Sivuja: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705135 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #330 : 08.08.2007 20:59:18 »

Elviira, sinun elämäntilanteelle nousi vastaukseksi

LANTTIEN KAHDEKSIKKO – VAROVAISUUS
Avainsanat: Aurinko Neitsyessä, kukoistava sisäinen ja ulkoinen rikkaus, viisaus, kehitys, huolellisuus, varovaisuus

Puu paljastaa kukintojensa runsauden. On niin sisäisen kuin ulkoisenkin yltäkylläisyyden kukoistuksen aika. Pitkään piilossa olleet kyvyt ja mahdollisuudet tulevat näkyviin kaikilla neljällä olemassaolon tasolla.
Numero kahdeksan merkitsee harmoniaa, sopeutumista, tasapainoa. Samanlainen kehitys kaikilla olemuksesi tasoilla saa aikaan syvän fyysisen tasapainon tunteen. Tämä puolestaan vaikuttaa siihen, miten toimit materialistisella tasolla ja suhteessasi muihin ihmisiin.
Äärimmäisyyksiä ja liioitteluja pitäisi välttää etenkin tällaisina moninaisen kukoistuksen aikoina. Sisäinen kukkiminen on hyvin herkkä asia, joka tapahtuu vain hiljaisuudessa. Se on lahja, jota tulee käsitellä rakastavasti ja varovasti. Kortissa jokaista kukintoa suojaa suuri lehti. Tämä symboloi suojelua ja varovaisuutta. On myös muistettava, että puun kukinta on vasta aluillaan – vielä ei ole aika korjata satoa eikä jakaa vastikään kertynyttä runsautta. Sisäisen tasapainon säilyttämiseksi on ulkoisella tasolla kiinnitettävä erityisesti huomiota selkeyteen, järjestykseen ja kauneuteen.
Uuden hankkeen aloittamiseen liittyen tämä kortti sisältää varoituksen: ennen uuden aloittamista on sinun varmistuttava siitä, että terveydentilasi on hyvä ja raha-asiasi ovat kunnossa, jotta ne osaltaan edistäisivät menestystäsi.
Päätelmät: Se, mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.
Kysymys: Annatko itsellesi sen suojan ja vahvistuksen, jota kehityksesi tarvitsee?
Ehdotus: Mietiskele tunnettua Zen-sanontaa ”Hiljaa istuen, mitään tekemättä, kevät tulee ja ruoho kasvaa itsestään”.
Vahvistus; Rentoudun ja luotan elämään.

Jos nyt on menossa ylimenokausi, jolloin mikään ei oikein tunnu menevän mihinkään suuntaan, rauhoitu. Uusi elämä on vasta aluillaan eikä sitä voi kiirehtiä. Jos sinulle on pompannut mieleen uusi ideoita tai mahdollisuuksia on avautunut elämääsi, etene varovasti. Pidä elämässäsi nyt matalaa profiilia ja muista huolehtia itsestäsi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #331 : 08.08.2007 21:19:12 »

Loststar, ihanaa kuulla, että elämääsi on sitten viimeinkin löytynyt toinen ihminen, jonka kanssa olet samalla aaltopituudella! ^____^ Kortti sanoo asiaan seuraavaa:

MALJOJEN NELONEN – YLELLISYYS
Avainsanat: Kuu Ravussa, rakkaus, hellyys, huolenpito, tunteiden rikkaus

Vaaleanpunainen lootuksenkukka todistaa saamastamme rakkaudesta. Se on osa tunteidemme rikkautta, joka saa meidät tuntemaan täyttymyksen. Se näkyy ympäristömme kauneutena ja ylellisyytenä. Kuku hyväksyä tämä nöyränä ja kiitollisena on merkki sisäisestä runsaudesta, joka voidaan jakaa muiden kanssa.
Kultaiset maljat ilmentävät tällä hetkellä meneillään olevien tunteiden rikkautta, jonka juuret ovat syvällä alitajunnassamme. Tämä ylellisyys on yhtä paljon vastuu kuin lahjakin. Se vaatii harkittua käyttäytymistä ja tiedostamista yhtä hyvin kuin kykyä nauttia siitä ja jakaa sitä muille ihmisille.
Vaarana on kuitenkin, että tunteet alkavat elää ihan omaa elämäänsä. Jos kohtuus lentää taivaan tuuliin ja tunteet vievät meitä tiedostamattamme, selkeä, vaaleansininen taivas tummenee ja vesi menettää tyynen kirkkautensa. Ylellisinä aikoina on paras olla kaksin verroin hereillä. Etenkin perhesuhteissa ja muissa läheisissä suhteissa ylenmääräinen huolenpito ja toiselle ihmiselle omistautuminen tuntuvat ahdistavalta.
Päätelmät: Saat paljon  rakkautta ja kiintymystä osaksesi. Nauti siitä tulematta silti riippuvaiseksi
Kysymykset: Onko sinulla mitään sellaista ihmissuhdetta, jossa tunnet itsesi rajoitetuksi? Oletko omistautunut liikaa jollekulle?
Ehdotus: Vastattuasi kriittisesti edellisiin kysymyksiin, nosta kortti, joka kertoo kuinka voit käsitellä tilannetta.
Vahvistus: Nautin olla yhdessä … (nimi)… kanssa ja olen täynnä kiitollisuutta ja iloa.

Kortti ei kaipaa sen enempää tulkintaa. Suhteenne on rakkaudentäytteinen, ajankohtainen ja kumpuaa syvemmiltä tasoilta. Nauttikaa siitä sitomatta toisianne millään tavalla henkisesti tai fyysisesti – yhdessä, mutta taivaan tuulet välissä! ^____^
tallennettu
Eila
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107


Profiili
« Vastaus #332 : 08.08.2007 21:29:57 »

Heippa.Miltähän mahtaisi näyttää tuleva minulle ja vaalealle miehelle?Vai onko meillä yhteinen tie?Kiittäen
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #333 : 08.08.2007 22:07:23 »

Trini, sinulle kortti tässä:

HALLITSIJATAR
Avainsanat;: Venus, kauneus, rakkaus, äidillisyys, naisellisuus, viisaus, hengen ja materian välinen yhteys, sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi

Hallitsijatar ilmentää ja hallitsee feminiinisyyttä kaikissa sen muodoissa. Hänen ulkomuodolleen ja ympäristölleen ovat leimaa-antavia kauneus ja eheys. Hänen läheisyydessään on hyvä olla. On ikään kuin pääsisi osalliseksi hänen tasapainoisesta, harmonisesta olemuksestaan. Hallitsijattaren kauneus ei ole pelkästään ulkoista kauneutta, vaan hänen naisellisuutensa on täydellisen kehittynyt olemuksen kaikilla tasoilla. Tämä luo häneen erityistä säteilyä ja hohtoa. Hän on samanaikaisesti äiti ja rakastaja, hallitsijatar ja tietäjä. Hallitsijattaren voima on siinä, että hän yhdistää korkeimpien henkisten arvojen näkyvät muodot aineellisiin arvoihin.
Hallitsijattaren vallan olennaisimmat piirteet ovat antava ja vastaanottava rakkaus, luovuus ja hedelmällisyys sekä ymmärrys ja viisaus. Hän pitelee oikeassa kädessään fallosmaista lootuksenkukkaa, jonka terälehdet ovat avautuneet hänen sydänchakran kohdalla. Hallitsijattaren vasen käsi on vastaanottavaisen avoimena. Miehinen uutta synnyttävä voima yhdistyy naiselliseen antautumiseen. Saatettuaan sopusointuun itsessään olevat maskuliiniset piirteet hänen naisellisuutensa tulee olemaan sisäisesti ja ulkoisesti tasapainossa.
Vaaleanpunavalkoinen pelikaani, joka ruokkii poikuettaan verellään, kuvaa ehdotonta äidinrakkautta, jälkeläisen ravitsemista koko olemuksella. Hallitsijattaren kuvaa myös Suurta Äitiä, Maaäitiä, joka antaa elämän kaikille olennoille ja ravitsee sitä.
Kilvessä kuvattu kaksipäinen valkoinen kotka on transformaation vertauskuva. Transformaatio tapahtuu, kun ihminen yhdistää itsessään olemuksensa kaikki eri puolet.
Kuu ja maa ovat yhdistyneet ja niitä ympäröi magneettinen energiakenttä. Kun alituiset tunteiden (kuu) syvyys tulee näkyväksi (maapallo), näitä tunteita voidaan käyttää tietoisesti. Tätä tapahtumaa kuvaavat kortin oikealla ja vasemmalla puolella leiskuvat siniset liekit. Kun sisäiset voimasi yhdistyvät, säteilet eheyttä ja täydellisyyttä. Tämä vetää magneetin tavoin muita ihmisiä puoleesi, sillä läheisyytesi saa heidät tuntemaan olonsa turvalliseksi ja suojatuksi. Maan ja kuun liitto on kuvattu vielä kertaalleen Hallitsijattaren kruunua. Maltan risti korostaa hengen ja materian välisen liiton merkitystä.
Hallitsijattaren kasvot ovat kääntyneet kohden kyyhkystä – hän on suuntautunut tulevaisuuteen. Koska hän on viisas, hän ei katso enää menneisyyttään symboloivaan varpuseen päin.
Hallitsijattaren takana aukeava holvikaari kuvaa taivaan porttia. Tämä kaikkinainen näkyvä kauneus antaa vain viitteen jostain itseensä kätkeytyvästä vielä kauniimmasta ja upeammasta. Hermann Hesse kuvaili ”kaikki maan päällä esiintyvät ilmiöt kuviksi, jotka ovat avoimia portteja joiden kautta sielu – kun se siihen on valmis – voi mennä sisäiseen maailmaan. Siellä sinä ja minä ja kaikki muukin olemme yhtä. Jokainen ihminen tulee tällaiselle avoimelle portille jossakin elämänsä vaiheessa. Kuitenkin vain harvat menevät siitä sisään tai luopuvat tämän maailman kauniista harhakuvitelmista, jotka voimme sisäisen maailman todellisuudessa kokea valheiksi”.
Päätelmät: Kauneus, minkä näet muissa ihmisissä ja mikä vetää sinua heidän puoleensa, on jo sinussa itsessäsi. Naisellisuutesi on kehittymässä ja saamassa muodon. Nyt voi olla oikea aika selvittää äitiisi liittyvät, ratkaisua vailla olevat ristiriidat.
Kysymys: Onko elämässäsi joku kaunis nainen, jolta haluaisit oppia jotain?
Ehdotus: Luo mielikuva ihannenaisestasi! Kirjoita paperille hänen tärkeimmät ominaisuutensa. yritä löytää näitä ominaisuuksia sekä muista ihmisistä että itsestäsi. Ympäröi itsesi kauneudella ja yltäkylläisyydellä.
Vahvistus: Olen täynnä voimaa ja kauneutta.

Kortti antaa ymmärtää, että elämän epätasapaino johtuukin ulkoisten tekijöiden sijaan sinun omasta epätasapainostasi. Se on sisäistä, etkä välttämättä ole tiedostanut sitä lainkaan. Se voisi liittyä maskuliinisen ja ennen kaikkea feminiinisen energian yhdistymiseen tai/ja niiden ilmentämiseen. Jokainen vastakkainen pari kuvaa maskuliinisuuden ja feminiinisyyden erilaisuuksia. Ollakseen eheä ja tasapainossa ihmisen on yhdistettävä kaikki Itsensä puolet Itseensä hyljeksimättä niistä mitään tai korostamalla liikaa niistä mitään. Ihminen on kokonaisuuksien summa. Elämä heittää eteemme haasteita, jotta voisimme nähdä, miten hyvin olemme tasapainossa Itsemme kanssa, kuinka kohtelemme Itsemme eri puolia. Aina, kun närää ilmenee se on viesti meille, että joitakin asioita on vielä hoidettavana.
Jos epävarma ja sekava elämäntilanteesi liittyy rooliisi ja olemiseesi naisena, selvitä asiat Itsesi kanssa antamatta pätkääkään periksi omasta naisellisuudestasi!

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #334 : 08.08.2007 22:19:14 »

Silhei, tässäpä tulee vastausta sinullekin!

AIKAKAUSI
Avainsanat: Erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen, avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaiden ylle tehdäkseen näin tilaa taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet. Nutin ja Haditin liitosta syntyy lapsi, Horus. Hän on kaksoisjumala, jolla on sekä passiivinen että aktiivinen hahmo.
Horuksen silmä näkee kokonaisuuden. Hän näkee sen, mikä ei ole tasapainossa. Hänen selvä näkemyksensä on perusta kaikenkattavalle arvostelukyvylle. Näin syvälliseen käsityskykyyn perustuva kritiikki voidaan ilmaista siten, että se pikemminkin motivoi ja inspiroi kuin tuomitsee. Syvästä ymmärtämisestä kumpuava arvostelukyky on rakentavaa ja säännöistä vapaata.
Aikakauden kortti viittaa tarpeeseen tehdä tilanteesta takoin harkittu arvio. Tämän arvion tekeminen saattaa olla vaikeaa ja se voi viedä pitkän aikaa.
Kaikenkattavaa syvää ymmärrystä ei voida saavuttaa pelkästään älyllisesti. Ruumis, Sielu ja Henki – joita kortin alaosassa olevat kolme hahmoa kuvaavat – ovat kaikki mukana arvioimisprosessissa. Tämän prosessin aikana vaistomaisesti menet sitä kohti, mikä tukee hyvinvointiasi ja pois siitä, mistä ei ole apua.
Kortin yläosassa oleva siivekäs käärme kuvaa viisauden jumalaa Ohyrosta. Tämä symboloi sitä ajatusten valtavaa voimaa, joka ennakkoluulojen ja –asenteiden painolastista vapautuneella mielellä on käytettävissään. Tällainen mieli heijastaa todellisuuden suoraan. Hyvä arvostelukyky syntyy suoraan henkilökohtaisesta kokemuksesta. Lopulta kaiken arvioinnin alkulähde on elämä itse, ei vain rajoittunut inhimillinen tietoisuus.
Päätelmät:
Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmassa näkökulmassa. Kun olet tajunnut suurien aikavälien, maailmankaikkeuksien ja muiden yhteyksien olemisen (mihin olet yhä valmiimpi) tarkastele asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.
Kysymys: Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa: ”Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen”.
Vahvistus: Jumala on tuntematon, salaperäinen. Mitä paremmin tiedän, etten tiedä, sitä lähempänä Jumalaa olen.

Haasteellista aikaa, todellakin! Sinut on haastettu näkemään nykyinen urasi uudessa valossa. Sisäinen äänesi ei ole enää tasapainossa sen kanssa, vaikka järki ehkä sanoisikin, että tokkopa tuota työpaikkaa tai alaa vaihtamaan, siitä koituu kuitenkin vain tällaista ja tuollaista harmia.
Tämä kortti kehottaa miettimään tarkkaan omaa uraasi. Oletko oikealla alalla? Tiedätkö jo, minne haluaisit, mikä vetää sinua puoleensa? Järkeä eli harkintaa ei tule unohtaa, mutta järkeäkin tärkeämpää tällä hetkellä on se, että ura, jolle suuntaan, on ruumiisi, järkesi, sielusi ja henkesi yhteinen päätös – me haluamme tätä. Silloin olet oikeassa suunnassa ja saat urastasi irti kaiken, samoin kuin ura (joka on aina palvelemista) hyötyy eniten sinun panoksestasi sen hyväksi.
Kun arvioimisprosessisi alkaa, huomaat lipuvasi kohti päämäärää, joka on sinulle Itsellesi parhain, jos vain uskallat luottaa omaan Itseesi. Sinun tiesi, sinun urasi, on sydämesi tie.

« Viimeksi muokattu: 08.08.2007 22:25:29 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Sanna
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« Vastaus #335 : 08.08.2007 22:30:02 »

Nebra, aloitan vastaamisen sinusta, kun taisit jäädä jonossa seuraavaksi.

MAAILMANKAIKKEUS
Avainsanat: Saturnus, täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen


Kortin sanoma antaa ymmärtää, että parisuhde rintamalla olet aivan oikeassa paikassa aivan oikeaan aikaan. Tilanne on hyvä ja se on myös sopusoinnussa Maailmankaikkeuden kanssa. Ei siis mitään hätää, jatkakaa vain suhdettanne hyvillä mielin!



Kiitos. smitten  Niin minun sydämenikin uskoo ja tuntee, vaikka nyt ei siltä ulkopuolisin silmin näytä.

tallennettu

Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #336 : 08.08.2007 22:31:41 »

Saseke, ongelmaasi nousi seuraavanlainen vastaus

INTOHIMO
Avainsanat: Leijona, intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen

Tämän kortin nimi on perinteisesti ollut voima. Crowley nimesi kortin uudelleen, koska se sisältää paljon enemmän kuin mitä sana ’voima’ ilmaisee. Intohimo merkitsee enemmän kuin vitaalista voimaa. Intohimoon sisältää myös ilo ja tuosta voimasta nauttiminen. Kortin nainen istuu leijonan selässä. Hän nostaa korkeuksiin Graalin maljaa, joka hehkuu rakkauden ja kuoleman tulessa.
Kortti on kuvaus jumalaisesta hurmasta, jumalaisesta ekstaasista, jumalaisesta hulluudesta. Nainen on aivan kuin huumaantunut. Leijonakin on intohimon vallassa. Sen seitsemän päätä kuvaavat enkeliä, pyhimystä, runoilijaa, avionrikkojaa, rohkeaa miestä, satyyriä ja leijona-käärmettä. Ne symboloivat eri näkökulmia ja puolia, jotka tässä orgastisessa kokemuksessa yhdistyvät ja sulautuvat yhdeksi intuitiivisesti ymmärrettäväksi voimaksi. Ne ovat riippumattomia moraalista tai rajoittavasta asioiden järkeistämisestä. Tässä esitetyt voiman ilmenemismuodot heijastavat Luovan Järjestyksen arkkityyppejä.
Ihmisen sisällä olevaa eläintä ei kesytetä ja yhdistetä ihmisen olemukseen taistelemalla sitä vastaan ja tukahduttamalla se, vaan myöntämällä sen olemassaolo ja antautumalla sille. Tässä prosessissa saamasi voima auttaa sinua voittamaan vanhat pelkosi ja itseäsi rajoittavat ehdollistumat. Näitä symboloivat kortin taustalla himmeästi näkyvät yhteen liitetyt kädet ja pyhimyksen kasvot.
Naisen ja leijonan takana näkyy kymmenen heikosti säteilevää ympyrää, jotka kuvaavat vanhoja, häviäviä moraalikäsityksiä, jotka korvataan uusilla. Näitä uusia moraalikäsityksiä symboloi kortin yläosassa näkyvä sykkivän liikkeen kuvaus. Kortin yläosa symboloi uutta valoa, joka virtaa käärmemäisesti kaikkiin suuntiin. Valo tuhoaa maailman luodakseen sen uudestaan. Tätä uudelleenluomisen prosessia symboloi myös leijonan häntä, joka on kuvattu leijonanpäisenä käärmeenä.
Naisen pää on kääntynyt kokonaan kohden tulimaljaa. Hän on täysin transformaation voiman lumoissa. Näin tapahtuukin luonnostaan kaikessa täydellisessä ja tietoisessa antautumisessa. Tämä on Tantran salaisuus: tietoisuus, joka huomioi jokaisen hetken täyteyden ja hyväksyy elämässä kaiken kieltämättä mitään.
Intohimossa piilevät luovat mahdollisuudet ilmenevät vasta sitten, kun se koetaan perin pohjin, kun siitä täydellisesti humallutaan. Vasta silloin intohimo voidaan ymmärtää ja sitä voidaan käyttää oman tietoisuuden kehittämisessä. Tie valoon kulkee kaikkien pimeyden varjojen läpi.
Päätelmät: Jos olet valmis hyväksymään kaiken, mitä löydät itsestäsi, voit kokea kaiken hyvin herkästi, tietoisesti, rakkaudella ja ymmärryksellä.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueella haluaisit elää täydemmin? Mikä on estänyt sinua tekemästä niin menneisyydessäsi? Oletko valmis toimimaan uudella tavalla?
Ehdotus: Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surun, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.
Vahvistus: Nautin elämästä täysin siemauksin.

Sanomana on minun tulkinnan mukaan, että on uuden aika. Kortissa esiintyvät paljon sanat Valo, Transformaatio (=Muutos), Uuden Luominen ja Antautuminen. Jos nykyinen prosessi nostaa pintaan eläimellisiä, alkukantaisia tunteita kuten raivon ja vihan, ota ne voimaksesi kieltämättä niiden olemassaoloa. Moni sanoo, että silloin kun ottaa päähän todella paljon ja raivostuttaa, saa kodin siivottua ihan hetkessä! Viha purkautuu mattoja tampatessa ja kun koti viimein on puhdas, myös sen energiatasapaino on noussut ja puhdistunut. Itsellään on parempi, puhtaampi olo ja koti näyttää sekä tuntuu paremmalle. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun eläimelliset tunteet otetaan voimaksi!
Suosittelen, että selvität kaikki vanhat asiat, jotka sitovat sinua yhä nykyiseen tilanteeseen. Jos et voi selvittää niitä kahden toisen ihmisen kanssa, tee ainakin itse Itsesi kanssa tilit selviksi. Sitten voit jatkaa eteenpäin puhtaampana. Sitä kortin puhdistava Valo edustaa. Sen jälkeen saat käsiisi aivan uuden voiman, joka on suorastaan hullaannuttava ja sen voimin jaksat suunnata kohti uutta! Ensin on luovuttava vanhasta, ennen kuin voimme saada uutta.

« Viimeksi muokattu: 08.08.2007 22:33:55 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #337 : 08.08.2007 22:37:06 »

Keltaruusu, sinulle lähteekin tämän päivän viimeinen vastaus täällä forumin puolella Cheesy

SAUVOJEN KUUTONEN – VOITTO
Avainsanat: Jupiter Leijonassa, voitto, menestys, selkeys, läpimurto, energioitten yhdistäminen

Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa missä tahdomme.
Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestäytyneet tarkoituksenmukaisesti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleensyntymää kuvaavat Feeniks-linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekit palavat jälleen.
Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa Egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.
Onnen ja laajentumisen planeetta Jupiter on yhdistynyt Leijonan luovuuteen. Kaikki päämäärät saavutetaan helposti. Voittoa ei kuitenkaan pitäisi koskaan saavuttaa toisten kustannuksella tai niin, että toiset asetetaan epäoikeudenmukaisesti huonoon asemaan. Taistelu on voitettava rehellisin keinoin. Voiton pitäisi palvella jotain hyvää tarkoitusta, joka hyödyttää kaikkia asianosaisia.
Päätelmä: Tee se, mitä suunnitteletkin. Tilanne on otollinen
Kysymykset: Mitä todella haluat saavuttaa? Mitä voitto merkitsee sinulle?
Ehdotus: Nosta kortti yllä oleville kysymyksille. Anna vastausten nousta sisimmästäsi. Nosta kortti vielä sille, mikä tukee sinua tai estää sinua matkallasi voittoon
Vahvistus: Olen nyt valmis nauttimaan menestyksestä elämässäni. Jokainen elämäni tapahtuma vie minua lähemmäksi lopullista päämäärääni. Voittoni on hyväksi kaikille asianomaisille.

Oikein mallikkaalle näyttää tämän kortin mukaan! Ainakin tapaaminen on ollut hyvin yllättävä ja varmasti siitä johtuen myös hämmentävä. Välillänne on kipinää ja tuette toisianne – jos ette tietoisesti niin sitten tiedostamattanne sielujen tasolla.
Pidäthän huolta kuitenkin siitä, ettet tavoittele miestä itsekkäistä syistä, etkä myöskään anna itsesi olla itsekkäiden syitten kohde. Suhteessa mennään valitettavasti melko usein siihen pisteeseen, että omitaan toinen MINUN kumppanikseni, jonka täytyy tehdä asioita niin, että ne miellyttävät MINUA – ja tietenkin viettää elämäänsä niin, että MINÄ voin olla onnellinen.


tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #338 : 08.08.2007 22:38:52 »

heip..kyselin joskus jo itselleni korttia, ja sainkin todella hienon vastauksen, kiitos siitä.

oinas-tutullani on nyt käsissään aivan käsittämätön ongelma johon ei järki riitä, pyytäisin jos voisit siitä jotakin nähdä..  Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #339 : 08.08.2007 22:44:08 »

Ave^^, minulle tuli sellainen olo, että täytyy nyt varmistaa ensin, oletko saanut luvan Oinas-tutultasi kysymykseen? Vastaukset nimittäin saattavat näyttää ihan puuta heinää, jos niitä etsitään kysymyksiin, jotka ovat toisten. Parisuhdekiemuroissa olen nostanut vastausta myös oikkuilevalle kumppanille, koska kumppanin elämä on vahvassa yhteydessä myös kysyjän itsensä elämään.
tallennettu
Eila
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107


Profiili
« Vastaus #340 : 08.08.2007 22:50:03 »

Keltaruusu, sinulle lähteekin tämän päivän viimeinen vastaus täällä forumin puolella Cheesy

SAUVOJEN KUUTONEN – VOITTO
Avainsanat: Jupiter Leijonassa, voitto, menestys, selkeys, läpimurto, energioitten yhdistäminen

Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa missä tahdomme.
Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestäytyneet tarkoituksenmukaisesti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleensyntymää kuvaavat Feeniks-linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekit palavat jälleen.
Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa Egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.
Onnen ja laajentumisen planeetta Jupiter on yhdistynyt Leijonan luovuuteen. Kaikki päämäärät saavutetaan helposti. Voittoa ei kuitenkaan pitäisi koskaan saavuttaa toisten kustannuksella tai niin, että toiset asetetaan epäoikeudenmukaisesti huonoon asemaan. Taistelu on voitettava rehellisin keinoin. Voiton pitäisi palvella jotain hyvää tarkoitusta, joka hyödyttää kaikkia asianosaisia.
Päätelmä: Tee se, mitä suunnitteletkin. Tilanne on otollinen
Kysymykset: Mitä todella haluat saavuttaa? Mitä voitto merkitsee sinulle?
Ehdotus: Nosta kortti yllä oleville kysymyksille. Anna vastausten nousta sisimmästäsi. Nosta kortti vielä sille, mikä tukee sinua tai estää sinua matkallasi voittoon
Vahvistus: Olen nyt valmis nauttimaan menestyksestä elämässäni. Jokainen elämäni tapahtuma vie minua lähemmäksi lopullista päämäärääni. Voittoni on hyväksi kaikille asianomaisille.

Oikein mallikkaalle näyttää tämän kortin mukaan! Ainakin tapaaminen on ollut hyvin yllättävä ja varmasti siitä johtuen myös hämmentävä. Välillänne on kipinää ja tuette toisianne – jos ette tietoisesti niin sitten tiedostamattanne sielujen tasolla.
Pidäthän huolta kuitenkin siitä, ettet tavoittele miestä itsekkäistä syistä, etkä myöskään anna itsesi olla itsekkäiden syitten kohde. Suhteessa mennään valitettavasti melko usein siihen pisteeseen, että omitaan toinen MINUN kumppanikseni, jonka täytyy tehdä asioita niin, että ne miellyttävät MINUA – ja tietenkin viettää elämäänsä niin, että MINÄ voin olla onnellinen.




Kiitos paljon AthaMaarit  smitten Olet aivan oikeassa kuinka tapasimme ja yritän olla suhteessa toisen huomioon ottava,ettei olisi koko ajan vain minä.
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #341 : 08.08.2007 23:42:45 »

Hei! Mitähän enkeli sanoisi minun matka-aatoksiini?

Esmiralda
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
sarese
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 131



Profiili
« Vastaus #342 : 09.08.2007 09:37:25 »

SUUREN SUURET SUURKIITOKSET!!!   Smiley
tallennettu
astrofriikki
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 371



Profiili
« Vastaus #343 : 09.08.2007 10:06:48 »

Kiitos AthaMaarit  Smiley smitten
tallennettu

Aurinko - Kauris
Kuu - Härkä
AC - Jousimies
Starwind
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 96



Profiili
« Vastaus #344 : 09.08.2007 15:53:50 »

Hei AthaMaarit,
voisitko katsoa miltä tulevaisuus näyttää etenkin työrintamalla. Kysymyksiä on paljon myös kaikilla muilla elämän alueilla ja olen vähän tuuliajolla tai välitilassa.

Kiitos jo etukäteen!
tallennettu

Au jousimies, kuu vesimies, nousu skorppiooni, mc leijona
Keltainen yliääni ihminen
Sivuja: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: