Sivuja: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 705054 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #255 : 22.07.2007 16:53:03 »

Surusielu. En tiennyt oikein kumpi sinua kutsuisi enemmän, tarot vai riimu, joten päätin nostaa kysymykseesi molemmat. Ensimmäisenä tulee tarot ja toisena riimu.

LANTTIEN VIITONEN – HUOLI
Avainsanat: Merkurius Härässä, huolet, asioiden hautominen, pessimismi, selviytymisen pelko, ongelmallinen kanssakäyminen

Viisisakarainen tähti on kadottanut tasapainonsa – yksi sen sakara osoittaa suoraan alaspäin. Jokin tilanne on juuttunut paikoilleen tai siihen on kasautunut paljon jännitystä. Kanssakäymisen selkiinnyttäminen näyttää mahdottomalta. Niinpä kaikki näyttää vieläkin synkemmältä, vieläkin toivottomammalta. Ihmissuhteet uhkaavat rikkoontua ja kaikki, mihin kosket, hajoaa. On aivan kuin sinut olisi tuomittu tarkkailemaan, kun kaikki ympärilläsi hajoaa. Lanteissa olevat viisi symbolia voidaan selittää seuraavalla tavalla:
Punainen Kolmio: oma energiasi on estynyt
Keltainen Kolmio: ajatuksesi kiertävät ratkaisun löytymisen, ulospääsyn, läpimurron ympärillä.
Vaaleansininen Kasvava Kuu: tilanne koskettaa alitajuntasi syvimpiä syövereitä. Se menee suoraan lävitsesi.
Musta Soikio: musta aukko, ei ulospääsyä, toivottomuutta.
Sininen Ympyrä: sisäinen viisautesi kehottaa sinua tekemään jotain.
Tilanteessa on ongelmallista se, että et tee mitään, mutta samalla kuitenkin kidutat itseäsi sekavilla ajatuksillasi.
Päätelmät: Kun olet nostanut tämän kortin, olet valmis katsomaan elämäntilannettasi sellaisena kuin se on. Sinulla on nyt tilaisuus vapautua aloittamalla tarvittava keskustelu joko kumppanisi tai itsesi kanssa. Van selkeä ja avoin kanssakäyminen helpottaa edistystä.
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla et ole tarpeeksi selkeä ja päättäväinen? Kaiden kanssa sinun tarvitsee selvittää asioita?
Ehdotus: Nosta uusi kortti nähdäksesi, mikä muuttuu, kun puhut avoimesti asioista tai kun annat itsellesi luvan katsoa rohkeasti tilanteen todellisuutta.
Vahvistus: Elän todellisemmin ja rehellisemmin.

THURISAZ
Avainsanat: Portti, toimimattomuuden paikka

Portti symbolinaan tämä riimu osoittaa, että työtä on tehtävä sekä sisimmässä että ulkopuolisessa maailmassa. Portti on raja Taivaan ja maallisen välillä. Tälle portille saapumalla näytät, että olet valmis ottamaan vastaan jumalallisen energian, joka valaisee kokemuksesi niin, että sen merkitys säteilee selvästi pelkän muodon läpi.
Thurisaz on toimimattomuuden riimu. Portista ei pidä kulkea ensin mietiskelemättä. Tässä joudut todella pohtimaan mitä kaikkea sinuun kätkeytyy, mitkä asiat on hyvä tarkastella päivän valossa, ennen kuin toimintaan voi menestystä toivoen ryhtyä. Tämä riimu vahvistaa kykyäsi odottaa: nyt ei ole päätöstenteon aika. Syvällisesti muuttavat voimat ovat työssään tässä toiseksi viimeisessä muutossarjan riimussa.
Kuvittele itsesi seisomassa portin edessä kukkulan laella. Koko elämäsi on takanasi ja alapuolellasi. Ennen kuin astut portista, pysähdy ja ajattele mennyttä: kaikkea mitä olet oppinut, kaikkea mistä olet iloinnut, voittojasi ja murheitasi – kaikkea sitä mikä on tuonut sinut tänne. Tarkastele sitä, ymmärrä ja anna siunauksesi, ja päästä irti. Sillä kun päästät irti menneestä, kaikki voimat ovat käytössäsi.
Astu nyt portista.

Vedän tähän yhteen sekä riimun että tarotin sanoman, sillä ne tukevat toinen toisiaan. Lanttien Viisi korostaa keskustelemisen merkitystä. Vaikka kortissa puhutaankin ainoastaan keskustelemisesta itsen tai kumppanin kanssa, se tarkoittaa todellisuudessa keskustelua kaikkien sellaisten asianomaisten kanssa, jotka vaikuttavat nykyiseen tilanteeseen. Jos elämä ahdistaa työpaikkahuolien takia, silloin niistä täytyy keskustella työpaikalla ongelmien aiheuttajien ja pomon kanssa, ei kotona kumppanin kanssa. Se ehkä helpottaa – kumppanille puhuminen – mutta vasta kun kohtaamme ongelman silmästä silmään voimme edistyä.
Kun Lanttien Viitonen korostaa toimintaa, Thurisaz puhuu toimimattomuudesta. Se tarkoittaa mm. sitä, että et toimi tällä hetkellä mihinkään suuntaan (samaa sanoo Lanttien Viitonen), mutta myös sitä, että mietit suuntasi rauhassa. Istu alas pohtimaan kaikkea sitä, mikä on johtanut sinut tähän tilanteeseen. Pohdi sekä ulkomaailman että itsesi vaikutusta siihen. Vain sillä lailla ihminen oppii virheistään ja haasteistaan. Kun suunta n valittu, päästä irti kaikesta mitä pidät nyt lähelläsi, kaikesta sellaisesta mikä edistää ongelmallista tilannettasi ja jatka matkaa. Lanttien Viisi sanoo, että keskustelu auttaa tähän. Kenen kanssa sinun pitääkin tehdä tilit selväksi, tee se. Mieti ensin asioita, tee sitten liikkeesi ja olet lähempänä vapautta ja onnea. Jos tilanne on jatkunut pahana pitkään, se voi vaatia sinulta työtä enemmän, mutta se kannattaa.
Keskusteleminen tässä yhteydessä voi viitata myös siihen kaiken muun ohella, että tarvitsisit jotakuta, jonka kanssa keskustella. Jos tuntuu, ettet jaksa itse, käänny rohkeasti jonkun puoleen. Se voi olla ystävä, ammattiauttaja, auttavan puhelimen työntekijä, sukulainen – kuka vain tuntuu hyvältä keskustelukaverilta. Älä kuitenkaan oleta, että keskustelukumppanisi ratkaisisi ongelmasi. Se ei ole tarkoitus. Tämä on haaste, jonka sinä voitat. Voittoa ei tarvitse tavoitella yksin ilman apua, mutta kukaan ei voi voittaakaan puolestasi sinun omia ongelmiasi.
Kortti ja riimu yhdessä vahvistavat, että sinulla on avaimet ja tarvittava voima tilanteesta ulos pääsemiseksi. Niin meillä kaikilla on!

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #256 : 22.07.2007 17:01:34 »

Asera, tässä sinullekin tarot. Kysyin ihan yleisesti rakkauselämästä, koska kysymyksesi ei ollut sen tarkempi.

MALJOJEN KUNINGATAR
Avainsanat: Veden vesielementti, kuten ylhäällä niin myös alhaalla, avoimesti näytetyt tunteet, äitiys, tunteiden rehellisyys

Valon säteet ympäröivät Maljojen Kuningattaren olemusta. Hänet voi nähdä vain, jos katsoo tarkasti. Kuningattaren olemusta ei voi ymmärtää älyllisesti – se täytyy tuntea ja aistia. Hän on verhoutunut salaperäisyyteen. Mikäli haluat ymmärtää tämän salaperäisyyden, sinun täytyy mennä syvälle herkkyyden ja tunteiden maailmaan.
Tyyni järvi, jonka rannalla Kuningatar levähtää, heijastaa hänen kuvansa melkein täydellisenä. Kuningattaren ulkoinen säteily on kuitenkin heijastusta hänen syvimmistä tunteistaan. Hän on kosketuksissa omiin tunteisiinsa ja näyttää ne avoimesti ja aidosti. Hänen ympärillään olevat ihmiset eivät aina ymmärrä häntä, mutta se ei ole hänelle ongelma. Kuningatar ei tee kompromisseja tunne-elämässään. Jos hän tekisi niin, hänen täytyisi kieltää itsensä ja hän saattaisi menettää kauneutensa hehkun.
Sekä järvessä että Kuningattaren kädessä olevat lootuksenkukat symboloivat antavaa rakkautta. Lootuksen juuret ulottuvan pohjan mutaan ja pimeyteen, mutta muta ja vesi eivät kosketa lootuksen lehtiä ja kukintoja. Vesi vierii pois terälehdiltä tai jää niille pisaroina. Vaikka terälehdet ovat yhteydessä veteen ja mutaan kasvaen niistä, ne ovat silti erillisiä. Kukoistava rakkauskin kasvaa vaistojen ja viettien alitajuisesta maailmasta ja saa sieltä ravintonsa. Tietoisuuden valo saa alitajuiset energiat ja voimat tulemaan esiin uudella tavalla. Vanha näyttäytyy uudessa valossa, muuttaa muotoaan – tunteet syntyvät uudelleen.
Haikara, kevään saapumisen sanansaattaja, on uuden airut. Tällä kortilla voidaan sanoa olevan yhteyttä äitiyteen. Kuningattaren kädessä oleva lootuksen kukka on myös Isiksi, Suuren Äidin, kukka. Simpukanmuotoisessa maljassa oleva rapu viittaa niin ikään perheeseen ja kotiin.
Päätelmä: Kun näytät tunteesi avoimesti, sinusta tulee kaunis. Ympärilläsi saattaa olla ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sinua, mutta älä välitä siitä! On olemassa tarpeeksi muita, joiden kanssa voit jakaa tunteesi.
Kysymys: Olenko vilpitön tunteissani?
Ehdotus: Luota tunteisiisi! Elä sopusoinnussa niiden kanssa!
Vahvistus: Avoimuuteni ja elinvoimani tekevät minusta kauniin.

Tämän kortin tulkinta on nyt joko se, että sinun tulisi olla enemmän Maljojen Kuningattaren kaltainen – avoin, tunteellinen, herkkä, tunteitaan kieltämätön nainen – tai vastaavasti sinä jo olet tuollainen. Olipa kummin tahansa, sinun tulee vaalia parisuhteessasi näitä ominaisuuksiasi. Kommunikoida tunteistasi avoimesti, näyttää ne avoimesti, olla sinut Itsesi kanssa, antaa kumppanillesi vapautta. Sitä symboloivat nuo lootuksen kukat, jotka saavat ravintonsa mudasta, mutta kukkivat kukkina – lootus on lootus, muta on muta. Kumpikin erillisiä, mutta yhdessä niin, että ne tukevat toisiaan. Lootus ei voi kasvaa ilman mudan ravintoa eikä muta ole muuta kuin vetelää maata, jos lootusta ei ole sen tukena, käyttämässä mudan tarjoamaa ravintoa kasvuunsa.
Mitä tahansa teetkin, älä tee kompromisseja omien tunteittesi tähden. Älä alistu, älä ryhdy marttyyriksi. Se ei sovi sinulle, sillä tehdessäsi niin kiellät Itsesi. Kompromissien tekemättä jättäminen ei tietenkään ole samaa kuin joustavuus, jota parisuhteessa tarvitaan – suhdehan kaatuu tasan siihen paikkaan, kun kumppani ei ole valmis joustamaan mistään vaan pitää aina ääkkäpäisesti oman päänsä. Jos joustoa tapahtuu aina ja vain toisen kumppanin taholta, silloin kyseessä on jatkuvien kompromissien teko, joka johtaa pelkkään onnettomuuteen ja Itsen kieltämiseen.

tallennettu
Minna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #257 : 23.07.2007 01:00:20 »

Kiitos AthaMaarit Smiley Lupaan miettiä elämänohjettasi. Rakkauselämään sitten... elämäntilanteeni ja oma persoonani suojelee minua tehokkaasti miehiltä, joten ei varmaan suurta vaaraa heittäytyä liian romanttiseksi   Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #258 : 23.07.2007 13:13:51 »

Gwen, siinä tapauksessa tarotin sanoma kääntyykin mahdollisesti toiste päin, eli sinun olisi opittava olemaan pehmeämpi, avoimempi ja romanttisempi niin, että näyttäisit enemmän tunteitasi Wink
tallennettu
travertine
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13



Profiili
« Vastaus #259 : 23.07.2007 16:01:45 »

Hei vaan,

tämä on ensimmäinen viestini koko keskustelupalstalle ja heti olen jotakin haluamassa.  Embarrassed Kävi kuitenkin niin että viikonloppu nosti eteeni huolestuttavan terveyteeni liittyvän seikan, ja olisin iloinen jos voisit kurkata mille asiat kohdallani näyttävät. Kiitos sinulle jo etukäteen!
tallennettu
pauliinak
Vieras
« Vastaus #260 : 23.07.2007 16:11:08 »

Pauliinak kiittää ja kumartaa. Valaisevaa tekstiä, ihan kaikki! Kiitos, kiitos, kiitos Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #261 : 23.07.2007 19:36:25 »

Ardith, tässä tulee sinulle viestiä!

SAUVOJEN ÄSSÄ
Avainsanat: Tuli, korkea tai voimakas energia, transformaatio

Sauvojen Ässää kuvaa valtava liekehtivä soihtu, joka symboloi Sauvakortteja hallitsevan tulen elementtiä. Tämä on tarotpakan toiseksi korkein kortti: Aurinko on korkein. Sauvojen Ässä kuvaa kaikkien esteiden poistamisen jälkeen vapautuvaa energiaa. Valo säkenöi kaikkiin suuntiin kuvaten tulenlieskoista leiskuvaa voimaa. Kaiken läpi tunkeva energia järkyttää sitä turvallisuutta ja varmuutta, johon olet takertunut ja tuhoaa sen.
Kun kaikki esteet on raivattu pois tieltä, kaikki elämänalueet ja tasot uudistuvat. Elävöittävä voima täyttää koko olemuksesi uudella valolla. Nyt on tärkeää, että vapaasti virtaavalla energialla on luova purkautumistie. Voit käyttää energiaasi vain, jos sinulla on kohde, johon suunnata se. Seuraava askel esteiden poistamisen jälkeen on löytää oikeat puitteet, joissa vapautunut energia voi alkaa toimia.
Päätelmät: Olet täynnä voimaa ja energiaa! Tee kaikki keksiäksesi miten ja missä voit ja haluat käyttää sitä!
Kysymykset:Millainen tekeminen viehättää sinua eniten? Mistä nautit eniten? Millaisissa puitteissa voisit toteuttaa unelmasi?
Ehdotus: Nosta kortti edellä mainituille asioille.
Vahvistus: Ilmaisen energiani ja voimani avoimesti

Kortti puhuu minusta yleisestä voimastamme, joka meillä kaikilla on sisimmässämme ja jonka voimme valjastaa käyttöömme esteidemme poistamiseksi. Suuntaa energiasi kaikkeen sellaiseen, josta nautit, oli se sitten maallisella mittapuulla miten tärkeää tai vähäpätöistä tahansa. Pääasia, että tekemisellä on sinulle itsellesi merkitys ja saat siitä jotain itsellesi.

Minulle tuli olo, että sinulle pitäisi avata neuvo myös Babalta, joten avasin sinulle sivun häneltä.

7. elokuuta
Käsityksenne pahasta ja kielteisestä ovat useimmiten puutteellisia, jopa vääriä. Neuvojeni mukaan teidän tulee aina ajatella, nähdä, kuulla ja puhua hyvää. Noudattakaa ohjettani, saatte siitä sekä fyysistä että henkistä voimaa.
Mutta kuinka sitten kielteisyyteen tulee suhtautua?
Ensimmäiseksi tulee tajuta, ettei ole olemassa pahaa sinänsä.
Kaikki on Jumalasta. Vain asennoituminen tai tarkoitusperät ratkaisevat, onko jokin hyvää vai pahaa.
Olettakaamme, että sinulla on pahoja ajatuksia. Voit vaalia noita ajatuksia ja iloitakin niistä. Mutta siitä on sinulle varmasti enemmin tai myöhemmin vahinkoa. Voit myös työntää kielteiset ajatukset pois, mutta se voi johtaa torjuntaan.
Parasta on, että suhtaudut niihin avoimesti ja rehellisesti ja käytät niitä tienviittoina.
Ota selville niiden lähtökohta, o.s. mistä ja kuinka kaukaa ne juontavat juurensa. Kisko sitten juuret huolellisesti varsineen päivineen pois.
Tällä tavalla näytät nimittäin toteen sen, että kaikki on omissa käsissäsi, että luot oman kohtalosi ja ettei sinulle tapahdu mitään pahaa, jos sinulla on todellista omanarvontuntoa.
Tämä on kaiken tiedon päämäärä.
 
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #262 : 23.07.2007 19:52:53 »

Travertine, ei avunpyytämisessä ole mitään pahaa, joten turhaan murehdit sitä, että ensimmäinen viestisi on pyyntö Cheesy  Tässä tulee sinulle vastausta tarotkortilla.

MALJOJEN KAKKONEN – RAKKAUS
Avainsanat: Venus Ravussa, vastaanottava rakkaus, onnelliset suhteet, tunteiden vaihto

Jos rakastat itseäsi, muutkin pitävät sinua viehättävänä. Vastaanottavainen asenteesi itseäsi kohtaan valmistaa sinua antautumaan täydellisesti jollekin toiselle. Syvällinen tunteiden vaihto, ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, tulee mahdolliseksi. Liitto on täydellisessä tasapainossa, mitä toistensa ympärille kietoutuneet kalat symboloivatkin. Kaksi mudasta nousevaa lootuksenkukkaa ovat kukassa. Maljat ovat täynnä, ylitsevuotavia ja kuvaavat näin ylitsevuotana tunteiden rikkautta.  Tämä on täydellisen ilon ja hiljaisen hurmioitumisen kuvaus.
Vesi on tyyni, taivas kirkas ja sininen. Syvä ilo (keltainen) valtaa tunteet (vesi) ja uudistumisen voima (vihreä) läpäisee ne. Sininen taivas kuvaa ajatusten selkeyttä ja vapautta Rakkauden silmin katsottuna maailma näyttää muuttuneelta.
Päätelmät: Valmiutesi vastaanottaa rakkautta tekee sinusta puoleensavetävän. Antaudu itsellesi, muille ihmisille, elämälle!
Kysymys: Keiden kanssa ja millaisessa ympäristössä voit tällä hetkellä jakaa rakkautta?
Ehdotus: Kiinnitä huomiosi tällä hetkellä osaksesi tulevaan rakkauteen. Pysy avoimena ja anna rakkauden tulla syvälle sisällesi.
Vahvistus: En voi tehdä muuta kuin nauttia siitä, mitä elämä tarjoaa. Olen nyt valmis vastaanottamaan elämääni rakkaussuhteet, jotka tyydyttävät minua.

Onpa vähän erikoinen kortti kysymykseesi nähden, mutta yritän tulkata sitä niin hyvin kuin osaan. Ensimmäinen ajatus kortista oli, että nyt ilmennyt terveydentilan heikkeneminen ei johdu mistään äkillisestä tapahtumasta, vaan on kytenyt pinnan alla tunteiden muodossa jo pitkään. Koska energia pyrkii liikkumaan jatkuvasti – ja koska me ja tunteemme koostumme jatkuvasti liikkuvasta energiasta – energia etsii itselleen ulospääsyä, jos sitä yritetään estellä. Pitkään jatkuneen patoutuneiden negaatioiden tuloksena voikin olla 15 vuoden päästä syöpä, kun energia ei ole enää pystynyt liikkumaan ulos kehosta muuten kuin sairastuttamalla kehon. Meitä syövät negaatiot ottavat fyysisen, kirjaimellisen muodon syövässä. Siksipä meidän tulisikin tarkkailla ajatuksiamme ja pyrkiä pitämään ne positiivisina niin hyvin kuin mahdollista.
Kortti voisi kertoa siitä, ettet ole suonut itsellesi rakkautta elämääsi tai olet haikaillut rakkauden perään aivan liian paljon. Rakkaus tässä yhteydessä voi ja varmaan tarkoittaakin myös universaalia rakkautta, joka on samaa kuin Elämä/Jumala/Universaali Äly/Alkulähde/Tao/Miksi ikinä kaiken koossa pitävää voimaa haluaakaan nimittää. Koska olemme osa tuota Kaiken Koossa Pitävää Voimaa, sairastumme kadotettuamme yhteyden siihen. Silloin emme ole enää sinut Itsemme kanssa, olemme tyytymättömiä, surullisia, ahdistuneita, väsyneitä, epätoivoisia, sairastelevia, masentuneita jne.
Kortti voi myös tarkoittaa sitä, että sairaus herättää sinut näkemään sen, mikä elämässä on oikeasti tärkeää. Rakkaus. Kaikki koostuu tuosta Rakkaudesta, joten näin ollen Elämä itsessään on Rakkaus. Ehkä opit laittamaan asiat oikeaan tärkeysjärjestykseen, ehkä opit ottamaan vastaan rakkautta, ehkä opit olemaan lempeämpi. Vaihtoehtoja tämän kortin perusteella on monia, mutta kaikki liittyvät rakkauteen.
Minulle tulee intuitiivisesti olo, että pitkällä tähtäimellä tämä sairaus on henkisesti erittäin positiivinen asia, koska se toimii herättäjänä. Ehkä sinua on yritetty herättää aiemminkin, mutta vasta tällainen totaalinen pelästyminen herättää sinut kunnolla. Löydät elämääsi jotain uutta, jota et ole ennen huomannut ja pikku hiljaa sairaus alkaa hellittää. Älä ole huolissasi. Et ole kuolemassa tähän – tämä on uusi syntymä, jos vain päätät ottaa sen sellaisena!


tallennettu
tipityy30
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #263 : 23.07.2007 20:12:47 »

Hei Athamaarit!

Haluan kiittää sinua tulkinnastasi, osui ja upposi  Smiley 

Iso halaus, kiitos ja kumarrus  smitten

Mukavaa Kesän Jatkoa

t.tipityy30
tallennettu
vaniljasuklaa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #264 : 23.07.2007 20:59:52 »

Millaisena sinä näet tulevaisuuden minulle ja tälle miehelle, jolla vierailin eilen? Smiley
Kiitos, jos vastaat smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #265 : 23.07.2007 21:19:40 »

Lalla, kyllä minulta vastauksen kysymykseen saa aina! Mitä itua tässä ketjussa muuten olisi, jos vain kuorisin kysymyksiä sieltä täältä Cheesy Eli tässä tulee vastausta sinulle

SAUVOJEN KUUTONEN – VOITTO
Avainsanat: Jupiter Leijonassa, voitto, menestys, selkeys, läpimurto, energioitten yhdistäminen

Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa missä tahdomme.
Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestäytyneet tarkoituksenmukaisesti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleensyntymää kuvaavat Feeniks-linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekit palavat jälleen.
Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa Egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.
Onnen ja laajentumisen planeetta Jupiter on yhdistynyt Leijonan luovuuteen. Kaikki päämäärät saavutetaan helposti. Voittoa ei kuitenkaan pitäisi koskaan saavuttaa toisten kustannuksella tai niin, että toiset asetetaan epäoikeudenmukaisesti huonoon asemaan. Taistelu on voitettava rehellisin keinoin. Voiton pitäisi palvella jotain hyvää tarkoitusta, joka hyödyttää kaikkia asianosaisia.
[/b]Päätelmä:[/b] Tee se, mitä suunnitteletkin. Tilanne on otollinen
Kysymykset: Mitä todella haluat saavuttaa? Mitä voitto merkitsee sinulle?
Ehdotus: Nosto kortti yllä oleville kysymyksille. Anna vastausten nousta sisimmästäsi. Nosta kortti vielä sille, mikä tukee sinua tai estää sinua matkallasi voittoon
Vahvistus: Olen nyt valmis nauttimaan menestyksestä elämässäni. Jokainen elämäni tapahtuma vie minua lähemmäksi lopullista päämäärääni. Voittoni on hyväksi kaikille asianomaisille.

Hyvältä siis näyttäisi tämän kortin mukaan. Jonkinlainen yhteys syntyy välillenne, joka tukee teitä molempia. Tämä kortti ei kuitenkaan kerro sitä, kauanko tuo yhteys kestää, sillä se on epäoleellinen kysymys. Oleellisinta on miten tuo yhteinen aika käytetään.
Kortti varoittaa kuitenkin siitä, että voiton tavoittelu toisen kustannuksella ei johda haluttuihin päämääriin. Jos siis jahtaat miestä vain sen takia, että haluaisit elämääsi miehen (”tämäkin tyyppi käy ihan hyvin, vaikka voisin ottaa jonkun toisenkin. Pääasia, että MINULLA on mies täyttämässä MINUN tarpeitani”) silloin asiat kannattaa unohtaa tai pohtia tilannetta uudelleen. Tuollaisessa tapauksessa välinne olisi paras pitää ystävyytenä, mutta jos olet varma siitä, ettet hae kumppania itsekkäistä syistä, anna mennä!

tallennettu
vaniljasuklaa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #266 : 23.07.2007 22:05:48 »

Kiitokseni Sinulle!  smitten
Hyvältä näyttäisi.. Ainakin tässä vaiheessa. Smiley
Omat tunteet on kyllä niin ristiriitaisia, enkä tiedä mitään vastapuolen tunteista, koska hän osaa peittää tunteensa täydellisesti. Ehkäpä aika näyttää ne Smiley
tallennettu
Carter76
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #267 : 24.07.2007 07:14:53 »

Hei,

miltähän minulle nostettu kortti näyttää liittyen suhteessa naiseen jonka kanssa olen elänyt puoli vuosikymmentä? Epätietoisena etsin merkkejä oikean päätöksen tekemiseen....

Kiitos jo etukäteen smitten



tallennettu
Elsis
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17


Profiili
« Vastaus #268 : 24.07.2007 15:00:17 »

Heissan AthaMaarit!

Olet sinä vain huippu kun viitsit näin vastailla ihmisten kysymyksiin  smitten
Pitkään olen tätä ketjua lueskellut ja miettinyt että viitsinkö vaivata sinua omalla päässä pyörivällä kysymykselläni, jotenkin pelkään ettet rasitu, mutta josko kuitenkin.

Tämä mun kysymys ei periaatteessa ole edes juuri nyt ajankohtainen, eli siksikin sitä mietin, mutta kun kerran tuntuu että pitää kysyä niin kysytään nyt. Eli siis tulevaisuushan se kiinnostaisi, erityisesti töiden osalta. Lähitulevaisuus on hyvinkin minulla tiedossa, eli olen loppusuoralla raskaudessa ja äitiyslomaahan tässä sitten pukkaa, mutta jotenkin vain mietin kokoajan että mitähän sen jälkeen, tai siis sen jälkeen kun tämä toinen lapseni on sen verran iso että raaskin hänet hoitoon laittaa. Haaveilisin ehkä oman yrityksenkin perustamisesta (hoitoala), mutta en tiedä riittääköhän minulla rohkeus siihen kuitenkaan koskaan. Yhden ystävän kanssa on ollut suunnitelmia jonkinlaisesta yhteistyöstäkin, mutta sekin epäilyttää että näinköhän se tulee onnistumaan. Jotenkin pelkään että menen taas siitä mistä aita on matalin ja palaan niihin töihin mitä ennen tämän ensimmäisen lapseni syntymää olenkin tehnyt, toisaalta helppoahan ja varmaa elämäähän se niin olisi, mutta toisaalta.... Itsestähän tämä tietenkin on pelkästään kiinni, mutta olisipa kiva nähdä miltä sinusta minun tulevaisuus näyttäisi tältä osin. Katsontamenetelmän saat valita ihan vapaasti, mikä sinusta hyvältä tuntuu.

Ai no josko vielä yhden ihmissuhde kysymyksenkin tähän heitän. Eli otin viime keväänä yhteyttä yhteen ihmiseen joka on geneettisesti minulle hyvin läheinen, mutta jota en ole koskaan tuntenut. Olemme silloin tällöin kirjeitse kuulumisia vaihtaneet mutta nyt sekin on vähän jäänyt. En itse halua pommittaa häntä yhteydenotoillani, vaikka kai se olis ihan ok. Sellainen siis kiinnostaisi että saankohan tässä elämässä vielä mahdollisuuden oppia tuntemaan häntä paremmin ja mahdammeko vielä tavata joskus?

Kiitoksia kovasti etukäteen jo vastauksistasi!! Voi kun minullakin olisi joku kyky mitä voisin myös käyttää täällä näin ihmisten hyväksi, tai edes vaihtokauppana vastauksistasi sinulle, mutta täytynee tyytä kiitokseen  Smiley
tallennettu

Aurinko: Oinas
Nouseva: Rapu
Kuu: Oinas
net.ta
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #269 : 24.07.2007 15:06:36 »

Kysyn minäkin sinulta jos sinulla aikaa liikenee vastata.
Olen pahassa taloudellisessa ahdingossa, enkä itse näe enään vaihtoehtoja miten tästä selviän, näetkö jotain konkreettisia vihjeitä kiitos t. -netta
tallennettu
Sivuja: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: