella eli pelkästään minun tulkintaan siitä ei tarvitse jäädä Cheesy

SAUVOJEN PRINSESSA
Käänteisenä
Avainsanat: Tulen maaelementti, peloista vapautuminen, uusi alku, optimismi, laajentunut havaintokyky.

Pelko on voitettu! Sauvojen Prinsessa – alaston, avoin, suojaamaton – on kukistanut pelon tiikerin. Hänen sauvassaan on auringon symboli. Prinsessan päässä olevat sulat kertovat hänen herkistyneistä aisteistaan ja oikeudentajustaan, jotka hän on saanut voittaessaan pelkonsa.
Prinsessa tanssii hurmioituneena valtavan liekin sisällä. Hänen vieressään oinaan pään kuvin koristellulta alttarilta nousee korkealle Kevään, uuden alun tuli. Tulenpunainen tausta symboloi intohimoa, elinvoimaa ja leiskuvaa energiaa. Pelon hävitessä pulpahtaa esille senkaltainen innostus ja riemu, joista emme aikaisemmin uskaltaneet edes unelmoida. Ne antavat meille uutta voimaa, piristävät elämäämme. Tiikerin ruumiin symboloimat rajoittavat pelot voidaan unohtaa ja haudata.
Päätelmät: Vanhat pelkosi ovat menettäneet otteensa sinuun. Tuo nyt esille suurimmat voimasi ja vahvuutesi.
Kysymys: Mikä on seuraava askel elämässäsi? Löydä se pelottomasti!
Ehdotus: Opi tapoja, joiden avulla voit muuttaa pelon tunteita ja päästä niistä yli. Voit esimerkiksi tanssia, tehdä hurmiollisia meditaatioita tai transsiharjoituksia.
Vahvistus: Suurin vahvuuteni on ------- . Kun hyväksyn pelkoni, se muuttuu rakkaudeksi.

Kortista tulee mieleen välittömästi, että parisuhteeseen vaikuttavat vanhat pelot ja innottumuus. Tämä on molemmin puoleista ettekä välttämättä ole tietoisia toistenne peloista ja menneisyyden haamuista, jotka raahustavat perässänne, ehkäpä jopa tiedostamattanne. Pelot on kuitenkin voitettava, jotta uutta pääsee syntymään ja innostus voidaan taas saada osaksi yhteistä elämää.
Pelkojen ei tarvitse olla suuria, sillä pienetkin pelot saavat aikaa myöten itseensä energiaa niin paljon, että ne alkavat jäytää sisintä. Ehkäpä kummallakin on halua muutoksiin, vaikkapa hyviä ideoita siitä kuinka suhdetta saisi piristettyä, mutta kumpikaan ei uskalla ottaa noita ideoita käytäntöön. Tyydytään siihen, mitä on, koska uusi voisi tuodessaan tulla jotain pelottavaa.
Koska laajentunut havaintokyky on kortin yksi sanoma se käänteisenä tulee muotoon suppea havaintokyky. Ehkäpä ette huomaa tai toinen teistä ei huomaa muuta kuin ne samat vanhat asiat, jotka on aikaisemminkin huomannut. Jos huomion vie aina se täpötäysi tiskipöytä, sitä ei tajuakaan katsoa lattialle ja huomata, että ainakin se on siisti Grin Tai että muu osa talosta on siistiä. Sama pätee ihmisten ominaisuuksiin. Jos toisen myöhästely rassaa hermoja (eli kiinnitämme huomion siihen että toinen on aina myöhässä) emme huomaa, että hän on loppujen lopuksi tosi hauska ja ahkera, kunhan pääsee vauhtiin. Odotamme vain toisen myöhästymistä ja purnaamme, kun hän myöhästyy.
Optimistisuutta kehiin!

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #621 : 04.10.2007 01:16:24 »

Mertii. Rakauden kortti oli yleinen kortti koko loppuvuodelle, joten sen sanoma ei keskity pelkästään parisuhteeseen, vaikka sen nimi onkin "Rakkaus". Loppuvuoden pitäisi siis olla mukava ja ehkä kortin sanoma on, että sinun pitäisi huonoina hetkinä keskittyä tuon kortin edustamiin asioihin.

Työlle tuli seuraava kortti

SAUVOJEN KAKKONEN – HERRUUS
Käänteisenä
Avainsanat: Mars Oinaassa, sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta

Aktiivista, dynaamista voimaa hallitseva planeetta Mars on tässä kortissa omassa merkissään, Oinaassa. Oinas on uranuurtaja, joka alituiseen etsii uusia etenemistapoja. Sitä eteenpäin vievä voimaa löytää jatkuvasti uusia suuntia.
Kortissa on ristissä kaksi sauvaa, jotka ovat tiibetiläisiä ukkosenjyrähdyksen symboleita. Sauvojen päissä olevat hevonsenpäiset hahmot symboloivat puhdasta, tuhoavaa voimaa. Nuolenpäät on koristeltu käärmein. Ne viittaavat tuhon mukana tuomaan uudistumiseen.
Herruus nojaa tasapainoon ja siihen, että ihminen on löytänyt oman keskuksensa. Parempi ilmaisu olisikin ehkä ”komento” siinä mielessä, että ihmisellä on komento myös itsensä suhteen. Tämän edellytyksenä on, että energiasi ovat yhdistyneet ja keskittyneet luomaan rohkeuden, jota tarvitaan uusille teille lähtemiseen. Miten voimakkaasti vaikuttavia muutoksia matkan varrella tapahtuukin, uranuurtajan tasapaino ei heilu.
Maalauksen taustalla on kuvattuna tulen ja veden yhdentyminen, joka alkemiallisesti symboloi ihmisen olemuksen eri puolien yhdistymistä. Tässä yhdistymisessä syntyy se, mikä on uutta. Kun hyväksyt erimielisyydet ja ristiriidat, ne voivat ratketa tavalla, joka muuttaa näkökulmasi asioihin ja laajentaa sitä.
Päätelmät: Kiinnitä huomiotasi oman keskuksesi löytämiseen. Jos olet kontaktissa omaan keskukseesi on varmaa, että hallitsen tilanteen. Luota omaan energiaasi. Älä tee mitään vääriä kompromisseja!
Kysymys: Millaiset tehtävät ja tilanteet ovat sinulle haasteellisia?
Ehdotus: Kun olet haastavassa tilanteessa, istu suorassa ja mukavassa asennossa. Hengitä syvälle vatsaasi. Odota, kunnes hengityksesi kulkee pehmeästi ja rauhallisesti ja tunnet olosi melko rentoutuneeksi. Luo tilanteesta kuva silmiesi eteen ja näe itsesi käsittelemässä tilannetta samalla, kun pysyt omassa keskuksessasi.
Vahvistus: Löydän tällä hetkellä tarvitsemani voiman omasta keskuksestani

Töiden osalta olet nyt vähän hukassa, mikä on ymmärrettävää. Hukkafiilis tulee siitä, ettet ole löytänyt omaa sisäistä keskustasi. Ihmiset, jotkaovat kosketuksissa tuohon keskukseensa, toisin sanoen todelliseen Minuuteensa, tuntuvat kestävän ihan mitä tahansa kaameuksia hetkahtamatta pätkääkään. Se on yksi  valaistumisen merkki. Ihminen tiedostaa, että kaikki myrskyt iskevät päälle päin ulkoa käsin ja hänellä on voima suojautua tuota aallokkoa vastaan ankkuroitumalla Minuuteensa, jolloin kovinkaan myrsky ei saa häntä pois sijoitaan.
Kortti kehottaa sinua etsimään nyt tuota omaa Minuuttasi. Se rauhoittaa tilannetta ja selkiinnyttää ihan taatusti sen, mitä sinun pitäisi tehdä seuraavaksi työrintamalla. Vanhan tuhoutuminen on aina uuden alun merkki. Aivan kuin Feeniks, joka tuhoaa itsensä syntyäkseen uudestaan tai kuin egyptiläinen sekasorron jumala Seth, joka tuhoaa, jotta auringojumala Ra voisi taas luoda jotain uutta. Menettty työpaikka on ollut hajoaminen, jota seuraa uusi kasvu.
Koska hajoaminen on vielä noin tuore, suosittelen sinua ottamaan asiat nyt rennosti ja tutkimaan Minuuttasi, Itseäsi. Sieltä löydät kyllä omat haaveesi ja toiveesi töidenkin suhteen ja ne antavat viittauksia siihen, mitä kannattaisi tehdä seuraavaksi. Jäätkö työttömäksi vähäksi aikaa huilaamaan? Etsitkö saman alan töitä? Vaihdatko alaa? Jatkatko opiskelua? Vaihtoehtoja on useita.
tallennettu
Yöpihla
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« Vastaus #622 : 04.10.2007 01:17:58 »

Voi kiesus, et varmaan edes tiedä miten nappiin tuo meni ja miten paljon siitä sai. Itse kun on niin lähellä, niin ei tajua. Pelko on voitettu, mutta nyt kuin luin tätät tulkintaasi, tajusin, että olen käyttänyt sen tuomaa voimaa väärin, en rakentavasti vaan päinvastoin. Tämän, kun viellä sais välitettyä toiselle puolelle Wink Molemmat yrittää, mutta arkaillen ja pienin askelin. Niin hassua, kun nyt kaiken pitäisi olla hyvin ja sitten kehitimme tämän. Kyse tosin taitaa olla uuden löytämisestä ja kohoamisesta toiseen tasoon. Emme aina tee tosiamme onnellisiksi, mutta elämä on täyttää, kun toinen täydentää omaan vajaavuuden. Mutta emme ole itse itsessämmekään aina onnellisia ja silti emme tahdo elää ilman huomista Wink
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #623 : 04.10.2007 01:24:31 »

Angelic. Tällaista neuvoa tulee sinulle.

INTOHIMO
Avainsanat: Leijona, intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen

Tämän kortin nimi on perinteisesti ollut voima. Crowley nimesi kortin uudelleen, koska se sisältää paljon enemmän kuin mitä sana ’voima’ ilmaisee. Intohimo merkitsee enemmän kuin vitaalista voimaa. Intohimoon sisältyy myös ilo ja tuosta voimasta nauttiminen. Kortin nainen istuu leijonan selässä. Hän nostaa korkeuksiin Graalin maljaa, joka hehkuu rakkauden ja kuoleman tulessa.
Kortti on kuvaus jumalaisesta hurmasta, jumalaisesta ekstaasista, jumalaisesta hulluudesta. Nainen on aivan kuin huumaantunut. Leijonakin on intohimon vallassa. Sen seitsemän päätä kuvaavat enkeliä, pyhimystä, runoilijaa, avionrikkojaa, rohkeaa miestä, satyyriä ja leijona-käärmettä. Ne symboloivat eri näkökulmia ja puolia, jotka tässä orgastisessa kokemuksessa yhdistyvät ja sulautuvat yhdeksi intuitiivisesti ymmärrettäväksi voimaksi. Ne ovat riippumattomia moraalista tai rajoittavasta asioiden järkeistämisestä. Tässä esitetyt voiman ilmenemismuodot heijastavat Luovan Järjestyksen arkkityyppejä.
Ihmisen sisällä olevaa eläintä ei kesytetä ja yhdistetä ihmisen olemukseen taistelemalla sitä vastaan ja tukahduttamalla se, vaan myöntämällä sen olemassaolo ja antautumalla sille. Tässä prosessissa saamasi voima auttaa sinua voittamaan vanhat pelkosi ja itseäsi rajoittavat ehdollistumat. Näitä symboloivat kortin taustalla himmeästi näkyvät yhteen liitetyt kädet ja pyhimyksen kasvot.
Naisen ja leijonan takana näkyy kymmenen heikosti säteilevää ympyrää, jotka kuvaavat vanhoja, häviäviä moraalikäsityksiä, jotka korvataan uusilla. Näitä uusia moraalikäsityksiä symboloi kortin yläosassa näkyvä sykkivän liikkeen kuvaus. Kortin yläosa symboloi uutta valoa, joka virtaa käärmemäisesti kaikkiin suuntiin. Valo tuhoaa maailman luodakseen sen uudestaan. Tätä uudelleenluomisen prosessia symboloi myös leijonan häntä, joka on kuvattu leijonanpäisenä käärmeenä.
Naisen pää on kääntynyt kokonaan kohden tulimaljaa. Hän on täysin transformaation voiman lumoissa. Näin tapahtuukin luonnostaan kaikessa täydellisessä ja tietoisessa antautumisessa. Tämä on Tantran salaisuus: tietoisuus, joka huomioi jokaisen hetken täyteyden ja hyväksyy elämässä kaiken kieltämättä mitään.
Intohimossa piilevät luovat mahdollisuudet ilmenevät vasta sitten, kun se koetaan perin pohjin, kun siitä täydellisesti humallutaan. Vasta silloin intohimo voidaan ymmärtää ja sitä voidaan käyttää oman tietoisuuden kehittämisessä. Tie valoon kulkee kaikkien pimeyden varjojen läpi.
Päätelmät: Jos olet valmis hyväksymään kaiken, mitä löydät itsestäsi, voit kokea kaiken hyvin herkästi, tietoisesti, rakkaudella ja ymmärryksellä.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueella haluaisit elää täydemmin? Mikä on estänyt sinua tekemästä niin menneisyydessäsi? Oletko valmis toimimaan uudella tavalla?
Ehdotus: Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surun, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.
Vahvistus: Nautin elämästä täysin siemauksin.

Minusta kortin kysymys on tämän sanoman ydinosa = mikä on estänyt sinua olemasta oma itsesi ja elämästä täydemmin? Aivan, miesystäväsi, joka pimittää sinulta omaa aikaasi. Sanoisin siis, että seuraa sydäntäsi - mitä järkeä on olla ihmisen kanssa, joka rajoitata meitä sen sijaan, että olisi tukena ja iloitsisi kanssamme? Suhteeseen ei voida lähteä hakemaan jotain, täydentämään jotain puuttuvaa palasta itsestään ilman, että siitä seuraa hankaluuksia. Näinhän tässäkin on käynyt - mies yrittää tiedostamattaan täyttää jotain kohtaa itsestään sinulla, mutta sinusta se tuntuu ahdistavalta ja olet perääntynyt hänestä.
Ratkaisu on kortin mukaan ollut oikea. Etsi suhdetta, jossa voit huumaantua jumalallisesti. Et siis pelkästään fyysisen eläimellisesti vaan myös sielusi syövereissä. Voit löytää tämän samaisen huuman kaikesta, mitä on olemassa.
Vapaus, jota tässä kaipaat, liitetään villieläimiin hyvin vahvasti. Villieläimet liitetään taas hallitsemattomaan eläimellisyyteen. Kortti kehottaa yhdistämään tuon animaalisuuden henkeesi, jotta hurmioituisit ja iloitsisit kaikesta kieltämättä mitään, jos se vain kutsuu sydäntäsi. Kukaan ei voi vaikuttaa sinuun moraalisoinnillaan sen jälkleen, kun olet sinut Itsesi ja sisäisen eläimesi kanssa. Kulje siis vapaasti.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #624 : 04.10.2007 01:33:54 »

Taustakuva. Nostin sinulle kortin ja riimun. Kortti tulee siihen kysymykseen, miksi työpaikka meni nyt alta (itse tosin uskon, että jos jäämme jostain paitsi se tarkoittaa, ettei se kuulunut sielumme tiehen ja hyvä niin). Riimu puolestaan nousi kysymykseen, vieläkö löytyy saman alan töitä.

AURINKO
Käänteisenä
Avainsanat: Aurinko, erittäin suuri luova energia, tietoisuus, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys, transformaatio

Aurinko säteilee kaiken keskuksena, kahdentoista astrologisen merkin keskellä. Kaikki kylpee auringon valossa. Auringon keskustassa kukkii oivalluksen ruusu. Sen valo on selkeyden, korkeimman tietoisuuden ja oivalluksen syvin olemus.
Kaksi lasta, joilla on perhosen siivet, tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena.  Kaikki energia voidaan nyt kokonaan käyttää yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen.
Siivet symboloivat heidän yhdistynyttä luovuuttaan, kokemustaan liitosta suuren Valon palveluksessa. Nuo siivet kantavat heidät korkealle. He kokevat täyttymyksen joka heti ja nauttivat siitä. Ei ole enää toiveita jostain tulevasta päämäärästä. Kaikki on tässä ja nyt ja niin on hyvä.
Vuoren huippua ympäröivä aita kuvaa sitä, että vapauden ja tietoisuuden huipentuma jää kuitenkin vielä näiden kahden ulottumattomiin. Huipulle päästäkseen heidän täytyy ylittää viimeinen erityinen este. Meidän jokaisen täytyy löytää tuo kapea sisäänkäynti huipulle.
Tällaisessa ekstaasissa voi tapahtua kauaskantoinen alkemistinen transformaatio. Kuun kuvaama ihminen heijastaa valoa. Auringon kuvaamasta ihmisestä on puolestaan tullut valon lähde, joka sisältää viisauden ja henkisyyden. Ihminen ei ole enää vain peili kuten kuu, joka heijastaa auringonvaloa kykenemättä itse säteilemään valoa tai lämpöä. Hän on löytänyt äärettömän sisäisen valon lähteen. Hän säteilee jumalallista viisautta ja rakkautta koko maailmaan ja ikään kuin suodattaa sen transformaation valon läpi.
Koko ihmiskunnassa on kypsymässä jotain uutta. Suuri muutos on tapahtumassa. Se tapahtuu aivan kuin hedelmän kypsyminen auringon lämpimien säteiden aikaansaaman kemiallisen prosessin kautta. ”Uuden ihmiskunnan” syntyminen vaatii vanhoissa alkemian kirjoituksissa kuvatun tapahtumaketjun täydentymistä. Feeniks palaa vain noustakseen tuhkasta uutena, upeana lintuna ja lentääkseen avoimelle taivaalle. Tietoisuuden valo läpäisee koko olemuksemme.
Päätelmät: Toiveittesi täyttyminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa.
Kysymys: Mitä tehtäviä tai projekteja sinulla on tällä hetkellä?
Ehdotukset: Luo silmiesi eteen kuva auringon valosta ja lämmöstä rinnassasi ja sydämessäsi. Muistuta itseäsi muutaman päivän ajan, useita kertoja päivässä, että aurinko paistaa sisällesi ja lävitsesi.
Vahvistus: Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.

Ilmeisesti tämä työpaikka meni ohitse nyt sen vuoksi, että se olisi myöhemmin osoittautunut kuitenkin vääräksi ratkaisuksi, etkä olisi enää viihtynyt siellä. Jotenkin tulee olo, että vaikka työpaikka päälle päin vaikuttaisi ihanalle, se pitäisi kuorensa alla ikäviä juttuja, kuten jonkinasteista työpaikkakiusaamista. Et välttämättä olisi saanut toteuttaa osaamistasi koko pontenttiaalillasi.
Aurinko on tarotpakan korkein ja voimakkain kortti eli kun se tulee käänteisenä, varoitus on suuri. Paikka olisi ollut sinulle väärä, kuten ajattelinkin tuossa alussa.


HAGALAZ
Avainsanat: Luonnonmullistukset, Alkuvoimat, Rakeet

Muutos, vapaus, uudet keksinnöt, ulos murtautuminen ovat tämän riimun sanoja. Sen nostaminen osoittaa sielun pakottavaa tarvetta vapautua kuristavasta pidättäytymisestä aineelliseen todellisuuteen ja tarvetta kokea arkkityyppisen mielen maailma.
Hajottavien alkuvoimien, täysin hallintasi ulottumattomissa olevien tapahtumien riimuna Hagalaz on vain yhdessä, oikeinpäin luettavassa asennossa ja kuitenkin se toimii aina kaiken kääntämällä. Kun nostat tämän riimun, voit odottaa suunnitelmiesi kumoutumista, sillä riimu on suuri ”herättäjä”, vaikkakin herättämisen tapa saattaa vaihdella suuresti. Ehkä koet tulevasi vähitellen järkiisi kuin heräisit pitkästä unesta. Toisaalta herättäminen voi tapahtua sellaisella voimalla, että se repäisee kerralla rikki kankaan, jota pidit todellisuutenasi, turvallisuutesi, käsityksesi itsestäsi, työsi, ihmissuhteesi tai uskomuksesi.
Pidä kuitenkin mielessäsi, että se mikä toimii ei lopulta sittenkään ole mikään ulkopuolinen voima, sinä et ole minkään ulkoapäin tulevan armoilla. Sinun oma luonteesi luo sen mitä tapahtuu, etkä sinä suinkaan ole tässä tilanteessa voimaton. Se sisäinen voimasi, jota olet elämäsi varrella kasvattanut tukee ja ohjaa sinua nyt, kun kaikki mitä olet pitänyt itsestään selvänä asetetaan kyseenalaiseksi.
Tämän riimun saaminen panee sinut varuillesi: voit kärsiä jonkin menetyksen – puu rojahtaa talosi päälle, ihmissuhde epäonnistuu, suunnitelmat menevät pieleen, varasto josta olet ammennat ehtyy. Mutta älä silti masennu; olet saanut varoituksen ennakolta ja ymmärrät siksi, että se mikä tapahtuu on välttämätöntä kasvusi kannalta ja sinä hyväksyt sen.
Tämä riimu ei puhu tyhjänpäiväisestä: mitä merkittävämpi mullistus elämääsi kohtaa, sitä merkittävämpi ja ajankohtaisempi on kasvun vaatimus elämässäsi nyt. Hagalazin, joka sekin kuuluu muodonmuutossarjan riimuihin, toimintaa voimakkaimmillaan kuvaa sanonta ”radikaali murtuma”.
Universumi ja oma sielusi todellakin vaativat, että kasvat.

Jos suunnittelet saavasi alan töitä tässä lähiaikoina, riimun sanoma on, että se ei tule tapahtumaan. Asia voi olla ajankohtainen esimerkiksi ensi vuonna, mutta juuri nyt tilanne on se, että sinun on oltava ilman tuon haluamasi aölan töitä. Riimu voi viitata niikin radikaaliin muutokseen kuin siihen, että löydät itsesi aivan toisen alan töistä - ja pidät siitä.
Koska riimu on kasvun riimu minulle tulee mieleen tästä kaksi vaihtoehtoa. Sinua joko kehotetaan vaihtamaan alaa tai vastaavasti päästämään irti tutun alan turvaverkosta. Ehkä et uskalla ajatellakkaan muun alan töitä, koska tämä haluamasi ala on sinulle tuttu etkä luota siihen, että pärjäisit toisenlaisessa työssä.
No, tämä ei välttämättä pidä paikkaansa. Tähän kaikkeen liittyy nimittäin jokin juttu, jonka avulla sinun tulee kasvaa. Löydät jotain ihan uutta ja kasvat paremmaksi ja voimakaammaksi! Halagaz, vaikka se onkin rankka riimu, kuvastaa aina sitä hyvää ja omie uusia voimiamme, mikä seuraa tämän myrskyn jälkeen.
tallennettu
Aurinko45
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59


Profiili
« Vastaus #625 : 04.10.2007 14:45:43 »

Minä taas, nostaisitko vielä minulle jatkosta..ihmissuhteeseen tuli viivytyksiä mutkia matkassa, jatkuvuus epäselvää.. Shocked
tallennettu
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« Vastaus #626 : 04.10.2007 16:09:24 »



Voi voi AthaMaarit, laitoitpas minut miettimään.
Hyvä että joku niin tekee.
Kiitos kaunis Smiley


Kultainen sulka. Skorppari-skorppari tilanteelle tuli tällainen kortti

LANTTIEN RITARI
Käänteisenä
Avainsanat: Maan tulielementti, lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta




Päätelmät: Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, palkkiona saat runsaan sadon.

* totta, tehtävät ovat suuria ja vaikeita  Embarrassed

Kysymys: Onko elämässäsi joitain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?

* on, yksi vain mutta sekin tosi vaikea, se omaisuuden jakaminen on edelleenkin tosi raskasta ja välttelen sitä viimeiseen asti...jostakin syystä...ja myös vastapuoli välttelee  Embarrassed Lips Sealed Cry


Ihan ensimmäinen ajatus tästä kortista oli, että nyt ei ole sadonkorjuun aika. Ei ole aika odottaa tuloksia tai asioiden loppuunsaattamisia. Sato ei ole vielä kypsää. Ehkä kortti haluaa sanoa, että asiaa ei vielä voida ratkaista suuntaan eikä toiseen, vaan sadon on ensin annettava kypsyä, tilanteen kehittyä, ennen kuin lopullinen ratkaisu eli sato voidaan korjata talteen. Olipa se lopputulos sitten mikä tahansa.
Kehottaisin siis pitämään vielä matalaa profiilia ja tarkastelemaan asiaa niin monelta kantilta kuin se ikinä on mahdollista. Silmikko on nostettava kasvojen edestä, jotta maailmaa voidaan tarkastella selkeästi.


* kiitos lisä-ajasta  Huh sato ei ole vieläkään kypsää... näin olin itsekkin vähän ajatellut  smitten

Halit  smitten


tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
Mija
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #627 : 04.10.2007 17:04:08 »

Hei, voisitkohan katsoa minulle, jotta löytyisikö jotain mielenkiintoista opiskelua tai työtä , mielessäni on nyt ainakin yksi ala. Välillä en tiedä mihin keskittyä, olisi niin monta vaihtoehtoa.
Näkyyköhän mitään tasapainoa lähiaikoina, entä kaksilahkeisia?  Wink Smiley
Kiitos paljon!
tallennettu
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278



Profiili
« Vastaus #628 : 04.10.2007 19:03:36 »

Kiitokset, oikeaan osui. En muuta omasta halustani, vaan siihen liittyy muutakin.. Sad
tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #629 : 08.10.2007 15:25:42 »

MaikkiY, tässä sulle korttia!

LANTTIEN KAKKONEN – MUUTOS
Käänteisenä
Avainsanat: Jupiter Kauriissa, muutos, transformaatio

Kortissa on kuvattuna valtava käärme, uudistumisen symboli. Käärme on muodostanut kahdeksikon, mikä kuvaa äärettömyyttä. Se kuvaa myös alituista muutosta. Käärmeen muodostaman kahdeksikon sisällä on kaksi lanttia, kiinalaiset Ying Yang- symbolit, tasapainon ja harmonian symbolit. Näiden sisällä olevat kolmiot ovat ikivanhoja alkemian symboleita. Ne on maalattu kaikkien neljän elementin värein: punainen on tulta, sininen vettä, harmaa maata ja keltainen ilmaa. Transformaatio koskee kaikkia olemuksen osa-alueita.
Onnea ja laajentumista symboloivat Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat Kauriin merkin ominaispiirteitä.
Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa.  Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi heräillä oloa.
Soturin väri, violetti, osoittaa, että transformaatiosta saadaan uutta voimaa. Ainoa pysyvä asia on väliaikaisuus. Ainoa varma asia on epävarmuus.
Päätelmä: Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!
Kysymykset: Millaisia sisäisiä tai ulkoisia muutoksia elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä? Mihin olet vielä takertunut?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa; ”Ainoa pysyvä asia on muutos.”
Vahvistus: Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

Kortin perusteella ei siis olisi tulossa muutoksia parisuhderintamalle. Epäselvyys selviää ja jatkatte vanhaan malliin. Tämän hetkinen tilanne on sellainen, jollainen sen kuuluukin olla.
Ei tämän pidempää omaa tulkintaa tällä kertaa, sillä minulla on olo, että asiat ovat jo lähteneet ratkeamaan omaan suuntaansa ilman minun sanomisiakin Grin
tallennettu
Sivuja: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: