Sivuja: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705174 kertaa)
0 jäsentä ja 7 vierasta katselee tätä aihetta.
Päivi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20



Profiili
« Vastaus #315 : 03.08.2007 02:38:16 »

Kiitos vastauksestasi. Olet oikeassa. Juuri näinä päivinä on tuntunut, etten saa mitään tehtyä vaikka mielenpohjalla jokin ajatus kävisikin. Kuin istuisi itse rakentamassaan vankilassa sellin avaimet kädessä mutta ei saa astuttua kynnyksen yli vapauteen päähän iskostettujen rajoitusten ja sääntöjen hallitessa elämää -näin hiukan kärjistäen. Kiitos ajatuksia herättävästä viestistä, on aika ryhtyä raivaamaan tietä ulos tästä mieleni luomasta labyrintistä.
tallennettu

Au Leijona
Kuu Rapu
AC Jousimies
Tulihevonen
Keltainen Rytminen Tähti
Sanna
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« Vastaus #316 : 04.08.2007 23:16:53 »

EDIT! Huhhei, unohdin nimimerkin eli tämä on siis Nebralle!

TORNI
Avainsana: Mars, kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus

Puhdistava, hävittävä tuli tuhoaa vanhan ja vie sen mukanaan. Mitään ei säästetä – egon torni horjuu perustuksiltaan.
Tämä perin pohjin muuttava voima tuhoaa kaiken, johon yrität takertua. Se, mikä menneisyydessä on ollut näennäisesti varmaa ja turvallista, alkaa muuttua hyvin epävarmaksi ja huteraksi. Jäljelle jää vain luottamus siihen, tietä siitä, että kaikkien elämämme tapahtumien alku on maailmankaikkeuden loputtomassa rakkaudessa. Ne antavat meille mahdollisuuden oppia ja tiedostaa. Tämä tapahtumien todellisen luonteen ymmärtäminen muuttaa jopa näennäiset menetykset ja tuskalliset pettymykset arvokkaiksi lahjoiksi, joita ne todellisuudessa ovatkin. Kun pysymme tietoisina elämämme epätoivon ja sisäisen jännityksen aikoina, niistä voi tulla elämämme hedelmällisimpiä kasvun aikoja.
Torni on myös eräs korkeimpia parantamisen kortteja. Aivan kuten mädän hampaan poisottaminen tuottaa helpotuksen koko keholle, myös kasvua estävien, paikoilleen jumiutuneiden tilanteiden ja suhteiden lopettamisesta alkaa koko olemuksesi parantuminen. Hampaan poisottaminen saattaa olla tuskallista, mutta koska hammas kerran myrkyttää koko elimistösi, sen poisottaminen on ainoa mahdollisuus. Kohtalon iskut saattavat tuntua surullisilta ja mittaamattomilta, mutta saamme ne osaksemme vain, koska tarvitsemme niitä. Olemme joko tietoisesti tai tiedostamattomasti luoneet itse nuo tilanteet. Jos voit tiedostaa ja hyväksyä nämä maailmankaikkeuden lait, sinulla on kaikki, mitä tarvitse saavuttaaksesi todellisen vapauden ja täydellisen sisäisen muutoksen.
Horuksen silmä kuvaa herännyttä tietoisuutta, joka näkee todellisuuden sellaisena kuin se on. Oliivipuun oksaa nokassaan kantava kyyhkynen kuvaa itsetuntemuksesta kumpuavaa myötätuntoa itseä ja muita kohtaan. Se symboloi myös sitä, mikä säilyy aina läpikotaisin puhtaana ja eheänä: olemassaolon syvintä olemusta, josta kaikki syntyy aina uudelleen.
Päätelmät: Olet (tai tulet pian olemaan) keskellä intensiivistä muutostapahtumaa. Mikä elämässäsi tuhoutuukin tai mitä sisälläsi ravistellaankin, tapahtuu se siksi, että puhdistuisit ja jollekin uudelle tulisi tilaa. Anna sen tapahtua!
Kysymys: Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi jokapäiväisessä elämässäsi. Tilanteet saattavat toistaa itseään, mutta sinä et toista vanhoja, rajoittuneita käyttäytymismalleja.

Nyt pysähtynyt aika saattaa olla tyyntä myrskyn edellä. Uudet muutokset, jotka repivät ja muokkaavat maata perustuksiaan myöten, on tulossa ihan lähiaikoina. Kyse voi olla fyysisistä muutoksista kuten esim. työpaikan vaihdoksesta, muutoksesta parisuhteessa, talon myynti tmv. tai sitten henkisestä muutoksesta, joka ravitsee tunteitamme perinpohjaisesti. Muutoksen ei aina tosiaankaan tarvitse olla fyysisin silmin nähtävissä vaan pikemminkin tunnettavissa.
Suosittelen käyttämään tämän  rauhallisen ajan voimien keräämiseen. Pidä jalat maassa ja huumori tallessa, valmistautuneena muutoksiin.
Jos taas elämääsi on jo ilmestynyt muutoksia, etkä tiedä mitä tehdä, seuraa vain elämän virtaa. Se, mitä nyt tapahtuu, tuleekin tapahtua. Se on askel vapautumiseen ja kehitykseen. Ei siis pelkoa, vaikka Torni kertookin aina hyvin rajuista, voimakkaista muutoksista, jotka koskettavat meitä syvältä ja kovaa.


Kyllä pitää niin paikkansa tämä ja taisi alkaa juuri 1.8. Tornia ravisteltiin minun elämässäni
tuli itkettyä monen vuoden tuskat hu hu, mitenköhän se tästä jatkuu.

Minkälaisen kortin saisin kaukorakkaalleni ja itselleni, onko meillä mitään mahdollisuuksia
tallennettu

luminant mermaid
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 178


"Elämästä myöhästyy se, jolla on aina kiire."


Profiili
« Vastaus #317 : 05.08.2007 16:16:11 »

Hei!

Minuakin kiinnostaisi lähitulevaisuus, mahdolliset tulevat muutokset.

Rakkaus, perhe, muut tärkeät ihmissuhteet.
Työn mielekkyys, uusi ammatti ja uudet haasteet.
Oma terveys ja jaksaminen.

Luminant Mermaid
tallennettu

*nouseva Vaaka
*aurinko Härässä
*kuu Kaksosissa
*merkurius Oinaassa
*venus Kaksosissa
*mars Ravussa
*Punainen Resonoiva Maa
karttu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29



Profiili
« Vastaus #318 : 05.08.2007 16:51:54 »

Hei!
Minua kiinnostaisi ihmissuhdeasiat. Perhekuviot mielessä  angel

Kiitos!
tallennettu
elviira
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 74


Profiili
« Vastaus #319 : 05.08.2007 17:34:54 »

Hei, katsoisitko minullekin elämäntilanteesta. Kiitokset  Smiley


elviira
tallennettu
loststar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 40



Profiili
« Vastaus #320 : 06.08.2007 01:59:09 »

Näköjään tällä planeetalla onkin toivoa minulle ja siksi haluaisin tietää erään asian.Olen tavannut erään ihmisen ja jatkuuko "suhteemme" pitkäänkin?
Tämä telluksen tallaaja  Grin on erittäin lähellä sydäntäni  Cheesy

Nostaisitko kortin?
tallennettu

Teyahta/om bekadze/maha-bekadze radza/samudgate soha
trini
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 67



Profiili
« Vastaus #321 : 07.08.2007 20:17:03 »

  Hei, elämäntilanteeni on aika sekava niin kotona kuin työelämässäkin. varmaan muutoksia tulossa, on kuitenkin epävarma olotila,mitä on tulossa.voitko nostaa vaikka tarot kortin?KIITOS SINULLE.
tallennettu

sininen itsevallitseva kotka
"älä pyydä tänään rauhaa,vaan ole itse
rauhan lähettiläs"
silhei
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68



Profiili
« Vastaus #322 : 08.08.2007 12:19:35 »

Liekö sinulla aikaa Atha-Maarit...mutta toivoisin elämäntilanteeseen selvyyttä etenkin ura-asioiden tiimoilta. Nyt taidetaan tarvita potkua persuksiin! Mikä lienee tieni?  Undecided
tallennettu
Mariska
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 118



Profiili
« Vastaus #323 : 08.08.2007 12:41:48 »

Heips... Smiley

Poistin sen edellisen pyyntöni kun ei enää ole ajankohtainen... (valitsivat jo siihen työntekijän, ennen kuin hakuaika oli edes loppu... Sad  )... mutta edelleen kiinnostaa nuo entiset elämät....  Cheesy ... en vain vieläkään osaa lisätä kuvia mihkään tälle sivustolle...  Embarrassed

Mari
tallennettu

Synnyin tahtomattani, kuolen tahtomattani, antakaa minun edes elää niinkuin itse tahdon.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #324 : 08.08.2007 12:44:43 »

Alan vastailemaan tänään näihin tulleisiin kysymyksiin. Netti ei toimi kotipuolessa vieläkään ukkosen hajottaman modeemin takia, mutta uusi modeemi pitäisi olla käytössä ensi viikolla, JOS mitään ongelmia ei ilmene. Olen tällä hetkellä käymässä Tampereella ystävän luona ja netti on käytössäni. Vastaan sitä mukaan mitä ehdin tässä Taideviikon seikkailujen lomassa Grin
tallennettu
sarese
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 131



Profiili
« Vastaus #325 : 08.08.2007 12:58:22 »

Osaatkohan sanoa minulle parisuhde-aioista mitään? Tähän asti olen hakannut päätäni seinään ja ... no olen itsekin ollut aika  tickedoff. Nyt kun en tiedä yrittäiskö sitä selvittää vanhoja asioita vai jatkaako vain elämää lasten kanssa.. Miltä se tulevaisuus noin yleisesti ottaen näyttää??? Lips Sealed Jatkuuko samanlaisesti mitä se on ollut?

Ja suuren SUURET kiitokset jos ehdit vastata!!!! 

tallennettu
Henja
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 71



Profiili
« Vastaus #326 : 08.08.2007 15:58:12 »

Sydämellinen kiitos vastauksesta. Teki terää ja antoi todella. Minä niiaan ja kumarran sinulle Atha.

Kiitos
sanoo
Henja
tallennettu

Aurinko*OInas***Kuu*Kalat***Nouseva*Skorppiooni
Punainen Kristalli Lohikäärme
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #327 : 08.08.2007 19:39:55 »

Nebra, aloitan vastaamisen sinusta, kun taisit jäädä jonossa seuraavaksi.

MAAILMANKAIKKEUS
Avainsanat: Saturnus, täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen

Tämä on Suurten Salaisuuksien korttien viimeinen kortti. Se sulkee ympyrän, joka alkoi Narrista. Tärkeä tehtävä on täytetty ja jälleen palataan Narrin viattomuuteen ja vilpittömyyteen. Pisara häviää mereen ja meri tulvii pisaraan. Tämä täydentyminen aloittaa samalla olemassaolon korkeammalla tasolla. Lopullinen päämäärä on saavutettu - paluu alkuperäiseen kosmiseen yhteyteen.
Nyt näet itsesi ja maailman sellaisina kuin ne todella ovat. Tätä symboloi oikealla ylhäällä oleva Horuksen silmä. Kaikki vaatteet ja naamiot ovat käyneet tarpeettomiksi, koska olet yhtä todellisen olemuksesi kanssa. Pyörähtelet maailmankaikkeuden ikuisen tanssin mukaan tempaamana. Pienen “minäsi” rajat häviävät maailmankaikkeuden kanssa kokemaasi orgastiseen ykseyteen.
Alaston nainen tanssii vapautuksen tanssia. Horuksen silmän läpi hän on nähnyt, millaisia rajoituksia pohjimmiltaan ovat. Syvän ymmärryksen turvin hän repii satimen verkon. Tätä symboloi naisen kädessään pitämä sirppi. Transformaatiota kuvaavalla jättiläismäisellä käärmeelläkään ei ole enää tehtävää. Energia on muuttunut ja kaikki on uutta. Käärmettä ei enää tarvita - jäljellä ei ole enää mitään, mitä sen myrkyllinen purema voisi tuhota.
Kortin kulmissa olevat neljä kerubia puhaltavat kaikkialle ulottuvan hengen jokaiseen neljään ilmansuuntaan. “Katsokaa, kaikki on uutta!”
Päätelmät: Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle tai jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai jokin yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen?
Ehdotukset: Luota omaan intuitiiviseen ymmärrykseesi! Tee lista kaikista
loppuunsaattamattomista tilanteista, joiden selvittäminen helpottaisi oloasi.
Vahvistus: Olen yhtä maailmankaikkeuden kanssa.

Kortin sanoma antaa ymmärtää, että parisuhde rintamalla olet aivan oikeassa paikassa aivan oikeaan aikaan. Tilanne on hyvä ja se on myös sopusoinnussa Maailmankaikkeuden kanssa. Ei siis mitään hätää, jatkakaa vain suhdettanne hyvillä mielin!

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #328 : 08.08.2007 20:16:30 »

Luminant Mermaid, nostin sinulle kolme korttia. Ensimmäinen on yleisesti ihmissuhderintamalle ja rakkauteen, toinen yleisesti työn kuvioille ja kolmas terveyteen. Olen nostanut jokaisen kortin niin, että se vastaa oman alansa lähitulevaisuuteen.

SAUVOJEN PRINSSI
Avainsanat: Tulen ilmaelementti, kiihkeys, kukoistava rakkaus, intuitiivinen luovuus, pois pimeydestä, valoon

Prinssi istuu levällään liekehtivissä vaunuissa, jotka vierivät nopeasti eteenpäin. Taustalla näkyvät muutamat tummat pilkut viittaavat taakse jäävään pimeyteen. Hän antaa itsestään päättäväisen, avoimen ja vapaan vaikutelman. Prinssi on alasti, mikä tarkoittaa, ettei hänen tarvitse kätkeä tai suojella itseään. Hänen oikeassa kädessään on Feeniksin valtikka, joka symboloi valtaa ja energiaa. Pioneerin tavoin hän valloittaa uusia elämänalueita. Tätä symboloivat hänen jalkansa, joiden asento muistuttaa numeroa 4. Hänen sydämensä avautuu ja hän näkee maailman uusin silmin.
Sauvojen Prinssissä henkilöityy intuitiivisen luovuuden hallitsija, mitä symboloi liekeissä näkyvä vihreä väri.  Kaikki aistit ovat virittäytyneet niin, että niitä voidaan käyttää luovuuteen. Hän luottaa omaan intuitioonsa ja yllättää toiset omaperäisillä ajatuksilla ja ratkaisuilla. Mikään ei voi estää tai rajoittaa Prinssin luovuuden virtausta. Vaunuissa loimuava tuli pitää hänet liikkeellä.
Antautumalla rakkaudelle Prinssi nousee itsensä yläpuolelle. Tätä symboloi hänen rintansa päällä oleva lootuksenkukka. Feeniks-linnun höyhenistä tehdyt siivet nostavat häntä ja antavat hänelle mahdollisuuden katsoa maailmaa korkeammalta. Sauvojen Prinssin on kiehtovan nuoruuden, ylitsevuotavan energian ja elämänilon kuvaus. Hänen ajatuksensa ovat rohkeita ja uskaliaita, täynnä luovaa voimaa. Tätä kuvaa hänen yläpuolellaan oleva siivekäs leijona. Hänen luottamuksensa omiin havaintoihinsa vapauttaa hänet liikkumaan ajatuksissaan ja teoissaan aikaisempien rajoitusten tuolle puolen.
Prinssi on täysin valmis kohtaamaan elämän koetukset ja haasteet. Prinssin suurin oppiläksy on kuitenkin se, että hänen luja tahtonsa voi auttaa häntä saavuttamaan päämäärän ainoastaan silloin, kun se on yhdenmukainen Kaikkeuden tahdon kanssa.
Päätelmät Sinulla on kaikki, mitä tarvitset! Älä anna minkään pidätellä itseäsi! Älä anna vauhtisi hidastua! Elämä on valmis ottamaan sinut vastaan! Luota omiin rajattomiin luoviin kykyihisi!
Kysymys: Mitä haasteita elämässäsi on tällä hetkellä?
Ehdotus: Levitä käsivartesi ja hengitä syvään sydämeesi.
Vahvistus: Rakastan elämää ja elämä rakastaa minua.

Koska kysymys ei ollut tarkempi, heitän tähän muutaman vaihtoehdon, mitä kortti voisi tarkoittaa. A) Sinulla on ihmissuhde-elämässä kaikki hyvin, huolehdit aivan turhasta
B) Sinulle on avautunut ihmissuhde-elämääsi jokin jännittävä tilaisuus, joka tulisi nyt ottaa vastaan
C) Haluat jotain muuta, mitä ihmissuhde-elämässäsi nyt on, mutta et ole ihan varma, mitä.
Prinssi saa voimansa antautumalla rakkaudelle, kaiken koossa pitävälle voimalle. Olipa suunnitelmasi ja tilanteesi nyt mikä tahansa, kulje rakkauden puoleen. Kortti puhuu henkilöstä, joka Prinssin tavoin elää elämäänsä muiden mielestä erikoisesti eikä ole valmis pysähtymään tai kieltämään voimaansa. Tämä henkilö voi olla jokin omassa elämässäsi oleva henkilö, ehkä uusi tuttavuus joka kiinnostaa sinua tai vaihtoehtoisesti sinä itse. Jos et allekirjoita oleva Prinssin kaltainen, silloin kortti kehottaa sinua olemaan Prinssin kaltainen ja ottamaan hänen hyveet voimaksesi, sillä ne samat ominaisuudet piilevät myös sinussa. Korttia lukemalla osaat varmasti itse muokata parhaimman vastauksen ihmissuhde-elämääsi.


 
MALJOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Veden vesielementti, kuten ylhäällä niin myös alhaalla, avoimesti näytetyt tunteet, äitiys, tunteiden rehellisyys

Valon säteet ympäröivät Maljojen Kuningattaren olemusta. Hänet voi nähdä vain, jos katsoo tarkasti. Kuningattaren olemusta ei voi ymmärtää älyllisesti – se täytyy tuntea ja aistia. Hän on verhoutunut salaperäisyyteen. Mikäli haluat ymmärtää tämän salaperäisyyden, sinun täytyy mennä syvälle herkkyyden ja tunteiden maailmaan.
Tyyni järvi, jonka rannalla Kuningatar levähtää, heijastaa hänen kuvansa melkein täydellisenä. Kuningattaren ulkoinen säteily on kuitenkin heijastusta hänen syvimmistä tunteistaan. Hän on kosketuksissa omiin tunteisiinsa ja näyttää ne avoimesti ja aidosti. Hänen ympärillään olevat ihmiset eivät aina ymmärrä häntä, mutta se ei ole hänelle ongelma. Kuningatar ei tee kompromisseja tunne-elämässään. Jos hän tekisi niin, hänen täytyisi kieltää itsensä ja hän saattaisi menettää kauneutensa hehkun.
Sekä järvessä että Kuningattaren kädessä olevat lootuksenkukat symboloivat antavaa rakkautta. Lootuksen juuret ulottuvan pohjan mutaan ja pimeyteen, mutta muta ja vesi eivät kosketa lootuksen lehtiä ja kukintoja. Vesi vierii pois terälehdiltä tai jää niille pisaroina. Vaikka terälehdet ovat yhteydessä veteen ja mutaan kasvaen niistä, ne ovat silti erillisiä. Kukoistava rakkauskin kasvaa vaistojen ja viettien alitajuisesta maailmasta ja saa sieltä ravintonsa. Tietoisuuden valo saa alitajuiset energiat ja voimat tulemaan esiin uudella tavalla. Vanha näyttäytyy uudessa valossa, muuttaa muotoaan – tunteet syntyvät uudelleen.
Haikara, kevään saapumisen sanansaattaja, on uuden airut. Tällä kortilla voidaan sanoa olevan yhteyttä äitiyteen. Kuningattaren kädessä oleva lootuksen kukka on myös Isiksi, Suuren Äidin, kukka. Simpukanmuotoisessa maljassa oleva rapu viittaa niin ikään perheeseen ja kotiin.
Päätelmä: Kun näytät tunteesi avoimesti, sinusta tulee kaunis. Ympärilläsi saattaa olla ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sinua, mutta älä välitä siitä! On olemassa tarpeeksi muita, joiden kanssa voit jakaa tunteesi.
Kysymys: Olenko vilpitön tunteissani?
Ehdotus: Luota tunteisiisi! Elä sopusoinnussa niiden kanssa!
Vahvistus: Avoimuuteni ja elinvoimani tekevät minusta kauniin.

Työpuoli elämässäsi herättää sinussa paljon tunteita, uskoisin ainakin niin tämän kortin perusteella. Haasteesi työelämässä on pitää tunteesi siellä mukana rehellisinä ja kirkkaina. Älä kangistu, älä muutu koneeksi, mutta älä myöskään heittäydy täysin tunteiden riepoteltavaksi – sinä hallitse tunteesi, ei toistepäin. Uudistuminen on hyvä asia, olitpa sitten juuri aloittanut uudet työt tai pohdiskelet uuden työn aloittamista. Oletko kenties hoivatyössä tai ammatissa, jossa voit käyttää feminiinisiä, äidillisiä ominaisuuksia? Tällaisia ammatteja ovat esim. sairaanhoitajat, vanhustenhoitajat, opettajat ja lastentarhatädit. Sijaisvanhempien ammatti voidaan lukea tämän kortin alaisuuteen.


TORNI
Avainsana: Mars, kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus

Puhdistava, hävittävä tuli tuhoaa vanhan ja vie sen mukanaan. Mitään ei säästetä – egon torni horjuu perustuksiltaan.
Tämä perin pohjin muuttava voima tuhoaa kaiken, johon yrität takertua. Se, mikä menneisyydessä on ollut näennäisesti varmaa ja turvallista, alkaa muuttua hyvin epävarmaksi ja huteraksi. Jäljelle jää vain luottamus siihen, tietä siitä, että kaikkien elämämme tapahtumien alku on maailmankaikkeuden loputtomassa rakkaudessa. Ne antavat meille mahdollisuuden oppia ja tiedostaa. Tämä tapahtumien todellisen luonteen ymmärtäminen muuttaa jopa näennäiset menetykset ja tuskalliset pettymykset arvokkaiksi lahjoiksi, joita ne todellisuudessa ovatkin. Kun pysymme tietoisina elämämme epätoivon ja sisäisen jännityksen aikoina, niistä voi tulla elämämme hedelmällisimpiä kasvun aikoja.
Torni on myös eräs korkeimpia parantamisen kortteja. Aivan kuten mädän hampaan poisottaminen tuottaa helpotuksen koko keholle, myös kasvua estävien, paikoilleen jumiutuneiden tilanteiden ja suhteiden lopettamisesta alkaa koko olemuksesi parantuminen. Hampaan poisottaminen saattaa olla tuskallista, mutta koska hammas kerran myrkyttää koko elimistösi, sen poisottaminen on ainoa mahdollisuus. Kohtalon iskut saattavat tuntua surullisilta ja mittaamattomilta, mutta saamme ne osaksemme vain, koska tarvitsemme niitä. Olemme joko tietoisesti tai tiedostamattomasti luoneet itse nuo tilanteet. Jos voit tiedostaa ja hyväksyä nämä maailmankaikkeuden lait, sinulla on kaikki, mitä tarvitse saavuttaaksesi todellisen vapauden ja täydellisen sisäisen muutoksen.
Horuksen silmä kuvaa herännyttä tietoisuutta, joka näkee todellisuuden sellaisena kuin se on. Oliivipuun oksaa nokassaan kantava kyyhkynen kuvaa itsetuntemuksesta kumpuavaa myötätuntoa itseä ja muita kohtaan. Se symboloi myös sitä, mikä säilyy aina läpikotaisin puhtaana ja eheänä: olemassaolon syvintä olemusta, josta kaikki syntyy aina uudelleen.
Päätelmät: Olet (tai tulet pian olemaan) keskellä intensiivistä muutostapahtumaa. Mikä elämässäsi tuhoutuukin tai mitä sisälläsi ravistellaankin, tapahtuu se siksi, että puhdistuisit ja jollekin uudelle tulisi tilaa. Anna sen tapahtua!
Kysymys: Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?
Ehdotus: Tarkkaile itseäsi jokapäiväisessä elämässäsi. Tilanteet saattavat toistaa itseään, mutta sinä et toista vanhoja, rajoittuneita käyttäytymismalleja.

Jos voit huonosti, jos terveyden kanssa on ongelmia, kortti kertoo, että syy on jossain tekemisessä, joka ei ole sopusoinnussa sinun itsesi kanssa, vaan teet sinä vanhasta tottumuksesta. Tämä tulee hajottamaan terveyttäsi ennemmin tai myöhemmin. Jos vielä menee hyvin kortti varoittaa siitä, että kehon loppuunpalaminen, sairastuminen jossain muodossa, iskee päälle tulevaisuudessa, jos tahti ei muutu. Tämä vanhan toistaminen voi olla stressiä, tupakointia, epäterveellistä ruokaa, väsymystä, itsen unohtamista (sitä, ettei kuuntele sisäistä ääntään ja toimi sen mukaan). Vaihtoehtoja on monia. Nyt kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihen, että et tee mitään sellaista, joka nostaa karvaan maun suuhun vaan keskityt lepäämään ja nauttimaan olostasi.
Älä kuitenkaan ole huolissasi! Sen lisäksi, että Torni hajottaa (ja yleensä sisäisesti eli esim. uupumus saattaa iskeä päälle) se myös parantaa. Meillä on aina mahdollisuus parantua ja edesauttaa paranemista itse.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #329 : 08.08.2007 20:31:21 »

Karttu, nostin sinullekin kortin!

SAUVOJEN KOLMONEN - HYVE
Avainsanat: Aurinko Oinaassa, hyveellisyys, turmeltumattomuus, rehellisyys, itseluottamus, ei kompromisseja

Tässä kortissa on kolme sauvaa, joiden päässä on aukeamaisillaan oleva lootuksenkukka. Kukinto on seurausta sisäisestä heräämisestä. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa keskenään. Tällaisessa tilassa kiteytyy olemuksen eheys, joka ei salli joutavia kompromisseja. Ymmärrät oman voimasi ja annat sille vapauden toimia. Et koskaan anna muiden alistaa voimaasi. Ulkoisesta eteenpäin menemisestä huolimatta keskus pysyy koskemattomana ja selkeänä.
Tällainen sisäinen rauha tuo olemukseen uutta itseluottamusta eikä turhista ongelmista tule rasitetta. Sisäinen viisautesi on riittävää ja pysty torjumaan kaikki mahdolliset esiin tulevat huolet ja epäilyt. Analyyttisellä harkinnalla ei ole enää sanan sijaa. Olet täynnä elämänenergiaa ja elinvoimaa, mitä kortin oranssi väri kuvaa.
Päätelmät: Kiinnitä huomiota hiljaiseen kohtaan sisälläsi. Löydä oma keskuksesi.
Kysymykset: Onko sinulla syytä epävarmuuteen? Epäiletkö vielä hyveitäsi?
Ehdotus: Jos et ole löytänyt omaa keskustasi ja tunnet sisälläsi olevan epäilyksiä, nosta kortti selvittääksesi, minkä eteen tarvitsee vielä tehdä töitä
Vahvistus: Minulla on sisäistä viisautta havaitsemiseen ja harkintaan.

Onpa vähän hankala kortti tulkittavaksi kysymykseen liittyen, mutta yritän kuitenkin! Elikkäs, näyttäisi nyt siltä, että saatat kyseenalaistaa itseäsi parisuhderintamalla. Ehkäpä olet sinkku ja pohdit haluaako kukaan sinua kumppanikseen tai sitten olet niitä, jotka heittävät pitkät suurimmalle osalle kosijoista ja tämä huolestuttaa sinua – pidät ehkä itseäsi nirsona ja mietit, oletko tehnyt oikein antaessasi (taas) rukkaset.
Jos tilanne on eka eli huolehdit omasta sopivuudestasi, älä huoli. Jokaiselle tulee elämään se oikea kumppani juuri oikeaan aikaan eikä siinä mitata sitä, miltä näyttää. Ne ovat jo ennen syntymää sovittuja juttuja ja vaikka suhde ei kestäisikään kuin hetken, ei ole syytä murheeseen – suhde alkaa ja se myöskin loppuu aina oikeaan aikaan. Lisäksi, kun löydät oman keskuksesi et koe, että sinun tarvitsisi etsiä rakkautta ulkopuolelta, vaan löydät sen sisältäsi.
Jos taas tilanne on kohta kaksi eli mietit, oletko liian nirso, älä huoli edelleenkään. Olet löytänyt oman sisäisen voimasi etkä koe tarpeelliseksi etsiä voimaa ihmissuhteista. Ihmissuhde saapuu ajallaan sinulle eikä sinua huvita sillä aikaa juoksennella kaikkien ihmisten perässä.
Kolmas vaihtoehto on tietysti se, että sinulla on ollut paljon suhteita, mutta ne eivät ole kestäneet tähän päivään asti. Siinä tapauksessa kortti kehottaa sinua olemaa rauhallinen ja rauhoittumaan. Löydä oma sisäinen voimasi äläkä paikkaa puutteitasi toisilla henkilöillä.
Itsetutkiskelun kortti, siis.

tallennettu
Sivuja: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: