Sivuja: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705140 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #360 : 11.08.2007 22:07:11 »

Vehmis, hyvinpä laitoit viestiä, olin juuri vastaamassa kysymyksiin, joten nyt saat ihan extranopeasti vastauksen Grin

MALJOJEN SEITSIKKO - IRSTAUS
Avainsanat: Venus Skorpionissa, yliaktiivisuus, ikävystyminen, kyllästyminen, inho

Se, mikä hetki sitten oli hekuman ja nautinnon lähde, on nyt menettänyt viehätyksensä. Kukinnot ovat kuihtuneet ja niiden tuoksu on ummehtunut. Tunteet ovat jälleen epätasapainossa. Tämä viittaa siihen, että jotain syvää pettymystä ei ole vielä selvitetty.
Olet yrittänyt peittää vanhat haavat, mutta itsesi harhauttaminen ei ole onnistunut. Jokaisten juominkien jälkeen, jokaisen pakoyrityksesi jälkeen vanhat ongelmasi nousevat eteesi aivan liian selvinä. Tämä antaa kokemuksillesi entistä synkemmän ja alakuloisemman sävyn.
Päätelmät: Sinun on aika avata silmäsi ja katsoa - kenties tuskalliseenkin - todellisuuteen. Vapaudut vain siten, että ymmärrät ja tiedostat oman sisäisen todellisuutesi. Jokainen yrityksesi välttää sen tiedostaminen vain lisää tunne-elämäsi pysähtyneisyyttä.
Kysymykset: Onko elämässäsi jokin pettymys, jota ei ole vielä selvittänyt itsellesi? Oletko kokenut jotain, mikä oli aivan liian hyvää? Oletko rasittanut itseäsi liikaa tai tehnyt jollain tavalla liikaa asioiden eteen?
Ehdotus: Nosta uusi kortti ja kysy “Kuinka voin muuttaa nykyistä tilannettani?”
Vahvistus: Kun tiedostan ja hyväksyn varjoni, ne menettävät voimansa.

Kortin mukaan äitisi potee itseinhoa, on ikävystynyt ja riippuu vielä joissakin pettymyksissä, joita hän ei ole saanut selvitettyä itsensä kanssa. Kun riippuu ja mätänee kauan sisäisen maailman ongelmissa ne alkavat väkisinkin tulla myös fyysisinä esiin. Niitä puretaan toisiin ihmisiin tai itsetuhoiseen käyttäytymiseen.
Sinulle kortti voisi merkitä sitä, että et voi äitisi asioille mitään. Ne ovat hänen haasteitaan, hänen tehtäviään, eikä kukaan voi käydä niitä läpi hänen puolestaan tai ottaa niitä häneltä pois. Sinun ei tarvitse suostua äitisi pyöritykseen. Parasta olisi, että pysyisit mahdollisimman neutraalina mutta ymmärtäväisenä niin hyvin kuin mahdollista, ettet vedä tästä mitään karmallista ongelmaa itseesi, jota joutuisit selvittämään seuraavassa elämässä. Äidin temppuilut nimittäin nostavat esiin myös sinun omat varjosi, jota kortin mukaan tulee tiedostaa.

tallennettu
Minna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #361 : 12.08.2007 00:13:47 »

Hei AthaMaarit,

Jaksat nähtävästi edelleen ahkeroida tämän ketjun kanssa  Smiley

Näkisitkö minulle jotain valaistusta työkuvioiden suhteen? Määräaikainen sopimukseni päättyy pian ja elanto täytyisi tietenkin jostain saada ... En ole ehkä ihan unelma-ammatissani (en tiedä mikä se olisi) mutta mahdollisuudet ovat rajalliset.

kaunis kiitos etukäteen jos jaksat katsoa asiaa  Smiley
tallennettu
vehmis
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 76



Profiili
« Vastaus #362 : 12.08.2007 00:49:33 »

Kiitos AthaMaarit!

Äitini on voimakas persoona, luulee että hänen täytyy olla täydellinen. Vetää herneet helposti nenukkaan jos häntä neuvoo. Ja on liian ylpeä myöntämään tai antamaan periksi.
En uskalla sanoa suoraan että hänellä on ongelma, koska todennäköisesti pistäisi välit poikki eikä pitäisi moneen vuoteen yhteyttä, vaikka haluaisikin.
Vaikea tilanne itselleni. En halua menettää välejä, mutten kuitenkaan halua seurata sivusta kun hän tuhoaa itseään käyttäytymisellään. Varsinkaan en halua poikani näkevän mummon "kärsimystä".

Nostaisitko vielä minullekin kortin tästä aiheesta. Tuo edellinen kortti kuvasti aivan selvästi äitini elämää.  Sad
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #363 : 12.08.2007 18:17:45 »

Gwen, kortti työasioille sanoo seuraavaa:

SAUVOJEN VIITONEN - TAISTELU
Avainsanat: Saturnus Leijonassa, rajoittaminen, täyttämätön halu, katkeruus, pelko, turha ponnistelu

Kortin keskellä olevasta sauvasta on tullut lyijynraskas. Siivekkäässä lantissa, joka tavallisesta kuvaa vapaata lentoa korkeuksiin, on nyt alaspäin roikkuva tähti. Tähden keskustassa on viisi osittain päällekkäistä lanttia. Horuksen silmä on menettänyt selkeän näkökykynsä. Uudelleensyntymää kuvaavat käärmeet näyttävät laiskoilta ja unisilta ja Feeniks-linnun päät ovat kääntyneet pois toisistaan aivan kuin toisiaan vältelläkseen.
Tämä kortti kuvaa tilannetta, jossa Leijonan luova voima on estynyt (Saturnus). Koska energia ei virtaa vapaasti, se on alkanut lamaantua. Tämä keskittynyt energialataus ponnistelee turhaan löytääkseen mahdollisuuden ilmaista itseään. Elämästä tulee taakka. Sauvan alaspäin olevat pienet siivet jatkavat taistelua yrittäen nostaa lyijyistä taakkaa.
Päätelmät: Tällaisessa tilanteessa alistumisen vaara on suuri. Saturnus muistuttaa meitä siitä, että kaikkien asioiden hoitamisessa on edettävä vähitellen, asteittain. Älä anna itsesi murtua. Katso aina uudestaan sauvan takana oleviin liekkeihin, jotka palavat esteistä huolimatta. Tämän kortin nostaminen merkitsee, että olet valmis kohtaamaan tilanteen ja tekemään sille jotain.
Kysymykset: Millaisia ylittämättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt
Ehdotus: Etene vähitellen! Ota kaikki vähän rennommin! Nosta kortti tälle.
Vahvistus: Osaan nyt entistä paremmin ilmaista tunteitani ja luovuuttani työssäni.

Onpas vähän erikoinen kortti, mutta yritän tulkita sen mahdollisimman hyvin. Nykyinen työsuhde, vaikka se päättyykin, saattaa vetää sinusta vieläkin mehuja tai vastaavasti tulevaisuus ja sen mukanaan tuoma työttömyys pelottavat sinua. Oma energiasi on estynyt mikä viittaisi juuri tuohon kertomaasi siitä, etteivät nykyinen työ ja ala tunnu niin hyvälle. Nyt on hyvä aika ottaa rennosti ja etene pienin askelin kohti tulevaa. Kun alat suunnata kohti työtä suuntaa jonnekin sellaiseen, jossa voisit ilmaista itseäsi sellaisena kuin olet. Jos olet hoivaaja, etsi hoivatyötä, jos pidät palvelemisesta etsi asiakaspalvelua, jos olet käsistäsi luova etsi vaikka puutarha- tai taidealan töitä. Kaikki tekeminen on kuitenkin luovaa toimintaa, joten kortin mukaan tärkeintä olisi, että löytäisit alan, joka olisi sinua.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #364 : 12.08.2007 18:31:27 »

Vehmis, sinulle neuvoksi tuli kortti

TÄHTI
Avainsanat: Vesimies, inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen

Tämä kortti kuvaa hyvin kaunista tapahtumaa. Ylevin maailmankaikkeuden inspiraatio vastaanotetaan ja ilmennetään materiallisella tasolla. Korttia hallitsee Vesimies. Tämä välittäjä tai vedenjakaja kuvataan tähtien jumalatar Nutina. Hän on täysin avoin kaikelle henkimaailman tiedolla ja välittää sitä eteenpäin palvellen korkeinta mahdollista päämäärää. Jumaluus käyttää häntä kanavanaan, jonka välityksellä se voi ilmentää itseään maan päällä. Kummassakin kädessään jumalatar pitelee maljaa, joiden kautta energiapyörteet virtaavat. Hänen hiuksensa toimivan antennin tavoin laajentaen hänen havaintokykyään. Hiukset valuvat maahan saakka tuoden mukanaan kosmisen inspiraation kipinän.
Uusi, kristallinkirkas näkemys mahdollistaa muodon ja merkityksen syntymisen sille, mikä vasta äsken oli pelkkä hämärä mielikuva. Saat syvällisemmän käsityksen oman kehityksesi rajoittamattomista mahdollisuuksista. Inspiraatiosta saamasi voima antaa sielullesi siivet. Se saa näennäisesti mahdottoman toteutumaan ja ilmenemään uskomattomilla tavoilla.
Tällaisen viisauden ohjaamassa ihmisessä on niin vahvaa olemisen laatua, säteilyä, että hän vetää muita ihmisiä puoleensa magneetin tavoin. Pelkkä henkisen muutoksen voima tekee persoonallisuuden naamiosta ja pienen ”minän” rajoittuneisuudesta merkityksettömiä. Vedenkantaja voi jättää taakseen pelon ja härkäpäisen itsepäisyyden.. Hän voi antautua yhä enemmän juuri vapautuneen hengen teoille.
Vastaanottavaisen antennin täytyy kuitenkin säännöllisesti puhdistaa. Jos itsekkäät pyrkimykset häiritsevät vastaanottavaisuutta, käytössä olevilla valtavilla voimilla voi olla tuhoava vaikutus. Innostuneisuus saattaa muuttua fanaattisuudeksi ja inspiraatio harhakuvaksi. Tunteita täytyy tutkia tarkkaavaisesti. Aivan kuin Nutin maljasta virtaava vesi muuttuu kristalleiksi, niin myös tunteiden täytyy kristallisoitua. Tunteet täytyy ymmärtää tarkoin ja selkeästi. Näin ei voi tapahtua, jos kontrolloit tunteitasi tai tukahdutat ne. Tämä voi tapahtua vasta, kun ilmaiset ne avoimesti. Tätä symboloivat kortissa olevat ruusunkukat. Perhoset, jotka ovat transformaation vertauskuva, ovat merkki sitä, että oma näkemyksesi asioista muuttuu ja vapautuu vanhoista ehdollistumista.
Päätelmät: Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Kysymys: Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?
Ehdotus: Varmista, että teet kaiken mahdollisen, jotta ideasi kantaisivat hedelmää.
Vahvistus: Mielikuvitukseni luovat voimat sekä yhteyteni kaikenkattavaan tietoisuuteen näyttävät minulle tavan, jolla voin toteuttaa ideani.

Uskoisin kortin tarkoittavan sitä, että sinun tulee pysyä tässä tilanteessa selkeänä ja ilmaista itseäsi selkeästi. Pidä jalat maassa eli ymmärrä äitisi oikkuja niin,että tiedostat niiden johtuvan jostain muusta kuin sinusta, mutta pidä samaan aikaan pää pilvissä, jotta löytäisit oman henkisen keskuksen. Silloin mikään tai kukaan ei voi hätkäyttää sinua ja sinua lähinnä vain huvittaa muiden epätoivoinen ponnistelu ja itsensä huijaaminen, koska sinä tiedät sen kaiken olevan vain maanpäällistä harhaa. Sielu ei koskaan toimi ikävästi, se vain on.
Sanoma on siis sama kuin edellisessäkin kortissa. Niin ikävälle kuin se ehkä tuntuukin,  asiat on sanottava sellaisina kuin sinä ne koet. Ehkä äitisi loukkaantuu, mutta se ei kuulu sinulle. Hän itse valitsee loukkaantuvansa. Ehkä hänelle tekisi hyvää olla itsekseen niin, ettei hän pysty venkomaan itseinhoaan sinuun. Se saattaisi auttaa häntä näkemään omat vikansa. Ihmisten kanssa ei tarvitse olla tekemissä pelkkien maallisten muodollisuuksien vuoksi. Todellisuudessa perhettäkään ei ole olemassa – on vain ryhmä sieluja, joilla jokaisella on jokin rooli toisiinsa nähden. Äiti on sinun äitisi eikä kuitenkaan ole sinun äitisi, aivan kuin sinä olet hänen tyttärensä etkä kuitenkaan ole hänen tyttärensä.
Katsele kortin avainsanoja ja omaksu ne itseesi.

tallennettu
Angellina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #365 : 12.08.2007 18:33:09 »

Hei AM
Aiemmin kyselin nim.merk Tui ,mutta vaihdoin nimen hieman toisenlaiseksi. Toivottavasti ei haittaa. Nyt kyselisin jatkoa asiaan, tauon jälkeen olemme tavanneet Oinaan kanssa ja hän saa minut hämmennyksiin, mitä tarkoittaa mitä tulossa? Olemme keskustelleet, mutta epävarmuutta on sanojen ja tarkoituksen/ katseiden välillä. Voisinko edelleen luottaa tulevaan ja jatkaa kärsivällisyys linjalla? Voisiko korteista saada tähän ohjausta ja ylemmältä kauttasi?
tUI
(kirjoitin yhden viestin mutta se meni bitti taivaaseeen, ilmeisesti...)
tallennettu
Enkulii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23


Profiili
« Vastaus #366 : 12.08.2007 19:22:23 »

Heippa Smiley
 
Olet jo ennemmin kesällä nostellut minulle kortteja, mutta voisitkohan jälleen?..  smitten

Aiemminkin oli kyse rakkaus asioista ja niin on edelleen. Kaikki on vaan mennyt entistä enemmän ja enemmän sotkuun. Kuten tyypillistä minun kohdallani aina  Grin

Olen tavannut erään miehen, kenestä ehkä voisi olla vakavampaankin.. mutta näetkö tästä asiasta mitään? En oikein itse tiedä mitä ajatella.

Toisekseen exäni päätti monen, monen kuukauden jälkeen palata takaisin kuvioihin kertomalla että haluaa minut ja vain minut. Pienenä ongelmana tässä on vain se että kyseinen mies seurustelee tällä hetkellä, mutta tämä nainen ei kuulemma ole hänelle se oikea. Osaisitko sanoa tähän mitään? Puhuuko hän vain paskaa vai eroaako kenties tyttöystävästään jossain vaiheessa ja palaa luokseni?

Olisi ihana saada jotain vinkkiä asioista. Pää on aivan tuhannen pyörällä kaikkien juttujen takia  Sad Että miehet aina osaavatkin tehdä asioista hankalia  Wink

Mutta kiitos sinulle, jos jaksat vastailla  smitten
tallennettu
Starwind
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 96



Profiili
« Vastaus #367 : 13.08.2007 09:14:01 »

Kiitos AthaMaarit!

Kortit vahvistivat omaa tunnettani - taitaa se itsensä vähättely vaikuttaa myös siinä tuuliajo-fiiliksessä  Kiss

Miikkulainen
tallennettu

Au jousimies, kuu vesimies, nousu skorppiooni, mc leijona
Keltainen yliääni ihminen
karttu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29



Profiili
« Vastaus #368 : 13.08.2007 15:17:28 »

Kiitos myös kortin nostosta.
Tulkkaisitko minulle kohtalon, taikurin ja intohimon kortit jos äkkiseltään pystyt antamaan analyysiä... Nostettu minulle aiemmin.
 smitten
tallennettu
Dimma
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 278



Profiili
« Vastaus #369 : 13.08.2007 16:21:21 »

Katsoisitko minullekin - vaikka taroteilla- vähän tätä nykytilannetta ja lähitulevaisuutta.
-kiitos-  Smiley
tallennettu

To know it is to be fearless, and to know it is to be full of love.
viisa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #370 : 13.08.2007 18:52:00 »

Hei AthaMaarit!
Katsoisitko mullekkin jollain tavalla tulevaisuuteen. Törmäsin tässä oinaaseen enkä saa häntä mielestäni. Mahtaako olla jonkun suuremman alku vai pitäisikö keskittyä vallan muihin asioihin?  Huh
tallennettu

aurinko neitsyt, nouseva kaksonen, kuu vesimiehessä
pauliinak
Vieras
« Vastaus #371 : 13.08.2007 18:57:40 »

Pauliinak kiittäääääää! Ja kyllä, tein oikean ratkaisun, vaikkei ollut helppo ja sattuu vieläkin, mutta tilanne on selvempi Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #372 : 13.08.2007 19:14:12 »

Angellina, tällainen kortti tuli sinulle

MIEKKOJEN KAHDEKSAN – HÄIRINTÄ
Avainsanat: Jupiter Kaksosissa, ongelmat kestävyyden suhteen, liiasta ajattelemisesta aiheutuvat huolet, valinnan vaikeus

Kuusi käyrää sapelia ovat poikittain keskellä oleviin kahteen miekkaan nähden. Huomaat olevasi tilanteessa, jossa sinun on tehtävä valinta kahden ilmeisen samanarvoisen vaihtoehdon väliltä. Et voi tehdä päätöstä harkitsemalla asiaa analyyttisesti. Epäilyksesi tai pelkosi siitä, että teet väärän päätöksen, tuhoaa alitajuisen sisäisen selkeytesi. Sinulta puuttuu myös kestävyyttä, mitä tulet tarvitsemaan, jos haluat selvittää tämän sekavan tilanteen. Ei ole mitään väliä, mitä teet, sillä tyydyttävää ratkaisua ei näytä olevan olemassa. Mitä innokkaammin yrität selvittää solmuvyyhteä, sitä tiukemmiksi solmut tulevat.
Päätelmät: Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, ratkeaa itsekseen.
Kysymys: Mitkä vaihtoehdot ovat repiä sinut kappaleiksi tällä hetkellä?
Ehdotus: Rentoudu ja anna asioiden kehittyä itsestään. Nosta kortteja mahdollisille vaihtoehdoille.
Vahvistus: Olen rentoutunut ja luotan elämään.

Kortti kuvastaa hyvin tämän hetkistä tilannetta ja epätietoisuutta. Ehkäpä nyt maailmankaikkeus ei odotakaan sinun tekevän päätöstä, vaan päätös on miehen käsissä. Kun kortti sanoo, että asia ratkeaa itsekseen se tarkoittaa sitä, että teidän joko kuuluu jatkaa yhdessä eteenpäin tai ei kuulu jatkaa yhdessä eteenpäin. Piste. Jompikumpi vaihtoehto on tällä hetkellä se oikea ja maailmankaikkeus tuntuu nyt päättävän siitä. Jos sielunsopimukseenne ei kuulu jatkaa yhteistä matkaa ette pystyisikään jatkamaan sitä vaikka yrittäisitte – tai jos jatkaisitte, aiheuttaisitte vain lisää vahinkoa toisillenne ja itsellenne. Jos taas tehtävänne on jatkaa yhdessä matkaa sitä eivät mitkään asiat pysty estämään.
Tällä hetkellä sinun tulisi tyhjentää mielesi mietteistä, istuutua alas rentoutumaan ja katsoa, mihin suuntaan tuuli lähtee puhaltamaan. Sisäinen Minäsi tietää jo vastauksen kysymykseen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #373 : 13.08.2007 19:32:33 »

Enkulii, sinun vuorosi. Eka kortti on uudelle tuttavuudelle ja toinen exän puuhille.

MALJOJEN RITARI
Avainsanat: Veden tulielementti, antautuminen rakkaimmille, kyky antaa, korkeamman tunnetason saavuttaminen, henkisesti tärkeät suhteet

Maljojen Ritarilla on suuret siivet, joilla hän kohoaa korkealle voimakkaan valkoisen hevosen selässä. Hänellä on vihreä haarniska ja hänen ojennetussa oikeassa kädessään on malja, jossa on rapu. Rapu, astrologisesti veden merkki, saattaa viitata perhesuhteisiin. Tässä perhe täytyy kuitenkin laajentaa käsittämään mitkä tahansa merkittävät ihmissuhteet, erityisesti sellaiset, jotka ovat henkisesti tärkeitä ja jotka liittyvät hengellisiin yhteisöihin.
Henkisyyttä symboloivat vaaleansiniset siivet kohottavat tärkeät ihmissuhteet ylemmälle keskinäisen ymmärryksen ja vuorovaikutuksen tasolle. Turhamaisuutta symboloivan riikinkukon yli on päästy. Se levittää kauneuttaan ympärilleen ja ilman ylpeyden häivää uhraa kauneutensa korkeimman palvelukseen.
Vihreä haarniska kuvaa sitä Maljojen Ritarin suurta luovuutta, jolla hän kykenee ilmaisemaan syvimpiä tunteitaan. Hänen antamansa lahjat ovat ilmauksia hänen ponnisteluistaan kohti yhä täydellisempää tunteiden vaihtoa.
Päätelmät: Kaipaat tiivistä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta samanmielisten ja samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.
Kysymys: Kuinka voit rikastuttaa vuorovaikutusta ihmissuhteissasi?
Ehdotus: Etsi todellista perhettäsi, yhteisöä, jossa tunnet olevasi kotonasi. Siellä voit olla yhteydessä ihmisiin kaipaamallasi tavalla.
Vahvistus: Löydän yhteyden tai suhteen, jota tällä hetkellä tarvitsen.

Kortin perusteella uskoisin, että tapaamasi henkilö on henkisesti tärkeä sinulle. Teidän välillänne on jokin suhde menneistä elämistä ja olisi hyvä, jos voisitte tutustua toisiinne. Vaikka se sitten aiheuttaisikin upeaa onnen huumaa, hammasten kiristelyä, hämmästystä tai sydänsurua – tai noita kaikkia, puolin ja/tai toisin. Saisitte käsiteltyä jonkin henkitason asian yhdessä.
Kortti voi tarkoittaa myös sitä, että olette henkimaailman tasolla yhteistyökumppaneita ja se heijastuu tänne maapallollekin. Oli miten oli, kortin mukaan kyseinen ihminen on henkisesti sinulle tärkeä. Kortti ei kuitenkaan sano, miten tuo ilmenee ihan tarkalleen fyysisellä tasolla. Se on kiinni teistä. Suuria tunteita ei kuitenkaan tule puuttumaan!


MALJOJEN KAKKONEN – RAKKAUS
Avainsanat: Venus Ravussa, vastaanottava rakkaus, onnelliset suhteet, tunteiden vaihto

Jos rakastat itseäsi, muutkin pitävät sinua viehättävänä. Vastaanottavainen asenteesi itseäsi kohtaan valmistaa sinua antautumaan täydellisesti jollekin toiselle. Syvällinen tunteiden vaihto, ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, tulee mahdolliseksi. Liitto on täydellisessä tasapainossa, mitä toistensa ympärille kietoutuneet kalat symboloivatkin. Kaksi mudasta nousevaa lootuksenkukkaa ovat kukassa. Maljat ovat täynnä, ylitsevuotavia ja kuvaavat näin ylitsevuotana tunteiden rikkautta.  Tämä on täydellisen ilon ja hiljaisen hurmioitumisen kuvaus.
Vesi on tyyni, taivas kirkas ja sininen. Syvä ilo (keltainen) valtaa tunteet (vesi) ja uudistumisen voima (vihreä) läpäisee ne. Sininen taivas kuvaa ajatusten selkeyttä ja vapautta. Rakkauden silmin katsottuna maailma näyttää muuttuneelta.
Päätelmät: Valmiutesi vastaanottaa rakkautta tekee sinusta puoleensavetävän. Antaudu itsellesi, muille ihmisille, elämälle!
Kysymys: Keiden kanssa ja millaisessa ympäristössä voit tällä hetkellä jakaa rakkautta?
Ehdotus: Kiinnitä huomiosi tällä hetkellä osaksesi tulevaan rakkauteen. Pysy avoimena ja anna rakkauden tulla syvälle sisällesi.
Vahvistus: En voi tehdä muuta kuin nauttia siitä, mitä elämä tarjoaa. Olen nyt valmis vastaanottamaan elämääni rakkaussuhteet, jotka tyydyttävät minua.

Tulipa hirveän vaikea kortti edelliseen nähden! Tätä piti oikeasti jo vähän pähkäillä. Sanoisin kuitenkin, että exäsi on sinulle se oikea. Ero ja siihen johtaneet syyt voi unohtaa, koska ne ovat menneisyyttä. Ehkäpä mies tarvitsi toisen suhteen tajutakseen, kuinka paljon hän oikeasti rakastaa sinua tai sitten tämä toinen suhde oli karmallinen suhde, joka on nyt käyty läpi ja hän voi taas palata luoksesi. Henkisiä syitä eroamiseen ja suhteeseen palaamiseen on tuhansia! Nuo tulevat kuitenkin ensimmäisenä mieleen.
Ota exäsi puheet rehellisesti vastaan. Ehkäpä itsekin haaveilet, että saisit hänet takaisin, mikä merkitsisi silloin vielä enemmän sitä, että sovitte toisillenne.
Tämä uusi tuttavuus, jonka olet tavannut, ei siis tämän kortin perusteella nousisi sinulle kumppaniksi fyysiseen parisuhteeseen, mutta henkiseltä kannalta katsottuna hän on sinulle tärkeä ja läheinen. Henkisesti läheisten ihmisten ei tarvitse edes asua samassa maassa puhumattakaan siitä, että heidän pitäisi vastakkaisia sukupuolia edustaessaan olla automaattisesti parisuhteessa. Ei todellakaan.
Tämä on kuitenkin vain minun tulkintani, joten oman sisäisen äänen tarkasteleminen on suositeltavaa, kuten aina analyysejä luettaessa. Siksi kirjoitankin korttien merkityksen kokonaan, jotta kysyjä itse voi vielä lueskella sen sisältöä ja tehdä omia johtopäätöksiä, jotka jäävät minulta huomaamatta.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #374 : 13.08.2007 19:35:05 »

Karttu, minulle tulee olo korttien analyysistä, että se täytyy jättää nyt tekemättä. Ilmeisesti minä en ole kyllin taitava analysoimaan niitä, koska ne ovat toisten nostamia kortteja (minusta analyysin tulee tulla aina kortin nostajalta itseltään, koska korttiin jää aina osa myös nostajan aurasta). En myöskään tiedä kysymyksiä, joihin kortit on nostettu.

Lisäksi mieleeni nousee, että kortit on nostettu jo jonkin aikaa sitten joihinkin kysymyksiin, jotka ovat "vanhentuneet" tai muuttuneet siitä, mitä ne kysymystilanteessa ovat olleet eli analyysini olisi yhtä tyhjän kanssa Grin Nykyään energia muuttuu niin hirveän nopeaan.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: