Sivuja: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705148 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #435 : 23.08.2007 20:51:21 »

Työasiat näyttäisivät olevan siis hiljalleen muotoutumassa serkkusi elämässä. Hänen kannattaa pitää silmät ja korvat avoimina, kuten myöskin mieli. Emme ehkä päädy sinne päin, mitä ajattelimme, mutta päädymme varmasti jonnekin, jos olemme valppaita.

*Kiitos, välitän tämän hänelle.

Sisäiset merkit ovat kuitenkin niitä kaikkein tärkeimpiä merkkejä, joita ulkomaailman merkit (tapaamiset, sattumat, vaihdokset, uudet tuulet jne) heijastelevat. Ensin siis tilit selväksi Itsen kanssa ja sen jälkeen valppautta ja avoimuutta peliin. Silloin ei voi epäonnistua, olipa lopputulos mikä tahansa.


*Hänellä on kyllä pitkä tie, jos vaihtaisi henkiseen valppauteen, mutta kaikkihan on mahdollista!

 AURINKO
Avainsanat: Aurinko, erittäin suuri luova energia, tietoisuus, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys, transformaatio


*Kiinnostavaa että tuli näinkin valovoimainen kortti. Siltä se tuntui tuossa pari pv sitten, on kuin ongelma olisi kadonnut savuna ilmaan, suomeksi, välit paranivat äitini kanssa joka on ollut välittäjänä. NE kaksi tuntuvat vain pelaavan alkeellista peliään, oh well.  Cool

Aurinko säteilee kaiken keskuksena, kahdentoista astrologisen merin keskellä. Kaikki kylpee auringon valossa. Auringon keskustassa kukkii oivalluksen ruusu. Sen valo on selkeyden, korkeimman tietoisuuden ja oivalluksen syvin olemus.

*Yes--

Vuoren huippua ympäröivä aita kuvaa sitä, että vapauden ja tietoisuuden huipentuma jää kuitenkin vielä näiden kahden ulottumattomiin. Huipulle päästäkseen heidän täytyy ylittää viimeinen erityinen este. Meidän jokaisen täytyy löytää tuo kapea sisäänkäynti huipulle.

*No onpas henkistä.  Smiley

Tällaisessa ekstaasissa voi tapahtua kauaskantoinen alkemistinen transformaatio. Kuun kuvaama ihminen heijastaa valoa. Auringon kuvaamasta ihmisestä on puolestaan tullut valon lähde, joka sisältää viisauden ja henkisyyden.

*Tunsin tämän toisaalta itsessäni ulkomailla, toisaalta oletin että NE kaksi olisivat kehittyneet myös jotenkin, mutta siltä ei ole vaikuttanut. Aika on kuitenkin auttanut - vaikka viranomaistapaamista ei tulisi ens viikolla, häneen on otettu yhteyttä.. minäkin koetan. Vielä!

Päätelmät: Toiveittesi täyttyminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa.

*Hmm.. tässä ja nyt? Lapselle isä joka on läsnä? Ongelmapari pois mielestä?


1) Luovaa yhteistyötä sinun ja ex-kumppanin välillä, joka ei tunne sanaa valtataistelu, mustasukkaisuus tai ”kumpi on oikeassa/fiksumpi/aikuisempi”-mentaliteettiä
2) Ex-kumppanin uuden vaimon hyväksymistä ajatuksella ”Oikeat kumppanit löytävät toisensa”, vaikka sinä et välittäisi naisesta tippaakaan.

*Niin.. minä tein jo sovintoa hänen kanssaan, kunnes exän piti sanoa että vaimo ei välitä minusta tippaakaan! Ihmettelin moista riidan haastamista, siis. Toivottavasti mies osaa olla luova niinkuin työhönsäkin kuuluisi. Eihän hän enää muuta pysty antamaan. Lupasi ystävyyttä ja taas vaihtoi suuntaa jne, vaimonko takia.

Tämä on tietysti omalta osaltaan hankalaa, kun sopassa on lusikoimassa kolme henkilöä, mutta tämä kortti on erityisesti sinulle. Se neuvoo, mitä tehdä, kuinka suhtautua asioihin ja mikä olisi kannattavin suunta. Muita ihmisiä emme pysty muuttamaan mutta voimme vaikuttaa Itseemme.

*Niin..

Uskoisin, että luova toiminta sinun ja ex-kumppanin välillä voisi liittyä yhteiseen lapseenne. Joudutte varmasti luovimaan tapaamisia, lapsen aikaa kummankin vanhemman luona, vanhoja yhteisiä projekteja, ehkäpä vielä sitä eroakin jollain tasolla, koska ex-kumppanin ja sinun välillä on kärhämää. Näkisin, että vaikka kumppanin vaimoke on ilkeä, hän ei liity nyt tähän millään tapaa eikä sinun tule ottautua häneen millään lailla. Neutraalin asiallinen linja siis naisen kanssa niin pitkälle kuin se on mahdollista (ja jos ei ole, niin vetäytymistä pois taistelutantereelta, sillä

*Huomasin että se on pakko. Neutraalia.. enkä voi heidän luonteilleen mitään.

viisas soturi tietää aina, milloin on aika poistua) sekä sen muistamista, että niin käsittämättömälle kuin se ehkä järjellä ajateltuna tuntuukin, hän on juuri nyt oikea kumppani ex-miehellesi ja päinvastoin.

*Voi olla.. oikeastaan he eivät jaksa enää edes kiinnostaa, kun hoitaisivat asiat kunnolla!

Koska Aurinko on tarotpakan voimakkain kortti se kertoo siitä, että voimia tilanteen selvittämiseen ja kestämiseen sinulta löytyy.[/i]

*Nyt se tuntuu jo melkein hoidetulta.. mieli on muissa maisemissa.. kiitos sinulle AM ja  hauskaa syksyn jatkoa!
[/quote]

(http://www.rosaflora-flowers.com/images/roses-pink-lge.jpg)
« Viimeksi muokattu: 23.08.2007 20:54:12 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Magia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 55



Profiili
« Vastaus #436 : 23.08.2007 21:10:30 »

Hei AthaMaarit. Smiley
Voisitko katsoa minulle, mitä tulevaisuuteni sanoo opiskelun/työn suhteen? Olen ihan jumissa, eikä minulla ole hajuakaan, minkä alan valitsisin. tällä hetkellä olen kotiäitinä ja edelliset opinnot jäivät katkolle kolmen vuoden jälkeen, enkä sen alan pariin haluaisi palata. Mitä teen...  Undecided
Kiitos jo etukäteen.  smitten

Muokkailua: Itseltäni löytyy Enkelikortit, joten jos jollain muulla katsoisit.  angel Kiitos.
« Viimeksi muokattu: 24.08.2007 10:15:33 kirjoittanut Magia » tallennettu

Neitsyt

Nouseva Vesimies
Aurinko Neitsyessä
Kuu Vesimiehessä
Merkurius Neitsyessä
Venus Vaa'assa
Mars Jousimiehessä
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #437 : 23.08.2007 22:24:20 »

Aviomies, sinulle tulee riimua. Ensimmäinen on kysymykseen töistä ja toinen uuteen kotiin

HAGALAZ
Avainsanat: Luonnonmullistukset, Alkuvoimat, Rakeet

Muutos, vapaus, uudet keksinnöt, ulos murtautuminen ovat tämän riimun sanoja. Sen nostaminen osoittaa sielun pakottavaa tarvetta vapautua kuristavasta pidättäytymisestä aineelliseen todellisuuteen ja tarvetta kokea arkkityyppisen mielen maailma.
Hajottavien alkuvoimien, täysin hallintasi ulottumattomissa olevien tapahtumien riimuna Hagalaz on vain yhdessä, oikeinpäin luettavassa asennossa ja kuitenkin se toimii aina kaiken kääntämällä. Kun nostat tämän riimun, voit odottaa suunnitelmiesi kumoutumista, sillä riimu on suuri ”herättäjä”, vaikkakin herättämisen tapa saattaa vaihdella suuresti. Ehkä koet tulevasi vähitellen järkiisi kuin heräisit pitkästä unesta. Toisaalta herättäminen voi tapahtua sellaisella voimalla, että se repäisee kerralla rikki kankaan, jota pidit todellisuutenasi, turvallisuutesi, käsityksesi itsestäsi, työsi, ihmissuhteesi tai uskomuksesi.
Pidä kuitenkin mielessäsi, että se mikä toimii ei lopulta sittenkään ole mikään ulkopuolinen voima, sinä et ole minkään ulkoapäin tulevan armoilla. Sinun oma luonteesi luo sen mitä tapahtuu, etkä sinä suinkaan ole tässä tilanteessa voimaton. Se sisäinen voimasi, jota olet elämäsi varrella kasvattanut tukee ja ohjaa sinua nyt, kun kaikki mitä olet pitänyt itsestään selvänä asetetaan kyseenalaiseksi.
Tämän riimun saaminen panee sinut varuillesi: voit kärsiä jonkin menetyksen – puu rojahtaa talosi päälle, ihmissuhde epäonnistuu, suunnitelmat menevät pieleen, varasto josta olet ammennat ehtyy. Mutta älä silti masennu; olet saanut varoituksen ennakolta ja ymmärrät siksi, ett se mikä tapahtuu on välttämätöntä kasvusi kannalta ja sinä hyväksyt sen.
Tämä riimu ei puhu tyhjänpäiväisestä: mitä merkittävämpi mullistus elämääsi kohtaa, sitä merkittävämpi ja ajankohtaisempi on kasvun vaatimus elämässäsi nyt. Hagalazin, joka sekin kuuluu muodonmuutossarjan riimuihin, toimintaa voimakkaimmillaan kuvaa sanonta ”radikaali murtuma”.
Universumi ja oma sielusi todellakin vaativat, että kasvat.

Kasvun paikka ja yllättävät muutokset tässä yhteydessä voivat viitata siihen, että olet saanut sisimmässäsi idean, ettei tämä nykyinen työnsarka olekaan oma alasi, vaikka ehkä kuvittelitkin niin vielä muutama hetki sitten. Ehkäpä töissä menee nyt suhteellisen hyvin, mutta nurkan takana vaani pommi.
Olipa haasteesi mikä tahansa, kasvua on nyt tapahduttava ja sinun on tietoisesti valittava tuo kasvun suunta. Sisäinen äänesi eli Minuutesi kertoo, mikä on oikea suunta. Mitä tarkkaavaisemmin kuuntelemme Sisintämme ja noudatamme sen sanomaa sitä pienempiä universumin eteemme heittämät mullistukset ovat. Jokainen mullitus on nimittäin kehotus kasvamaan ja vaihtamaan suuntaa. Jos olemme jatkuvasti tietoisia sisäisestä äänestämme ja valmiina muutoksiin sen sanoman mukaan, pääsemme parhaimmillamme elämämme läpi ilman, että universumin tarvitsee heittää meille stoppeja elämäämme, jotta tajuaisimme pysähtyä kuuntelemaan itseämme.


BERKANA
Avainsanat: Kasvu, Jälleensyntyminen, Koivu

Berkana on elämänprosessin riimu, yksi muutossarjan riimuista. Se edustaa voimia, jotka edistävät kasvua sekä konkreettisesti että kuvainnollisesti. Kasvua saattaa tapahtua työhön liittyvissä asioissa, perheen sisällä, henkilön suhteessa korkeampaan minäänsä tai jumalalliseen. Tämä on ”johonkin johtava” riimu, se johtaa kukoistukseen ja kypsymiseen.
Nyt olisi tunkeuduttava asioihin syvälle, huolellisesti paneutuen ja tietoisena. Berkana viittaa kehitykseen vaikuttavaan voimiin ja prosessiin jossa olennot ottavat uuden hahmonsa. Sen vaikutus on kaiken lempeästi läpäisevä.
Hajota ensin vastarinta ja tee sitten työsi. Tätä varten sinun täytyy hallita itsesi ja pitää aivosi selkeinä. Motiiviesi käsillä olevassa hankkeessa tulee olla moitteettomat. Kaikki pimetä nurkkaukset on siivottava; se vaatii uutteruutta, joskus asiantuntija-apu on paikallaan. Muistathan, että vaatimattomuudella, kärsivällisyydellä, rehellisyydellä ja avuliaisuudella päästään pitkälle. Kun vastarinta on hajotettu ja se mikä on vaatinut korjausta korjattu ja yritys on selvästi lujalla ohjalla, seuraa kukoistuksen aika määrätietoisen ja rehellisen toiminnan myötä.

Kodin etsimisen kanssa ei pidä luovuttaa. Tehkää kumppaninne kanssa selkeä tavoite siitä, millaista asuntoa olette etsimässä, jos ette vielä ole ihan varmoja vaan katselette, mitä on tarjolla ja pitäkää sitten kiinni tästä päämäärästä. Olkaa ahkeria, mutta älkää suotta rehkikö itseänne uuvuksiin. Riimu lupaa, että asunnon vaihto on jossain vaiheessa ajankohtainen – silloin, kun aika sille on oikea.
Huolista ja peloista on syytä päästää irti ja keskittyä pitämään yllä positiivista, tutkivaa, matalaa profiilia. Silmät ja korvat auki, päämäärä kirkkaana mielessä, esteet pois raivaten, ette voi epäonnistua.

tallennettu
sahame
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 58


Profiili
« Vastaus #438 : 23.08.2007 23:20:27 »

Kiitos vastauksestasi Atha Maarit! Aikaa varmaan menee ennenkuin tuo suhde toteutuu tietyistä asioista johtuen, jos nyt toteutuukaan...Mutta tunne on voimakas, että jotain varmasti tapahtuu tai muuttuu, kun aika on oikea...Ja korttikin jo suuntaa ja uskoa siihen antoi.
tallennettu
noname
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 186


Profiili
« Vastaus #439 : 24.08.2007 11:58:32 »

Hei AthaMaarit,

mahdanko olla oikealla tiellä nykyisten työprojektieni kanssa, intoa riittää, vaan riittääkö rahkeet...

Rakkausasioistakin olisi mukava kuulla. Yksi älykäs ja erikoinen mies, jonka kohtasin pari iltaa sitten, viipyy mielessäni.  :Smiley

A-S
tallennettu
tiipoo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32



Profiili
« Vastaus #440 : 24.08.2007 13:00:55 »

Kaunis kiitos AthaMaarit!!

Vastaus oli tuon rakkaus asian suhteen juuri sellainen jonka jo tavallaan itsekkin tiesin Embarrassed. Mutta kun... haluaa varmistua asioista.
No täytyy vaan käsitellä asiaa lisää... eiköhän se siitä. Ilmeisestikkin tuo oli vastaus myös siihen minun sisäiseen tunteeseen, siis siitä minun vahvasta tunteesta meidän polkujen kohtaamisesta joskus tulevaisuudessa (ei kuitenkaan lähitulevaisuudessa vaan joskus sitten...), eli sitä ei ilmeisetikkään tule tapahtumaan? Cry.
Ensimmäinen kerta olisi jos tämä sisäinen tunne olisi väärässä, mutta ehkä nyt on kyseessä kuitenkin niin suuret tunteet että tämä sisäinen "äänikin" haluaa valehdella, ettei minuun sattuisi, suojellakseen angel.

No ei muuta kuin nenä kohti uusia tuulia ja vanhat jutut käsittelyyn ja sitä myöden unholaan Smiley.
Onneksi on hyviä ystäviä jotka jaksaa kuunnella minua smitten!

Tuo työ juttu oli toisaalta rohkaiseva ja toisaalta.... Ei muuta kuin lisää pohdintaa senkin suhteen ja hieman lisää rohkeutta. Kyllä kai siinäkin niitä ratkaisuja tulee ihan itsestään.

Tuosta rakkaus asiasta vielä, kun siinä kehoitettiin nostamaan uusi kortti ja kysymään "mitä voisin tälle asialle tehdä?"
Voisinko pyytää että, nostaisit minulle vielä sen kortin?
Olisi mielenkiintoista tietää mitä kortit neuvoo Smiley.

Kiitos vielä kerran!! smitten
tallennettu
Angellina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #441 : 24.08.2007 14:43:07 »

Angellina, tällainen kortti tuli sinulle

MIEKKOJEN KAHDEKSAN – HÄIRINTÄ
Avainsanat: Jupiter Kaksosissa, ongelmat kestävyyden suhteen, liiasta ajattelemisesta aiheutuvat huolet, valinnan vaikeus

Kuusi käyrää sapelia ovat poikittain keskellä oleviin kahteen miekkaan nähden. Huomaat olevasi tilanteessa, jossa sinun on tehtävä valinta kahden ilmeisen samanarvoisen vaihtoehdon väliltä. Et voi tehdä päätöstä harkitsemalla asiaa analyyttisesti. Epäilyksesi tai pelkosi siitä, että teet väärän päätöksen, tuhoaa alitajuisen sisäisen selkeytesi. Sinulta puuttuu myös kestävyyttä, mitä tulet tarvitsemaan, jos haluat selvittää tämän sekavan tilanteen. Ei ole mitään väliä, mitä teet, sillä tyydyttävää ratkaisua ei näytä olevan olemassa. Mitä innokkaammin yrität selvittää solmuvyyhteä, sitä tiukemmiksi solmut tulevat.
Päätelmät: Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, ratkeaa itsekseen.
Kysymys: Mitkä vaihtoehdot ovat repiä sinut kappaleiksi tällä hetkellä?
Ehdotus: Rentoudu ja anna asioiden kehittyä itsestään. Nosta kortteja mahdollisille vaihtoehdoille.
Vahvistus: Olen rentoutunut ja luotan elämään.

Kortti kuvastaa hyvin tämän hetkistä tilannetta ja epätietoisuutta. Ehkäpä nyt maailmankaikkeus ei odotakaan sinun tekevän päätöstä, vaan päätös on miehen käsissä. Kun kortti sanoo, että asia ratkeaa itsekseen se tarkoittaa sitä, että teidän joko kuuluu jatkaa yhdessä eteenpäin tai ei kuulu jatkaa yhdessä eteenpäin. Piste. Jompikumpi vaihtoehto on tällä hetkellä se oikea ja maailmankaikkeus tuntuu nyt päättävän siitä. Jos sielunsopimukseenne ei kuulu jatkaa yhteistä matkaa ette pystyisikään jatkamaan sitä vaikka yrittäisitte – tai jos jatkaisitte, aiheuttaisitte vain lisää vahinkoa toisillenne ja itsellenne. Jos taas tehtävänne on jatkaa yhdessä matkaa sitä eivät mitkään asiat pysty estämään.
Tällä hetkellä sinun tulisi tyhjentää mielesi mietteistä, istuutua alas rentoutumaan ja katsoa, mihin suuntaan tuuli lähtee puhaltamaan. Sisäinen Minäsi tietää jo vastauksen kysymykseen.



Harvinaisen selvää tekstiä, kiitos tästä!!Ratkaisu on hänen, osaisimpa olla murehtimatta etukäteen tai olla edes miettimättä asiaa. Kiitoksia!
tallennettu
jaanaset
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #442 : 24.08.2007 19:27:23 »

Hei AthaMaarit!  Smiley

Ihanaa että tässä maailmassa on olemassa sinunlaisiasi ihmisiä  Smiley  Smiley Voisitko katsoa minullekin... Minulla on tilanne aika samanlainen kuin Sahamella tuossa edellä: on eräs mies jota kohtaan tunteeni ovat tavattoman voimakkaat.  smitten Hän kuitenkin seurustelee toisen kanssa, enkä siksi ole halunnut paljastaa hänelle omia tunteitani... tilaisuuksia siihen olisi viimeksi tavatessamme ollut tukuittain Embarrassed itseasiassa tuntui että hän suorastaan tyrkytti niitä... Menetinkö mahdollisuuteni vai onko niitä ollutkaan?
tallennettu
AUTTAJA
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 641


Miksi ihmiset ovat niin kiireisiä, minne = kiirus?


Profiili WWW
« Vastaus #443 : 24.08.2007 20:26:46 »



Johtuukos mun agressiivisyys testosteronista?

Tekee niin hitosti Ladyä mieli katsella ja miehen kuvatukset saa
minut raivon valtaan, kumma tauti tämäkin?:DDDDD

t.timo

 smitten smitten smitten smitten smitten
tallennettu

Ikuisesti kun elämme - Miksi murehdimme?
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #444 : 24.08.2007 20:36:18 »

Pysytäämpäs aiheessa.  Smiley

Puutteessa eläville miehille löytyy apua jostain ihan muualta kuin tältä foorumilta.  Wink
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
AUTTAJA
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 641


Miksi ihmiset ovat niin kiireisiä, minne = kiirus?


Profiili WWW
« Vastaus #445 : 24.08.2007 21:33:20 »



En ole missään tapauksessa puutteessa,
puute on minusta tyystin kaikonnut.

Kysyin vain taudin nimitystä, kun lääkärit
eivät tiedä, lähettivät USA:n länsilaidalle verinäytteeni,
jospa sieltä UFO yliopistolta tulisi vastaus.

Älä pelkää, Ladyja riittää, varsinkin kun lähes kaikilta
# Hän # = kadoksissa.

Toisekseen, minä vain katselen, en roplaile, enkä hiplaile,
kait katsoa saa Ladyjen AUROJA = saan siitä jo tyydytyksen.

t.timo

 angel smitten skorpioni
tallennettu

Ikuisesti kun elämme - Miksi murehdimme?
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #446 : 25.08.2007 16:43:08 »

Tässä on kyse oikeastaan sekä aurojen että korttien lukemisesta, sillä aura auttaa kysymykseen vastaamisessa sekä kortin(riimun sanoman hahmottamisessa oikeaan muotoon.

Pyydän kuitenkin, että tämä ketju pysyisi nyt vain ihan kysymysketjuna. Jos tänne alkaa tulla muuta jutustelua kamalasti, saatan vielä hukata jonkun kysymyksen niiden sekaan. Grin Kiitos!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #447 : 25.08.2007 17:56:44 »

Atomi, tässä tulee sinulle sekä tarotia että riimua. Ensimmäinen tarot on työlle, toinen yhdistystoiminalle ja kolmas elämän siivoamiselle.

MIEKKOJEN KAKKONEN – RAUHA
Avainsanat: Kuu Vaa´assa sisäinen rauha, voima tehdä päätöksiä henkistä rauhaa sisältäviin tilanteisiin tai ihmissuhteisiin liittyvät päätökset.

Rauhaa symboloivat kaksi miekkaa ovat ristissä ja lävistävät keskellä olevan sinivalkoisen kukan. Tämä symboloi valmiutta rakkauteen ja oivallukseen taistelun sijaan Keltaisen värin symboloima syvä henkinen rauha yhdistyy vihreän kuvaamaan uudelleenjärjestäytymisen voimaan. Tällaisissa olosuhteissa tilanteet voidaan selvittää ja päätökset tehdä intuitiivisesti. Nyt esille pulpahtaviin ideoihin ja inspiraatioon kannattaa kiinnittää huomiota. Muista ne, jotta pysyisit selvillä omasta tilanteestasi silloinkin, kun epäilys ja hämmennys valtaa mielesi.
Kukasta lähtevät siivekkeenmuotoiset kuviot liittyvät kortin ilma-elementtiin. Ne osoittavat, että todellinen rauha sisältää myös uusia asioita ja liikettä.
Päätelmät: Sisäinen rauha on erityislahja. Suojele sitä, mutta ala koskaan yritä takertua siihen.
Kysymys: Mitkä elämäsi alueet ovat sinulle erityisen tärkeitä? Voit nyt kaikessa rauhassa tehdä tarvittavat päätökset.
Ehdotukset: Varaa itsellesi aikaa syvään rentoutumiseen! Nyt on hyvä aika tarkastella menneisyyttäsi, nykyisyyttäsi ja tulevaisuuttasi. Kirjoita näkemyksesi muistiin.
Vahvistus: Syvä rauha täyttää sydämeni.

Kortin sanoma on nyt joko se, että sinun tulisi etsiä työstäsi rauhaa. Yhdistä syvä rauhasi uudelleenjärjestäytymiseen. Se voi tarkoittaa sitä, että orientoidut työssäsi uudella tavalla, nouset uudelle tasolle sisäisesti, otat uuden asenteen töihin ja työkavereihisi. Jos todella tiedät, että tulet nauttimaan tästä työstä, mutta nyt vain on meneillään paha tökkimiskausi, kortti sanoo, että muutosta kaivataan, mutta muutoksen tulee olla enemmänkin sisäinen kuin ulkoinen.
Toinen tulkinta kortista on – jos tökkiminen on jatkunut kauan – että nyt olisi aika suuntautua toisaalle. Jos sisäiset muutokset ja oma asenne eivät tuota kaikesta yrittämisestä huolimatta toivottua lopputulosta, on aika vaihtaa maisemaa. Etsi ala ja paikka, jossa voit kokea itsesi rauhalliseksi. Sekä töihin mennessä, töissä ollessa että kotiin palatessasi.


SAUVOJEN KUUTONEN – VOITTO
Avainsanat: Jupiter Leijonassa, voitto, menestys, selkeys, läpimurto, energioitten yhdistäminen

Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa missä tahdomme.
Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestäytyneet tarkoituksenmukaisesti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleensyntymää kuvaavat Feeniks-linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekit palavat jälleen.
Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa Egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.
Onnen ja laajentumisen planeetta Jupiter on yhdistynyt Leijonan luovuuteen. Kaikki päämäärät saavutetaan helposti. Voittoa ei kuitenkaan pitäisi koskaan saavuttaa toisten kustannuksella tai niin, että toiset asetetaan epäoikeudenmukaisesti huonoon asemaan. Taistelu on voitettava rehellisin keinoin. Voiton pitäisi palvella jotain hyvää tarkoitusta, joka hyödyttää kaikkia asianosaisia.
Päätelmä: Tee se, mitä suunnitteletkin. Tilanne on otollinen
Kysymykset: Mitä todella haluat saavuttaa? Mitä voitto merkitsee sinulle?
Ehdotus: Nosta kortti yllä oleville kysymyksille. Anna vastausten nousta sisimmästäsi. Nosta kortti vielä sille, mikä tukee sinua tai estää sinua matkallasi voittoon
Vahvistus: Olen nyt valmis nauttimaan menestyksestä elämässäni. Jokainen elämäni tapahtuma vie minua lähemmäksi lopullista päämäärääni. Voittoni on hyväksi kaikille asianomaisille.

Näyttäisi siltä, että yhdistystoiminta tuottaa teille voittoa, jos muistatte (ja sinä muistat), että voitto tulee tulle kaikkien yhteiseksi hyväksi, yhteistyöllä, ilman, että kukaan kärsii siitä. Voitto saattaa odotella jo ihan nurkan takana. Yleensä, kun kaikki on annettu ja tuntuu, ettei jaksa enää, asiat alkavatkin selvitä mystisesti. Helpotuksen ja voittojen ryöppy hukuttaa meidät alleen, kun vasta hetki sitten olimme hukkua vastoinkäymisiin ja epäonnistumisiin. Tämä tuntuu olevan sellainen ”hauska” universaali vakio. Ehkä siinä testataan sitä, miten sitoutuneita olemme päämääriimme ja luotammeko todella sisäiseen ääneemme. Samalla opimme huomaamaan ovat voimavaramme.
Jos nyt yhdistyksellä menee huonosti eikä mikään tunnu onnistuvan on mahdollista, että voitto on jo ihan kulman takana ja pomppaa eteenne yllättäen. Kortti puhuu voimien yhdistämisestä, siitä, että jokaisella on merkityksensä ja jokaisen panos vaikuttaa lopputulokseen sekä siihen, miten nopeasti se ilmaantuu elämäämme. Pysy siis ainakin vielä tällä erää yhdistyksessä mukana, sillä en koe, että kortti olisi varoitus tai kehotus itsesi irtisanomiseen.


ISA
Avainsanat – Pysähdys, Se mikä estää, Jää

Sinulle on koittanut hengen elämän talvi. Saatat sotkeutua tilanteeseen jonka kaikille seurauksille olet kerta kaikkiaan sokea. Olet kenties voimaton tekemään mitään kuuta kuin alistumaan, antautumaan, jopa uhraamaan jonkin kauan hellimäsi toiveen. Ole kärsivällinen, sillä tämä on passiivista aikaa, joka edeltää jälleensyntymistä.
Jonkin asian positiivinen loppuunsaattaminen on nyt epätodennäkistä. Hyödyllinen toiminta on jäässä, kaikki suunnitelmat pysähdyksissä. Tunnet energiasi valuvan tyhjiin ja ihmettelin mistä tämä epätavallinen heikotus johtuu: kolea tuuli puhaltaa yli vanhan elämäntapasi jäälauttojen.
Yritys pitää vanhasta kiinni johtaa vain onttoihin tunteisiin, vieraantumiseen elämästä, Yritä selvittää itsellesi mistä pidät kiinni niin kouristuksenomaisesti, että tämä tila ei hellitä, ja päästä iti. Luo nahka, pudota taakka, puhdista vanha tieltä. Saat nähdä, että suojasää tulee.
Yleensä Isa vaatii henkilökohtaisen ”minän” uhraamista. Ei ole kuitenkaan mitään syytä pelkoon. Suostu ja pysyttele hiljaa, sillä se3 mitä koet ei välttämättä ole seurausta sinun teoistasi ja tavoistasi, vaan ajankohdan olosuhteista, joille sinä et voi mitään. Sen mikä on ollut täysi täytyy tyhjetä; sen mikä on kasvanut täytyy vähetä. Niin toimii Taivas ja Maa. Antautuminen on rohkeuden ja viisauden osoitus.
Älä tällaisena aikana odota apua tai tukea. Ole erityksissäsi varovainen äläkä itsepäisesti yritä saada tahtoasi läpi. Pidä mielessäsi että vanhan kuoreen on kätkeytyneenä uuden siemen, toteutumattoman potentiaalin siemen, hyvän siemen. Luota omaan prosessiisi ja pidä silmällä kevään merkkejä.

No eipä ihme, jos kaikki elämän osa-alueet tuntuvat tökkivän, kun ajan riimuna on Isa! Ei siis syytä huoleen, jos elämä junnaa paikallaan tai ahdistaa. Et ole tehnyt mitään väärää, mutta ajankohta on nyt mikä on. On kasvun paikka. Uusi elämä ottaa muotoaan ja sen kasvaminen kestää. Se voi viedä viikkoja, se voi viedä kuukausia, se voi viedä vuosia. Kuitenkin se vie aina oikean ajan, eikä koskaan liikaa tai liian vähän.
Riimu kehottaa sinua olemaan lannistumatta tai masentumatta. Mitään aihetta siihen ei ole. Pidä yllä matalaa profiilia, yritä rentoutua ja anna asioiden lipua niiden omaan tahtiin ilman vaatimuksia. Sinun mielipiteelläsi ja toiveellasi ei ole nyt sijaa – koska uusi elämä ja ajanjakso on vasta muotoutumassa se ei pysty kuuntelemaan mielipiteitäsi tai toteuttamaan toiveitasi. Se on kuin munan sisällä kasvava pieni elämä, jolla on yhteys tähän maailmaan ja jolla ei kuitenkaan vielä ole yhteyttä tähän maailmaan.
Tällaisina aikoina on hyvä pysytellä rauhallisena, tyynenä ja ennen kaikkea luottavaisena. Masentuminen pahentaa odotusta ja tilanteen siedettävyys murenee. Voit ottaa rauhassa sellaisen laiskiaisen mentaliteetin eli ei kiirettä minnekään, elellään rennosti ja pidetään huolta vain niistä kaikkein välttämättömimmistä asioista.
Uusi elämä pomppaa eteesi ajallaan. Älä suotta huoli.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #448 : 25.08.2007 18:05:36 »

Magia, tässä tulee sinulle tarot. Katsotaan, mitä se sanoo sinun tieksesi.

MALJOJEN PRINSSI
Avainsanat: Veden elementti, halut, toiveet, intohimo, transformaation mahdollisuus

Maljojen Prinssin keskeisin tehtävä on hallita täydellisesti tunne-elämänsä tarpeita. Ilman elementtiin yhdistyneenä – aivan kuten Skorpioni astrologisesti – symboloi suurta intohimoa. Prinssin simpukkaa muistuttavia vaunuja vetää kotka, skorpionin symboli. Tämä voidaan ymmärtää viittaukseksi mahdolliseen transformaatioon. Vaunut vierivät tunteiden meren yli, mutteivät kosketa sitä.
Toiveet ja halut täytyy huomata ja tiedostaa. Ne ovat perusvoimia, jotka ajavat meitä eteenpäin elämässä. Niitä on mahdollista hallita ja käyttää vain, jos olet hereillä ja valpas. Sen sijaan, että tukahduttaisit toiveesi ja halusi, voit käyttää niitä tullaksesi yhä tietoisemmaksi. Tällä tavoin katsottuna toiveista ja haluista voi tulla välikappale, joka auttaa meitä menemään sisäiseen maailmaamme.
Käärme, muutoksen ja viisauden symboli, herää ja nousee ylös. Prinssin kypärässä oleva kotka viittaa hengellisen vapautuksen mahdollisuuteen. Nämä mahdollisuudet on tiedostettava – tämä tehtävä Prinssillä on vielä edessään. Koska Prinssi on aivan liian keskittynyt katsomaan käärmettä, hän unohtaa rakkauden. Tätä symboloi hänen kädessään alaspäin roikkuva lootuksenkukka. Kun Prinssi oppii yhdistämään eteenpäin vievien halujen voiman, lootus voi taas kasvaa suoraan.
Päätelmät: Hyväksy seksuaaliset tarpeesi ja intohimosi ja elä ne tietoisesti. Saat paljon tehdessäsi niin. Antaudu täysin kokemuksille ja tarkkaile itseäsi tehdessäsi niin.
Kysymys Mitä salaisia toiveita et halua hyväksyä?
Ehdotus: Vietä joka päivä vähän aikaa luomalla mielikuvia haluistasi kadottamatta itseäsi niihin.
Vahvistus: Uskallan nyt toteuttaa seksuaaliset haluni ja toiveeni. Se tekee minusta elinvoimaisemman ja tyytyväisemmän.

Kortti viittaisi vahvasti siihen, että sinulla on jokin ala mielessä, joka kutsuu sinua melkeinpä intohimoisesti (tyyliin ”rakastaisin niin olla ammatiltani ----------------------- tai työskennellä/opiskella --------------------”). Se näyttäisi olevan sinun tiesi tällä hetkellä. Tukahdetut kutsumukset ja intohimo muuttuvat nimittäin ajan kanssa ahdistuneisuudeksi, sairauksiksi, masennukseksi ja muuksi ei-niin-ihanaksi. Yleensä ihmiset vain alistuvat eivätkä edes suostu yrittämään omien toiveiden ja halujen toteuttamista, koska pelkäävät aivan liikaa – ja yleensä aivan suotta!
Kortissa kerrotaan myös, että Prinssin tulisi oppia yhdistämään rakkaus intohimoonsa ja seksuaalisuuteen. Tämä voisi tarkoittaa sitä, että sinun tehtäväsi on opetella yhdistämään parisuhde ja äidinrakkaus yhteen työsi/oman alasi/opintojesi kanssa. Olla murehtimatta lapsesta vaan keskittyä töissä töihin ja kotona lapseen, saada kumppani luottamaan sinuun ja tukemaan haaveitasi (hänen ei tarvitse haaveille samoista asioista, pääasia, että hän ei pistä vastaan unelmillesi, etkä sinä hänen unelmilleen).
Luulen, että kortin sanoma on lyhyesti se, että sinun on lakattava huolehtimasta eteenkin miten pienesi pärjää, jos alat opiskella/työskennellä ja suunnattava sinne, mikä ala sinua kiehtoo. Äitiysloman jälkeen on minusta aivan mahtava tilaisuus repäistä kunnolla uudet kuosit elämälle! Olethan ollut jo poissa vanhalta alaltasi loman ajan, saanut hajurakoa menneisyyteen.
Koska intohimo tässä kortissa on liitetty vahvasti seksuaalisuuteen sanoisin, että sinulle saattaisi sopia hyvin ala, jossa pystyt luomaan jotain ja olemaan luova. Seksuaalisuus on kuitenkin suurimpia luomisvoimia, mitä ihmisellä on. seksuaalisuus alan yhteydessä voi tietysti viitata myös siihen, että sinulle sopisi ala, jolla voisit ilmaista feminiinistä perusenergiaasi - toisin sanoen naisellinen ala.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #449 : 25.08.2007 18:19:21 »

Anna Sofia, sinun kohdallasi päädyin riimuihin ja tällaista viestiä sieltä tulee. Ensimmäinen on työprojektin riimu ja toinen miehen.

URUZ
Avainsanat. Vahvuus, Miehuus, Naiseus, Villi Härkä

Tämä on loppuunsaattamisen ja uuden alun riimu. Sen nostaminen merkitsee, että elämäsi ei mahdu enää entisiin puitteisiinsa, joten ne täytyy hylätä, jotta elämän energia vapautuu uuden syntymään, uuteen muotoon. Uruz on siirtymäriitin riimu ja sellaisena osa sisäisen muuttumisen sarjaa.
Positiiviseen kasvuun ja muuttumiseen voi, osana ikuisen uudistumisen kiertoa, sisältyä sukellus pimeään. Kuten luonnossa, kehitys käsittää viisi vaihetta: kuolema, mätäneminen, hedelmöitys, itäminen, jälleensyntymä. Tämänhetkiset tapahtumat saattavat aiheuttaa sen, että käyt läpi kuoleman sisimmässäsi. Sisäinen muutos ei tule koskaan pakkona – meillä on aina vapaus vastustaa – mutta muista, että uusi muoto, uusi elämä, on aina parempi kuin vanha.
Valmistaudu siis mahdollisuuteen, joka ilmaantuu menetyksen muodossa. Kyseessä saattaa olla jonkun sellaisen henkilön tai asian menetys, johon sinulla on ollut tiivis tunneside ja jonka KAUTTA sinä elät osaa elämästäsi. Tuo osa sinun on nyt otettava haltuusi ja elettävä se itse. Tuo side katkeaa nyt jollain tavoin, suhde muuttuu olennaisesti. Tuhkasta syntyy jotain uutta, löydät kokonaan uuden näkökulman.
Uruzin alkuperäinen symboli oli ”villi härkä”. Kun villi härkä kesytettiin – lähes ylivoimainen tehtävä – se pystyi kantamaan raskaita taakkoja. Opi sopeutumaan sellaiseen luovan kauden vaatimuksiin. Tähän riimuun liittyy lujia periaatteita ja samalla vaaditaan nöyryyttä, sillä osatakseen hallita on opittava palvelemaan. Tämä riimu tekee tiettäväksi, että sinun sielusi ja koko universumi tukevat kasvuasi

Minulle tulee intuitiivisesti olo, että työprojekti on sinulle hyvä. Muutokset ja menetykset tässä riimussa saattavat viitata siihen, että et voi enää toimia samoin kuin ennen Sinun on löydettävä oma vahvuutesi, yhdistettävä Miehen maskuliinisen energian hyveet (mm. voima, päättäväisyys, yhteen kohteeseen keskittyminen, materia) yhteen Naisen feminiinisen energian kanssa (mm. luovuus, hoiva, laaja katsantokanta. henki), jolloin saat suuret voimat käyttöösi. Niiden avulla voi luoda vaikka mitä – paras esimerkki tästä on uuden elämän luominen, lisääntyminen.
Tapahtuipa nyt mitä tahansa, jotain kuolee sisimmässäsi, jotta se voi tehdä tilaa uudelle.
Menetys voi tietenkin viitata siihen mahdollisuuteen, että työprojektin parissa saat tehtäväksesi jonkin sellaisen asian hoitamisen, mitä et välttämättä haluaisi, kun taas haluamasi tehtävä annetaan jollekulle toiselle. Syytä murheeseen ei kuitenkaan ole. Tässä ei ole kyse omista rahkeista. Niitä sinulla kyllä riittää.


TEIWAZ
Avainsanat: Soturin energia, Tiw-Jumala

Tämä on hengen soturin riimu. Hengen soturi käy taistelunsa aina itsensä kanssa Hän käyttää tahdonvoimaansa ja toimii, kuitenkin riippumattomana toiminnan tuloksista, sillä hän muistaa että loppujen lopuksi enempää ei voi tehdä kuin pysytellä itse poissa itsensä tieltä ja antaa taivaallisen energian virrata lävitseen – näin toimii hengen soturi. Tähän riimuun sisältyy kyky sivaltaa kuin miekalla pois vanha, kuollut, epäolennainen. Teiwaz ilmoittaa, että universumi tekee aina ensimmäisen siirron. Kärsivällisyys on tämän riimun hyve; se muistuttaa mieleemme Augustinuksen sanat ”Kärsivällisyyden palkka on kärsivällisyys”. Luonteen muovaamisesta on kysymys, kun saat tämän riimun.
Sinua kehotetaan katsomaan sisimpääsi, kaivautumaan elämäsi perustoihin. Vain niin tehden voit toivoa tavoittavasi syvimmät tarpeesi ja pääseväsi perimmäisten voimavarojesi lähteille. Aurinko, maskuliininen energia, aktiivisuus, liittyvät tähän riimuun. Valloittamisen tarve on vahvasti esillä, erityisesti itsen valloittaminen, mikä on elämänpituinen tehtävä ja vaatii tietoisuutta, vilpittömyyttä ja halukkuutta elää kaikki elämän vaiheet pelotta ja luottavaisena.
Kun Teiwaz nousee vastauksena kysymykseen, joka koskee rakkautta, se ilmaisee, että suhde on suotuisa, aika on otollinen. Sovitte hyvin yhteen, sinä ja kumppanisi, teillä on yhteinen työmaa edessänne.
Jos kysymyksessä on antautuminen jollekin asialle, idealle, toiminnalle, soturin riimu neuvoo peräänantamattomuutta, vaikkakin joskus peräänantamattomuus on yhtä kuin kärsivällisyys. Mikä on asioitten tärkeysjärjestys? Miten käytät energiaasi? Teiwaz on rohkeuden ja jollekin asialle omistautumisen riimu. Muinaisina aikoina soturit maalasivat kilpiinsä ennen taistelua juuri tämän merkin. Nyt, kun energiamuodot ovat hienostuneempia, sama symboli vahvistaa päättäväisyyttäsi Itsen ja itsen välisessä kamppailussa.

No jaa, tarvitseekohan tämä riimu sen kummempaa tulkintaa, kun se vastaa kysymykseen noin suoraan? Cheesy Sanoisin, että suhde on otollinen, mutta jälleen kerran sen pituudesta ei mainita mitään. Yhteistä työmaata on edessä. Se voi olla karmallista, dharmallista (oma hyvä teko maksetaan takaisin hyvällä teolla), se voi liittyä johonkin yhdessä ennen syntymää sovittuun projektiin, se voi olla hengellistä, materiaalista – miksei kaikkia noita yhdessä. Jos mies viipyilee mielessäsi kannattaa ottaa yhteyttä ja kuulostella mitä siitä seuraa sitten ihan tarkalleen  ^_________^
tallennettu
Sivuja: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: