Sivuja: [1] 2 3 ... 12
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Faktapaketti Auroista  (Luettu 333007 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« : 02.06.2007 01:01:40 »

Keräsin hiukan englanninkieliseltä sivulta Observing Aura Color faktatietoja auroista. Ajattelin, että kun aihe nousee esiin niin usein, kääntää sivuston jutut suomeksi, jotta hekin, jotka eivät englantia taida voivat nämä tiedot lukea ja lisään tämän pysyväksi aiheeksi. Englanninkielentaitoiset voivat piipahtaa kurkkimassa sivustoa linkin kautta, koska siellä riittää paljon luettavaa! Joitakin pieniä kohtia olen jättänyt suomentamatta, mutta ne eivät häiritse kokonaisuutta.

Aurat voisi laittaa myös Henkimaailman puolelle, mutta yleisesti aurat liittyvät enemmänkin selvänäköön, koska aurojen kautta pystyy lukemaan toista henkilöä kokonaisuutena. Taitava näkijä lukee asiakastaan auran perusteella kuin avointa kirjaa.

Auroista keskusteleminen tässä ketjussa on sallittua, jos tekee mieli avata sanainen arkkunsa. Wink

Otetaan ihan ensiksi

AUROJEN VÄRIEN MERKITYS
(Sateenkaaren värit, kirkkaat, loistavat, yksisävyiset värit)


Violetti
Edustaa spirituaalisia ajatuksia. Violetti ei koskaan ole hallitseva auran väri. Se ilmaantuu auraan ainoastaan väliaikaisina "pilvinä" tai "liekkeinä", edustaen näin todellisia spiristuaalisia ajatuksia.

Sininen
Tasapainoinen olemassaolo, rauhallinen elämä, rauhoittunut hermojärjestelmä, voimien siirto ja energia.
Ihmiset joiden aurassa sininen on voimakkaasti esillä ovat rentoutuneita, tasapainoisia ja valmiita elämään vaikka luolaoloissa ja selviytymään siitä kunnialla. He ovat synnynnäisiä selviytyjiä.
Sininen ajatus on ajatus hermojärjestelmän rauhoittamisesta mielen tasapainon saavuttamiseksi tai ajatus selviytymisestä. Sähkönsininen voi nousta auran hallitsevaksi väriksi silloin, kun henkilö joko vastaanottaa tai lähettää tietoa telepaattisesti. Esimerkiksi Michel Desmarquet, "Thiaoouba Prophecy":n kirjoittaja, hehkuu auraltaan hyvin voimakkaasti sähkönsinisenä aina pitäessään luentoja ja vastaillessaan kuulijoiden kysymyksiin.

Turkoosi
Dynaaminen olemisen laatu, voimakkaan energinen persoonallisuus, kyvykäs projektoimiseen, vaikuttaa muihin.
Ihmiset, joiden aurassa esiintyy vahvasti turkoosia, voivat tehdä vaivatta monta asiaa yhtä aikaa ja he ovat hyviä organisaattoreita. He tylsistyvät, jos heidän täytyy keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan.
Ihmiset rakastavat pomoja, joilla on turkoosi aura, koska kyseiset pomot selittävät päämääränsä ja vakuttavat tiimiinsä sen sijaan, että latelisivat heille vain vaatimuksia ja keskeyttäisivät tiimin työt koko ajan.
Turkoosi ajatus on ajatus orgainisoinnista ja muihin vaikuttamisesta.

Vihreä
Rentoutuneisuus, muuntuva energia, luonnollinen parantamisen taito.
Kaikilla luontaisilla parantajilla tulisi olla vihreä aura. Ihmiset, joiden aurassa esiintyy voimakkaasti vihreä väri ovat synnynnäisiä parantajia. Mitä voimakkaampi vihreä, sen parempi parantaja.
Vihreän auran omistajat rakastavat puutarhanhoitamista ja yleensä heillä onkin "vihreä peukalo" - he saavat minkä tahansa kasvamaan.
Hyvin voimakkaan vihreän auran omaavat henkilöt ovat hyvin rauhallisia ja rentoutuneita.
Vihreä ajatus on rentoutumisen tilan ja parantamisen ajatus.

Keltainen
Ilo, vapaus, kiinnittymättömyys, elinvoimien vapaus tai vapauttaminen.
Keltaisen auran ihmiset ovat täynnä sisäistä iloa, hyvin älykkäitä ja he eivät kiinnity mihinkään. Keltainen halo pään ympärillä kertoo henkisestä kehityksestä. Se on kertoo henkisestä opettajasta, eikä sinun tulisi ottaa henkisiä opetuksia vastaan keneltäkään, jonka pään ympärillä ei säteile keltaista auraa. Buddhalla ja Jeesuksella keltainen päänhalo jatkui aina käsivarsiin asti. Nykyisin on harvinaista löytää henkilö, jonka päänhalo on suurempi kuin tuuman (2.5cm).
Keltainen aura syntyy siitä, kun Kolmas Silmä on aktivoitunut ja toimii voimakkaasti (Kolmannen Silmän toiminta voi näkyä myös violettina hehkuna otsassa). Ihmiset, jotka ovat hyvin henkisiä/pitkällä henkisellä tiellä, stimuloivat Kolmatta Silmäänsä koko ajan, sillä heillä on jatkuvasti spiritualistisia ajatuksia. Kun Kolmas Silmä aktivoituu erittäin voimakkaasti, keltainen halo ympäröi sitä koko pään alueelta.
Keltaiset ajatukset ovat joka hetkisen ilon ja tyytyväisyyden ajatuksia.

Oranssi
Nostatava ja absorvoipa (Itseensä imevä). Inspiroiva. Voiman merkki. Kyky ja/tai halu hallita ihmisiä.
Kun oranssista tulee auran pääväri, jolloin se normaalisti nostattaa keltaista haloa niin, että väristä tulee kultainen, tämä aura ei edusta ainoastaan henkistä opettajaa vaan voimakasta henkistä opettajaa, jotakuta jolla on kyky demonstroida erityisiä kykyjään.
Oranssi ajatus on voiman harjoittamisen tai ihmisten kontrolloinnin halun ajatus.

Punainen
Materialistiset ajatukset, fyysisen kehon ajatukset.
Punainen väri aurassa kertoo materialistiuuteen suuntautuneesta ihmisestä. Punainen voi ilmaantua auraan myös silloin, kun henkilö on vihainen, stressaantunut tai rakastunut.

Pinkki (violetti+punainen)
Rakkaus (henkisessä mielessä eli Universaali Rakkaus).
Saadaksesi pinkin sinun on sekoitettava violettia (korkeinta tavoittelemaamme ominaisuutta, jota tämä väri edustaa) ja punaista (alinta ominaisuutta). Pinkki aura kertoo että henkilö on saavuttanut täydellisen tasapainon henkisyyden ja materiaalisuuden välille. Kaikkein kehittyneimmillä henkilöillä ei ole ainoastaan keltaista haloa päänsä ympärillä, vaan myös suuri pinkki aura, joka leviää edemmäs.
Pinkki väri aurassa on harvinainen Maassa ja se esiintyy aurassa vain hetkittäin pieniä laikkuina olematta auran pääväri.

(taustalla näkyvät, savumaiset ja sameat värit)

Ruskea
Epäselvyyttä, häirintyneisyyttä, materialistisuutta, henkisesti kieltäminen.

Harmaa
Synkät ajatukset, masentuneet ajatukset, epäselvät aikomukset, persoonallisuuden pimeä puoli.

Sulfaatti/Sinapin ruskea
Tuska tai helpotuksen puute, viha

Valkoinen
Vakava sairaus, aineellinen stimulointi (huumeet).
Miksi valkoinen väri aurassa kielii ongelmista? Valkoinen väri on kuin meteli yksiväristen/selkeiden sävyjen sijaan. On mahdotonta tuunata/muokata meteliä orkesterin harmoniseksi soitoksi, mikä tarkoittaakin, että valkoisen auran omistajalta puuttu mielen ja ruumiin tasapaino. Luonto, jonka osaa me olemme, on tasapainoinen. Tämä tasapaino syntyy tahdikkaista värähtelyistä tai harmoniasta, jota kuvataan lähinnä modernissa kvanttifysiikassa.
Muutamaa tuntia ennen kuolemaa aura muuttuu valkoiseksi ja kasvaa kooltaan voimakkaasti. Tästä johtuen monissa kulttuureissa kuoleman väri on VALKOINEN (ei musta), koska entisaikaan ihmiset pystyivät näkemään valkoisen auran ennen kuolemaa. Vaikuttaakin siis siltä, että esi-isämme tiesivät paljon enemmän, mitä me luulemme.

« Viimeksi muokattu: 02.06.2007 03:28:49 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #1 : 02.06.2007 01:50:02 »

AURAT - YLEISTÄ

Universumissa ei ole mitään "yliluonnollista" paitsi meidän rajoittunut ymmärryksemme Luonnosta. Se mitä luulemme tietävämme Maapallosta on nyt vain pieni tippanen Tiedon Valtamerestä.

Kaukaisessa menneisyydessä’ ihmiset ihailivat asioita, joita eivät voineet ymmärtää ja kutsuivat niitä näin ollen “ihmeiksi”. Kauan sitten, ihmiset pystyivät näkemään auraja. Korkealle kehittyneet henkiset ihmiset, kuten Buddha, Jeesus ja heidän opetuslapsensa maalattiin (ja maalataan yhä) pään ympärillä olevan kultaisen halon kanssa, koska jotkut taidemaalarit pystyivät näkemään heidän auransa. Australiasta, West Kimberleys´tä voit löytää tuhansia vuosia vanhoja luolamaalauksia, jotka esittävät henkilöitä, joiden pään ympärille on piirretty kultainen halo.
Luonto on antanut meille kaiken sen taidon, jota tarvitaan aurojen näkemiseen. Tarvitaan vain tieto siitä kuinka yhdistät aistisi saadaksesi auran näkyviin. Jos päätät, ettet edes yritä nähdä auraa, et koskaan tule näkemään niitä. Toisaalta, jos taas näet itse jotain, sinun ei tarvitse enää tyytyä uskomaan toisten sanomisiin. Sinä TIEDÄT. Ja voit käyttää tätä tietoa uuden oppimiseen ja tietojesi kartuttamiseen.

Monet suuret henkilöt historian saatossa ovat valittaneet miten “meillä on silmät ja silti emme näe”. Kohta ymmärrät, mitä he tarkoittivat tällä.

Jokainen, aivan jokainen, pystyy näkemään auroja jollain tapaa. Haluankin näyttää kaikille, mihin heidän silmänsä oikein kykenevät.   Kun melkein kaikki (lapset mukaan lukien) näkevät samanlaisia asioita, haluankin ajatella tätä osana Luontoa ja sanoa, että se ansaitsee huomiomme.

Mikä on aura?
Kaikki Universumissa näyttää olevan vain värähtelyä. Jokainen atomi, atomin osa, elektroni, jokainen elementaalin partikkeli, jopa ajatuksemme ja tietoisuutemme ovat vain värähtelyjä. Siispä voimme määritellä auran olevan jonkin kohteen elektro-fotoninen värähtelyvastaus ulkoiseen ärsykkeeseen (kuten esimerkiksi kohdetta ympäröivä valo) . Tämän tiedon perusteella voimme treenata Itsemme näkemään auroja.

Auran tärkein ominaisuus on, että se pitää sisällään tietoa kohteesta, josta se säteilee. Se muuttuu koko ajan elävien kohteiden ympärillä, joskus hyvinkin nopeasti (esim. tunteiden vaikutuksesta). Vastaavasti elottomien kohteiden ympärillä aura pysyy vakaana, mutta näytämme pystyvän muuttamaan sitä tietoisesti. Yllä olevia tietoja ovat tutkineet venäläiset tutkijat, jotka ovat käyttäneet kirlian-kuvausmenetelmää osana aurojen tutkintaa viimeiset 50 vuotta.

Ihmisen aura koostuu pääasiassa elektromagneettisesta (EM) säteilystä, joka kattaa myös mikroaallot, infrapunan ja UV-valon. Alemman tason miksoaallot ja infrapunan spektrit (kuten ruumiin lämmön valo) näyttävät olevan yhteyksissä ruumiimme alemman tason toimintoihin (esim. DNA-rakenne, verenkierto jne) kun taas korkeampi taso (UV) on enemmän yhteydessä tietoisiin toimintoihimme kuten ajatteluun, luovuuteen, aikomuksiin, huumorintajuun ja tunteisiin. Tämä UV-osa on kaikkein laajin ja tärkein ja tämän me näemme paljain silmin.


Auran tarkoitus
Aura on Todellisen Luontomme heijaste, joka kulkee aina mukanamme. Todellinen Luontomme on se, joka ei välitä yhteiskunnan normeista, opetuksista, päättäjien päätöksistä, materiasta, stereotypiosta tai tavoista. Todellinen Luontomme on Minä Itse, Sielumme. Se on täysin tietoinen, täysin luonnollinen ja spontaani. Jotkut ihmiset ovat niin sidoksissa ulkoisiin tapoihin, opittuihin asioihin ja säännöksiin etteivät he välttämättä koskaan opikaan tässä elämässään tietämään, keitä he Oikeasti ovat.
Ainoa tapa saada paras kuva ihmisen persoonasta näyttääkin olevan heidän aurojensa katsominen, koska aura näyttää heidän Todellisen Luontonsa, kaikkien opittujen uskomusten, säädösten ja tapojen takaa.

Yleisesti, mitä värikkäämpi, selkeämpi ja kirkkaampi aura, sen paremmin ja enemmän henkistynyt tuo henkilö on. Myöskin, mitä enemmän energiaa/voimaa aura sisältää, sen terveempi ja tasapainoisempi tuo henkilö on.

Auramme ympäröi koko kehoamme, mutta aurojen edustamat värit heijastuvat vain pään alueelle. (Pään ympärillä eniten oleva aura = ajattelija, ylävartalon ympärillä eniten oleva aura = käsillään tekijä - AthaMaarit huom- )

Yleensä ihmisellä on aurassaan yksi tai kaksi pääväriä ja nämä värit ovat yleensä heidän lempivärejänsä. Päävärien lisäksi aura heijastaa ajatusten, tunteiden ja halujen värejä, jotka ilmaantuvat hetkeksi auraan ”pilvinä” tai ”salamoina”, yleensä kauemmas päästä. Esimerkiksi oranssi välähdys aurassa kertoo voiman ja hallinnan ajatuksista tai toiveista. Nopeasti välähtelevät värit kertovat vilkkaasta ajattelusta.

Miksi auroja tulisi edes nähdä?
Värit ja auran tiheys, varsinkin pään ympärillä, kertovat tärkeitä asioita henkilöstä. Kun katsot jonkun auraa pystyt näkemään tuon henkilön ajatukset ennen kuin hän sanoo niitä sinulle ääneen. Jos he eivät tarkoita sanomisiaan, näet valheen aurasta joka kerta. Kukaan ei pysty valehtelemaan sinulle ilman, ettet itse huomaisi sitä.  Auraa ei voi teeskennellä. Se näyttää Todellisen Luontomme ja aikeemme kaikille.

Aura on myös henkinen allekirjoitus. Kun näet henkilön, jolla on kirkas, selkeä aura, voit olla täysin varma, että hän on mukava ja henkisesti edistynyt henkilö, olipa hän itse siitä tietoinen tai ei. Jos taas näet henkilön, jolla on harmaa tai tumma aura, voit olla melkein varma, ett tuolla henkilöllä on hämäriä tai epäselviä aikomuksia riippumatta siitä kuinka vaikuttavalta, elegantilta, edustavalta, komealta tai hyvin pukeutuneelta hän ulkoisesti näyttäisikään.


On erityisen tärkeää tarkastaa aina henkisen tai uskonnollisen johtajan aura, olipa hän “henkinen opettaja”, “mestari” tai “guru”. Näillä henkilöillä tulisi olla selkeästi erottuva kullankeltainen halo päänsä ympärillä. Jos näin ei ole, pärjäät paljon paremmin ilman heidän opetuksiaan. On vaarallista liittyä henkiseen tai uskonnolliseen ryhmään, jota johtavat huonoauraiset henkilöt, koska he vaarantavat tietoisuutesi. Missä tämä vaara sitten piilee? Saattaa olla, että tulet tarvitsemaan elämässäsi jotain tietoa mutta kun kurkotat pääsi sisään, et löydäkään sieltä mitään hyödyllistä, koska olet keskittynyt liikaa rituaalien ja muiden ihmisten seuraamiseen. Yleensä nimittäin tällaisilla johtajilla, myös poliittisilla, on vain kaksi asiaa mielessään: raha ja valta yli muiden Ja sinä todellakin VOIT nähdä nuo heidän aurastaan. Ajattele, miten paljon Maapallo ja elo täällä muuttuisivat, jos ihmiset näkisivät johtajiensa aurat ja alkaisivat valita heitä aurojen perusteella!

Aurasta voidaan nähdä myös eri sairauksia ja ruumiin toiminnan häiriöitä kauan ennen kuin ne ilmenevät fyysisinä. Tietoisella aurasi hallinnalla voit myös parantaa itseäsi. Kuitenkaan parantaminen ei ole mitään verrattuna siihen, mitä aurojen näkeminen ja lukeminen tekee tietoisuudellemme, henkiselle kehityksellemme ja Luonnon tiedoillemme.

Jokaisella on oma aura, mutta suurimmalla osalla ihmisistä Maassa on HYVIN heikko ja samea aura. Tämä näyttäisi johtuvan siitä, että he ovat keskittyneet koko elämänsä ajan materialistisuuteen ja tietoisuuden kehityksen sammuttamiseen, pelkoihin, kateuteen, mustasukkaisuuteen ja muihin vastaaviin tunteisiin. Tuollaiset asiat heikentävät Todellista Luontoa ja näin ollen aurakin näyttää kuihtuvan.

Kun opit näkemään auroja valmistaudu siihen, että sinulta tullaan kysymään “voitko kertoa minulle mikä ja millainen aurani on?” Pohdi tarkkaan mitä teet, jos et näekään auraa tai näet jotain sellaista, josta et halua puhua. Itse olen aina vastannut tällaisessa tilanteessa, että “miksipä et itsekin opettelisi näkemään auroja?” ja tämä onkin yksi syy siihen, miksi opetan auran katsomista toisille.

Kun ihmiset hoksaavat, että aura on nähtävissä ja todella monet näkevät niitä, he alkavat tarkkailla ajatuksiaan ja yrittävät nähdä ja kehittää omaa auraansa. Tämän tuloksena heistä tulee parempia ja viisaampia ja he oppivat näkemään toisten ihmisten aikeet. Varmastikin koko maailmasta tulisi paljon parempi paikka, jos kaikki osaisivat nähdä ja lukea auroja.


Lapset ja aura
Pienet lapset (aina 5. ikävuoteen asti) näkevät auran luonnostaan. Sylivauvat katsovatkin yleensä edessä olevan henkilön YLI. Jos he eivät pidä näkemästään aurasta tai huomaavat, että se on paljon erilaisempi kuin vanhempien aurat, lapsi alkaa itkeä siitä huolimatta, miten kiltti, mukava ja hymyileväinen vieras yrittää olla.

Lapsilla on yleensä aikuisia voimakkaampi ja selkeämi aura, sillä aikuiset ovat yleensä keskittyneet kokonaan materialistiseen maailmaan ja hylänneet Luonnon seuraamisen. Kun opetin 12-vuotiasta poikaani näkemään auroja hän kertoi lapsena nähneensä niitä jatkuvasti, mutta koska kukaan ei kiinnittänyt asiaan huomiota poikani ajatteli, etteivät aurat ole tärkeitä ja ehkäpä hänen silmissään on vain jotain vikaa. Hyvin tyypillinen tapaus. Minun mielestäni lasten pitäisi opetella jo kerhossa ja ala-asteella näkemään auroja ja olemaan koskaan hukkaamatta tätä luonnollista kykyä.

Lähde:
Observing Aura Color
« Viimeksi muokattu: 02.06.2007 03:27:27 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #2 : 02.06.2007 02:53:33 »

Kuinka nähdä auroja - aurallisen näkökyvyn kehittäminen
Näemme silmillämme hyvin pienen osan elektromagneettisestin värähtelyskaalasta, aallonpituuksien 0.3-0.7. mikrometriä eli violetista punaiseen. Näkyvän valon luomat värit ovat kuitenkin vain pieni osa suuresta kokonaisuudesta! Mahtavasta valon värähtelyn kirjosta (ja muista värähtelyistä).

Jotta voisimme nähdä auran meidän täytyy
- Kehittää silmiemme herkkyyttä JA
- Laajentaa värähtelyn hahmottamista näkyvän valon ulkopuolelle.

Vaikuttaisi siltä, että saavutamme yllä olevat ominaisuudet kun
- Käytämme ja treenaamme oheisnäkökykyämme
- Nostatamme näille havainnoille altistumista (toisin sanoen treenaamme sopivissa olosuhteissa)
- Parannamme aivojen visuaalista hahmottamista - parannamme vasemman ja oikean aivolohkon välistä kommunikointia.

Oheisnäkökyky
Miksi meidän tulisi käyttää oheisnäköämme? Verkkokalvostamme keskiosa on jatkuvassa käytössä ja vuosien saatossa keskuskatseemme kärsii vahinkoa ja tukehtuu visuaaliseen ähkyyn (TV, tietokoneet, keinotekoinen valo jne.) Lisäksi olemme oppineet käyttämään näköämme tietyllä tapaa.

Pienet lapset näkevät auran paljon helpommin, koska heidän verkkokalvon keskiosa ei ole vielä vahingoittunut. Kun he aloittavat koulun heille kerrotaan, että heidän silmänsä voivat nähdä vain tietyllä tapaa ja näin ollen he menettävät luontaisen aurallisen näkökykynsä.

Havainnoinnin lisääminen
Jos haluamme saada valokuvasta tumman, meidän on nostettava sen valotusaikaa/altistettava se valolle pidemmäksi aikaa. Me voimme tehdä tämän keskittämällä katseamme yhteen kohtaan 30-60 sekunnin ajaksi.
 
Harjoitus 1
Katso alla olevaa kuvaa 1.5m päästä. Katso suoraan mustaan pisteeseen kuvan keskellä 30 sekunnin ajan ja tutki värillisiä laikkuja oheisnäölläsi. Älä katso muualle kuin mustaan pisteeseen.

(http://thiaoouba.com/images/2dots_small.gif)

Huomaat pian, miten värillisten laikkujen ympärille ilmaantuvat eriväriset ”aurat”. Kun oheisnäkökykyä stimuloidaan hetken ajan alamme nähdä värejä, jotka ovat aivan erilaisia kuin keskuskatseella nähdyt värit.

Mitä pidempään keskityt mustaan pisteeseen, sen voimakkaampia ”auroista” tulee, koska herkkyytesi kasvaa. Yhteen kohteeseen keskittyminen on avain. Todellisten aurojen sijaan tämä harjoitus demonstroi tapaa, jolla voit katsoa ja nähdä ihmisten auroja tekemällä silmäsi tietoisiksi tietyistä näkökykysi ominaisuuksista.

Keskittymisharjoitus
Jotta voisit  nähdä auroja on oikean ja vasemman aivopuoliskon välinen kommunikointi yhteys vahvistettava.

Aseta kuva 1m päähän itsestäsi. Ojenna kätesi suoraan eteesi niin että  yksi sormistasi on ympyröiden alla ja keskellä niitä. Siirrä katseesi sormen päähäsi ja katso takana näkeviä palloja - niitä pitäisi näkyä nyt 4. Nosta sitten katseesi kahteen keskimmäiseen ympyrään ja sinun pitäisi nähdä valkoinen risti sormesi päällä, kahden ympyrän välissä. Ristin näkeminen on merkki siitä, että vasen aivolohkosi (oikea silmä) toimii yhteistyössä oikean aivolohkon (vasen silmä) kanssa.

(http://thiaoouba.com/images/cross.gif)

( Jos et ole varma, mitä pitäisi näkyä, alkuperäinen kuva ja demo löytyy täältä suunnilleen sivun puolivälistä. - AthaMaarit huom- )
 
Risti näyttää aluksi heikolta ja leijuvalta. Kokeile välimatkaa sormesi ja silmäsi välillä löytääksesi kohdan, jossa risti näkyy selkeiten. Saat huomattavia tuloksia 3-5 minuutin keskittymisen jälkeen, jolloin risti on tukevampi, mutta kaikkein parhaimpaan tulokseen pääsee 45 minuutin keskittymisen jälkeen (eli älä siis masennu, jos et heti onnistu -AthaMaarit huom-)

Oman kokemukseni mukaan on parasta aloittaa minuutista, parista ja lisätä sitten aikaa viikoittain. Lyhyt ja intensiivinen keskittyminen näyttäisi olevan parempaa kuin pitkäkestoinen tuijotus, jota häiritsee taidon puute.

Ennen pitkää harjoitusten jälkeen sinun pitäisi pystyä saamaan risti esiin ilman sormesi apua. Kun saat ristin näkyviin yritä keskittyä samalla näkemään kaksi muuta ympyrää  kadottamatta ristiä. (Itse sain ristin paremmin näkyviin muutaman yrityksen jälkeen ilman sormen apua -AthaMaarit huom-) Sinun pitäisi nyt nähdä aurallisia värejä niiden ympärillä oheisnäölläsi. Kun pystyt näkemään ristin hukkaamatta sitä ja analysoimaa samalla keskittyneesti ympyröitä, olet valmis näkemään auroja.

Keskittymisen korkeammat tasot
Äskeisen harjoituksen ristin viivoista toinen näyttää aina olevan päällimmäisenä, joka tarkoittaa sitä, että toinen aivolohkosi on toista voimakkaampi. Miehet näkevät yleensä vaakaviivan päällimmäisenä (vasen aivolohko) ja naiset pystyviivan (oikea aivolohko).

Yritä saada risti näkymään niin tasaisena kuin voit. Tämä viimeinen keskittymisen taso auttaa sinua saavuttamaan täyden aivolohkojen välisen tasapainon.  Monet saavat todella upeita tuloksia aikaiseksi. Ensiksikin keskittyminen syvenee. Toisekseen, 2-3 minuutin jälkeen sinusta tuntuu siltä kuin menettäisit näkökykysi, kun kirkas tausta muuttuu tumman violetiksi tai pinkiksi. Herkkyytesi nousee huomattavasti.

Auraväriparit
Harjoituksissa 1 ja 2 huomasimme, että oikeita värejä ympäröi erivärinen aurallinen väri. Nämä värit eivät ole sattuman mukaisia.

Punainen synnyttää turkoosin auran, turkoosi punaisen auran
Oranssi synnyttää sinisen auran, sinen oranssin auran
Keltainen synnyttää violetin auran, violetti keltaisen auran
Vihreä synnyttää pinkin auran, pinkki vihreän auran.


Vilkaisu luontoon antaa meille hyvin esimerkin auraväripareista. Jokaisessa punaisessa linnussa on varmasti turkoosia väriä. Sama koskee väripareja sininen/oranssi, keltainen/violetti ja pinkki/vihreä, eivätkä väriparit rajoitu vain lintuihin vaan myös kukkiin, perhosiin, kaloihin jne. Vaihtoehtoisesti väriparia saattaa edustaa ”seuraavaksi paras” värivaihtoehto.
Oletko huomannut, että suurin osa Maan kukista, jotka ovat violetteja, pinkkejä tai punaisia, kasvavat puussa tai ovat muuten vihreän ympäröimiä?

On tärkeää, että opettelet auraväriparit ulkoa. Miksikö? Jotta nähdessäsi pinkin auran sellaisen henkilön päällä, joka on pukeutunut vihreään, tiedät näkeväsi asun etkä henkilön ”auran”.

Lähde
Observing Aura
« Viimeksi muokattu: 02.06.2007 07:33:28 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #3 : 02.06.2007 03:26:56 »

Auran näkeminen - harjoituksia.
Tämä harjoitus on tarkoitettu ensimmäisen auran näkemiseen ja/tai aurojen näkemisen harjoitteluun. On tärkeää valita hyvät olosuhteet, ei vain siksi, että näkisit auran vaan myös siksi, että luottaisit siihen, mitä näet.

1. Aseta henkilö eteesi valkoista taustaa vasten. Värillinen tausta muuttaa auran värejä, joten sitä varten tarvitset tietoa värien muuntamisesta.
2. Valitse yksi kohta, johon kiinnität katseesi. Esim. keskelle otsaa eli Kolmannen Silmän kohdalle on hyvä tuijottaa.
3. Pidä katseesi kohteessa 30-60 sekuntiin tai kauemmin.
4. 30 sekunnin jälkeen ala analysoida oheisnäölläsi kohteesi ympäristöä, mutta pidä katseesi yhä kiinni valitsemassasi kohteessa. Jatkuva keskittyminen on kaikkein tärkeintä! Hillitse halusi vilkaista muualle!
Nyt sinun pitäisi huomata kuinka taustan väri muuttuu henkilön lähellä. Tämä on sinun näkemyksesi aurasta. Mitä pidempään keskityt, sen paremmin näet. Muista, että yhteen kohtaan keskittyminen lisää silmiesi/oheisnäkösi kykyä ottaa auran värähtelyt vastaan.

Räpäys aurasta
Kun olet keskittynyt tarpeeksi kauan näkemääsi auraan, sulje silmäsi. Näet sekunnin, parin ajan VAIN auran. Valmistaudu. Sinulla on vain sekunti, pari aikaa ennen kuin fotoherkät silmän solusi lakkaavat värähtelemästä ja lähettävät visuaalisen tiedon aivoihisi.  Jos hukkaat tämän, aloita keskittyminen uudestaan. Selvitä kokeilemalla kuin nopeasti tai hitaasti sinun tulee sulkea silmäsi.

Toisten aurojen näkeminen
Paras tapa nähdä toisen aura on keskittyä katsomaan Kolmanteen Silmään (se sijaitsee suunnilleen 1,5cm nenän yläpuolella, silmien välissä) ja rauhoita itsesi samanlaiseen keskittyneeseen tilaan kuin äskeisessä harjoituksessa vähintään 30-60 sekunnin ajaksi. Olet itse katsonut myös kurkku ja sydän chakroja samanlaisilla tuloksilla. Kuitenkin ihmiset saattavat kokea keskelle rintaa tuijottamisen epämukavaksi ja tunkeilevaksi. Kun katsot Kolmanteen Silmään, voit yleensä myös jatkaa keskustelua henkilön kanssa, jonka auraa olet katsomassa. Tämä vähentää kireyttä ja jännitystä.
Jälleen kerran vaalea, varjoton tausta on paras. Harjoittelulla pystyt katsomaan auroja mitä tahansa selkeää ja vaaleaa taustaa (kuten taivasta) vasten.

Kuinka nähdä oma aura
Seiso 1.5m päässä kokovartalopeilistä / suuresta peilistä, josta näet itsesi hyvin. Parasta olisi, että seisoisit vaaleaa ja varjotonta taustaa vasten, vaaleissa vaatteissa. Katso auraasi samoin kuin muiden auroja äskeisissä harjoituksissa.

Harjoittele ainakin 10-15 minuuttia joka päivä kasvattaaksesi ja kehittääksesi herkkyyttäsi ja aurallista näkökykyäsi. Harjoitus on aurojen katsomisen vaatimus (paitsi heillä, jotka näkevät sen jo luonnostaan - AthaMaarit huom-)

Auralliset näyt ja jälkikuvat
Yksi usein kysytyimmistä kysymyksistä on ”temppuilevatko silmäni?” Vastaus on ei, olet vain oppinut kiinnittämään huomiota siihen, mihin kaikkeen näkösi pystyy. Valosensorit silmissäsi ovat värähteleviä, ei-lineaarisia ja niillä on muisti. Seurauksena tästä on se, että silmäsi näkevät aurallisen jälkikuvan vielä senkin jälkeen, kun katseen kohde on siirtynyt tai olet sulkenut silmäsi.

Jälkikuvilla on sama muoto kuin alkuperäisellä kuvalla. Jälkikuva on kuva kohteesta, jota sen kokoa suurempi aura ympäröi. Jälkikuville herkistytään samaa tahtia aurojen näkemisen kanssa ja räpäyskuvat aurasta ovat jälkikuvia. Siksi onkin erittäin tärkeää auroja katsottaessa, että keskityt vain yhteen kohtaan vilkuilematta muualle, sillä muuten auran väriin saattaa sotkeutua kohteen jälkikuva väreineen. 
« Viimeksi muokattu: 02.06.2007 04:32:26 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2400


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #4 : 02.06.2007 14:26:14 »

Upea juttu! Kiitos AlhaMaarit  smitten
Surukseni huomasin lukiessa tekstiäsi, jotta minulla on ollut tuo taito ja pidin sitä myös silmien vikana  Embarrassed äitini jopa siinä määrin, että vei minut silmälääkäriin ja josta sain jonkin tippakuurin (?) ja hyvin miedot lukulasit  idiot2 Taidampa treenata "silmävian" takaisin  smitten
Tämä ja sinä on/olet vallan super upea  Cheesy
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #5 : 02.06.2007 14:52:01 »

Voi KIITTI AM  smitten

Tallensin kaikki doc'ina ja luen kun ehdin  coolsmiley
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
viisa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #6 : 03.06.2007 07:56:21 »

Mahtavatko ihmiset nähdä auroja myös tiedostamattaan? Mulle on nimitäin tän kevään aikana käynyt monta kertaa niin että joku tuttava on ihmetellyt että mitä mä olen tehnyt kun näytän niin hyvältä. Todellisuudessa en ole ulkoiselle olemukselleni tehnyt mitään, ainoastaan tullut "sinuiksi" sieluni ja energioideni kanssa. Eli mahtaako kyse olla aurasta? Jos sen voi nähdä vaikkei tiedä näkevänsä? Smiley
tallennettu

aurinko neitsyt, nouseva kaksonen, kuu vesimiehessä
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #7 : 03.06.2007 11:16:46 »

Kyllähän aura myös värähtelee ja värähtelyn tuntee, vaik'ei tajunnalla tiedostaisikaan  :Smiley :Smiley Huh
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323Profiili
« Vastaus #8 : 03.06.2007 12:48:36 »

Aurat ovat kaiken edellä kerrotun lisäksi myös kommunikointivälineitä siinä missä puhuttu puhe ja kehon kielikin. Ihmiset aistivat tiedostamattaan jatkuvasti kaikkea ympärillä olevaa auroillansa ja oma auramme reagoi hyvin varsinkin toisen henkilön auran kanssa. Siksipä ihmiset "vaistoavat", toisin sanoen aistivat aurallaan, toisen henkilön mielentilat, ajatukset, aikeet ja muutokset niissä.

Itse esimerkiksi en näe auroja fyysisesti vaan luen niitä muuten tietämällä. Joskus saatan saada ajatuksia siitä, mitä värejä aura säteilee, mutta koska olen synesteetikko eli näen asioia muutenkin väreinä en koskaan osaa sanoa varmaksi onko näkemäni väri auran oma väri vai aurasta heijastuvien tuntemusten tuottama väri. Cheesy

Lisäksi ihmisen tasaantunut energiatasapaino, se että on Sinut Itsensä kanssa, päästää universaalin energian virtaamaan ja säteilemään vapaasti, jolloin ihminen suorastaan sädehtii silmissä!
tallennettu
astroilija
Vieras
« Vastaus #9 : 03.06.2007 13:59:10 »

... päätin pistää sittenkin vastauksen...

Tuota, luin läpi nuo "Observing aura color" sivustolta ottamasi tulkinnat auraväreistä.
Olen itse saanut hyvin toisen tyyppistä tietoa - etenkin tarkoitan esm. valkoista, vaaleanpunaista, keltaista väriä... Näin siis auralukemukseen perehtyneiltä ihmisiltä.

Keltainen voi merkitä järkeilyn suurta osuutta ihmisen ajattelussa- hän ei käytä intuitiotaan tai tunnettaan niinkään -vaan järkeä.

Valkoinen on korkeimman tietoisuuden ja puhtauden väri. -Ei merkitse sairautta tai kuolemaa.

Vaaleanpunainen aura ei välttämättä ole kovin harvinainen - EIKÄ tarkoita "PYHIMYSTÄ". Kenties ihminen on rakastunut tms. Tiedän erään jolla tällainen oli - eikä tosiaan mikään pyhimys!  Grin

Näin minulle on kerrotta selvännäkijöiden toimesta. Monissa auravärejä käsittelevissä kirjoissa on keskenään ristiriitaista tietoa värien merkityksestä - Myös netistä löytyvä tieto on niin ristiriitaista  :Smiley - että... noh, antaa olla!  Tongue  Grin

 smitten   smitten


tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #10 : 03.06.2007 14:37:27 »

Kiitos AthaMaarit!  smitten
tallennettu
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #11 : 14.06.2007 18:16:56 »Valkoinen
Vakava sairaus, aineellinen stimulointi (huumeet).
Miksi valkoinen väri aurassa kielii ongelmista? Valkoinen väri on kuin meteli yksiväristen/selkeiden sävyjen sijaan. On mahdotonta tuunata/muokata meteliä orkesterin harmoniseksi soitoksi, mikä tarkoittaakin, että valkoisen auran omistajalta puuttu mielen ja ruumiin tasapaino. Luonto, jonka osaa me olemme, on tasapainoinen. Tämä tasapaino syntyy tahdikkaista värähtelyistä tai harmoniasta, jota kuvataan lähinnä modernissa kvanttifysiikassa.
Muutamaa tuntia ennen kuolemaa aura muuttuu valkoiseksi ja kasvaa kooltaan voimakkaasti. Tästä johtuen monissa kulttuureissa kuoleman väri on VALKOINEN (ei musta), koska entisaikaan ihmiset pystyivät näkemään valkoisen auran ennen kuolemaa. Vaikuttaakin siis siltä, että esi-isämme tiesivät paljon enemmän, mitä me luulemme.Mun äiti on käyny aurakvauksessa, on vielä hengissä muuten, ja hänelle sanottiin auran olevan valkoinen. Ja sitä pidettiin hyvänä asiana. ei puhuttu sairuksista tai muustakaan.

Ja mulle on tehty aurakuvaus myös.Se on keskiosstaan Todella kirkas Ja oikeastaan valkoinen, reunoja kohden mentäessä väri muuttuu vaaleansiniseksi ja siitä utiusen vihreäksi.  päätä lähellä (ns. airan sisä pinnassa) on oranssia, vasemmalla kädellä menee hartialle asti oikealle laskeutuu enemmän keskeltä vaalean sisinien ja reunoilta vihreä aura. Oikeassa ylä reunassa on erikseen voikkaamman oranssi läikkä ja tässä kohtaa auran keskellä oleva kirkas valkoinen häivähtää vaaleanpunaiselle.

Saamani tulkinnan mukaan
valkoinen on puhtauden, läsnäolon ja voiman väri.
Punainen aktiviteetin ja elinvoiman väri, voi osoittaa stressiä ja vihaa
keltainen henkilökohtaisen voiman tai älyllisen toiminnan väri
vihreä tasapainon ja sydämen väri, voi merkitä muutoksia nyt tai tulevaisuudessa
vaal.pun. ilon innostuksen ja rakkauden väri
sininen on luovuuden ja sisäisen voiman väri
violetti Henkisen herkkyyden ja intuition väri, voi merkitä myös henkistä muutos kautta jossamm. negatiiviset ajatukset muuttuvat positiivisiksi


Niin, erilaisia suuntauksia taitaa olla aikalailla.
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Athens
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 22Profiili
« Vastaus #12 : 27.06.2007 16:39:39 »

Aura-asiat tuntuvat olevan se tämän hetken juttuni ja yritin googlettamalla löytää sivuston, josta löytyisi aurakuvia ihmisistä (ja miksei muistakin), mutta eipä löytynyt käyttämilläni hakusanoilla. Sattuisiko keneltäkään löytymään linkkiä sellaiseen sivustoon?


Kiitos smitten smitten smitten
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #13 : 27.06.2007 18:34:30 »

MUOK.
http://www.geocities.com/TheTropics/Cabana/1018/aura.html

Aura-asiat tuntuvat olevan se tämän hetken juttuni ja yritin googlettamalla löytää sivuston, josta löytyisi aurakuvia ihmisistä (ja miksei muistakin), mutta eipä löytynyt käyttämilläni hakusanoilla. Sattuisiko keneltäkään löytymään linkkiä sellaiseen sivustoon?

Kiitos smitten smitten smitten

." lontoon-kielisiltä" ( kiitos Sissis- hauska tuo Wink ) sivuilta löytyy kyllä - tässä linkkejä ... ja kuviakin.... Shocked  Cheesy ..suomenkielisiltä sivuilta yllättävän huonosti ... ja kirjastolinkeistä voi hakea kirjallisuutta - ettei tarvi ostaa ... voihan ensin googeltaa jotain kirjallisuutta ja etsiä sitten kirjastoista.... tuli nyt mieleen... smitten

(http://lazerbrody.typepad.com/photos/uncategorized/aura.jpg)
http://lazerbrody.typepad.com/photos/uncategorized/aura.jpg

http://www.stromen.info/origineel/aura-chakrafoto%20voor%20PR%20groot.jpg

http://www.tybro.com/assets/images/AURA_BEFORE_PROGRAM.jpg
http://www.magicaljourney.com/aura/images%20auras/PantherAura.gif
http://www.magicaljourney.com/aura/aura.htm
http://www.the-reflectory.com/aura.html
http://www.ironpalm.com/Aura.html
http://www.users.zetnet.co.uk/sueg/aura.htm


(http://www.mysticalblaze.com/Aura1.jpg)
http://www.mysticalblaze.com/Aura1.jpg
 Tällaisena, useinmiten( joskus laajempanankin kenttänä)

 itse näen . josjakun näen ihmisten aurat - aika kapeana " valokehona" niinkuin itse kutsun näitä - näkyy "helposti " käsien eli sormien ympärillä - ja kämmenten välillä - kun vetää niitä hitaasti erilleen toisistaan - jasjakun joku haluaa harjoitella - kokeilla ...

(http://www.geocities.com/TheTropics/Cabana/1018/aurafull.gif)
http://www.geocities.com/TheTropics/Cabana/1018/aurafull.gif

...KUVA KERTOO paljon - todellisuudessa energiakentät saattavat jatkua useita metrejä ympärillemme - suht ovaalin muotoisena - aika pitkälti riippuen ihmisen energiatasosta, energioiden virtaavuudesta, keveydestä~raskaudesta  - mitä korkeammat ja keveäämät  - sitä laajemmalle "energiakehot" ulottuu ~sanotaan ....

 smitten
tallennettu
Athens
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 22Profiili
« Vastaus #14 : 27.06.2007 21:45:40 »

Mahtavaa! Kiitos kovasti! Nyt sitten vain kaikkien noiden linkkien kimppuun Cheesy
tallennettu
Sivuja: [1] 2 3 ... 12
  Tulostusversio  
 
Siirry: