Sivuja: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705031 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #600 : 29.09.2007 19:01:21 »

Atha! Tiedät että olen naimisissa. Viime ajat ovat olleet varsin kylmiä, pelkään että olen vieraantunut miehestäni. Joskus tulee mieleen ajatus, että onko hän sittenkään se Suuri Rakkaus, jonka luulin hänen olevan. Elämä kun joskus kuljettaa erilleen, itse olen kulkenut henkistä polkua eteenpäin, hän vain fyysistä (puntinnostoa ym.)

Katsotko sitä rakkauselämääni.. ? Tuleeko rakkautta ja mistä suunnasta?
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #601 : 29.09.2007 19:03:43 »

Jinx. Rakkaudettomaan elämään nousi tämmöinen kortti.

MALJOJEN ÄSSÄ
Käänteisenä
Avainsanat: Ylitsevuotava Rakkaus, tunteiden selkeys, syvä itsensä rakastaminen, antaminen ja ottaminen

Valkoinen lootuksenkukka on antavan rakkauden symboli. Maljan pohja, joka on sininen, veden elementin värinen, on muodostunut lootuksenkukasta. Pystysuoraan maljan läpi kulkee loistava energiasäde, joka yhdistää maan ja kosmoksen. Malja on välikappale, joka auttaa yhdistämään sisäisen ja ulkoisen, ylhäällä ja alhaalla olevan.
Maljojen Ässä on Sauvojen Ässän feminiininen vastine: avoin, vastaanottavainen, antautuva. Siinä on antavan rakkauden perinpohjaisia muutoksia aikaansaava voima. Maalauksen ylä- ja alaosat ovat luonteeltaan samankaltaisia. Alhaalla on veden hallitsema tunteiden valtakunta ja ylhäällä eteerinen hengen valtakunta. Niin ylhäällä kuin myös alhaalla. Se, mitä tunnetaan, ilmaistaan avoimesti ja selvästi. Tästä seuraa tunteiden selkeys. Kortissa tämä ilmenee sopusointuna ja harmoniana.
Rakkauden antaminen ei vaadi ponnisteluja. Maailmankaikkeudesta meille jatkuvasti virtaava rajaton yltäkylläisyys säteilee meistä itsestään, jos pysymme avoimina ja vastaanottavaisina. Voit verrata sitä kukkaan, joka levittä tuoksuaan huolimatta siitä, onko joku nauttimassa sen tuoksusta vai ei.
Antamisessa ei ole tärkeää, kenelle annetaan. Ei ole tärkeää, onko tuo toinen läheinen ihminen vai ei. On niin paljon jaettavaa! Koko olemassaolo voi osallistua siihen! Tuleminen yhdeksi kaikkialla läsnä olevan, kaikenkattavan rakkauden kanssa on kuin kokosi valtavan hiljaisen ekstaasin, kosmisen orgasmin!
Päätelmät: Sinulla on yhteys kaikkea ympäröivään rakkauteen. Se täyttää sinut ja voit jakaa siitä muille anteliaasti ja ylenpalttisesti.
Kysymys: Millä tavalla sinä osoitat rakkauttasi?
Ehdotus: Anna kortin vaikuttaa sinuun hetken ajan. Lue kuvauksen kaksi viimeistä kappaletta uudelleen ja sulje silmäsi. Tunne olevasi avoin kanava, jonka kautta jumalallinen energia virtaa
Vahvistus: Kaiken ympäröivä rakkaus täyttää minut ja ympäristöni.

Muutoksia ei siis ole tulossa ainakaan lähiaikoina, kun tämän kortin sanoman kääntää nurinperin. Kortti kertoo käänteisenä, että työtä olisi tehtävä ajatuksen kanssa itsensä rakastamisen, hyväksyminen ja universaalin rakkauden parissa. On saatava yhteys sinua ympäröivään rakkauteen, jolloin yksinäisyys ja rakkaudeton olo kaikkoavat. Koetko, että rakkautta on vaikeaa antaa, toisin sanoen seurustelukumppani ei koskaan ole kuitenkaan niin tyytyväinen antamaasi rakkauteen, että jäisi pidemmäksi aikaa elämääsi? Kortti kertoisi käänteisenä tästä sekä siitä, että elämäsi ei rakkauden osalta ole harmoniassa. Ehkä epäharmoonisuus on pientä, ehkä suurta, mutta jotain häikkää siellä päin nyt on. Kyse on harmoniasta ja rakkaudesta itse Itsen kanssa enemmänkin kuin Itse toisten kanssa.
Suosittelen lukemaan eteenkin tuon viimeisen kappaleen ennen päätelmää ajatuksen kanssa, sillä se pomppaa eniten silmiini tässä kysymyksessäsi.


tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #602 : 29.09.2007 19:10:13 »

Basilika. Tässäpä viestiä Sai Babalta!

1.Marraskuuta
Marraskuu tunnetaan sumujen aikana. Ilma jäähtyy. Lämmin maa höyryää. Syntyy sumua.
Jos mahdollista, yritä elää joutumatta sumuun ja pyri hälventämään elämästäsi siihen jo muodostunut sumu.
Mitkä ovat parhaat keinot hälventämään sumun elämästäsi? Viveka eli erottamiskyky ja dharma eli oikeamielisyys. Kun sinulla on nämä, opit ennen pitkää itsestään sathyan eli totuuden, preman eli rakkauden, shantin eli rauhan ja ahimsan eli väkivallattomuuden.
Näin et pelkästään hälvennä aikaisempaa sumua, vaan olet nyt loistavassa valossa.
Tutki pyhiä kirjoja. Sisäistä niiden opetukset vivekan avulla ja toteuta ne käytännössä dharman avulla.
Tee elämästäsi kukka, jonka vartensa on viveka, terälehtensä dhrama ja jonka tuoksuna on prema. Nämä hyveet antavat elämällesi eivät vain loistoa, vaan myös parhaimman suojan.
Pandavat noudattivat jumalallisia hyveitä. Siksi Krishnan oli mahdollista olla heidän kanssaan, johdattaa ja varjella heitä ja varmistaa heidän voittonsa Kauravista, heidän vihollisistaan.
Jos Pandavat eivät olisi noudattaneet elämässään dhramaa ja muita hyveitä, Kauravat olisivat päässeet valtaan eikä Krisha olisi voinut autata eitä, vaan he olisivat tuhoutuneet.
Elä yhteydessä Jumalaan, so. yhteydessä sinussa olevaan voimaan, jonka saat käyttöösi toimimalla oikeamielisesti. Sen turvin selviät toivottomimmistakin tilanteista voittaja, sillä tieto ja hyveellisyys sinällään ovat jo voitto.
Kaikki muu on vain karman ja ajan kysymys.
tallennettu
Mertii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #603 : 29.09.2007 19:35:24 »

Kiitos vastauksesta AthaMaarit. Ymmärrän kyllä mitä tarkoitit vastauksessasi. Olen viime päivien aikana hakenut montaa eri työpaikkaa. Pidän kyllä nykyisestä työstänikin, vaikka kaikki olosuhteet siellä eivät ole ihan kohdallaan. Varmuuden vuoksi olen kuitenkin hakenut eri paikkoja, joten miten näiden paikkojen kanssa käy. Onko minulla johonkin näistä vielä mahdollisuus. Miten muuten minun pitäisi käyttäytyä tässä tulevassa maanantain palaverissa (puhuttelussa)? Voitko antaa minulle joitakin hyödyllisiä neuvoja, ettei minulle käy tässä todella pahasti. Millainen on muutoin loppuvuoteni näkymät, näkyykö valoa. Rakastan perhettäni ja en toivo, että heistä kukaan joutuisi kärsimään tästä tilanteesta.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #604 : 29.09.2007 19:40:15 »

Nostan sinulle, Mertii, loppuvuodelle kortin, kunhan vuorosi tulee. Vinkiksi tulevaan palaveriin en pysty oikeastaan antamaan muuta kuin mitä olen jo antanut: ole rehellinen ja odota taivaan tahtoa. Mitä ikinä tapahtuukin, sen pitääkin tapahtua.
tallennettu
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« Vastaus #605 : 29.09.2007 19:53:24 »


Voisitko minulle AthaMaarit kurkata syksyä?  Lähinnä tämä skorppari-skorppari asia olisi nyt pinnalla...

KS



tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #606 : 01.10.2007 00:14:50 »

Sahame. Sinun kohdallasi kävi niin, että kun kysyin kysymyksen, pakasta nousi yhtä aikaa kaksi korttia. Kirjoittelen ne tänne ja tulkkaan ne yhdessä.

HALLITSIJATAR
Avainsanat: Venus, kauneus, rakkaus, äidillisyys, naisellisuus, viisaus, hengen ja materian välinen yhteys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi

Hallitsijatar ilmentää ja hallitsee feminiinisyyttä kaikissa sen muodoissa. Hänen ulkomuodolleen ja ympäristölleen ovat leimaa-antavia kauneus ja eheys. Hänen läheisyydessään on hyvä olla. On ikään kuin pääsisi osalliseksi hänen tasapainoisesta, harmonisesta olemuksestaan. Hallitsijattaren kauneus ei ole pelkästään ulkoista kauneutta, vaan hänen naisellisuutensa on täydellisen kehittynyt olemuksen kaikilla tasoilla. Tämä luo häneen erityistä säteilyä ja hohtoa. Hän on samanaikaisesti äiti ja rakastaja, hallitsijatar ja tietäjä. Hallitsijattaren voima on siinä, että hän yhdistää korkeimpien henkisten arvojen näkyvät muodot aineellisiin arvoihin.
Hallitsijattaren vallan olennaisimmat piirteet ovat antava ja vastaanottava rakkaus, luovuus ja hedelmällisyys sekä ymmärrys ja viisaus. Hän pitelee oikeassa kädessään fallosmaista lootuksenkukkaa, jonka terälehdet ovat avautuneet hänen sydänchakran kohdalla. Hallitsijattaren vasen käsi on vastaanottavaisen avoimena. Miehinen uutta synnyttävä voima yhdistyy naiselliseen antautumiseen. Saatettuaan sopusointuun itsessään olevat maskuliiniset piirteet hänen naisellisuutensa tulee olemaan sisäisesti ja ulkoisesti tasapainossa.
Vaaleanpunavalkoinen pelikaani, joka ruokkii poikuettaan verellään, kuvaa ehdotonta äidinrakkautta, jälkeläisen ravitsemista koko olemuksella. Hallitsijattaren kuvaa myös Suurta Äitiä, Maaäitiä, joka antaa elämän kaikille olennoille ja ravitsee sitä.
Kilvessä kuvattu kaksipäinen valkoinen kotka on transformaation vertauskuva. Transformaatio tapahtuu, kun ihminen yhdistää itsessään olemuksensa kaikki eri puolet.
Kuu ja maa ovat yhdistyneet ja niitä ympäröi magneettinen energiakenttä. Kun alituiset tunteiden (kuu) syvyys tulee näkyväksi (maapallo), näitä tunteita voidaan käyttää tietoisesti. Tätä tapahtumaa kuvaavat kortin oikealla ja vasemmalla puolella leiskuvat siniset liekit. Kun sisäiset voimasi yhdistyvät, säteilet eheyttä ja täydellisyyttä. Tämä vetää magneetin tavoin muita ihmisiä puoleesi, sillä läheisyytesi saa heidät tuntemaan olonsa turvalliseksi ja suojatuksi. Maan ja kuun liitto on kuvattu vielä kertaalleen Hallitsijattaren kruunua. Maltan risti korostaa hengen ja materian välisen liiton merkitystä.
Hallitsijattaren kasvot ovat kääntyneet kohden kyyhkystä – hän on suuntautunut tulevaisuuteen. Koska hän on viisas, hän ei katso enää menneisyyttään symboloivaan varpuseen päin.
Hallitsijattaren takana aukeava holvikaari kuvaa taivaan porttia. Tämä kaikkinainen näkyvä kauneus antaa vain viitteen jostain itseensä kätkeytyvästä vielä kauniimmasta ja upeammasta. Hermann Hesse kuvaili ”kaikki maan päällä esiintyvät ilmiöt kuviksi, jotka ovat avoimia portteja joiden kautta sielu – kun se siihen on valmis – voi mennä sisäiseen maailmaan. Siellä sinä ja minä ja kaikki muukin olemme yhtä. Jokainen ihminen tulee tällaiselle avoimelle portille jossakin elämänsä vaiheessa. Kuitenkin vain harvat menevät siitä sisään tai luopuvat tämän maailman kauniista harhakuvitelmista, jotka voimme sisäisen maailman todellisuudessa kokea valheiksi”.
Päätelmät: Kauneus, minkä näet muissa ihmisissä ja mikä vetää sinua heidän puoleensa, on jo sinussa itsessäsi. Naisellisuutesi on kehittymässä ja saamassa muodon. Nyt voi olla oikea aika selvittää äitiisi liittyvät, ratkaisua vailla olevat ristiriidat.
Kysymys: Onko elämässäsi joku kaunis nainen, jolta haluaisit oppia jotain?
Ehdotus: Luo mielikuva ihannenaisestasi! Kirjoita paperille hänen tärkeimmät ominaisuutensa. yritä löytää näitä ominaisuuksia sekä muista ihmisistä että itsestäsi. Ympäröi itsesi kauneudella ja yltäkylläisyydellä.
Vahvistus: Olen täynnä voimaa ja kauneutta.

LANTTIEN KOLMONEN – TOIMINTA
Avainsanat: Mars Kauriissa, työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan, itseluottamus

Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä – velvollisuuden tunne tulee sisältäsi.
Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitoutuminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voi jättää ulkopuolelle. Näkyviä tuloksia syntyy van siten, että niitä käytetään yhdessä ja tasapainoisella tavalla – tätä symboloivat kortissa olevat kristallipyramidit. Yhteinen päämäärä yhdistää nämä eritasoiset energiat.
Kristallin symboloima selkeys syntyy. Taivaat alkavat aueta. Silti epävarmuuden pilvet saattavat toistuvasti hämärtää selkeää näkemystäsi päämäärästäsi. Mutta järkähtämättömän vakuuttuneisuutesi aloittamasi tehtävän suhteen antaa sinulle voimaa voittaa välillä esiin nouseva epäilykset. Tämä takaa asteittaisen edistyksesi.
Päätelmät: Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla vielä pidättelet itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?
Ehdotus: Etsi sellaista, minkä saavuttamiseksi olet valmis uhraamaan kaiken energiasi. Pysy tietoisena siitä.
Vahvistus: Olen valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken.

Korttien yhteiseksi sanomaksi tulee mieleeni lausahdus "Feminiininen toiminta". Tähän vaaditaan sekä hengellistä puolta että fyysistä puolta. Hengellinen puoli meissä pysyy rauhallisena, tyynenä ja varmana, kun taas fyysinen puoli puskee kohti päämääriä, jotka olemme asettaneet itsellemme.
Eteenkin viimeinen kortti tuntuu olevan se kaikkein avain nyt. Kun Hallitsijatar on lähinnä sinulle itsellesi eli kuinka pitäisit huolta itsestäsi, on lanttien kolmonen fyysisen toimimisen kortti.
Hallitsijatar kehottaa sinua vaalimaan omaa feminiinisyyttäsi - taistelut ex-miehen kanssa eivät tee sinusta huonoa äitiä tai naista, kuten ei erokaan tai oikeastaan yhtään mikään. Ilmeisesti soimaat välillä itseäsi tästä kaikesta sopasta. Nyt on aika päästä sellaisten yli ja olla rohkeasti voimakas nainen. Kuin spiritualistinen amatsoni!
Kun saat tuon spiritualistisen amatsonin itsestäsi esiin ja pääset sen edustamaan energiaan kiinni, voit ryhtyä puskemaan sen voimilla läpi tätä erojuttua ja uhkailua fyysisessä muodossa. Varaa aikaa sinne sosiaalitoimistoon, jos se tuntuu oikealta. Kortti lupaa vaikeuksia, koska se vaatii meitä raatamaan ja puskemaan eteenpäin hampaat irvessä. Luovuttaa ei saa, tai palataan takaisin lähtöruutuun. Uhkailemaankaan ei tarvitse lähteä. Sinä vaan päätät mielessäsi päämäärän ja menet sitä kohti. Menet tai menet. Piste. Muita auttavia vaihtoehtoja ei nyt ole.
Minulle tuli mieleen vielä tuosta amatsonisoturista, että jos jokin jumalatar vetää sinua puoleesi, voit meditoida ja rukoilla apua tuolta jumaluudelta oman sisäisen voimanaisesi löytämiseen ja perheen onnesi edestä taistelemiseen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #607 : 01.10.2007 00:21:16 »

Belle. Tässä tulee sinulle yleistä korttia!

AIKAKAUSI
Käänteisenä
Avainsanat: Erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen, avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaiden ylle tehdäkseen näin tilaa taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet. Nutin ja Haditin liitosta syntyy lapsi, Horus. Hän on kaksoisjumala, jolla on sekä passiivinen että aktiivinen hahmo.
Horuksen silmä näkee kokonaisuuden. Hän näkee sen, mikä ei ole tasapainossa. Hänen selvä näkemyksensä on perusta kaikenkattavalle arvostelukyvylle. Näin syvälliseen käsityskykyyn perustuva kritiikki voidaan ilmaista siten, että se pikemminkin motivoi ja inspiroi kuin tuomitsee. Syvästä ymmärtämisestä kumpuava arvostelukyky on rakentavaa ja säännöistä vapaata.
Aikakauden kortti viittaa tarpeeseen tehdä tilanteesta takoin harkittu arvio. Tämän arvion tekeminen saattaa olla vaikeaa ja se voi viedä pitkän aikaa.
Kaikenkattavaa syvää ymmärrystä ei voida saavuttaa pelkästään älyllisesti. Ruumis, Sielu ja Henki – joita kortin alaosassa olevat kolme hahmoa kuvaavat – ovat kaikki mukana arvioimisprosessissa. Tämän prosessin aikana vaistomaisesti menet sitä kohti, mikä tukee hyvinvointiasi ja pois siitä, mistä ei ole apua.
Kortin yläosassa oleva siivekäs käärme kuvaa viisauden jumalaa Ohyrosta. Tämä symboloi sitä ajatusten valtavaa voimaa, joka ennakkoluulojen ja –asenteiden painolastista vapautuneella mielellä on käytettävissään. Tällainen mieli heijastaa todellisuuden suoraan. Hyvä arvostelukyky syntyy suoraan henkilökohtaisesta kokemuksesta. Lopulta kaiken arvioinnin alkulähde on elämä itse, ei vain rajoittunut inhimillinen tietoisuus.
Päätelmät: Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmassa näkökulmassa. Kun olet tajunnut suurien aikavälien, maailmankaikkeuksien ja muiden yhteyksien olemisen (mihin olet yhä valmiimpi) tarkastele asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.
Kysymys: Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Vahvistus: Jumala on tuntematon, salaperäinen. Mitä paremmin tiedän, etten tiedä, sitä lähempänä Jumalaa olen.

Vaikka kortti sanookin, että tilanteista pitäisi nyt tehdä uudelleenarviointi, se ei pidä paikkaansa, koska kortti tuli käänteisenä.
Kortin kysymys tuntuu olevan "tunnetko itsesi? Tiedätkö, kuka todella olet, mitä haluat ja minne menet?" Jos sinulla on ongelmia oman itsesi kanssa, itsetunnon kanssa tai sinulle tulee joskus hyvinkin helpolla kausia, jolloin tunnet olevasi ihan hukkateillä, kortti kehottaa sinua tutustumaan tarkemmin itseesi. Hiljenny ja keskity.
Itseään voi tutkiskella esimerkiksi astrologian ja numerologian avulla. Voit myös istuutua alas kirjoittelemaan omia hyviä puoliasi, huonoja puoliasi, haaveitasi, toiveitasi jne. Kirjoita mieluummin positiivisia asioita ja jos kirjoitat jotain negatiivista esim. pelkojasi, kirjoita niille myös positiivinen vastike. Esimerkiksi "Pelkään että menetän perheeni" = "Saan olla yhdessä perheeni kanssa". Negatiiviset asiat kannattaa polttaa pois ja jättää niistä positiiviset listat muistutukseksi ja oppaaksi Itselle.
Sanoisi, että keskity tuohon Horuksen silmän ja itse Horuken kuvailemiseen: miten hän näkee kaiken, ymmärtää kaiken ja toimii kaiken hyväksi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #608 : 01.10.2007 00:41:00 »

Kaurisenergiaa. Tunsin tarvetta jakaa kysymyksesi kahdeksi erilliseksi kysymykseksi muotoon "Rakkaus" ja "Mistä rakkautta tulee". Siihen tulee nyt kaksi korttia, tuossa järjestyksessä.

HIRTETTY
Käänteisenä
Avainsanat: Jähmettynyt, paikoilleen jumiutuneen suhteen tai tilanteen päättyminen, irtipäästäminen, luopuminen, antautuminen, oppiminen näkemään uudella tavalla, tarve murtaa vanhat käyttäytymismallit

Hirtetty on naulattu ylösalaisin asentoon, joka kuvaa ihmisen oman tahdon murtumista. Tilanne on umpikujassa. Liikkumatilaa ei enää ole. Minkäänlainen pako ei ole mahdollista. Transformaatiota symboloivat käärmeet ovat kääriytyneet kerälle ja nukkuvat.
Hirtetty on naulattu hänen omia jähmettyneitä asenteitaan ja näkökulmiaan symboloivaan puuhun. Hänen silmänsä ovat kiinni – hän on sokea kaikelle, mikä ei sovi hänen kapea-alaisiin käsityksiinsä. Hän vastustaa jokaista uutta aatetta, jokaista uutta virikettä tai jättää ne kokonaan huomioimatta.
Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi. Hiukset, henkisen ja hengellisen ymmärryksen vertauskuva, on ajeltu pois. Hirtetty on menettänyt luottamuksensa jopa omaan intuitioonsa. Mitkään hänen pyrkimyksensä eivät näytä lupaavilta. Ne on tuomittu epäonnistumaan.
Jopa tämänkaltaisenkin toivottomuuden keskellä voi tapahtua ihmeitä! Olet tullut pisteeseen, missä et voi enää välttää näkemästä alastonta totuutta. Ainoa mahdollisuus on kohdata se ja päästää irti. Tämänlaatuinen antautuminen, itsepäisyydestä ja jähmettyneistä ideologioista luopuminen, johtaa kauaskantoiseen sisäiseen muutokseen. Jäykät käyttäytymismallit murtuvat ja kaikki vanha selkiintyy. Tämä merkitsee täydellistä antautumista korkeammalle Itselle. Se vapauttaa kapea-alaisesta ajattelusta ja dogmaattisuudesta. Joka mielellään taipuu Maailmankaikkeuden kosmiseen järjestykseen, voi tulla yhdeksi Taon virran kanssa. ”Tapahtukoon sinun tahtosi, ei minun – sillä Sinun tahtosi on myös minun tahtoni.” Palkinto, jonka saat syvästä antautumisesta Kaikkeudelle on elämäsi täydellinen suunnanmuutos. Voit nähdä maailman uudesta näkökulmasta!
Päätelmät: Nyt sinun on mahdollista tiedostaa, mihin olet jumiutunut.  Mitkä elämäsi alueet ovat jumissa pikemminkin kuin alati muuttuvia ja virtaavia? Mitään ei ole tehtävissä. Jo pelkästään se, että huomaat selvästi, mikä on todellisuutesi, tekee sisäisen muutoksen mahdolliseksi.
Kysymykset: Millä elämäsi alueella olet jumiutunut? Oletko valmis huomaamaan jähmettyneet käyttäytymismallit ja ajatukset? Oletko valmis päästämään niistä irti?
Ehdotukset: Nosta kortti sille, mikä sinua odottaa, kun antaudut.
Vahvistus: Päästän irti. Ymmärrän, hyväksyn ja haluan seurata elämässäni jumaluuden tahtoa, josta tulen vähitellen tietoiseksi.

Koska hirtetty - vanhasta luopumisen ja antautumisen kortti - tuli käänteisenä, on minun tulkintani siitä se, että suhteessa pysyminen on oikea ratkaisu. Olette kyllä oikeita toisillenne juuri nyt, vaikka homma takkuaakin. Kortin hirtettyä kehotetaan ottamaan vastaan uusia ajatuksia, katsomaan asioita viideltä eri kantilta ja vaihtamaan suuntaansa. Tämä kuvastaa minusta hyvin juuri tätä kertomaasi asetelmaa sinun ja miehen välillä: sinä menet, tutkin ja hengistyt, kun miehesi taas pysyy hirtetyn tavoin paikoillaan. Se sopii hänelle ja sillä hyvä. Ehkäpä miehesi toimien henkinen sanoma voisi olla, että rauhoitu hetkeksi tai sitten hän opettaa sitä "kaikki olemme yhtä"-ajatusta sinulle oikein olan takaa toimimalla nin rasittavasti Grin Tilanteet, joissa jokin iskee päin näköämme ovat niitä, joissa sisimmästämme kaivetaan ulos vielä ne ajatukset, tunteet, teot ja näkemykset, jotka eivät ole sopusoinnussa sielumme kanssa eli ne kuuluvat egolle. Tekemistä siis Itsen kanssa vielä riittää. Jos miehesi on tyytyväinen saadessaan olla ummikko, se on hänelle OK.

SAUVOJEN VIITONEN - TAISTELU
Avainsanat: Saturnus Leijonassa, rajoittaminen, täyttämätön halu, katkeruus, pelko, turha ponnistelu

Kortin keskellä olevasta sauvasta on tullut lyijynraskas. Siivekkäässä lantissa, joka tavallisesta kuvaa vapaata lentoa korkeuksiin, on nyt alaspäin roikkuva tähti. Tähden keskustassa on viisi osittain päällekkäistä lanttia. Horuksen silmä on menettänyt selkeän näkökykynsä. Uudelleensyntymää kuvaavat käärmeet näyttävät laiskoilta ja unisilta ja Feeniks-linnun päät ovat kääntyneet pois toisistaan aivan kuin toisiaan vältelläkseen.
Tämä kortti kuvaa tilannetta, jossa Leijonan luova voima on estynyt (Saturnus). Koska energia ei virtaa vapaasti, se on alkanut lamaantua. Tämä keskittynyt energialataus ponnistelee turhaan löytääkseen mahdollisuuden ilmaista itseään. Elämästä tulee taakka. Sauvan alaspäin olevat pienet siivet jatkavat taistelua yrittäen nostaa lyijyistä taakkaa.
Päätelmät: Tällaisessa tilanteessa alistumisen vaara on suuri. Saturnus muistuttaa meitä siitä, että kaikkien asioiden hoitamisessa on edettävä vähitellen, asteittain. Älä anna itsesi murtua. Katso aina uudestaan sauvan takana oleviin liekkeihin, jotka palavat esteistä huolimatta. Tämän kortin nostaminen merkitsee, että olet valmis kohtaamaan tilanteen ja tekemään sille jotain.
Kysymykset: Millaisia ylittämättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?
Ehdotus: Etene vähitellen! Ota kaikki vähän rennommin! Nosta kortti tälle.
Vahvistus: Osaan nyt entistä paremmin ilmaista tunteitani ja luovuuttani työssäni.

Kortin sanoma on, että rakkautta virtaa elämääsi, kun et antaudu pahalle mielelle, alistumiselle, itsesi rääkkäämiselle, kamalalle työsumalle tai millekään muulle. Hoida asiasi, mitkä on hoidettava, rauhallisesti. Niin rauhallisesti kuin voit ja tämä rauhallisuus on sekä fyysistä mutta eteenkin henkistä!
Pidä kiinni omista päämääristäsi, vaikka miehesi tuhisisi niille paheksuen tai muu maailma leimaisi sinut tolloksi. Ne ovat sinun päämääriäsi ja tiedä sitten miten tärkeiksi ne osoittautuvatkaan myöhemmin Grin
Ole luova, nautiskele ja opi löytämään rakkautta kaikkialta. Myös niistä ahdingonhetkistä ja masennuksesta. Universaali rakkaushan liitelee kaikkialla ja meidän tulee vain virittäytyä ottamaan se kiinni!

Astrologiaa pitkään harrastaneena osaat varmasti sanoa, mitä Saturnus Leijonassa haluaisi sanoa sinulle vielä tarkemmin tähän tilanteeseen Wink
tallennettu
Summer
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 15



Profiili
« Vastaus #609 : 01.10.2007 11:45:53 »

Hei AthaMaarit!

Olen niin hukassa kuin ihminen vain voi olla nykyisen parisuhteeni kanssa.Cry  Keväästä asti olemme tehneet eroa, mutta monet kerrat olemme päätynyt ratkaisuun, että katsotaan nyt vielä jos asiat järjestyisi. Eroammeko?

Tapasin tässä miehen, josta minusta tuntui kuin hän olisi katsonut sieluuni saakka silmillään, koskaan ennen en ole tälläistä tuntenut. Tämä mies on tällä hetkellä samanlaisessa tilanteessa kuin minä, he ovat eroamassa ja taas välillä ovat sopineet riitansa.

Mitä minun pitäisi tehdä? Unohtaa tämä mies jonka olen tavannut, vai voisiko minulla ja hänellä  olla edessä tulevaisuutta yhdessä?

Kiitos paljon jos vastaat  smitten

tallennettu

Vesimies
Yöpihla
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« Vastaus #610 : 01.10.2007 22:35:24 »

AthaMaarit kiltti, katsoisitko minullekkin? Kysyisin parisuhteestani ja asioista, jotka siihen vaikuttavat. Kiitos kaunis.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #611 : 01.10.2007 23:23:48 »

Mertii, tässä sinulle loppuvuoden kortti!

MALJOJEN KAKKONEN – RAKKAUS
Avainsanat: Venus Ravussa, vastaanottava rakkaus, onnelliset suhteet, tunteiden vaihto

Jos rakastat itseäsi, muutkin pitävät sinua viehättävänä. Vastaanottavainen asenteesi itseäsi kohtaan valmistaa sinua antautumaan täydellisesti jollekin toiselle. Syvällinen tunteiden vaihto, ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, tulee mahdolliseksi. Liitto on täydellisessä tasapainossa, mitä toistensa ympärille kietoutuneet kalat symboloivatkin. Kaksi mudasta nousevaa lootuksenkukkaa ovat kukassa. Maljat ovat täynnä, ylitsevuotavia ja kuvaavat näin ylitsevuotana tunteiden rikkautta.  Tämä on täydellisen ilon ja hiljaisen hurmioitumisen kuvaus.
Vesi on tyyni, taivas kirkas ja sininen. Syvä ilo (keltainen) valtaa tunteet (vesi) ja uudistumisen voima (vihreä) läpäisee ne. Sininen taivas kuvaa ajatusten selkeyttä ja vapautta. Rakkauden silmin katsottuna maailma näyttää muuttuneelta.
Päätelmät: Valmiutesi vastaanottaa rakkautta tekee sinusta puoleensavetävän. Antaudu itsellesi, muille ihmisille, elämälle!
Kysymys: Keiden kanssa ja millaisessa ympäristössä voit tällä hetkellä jakaa rakkautta?
Ehdotus: Kiinnitä huomiosi tällä hetkellä osaksesi tulevaan rakkauteen. Pysy avoimena ja anna rakkauden tulla syvälle sisällesi.
Vahvistus: En voi tehdä muuta kuin nauttia siitä, mitä elämä tarjoaa. Olen nyt valmis vastaanottamaan elämääni rakkaussuhteet, jotka tyydyttävät minua.

Minulle tuli tästä kortista intuitiivisesti mieleen heti, että rauhoitu, vedä syvään henkeä ja keskity nauttimaan elämästä. Nauti siitä, mitä kaikkea sinulla on ja keskityä vaihtamaan tunteita ja rakkautta kaikkien läheistesi kanssa. Siitä ihminen saa eniten energiaa.
tallennettu
silhei
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68



Profiili
« Vastaus #612 : 02.10.2007 10:06:28 »

Kiitos Athamaarit,
Totta todellakin, hitaasti hyvä tulee, sitä pitää opetella  Smiley
tallennettu
sekku
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 102


Profiili
« Vastaus #613 : 02.10.2007 19:41:59 »

Kiitos  AthaMaarit, järisytit minun perustuksia oikein kunnolla. Kylläpä teki hyvää ja olo sen mukainen.

Kysyin työpaikasta ja työstä, kun on niin paha olla.
Työpaikallani on valhetta pienimmästä koppakuoriasesta suureen johtajaan asti.
Kaikki perustuu omien virheitten peittelyyn ja siihen menee todella paljon energiaa.
Kommunikointi niinkuin arvata voi hankalaa. Syyttely ja itsekehu voimakasta. Kuinka sitten tulla toimeen, aivan huumorilla niinkuin kerroit. Pääsee ainakin omat lukot auki.
Haluanko uuden työn? Aivan varmasti, mutta vaatii paljon raaviskelua. Katsokaa kun kaikki työ on kivaa jos porukka on oikea. Olen tällainen yleishenkilö Jantunen ja lahjakkuus ei ole nousut pintaan niin että huomaisin.
Valehtelenko itselleni? Kyllä pakon edessä pysyäkseni hengissä. Sapettaaa.
On totta, että olen ihmisistä riipuvainen ja tarvitsen heitä ympärille. Luon myös itselleni toimintaympäristön vaikka väkisin. Tää keljuttaa monia. En ole itserakas.

Nyt tulin ja voitin itseni. Tää foorumi on näytellyt mun elämässä erittäin suurta osaa, vaikka en ole siihen osallistunut. Noin kaksi vuotta sitten elämäni oli käänne kohdassa ja löysin täältä avun. Suuri kiitos. Tähän päivään asti olen nauttinut seurastanne melkein päivittäin.
Teitä kaikkia rakkaudella ajatellen.
sekku ( Tää pitää vaihtaa, jos etiketti sallii)
tallennettu
Mertii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #614 : 03.10.2007 12:17:20 »

Kiitos AthaMaarit. Neuvot ovat hyviä. Näyttää siltä, että rakkauden puolella menisi minulla hyvin eikö niin. Voitko vielä katsoa minulle miltä näyttää työelämän puolella loppuvuodesta ja alkuvuodesta. En ole nyt enää töissä ja se vähän huolestuttaa minua. Entä onko minulle tulossa mitään muita ikäviä asioita käsiteltäväksi vielä tämän vuoden aikana ja ensi vuoden aikana.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: