Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Hiisitär - 02.06.2007 00:01:40Otsikko: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 02.06.2007 00:01:40
Keräsin hiukan englanninkieliseltä sivulta Observing Aura Color (http://thiaoouba.com/see_aura_color.htm) faktatietoja auroista. Ajattelin, että kun aihe nousee esiin niin usein, kääntää sivuston jutut suomeksi, jotta hekin, jotka eivät englantia taida voivat nämä tiedot lukea ja lisään tämän pysyväksi aiheeksi. Englanninkielentaitoiset voivat piipahtaa kurkkimassa sivustoa linkin kautta, koska siellä riittää paljon luettavaa! Joitakin pieniä kohtia olen jättänyt suomentamatta, mutta ne eivät häiritse kokonaisuutta.

Aurat voisi laittaa myös Henkimaailman puolelle, mutta yleisesti aurat liittyvät enemmänkin selvänäköön, koska aurojen kautta pystyy lukemaan toista henkilöä kokonaisuutena. Taitava näkijä lukee asiakastaan auran perusteella kuin avointa kirjaa.

Auroista keskusteleminen tässä ketjussa on sallittua, jos tekee mieli avata sanainen arkkunsa. ;)

Otetaan ihan ensiksi

AUROJEN VÄRIEN MERKITYS
(Sateenkaaren värit, kirkkaat, loistavat, yksisävyiset värit)


Violetti
Edustaa spirituaalisia ajatuksia. Violetti ei koskaan ole hallitseva auran väri. Se ilmaantuu auraan ainoastaan väliaikaisina "pilvinä" tai "liekkeinä", edustaen näin todellisia spiristuaalisia ajatuksia.

Sininen
Tasapainoinen olemassaolo, rauhallinen elämä, rauhoittunut hermojärjestelmä, voimien siirto ja energia.
Ihmiset joiden aurassa sininen on voimakkaasti esillä ovat rentoutuneita, tasapainoisia ja valmiita elämään vaikka luolaoloissa ja selviytymään siitä kunnialla. He ovat synnynnäisiä selviytyjiä.
Sininen ajatus on ajatus hermojärjestelmän rauhoittamisesta mielen tasapainon saavuttamiseksi tai ajatus selviytymisestä. Sähkönsininen voi nousta auran hallitsevaksi väriksi silloin, kun henkilö joko vastaanottaa tai lähettää tietoa telepaattisesti. Esimerkiksi Michel Desmarquet, "Thiaoouba Prophecy":n kirjoittaja, hehkuu auraltaan hyvin voimakkaasti sähkönsinisenä aina pitäessään luentoja ja vastaillessaan kuulijoiden kysymyksiin.

Turkoosi
Dynaaminen olemisen laatu, voimakkaan energinen persoonallisuus, kyvykäs projektoimiseen, vaikuttaa muihin.
Ihmiset, joiden aurassa esiintyy vahvasti turkoosia, voivat tehdä vaivatta monta asiaa yhtä aikaa ja he ovat hyviä organisaattoreita. He tylsistyvät, jos heidän täytyy keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan.
Ihmiset rakastavat pomoja, joilla on turkoosi aura, koska kyseiset pomot selittävät päämääränsä ja vakuttavat tiimiinsä sen sijaan, että latelisivat heille vain vaatimuksia ja keskeyttäisivät tiimin työt koko ajan.
Turkoosi ajatus on ajatus orgainisoinnista ja muihin vaikuttamisesta.

Vihreä
Rentoutuneisuus, muuntuva energia, luonnollinen parantamisen taito.
Kaikilla luontaisilla parantajilla tulisi olla vihreä aura. Ihmiset, joiden aurassa esiintyy voimakkaasti vihreä väri ovat synnynnäisiä parantajia. Mitä voimakkaampi vihreä, sen parempi parantaja.
Vihreän auran omistajat rakastavat puutarhanhoitamista ja yleensä heillä onkin "vihreä peukalo" - he saavat minkä tahansa kasvamaan.
Hyvin voimakkaan vihreän auran omaavat henkilöt ovat hyvin rauhallisia ja rentoutuneita.
Vihreä ajatus on rentoutumisen tilan ja parantamisen ajatus.

Keltainen
Ilo, vapaus, kiinnittymättömyys, elinvoimien vapaus tai vapauttaminen.
Keltaisen auran ihmiset ovat täynnä sisäistä iloa, hyvin älykkäitä ja he eivät kiinnity mihinkään. Keltainen halo pään ympärillä kertoo henkisestä kehityksestä. Se on kertoo henkisestä opettajasta, eikä sinun tulisi ottaa henkisiä opetuksia vastaan keneltäkään, jonka pään ympärillä ei säteile keltaista auraa. Buddhalla ja Jeesuksella keltainen päänhalo jatkui aina käsivarsiin asti. Nykyisin on harvinaista löytää henkilö, jonka päänhalo on suurempi kuin tuuman (2.5cm).
Keltainen aura syntyy siitä, kun Kolmas Silmä on aktivoitunut ja toimii voimakkaasti (Kolmannen Silmän toiminta voi näkyä myös violettina hehkuna otsassa). Ihmiset, jotka ovat hyvin henkisiä/pitkällä henkisellä tiellä, stimuloivat Kolmatta Silmäänsä koko ajan, sillä heillä on jatkuvasti spiritualistisia ajatuksia. Kun Kolmas Silmä aktivoituu erittäin voimakkaasti, keltainen halo ympäröi sitä koko pään alueelta.
Keltaiset ajatukset ovat joka hetkisen ilon ja tyytyväisyyden ajatuksia.

Oranssi
Nostatava ja absorvoipa (Itseensä imevä). Inspiroiva. Voiman merkki. Kyky ja/tai halu hallita ihmisiä.
Kun oranssista tulee auran pääväri, jolloin se normaalisti nostattaa keltaista haloa niin, että väristä tulee kultainen, tämä aura ei edusta ainoastaan henkistä opettajaa vaan voimakasta henkistä opettajaa, jotakuta jolla on kyky demonstroida erityisiä kykyjään.
Oranssi ajatus on voiman harjoittamisen tai ihmisten kontrolloinnin halun ajatus.

Punainen
Materialistiset ajatukset, fyysisen kehon ajatukset.
Punainen väri aurassa kertoo materialistiuuteen suuntautuneesta ihmisestä. Punainen voi ilmaantua auraan myös silloin, kun henkilö on vihainen, stressaantunut tai rakastunut.

Pinkki (violetti+punainen)
Rakkaus (henkisessä mielessä eli Universaali Rakkaus).
Saadaksesi pinkin sinun on sekoitettava violettia (korkeinta tavoittelemaamme ominaisuutta, jota tämä väri edustaa) ja punaista (alinta ominaisuutta). Pinkki aura kertoo että henkilö on saavuttanut täydellisen tasapainon henkisyyden ja materiaalisuuden välille. Kaikkein kehittyneimmillä henkilöillä ei ole ainoastaan keltaista haloa päänsä ympärillä, vaan myös suuri pinkki aura, joka leviää edemmäs.
Pinkki väri aurassa on harvinainen Maassa ja se esiintyy aurassa vain hetkittäin pieniä laikkuina olematta auran pääväri.

(taustalla näkyvät, savumaiset ja sameat värit)

Ruskea
Epäselvyyttä, häirintyneisyyttä, materialistisuutta, henkisesti kieltäminen.

Harmaa
Synkät ajatukset, masentuneet ajatukset, epäselvät aikomukset, persoonallisuuden pimeä puoli.

Sulfaatti/Sinapin ruskea
Tuska tai helpotuksen puute, viha

Valkoinen
Vakava sairaus, aineellinen stimulointi (huumeet).
Miksi valkoinen väri aurassa kielii ongelmista? Valkoinen väri on kuin meteli yksiväristen/selkeiden sävyjen sijaan. On mahdotonta tuunata/muokata meteliä orkesterin harmoniseksi soitoksi, mikä tarkoittaakin, että valkoisen auran omistajalta puuttu mielen ja ruumiin tasapaino. Luonto, jonka osaa me olemme, on tasapainoinen. Tämä tasapaino syntyy tahdikkaista värähtelyistä tai harmoniasta, jota kuvataan lähinnä modernissa kvanttifysiikassa.
Muutamaa tuntia ennen kuolemaa aura muuttuu valkoiseksi ja kasvaa kooltaan voimakkaasti. Tästä johtuen monissa kulttuureissa kuoleman väri on VALKOINEN (ei musta), koska entisaikaan ihmiset pystyivät näkemään valkoisen auran ennen kuolemaa. Vaikuttaakin siis siltä, että esi-isämme tiesivät paljon enemmän, mitä me luulemme.Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 02.06.2007 00:50:02
AURAT - YLEISTÄ

Universumissa ei ole mitään "yliluonnollista" paitsi meidän rajoittunut ymmärryksemme Luonnosta. Se mitä luulemme tietävämme Maapallosta on nyt vain pieni tippanen Tiedon Valtamerestä.

Kaukaisessa menneisyydessä’ ihmiset ihailivat asioita, joita eivät voineet ymmärtää ja kutsuivat niitä näin ollen “ihmeiksi”. Kauan sitten, ihmiset pystyivät näkemään auraja. Korkealle kehittyneet henkiset ihmiset, kuten Buddha, Jeesus ja heidän opetuslapsensa maalattiin (ja maalataan yhä) pään ympärillä olevan kultaisen halon kanssa, koska jotkut taidemaalarit pystyivät näkemään heidän auransa. Australiasta, West Kimberleys´tä voit löytää tuhansia vuosia vanhoja luolamaalauksia, jotka esittävät henkilöitä, joiden pään ympärille on piirretty kultainen halo.
Luonto on antanut meille kaiken sen taidon, jota tarvitaan aurojen näkemiseen. Tarvitaan vain tieto siitä kuinka yhdistät aistisi saadaksesi auran näkyviin. Jos päätät, ettet edes yritä nähdä auraa, et koskaan tule näkemään niitä. Toisaalta, jos taas näet itse jotain, sinun ei tarvitse enää tyytyä uskomaan toisten sanomisiin. Sinä TIEDÄT. Ja voit käyttää tätä tietoa uuden oppimiseen ja tietojesi kartuttamiseen.

Monet suuret henkilöt historian saatossa ovat valittaneet miten “meillä on silmät ja silti emme näe”. Kohta ymmärrät, mitä he tarkoittivat tällä.

Jokainen, aivan jokainen, pystyy näkemään auroja jollain tapaa. Haluankin näyttää kaikille, mihin heidän silmänsä oikein kykenevät.   Kun melkein kaikki (lapset mukaan lukien) näkevät samanlaisia asioita, haluankin ajatella tätä osana Luontoa ja sanoa, että se ansaitsee huomiomme.

Mikä on aura?
Kaikki Universumissa näyttää olevan vain värähtelyä. Jokainen atomi, atomin osa, elektroni, jokainen elementaalin partikkeli, jopa ajatuksemme ja tietoisuutemme ovat vain värähtelyjä. Siispä voimme määritellä auran olevan jonkin kohteen elektro-fotoninen värähtelyvastaus ulkoiseen ärsykkeeseen (kuten esimerkiksi kohdetta ympäröivä valo) . Tämän tiedon perusteella voimme treenata Itsemme näkemään auroja.

Auran tärkein ominaisuus on, että se pitää sisällään tietoa kohteesta, josta se säteilee. Se muuttuu koko ajan elävien kohteiden ympärillä, joskus hyvinkin nopeasti (esim. tunteiden vaikutuksesta). Vastaavasti elottomien kohteiden ympärillä aura pysyy vakaana, mutta näytämme pystyvän muuttamaan sitä tietoisesti. Yllä olevia tietoja ovat tutkineet venäläiset tutkijat, jotka ovat käyttäneet kirlian-kuvausmenetelmää osana aurojen tutkintaa viimeiset 50 vuotta.

Ihmisen aura koostuu pääasiassa elektromagneettisesta (EM) säteilystä, joka kattaa myös mikroaallot, infrapunan ja UV-valon. Alemman tason miksoaallot ja infrapunan spektrit (kuten ruumiin lämmön valo) näyttävät olevan yhteyksissä ruumiimme alemman tason toimintoihin (esim. DNA-rakenne, verenkierto jne) kun taas korkeampi taso (UV) on enemmän yhteydessä tietoisiin toimintoihimme kuten ajatteluun, luovuuteen, aikomuksiin, huumorintajuun ja tunteisiin. Tämä UV-osa on kaikkein laajin ja tärkein ja tämän me näemme paljain silmin.


Auran tarkoitus
Aura on Todellisen Luontomme heijaste, joka kulkee aina mukanamme. Todellinen Luontomme on se, joka ei välitä yhteiskunnan normeista, opetuksista, päättäjien päätöksistä, materiasta, stereotypiosta tai tavoista. Todellinen Luontomme on Minä Itse, Sielumme. Se on täysin tietoinen, täysin luonnollinen ja spontaani. Jotkut ihmiset ovat niin sidoksissa ulkoisiin tapoihin, opittuihin asioihin ja säännöksiin etteivät he välttämättä koskaan opikaan tässä elämässään tietämään, keitä he Oikeasti ovat.
Ainoa tapa saada paras kuva ihmisen persoonasta näyttääkin olevan heidän aurojensa katsominen, koska aura näyttää heidän Todellisen Luontonsa, kaikkien opittujen uskomusten, säädösten ja tapojen takaa.

Yleisesti, mitä värikkäämpi, selkeämpi ja kirkkaampi aura, sen paremmin ja enemmän henkistynyt tuo henkilö on. Myöskin, mitä enemmän energiaa/voimaa aura sisältää, sen terveempi ja tasapainoisempi tuo henkilö on.

Auramme ympäröi koko kehoamme, mutta aurojen edustamat värit heijastuvat vain pään alueelle. (Pään ympärillä eniten oleva aura = ajattelija, ylävartalon ympärillä eniten oleva aura = käsillään tekijä - AthaMaarit huom- )

Yleensä ihmisellä on aurassaan yksi tai kaksi pääväriä ja nämä värit ovat yleensä heidän lempivärejänsä. Päävärien lisäksi aura heijastaa ajatusten, tunteiden ja halujen värejä, jotka ilmaantuvat hetkeksi auraan ”pilvinä” tai ”salamoina”, yleensä kauemmas päästä. Esimerkiksi oranssi välähdys aurassa kertoo voiman ja hallinnan ajatuksista tai toiveista. Nopeasti välähtelevät värit kertovat vilkkaasta ajattelusta.

Miksi auroja tulisi edes nähdä?
Värit ja auran tiheys, varsinkin pään ympärillä, kertovat tärkeitä asioita henkilöstä. Kun katsot jonkun auraa pystyt näkemään tuon henkilön ajatukset ennen kuin hän sanoo niitä sinulle ääneen. Jos he eivät tarkoita sanomisiaan, näet valheen aurasta joka kerta. Kukaan ei pysty valehtelemaan sinulle ilman, ettet itse huomaisi sitä.  Auraa ei voi teeskennellä. Se näyttää Todellisen Luontomme ja aikeemme kaikille.

Aura on myös henkinen allekirjoitus. Kun näet henkilön, jolla on kirkas, selkeä aura, voit olla täysin varma, että hän on mukava ja henkisesti edistynyt henkilö, olipa hän itse siitä tietoinen tai ei. Jos taas näet henkilön, jolla on harmaa tai tumma aura, voit olla melkein varma, ett tuolla henkilöllä on hämäriä tai epäselviä aikomuksia riippumatta siitä kuinka vaikuttavalta, elegantilta, edustavalta, komealta tai hyvin pukeutuneelta hän ulkoisesti näyttäisikään.


On erityisen tärkeää tarkastaa aina henkisen tai uskonnollisen johtajan aura, olipa hän “henkinen opettaja”, “mestari” tai “guru”. Näillä henkilöillä tulisi olla selkeästi erottuva kullankeltainen halo päänsä ympärillä. Jos näin ei ole, pärjäät paljon paremmin ilman heidän opetuksiaan. On vaarallista liittyä henkiseen tai uskonnolliseen ryhmään, jota johtavat huonoauraiset henkilöt, koska he vaarantavat tietoisuutesi. Missä tämä vaara sitten piilee? Saattaa olla, että tulet tarvitsemaan elämässäsi jotain tietoa mutta kun kurkotat pääsi sisään, et löydäkään sieltä mitään hyödyllistä, koska olet keskittynyt liikaa rituaalien ja muiden ihmisten seuraamiseen. Yleensä nimittäin tällaisilla johtajilla, myös poliittisilla, on vain kaksi asiaa mielessään: raha ja valta yli muiden Ja sinä todellakin VOIT nähdä nuo heidän aurastaan. Ajattele, miten paljon Maapallo ja elo täällä muuttuisivat, jos ihmiset näkisivät johtajiensa aurat ja alkaisivat valita heitä aurojen perusteella!

Aurasta voidaan nähdä myös eri sairauksia ja ruumiin toiminnan häiriöitä kauan ennen kuin ne ilmenevät fyysisinä. Tietoisella aurasi hallinnalla voit myös parantaa itseäsi. Kuitenkaan parantaminen ei ole mitään verrattuna siihen, mitä aurojen näkeminen ja lukeminen tekee tietoisuudellemme, henkiselle kehityksellemme ja Luonnon tiedoillemme.

Jokaisella on oma aura, mutta suurimmalla osalla ihmisistä Maassa on HYVIN heikko ja samea aura. Tämä näyttäisi johtuvan siitä, että he ovat keskittyneet koko elämänsä ajan materialistisuuteen ja tietoisuuden kehityksen sammuttamiseen, pelkoihin, kateuteen, mustasukkaisuuteen ja muihin vastaaviin tunteisiin. Tuollaiset asiat heikentävät Todellista Luontoa ja näin ollen aurakin näyttää kuihtuvan.

Kun opit näkemään auroja valmistaudu siihen, että sinulta tullaan kysymään “voitko kertoa minulle mikä ja millainen aurani on?” Pohdi tarkkaan mitä teet, jos et näekään auraa tai näet jotain sellaista, josta et halua puhua. Itse olen aina vastannut tällaisessa tilanteessa, että “miksipä et itsekin opettelisi näkemään auroja?” ja tämä onkin yksi syy siihen, miksi opetan auran katsomista toisille.

Kun ihmiset hoksaavat, että aura on nähtävissä ja todella monet näkevät niitä, he alkavat tarkkailla ajatuksiaan ja yrittävät nähdä ja kehittää omaa auraansa. Tämän tuloksena heistä tulee parempia ja viisaampia ja he oppivat näkemään toisten ihmisten aikeet. Varmastikin koko maailmasta tulisi paljon parempi paikka, jos kaikki osaisivat nähdä ja lukea auroja.


Lapset ja aura
Pienet lapset (aina 5. ikävuoteen asti) näkevät auran luonnostaan. Sylivauvat katsovatkin yleensä edessä olevan henkilön YLI. Jos he eivät pidä näkemästään aurasta tai huomaavat, että se on paljon erilaisempi kuin vanhempien aurat, lapsi alkaa itkeä siitä huolimatta, miten kiltti, mukava ja hymyileväinen vieras yrittää olla.

Lapsilla on yleensä aikuisia voimakkaampi ja selkeämi aura, sillä aikuiset ovat yleensä keskittyneet kokonaan materialistiseen maailmaan ja hylänneet Luonnon seuraamisen. Kun opetin 12-vuotiasta poikaani näkemään auroja hän kertoi lapsena nähneensä niitä jatkuvasti, mutta koska kukaan ei kiinnittänyt asiaan huomiota poikani ajatteli, etteivät aurat ole tärkeitä ja ehkäpä hänen silmissään on vain jotain vikaa. Hyvin tyypillinen tapaus. Minun mielestäni lasten pitäisi opetella jo kerhossa ja ala-asteella näkemään auroja ja olemaan koskaan hukkaamatta tätä luonnollista kykyä.

Lähde:
Observing Aura Color (http://thiaoouba.com/see_aura_color.htm)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 02.06.2007 01:53:33
Kuinka nähdä auroja - aurallisen näkökyvyn kehittäminen
Näemme silmillämme hyvin pienen osan elektromagneettisestin värähtelyskaalasta, aallonpituuksien 0.3-0.7. mikrometriä eli violetista punaiseen. Näkyvän valon luomat värit ovat kuitenkin vain pieni osa suuresta kokonaisuudesta! Mahtavasta valon värähtelyn kirjosta (ja muista värähtelyistä).

Jotta voisimme nähdä auran meidän täytyy
- Kehittää silmiemme herkkyyttä JA
- Laajentaa värähtelyn hahmottamista näkyvän valon ulkopuolelle.

Vaikuttaisi siltä, että saavutamme yllä olevat ominaisuudet kun
- Käytämme ja treenaamme oheisnäkökykyämme
- Nostatamme näille havainnoille altistumista (toisin sanoen treenaamme sopivissa olosuhteissa)
- Parannamme aivojen visuaalista hahmottamista - parannamme vasemman ja oikean aivolohkon välistä kommunikointia.

Oheisnäkökyky
Miksi meidän tulisi käyttää oheisnäköämme? Verkkokalvostamme keskiosa on jatkuvassa käytössä ja vuosien saatossa keskuskatseemme kärsii vahinkoa ja tukehtuu visuaaliseen ähkyyn (TV, tietokoneet, keinotekoinen valo jne.) Lisäksi olemme oppineet käyttämään näköämme tietyllä tapaa.

Pienet lapset näkevät auran paljon helpommin, koska heidän verkkokalvon keskiosa ei ole vielä vahingoittunut. Kun he aloittavat koulun heille kerrotaan, että heidän silmänsä voivat nähdä vain tietyllä tapaa ja näin ollen he menettävät luontaisen aurallisen näkökykynsä.

Havainnoinnin lisääminen
Jos haluamme saada valokuvasta tumman, meidän on nostettava sen valotusaikaa/altistettava se valolle pidemmäksi aikaa. Me voimme tehdä tämän keskittämällä katseamme yhteen kohtaan 30-60 sekunnin ajaksi.
 
Harjoitus 1
Katso alla olevaa kuvaa 1.5m päästä. Katso suoraan mustaan pisteeseen kuvan keskellä 30 sekunnin ajan ja tutki värillisiä laikkuja oheisnäölläsi. Älä katso muualle kuin mustaan pisteeseen.

(http://thiaoouba.com/images/2dots_small.gif)

Huomaat pian, miten värillisten laikkujen ympärille ilmaantuvat eriväriset ”aurat”. Kun oheisnäkökykyä stimuloidaan hetken ajan alamme nähdä värejä, jotka ovat aivan erilaisia kuin keskuskatseella nähdyt värit.

Mitä pidempään keskityt mustaan pisteeseen, sen voimakkaampia ”auroista” tulee, koska herkkyytesi kasvaa. Yhteen kohteeseen keskittyminen on avain. Todellisten aurojen sijaan tämä harjoitus demonstroi tapaa, jolla voit katsoa ja nähdä ihmisten auroja tekemällä silmäsi tietoisiksi tietyistä näkökykysi ominaisuuksista.

Keskittymisharjoitus
Jotta voisit  nähdä auroja on oikean ja vasemman aivopuoliskon välinen kommunikointi yhteys vahvistettava.

Aseta kuva 1m päähän itsestäsi. Ojenna kätesi suoraan eteesi niin että  yksi sormistasi on ympyröiden alla ja keskellä niitä. Siirrä katseesi sormen päähäsi ja katso takana näkeviä palloja - niitä pitäisi näkyä nyt 4. Nosta sitten katseesi kahteen keskimmäiseen ympyrään ja sinun pitäisi nähdä valkoinen risti sormesi päällä, kahden ympyrän välissä. Ristin näkeminen on merkki siitä, että vasen aivolohkosi (oikea silmä) toimii yhteistyössä oikean aivolohkon (vasen silmä) kanssa.

(http://thiaoouba.com/images/cross.gif)

( Jos et ole varma, mitä pitäisi näkyä, alkuperäinen kuva ja demo löytyy täältä (http://thiaoouba.com/aura_eye_exercise.htm) suunnilleen sivun puolivälistä. - AthaMaarit huom- )
 
Risti näyttää aluksi heikolta ja leijuvalta. Kokeile välimatkaa sormesi ja silmäsi välillä löytääksesi kohdan, jossa risti näkyy selkeiten. Saat huomattavia tuloksia 3-5 minuutin keskittymisen jälkeen, jolloin risti on tukevampi, mutta kaikkein parhaimpaan tulokseen pääsee 45 minuutin keskittymisen jälkeen (eli älä siis masennu, jos et heti onnistu -AthaMaarit huom-)

Oman kokemukseni mukaan on parasta aloittaa minuutista, parista ja lisätä sitten aikaa viikoittain. Lyhyt ja intensiivinen keskittyminen näyttäisi olevan parempaa kuin pitkäkestoinen tuijotus, jota häiritsee taidon puute.

Ennen pitkää harjoitusten jälkeen sinun pitäisi pystyä saamaan risti esiin ilman sormesi apua. Kun saat ristin näkyviin yritä keskittyä samalla näkemään kaksi muuta ympyrää  kadottamatta ristiä. (Itse sain ristin paremmin näkyviin muutaman yrityksen jälkeen ilman sormen apua -AthaMaarit huom-) Sinun pitäisi nyt nähdä aurallisia värejä niiden ympärillä oheisnäölläsi. Kun pystyt näkemään ristin hukkaamatta sitä ja analysoimaa samalla keskittyneesti ympyröitä, olet valmis näkemään auroja.

Keskittymisen korkeammat tasot
Äskeisen harjoituksen ristin viivoista toinen näyttää aina olevan päällimmäisenä, joka tarkoittaa sitä, että toinen aivolohkosi on toista voimakkaampi. Miehet näkevät yleensä vaakaviivan päällimmäisenä (vasen aivolohko) ja naiset pystyviivan (oikea aivolohko).

Yritä saada risti näkymään niin tasaisena kuin voit. Tämä viimeinen keskittymisen taso auttaa sinua saavuttamaan täyden aivolohkojen välisen tasapainon.  Monet saavat todella upeita tuloksia aikaiseksi. Ensiksikin keskittyminen syvenee. Toisekseen, 2-3 minuutin jälkeen sinusta tuntuu siltä kuin menettäisit näkökykysi, kun kirkas tausta muuttuu tumman violetiksi tai pinkiksi. Herkkyytesi nousee huomattavasti.

Auraväriparit
Harjoituksissa 1 ja 2 huomasimme, että oikeita värejä ympäröi erivärinen aurallinen väri. Nämä värit eivät ole sattuman mukaisia.

Punainen synnyttää turkoosin auran, turkoosi punaisen auran
Oranssi synnyttää sinisen auran, sinen oranssin auran
Keltainen synnyttää violetin auran, violetti keltaisen auran
Vihreä synnyttää pinkin auran, pinkki vihreän auran.


Vilkaisu luontoon antaa meille hyvin esimerkin auraväripareista. Jokaisessa punaisessa linnussa on varmasti turkoosia väriä. Sama koskee väripareja sininen/oranssi, keltainen/violetti ja pinkki/vihreä, eivätkä väriparit rajoitu vain lintuihin vaan myös kukkiin, perhosiin, kaloihin jne. Vaihtoehtoisesti väriparia saattaa edustaa ”seuraavaksi paras” värivaihtoehto.
Oletko huomannut, että suurin osa Maan kukista, jotka ovat violetteja, pinkkejä tai punaisia, kasvavat puussa tai ovat muuten vihreän ympäröimiä?

On tärkeää, että opettelet auraväriparit ulkoa. Miksikö? Jotta nähdessäsi pinkin auran sellaisen henkilön päällä, joka on pukeutunut vihreään, tiedät näkeväsi asun etkä henkilön ”auran”.

Lähde
Observing Aura (http://thiaoouba.com/aura_eye_exercise.htm)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 02.06.2007 02:26:56
Auran näkeminen - harjoituksia.
Tämä harjoitus on tarkoitettu ensimmäisen auran näkemiseen ja/tai aurojen näkemisen harjoitteluun. On tärkeää valita hyvät olosuhteet, ei vain siksi, että näkisit auran vaan myös siksi, että luottaisit siihen, mitä näet.

1. Aseta henkilö eteesi valkoista taustaa vasten. Värillinen tausta muuttaa auran värejä, joten sitä varten tarvitset tietoa värien muuntamisesta.
2. Valitse yksi kohta, johon kiinnität katseesi. Esim. keskelle otsaa eli Kolmannen Silmän kohdalle on hyvä tuijottaa.
3. Pidä katseesi kohteessa 30-60 sekuntiin tai kauemmin.
4. 30 sekunnin jälkeen ala analysoida oheisnäölläsi kohteesi ympäristöä, mutta pidä katseesi yhä kiinni valitsemassasi kohteessa. Jatkuva keskittyminen on kaikkein tärkeintä! Hillitse halusi vilkaista muualle!
Nyt sinun pitäisi huomata kuinka taustan väri muuttuu henkilön lähellä. Tämä on sinun näkemyksesi aurasta. Mitä pidempään keskityt, sen paremmin näet. Muista, että yhteen kohtaan keskittyminen lisää silmiesi/oheisnäkösi kykyä ottaa auran värähtelyt vastaan.

Räpäys aurasta
Kun olet keskittynyt tarpeeksi kauan näkemääsi auraan, sulje silmäsi. Näet sekunnin, parin ajan VAIN auran. Valmistaudu. Sinulla on vain sekunti, pari aikaa ennen kuin fotoherkät silmän solusi lakkaavat värähtelemästä ja lähettävät visuaalisen tiedon aivoihisi.  Jos hukkaat tämän, aloita keskittyminen uudestaan. Selvitä kokeilemalla kuin nopeasti tai hitaasti sinun tulee sulkea silmäsi.

Toisten aurojen näkeminen
Paras tapa nähdä toisen aura on keskittyä katsomaan Kolmanteen Silmään (se sijaitsee suunnilleen 1,5cm nenän yläpuolella, silmien välissä) ja rauhoita itsesi samanlaiseen keskittyneeseen tilaan kuin äskeisessä harjoituksessa vähintään 30-60 sekunnin ajaksi. Olet itse katsonut myös kurkku ja sydän chakroja samanlaisilla tuloksilla. Kuitenkin ihmiset saattavat kokea keskelle rintaa tuijottamisen epämukavaksi ja tunkeilevaksi. Kun katsot Kolmanteen Silmään, voit yleensä myös jatkaa keskustelua henkilön kanssa, jonka auraa olet katsomassa. Tämä vähentää kireyttä ja jännitystä.
Jälleen kerran vaalea, varjoton tausta on paras. Harjoittelulla pystyt katsomaan auroja mitä tahansa selkeää ja vaaleaa taustaa (kuten taivasta) vasten.

Kuinka nähdä oma aura
Seiso 1.5m päässä kokovartalopeilistä / suuresta peilistä, josta näet itsesi hyvin. Parasta olisi, että seisoisit vaaleaa ja varjotonta taustaa vasten, vaaleissa vaatteissa. Katso auraasi samoin kuin muiden auroja äskeisissä harjoituksissa.

Harjoittele ainakin 10-15 minuuttia joka päivä kasvattaaksesi ja kehittääksesi herkkyyttäsi ja aurallista näkökykyäsi. Harjoitus on aurojen katsomisen vaatimus (paitsi heillä, jotka näkevät sen jo luonnostaan - AthaMaarit huom-)

Auralliset näyt ja jälkikuvat
Yksi usein kysytyimmistä kysymyksistä on ”temppuilevatko silmäni?” Vastaus on ei, olet vain oppinut kiinnittämään huomiota siihen, mihin kaikkeen näkösi pystyy. Valosensorit silmissäsi ovat värähteleviä, ei-lineaarisia ja niillä on muisti. Seurauksena tästä on se, että silmäsi näkevät aurallisen jälkikuvan vielä senkin jälkeen, kun katseen kohde on siirtynyt tai olet sulkenut silmäsi.

Jälkikuvilla on sama muoto kuin alkuperäisellä kuvalla. Jälkikuva on kuva kohteesta, jota sen kokoa suurempi aura ympäröi. Jälkikuville herkistytään samaa tahtia aurojen näkemisen kanssa ja räpäyskuvat aurasta ovat jälkikuvia. Siksi onkin erittäin tärkeää auroja katsottaessa, että keskityt vain yhteen kohtaan vilkuilematta muualle, sillä muuten auran väriin saattaa sotkeutua kohteen jälkikuva väreineen. 


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: *Kide* - 02.06.2007 13:26:14
Upea juttu! Kiitos AlhaMaarit  :smitten:
Surukseni huomasin lukiessa tekstiäsi, jotta minulla on ollut tuo taito ja pidin sitä myös silmien vikana  :-[ äitini jopa siinä määrin, että vei minut silmälääkäriin ja josta sain jonkin tippakuurin (?) ja hyvin miedot lukulasit  :idiot2: Taidampa treenata "silmävian" takaisin  :smitten:
Tämä ja sinä on/olet vallan super upea  :D


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Ippuska - 02.06.2007 13:52:01
Voi KIITTI AM  :smitten:

Tallensin kaikki doc'ina ja luen kun ehdin  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: viisa - 03.06.2007 06:56:21
Mahtavatko ihmiset nähdä auroja myös tiedostamattaan? Mulle on nimitäin tän kevään aikana käynyt monta kertaa niin että joku tuttava on ihmetellyt että mitä mä olen tehnyt kun näytän niin hyvältä. Todellisuudessa en ole ulkoiselle olemukselleni tehnyt mitään, ainoastaan tullut "sinuiksi" sieluni ja energioideni kanssa. Eli mahtaako kyse olla aurasta? Jos sen voi nähdä vaikkei tiedä näkevänsä? :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Ippuska - 03.06.2007 10:16:46
Kyllähän aura myös värähtelee ja värähtelyn tuntee, vaik'ei tajunnalla tiedostaisikaan  ::) ::) ???


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 03.06.2007 11:48:36
Aurat ovat kaiken edellä kerrotun lisäksi myös kommunikointivälineitä siinä missä puhuttu puhe ja kehon kielikin. Ihmiset aistivat tiedostamattaan jatkuvasti kaikkea ympärillä olevaa auroillansa ja oma auramme reagoi hyvin varsinkin toisen henkilön auran kanssa. Siksipä ihmiset "vaistoavat", toisin sanoen aistivat aurallaan, toisen henkilön mielentilat, ajatukset, aikeet ja muutokset niissä.

Itse esimerkiksi en näe auroja fyysisesti vaan luen niitä muuten tietämällä. Joskus saatan saada ajatuksia siitä, mitä värejä aura säteilee, mutta koska olen synesteetikko eli näen asioia muutenkin väreinä en koskaan osaa sanoa varmaksi onko näkemäni väri auran oma väri vai aurasta heijastuvien tuntemusten tuottama väri. :D

Lisäksi ihmisen tasaantunut energiatasapaino, se että on Sinut Itsensä kanssa, päästää universaalin energian virtaamaan ja säteilemään vapaasti, jolloin ihminen suorastaan sädehtii silmissä!


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: astroilija - 03.06.2007 12:59:10
... päätin pistää sittenkin vastauksen...

Tuota, luin läpi nuo "Observing aura color" sivustolta ottamasi tulkinnat auraväreistä.
Olen itse saanut hyvin toisen tyyppistä tietoa - etenkin tarkoitan esm. valkoista, vaaleanpunaista, keltaista väriä... Näin siis auralukemukseen perehtyneiltä ihmisiltä.

Keltainen voi merkitä järkeilyn suurta osuutta ihmisen ajattelussa- hän ei käytä intuitiotaan tai tunnettaan niinkään -vaan järkeä.

Valkoinen on korkeimman tietoisuuden ja puhtauden väri. -Ei merkitse sairautta tai kuolemaa.

Vaaleanpunainen aura ei välttämättä ole kovin harvinainen - EIKÄ tarkoita "PYHIMYSTÄ". Kenties ihminen on rakastunut tms. Tiedän erään jolla tällainen oli - eikä tosiaan mikään pyhimys!  ;D

Näin minulle on kerrotta selvännäkijöiden toimesta. Monissa auravärejä käsittelevissä kirjoissa on keskenään ristiriitaista tietoa värien merkityksestä - Myös netistä löytyvä tieto on niin ristiriitaista  ::) - että... noh, antaa olla!  :P  ;D

 :smitten:   :smitten:
Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Rakkauden valo - 03.06.2007 13:37:27
Kiitos AthaMaarit!  :smitten:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: meruska - 14.06.2007 17:16:56


Valkoinen
Vakava sairaus, aineellinen stimulointi (huumeet).
Miksi valkoinen väri aurassa kielii ongelmista? Valkoinen väri on kuin meteli yksiväristen/selkeiden sävyjen sijaan. On mahdotonta tuunata/muokata meteliä orkesterin harmoniseksi soitoksi, mikä tarkoittaakin, että valkoisen auran omistajalta puuttu mielen ja ruumiin tasapaino. Luonto, jonka osaa me olemme, on tasapainoinen. Tämä tasapaino syntyy tahdikkaista värähtelyistä tai harmoniasta, jota kuvataan lähinnä modernissa kvanttifysiikassa.
Muutamaa tuntia ennen kuolemaa aura muuttuu valkoiseksi ja kasvaa kooltaan voimakkaasti. Tästä johtuen monissa kulttuureissa kuoleman väri on VALKOINEN (ei musta), koska entisaikaan ihmiset pystyivät näkemään valkoisen auran ennen kuolemaa. Vaikuttaakin siis siltä, että esi-isämme tiesivät paljon enemmän, mitä me luulemme.Mun äiti on käyny aurakvauksessa, on vielä hengissä muuten, ja hänelle sanottiin auran olevan valkoinen. Ja sitä pidettiin hyvänä asiana. ei puhuttu sairuksista tai muustakaan.

Ja mulle on tehty aurakuvaus myös.Se on keskiosstaan Todella kirkas Ja oikeastaan valkoinen, reunoja kohden mentäessä väri muuttuu vaaleansiniseksi ja siitä utiusen vihreäksi.  päätä lähellä (ns. airan sisä pinnassa) on oranssia, vasemmalla kädellä menee hartialle asti oikealle laskeutuu enemmän keskeltä vaalean sisinien ja reunoilta vihreä aura. Oikeassa ylä reunassa on erikseen voikkaamman oranssi läikkä ja tässä kohtaa auran keskellä oleva kirkas valkoinen häivähtää vaaleanpunaiselle.

Saamani tulkinnan mukaan
valkoinen on puhtauden, läsnäolon ja voiman väri.
Punainen aktiviteetin ja elinvoiman väri, voi osoittaa stressiä ja vihaa
keltainen henkilökohtaisen voiman tai älyllisen toiminnan väri
vihreä tasapainon ja sydämen väri, voi merkitä muutoksia nyt tai tulevaisuudessa
vaal.pun. ilon innostuksen ja rakkauden väri
sininen on luovuuden ja sisäisen voiman väri
violetti Henkisen herkkyyden ja intuition väri, voi merkitä myös henkistä muutos kautta jossamm. negatiiviset ajatukset muuttuvat positiivisiksi


Niin, erilaisia suuntauksia taitaa olla aikalailla.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Athens - 27.06.2007 15:39:39
Aura-asiat tuntuvat olevan se tämän hetken juttuni ja yritin googlettamalla löytää sivuston, josta löytyisi aurakuvia ihmisistä (ja miksei muistakin), mutta eipä löytynyt käyttämilläni hakusanoilla. Sattuisiko keneltäkään löytymään linkkiä sellaiseen sivustoon?


Kiitos :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Arkiviisu - 27.06.2007 17:34:30
MUOK.  
http://www.geocities.com/TheTropics/Cabana/1018/aura.html (http://www.geocities.com/TheTropics/Cabana/1018/aura.html)

Aura-asiat tuntuvat olevan se tämän hetken juttuni ja yritin googlettamalla löytää sivuston, josta löytyisi aurakuvia ihmisistä (ja miksei muistakin), mutta eipä löytynyt käyttämilläni hakusanoilla. Sattuisiko keneltäkään löytymään linkkiä sellaiseen sivustoon?

Kiitos :smitten: :smitten: :smitten:

." lontoon-kielisiltä" ( kiitos Sissis- hauska tuo ;) ) sivuilta löytyy kyllä - tässä linkkejä ... ja kuviakin.... :o  :D ..suomenkielisiltä sivuilta yllättävän huonosti ... ja kirjastolinkeistä voi hakea kirjallisuutta - ettei tarvi ostaa ... voihan ensin googeltaa jotain kirjallisuutta ja etsiä sitten kirjastoista.... tuli nyt mieleen... :smitten:

(http://lazerbrody.typepad.com/photos/uncategorized/aura.jpg)
http://lazerbrody.typepad.com/photos/uncategorized/aura.jpg (http://lazerbrody.typepad.com/photos/uncategorized/aura.jpg)

http://www.stromen.info/origineel/aura-chakrafoto%20voor%20PR%20groot.jpg (http://www.stromen.info/origineel/aura-chakrafoto%20voor%20PR%20groot.jpg)

http://www.tybro.com/assets/images/AURA_BEFORE_PROGRAM.jpg (http://www.tybro.com/assets/images/AURA_BEFORE_PROGRAM.jpg)
http://www.magicaljourney.com/aura/images%20auras/PantherAura.gif (http://www.magicaljourney.com/aura/images%20auras/PantherAura.gif)
http://www.magicaljourney.com/aura/aura.htm (http://www.magicaljourney.com/aura/aura.htm)
http://www.the-reflectory.com/aura.html (http://www.the-reflectory.com/aura.html)
http://www.ironpalm.com/Aura.html (http://www.ironpalm.com/Aura.html)
http://www.users.zetnet.co.uk/sueg/aura.htm (http://www.users.zetnet.co.uk/sueg/aura.htm)


(http://www.mysticalblaze.com/Aura1.jpg)
http://www.mysticalblaze.com/Aura1.jpg (http://www.mysticalblaze.com/Aura1.jpg)
 Tällaisena, useinmiten( joskus laajempanankin kenttänä)

 itse näen . josjakun näen ihmisten aurat - aika kapeana " valokehona" niinkuin itse kutsun näitä - näkyy "helposti " käsien eli sormien ympärillä - ja kämmenten välillä - kun vetää niitä hitaasti erilleen toisistaan - jasjakun joku haluaa harjoitella - kokeilla ...

(http://www.geocities.com/TheTropics/Cabana/1018/aurafull.gif)
http://www.geocities.com/TheTropics/Cabana/1018/aurafull.gif (http://www.geocities.com/TheTropics/Cabana/1018/aurafull.gif)

...KUVA KERTOO paljon - todellisuudessa energiakentät saattavat jatkua useita metrejä ympärillemme - suht ovaalin muotoisena - aika pitkälti riippuen ihmisen energiatasosta, energioiden virtaavuudesta, keveydestä~raskaudesta  - mitä korkeammat ja keveäämät  - sitä laajemmalle "energiakehot" ulottuu ~sanotaan ....

 :smitten:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Athens - 27.06.2007 20:45:40
Mahtavaa! Kiitos kovasti! Nyt sitten vain kaikkien noiden linkkien kimppuun :D


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Laila sisko - 14.08.2007 07:05:51
Well...AthaMaarit...sorry..
näin aina kun lähdemme kuuntelemaan toisten totuuksia niin metsään menee...

nämä fakta jutut ainakin lontoolaisittain... helpommalla olisit päässyt jos olisit kuunnellut itseäsi...

olen kuin tuo arkki viisu näen ite, ja myös mediaanit...

Meruska... olet oikeassa tuon valkoisen kanssa ... se oikeasti on puhdasta valoa eli kristustieoisuutta kuvastavaa...

lasten aurat on yleensä värittömiä senenergian näkee tavallan kin kirkkaana lasina ympärillä...

mitä sairaanpi sitä enemmän on väärässä paikassa kulkevia chakrojen värejä...

hartia kipuisella on yleensä peruschakran väri hartioissa .... hän huoletii kokoajan mitenkä itse pärjää...ja se luo taas esteen sille että sydän chakra ei voi toimia ja himmenee pimeäksi... sellaisen ihmisen rakkaus on turvallisuudesta kiinni... ja hän näyttää rakkautensa pitämällä huolta...

ajan myötätämä liiallinen peruschakran toiminta estää niiden chakrojen toiminnan joiden paikalla on...ja se taas siirtää muiden energiaa muualle tai tukahduttaa paikalleen...ja siitä seuraa taas lisää oireita ja kipuja... jos haluaa olla terve on luotettava omaan ohjaukseen... ei asiat huoletimalla ratkea, vaan rehellisyydellä... sillä että uskaltaa tunnustaa sen että  ite on itsensä sairastuttaja ...väärällä asenteella...ja ajatus mallilla ja motiivilla...


niin aurassa on monta kerrosta ... ja jokaisella on oma taajuus...
niissä on eri asioita...
kipu ja tuska on jos energia on virtaa väärässä paikassa ...siis näkyy värinä joka on vallannut koko esim:käden ja estää muiden chakrojen värien(energian) virtauksen
toinen sairauden merkki estyneenä energiana eli mustana... siinä ei virtaa mikään...
se tila saavutetaan estämällä itseään elämästä ja valehtelemalla itselleen...
kerämmällä kaunaa ja katkeruutta... ja yksi tapa on antaa oma vastuunsa muille kannettavaksi...tai selkä sairus on suomessa yleistä ... ja se yleensä tulee silloin kun tehdään jotain jota ei oikeasti haluta tehdä...vaan tehdään omaa sydämmen tahtoa vastaan ja näin selkä rukka joutuu esittämään ihmisille vastalauseen että tämä ymmärtäisi luovuttaa ...vapaasta tahdosta hänelle somimattomasta työstä...suhteestajne...

energia muuttu tummaksi kahdessa tapauksessa siinä silloin kun omalla miellellä rajoitetaan omaa runsautta keksitään omia moraalisääntöjä... esteitä jne..
toinen syy on yleensä se että tehdään sydämmen vastaista työtä... tai muuta...
siis valehdellaan itsellemme jotta olisimme "hyviä ihmisiä " siihen kuuluu,huolehtiminen toisten asioista... esitetään marttyyriä kun minuna on kohdeltu niin ja näin...

niin jokaisella chakralla on energia kenttä meidän ulkoisen olemuksen ulkopuolella... mitä enemmän ymmärrämme maailman kaikkeudesta... ja näemme ykseyden silmin sitä enemmän meidän tietoisuus on sydämmen tietoisuutta eli kristus tietoisuutta sitten vain säteilemme niin että sen muutkin huomaa...

kulta ja keltainen on aivan eri värejä...ei yhdistettävissä toisiinsa...

kulta ei oikeastaan olekkaan väri...

meillä on n.s. hopea lanka aina korkeampaan tietoisuuteen... sen aktivoiminen tuo meitä tietoisemmaksi...

nuo aktivoimis jutut on höpöhommaa... riitää kun suljette silmänne annatte tieoisuutenne ohjata näkemistänne ja katsotte sydämmellä :smitten:
huole
Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 14.08.2007 12:09:33
Helleste olet ihan oikeassa, että chakrojen värit pomppivat keskenään. Tämä on sairauden merkki, kuten sanoit, joten normaaliin hyvinvointiin ja "normaaliin" ihmisen auraan se ei kuulu. Lisäksi uskon, että me harjaannumme tietämään intuitiivisesti milloin nähty väri on auran oma tunteista johtuva ja milloin esim. sairaudesta, chakrapohjaisuudesta johtuva. Chakrathan ovat yhteydessä tunteisiimme, vaistoihimme ja kehoomme kaikella tapaa. Aura ei sulje pois niitä eivätkä ne sulje pois auraa.

Chakroilla on mahdollisuus myös parantaa kipuja sekoittelemalla meditatiivisessa harjoituksessa niiden värejä keskenään. Tässä täytyy tienekin olla tarkkana ja tietää mikä väri soveltuu mihinkin, ettei vain pahenna tilannetta entisestään.

Tiedostan itsekin auroja, mutten näe niitä fyysisesti. Enemmänkin kolmannella silmällä. Minulle tulee aika vähän värejä mieleen, enemmänkin aurat tulkkaantuvat minulle tunteita, muotoina ja joskus joinakin asioina. Auran katsomiseen on siis monia, monia tapoja ja tämä on vain yksi niistä - sellainen, joka sopii hyvin aloittelijalle :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Laila sisko - 16.08.2007 06:31:52
niin taas kävi niin että aika ei ollut kypsä siihen että kerron aurasta...omasta mielestä eilen kirjoitin hienon kirjoituksen esimekkeineen mitenkä aurat toimii ja miten eri ihmisillä näkyy...kerroin muutaman foorumin ihmisen aurasta kuinka heidän aurat näkyy erilaisena ja mitenheidän henkinen työ vaikuttaa auran koostumukseen mutta...
se estettiin koska kehostojamme ollan muuntamassa ei meidän aurammekaan ole enää samoin toimivia kuin ennen...

uuden energian myötä voimme siirtää tietoisuutta aurojemme eli energiamme avulla niin että se universaalinrakkauden energia avaa meidän chakraston toimivaksi täysin tieoisena ilman sairauden pelkoa... ja nyt ymmärrän miksi lähettämäni kirjoitus ei koskaan tullut näkyväksi ... ei ole ensimmäinen kerta että kirjoitukset katoaa...

en voikkan tehdä niin että auttaisin egojamme vaan minun on autettava jumalallisuuttamme joka meillä kaikilla on...
sen vuoksi en enää katso enkä kirjoita aurojemme toimninnasta ja erililaisuuksita kun olemme jo se valo joka tuo sen tieoisuuden auramme on vain heijastus siitä kokonaisuudesta mitä olemme...

 


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Rakkauden valo - 16.08.2007 14:58:13
 :smitten: :angel:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: AveMarisStella - 07.10.2007 22:23:32
Osaako joku sanoa mitä on musta valo ihmisessä? Liittyykö se Saturnukseen? Olen täysin vakuuttunut, että tässä ilmiössä ei ole mitään pelottavaa, mutta luulen, että meidän kulttuurissamme se aiheuttaa perusteettoman hylkimisreaktion.
AMS


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 08.10.2007 00:46:04
Musta väri aurassa on minun mielestäni, jos en muista väärin lukemaani, merkki negatiivisen energian keskittymästä. Ihmistä on pitkään vaivannut jokin asia, joka on jumahtanut auraan ja mustunut. Vähän kuin banaani mustuu pahaksi, jos sen jättää kauaksi aikaa seisomaan. Energia ei kulje kunnolla tuossa kohtaa auraa. Henkilö sairastaa myös mitä suuremmalla todennäköisyydellä jotakin.

Musta aurassa voi olla myös merkki vampyyriaurasta - aurassa on toisin sanoen reikä, josta henkilön oma energia katoaa. Hän tuntee itsensä väsyneeksi ja ahdistuneeksi, mutta päästyään toisten seuraan hän piristyy ja säteilee - kun taas seuralaiset kärsivät väsymyksestä ja ahdistuksesta. Vampyyriaurainen henkilö on tiedostamattaan tankannut itsensä taas täyteen toisten ihmisten energoilla. Tunsin itse aikoinani tällaisen vampyyriauraisen henkilön. Omalla asenteella voi tietenkin vaikuttaa siihen antaako tuolle toiselle energiaa vai ei. Imulta voi suojautua myös erilaisilla rukouksilla.

Musta värinä koetaan usein negatiivisena, vaikkei se loppujen lopuksi ole niin paha väri. Se on hyvin voimakkaasti maadoittava, puoleensa vetävä, joten ehkäpä siksi jotkut ihmiset eivät pidä lainkaan mustasta, vaan ahdistuvat sen läheisyydessä. Toisaalta musta yhdistettynä toisiin väreihin nostataa tuon kakkosvärin energiaa. Jos päälläsi on mustakeltainen paita, musta nostaa keltaisen värin voimakkuutta.

Sanotaan, että musta on osaltaan myös pyhä väri. Papithan pukeutuvat mustaan, vaikka samaan aikaan mustaan pukeutuneita ihmisiä pidetään ahdistuneina. ... Toisaalta ahdistuneet pukeutuvat mieluiten matalasti värähteleviin väreihin, koska se luo turvaa.

Egyptissä musta liitettiin hedelmälliseen Niilin lietteeseen eli musta on rikkauden, hedelmällisyyden ja kasvun väri. Muumiot värjättiin mustalla värillä ja Egyptin jumalten musta iho viitata tähän mustaan väriin - sillä ei siis ole tekemistä Pohjois-Afrikkalaisten tumman ihonvärin kanssa.

Minulla musta väri on lisääntynyt vaatteissa sitä mukaa, mitä pidemmälle henkinen tieni on tietoisesti mennyt. Minulle väri toimii maadoittajana ja meditointiapuna - auttaa keskittymään ja rauhoittumaan. Se on kuin turvallinen, lämmin syli. Nukuttikin paljon paremmin, kun vaihdoin sänkyyni mustan aluslakanan ;D
Oletteko huomanneet, että hyvin monet taiteilijatkin pukeutuvat mustaan?


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: AveMarisStella - 08.10.2007 01:59:06
Kiitos vastauksesta!
Toi vampyyriaura on sinänsä kohdallaan, mut en oo sittenkään varma liittyykö se varmasti just tähän hiilen hehkuun tai mustaan timanttiin. Osaatko sanoa mistä se vampyyriaura johtuu? Yksi vanhempi henkilö epäili myös sellaista juttua, että jotkut syntyjään parantajat, jotka kykenevät ottamaan (tai ottavat tahtomattaan) muilta ihmisiltä vaivoja itselleen, mutta eivät ymmärrä ominaislaatuaan, eivätkä osaa purkaa niitä vaivoja maahan, saattavat joutua tällaiseen tilaan.
Sit toinen juttu, mitäpä jos oikein keskittyy välittämään energiaa tällaiselle henkilölle - esimerkiksi matkojenkin päästä, voisiko siitä olla apua? Varsinkin jos kykenee välttämään sen ahdistuksen. Energiaahan vuotaa koko ajan kuitenkin sisään, kun sitä antaa - se on kai jouku fysiikan laki? Olisiko siitä muuta riskiä kuin se, että tällaisen vampyyrin minuus saattaa vähän kadota, jos kaikki energia tulee saman henkilön kautta? Tällä tavoin kai yleensäkin tulee helposti riippuvuus auttamisprosessissa.
Täs on nyt tällaisii ajatuskehitelmiä, joista en ole ollenkaan varma - tai intuitiivisesti kyllä toimisin juuri noin, mutta en kaikkien kohdalla, sillä ihmiset jää muutenkin aika helposti riippuvaiseksi minuun, joten sen asian kanssa täytyy olla varovainen.
Mut koitan ottaa vielä selville mustan valon arvoituksen, sillä minusta se on kaunis ja rauhallinen, vähän kuin pimeys.
AMS
P.S. Nyt mullakin on mustat vaatteet, vaikka mulla on hyvin vahvasti alkanut valkoinen kausi jo viime talvena. Toinen valtaväri on violetti. Mustat vaatteet on niin helppoja, kun niitä on pitänyt parikymmentä vuotta. Äitini  :kauris: on koko aikuisikänsä käyttänyt kesät talvet mustia pooloja. Outo juttu, mutta mielummin käytän vaikka huonosti istuvaa vaatetta, kuin sinistä. Viikko sitten kuitenkin puin siniturkoosiraidallisen hippipaidan, eikä tehnyt yhtään pahaa (mutta harvoin tuollaista vaatetta löytää).


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Roseliini - 28.10.2007 20:15:08
Tuosta mustasta väristä aurassa, en ole tiennytkään että se liitetään vampyyriauraisiin ihmisiin, olen aina luullut että se tarkoittaa vain jotakin sairautta :uglystupid2:.

Mutta joo, entäs "negatiiviset" aurat? Elikkä aura joka ottaa energiaa ympäristöstään, itselläni on sininen (joka liitetään hengellisyyteen, miten silloin voi olla negatiivinen aura jos on kerta hengellinen? *pöllii vaivihkaa porukoiden energiat* :3) negatiivinen aura joka sykkii sydämenlyöntien mukaan ja ottaa energiaa ympäristöstä/ihmisistä, mutta mustasta väristä ei ole tietoakaan, tai sitten kaverini ei vain näe sitä, itse en näe mitään x3 :buck2:.

Tämä on nyt niin seko viesti että huhhuh, yrittäkää ottaa jotakin selvää :smitten:.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 29.10.2007 01:11:40
Negatiivinen aura, joka imee energiaa ympäristöstään, on juuri vampyyriaura. Musta on yleinen väri vampyyriaurassa, mutta se ei tarkoita, etteikö muunkin värisissä auroissa voisi olla reikiä, joista energia karkaa ;)

Musta aurassa liitetään sairauksiin, siinä olet oikeassa. Myöskin reikä aurassa on merkki jostakin "sairaudesta" ja usein mielentasolta - koetaan turvattomuutta, sitä ettei rakasteta, pelätään, huolehditaan, ahdistutaan, masennutaan jne. niin kovasti, että aura alkaa menettää voimiaan ja ihminen sairastuu. Tämä sairastuminen ei näy välttämättä muutoin kuin väsymyksenä ja apatiana, mutta jokainen negatiivinen tunne ja olo on aina merkki siitä, että jokin on nyt vialla, en ole tasapainossa Itseni kanssa.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: astroilija - 09.11.2007 17:30:52


Helleste ja muutkin, 

osaatko sanoa mitä magenta väri aurassa tarkoittaa? 


:smitten:

Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Elämänilo - 09.11.2007 18:56:19

osaatko sanoa mitä magenta väri aurassa tarkoittaa?
Hei "Tuliruusu"

Magenta

Magenta on kehon aura-väri,
joka liittyy elämässä tehtäviin valintoihin.
Tukkeutuminen ilmenee ongelmina
kehon energia epätasapainona
seksuaalisuuden, sydämen ja mielen alueella.

Magenta auttaa:
löytämään sisäinen eheys ja elämän suunta.
Lisää luovuutta ja selventää suunnan löytämistä
elämän haasteellisissa vaiheissa.
Helpottaa muutoksen läpiviemistä.
Vahvistaa sydäntä.

Liiallinen magenta:
-

Lisäksi huomioi:
jos ei ole mahdollista käyttää tai ei kestä punaista,
magentaa voi käyttää punaisen tilalla.


http://koti.mbnet.fi/lamat/homeopatia/index.html


 :smitten:Elämänilo    :smitten:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: astroilija - 09.11.2007 19:34:42

Kiitos, Elämänilo!

Tämä oli selventävä vastaus. Nyt ymmärrän muutaman asian tarkemmin.


 :smitten:   :smitten:
Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Elämänilo - 09.11.2007 20:20:49Homeopaattisten värilääkeaineiden esittely
sakra järjestyksessä alkaen perussakrasta.

Homeopaattiset värilääkeaineet


P u n a i n e n

Punainen on perussakran väri
,
joka vaikuttaa perusturvallisuuteen.
Tukkeutunut perussakra ilmenee
pelkotiloina, energian puutteena
ja pitkäjänteisyyden puutteena.

Punainen auttaa:

heikkoon verenkiertoon, alaraajavaivoihin,
alhaisiin verenarvoihin, anemiaan, heikkouteen,
tulehduksiin, masennukseen ja iskiasvaivoihin.

Liiallinen punainen:
kiihdyttää verenkiertoa ja siten myös lisää verenpainetta,
lisää adrenaliinin eritystä
ja aiheuttaa liiallista toiminnan tarvetta
mukaan lukien äkilliset toiminnan muodot.

Lisäksi huomioi:

punainen maadoittaa ja aktivoi siteet
yhteiskuntaan ja perheyhteisöön.

Toiminta kohdistuu tähän ja nyt.
Vältä ottamasta punaista
myöhään ennen nukkumaan menoa,
koska punainen lisää viretasoa.

O r a n s s i

Oranssi on sakraalisakran väri,
joka vaikuttaa kykyyn solmia
kahdenkeskeisiä suhteista.
Tukkeutunut sakraalisakra
ilmenee ongelmina seksuaalisuuden alueella,
elämänilon puutteena
ja rahan sekä vallankäytön ongelmina.

Oranssi auttaa:
moniin alavatsan ja lantion seudun ongelmiin,
suolisto-ongelmiin, alaselkävaivoihin,
kuukautishäiriöihin, leikkaushaavojen parantumiseen,
masennukseen, traumojen hoitoon,
tuo toivoa taloudellisten ongelmien keskelle
ja helpottaa kärsittäessä liikkumis- ja syömisvaikeuksista.

Liiallinen oranssi:

voi nostattaa vihan- ja raivontunteita.
Vältettävä kun ei pysty rauhoittumaan.

Lisäksi huomioi:
Helpottaa epätoivoa ja allergisia oireita.
Tarkkaile oranssin vaikutusta, jos otat myöhään illalla.

K e l t a i n e n


Keltainen on Solar plexus-sakran väri,
joka vaikuttaa voimakkaasti itsetuntoon.
Tukkeutunut Solar plexus ilmenee ujoutena,
pessimistisyytenä ja itsenäisyyden tunteen puutteena.

Keltainen auttaa:
ruuansulatusongelmiin vatsan ja ohutsuolen alueella,
kirkastaa mieltä, edesauttaa opiskelua,
puhdistaa maksaa ja sappirakkoa,
tehostaa ruoka-aineiden imeytymistä,
osteoporoosiin, oikean silmän ongelmiin,
flunssaiseen oloon,
edesauttaa keuhkojen toimintaa
ja elävöittää ihoa.

Liiallinen keltainen:
voi edesauttaa egoistista toimintamallia.

Lisäksi huomioi:

-

V i h r e ä

Vihreä on sydänsakran väri,
joka vaikuttaa kykyyn antaa
ja vastaanottaa rakkautta.
Tukkeutunut sydänsakra ilmenee
kyvyttömyytenä vastata
muiden antamaan rakkauteen,
harmonian puutteena ja kykyyn
antaa anteeksi niin itselle kuin muille.

Vihreä auttaa:
keuhko- ja sydänvaivoihin,
stressi- ja ylirasittumisen oireisiin,
jännittyneisyyteen sekä yliväsymykseen.

Liiallinen vihreä:

voi aiheuttaa nestehukkaa ja alentaa viretasoa.

Lisäksi huomioi:

Vihreä toimii diureetin tavoin lisäten virtsan eritystä.
Ota vihreä päivän aktiivisen jakson,
kuten työpäivän, jälkeen.

T u r k o o s i


Turkoosi on kurkkusakran väri,
joka vaikuttaa kykyyn ilmentää itseään.
Tukkeutunut kurkkusakra
ilmenee kommunikointiongelmina,
äänenkäytön ongelmina
ja fyysisinä ongelmina keuhkojen ja käsien alueella.

Turkoosi auttaa:

hammas- ja kurkkukipuun, kilpirauhasen toimintaan,
kilpirauhasen aiheuttamaan masennukseen,
keuhkotulehduksen hoitoon, niska- ja hartiasärkyyn,
ahmimiseen, juomisongelmiin
ja tupakanpolton lopettamiseen.

Liiallinen turkoosi:

-

Lisäksi huomioi:

Kortisonin ja antibioottien käyttö
heikentää turkoosin tehoa.

I n d i g o

Indigo on kolmas silmä-sakran väri,
joka vaikuttaa älyllisten tehtävien
hoitoon ja intuitiivisuuteen.
Tukkeutunut kolmas silmä
ilmenee ongelmina suorittaa älyllisiä tehtäviä, näköongelmina
ja vaikeuttaa kokonaiskäsityksen muodostamista.

Indigo auttaa:
tulehdusten hoidossa, alentaa kuumetta,
ahdistukseen, poskiontelo- ja korvatulehduksen hoitoon,
silmäongelmiin ja löytämään viisautta elämän pulmatilanteissa.

Liiallinen indigo:
ei sovi analyyttiselle henkilölle.

Lisäksi huomioi:
Sopiva hetki ottaa indigo on illalla,
jopa juuri ennen nukkumaan menoa.

V i o l e t t i
Violetti on kruunusakran väri,
joka vaikuttaa kykyyn toimia henkisellä alueella.
Tukkeutunut kruunusakra ilmenee
ongelmina pään alueella,
henkisenä epätasapainona ja uniongelmina.

Violetti auttaa:
hermo- ja päänsärkyyn, unettomuuteen,
keltaisuuteen, silmäongelmiin,
vasemman silmän liikeongelmiin,
levottomuuteen ja hermostuneisuuteen.

Liiallinen violetti:

voi aiheuttaa levottomuutta
ja hermostuneisuutta henkisellä alueella.

Lisäksi huomioi:
-

V a a l e a n p u n a i n e n

Vaaleanpunainen on kehon aura-väri,
joka liittyy äidinrakkauden kokemiseen ja tuntemiseen.
Tukkeutuminen ilmenee ongelmina
tuntea itseään rakastetuksi,
stressioireina ja sydänongelmina.

Vaaleanpunainen auttaa:

sydän- ja iho-ongelmiin.
Lisää energiaa tunnealueella
ja löytämään tunteiden pehmeyttä.
Auttaa selviämään shokkitilanteiden yli.
Rentouttaa ja helpottaa avaamaan lihasjäykkyyksiä.

Liiallinen vaaleanpunainen:
voi aiheuttaa tunteenpurkauksia.

Lisäksi huomioi:
-

M a g e n t a

Magenta on kehon aura-väri,
joka liittyy elämässä tehtäviin valintoihin.
Tukkeutuminen ilmenee ongelmina
kehon energia epätasapainona seksuaalisuuden,
sydämen ja mielen alueella.

Magenta auttaa:

löytämään sisäinen eheys ja elämän suunta.
Lisää luovuutta ja selventää suunnan löytämistä
elämän haasteellisissa vaiheissa.
Helpottaa muutoksen läpiviemistä.
Vahvistaa sydäntä.

Liiallinen magenta:
-

Lisäksi huomioi:

jos ei ole mahdollista käyttää tai ei kestä punaista,
magentaa voi käyttää punaisen tilalla.

S p e c t r u m

Spectrum on kehon aura-väri,

joka auttaa kun kehon omat
energiavarat on käytetty loppuun.
Tukkeutuminen ilmenee koko kehoa
koskevien ongelmien kautta
kuten autoimmuuni-tautien muodossa.

Spectrum auttaa:

väsymykseen, alhaiseen vireystasoon,
pitkään jatkuneen parantumisen jälkeen
käytettäväksi ja yhdessä kroonisten tautien hoidon kanssa.

Liiallinen spectrum
:
-

Lisäksi huomioi:

Spectrum sisältää kaikkien värien energiat.
Tämän vuoksi spectrumia kuvataan värillä valkoinen.


http://koti.mbnet.fi/lamat/homeopatia/index.html


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: astroilija - 09.11.2007 21:14:36


Miten sitten sellainen aura, jossa on monta väriä - valkoinen, vaaleanpunainen, vaalean lila, vaalean sinertävä, vaalean vihreä, indingon sininen, tummemman vihreä, tumma sinivioletti, keltavihreä, keltainen, erilaisia oransseja ja magentaa- mitä se sitten merkitsee?Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Elämänilo - 09.11.2007 22:31:30
Miten sitten sellainen aura, jossa on monta väriä - valkoinen, vaaleanpunainen, vaalean lila, vaalean sinertävä, vaalean vihreä, indingon sininen, tummemman vihreä, tumma sinivioletti, keltavihreä, keltainen, erilaisia oransseja ja magentaa- mitä se sitten merkitsee?

Hei "Tuliruusu"

S p e c t r u m

Spectrum on kehon aura-väri,
joka auttaa kun kehon omat
energiavarat on käytetty loppuun.
Tukkeutuminen ilmenee koko kehoa
koskevien ongelmien kautta
kuten autoimmuuni-tautien muodossa.

Spectrum auttaa:
väsymykseen, alhaiseen vireystasoon,
pitkään jatkuneen parantumisen jälkeen
käytettäväksi ja yhdessä kroonisten tautien hoidon kanssa.

Liiallinen spectrum:
-

Lisäksi huomioi:

Spectrum sisältää kaikkien värien energiat.
Tämän vuoksi spectrumia kuvataan värillä valkoinen. :smitten:Elämänilo    :smitten:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: astroilija - 10.11.2007 01:06:20


Hei, siis mä luulin että Magenta liittyy kehoon ja koin siitä sen  ahaa-elämykseni! Meni siis aika metsään...  :D   ;D

Öö, eikö nää värien  terapia ja lääke suositukset ole eri asia  kuin mitä tässä ajoin takaa? - ELi nämä selitykset mihin spektrin värit auttaa ja mihin niitä kannattaa käyttää ole kuitenkin useinkin muuta kuin mitä ne ihmisen aurassa tulkittua on???!!!

Esim. jos punaista käytetään maadoittamiseen, niin punainen väri aurassa merkitsee suuttumusta tms... Eli aikalailla eri asiasta on kyse.  ;)

Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Laila sisko - 10.11.2007 12:41:32
ompa hyvä että joku on vastanut, mie en edes tiä noin hienoja nimiä väreille...

sen voin kertoa kun n.s. autamme jotakuta energiallamme on kaksi vaihto ehtoa joko annamme omistamme tai kanavoimme...
ensimmäinen on juuri energian sieppareiden käyttämä malli he ottaa toisten bioenergiasta eli aurastosta... ja meidän aurat automaattisesti tasapainottaa ympäristöämme...

jos vierailette sairaiden luona n.20 min maksimi aika, sinä aikana annatte sen mitä voitte ja se ei vielä vaikuta teidän aurastoon heikentävästi... jos ihminen on erittäin sairas ja ette osaa olla kanavana tehkää vain lyhytä vierailuita...

mutta kanavana oleminenkin on helppoa ja kanavaksi tuleminen kans, tarvitsee vain sen vapaasta tahdosta tehdä...

eli kun olet menossa sairaan ,masentuneen, tai muuten vain...
kerrotte omalle egollenne ja korkeammalle tietoisuudellenne halunne olla kananava...
ja kun se energia jota kanavoidaan on universaaliaenergiaa, meidän ei edes tarvitse tietää mitä sieltä tulee kyllä ne tietää mitä kukin tarvitsee...
mutta kanavalle voidaan näyttää väreinä, kuvina, tai tuntemuksina tai tuoksuina kylmyytenä tai lämpönä...ja kanavoitava saa itselle sopivana tuntemuksena...

kun energia kevenee eli n.s. paranee se tuntuu minulla ainakin viimana eli niinkuin tuulisi sillä kohdalla...

jos jollakin on tulehtunut paikka käteni menee kylmäksi ja taas jos paikat on jäässä ne menee kuumaksi... joskus en saa koskea ihmiseen vaan minua ohjataan olemaan 5cm-5m etäisyydellä ... ja kun ihminen ei tarvise enää energiaa käteni menee selän taakse kuin ne joku vääntäisi sinne...

en huolehdi koskaan siitä mitä he saa enkä sitä millä tavoin... enkä myöskään lopputuloksesta... kylläne tuolla yläkerrassa tietää... ei minun tarvitse tietää...

kun olette kanavana kuunelkaa ohjaustanne ja antakaa virtauksen tulla... heti kun epäilettä annatte omastanne olkaa vain se tunneli... kanava... teette juuri oikeat asiat juuri oikeaan aikaan, oikealla tavalla ... niin että se palvelee universaalia ihmistä ja uuden taajuuden alkua...
asioita ei välttämättä tarvitse nimittää miksikään... aina kun alamme jäsentelemään ja pilkkomaan ja kuvaamaan ... luomme jotain mitä se ei välttämättä ole ja energia muuntuu taajudelta yksi taajuiseksi... kun se voisi samalla olla kaikkea sitä mitä seon... eli kaikkeutta....kaikkea joka menee sinne mihin maailman kaikkeus katsoo sitä tarvittavan, ei meidän mielen pidä sitä muuntaa vaan olla tulla ja kulkea niinkuin se on...

puhdaskanava on sellainen kananava joka ei mielellään manipuloi energiaa vaan on sen väylä... eli aseta energialle ja virtaavuudelle tavoitteita...

eli on olemassa ...

niin ja kanavana voi olla se josta tuntuu niin... kyllä ne yläkerrassa tietää ,mitä tuota murehtimaan olenko minä ... johonkin muottiin sopiva... jokainen kuitenkin kanavoi jotain... ja jon juuri sellainen kuin pitää siihen tarpeeseen mitä siinä ympäristössä tarvitaan ...


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: AUTTAJA - 10.11.2007 17:18:29Näen KAIKKEN elollisten AURAT,

ei tarvita kuin KATSE ja teidän mitä Hän
ajattelee???

Kasvinkin eli kukkasen+

Koiraa = helpoin "lueskella"

Hevonen myös helpohko,
siksi olen menilla talleilla "piileskelyt"


t.timo

 :angel: :smitten:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Ippuska - 10.11.2007 18:34:43
Helleste,   MUTTAKUN  :o :-[ ??? ::) ???    MIKSI tarvitaan IHMISTÄ kanavana, MIKSI ei se kaikkeuden energia osaa mennä sinne minne sitä tarvitaan ILMAN ihmiskanavaa  ???
 ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: astroilija - 25.11.2007 12:26:01


tais nyt mennä vähän off topic...   ::)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: AveMarisStella - 27.11.2007 01:01:40
Helleste,   MUTTAKUN  :o :-[ ??? ::) ???    MIKSI tarvitaan IHMISTÄ kanavana, MIKSI ei se kaikkeuden energia osaa mennä sinne minne sitä tarvitaan ILMAN ihmiskanavaa  ???
 ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
No se varmaan johtuu ihmisen egosta - eli siitä, että ihminen ei halua ottaa vastaan rakkautta, pelkää ja uskoo itse keksimiinsä epätodellisiin asioihin.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: astroilija - 28.11.2007 14:15:54

Helleste, kiitos että jaot kokemuksesi. Mielenkiintoista luettavaa.

Jos energia voisi mennä mihin vaan, sittenhän ei kai olisi mitään muotoja. Me emme tarvitsisi fyysistä kehoa, ruokaa, unta... eikä meidän tarvitsis kirjoitella astrofoorumille.Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 28.11.2007 16:10:02
Lainaus
Jos energia voisi mennä mihin vaan, sittenhän ei kai olisi mitään muotoja. Me emme tarvitsisi fyysistä kehoa, ruokaa, unta... eikä meidän tarvitsis kirjoitella astrofoorumille.

Mutta näinhän se onkin. Tämä fyysinen olomuoto sen kaikilla tasoilla on hitaasti värähtelev'ää energiaa ja siksi se on nähtävissä ja kosketettavissa. Korkeammin värähtelevät energiat eivät enää näy fyysisesti paljaalle silmälle tuosta noin vaan. Niiden näkeminen ja tunteminen vaatii harjoittelua ja kehitystä, joskin joillakin ihmisillä on tämä kyky jo syntymästä asti (ovat ehtineet opetella sitä jo edellisessä elämässään).

Sielu on energiaa. Sille ominaista on, ettei sillä varsinaisesti ole muotoa - yleensä tosin ilmennämme itseämme ihmishahmoina, jos meillä on paljos ihmiselämiä takana. Sielu ei myöskään tarvitse ruokaa tai unta. Jos sielu on kokenut raskaan elämän tai äkkisen, rajun kuoleman, sielu viedään kuoleman jälkeen lepäämään, jossa se saa nukkua ja kerätä energiaansa takaisin. Olen kuullut, että jotkut sielut haluavat nukkua, koska ovat tehneet sitä fyysisessä ruumiissa ollessaan, mutta aika myöten sekin jää pois. Tarvetta nukkumiselle ei siis ole, mutta jos sielu haluaa, se saa nukkua.
Sama juttu on ruokailun kanssa. Fyysinen keho tarvitsee kiinteää ruokaa, ei sielu. Sielun voisi sanoa saavan eräänlaista ravinnetta tai pikemminkin energiaa erilaisista korkeimmista värähtelyistä. Tätä tapahtuu myös fyysisessä kehossa ollessamme, kun teemme jotain, joka virkistää mieltämme ja saa meidät oikein puhisemaan intoa, luottamusta ja positiivisuutta! Omista kokemuksistani tosin voin sanoa, etttä sielut saavat ruokaillakin, jos he niin haluavat. Omista oppaistani yksi sekä jumaloppaistani toinen tarjoavat minulle yleensä eräänlaista teetä, kun vieralen heidän luonaan meditoidessa. ;)

Sielut myös kommunikoivat telepatialle, eli kirjoituksia ei varsinaisesti tarvita. Ihmiset, joilla on läheinen side tai jotka värähtelevät auransa puolesta samansuuruisella tasolla/lähellä toistensa tasoja huomaavat pystyvänsä telepatiaan ihan tahtomattaankin:
"Onpa kaunis kukka"
"No just ajattelin IHAN samaa, sinä vain sanoit sen ääneen!"


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Terhi35 - 21.12.2007 10:43:12
Osaisiko joku tulkita auraani?

Ohessa linkki kuvaa:

http://soley.suntuubi.com/

Olen kiitollinen tulkitsijalle.. :smitten:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: susannainen - 07.02.2008 06:50:03
oh, miten ihanaa että ihmiset ovat kiinnostuneet aiheesta. itse en testannut mutta koetan heti kun saan kohteen jokon testata. itsekkin olisin kiinnostunut tietämään mitä muut näkevät.  :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: sunangel - 18.03.2008 14:02:16
Kysyisin auroista: tyttäreni näkin lapsena ihmiset väreinä. Nykyään ei enää näe, mutta mietin,olisiko hänen näkemänsä värit ihmisten auroja?
Minä olin keltainen, isi sininen ym. Kiinnostavaa on, että odottaessani vauvaa olin yhtäkkiä keltainen ja valkoinen ja pikkuveljen syntyessä olin taas keltainen ja vauva valkoinen... :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 18.03.2008 16:06:18
Jos ei ihan suoraan ole nähnyt fyysisesti auroja, niin ainakin on aistinut ne väreinä. Minäkin aistin ihmiset tietyn värisinä. En näe auroja, mutta heistä tulee tietynlainen väri, jonka olen ottanut sitten kuvaamaan henkilön auranväriä minun näkemykseni mukaan. Värihän voi todellisuudessa olla toinen, mutta minulle se auran tunne välittyy tiettynä värinä.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Anamarie - 29.05.2008 14:27:44
:)

Muistan lapsena (ei kovin montaa vuotta sitten  ::) ) nähneeni auroja. Tosin silloin en tietenkään tiennyt mitä ne olivat ja luulin että mulla oli silmissä vikaa. Nyt tuntuu että alan löytää taas sitä kykyä, ja pystyn näkemään aurat kokoajan selvempinä :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: leana - 25.03.2009 18:21:01
Minua todella ärsyttää, että vaikka kuinka olen opetellut ja harjoittanut silmieni näkökykyä, en vain näe auroja! Eivätkö kaikki ihmiset pysty niitä näkemäänkään? minä niin kovasti haluaisin!  :(


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 25.03.2009 19:14:32
Älä mitään, en minäkään näe fyysisesti auroja, vaikka kaiken muun henkisen selväkykyisyyden nimissä minun kai PITÄISI osata ;D Sen oppii ajallaan, jos sille on tarvetta :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: *Kide* - 26.03.2009 08:18:11
Kun AM tästä kirjoitti, aloin aina epäsäännöllisen säännöllisetsi "harjoittelemaa"... jotakin muutosta on tapahtunut, mutta vieläkään en tajua miksi joskus näkee jotakin ja joskus ei vaikka kuinka yrittäsi  :idiot2:
Pari kertaa on sellaisia "kuvia" noussut mieleen, eikä niinkään näkökyvyn kautta... fyysisesti kuvailtuna pään keskellä, jonkin matkaa nielun yläpuolla. Kerran jopa aivan karmiava juttu nousi ja en tiedä oliko symbolinen, mutta jäi mietityttämään...


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Amber - 26.03.2009 17:23:29
Olen kokeillut harjoitella auran näkemistä katsomalla omaa kuvaa peilistä valkoista taustaa vasten. Jonkin aikaa yritettyäni aloin nähdä eräänlaista keltaista valoa erityisesti pään ympärillä, ja näytti siltä ikään kuin päälaelta olisi noussut ylöspäin sellainen kellertävä hehku. Nyt näen samanlaista valoa usein luennoilla luennoitsijan ympärillä, kun jonkin aikaa ensin katson. Mietin että mitä se tämä nyt voisi olla, näenkö jonkin energiakehon tai muun vastaavan, onko minulla silmissä vikaa, vai olenko vain höpsö?


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 26.03.2009 20:57:17
Kuulostaa ihan auralle! Minulla on samanlainen kultainen aura pään ympärillä (semmoisia "pyhimyspalloja" siinä aurassa sisällä), joten et sinä ihan omiasi näe, Amber :)

Minäkin saan auroista visioita, sellaisia sisäisiä kuvia ja näkyjä (joihin mm. menneiden elämien tulkintani perustuvat). Se on aika normaalia ja kun auran kautta voi nähdä mitä vain, sieltä voi tulla vastaan ikäviäkin juttuja. Osa kuvista on omalla kohdallani symbolisia, joten on sinänsä hyvä oppia erottamaan mikä kuva on totta ja mikä symbolinen :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: PimeydenHehku - 07.09.2009 18:30:16
Hei! Ajattelin kysyä, että näenkö auran. sillä näen aina välillä, kun oikein tarkasti katson, niin sormieni reunoissa harmahtavaa, ja sitten sormet alkavat "säteillä" sinistä. Tätä sinistä näkyy hyvin hyvin harvoin, yleensä vain harmaata. Ja sitten toisissa ihmisissä samalla tavalla, näen kaikissa sinistä hehkua. Onko hehku aura, vai vika silmissäni? Se minua epäilyttää, kun näen kaikilla sinistä, jos edes näen jotain.  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Lari - 07.09.2009 19:55:49
Huhuu PimeydenHehku.

Luulenpa että näet melkein auran. Mielestäni siitä sinisen sävyn näkemisestä ei ole pitkä matka isomman auran näkemiseen.

 :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Spacek - 08.09.2009 21:18:11
Kun katson sormiani valkoista taustaa vasten, pystyn näkemään sormissani keltaiset loistavat reunat, joita kiertää sinertävät / violetit reunat. Onkohan kyse aurasta? :P


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Artemis - 09.09.2009 11:20:21
Näen samalla tavalla kuin Spacek, vaaleansinertävää hehkua


Otsikko: Palloja?
Kirjoitti: TaruMaru - 29.10.2009 08:32:09
Tällä palstalla on puhuttu auroista ja joko on puhunut palloistakin ihmisten ympärillä. Itselleni tuli näistä mieleen uni palloista. Kiitoksia kaikille omista mielipiteistänne. Sattumanvarassa lukemalla saa yhtäkkiä paljon tietoa omista unistaankin aikaiseksi.

Onko täällä sellaisia ihmisiä, jotka osaisivat nähdä ihmisen auran värit kauempaa, esim kuvan perusteella? Olisi niin mielenkiintoista tietää, minkä värinen aura minulla on.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 29.10.2009 11:51:41
Minä katselen ihmisten auroja valokuvista. Pystyn esimerkiksi sanomaan vaikka näyttelijöistä minkälaisia persoonia he ovat, koska heidän oma auransa näkyy aina siitä roolihahmosta huolimatta :) Omaa auraansahan ei voi peitellä millään.

Minulle värit ja mielikuvat auroista ovat usein symbolisia, eikä näkemäni väri välttämättä ole sama kuin auran oma väri. Saan tietyn energian, joka näyttäytyy minulle tietynvärisenä. Joistakin ihmisistä tosin auran värin tai sellaisen olemuksen perusvärin näkee heti, toisilla aura on melkein väritön (värit ovat hirveän haaleita).

Meitä on aurojenkin puolesta joka lähtöön!


Otsikko: AthaMaarit
Kirjoitti: TaruMaru - 29.10.2009 18:21:15
Hei, jos laitan sinulle kuvani niin voitko katsoa, mitä siitä näät? Olisi tosi mukava saada tietää.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 29.10.2009 22:01:55
Toki toki! Olen vain opintojeni rahoittamisen vuoksi siirtynyt maksulliseksi näkijäksi vanhasta ilmaispalvelusta, mutta jos olet kiinnostunut, laita sähköpostia! Osoite löytyy profiilistani. Minulla on sähköpostissa oma laatikko tulkintapyynnöille :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: TaruMaru - 30.10.2009 19:31:35
Hei, minkä hintainen suunnilleen on?


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 31.10.2009 00:33:30
Laitoin sinulle TaruMaru yksityisviestin hinnasta, koska markkinointi on kielletty foorumin puolella :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Sunami - 12.11.2009 11:18:20
Mielenkiintoinen topiikki Auroista!

Asia on minulle uusi, senverran olen onnistunut, että näen esim.koiramme ympärillä pienen aurakentän, kuin kuutamo paistaisi koiran takaa:)
Värejä en ole onnistunut näkemään ja jos vähänkin siirrän katsettani, aura katoaa.... Lisää harjoitusta??


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Artemis - 12.11.2009 11:55:45
Käsissäni on sininen aura, olenko silloin tasapainossa ja rauhallinen  :)
Näen sen selkeästi


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: MegaNarri13 - 11.12.2009 22:46:43
Mä nään meiän koiran auran ja se on valkonen! mitä mä voin tehdä?!?!? Se on ehkä ylipainoinen,ja vanha,mutta se on mulle rakas! mitä mä voin tehdä!?!?!??


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 11.12.2009 23:27:30
Kuolema ei tule kenellekään vahingossa - kaikelle on aikansa. Parasta mitä voi tehdä, on lähettää rakkautta.

Valkoinen aura ei välttämättä aina tiedä kuolemaa - esimerkiksi erittäin vaaleansininen aura voi reunoilla näkyä valkoisena. Jos vasta opettelee näkemään auroja on tyypillistä, että näkee kohteen ympärillä valkoista tai sinistä väriä - vaikka aura itsessään todellisuudessa olisikin kirkuvan punainen ;)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: MegaNarri13 - 12.12.2009 14:26:00
aijaa... oli helpotus kuulla tuo!!  :) toivottavasti se tosiaan ei ole valkoinen,kun löysin kyvyn juuri äskettäin!  ;) kiitos!!! tuhannesti!!


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: MegaNarri13 - 13.12.2009 13:37:21
mä näen vain yhden värin,ja sekin on yleensä sin,kult tai vihr...xD haluisin nähdä enemmänkin! help!  :'(


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Ippuska - 13.12.2009 14:31:34
Saat olla kiitollinen, monet ei näe sitä yhtäkään  :D
Turha sitä on ainakaan pakottaa itseään niitä näkemään  :smitten:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 16.12.2009 13:10:03
Mielenkiintoista, en itse valitettavasti näe auroja, mutta tänään kysyin henkiparantajaltani, minkävärinen aurani on. Hän sanoi sen olevan vihreä, mutta se on muuntunut näinä päivinä siten, että siihen on keltaista väriä.

En tiennyt, että aura voi muuntua. Samoin minulle oli aivan uusi tieto se, että aura voi ns. laajentua ja vahvistua, en oikein ymmärtänyt mitä se tarkoitti.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 28.01.2010 09:33:32
Mitä tarkoittaa, jos aura on sateenkaaren värinen, minun aurani on ollut aikaisemmin vihreä, jossa on keltaista, mutta nyt kuulemma muutosprosessi näkyy aurassani ja se on muuttunut sateenkaaren väriseksi, tosin keltaisen osuus on lisääntynyt ja vahvistunut.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 28.01.2010 21:28:51
Juu pakko myöntää, kysyin samalla missä kohtaa tuo keltainen väri minulla onkaan ja no olin vastaukseen aika tyytyväinen... Ekalta sivulta ei vain löytynyt mitään tuosta sateenkaaren väristä.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: MegaNarri13 - 13.02.2010 19:16:59
Olen nyt mennyt vahingossa pölöttämään yhtä ja toista auroista ja ufoista(ufoistakin!?!?!)... ja nyt sitten.... mahtavaa... jouduin kiusan kohteeksi.... Oma vika, mutta ilkeetä se silti on...  :'( Oli kiva, kun jokus kuvis tunnilla tuli äkkii olo, et tippuu jyrkänteeltä, ja sit väritin vihreellä valkoselle paperille, niin huomasin, et se paperi ois muuttunut... pinkiks...  :2funny:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: MegaNarri13 - 13.02.2010 19:20:08
nii joo, ja sit matikan kirjassa oli kuva kolmesta koirasta, niin näin sen auran, ja piirsin siihen sen rajan. = DD teen  niin  yleensä  ......   :crazy2: olen aika outo tyyppi...


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: MegaNarri13 - 15.02.2010 19:09:56
=) kyl helpotti oloo toi. On vaan niin outoo... kun ei äkkii kukaan uskokkaan! O_O kamutkin aattelee et: taas toi kertoo noita tarinoitaan... ja sit mä oon ihan: apuva! O_O ei siin näkemis oo silleen mitään pahaa, pahempi olis jos en näkisi... xD


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: MegaNarri13 - 24.02.2010 08:56:30
Tuohan se aura on!  :) Treenaas lissää, niin näet väritkin (tietysti vain jos itse tahdot) xD


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Tuberkuloosi - 24.02.2010 23:02:38
Onko tämä mahdollisesti aurani? Laitoin käteni valkoistaustaa vasten ja keskityin yhteenkohtaan, sormenpäähäni. Hetken kuluttua kämmenen viereen ilmestyi valkoista ja muodostivat saman muotoisen kuvion kuin kämmen oli siinä. Valkoisen värin ympärillä oli harmaata väriä ihan kuin varjon tapainen ilmiö. Käytin silmiäni kiinni ja katsoin uudelleen taustaan ja näin käden muodon olevan siinä ja 1-2sec päästä tämä hävisi. Oli vaikea puristaa tämä aivostani tekstimuotoon joten yrittäkää saada selvää selityksistäni.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: MegaNarri13 - 26.02.2010 08:51:01
no kyl noi ihan kuulostaa tolta auralta, tai ainakin siltä rajalta. = O = D Elikkäs... xD Kaiken voi oppia uudelleen. =D Näkyyköhän kuolleillakin aurat? O_O ( tuli tosta "tapettu" mieleen... xD ) No silti, treenatkaas nyt! =D Liian hyvä tilaisuus, siis päästää menemään!  Eli älkää päästäkö sitä menemään... -.-" tarkoitan tietenkin... xD


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 27.02.2010 01:00:29
Minä kävin kirliankuvauksessa, vielä on aurassa tekemistä, mutta hyvältä se näytti, puhtaat värit ja ehjät piirteet, vielä on korjattavaa, mutta kyllä sitä oli tyytyväinen ja tosiaan oli kaikki värit käytössä, jännä juttu. On mulla siitä kuvakin ja selitti ne jotakin, mutta arvaa muistiko mitä. Rintakehän ja olkapäiden kohdalla oli aniliinin puhaista, päälaella muistaakseni sinistä ja vihreää korvien ja niskojen tietämillä, keltaista oli myös, sitä kun pissa on noussut päähän...

Minusta kuolleilta katoaa aurat kuolinhetkenä, näin olen sen aistinut.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: MegaNarri13 - 27.02.2010 13:09:32
Minusta kuolleilta katoaa aurat kuolinhetkenä, näin olen sen aistinut.
Voi! = ( höh! ='(


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 27.02.2010 13:11:16
Mutta ihmisen todellinen minuus ja sielu elää muualla ja aika usein hyvin lähellä meitä... Aura siirtyy käsittääkseni jälleensyntymässä uuteen elimistöön.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: MegaNarri13 - 27.02.2010 18:29:26
Mutta ihmisen todellinen minuus ja sielu elää muualla ja aika usein hyvin lähellä meitä... Aura siirtyy käsittääkseni jälleensyntymässä uuteen elimistöön.
Hetkinen hetkinen! Eikös aura ole silloin kuin sielu?!? O_O Jos sielu onkin niin suuri, että osa joka ei mahdu ruumiiseen, pursuaa ulos? xD Tai siis, jää reunoille? O=O


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: MegaNarri13 - 16.05.2010 10:55:57
Lopetan aurojen näkemisen.  :) Päätin sen just.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 16.05.2010 12:01:25
Aura on astraalikeho. Ihmisessä on kolme osaa noin karkeasti jaoteltuna: sielu, astraalikeho ja fyysinen keho. Astraalikeho on siis fyysisen kehon henkinen puoli. Astraalikeho ei mahdu kokonaan kropan sisään, joten se tosiaan pursuaa ulos. Sillä on suora yhteys sekä fyysiseen kehoon että sieluun, joskin täytyy muistaa, että kaikki liittyvät toisiinsa ja samasta energiastahan sekä sielu, astraalikeho että fyysinen keho on loppupelissä tehty :coolsmiley:

Kun ihminen kuolee, myös astraalikeho häviää. Sillehän ei enää kuoltua ole tarvetta, kuten ei fyysisellekään keholle. Ainoastaan sielu jatkaa matkaansa.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: jObi - 16.05.2010 19:17:09
Aura on astraalikeho. Ihmisessä on kolme osaa noin karkeasti jaoteltuna: sielu, astraalikeho ja fyysinen keho. Astraalikeho on siis fyysisen kehon henkinen puoli. Astraalikeho ei mahdu kokonaan kropan sisään, joten se tosiaan pursuaa ulos. Sillä on suora yhteys sekä fyysiseen kehoon että sieluun, joskin täytyy muistaa, että kaikki liittyvät toisiinsa ja samasta energiastahan sekä sielu, astraalikeho että fyysinen keho on loppupelissä tehty :coolsmiley:

Kun ihminen kuolee, myös astraalikeho häviää. Sillehän ei enää kuoltua ole tarvetta, kuten ei fyysisellekään keholle. Ainoastaan sielu jatkaa matkaansa.
:angel: :smitten:

Juuri NÄIN ON #

KOODI::D`? ¨^^^


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Witch-83 - 23.08.2010 10:19:03
Heissan!

Täällä taas innostusta puhkuva uusi palstalainen joka vaan kyselee ja kyselee ympäri forkkaa.  :2funny:

Eli siis... tapasin eilen ystäväni ystävän, joka näkee auroja. Mulle kävi niin, että hän ei alkuun nähny mun auraa. Sano mulle, että mulla on niin vahva suoja edessä... että, vaikka juttelen "henkeviä" ja ns. vaikeita asioita, niin silti pidän itseni piilossa kilven takana. Mä en siitä yllättyny ollenkaan, koska mä olen sellainen. Jossakin vaiheessa kun puhuin innoissani suu vaahdossa (tapani mukaan), niin hän hihkas VIHREÄ! Eli olin unohtanu hetkeksi olla "suojassa". Toisella ystävällä hän näki valkoista ja indigoa ja toisella (myös hänen ystävä) näki keltaista, vihreää ja oranssia aavistuksen. Eli onko paljonkin ihmisiä joiden auraa ei meinaa nähdä?

Sit toiseksi... mä tavallaan oivalsin eilen miten aurat saa näkymään. En näe vielä kunnolla, mut siis kun tuijotan toista tai itseäni vaaleaa taustaa vasten, nii näen ihmisen ympärillä kehän, joka on väritön, mut näen jotain. Se on sellaista ns. väreilyä. Kun suljen silmäni niin näen hetken sen kehän loiston. Värejä olen vasta nähny vihertäviä ja kellertäviä. Olenko siis oikeilla jäljillä? Vai meneekö mettään?  ;D


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 25.08.2010 21:59:07
Ihan oikeilla jäljillä olet! Siitä vaan katselemaan lisää, jos innostaa :) Auroja ei välttämättä tarvitse nähdä fyysisesti, vaan ne voi myös aistia. Tätä tarkoitetaan sillä, jos sanotaan jollakin henkilöllä olevan hyvä ihmistuntemus.

Auran väri vaihtelee mielentilamme sekä fyysisen tilamme mukaisesti, esimerkiksi vihaisena aura leimahtaa punaiseksi, vaikka punaista väriä aurassa ei muuten näkyisikään.

Sanoisin itse, että auran aistiminen on helpompaa kuin värien näkeminen, mutta toki, vastaan tulee välillä ihmisiä, joista ikään kuin "ei ota mitään selvää". Aurannäkijät kuten aurojen omistajatkin ovat kaikki yksilöitä.Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Witch-83 - 26.08.2010 21:26:00
AthaMaarit kiitokset vastauksesta. *niiaa* Kyllähän mua innostaa oppia.  ;) Sanoit todella mielenkiintoisen asian...

Lainaus
Auroja ei välttämättä tarvitse nähdä fyysisesti, vaan ne voi myös aistia. Tätä tarkoitetaan sillä, jos sanotaan jollakin henkilöllä olevan hyvä ihmistuntemus.

En ole koskaan osannut ajatella asiaa niin, että mä voisin aistia auroja. Olen puhunnu muille ja pitäny, et mulla on hyvä ihmistuntemus ja, että olen psykologisesti taitava, kun näen nopeasti millanen ihminen on ja osaan lukea heidän heikkoudet ja vahvuudet nopeasti. Monet mun läheiset on joskus ihmetelly miten mä tiesin jostakin ihmisesta sitä ja tätä. Nii mä tosiaan en ole lukenu psykologiaa, enkä muutenkaan ihmismielen asioita koskaan. Huh! En tosiaan ole osannu ajatella asiaa ikinä tuolta kantilta.  :o


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 27.08.2010 13:05:21
Yesh, sinulla on hyvä "auranenä" :) Erittäin näppärä ominaisuus, sillä silloin kukaan ei voi ainakaan esittää sinulle valheellisia juoniaan tai suunnitelmiaan, sillä näet sen välittömästi. Hyvällä "auranenällä" pystyy sanomaan aivan välittömästi mitä kukakin on miehiään ja naisiaan todellisuudessa, sekä missä mennään esimerkiksi ihmissuhteissa, työpaikoissa jne.

Lisäksi kuten sanoit,  auroja aistimalla saa nopeasti kiinni toisen heikkoudet ja vahvuudet, joista on erittäin paljon hyötyä johtotehtävissä tai tehtävien delegoinnissa. Olen itse soveltanut auratuntemusta myös ihan lahjojen ja tuliaisten ostamiseen eli mistä kukakin henkilö mahtaisi pitää.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: minskusi - 05.09.2010 19:51:17
Heips,

innostuin lukemaan tätä ketjua ja huomasin mulla saman  asian kuin meganarri13: toista. Näen ja koen auroja, henkiä, yms. Tein kerran virheen ja kerroin tästä läheiselle ihmiselle ja hän otti leikillä kaiken. Nykyään mulle ilkkuu ja kyselee "mitäs ne tänään sanoo" ja nauraa. Se ei ole tosiaankaan kivaa! Harmittaa tollanen.  :( Alkaa vähän epäilemään itseään,kun tämä juttu levinnyt ja siitä minua pilkataan.
Haluaisin kysyä yhtä asiaa, ovatko holtittomasti leijailevat hiukkaset taivaalla ja kaikkialla ympärillä energiaa? Kenelläkään muulla vastaanlaisia kokemuksia näistä hiukkasista?


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Witch-83 - 05.09.2010 20:18:02
Tein kerran virheen ja kerroin tästä läheiselle ihmiselle ja hän otti leikillä kaiken. Nykyään mulle ilkkuu ja kyselee "mitäs ne tänään sanoo" ja nauraa. Se ei ole tosiaankaan kivaa! Harmittaa tollanen.  :( Alkaa vähän epäilemään itseään,kun tämä juttu levinnyt ja siitä minua pilkataan.

No höh...  :( Tosi kurjaa... Kyllä tälläset asiat unohtuu ja pilkkaaminen loppuu jossakin vaiheessa. Valitettavasti mä annan tälläisen neuvon sinulle. Älä kerro kokemuksiasi kaikille. Opit hyvin äkkiä sitten kenelle niistä voi puhua ja kenelle taas ei.  ;) Vaikka jokaista meitä neuvotaa olemaan oma itsemme, mutta kaikki ei vaan hyväksy kaikkia ja kaikkea. Elämä on helpompaa, kun ei anna kaikkea ulos päin kaikille. Sitten kun nämä pilkkaajat kasvavat ja vanhentuvat, ja heille tapahtuu elämässä kaiken näköistä, niin heidänkin suppea tajunta ja ajatusmaailma kasvaa. Ehkäpä he haluavat joskus jutella sinun kanssa sitten henkimaailman asioista tmv.  ;)

En ole ihan varma mitä tarkoitat leijailevilla hiukkasilla, mutta minä olen nähnyt lapsesta asti esim. taivaalla sellaisia "kuplia" ja "rihmoja", jotka liikkuu hassusti.  :2funny:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 06.09.2010 01:19:51
Minskusi: Nuo kuvailemasi pienet palleroiset ovat Prana-energiaa (tai praana, en tiedä kummin se kirjoitetaan suomeksi). Kyseessä on energia, joka pitää kaikken liikkeessä ja voimissa. Vähän kuin happi, joka pitää elämää yllä.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: minskusi - 06.09.2010 17:56:44


En ole ihan varma mitä tarkoitat leijailevilla hiukkasilla, mutta minä olen nähnyt lapsesta asti esim. taivaalla sellaisia "kuplia" ja "rihmoja", jotka liikkuu hassusti.  :2funny:
[/quote]

Kiitos vastauksista! :) Joo, oon kyllä nyt tässä huomannut että kenelle voi puhua ja kenelle ei..
Just tollasia mä tarkoitan! Selitin hieman huonosti,mutta hyvä kun ymmärsit ;)  Onko kenelläkään yhtäkkisiä "sumentumia" eli ihan kuin olisin avaruudessa, näkee planeettoja, tai "lentäisi" tähtiin, kenelläkään kokemuksia? :) Muutes, noista auroista. Näenkö auroja, jos näkyy harsomaista aaltoilevaa liikettä kehon ympärillä, eri värejä eri paikoissa? Se myös voi jäädä hetkeksi paikoilleen ja palautua sitten kehon viereen?   Välillä todella voimakkaat värit, joillakin näkyy selvästi ja toisilla ei. Olen ottanut näistä selvää, mutta on kiva saada vastauksia kokeneilta. (=

:) Kiva jos viitsitte taas vastailla mulle, noista on ollut jo paljon apua!
 :smitten:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Witch-83 - 06.09.2010 19:52:45
Minskusi: Nuo kuvailemasi pienet palleroiset ovat Prana-energiaa (tai praana, en tiedä kummin se kirjoitetaan suomeksi). Kyseessä on energia, joka pitää kaikken liikkeessä ja voimissa. Vähän kuin happi, joka pitää elämää yllä.

Jaahans... taas tässä oppi jotain uutta.  ;) Oon luullu niitä silmien häiriöksi tai että silmissä "heittää".  :idiot2:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: minskusi - 06.09.2010 21:13:38
Minskusi: Nuo kuvailemasi pienet palleroiset ovat Prana-energiaa (tai praana, en tiedä kummin se kirjoitetaan suomeksi). Kyseessä on energia, joka pitää kaikken liikkeessä ja voimissa. Vähän kuin happi, joka pitää elämää yllä.

Jaahans... taas tässä oppi jotain uutta.  ;) Oon luullu niitä silmien häiriöksi tai että silmissä "heittää".  :idiot2:
 ::)

niimpä, samaa olen itse ajatellut.   Niin, ehkäpä.  Mutta kun niissä on semmonen erikoisuus, että kun katson kelloa " matkan" jälkeen , aika on tasan tarkkaan siinä missä se olikin "viimeksi" ja jatkaa sitten lyömistä. .. :idiot2:  Tai sitten katson väärin kellon silloin kun "se alkoi" .. :) ?


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 07.09.2010 00:27:21
Joo ei mitään silmien häikkää, ihan Praanaa vaan :D

Pranaa näkyy erityisesti kirkkaina ja aurinkoisina päivinä, kun katsoo pilvettömälle taivaalle. Siellä vilistää pieniä "läpinäkyviä" palleroita kauheaa vauhtia sinne tänne. Tämä johtuu osaltaan siitä, että Aurinko on Praanan lähde (en tiedä onko ainoa, mutta ainakin Maapallon kannalta tärkein). Kun aurinko paistaa, praanaakin on liikkeellä yllin kyllin. Siitä osaltaan johtuu se, että yleensä ihmiset kokevat olonsa hyväksi, keveäksi ja iloiseksi aurinkoisina päivinä. Jos omaa vahvan energian (eli ei tarvitse välttämättä praanatankkausta) tai kokee praanan liian voimakkaana (eli omaa matalat värähtelyt kehossaan ja aurassaan), aurinkoiset päivät voivat nukuttaa, masentaa ja imeä kuiviin.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: meimi - 07.09.2010 07:35:04
Muistan, kun olin pikkulikka, katselin taivaalle kirkkaana kesäpäivänä ja näin tuota Praanaa.  Sanoin sedälleni, että kun katson taivaalle, näen tähtien leikkiä.  Setä oli huolissaan, ja sanoi, voitko likkaparka huonosti, jos näet tähtiä?
 ;D


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Corvus Leonis - 07.09.2010 10:55:29
Mun aura palaa tiettävästi strobovaloilla. :-\


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 07.09.2010 11:26:04
Älä mitään, Tuikkunen - en minäkään näe niitä fyysisesti :D Itseasiassa en tunne ketään, joka näkisi niitä fyysisesti. Niiden aistiminen on tavanomaisempaa.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: minskusi - 07.09.2010 16:10:41
Heips, mihis toi mun postaus siirrettiin?  :D


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 07.09.2010 18:44:20
Tein siitä oman aiheen, jotta saat paremmin vastauksia :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Corvus Leonis - 08.09.2010 10:31:56
Olisi kiva tietää mikä on strobovalo  8)


Semmoinen mikä välkkyy epileptisesti. :laugh:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Jannanne - 13.09.2010 08:31:48
Yritin tuota jälkimmäistä harjotusta, enkä millään saanut onnistumaan sitä, ainut mitä tapahtui niin käteni ympärykset akoivat näyttää niinkuin hehkuisivat vihreänä. Olikohan se sitten minun käsieni aura vaiko mikä...

Tuli tästä mileen, keran anoppi oli kylässä ja näin hänen mahan kohalla vasemmalla, noin navan kokeudella oli semmonen cd-levyn kokoinen pyöreä valkoisena valo, joka vilkkui juuri kuin stobo valo tms. Osaako kukaan sanoa mikä se oli?


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 13.09.2010 11:19:51
Jannanne, lukaisin toisesta kommentistasi, että osaat parantaa käsilläsi. Vihreä on parantamisen väri, joten ihan loogista, että käsiesi ympäristö säteilee vihreää auraa :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Jannanne - 13.09.2010 11:26:11
Aivan, niin tietenkiin juu :) olen aika aloittelija näissä hommissa :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: mouru - 16.09.2010 15:35:32
Tänään matikantunnilla istuin tylsistyneenä, silmät tuijottivat vaan tyhjää kunnes päätin hyödyntää tuon olotilan/tilanteen yrittämällä harjoitella aurojen katsomista. Luin jostain että aurojen näkemisen harjoittelu kannattaa aloittaa värien 'auroista' eli siis kun katsoo jotain väriä niin 'auraksi' ilmestyy sen vastaväri. Uskon tuon kehittävän sitä tapaa jolla katsoa.
  Eli tuijotin vain matikanvihkooni kirjoittamiani numeroita ja sivusilmät havaitsivat kuin havaitsivatkin kaikkea mukavaa. Esimerkiksi pöydällä olleen päärynäjuissipurkin (vihreä purkki) sivuun muodostui vaaleanpunaista utua (: Pian myös opettajan sinisestä tuolista tuli oranssia, sekä punaisen penaalini 'takaa' näkyi vihreää.
  Ja kun olin tuota aikani harjoitellut niin näin opettajan pään ympärillä puhdasta sinistä, n. 5 cm paksuinen, pään ympärillä oleva utu. Pään sivussa oli myös aavistus lilaa, sekä hartioilla haaleeta turkoosia/vihreää :dd Alankohan kohta nähdä auroja silleen kunnolla jos jatkan harjoittelua ?

Ajattelin kyllä jättää tämän kaksoistutkinnon pois sillä en ymmärrä matematiikasta mitään eikä se minua kiinnostakkaan, en ole koskaan ymmärtänyt matikan saloja :/ Mutta tänään tuli ilmeisesti sitten todistettua että kyllä tuostakin matikantunnilla istumisesta jotain hyötyä oli :D


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 16.09.2010 18:17:12
Erittäin hyvä maurimourulainen! Suosittelen jatkamaan samaan tahtiin. Hyvä huomio on se, että näkeminen onnistuu rennossa ja tylsistyneessä tilassa (mieli ei ole silloin tiellä, kun se on "tylsistynyt").


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: mouru - 17.09.2010 10:57:42
Äsken muuten kun olin suihkussa, niin näkyi taas sini-turkoosia väriä jalkojen ympärillä :D Näkyi selvempänä/kirkkaampana kuin ennen. Tänään tajusin että olen myös alkanut nähdä taas niitä väripalleroita joita pienenä näkyi vähän väliä :D
  Ihmettelen vaan että miten olen näin äkkiä (?) alkanut erottaa nuita utuja sun muita paremmin tai näkemään selvemmin...
  Oon käsittänyt niin että lapsena/vauvana kaikki ovat nähneet auroja yms ihan luonnostaan mutta se kyky heikkenee iän myötä, ja kun olen vielä sen verran nuori (16), niin voisiko olla että mun on sen takia helpompi opetella tuo kyky takaisin? Nimittäin aika nopeasti tuon harjoittelun aloittamisen jälkeen (n. 2 viikkoa sitten aloitin sen 'väriharjoituksen') oon alkanut nähdä noita :d


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 17.09.2010 13:32:45
Voi olla sitäkin, että olet nuori. Yleismaailmallisesti vaan ihmisten energiataso nousee ja porukka avautuu enemmän näille asioille. Entisista parapsykologisista ja harvinaisista tapahtumista tulee yhä arkipäiväisempiä :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Pirpukka - 21.09.2010 17:17:43
Kiinnostavaa tietoa auroista :)
Pitääkin lukea oikein ajatuksella kun aikataulu antaa periksi... Yöpöydälläni lukemista odottaa myös kirja auroista. Senkin aikaa tulee vielä!

Noin puolitoista vuotta sitten aloin nähdä auroja. Kokemus oli kyllä vaikuttava  :smitten:
Ensimmäisen kokemuksen jälkeen aurojen näkeminen voimistui ja ajattelinkin, että tätä kykyä tulisi vahvistaa. Ikävä kyllä minulla ei ole ollut aikaa paneutua asiaan, mutta "taito" on onneksi edelleen olemassa!

Olisin kiinnostunut käymään auravärikuvauksessa. Onko kukaan käynyt? Mielipiteitä? Voihan olla, että tässäkin ketjussa oli jo puhetta siitä, mutta kertaushan on opintojen äiti, eikö totta? ;)

Ihanaa syysillan jatkoa kaikille! Villasukat jalkaan ja kynttilät tunnelmaa luomaan, ei anneta sateen haitata!


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 21.09.2010 18:08:29
Minä olen käynyt, oli ihan hauska kokemus! Valitettavasti kuvan ottanut henkilö ei antanut siitä minulle oikeastaan minkäänlaista tulkintaa, vaan jouduin kaivelemaan tiedot itse. Se oli ainoa miinus asiassa.

Koska aura vaihtelee mielentilojen ja kehon tilojen mukaan, kahdesta perättäin otetusta aurakuvasta voi tulla erilaisia, jota ei tarvitse pelästyä. Aurakuvaukseen kannattaa mennä siis omana, hyvänä itsenään ja terveenä :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Pirpukka - 21.09.2010 18:44:10
Kiitos AthaMaarit!

Missä päin kävit kuvauksessa?
Tiedän, että Helsingissä on ainakin yksi paikka missä on tuo kyseinen laite. Mielestäni siellä saa mukaan myös kirjallisen tulkinnan.

Olen vielä rookie täällä foorumilla, eli en ole varma saako täällä mainostaa paikkoja... Siksi kirjoitin paikasta kai turhankin epämääräisesti ;)Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Witch-83 - 21.09.2010 20:38:14
Minä olen käynyt aurakuvauksessa, mutta se ei ollut se semmonen missä minä olisin valokuvassa. Siinä käsi laitettiin sellaiselle laitteelle ja se sitten tulkitsi minun värini. Sain kyllä tulostetun kuvan missä oli ihmisen keho ja ne minun värit. Sain myös tulkinnat kirjallisena, mutta tämä tulkitsija myös itse intuitiollaan katsoi auraani ja puhui tulkintojaan. Olen kertonut tästä enempi aurasi väri ketjussa.

Syysiltoja sinnekin!

T: kynttilän valossa tunnelmoija  :)


MUOKS. Kiikutin linkin joka vie suoraan ko viestiini
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=208.msg286606#msg286606


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Jannanne - 22.09.2010 15:02:35
Olen nyt tehnyt noita testejä, ja alkanut katsella maailmaa vähän uusin silmin ;D En vain millään saa tuota jälkimmäistä harjoitusta onnistumaan, en sitte niin millään. Kaikkea kummallista siinä paperilla tapahtuu kyllä, pallot on vain puolikkaita siirtyilee, oma käsi hehkuu erinvärisenä, mutta ei se mitä pitäis, eli lisää harjotusta :) Tavaroilla kyllä näen auroja, iltaisin kun nukutan poikaani, niin silmäilen huonetta, ja siellätäällä näkyy tavaroiden auroja, väristä en vain ole niin varma. Onko muillakin niin, että tavaroista näkee helpommin kun ihmisistä? Äsken sitten katselin poikaani jolla on keltainen paita päällä, ja hänen takaraivonsa näytti ihan violetilta, eikös ne olleet ne väriparit. On se taito selvästikkin jossain, vielä kun osais käyttää sitä oikealla tavalla. :uglystupid2: Iltaisin myöskin kun menemme nukkumaan niin silmäilen miestäni sivusta, valkoista seinä vasten, kyllä sielä aina jotain värejä vahingossa näkee, joka kerta ne on näyttänyt kelta-oransseilta väreiltä hänessä.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: mouru - 23.09.2010 15:26:12
Tänään koulussa oli taas aamusta niin väsyttävää että nukahtaminen kävi lähellä sitä opetusta seuratessa........ Aloin siinä sitten katsella opettajan auraa jos jotain näkisi :d Se oli semmoinen vaalean turkoosi ja käsien kohdalla oli aika leveä utu.... Johtuisiko siitä se että tämä heiluttelee niitä käsiään paljon puhuessaan ? :D Hartioilla tällä näkyi aavistuksen verran vaaleanpunaista (:
  Yritin myös katsoa muiden luokkalaisten auroja mutta jätin sen yrityksen siksiin koska en nähnyt mitään (johtuiskohan juuuri tuosta yrittämisestä...), enkä viittinyt alkaa tuijottaa :D Opettajan tuijottaminen oli sinänsä helppoa kun kaikki muutkin tuijottivat häntä kun yrittää selittää/opettaa siinä (;


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Witch-83 - 23.09.2010 20:49:15
Siitä se tuo naaman värikin johtuu, kun ihmisen aura alkaa punastelemaan niin heijastuu sitten päähänkin..

Ilmeisesti mä oon vihreä kateudesta jos noin ajatellaa...  ::)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 24.09.2010 00:47:49
Rakastuminen näkyy aurassa punaisena ja hienona elementtinä sinuun käy vielä sanonta "Rakkaus antaa siivet" :)

Cooper puheli enkelikirjoissaan, että ihmisillä on enkelisiivet, yleensä yksi pari, mutta voi olla enemmänkin.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: mouru - 24.09.2010 18:33:38
Cooper puheli enkelikirjoissaan, että ihmisillä on enkelisiivet, yleensä yksi pari, mutta voi olla enemmänkin.

Tällaista en ole ikinä kuullutkaan ! :o Onko nuo siivet kuinka "helposti" nähtävissä? Entä mikäs tuo kirja on nimeltään ja löytyykö ihan kirjastosta vai pitääkö ostaa ?  :smitten:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: minskusi - 24.09.2010 20:29:13
En nyt ole ihan varma mihin tää kysymys kuuluu, joten ajattelin sitten kysästä täällä kun olen täältä saanut ystävällisiä ja mukavia vastauksia :) Eli, olen miettinyt että näkevätkö kaikki praanaa? En ole kehdannut kysyä keneltäkään kaverilta tätä, jos sitten täältä sais "asiantuntijoilta" vastauksia. :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: mouru - 25.09.2010 12:30:06
Cooper puheli enkelikirjoissaan, että ihmisillä on enkelisiivet, yleensä yksi pari, mutta voi olla enemmänkin.

Tällaista en ole ikinä kuullutkaan ! :o Onko nuo siivet kuinka "helposti" nähtävissä? Entä mikäs tuo kirja on nimeltään ja löytyykö ihan kirjastosta vai pitääkö ostaa ?  :smitten:

Itse ainakin tunnen ja aistin nuo enkelinsiivet jotenkin energiakehossani, vaikkei edes katsoisikaan.
Ja tässä jokin aika sitten aistin niissä sellaista hopeanharmaata väriä, jopa sellaista mustaakin.
Mutta ainakin tällä hetkellä tuntuu kaikkein eniten vetoavan sellaista kultaista väriä, tai kultareunaista väriä valkoisin siivin.
Sitä on hieman vaikea selittää, jos ei ole omaa kokemusta, mutta se on jotain sellaista "jännää kihelmöintiä" mikä jatkuu jonnekin muutamien metrien päähän omasta kehosta suuntaan jos toiseen.

Ehkä se voi olla sitäkin, jos itse virittäytyy jotenkin enkelitasolle, niin se tulee sitten mahdolliseksi tuo aistiminen.
En silti oikein tiedä että miten ihminen kokee yleensäkään enkelit, tai että olemmeko me ihmiset kaikki enkeleitä, kenties henkimaailmassa kaikki kykenemme muuntautumaan enkeleiksi jos vain haluamme, ja miksei sen voi kokea myöskin täällä maailmassa, mutta jotenkin enkeleistä puhuminenkin tuo jotain suurempaa turvallisuutta ainakin. :)
Ehkä se on se muisto sieltä täydellisestä rakkaudesta.

Hmmm.. On kyllä todella mielenkiintoista ! :D Pakko alkaa hieman tutkiskella asiaa. Ehkä ensimmäiseksi pitää 'tunnustella' asiaa ja sitten kun ne siivet on 'löytynyt' niin voisi kokeilla katsomistakin jossain vaiheessa... :d

Ja tuohon enkeliasiaan olen myös ajatellut vähän niin että kaikissa ihmisissä varmaan piilee se 'enkeli' sisällä mutta se on varmaan vaan hankala löytää :) Mutta sitten kun sen löytää niin saa varmaan tuntea taas täydellisen rakkauden eikä asiat joita on ennen murehtinut haittaa enää...

Jooo ja en nyt tarkoittanut niitä siipien löytämistä tässä, vaan sen 'enkelitason' :D :D

Tämä oli siis minun teoriani ei kannata välittäää siitä jos ei tunnu oikealle (;


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: terhi5 - 03.10.2010 11:07:33
Kiitos tuosta aurapaketista. Mua on jo vuosikymmeniä kiinnostanut aurojen näkeminen, mutta todennäköisesti aika ei ole ollut siihen valmis, koska niistä tietoa ei ole eteeni tupsahtanut. Nyt kuitenkin silmiini osui tuo tietopaketti ja olen aivan innoissani ja joo sitä sinistä näkyy, mutta ei vielä enempää. Haluaisin kuitenkin tuosta kursseille mennä ja hyvää kirjallisuutta lukea, joten onko ehdotuksia mihin ja kuka järjestää aiheesta kursseja ja mistä kirjasta olisi hyvä aloittaa ja suomeksi siis, kielitaitoa aika lailla nollassa.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Witch-83 - 03.10.2010 12:24:21
Itse luin Ted Andrewsin Aurat. Lainasin kirjastosta, mutta ainakin Unio Mystica myy hintaan 16,50 ko kirjaa. www.uniomystica.fi


Omassa auran näkemisessä on kehitystä!  :) Yksi ilta kun tooosi paljon veetutti ja ärsytti, nii auraani katsoessa kaikki muuttui oranssiseksi ja aavistuksen punervaksi. Kun myöhemmin rauhoituttuani katsoin uudelleen, nii oli taas tavalliset vihervä, turkoosi ja sininen. Edistystä siis tapahtunu, kun värejä on tullut lisää.  8)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: jObi - 04.10.2010 20:27:31
Lainaus käyttäjältä: Kysymyksiä aurasta;10600796
Millaisia asioita aurasta pystyy näkemään? Mitä esim. värit tarkoittavat? Onko jokaisella pysyvänä värinä jokin tiettyväri kautta elämän? Miksi kaikki eivät näe auroja?

 

 
Lainaus käyttäjältä: ??;10584412
Hei,

 

Kiitosta vaan viestistä. Mikä tuo pieni muutos on mikä tulee 2011? Tämä työ mitä nyt teen ei innosta, mutta onnellinen olen että on työtä. Piti vielä kysymän mitä se ruskea väri aurassa meinaa ja onko tuo pääväri turkoosi vai sininen?

 

 Jotakuikin tältä näyttää SE PÄÄFÄRI >

Oliskohan tää lähempänä = EI sellasta löydy?

NIIN seon sinisempi & niinsanotusti > TERÄVÄN vaalean sininen = Sähön sininen, nämät ovatten liian vihreitä?

1) Pää färi = SE sähön sininen, koska siinä AIURASSA on hyvin pieni "virta" = Amppeereita, taas voltti määrä on suuri = Siksi "hankaus" sähöstä saa aikamoisen tärskyn, SEON sitä Pyhää Henkeä eli > 80%:sti SEON sitä Färiä ¤

2) On oranssi ja sitä on yleensä pieninä "hahtuvina" pään sivustoissa & merkitsee jotain

propleemaa/tressiä SEkä SEn kaltaista "tilaa" ¤

3) Punainen, SEON jo pahempi juttu, SE = vakavan puoleinen häiriö henkisellä puolella ¤

4) Musta = Kuoleman/vakavan sairauden merkki ¤

5) Ruskea = SE Sinun kysymä "tahriintumisen" merkki & merkkaa jotain menneestä "pahasta OlOsta" = Usein ollut aikaisemmin punainen tai oranssi = siis "historiallinen" merkki & kertoo paremmasta ajasta, SE häipyy vähitellen poies ¤

6) Vihreä = hyvin harvinainen Färi, SEON erikoisen ihmisen mertkki = EI ole keskinkertaisuus/normaali ihminen, vaan yleensä on muita kanssakulkijoitaan älykkäämpi & luonnollisesti LUOJAN LUOMAA arvossa pitävä/vaalija ¤

7) Kullan färinen = Todella harvinaisuus, SEON sitä aatelis hommelii = yhden olen nähnyt & Hän

"DEBORA" = Lähettiläs tulevassa ¤ UUSI AIKA ¤ Projektissa, SEON "Jaana" myöskin, jos luet tätä, niin päästä oikein riemuisa kiljahdus, eiks vaan ¤

8) Hopean "sininen" = merkki äkkipikaisesta henkillöstä, voi "vahinGossa" vaikka tappaa jonkun, menee suuttuessaan ULA:lle eli MOPO karkaa käsistä hetkellisesti = Järjen/kontrollin katkos, SESEON paha juttu SE ¤

9 ) AUKOT AURASSA merkitsevät jonkin puuttumista tai jonkin ELIMEN toiminnan lamaantumista = usein fyysistä@henkistä laatua,

virtapiirssä katkos, sekös haittaa elämätä tätä ¤t. timO & jObi@SM.fi

 

THE END


JOtta näkisi AUROJA = "TEHTÄVÄ SINUN KAUPAT TAIVAHISTEN KANSSA & ELETTÄVÄ "RAJOITETTUA" Elämätä elikkä minä ¤ en saa; pOlttaa TUPAKKAA; en saa nauttia ALKOHOLITUOTTEITA; en saa pelata UHKAPELEJÄ; en saa VALEHDELLA tietOiSEsti & muutenkin ELELLÄ IHMISIKSI, tää On mun perusta, muilla NÄKIJÖILLÄ = ihan OMANSA Ohjeistus SEkä SE että ¤ EI AINA NÄE ¤ Vaan sillOin kun SEON "tarpeellista" > SEON aivan sama OnkO "NÄHTÄVÄ" missä hyvänsä > Peilin & TV:n välitykSEllä EI NÄE = En siis minä NÄE? ¤Jotakin 0,002 % näkee AURAN, mutta < puOlet "TERÄVÄSTI" & siittä jOukOsta "KAUKOKATSANTOINELLA" SuOmessa nOin < 7 henkilÖä > kOkO maailmassa tuhansia & taas tuhansia = Alkukantaisissa HEIMOISSA niitä näkijÖitä riittää, mutta SE  # POPPAMIES # = SE kaikkein paremmin näkevä > Neet juOvat vielä "LIEMIÄ" jotka vilkastuttavat AIVOTOIMINTAA" = HUUMEITA = Siksi sanOnkin meneväni välillä "OOPPIUM piipulle"  ¤ # §t. timO & jObi ¤


^^


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: jObi - 04.10.2010 21:10:10
                             

             
TERVEISET lähettää # jObi > ArkiEnkeli ¤ Riemuikas Kaikkinensa # > (jObi ArkiEnkeli = UUSI TITTELI timOn) > Rakastaa Sinuakin Ylitte Syrämmensä kyllyyden & vierittää ISON sammalOituneenkin      "K I V E N"
pOies sieltä päältä & sisältä Sinun rinnan, niin että OlOsi paranOO Oikkein kamalasti = K A H I A S T I kOvin & kOhisten meet kOhti parempia AIKOJA > jOka On nyten suuri helpOtus Sinulle & I H A N A T A  Elämätä saat jatkaappi = OOt tulOssa RiemusaatOssa ENKELIN huOmassa jakamahan jakamatOnta Ossuuttas muillekkin KANSSAKULKIJOILLESI ¤

KYLLÄ HERRA OMISTAAN HUOLEN PITTÄÄPI > ¤ # V  §

Aamen, Aamen

THE END


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 05.10.2010 11:41:45
Tasapainoinen elämä kuuluu toki siihen, että auroja on sitten helpompi havaita ilman, mutta esimerkiksi alkoholin nauttiminen silloin tällöin ei vaikuta selvänäkökykyihin  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Aikuinen Nainen - 16.10.2010 11:41:34
Osaisiko joku kertoa miten tulkitä tämän vuotinen aurakuva värini?
Pääväri indigon sininen ja vaalean sininen, lilaa hieman hartiakorkeudessa ja pään yllä valkoinen.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Jannanne - 16.10.2010 13:07:12
hmm, voiko savupiipulla olla pinkki-violetti aura?? :O eilen olimme læmmitelleen takkaa ja menin nukkumaan yløs, savupiippu lævistææ makuuhuoneemme, katselin sitten piippua ja næytti siltæ kun se olisi ollut aivan piipun vierestæ pinkki ja sitten ulompaa violetti. Onko edes mahdollista?


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 16.10.2010 20:41:01
Esineillä on myös aura. On siis mahdollista. :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Fiona - 24.11.2010 13:49:32
Anteeksi tyhmä kysymys, mutta onko siis niin, että kukaan ei pysty sanomaan aurani väriä ilman, että näkisi minut tai kuvan minusta? Haluaisin kovasti tietää aurani värin. ???


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 24.11.2010 18:20:32
Kyllä varmasti selvänäkijä pystyy sen näkemään - pystyyhän hän näkemään sinusta asioita muutenkin ilman tapaamista tai kuvaa :) Lisäksi hyvillä selvänäkijöillä on enemmän tai vähemmän vankka side henkioppaaseen, joka auttaa tulkintojen tekemisessä. Henkiopas pystyy etsimään tietoa ja välittämään sen näkijälle, joka välittää sen asiakkaalle. Hengen tasolla ei ole välimatkoja tai fyysisiä esteitä.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Fiona - 24.11.2010 22:33:21
Kyllä varmasti selvänäkijä pystyy sen näkemään - pystyyhän hän näkemään sinusta asioita muutenkin ilman tapaamista tai kuvaa :) Lisäksi hyvillä selvänäkijöillä on enemmän tai vähemmän vankka side henkioppaaseen, joka auttaa tulkintojen tekemisessä. Henkiopas pystyy etsimään tietoa ja välittämään sen näkijälle, joka välittää sen asiakkaalle. Hengen tasolla ei ole välimatkoja tai fyysisiä esteitä.

Kiva kuulla! Kiitos vastauksesta!  :smitten:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Pezzu - 11.12.2010 23:13:44
Kiinnostuin auroista reilu viikko sitten, ja olenkin tehnyt epäsäännöllisen säännöllisesti harjoituksia aurojen näkemistä ajatellen. Päätin sitten tänään yrittää nähdä kädestäni auran ja onnistuinkin siinä melko hyvin. Katsoin auraa ensin kermanvalkoista kaappia vasten ja näin käteni auran hailakkaan vihreänä (muistaakseni). Sitten kokeilin vaaleaa puulattiaa vasten ja onnistuin näkemään auran keltaisena. Kolmanneksi kokeilin tavallista valkoista paperia vasten, jolloin näin (oman tulkintani mukaan) turkoosia. Mikä voisi aiheuttaa sen, että auran väri vaihtelee noin?
Mielenkiintoista auraa katsoessani oli se, että huomasin käteni ääriviivojen häviävän. En erottanut enää yksittäisiä sormia, vaan kaikki sulautuivat vähän kuin yhteen. Siitä tuli mieleen sellainen energia kimppu tai jotain sellaista.  :) Näin selvänä ainoastaan kiintopisteenä toimineen sorpenpääni. Välillä jokin sormi hävisi jopa kokonaan.
Ennen auran värin näkemistä ja edellä kuvailemaani käden haalistumista huomasin näkökentän kirkastuvan, niin etten nähnyt osaksi paljoakaan. En oikein osaa kuvata sitä tilannetta tuota paremmin...  :-\


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 12.12.2010 01:09:17
Tausta kannattaa pitää valkoisena, koska muuten taustan värit vaikuttavat silmien hermostoon. Esimerkiksi sinistä vasten silmät rekisteröivät sinisen vastavärin oranssin, punaista vasten taas sen vastavärin vihreän jne. Tämä on ihan perusväriopillinen fakta :)

Lisäksi aura elää ja muuttuu koko ajan!


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: jenjen - 13.12.2010 13:13:32
Oompas täss nyt harjoitellut käsieni kanssa muutaman päivän, ja olen saanut näkyviin sellaisen vaalean sini-vihreän aurantyngän  :D Välillä paremmin, ja välillä huonommin. Peilistä katsoessa en kyllä näe mitään....  :( Paitsi sen valkoisen renkaan. Huomasin juuri, että auran saa näkyviin helpoiten luonnonvalossa, että ei kun pihalle vaan testailemaan  ;)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: härdelia - 24.01.2011 11:42:01
Kävin muutama kuukausi sitten terveyskeskuslääkärin juttusilla loppuunpalamiseni vuoksi ja kerroin muiden asioiden lisäksi lääkärille näkeväni "värikkäitä valoja", ikäänkuin olisin katsonut kirkkaaseen valoon ja sen jälkeen muualle, ja kerroin näin tapahtuvan täysin ilman, että silmät altistuvat valolle. Lääkäri totesi tämän olevan täysin normaalia, eikä oikein ymmärtänyt mitä tarkoitin. Kyseli vain, kuulenko ääniä tai näenkö ihmisiä, jotka eivät tunnu kuuluvan ympäristöönsä tai tuntuuko minusta, että minua vastaan on meneillään suuri salaliitto, puhutaanko uutisissa minusta ja muuta sellaista...  ;D :idiot2:

Olen aina, lapsesta saakka, kokenut aistivani voimakkaasti muiden ihmisten energiat, tuntemukset tai aikomukset ja jopa kokenut fyysistä pahoinvointia joidenkin ihmisten lähettyvillä. Minua vaivaa myös usein tunne siitä, etten ole yksin, vaan lähettyvilläni liikkuu paljon "ylimääräistä".  Kokemuksia on monenlaisia, rajattomasti. Lapsena näin alussa kuvailemiani valoja ihmishahmoina. Eli valohahmot tapasivat hääriä sänkyni ympärillä ja lapsuudenkotini eteisessä, johon sängystäni oli suora näköyhteys. Muistan, etten tuntenut suurta pelkoa, lähinnä ihmetystä.

Alan uskoa, että todella pystyn näkemään auroja, energioiden ja tunnetilojen aistimisen lisäksi. Voiko olla näin!? Mistä muusta voisi olla kyse?

Olen täysi amatööri ja tyhmyri ja vasta viime aikoina alkanut yhdistää kokemuksiani henkimaailmaan. Tahtoisin kokemuksilleni edes jonkinlaisen selityksen. Auroja, henkiä, enkeleitä - vai silkkaa höpöhöpöä ja mielikuvitusta?  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 24.01.2011 23:55:21
Ihan normaalilta kuulostaa :) Ihmisten pitäisi vain tajuta sellainen pieni seikka kuin - sinä et ole kehosi, sinä olet sielusi. Me olemme henkiolentoja kehojen kanssa, emme kehoja joilla on henkinen puoli.

Henkimaailma on kaikkialla ja sen aistiminen on aivan normaalia. Se ei ole "tuolla jossain" vaan tässä näin. Mitään muuta ei olekaan kuin henkimaailma :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: beaivvás - 08.02.2011 19:35:21
Huhhui, luin kaikki tämän viestiketjun kymmenen sivua!  :) Rupesi siinä määrin kiinnostamaan, että olen harjoitellut noilla aiemmin mainituilla tavoilla. Peilistä itteäni oon kytänny harva se ilta. Mutta musta tuntuu, ettei sitä näe pakottamalla - ainakaan minä. En kertakaikkiaan onnistunut näkemään muuta kun sen väkinäisen harmaan minikehän.  :D Mutta myöhemmin olen kuitenkin luultavasti onnistunut näkemään oman aurani pariin otteeseen. Kummallakin kerralla se välähti hetken sen kummempia edes auran kattomista yrittämättä. Ja silloin tajusin, että: hetkipieni, ainahan oon näitä pienenä nähnyt!   :laugh:
Ekalla kerralla näin pään ympärillä keltaisen auran, joka sitten olkapäitä myöten muuttui enemmän vihreäksi. Toisella kertaa näin käsieni ympärillä voimakkaan sinisen. En osaa kyllä pahemmin tulkita itse mitä eri värit aurassa merkitsevät, mutta mitä olen jostain lukenut, niin eikös sininen viittaa luovuuteen?  :)

Ainiin ja joku mainitsi jollain sivulla siitä käsiharjoituksesta. Että voi tuntea energian virtaavan käsien välissä, kun kämmeniä liikuttaa hitaasti toisiaan vasten ja sitten toisistaan poispäin. Testasin sitä ja kun aina kun alan viemään kämmeniä toisiaan kohden, tuntuu niinkuin joku ihme voima imaisisi ne yhteen! Ja poispäin liikuttaessa se sama voima pukkaa ne erilleen.  :o  Säikähdin ensialkuun ja kokeilin sitten uudestaan niin, että koetin pistää vähän vastaan sille ihme magneetille, mutta sama toistui joka kerta. Kuvittelenko vaan, vai voiko noin oikeasti olla?  :D


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 08.02.2011 21:07:03
Nyt sitten chakrat balanssiin! (http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=19078.0)-ketjussa meillä on listattuna chakrojen värit. Minusta värien koodit henkitasolla ovat yhteiset, olipa kyse auroista tai chakroista. Sieltä voi käydä kurkkimassa alustavaa infoa :) Chakrassa sininen on henkisyyttä, varmasti myös luovuutta. Vihreä on parantajan väri.

Jokaisella ihmisellä virtaa luonnostaan energiaa ulos käsistä ja jaloista, joten tuntemasi energiavirta on normaalia. Jos sitä ei ole, sitten pitää huolestua - silloinhan sitä pitää olla kirjaimellisesti kuollut :D :D Uskoisin, että erityisesti luovilla ihmisillä energia virtaa käsistä ulos voimakkaammin, samoin parantajillehan se on elinehto, että käsien energiakanavat ovat auki :) (sillä erolla, että parantaja ei jaa energiaa itsestään vaan kanavoi energiaa käsiensä kautta muualta)Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Tillchen - 05.04.2011 08:13:49
Hei, olen uusi palstalainen ja uusi "herännäinen"

Kiinnostaisi tietää kuinka värejä muutetaan. Eli siis jos katsottavan paita on sininen ja auraksi tulee oranssi niin kuinka saan selville auran todellisen värin?


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Upsila - 29.04.2011 11:51:28
Päätin tulla jättämään tänne kommentin, kun olen lukenut tätä ketjua aika pitkälle ja harjoitellut etusivulla olevia ohjeitakin, joka auttoi hyödyllisesti minut alkuun.

Auroja en ole tainnut ennen nähdä, mutta luultavasti vain siksi, että kykyni oli piiloutunut oikein syvälle kuoreen. Tietämättömänä aloittelijana kuitenkin sain yllättyä positiivisesti, kun kokeilin etusivun ohjeita apunani ja pikkuvelikin oli kätevä apuri. Aluksi näin vain läpikuultavan valkoisia auroja, mutta harjoiteltuani useaaseen otteeseen peilin ääressä ja omia sormia katsellessa; huomasinkin, että eräänä päivänä peilin ääressä, että kaulani kohdassa oli kellertävää sävyä (sehän viestitti iloa ja onnellisuutta muistaakseni? Olin silloin juuri sinä hetkenä tosi iloinen, ihana tunne viipyili useana päivänäkin). Eilen käteni taas hohtivat sinisenä ja sinisestä kynästä näin keltaisen auran.

Valkoista taustaa vasten näkyy kieltämättä tosi hyvin, vaikka joskus tuleekin päiviä, että keskittyminen ei riitäkkään tarpeeksi. Minulle käy niin yleensä, että kun yritän katsoa keskittyneesti, silmäni saattavat vahingossa siirtyä sivuun kohteesta ja on aloitettava alusta. Yritän pitää kyllä aina katseeni kohteessa, mutta silmät aina sattuu vilkuilemaan sivulle tarkistellaakseen auraa tarkemmin sivusilmän tarkkailusta huolimatta. Mutta harjoittelemallahan se oppii ja kehittyy! :)

Pitääkin joskus käydä aurakuvauksessa, mutta tällä seudulla ei taida sellaista olla valitettavasti kuitenkaan.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: unelmassa - 28.06.2011 23:02:58

 Mulla on kuulemma sininen aura ja siinä sitten lisäksi ripaus oranssia.. :D

       Oon sen kyllä aavistanu.. :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: sherry - 01.07.2011 20:32:10
Löysin muutama viikko sitten tämän ketjun ja pakkohan se oli saman tien kokeilla noita etusivun ohjeita auran näkemiseen. No, se kokeilu jäi pariin kertaan kun lopulta unohdin koko aiheen. Tänään sitten taas kokeilin katsoa peilin kautta omaa auraani, ja voi ihmettä kun mun pään ympärillä näkyikin jotain! :o Keskitin katseeni Kolmanteen Silmään ja sain pääni ympärille näkymään suht selkeän, vaalean/kirkkaan... jonkin. Kovasti haluaisin uskoa, että se on aura, mutta pelkään että sittenkin näin omiani ja kuvittelin kaiken.

Sinänsä jännä, miten helposti onnistuin näkemään tuon "auran". Mulla on näössä jo muutenkin vikaa sen verran, että tarvitsen lukulasit ja silti joudun vähän skarppaamaan että näkisin asiat selkeämmin (ehkä uusien lasien hankinta olisi paikallaan ;D ). Nyt mun ei tarvinnut kuin antaa silmieni "rentoutua" ja tuijottaa sitä Kolmatta Silmää, niin johan alkoi tapahtua :smitten:
Ehkä mulla sittenkin on luontainen kyky nähdä auroja, mutta se on vaan ollut siin syvällä piilossa, että sen löytäminen kesti näin kauan... Mutta ehdottomasti täytyy jatkaa harjoittelua tästä eteenpäin! ->


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Peto81 - 09.08.2011 17:58:15
Siis ihan käsittämätön oivallus kun tätä ketjua aloin aamulla lukemaan! Ne olivat siis auroja millä joskus lapsena leikittelin kun oli tylsiä hetkiä..!  :D Muistan että tuijottelin ihmisiä ja esineitäkin(!) ja sitten niistä heijastui hassuja värikuvioita. Joskus niitä leijaili näkyvillä ihan ilman katsomistakin. Saatoin (ja saatan näköjään edelleen, muutama harjoitus pitkin päivää ja sieltähän se löytyi, voi jukra!  :smitten: )
napata sen värin/värit jotenkin silmiini ja siirtää sen jonnekin, useimmiten juuri seinälle nähdäkseni sen paremmin. Vaikea selittää, mutta esim. tuossa kun tuota oman auran katsomista harjoittelin niin ensin katson siis tuohon kolmannen silmän kohdalle itseäni, mutta sitten täytyy katsetta siirtää vähän ylöspäin ja "vapauttaa" väri nähtäväksi sinne. Tuntuu kuin jokin painaisi otsalta silmiä kiinni ja ainakin nyt näin alkajaisiksi niin aikamoisen päänsäryn tuohon otsalle kyllä sain. Tuttu tunne kyllä sekin, vähän sama tunne kuin olisi lapsena pitänyt silmiään kauan ihan kierossa, mikä oli suurinta huvia muistaakseni joskus..  :)

Ja kauhia kun pelästyin tuolta ykkössivulta tuota valkoisen värin kuvausta, onneksi muiltakin löytyi kokemuksia valkoisesta aurasta, positiivisia. Minä nimittäin "näen" kaikki nuo lapseni aina valkoisina, tai oikeastaan läpinäkyvänä valona, kristallin tapainen "väri".. Varsinkin keskimmäinen tytär, reilu 2v säteilee sellaista kristallivaloa välillä ihan silmistään saakka.  :smitten:  Vanhimman, kohta 4v tytön auraan sain vähän myös tumman kirkasta (haasteellista sanoittaa värejä!) keltaista, melkeinpä kultaa voisi sanoa. Itselleni sain sinisen valkoisilla reunuksilla. Tosin sain nämä värit näkymään ihan vaan tuohon päälaen ja kasvojen ympärille vasta, sitten tuo otsaa painava tunne pakotti sulkemaan silmät tai kääntämään katseen pois.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Ishira - 14.08.2011 16:49:51
En ole varma onko näkemäni värit auroja. Näen siskoni ympärillä todella ohuen (ihan ihoa myöten menevän, todella voimakkaan sinisen) "auran" joka ikään kuin vaihtaa paikkaa  ;D esim: pään vasemmalta puolelta toislle. Toivottavasti ymmärsitte.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Gisella - 25.10.2011 22:00:48
En ole varma onko näkemäni värit auroja. Näen siskoni ympärillä todella ohuen (ihan ihoa myöten menevän, todella voimakkaan sinisen) "auran" joka ikään kuin vaihtaa paikkaa  ;D esim: pään vasemmalta puolelta toislle. Toivottavasti ymmärsitte.

Minäkin olen alkanut nähdä tällaisia, enemmän tai vähemmän jo vuoden ajan näkynyt. Sen jälkeen, kun tein ensimmäisen kerran tuota ekalla sivulla mainittua peiliharjoitusta. Osaisiko joku sanoa, mitä nämä ovat? Aura tai osa siitä? Vai kenties energiakenttää..? Muilla näen aina turkoosia, itselläni usein enemmän vihreää.  Miksi en näe muita värejä?

Edit. Jahas, katselin äsken energiaa peilin kautta ja vihertävä väri näyttäisi vaihtuneen kirkkaaksi, hieman kellertäväksi väriksi.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Upsila - 26.10.2011 14:00:13
Palaan tänne hieman päivittelemään, että auranäköisyyteni on kehittynyt uskomattoman paljon siitä, kun ensimmäistä kertaa kunnolla harjoittelin. Alkuaikoinahan värit olivat minulla lähinnä kuultavia ja haaleita, mutta sitten rupesin näkemään erilaisia värejä vain enemmän ja voimakkaammin - vaikkapa ohimennenkin, niin huomaa esineiden auran värin yllättäen tai kun jää tuijottamaan jonnekkin kauaksi.

Huomasin muuten eilen, että aurani vaihtoi väriä violetiksi sen jälkeen, kun tein Diana Cooperin - Ihanat enkelit - kirjassa olevan harjoituksen (arkkienkeli Mikaelin avulla oma kurkkuchakran kehittämisen)! Yleensä aurani ovat siinä ohuen vihreessä, keltaisessa ja sinisessä, mutta harjoituksen jälkeen huomasinkin peiliä katsellessani, että kasvoissani oli ainakin violettia.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Coricopat - 06.12.2011 17:29:24
Olen tähän mennessä aina luullut että minulla on silmissä vikaa, kun näen värejä ihmisten ja asioiden ympärillä. Heräsi kuitenkin muutama kysymys, joihin olisi mukavaa saada vastaus mikäli joku osaa vastata :)

Yritin tuota oman auran näkemistä ja onnistuinkin saamaan näkyville turkoosin auran. Sitten luin tuosta " Punainen synnyttää turkoosin auran, turkoosi punaisen auran". Minulla on punainen tukka. Voiko siis olla että näkemäni aura oli hiusten aikaansaama? Mistä sen voi tietää? Ja jos näin on, miten voisin nähdä sen oikean oman aurani?

Toinen juttu, mikä mieleen tuli liittyy taustan väreihin. Eli kuinka voimakkaasti taustan erilaiset värit vaikuttavat/vääristävät näkemääni auraa? Eilen näin eräällä tytöllä erittäin voimakkaan vihreän auran. Taustalla oli hailakan vihreä verho. Oliko taustalla vaikutusta vai oliko tuo uskomattoman kaunis vihreä aura juuri sellainen kuin se todellisuudessa oli?

olen erittäin kiitollinen jos joku osaa vastata : D


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 06.12.2011 19:40:37
On toki mahdollista, että olet nähnyt hiustesi vastavärin turkoosina. Samoin on mahdollista, että taustan värit vaikuttavat. Oliskin hyvä, jos auraa voisi katsoa kauempaa, vaikka valkoista vasten (valkoisella ei ole vastaväriä, koska valkoinen ei ole väri). Jos hiusten väri tuntuu häiritsevältä, voi päähän heittää vaikka pipon ja katsoa, vaihtuuko väri ;D Jos väri pysyy turkoosina, se on aurasi väri. Jos se vaihtuu ja muistuttaa hattusi vastaväriä, olet nähnyt vain silmien verkkokankaalle heijastuneen vastavärin.

Olen ammatiltani kuvataiteen puolelta valmistunut, joten värejä ja vastavärejä ja niiden heijastamia vastavärejä on tullut tuijotettua ;D


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: SontZa - 11.12.2011 14:58:55
Siis. Mulla käy niin, että kun katson jotakuta riittävän kauan ja keskittyneesti, alkaa hänen ympärillään aluksi hehkua valkoista, sen jälkeen muodostuu jokin muu väri. Kun suljen silmäni, näen tämän henkilön muodon ja värin vähän aikaa. Mistä on kyse?


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: AnnaAleksandra - 14.12.2011 23:00:35
Heido    :)     näen muutakin värähtelyjä aurojen lisäksi (esim. ''enkelipallot'', tai muiden korkeavärähteisten energioiden palloja, eli keijuja, elementaareita, yksisarvisten, oppaiden, ylösnousseiden mestareiden enkelipalloja jne), ja mielestäni jos näkee auroja, pystyy näkemään (tai aistimaan) vaikka mitä muutkain, joten aistiiko joku muukin auroja näkevä ihminen täällä toisiakin energioita?  :P
Oletteko koettaneet kuulla myös energioita?

äh en osaa nyt yhtään pusertaa mun ajatuksia tekstiin, mut toivottavasti joku ymmärsi mitä tarkoitin  :smitten:Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Pakolainen - 15.12.2011 10:47:51
Valkoinenhan on kaikki värit ja siten/tai sitten ei ole mikään väri vaan sävy? Musta ei ole mikään väri koska se ei heijasta mitään ja on myös sävy?

Kun on tullut kurkisteltua millin pinnan alle vampirismin kiehtovaan maailmaan, musta aura käy laatuun. It makes sense - I want some.
   En kuitenkaan jaksa uskoa niin kukkaniittyjä, auringonpaistetta ja sateenkaaria täynnä olevaan maailmaan etteikö joillakin ihmisillä olisi sisäisen, Itsen energiansa vaje mikä heijastuu sitten auroihin - tai mustan auran kohdalla pikemminkin heijastaa, imee kaikkea itseensä.

Ainakin kuvittelen nähneeni auroja nuorempana, mutta nyt kun tarkemmin ajattelen, saatan sekoittaa lapsuuden ikävuodet puolen vuosikymmenen tarkkuudella (vaikealapsuus.com selittää kaiken...). Mutta ihan järkeenkäyvältä menneitä muistellen ja ylipäänsä itseään kuunnellessa on se, että aura ei näy siellä, missä sen yrittämällä yrittää nähdä - keskitetty katse, oliko se nyt joku keskuskatse vai mikä, en jaksa ensimmäiseltä topicin sivulta tarkistaa.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 17.12.2011 23:49:27
Valkoista ja mustaa voi esiintyä aurassa (ja ne eivät väriopillisesti ole värejä, vaan valon eri sävyjä). Musta aura tai musta kohta aurassa kertoo tasapainottomuudesta, masennuksesta, jostakin psyykkisestä vammasta tai esimerkiksi siitä, että aurassa on reikä. Reikä aurassa menettää omaa energiaansa ja jaksaakseen ihminen imee tietämättään energiaa muilta. Tällaisen ns. vampyyriauran tunnistaa yleensä siitä, että tavattuasi jonkun tuo toinen henkilö on iloinen ja sinä hyvin väsynyt, vaikka olisitte vain jutelleet. Minulla oli joskus 10 vuotta sitten kaveri, jolla oli vampyyriaura. Hän kärsi ainakin maanis-depressiivisyydestä ja oli tietoisesti valinnut epätoivon ja negatiivisuuden omaksi olotilakseen. Tapaamisien jälkeen hän oli onnensa kukkuloilla ja minä halusin vain mennä päänsärkyni kanssa nukkumaan.

Valkoinen väri aurassa suurissa määrin / kokonaan valkoinen aura on nähty kuolemaa edeltävänä asiana. Olen tavannut ihmisen, joka tapaamisen jälkeen kuoli täysin yllättäen noin 12 tunnin kuluttua. Ensimmäinen ajatus oli, että jokin on vialla, ihan kuin ihmisestä puuttuisi jotain (= auran värit ja energia).

Täytyy muistaa, että väriteoriallisesti musta ja valkoinen eivät ole sen enempää hyviä kuin pahojakaan värejä, mutta aurojen väri ei perustukaan väriteorioihin. Auraväreistä poiketen musta väri yleisesti voi olla hyväkin juttu. Esimerkiksi minulle musta edustaa sellaisia asioita kuin lämpö, pehmeys ja rauha. Sisareni taas ei siedä valkoista millään muotoa, vaikka näin esoteerisesti valkoisen pitäisi olla aivan mahtava väri. Liika valkoisuus voi aiheuttaa levottomuutta ja ainakin apinoilla tehdyissä kokeissa selvisi, että vitivalkoisessa huoneessa pelkästään valkealle altistuneet apinat alkoivat oireilla skitsofreenikon tapaan.

Eli, kaikki ei ole mustaa eikä valkoista ;) Auroissa värikuvaelmat pitävät yleensä paikkaansa eli esimerkiksi musta väri aurassa on huono juttu (aka jokin epätasapaino tai reikä). Se, että rakastaa mustaa väriä ja synkkiä asioita ei sitten taas kerro muusta kuin siitä, että rakastaa mustaa väriä ja synkkiä asioita ja saa niistä jotain tyydytystä ;D


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Pakolainen - 10.01.2012 10:40:23
Väriopilliseen näkemykseen tekstini perustankin. : )
   Sellaiset ihmisethän ovat vallan ihania, jotka päättämällä päättävät olla surkeita. Heidän kanssaan ei voi asiasta keskustella, ja heille on ylipäätään mahdollisesti vaikeaa edes keskustella, kun ainoastaan se voi aiheuttaa energiavajetta.

Voisi ajatella, että valkoinen on lämpimämpi väri kuin musta - siten siis parempi? Tämä kuitenkin sitten sotisi sitä vastaan, että sininen tai vileotti kylmänä värinä ei kuitenkaan auroissa liene huono juttu, eikä vihreä - lämpimän ja kylmän sekoitus.

Aaaah, ihanat osastojen ja sairaaloiden vitivalkoiset seinät... Voi tuudittautua hajapersoonallisuuksiensa petolliseen syliin...  ::)

Ihmiset pelkäävät tuntemattomia asioita. Jos minä vaikkapa pidän mustasta, gootista, näen asiaa satanismissa ja sen sellaista, mitä teenkin - en ole satanisti, mutta muistetaan ettei satanismi olekaan saatananpalvontaa - täytyy muistaa että kyse on vain makuasioista ja tuon satanismin kohdalla täytyy muistaa, ettei se ole synkkää vain koska se on synkkiin raameihin joskus laitettu.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: jjuuso - 31.01.2012 16:51:31
Terve!

Minä näen sellaisen värisevän, vaalean kerroksen ihmisen ympärillä, enimmäkseen juuri pään päällä ja hartioilla. Meneekö se niin, että mitä tarkemmin katsoo yhteen kiintopisteeseen (kolmas silmä), sitä paremmin värin näkee, ja sitä selkeämmäksi aura kasvaa? Toisaalta aura saattaa joillakin ihmisillä olla hyvinkin pieni, näin olen ymmärtänyt... Vaikeaa on vielä välillä päästä oheisnäöllä tarkkailemaan auraa... Lienee treenaamisen puutetta?

Olen nähnyt kaverini aurassa keltaista ja turkoosia, mutta muuten minun on monesti vielä vähän hankalaa erottaa, mitä värejä näen, kun kirkkaassa aurassa, joka tulee ääriviivojen takaa näyttää välillä olevan useitakin värejä...

Kiitos kaikille kokemuksista, on ollut ihmeellistä tajuta, kuinka olen leikkinyt pienenä näillä jutuilla silmieni kanssa. :) Luulin tosiaan aina, että silmissäni on jotain vikaa. :D

Vielä täytyy jakaa semmoinen kokemus, että eräänä iltana kun olin jo mennyt nukkumaan, pimeässä silmieni eteen tuli sellainen vihreä väri-ilmiö, joka pyöri siinä kasvojeni edessä eri muotoja kokeillen. Hetken kuluttua se muuttui siniseksi, ja jatkoi pyörivää liikettä. Eilen sitten kaverini kertoi nähneensä aurassani sinistä ja vihreää. En kertonut tuosta yöllisestä väri-ilmiöstä hänelle vasta kun jälkeenpäin... Mielenkiintoista on, että ne ovat myös kaksi minun lempiväriäni.  :) Osaako kukaan sanoa, mitä tuollainen mahtaisi tarkoittaa?Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Sirkku - 08.02.2012 20:01:39
Tuhannet kiitokset näppärästä ja selkeästä Faktapaketista. Tieto tässä lyhykäisessä mutta selkeässä muodossa on hyvää perustietoa ja helppoa omaksua. Uskon että kokoamastasi paketista on ollut iloa ja hyötyä monelle muulle minun lisäkseni   :smitten:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Hiisitär - 25.02.2012 18:00:43
Katsoin valokuvasta omaa auraani. Kuvani ympärille alkoi näkyä vaalean sinistä ja joku muu punertava värisävy. En kerennyt nähdä tarkkaan, kun viereeni hahmottui pään muotoinen hahmo. Silloi silmä räpsähti ja kaikki hävisi. Oliko tämä niinsanottu suojelusenkeli,opas vai mikä? Yritin vähän myöhemmin uudestaan ja sama hahmo piirtyi viereeni.. :o Suojelusenkeliltä kuulostaisi, jos ei satu olemaan opas tai joku kuollut läheinen, joka liikkuu tiiviisti seurassasi :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Päättymätön Tarina - 04.07.2012 15:13:44
Mulla on valkoinen aura, tai oikeammin helmenvalkea. Enkä ole kuollut näinä vuosina  :D
Mun auraa peittää sinihopea "kuori".

Itse näen auroja, ihan lapsesta asti oon nähnyt. Huvittelin itseäni koulussa katselemalla opettajan ja muiden lasten auroja.
En tiedä muista auranäkijöistä mutta itse näen kaikenlaisia muitakin energioita.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Jarko - 07.07.2012 14:37:39
Haluaisin kysyä tuosta keskittymisharjoituksesta. En varmaan oikeen ymmärtäny mitä piti tehdä kun näen aina vain 2 ympyrää vaikka pitäisi näkyä 4? Pitäisikö tuossa silmien ns. luoda 2 harhakuvaa? Vai onko vasen aivopuoliskoni niin niskanpäällä etten kykene hallitsemaan oikeaa aivopuoliskoa laisinkaan  ???


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Verninia - 22.07.2012 21:31:16
Wou! Kiitos faktapaketista!

Mun tie aurojen kanssa on ollut... pitkä jos jotain. Haluaisin kovasti nähdä ja oppia näkemään auroja, mutta jostain syystä olen saanut vaan pääni kipeäksi yrittämisen jälkeen. Näin luin, että joku muukin kirjoittaneista.

Tätä keskustelua selatessani törmäsin  myös useampaan otteeseen siihen, että on oleellista miten katsoo. Tämä on hyvä oivallus. Nyt kun pari päivää olen taas yrittänyt edetä tässä aura-asiassa olen tajunnut, että olen näkökentässän nähnyt välähdyksiä, mutta pitänyt niitä vaan silmien harhoina. Näen tämän kehon ja esineiden ympärillä väreilevän läpinäkyvän "auran", mutten sen ympärillä värejä. Katsoin tänään peilistä hampaitani ja näin tätä valkoista väreilevää myös hampaideni ympärillä. Väreily erosi muusta väreilystä niin, että hampaiden ympärillä oleva "aura" oli jotain läpinäkyvän ja valkoisen väliltä. Näinkö harhoja?? Onko hampaidenkin ympärillä oma kenttä? Toisaalta miksi ei?

Sain myös tätä keskustelua selaamalla kysymyksen pitkään auki olleeseen asiaan!! Oon pitänyt silmien harhana myös näitä valoisalla ilmalla näkyviä ryhmässä liiteleviä palloja joita olen nähnyt lapsesta lähtien. Viisivuotiaana mua käytettiin jopa silmälääkärillä tämän takia, ja yllätysyllätys näöstä ei löytynyt mitään vikaa. Lääkäri totesi, että lapsella on vilkas mielikuvitus.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Wipi - 25.07.2012 14:17:37
Piti itsekin tekisteröityä, että pääsin kiittämään loistavasta faktapaketista.

Löysin ohjeet tänään aamusta ja kahden ensimmäisen harjoituksen jälkeen tässä paria tuntia myöhemmin koitin katsoa käteni auraa valkoista paperia vasten ja jo vain näkyi jotain! Näin valkosinertävää hohdetta, mutta alue ei ulottunut vielä kovin kauas kädestä poispäin. Koitin tavaroillakin ja niissäkin näen valkosinertävän auran. Vielä en pysty näkemään auraa ilman taustaa tai näe muita värejä, mutta uskon taidon tästä kehittyvän harjoittelun myötä. :) Tuosta katselusta tulee kyllä mullakin vähän pää kipeäksi otsan ja silmien alueelta, juurikin sillä tavalla kuin olisi pitänyt silmiään kierossa vaikka ne eivät kierossa olekaan auroja katsoessa. Eli onko pääkipu vain jotain harjoituksen puutetta tai silmien väsymistä kun pitää käyttää sitä ääreisnäköä?

Mä näin kanssa lapsuuden kesäpäivinä aina niitä kirkkaita saippuakuplamaisia palloja. Yritinkin itse asiassa selittää joskus äidille, että näen taivaalla lentävän saippuakuplia sielä sun täälä, mutta äiti piti mua vähän hassuna.  ;) Nyt vähän päälle parikymppisenä en enää aikoihin muista nähneeni noita kuplia, harmi. Tai sitten ei ole kesäisin aikaa eikä jaksamista rauhoittua vaikka nurmikolle makaamaan, että ehtisin nähdä niitä taas.

Toivon, että aurojen näkeminen avaa mulle oven myös energioiden aistimiseen entistä paremmin. Mm. taloa etsiessä vierailin 1600-luvulta peräisin olevalla maatilalla ja tuli heti se tunne, että en halua sinne asumaan. Siinä ajassa on varmasti sillä paikalla ehtinyt sattua paljon hyvää, mutta myös pahaakin. Kuulin jälkeenpäin talosta myös karmivia tarinoita. Ehkä mussa jossain saattaa piillä jonkilainen kehittymätön kyky oppia aistimaan energiat ja aurat voimakaammin kuin tällä hetkellä, eli treeniä treeniä :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Verninia - 27.07.2012 23:36:24
Tuosta katselusta tulee kyllä mullakin vähän pää kipeäksi otsan ja silmien alueelta. Eli onko pääkipu vain jotain harjoituksen puutetta tai silmien väsymistä kun pitää käyttää sitä ääreisnäköä?
Toisinaan sitä tosiaan tulee!  Sain ensimmäisen kerran reenaamisesta migreenin ja pidinkin sen jälkeen melkein vuoden tauon että uskalsin taas. Uskoisin että pääkipu on merkki siitä, että silmät oppii näkemään erilailla. Jotain uutta aktivoituu, kai se on vaan merkki siitä että syntyy uusia yhteyksiä ja ratoja.

Toivon, että aurojen näkeminen avaa mulle oven myös energioiden aistimiseen entistä paremmin.
Varmasti avaa! Mun näkemyksen mukaan kyse on pitkälti siitä, että avaa ensin itsensä ja sen jälkeen asioita alkaa tapahtua kun kanava on auki. Tietysti sillä tahdilla millä on valmis ottamaan vastaan.

Mulla menee aaltoliikkeenä, välillä olen käsittämättömän innostunut ja kiinnostunut kaikesta ja välillä tietoisesti työnnän toista todellisuutta pois luotani. Nyt oon aatellu olla vastaanottavaisempi, ja maailmasta tulee viestiä ja valoa kun vaan ottaa sitä vastaan.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Dowie - 01.08.2012 20:47:02
Olen myös aina luullut, että ihmisten ja esineiden ympärillä olevat vaaleat hehkut ovat vain silmieni temppuja, mutta ehkä niitä olisi syytä tarkastella tarkemmin...  ::) Sillä viimeeksi kun olin luennolla ja jo väsyneenä jäin toljottamaan opettajaamme - lue: tyhjällä katseella.  ;) Mitä kauemmin keskittyi eikä räpytellyt turhaan silmiään niin tämä valkoinen hehku alkoi leviämään! Mutta kauaa en jaksanut pitää sitä "esillä" kun silmät väsyivät, ja varmaan opettajankin mielestä katselin jo kieroon. Ajattelin tämän olevan väsyneiden silmien jokin juttu, mutta opettajan vieressä olevalla tekoluurangolla en moista efektia saanut aikaiseksi, vaikka sekin vähän hehkui.  ;D

No ei sillä. En minä niin erikoiskyvystä itselläni. Mutta on hauskaa kun jotkut näkevät ja osaavat tulkita niitä. :D Miksei sitä joskus innostuisi tuotakin kehittämään.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Verninia - 24.09.2012 22:40:52
Oon tullu siihen ajatukseen pienen tutkiskelun jälkeen, että tää aurojen näkeminen ei ole välttämättä "mun juttu". Oon huomannu, että en välttämättä näe fyysisesti ihmisen auraa, mutta minulle kerrotaan minkä värinen se on. Mulle saattaa esimerkiksi tulla vahva mielikuva jonkun auran väristä, vaikken näe sitä.

Olen myös huomannut terästäytyneeni siinä, että aistin ihmisissä helposti mielialan muutoksia ja menneitä tapahtumia. Pidin tätä täysin huuhaana, mutta nyt kun olen tehnyt taustatyötä ja tarkkaillut ihmisiä, huomaan että olen pistänyt huomiolle asioita joista kuulen myöhemmin muuta kautta.

Tänään kävi tosin jotain ihmeellistä: käytiin kävelyllä erään täysin uuden tutun kanssa ja pimeätä vasten hänen ympärilleen alkoi hahmottua sininen aura. Todella jännittävää. Nyt kun luen sinisen auran "tunnusmerkkejä" huomaan, että näitä samoja asioita aistin tästä tuttavuudesta jo aiemmin.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: neverknow - 03.10.2012 14:36:35
Minäkin olen oppinut nyt näkemään auroja. Itse näen aurat keskittymällä ja katson ns. kohteen läpi  :coolsmiley:

Tavaroiden aurat näen helpommin kuin ihmisten. Minua häiritseekin minkävärinen oma aurani on? kädesta näen valkoisen jossa on hiukan vaaleansinistä mutta en saa jotenkin katsottua peilin kautta auroja jotka muuten ovat ympärilläni.

Konmppaan muuten aikaisemmalle kirjoittajalle, että minäkin sain juurikin eilen jostain päähäni että ystävälläni on vihreä aura..mietin hetken että mistäs tämä ajatus nnyt kumposi. Illemmalla näin hänet ja paikkansa piti  ;)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Verninia - 08.10.2012 23:11:55
Opettajia on hyvä käyttää auran näkemisreeneissä, koska harvoin tuijottamaan samaa henkilöä kovin pitkään leimaantumatta pöntöksi. ;) Mä toljotan aina välillä, ja muutaman harvan kerran se on tuottanu tulosta.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Rastainen - 25.03.2013 12:40:14
Mitä luulette, olenkohan nähnyt auran tällä hevosella?

Ratsastan pari kertaa viikossa erästä hevosta, pääosin maastossa. Usein lenkin lopulla tämä hevonen hohkaa ainakin 15 sentin päähän sellaista purppuran väristä hehkua. Se väri on aina sama, oli valoisuus sitten millainen tai minkävärinen loimi sillä sattuu päällä olemaan. Tällöin molemmat ovat tietenkin myös oikein tyytyväisiä. Muulloin, esimerkiksi lenkin alussa, en sitä hehkua oikeastaan näe.

Toivottavasti opin tämän aurojen näkemisen taidon! Valitettavasti en voi tehdä ensimmäiselle sivulle laitettuja harjoituksia, joten tämä taito pitäisi opetella muiden keinojen avulla. Minulla on aivan todella paljon piilokarsastusta ja en kerta kaikkiaan pysty niihin harjoituksiin. Silmälasit uusitaan pian, mutta näkö huononee niin rajua tahtia ja vielä ei tätä ole kokonaan saatu korjattua. Silmäleikkaus lienee edessä!  ???


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Sartza75 - 08.04.2013 22:03:51
... päätin pistää sittenkin vastauksen...

Tuota, luin läpi nuo "Observing aura color" sivustolta ottamasi tulkinnat auraväreistä.
Olen itse saanut hyvin toisen tyyppistä tietoa - etenkin tarkoitan esm. valkoista, vaaleanpunaista, keltaista väriä... Näin siis auralukemukseen perehtyneiltä ihmisiltä.

Keltainen voi merkitä järkeilyn suurta osuutta ihmisen ajattelussa- hän ei käytä intuitiotaan tai tunnettaan niinkään -vaan järkeä.

Valkoinen on korkeimman tietoisuuden ja puhtauden väri. -Ei merkitse sairautta tai kuolemaa.

Vaaleanpunainen aura ei välttämättä ole kovin harvinainen - EIKÄ tarkoita "PYHIMYSTÄ". Kenties ihminen on rakastunut tms. Tiedän erään jolla tällainen oli - eikä tosiaan mikään pyhimys!  ;D

Näin minulle on kerrotta selvännäkijöiden toimesta. Monissa auravärejä käsittelevissä kirjoissa on keskenään ristiriitaista tietoa värien merkityksestä - Myös netistä löytyvä tieto on niin ristiriitaista  ::) - että... noh, antaa olla!  :P  ;D

 :smitten:   :smitten:Mullekki on opetettu erinlailla. Valkoinen on puhdas väri koska sehän pitää sisällään kaikki värit kuten myös musta. Monilla lapsilla on aurassaan valkoista koska ovat vielä viattomia :) Pinkkiä näen toisinaan pieninä määrinä ihmisten auroissa. Keltaisesta sen verran että KAIKILLA on intuitio... Käyttivät he sitä eli eivät :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: elenitsa - 26.09.2013 19:12:57
kiitos faktapaketista, auttoi kivasti ja on helppo nahda aura, naen omani turkoosina ja muidenkin aurat naen.
todella mielenkiintoista.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Suomityttö - 29.09.2013 14:40:57

Elenitsa, opitpa tosi nopeasti näkemään auroja! Sinulla on varmaan ollut jo taito piilevänä.  :smitten:
Kerro, kuinka pääsit alkuun! Minäkin tahtoisin oppia.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: elenitsa - 29.09.2013 20:02:49
hei suomitytto!
luultavasti oli taito, enka sita tiennyt. joka tapauksessa se on mielenkiintoista. en polta, en juo viinaa enka syo lihaa,,voi ehka olla apua asiassa. hienoa on nahda aura, harjoittelen joka paiva ja naen jo nopeasti ja voimakkaasti. kahden lapseni aurat olivat keltaiset ja mieheni ja nuorimman tyttareni myos turkoosi niinkuin itsellani.
katson sita niin sanottua kolmatta silmaa ja melkein heti jo ilmestyy.
harjoittele peilin edessa paivan valossa, kylla se siita.
hyvaa syksya sinne suomeen!! lahetan energiaa ajatuksissani sinne taalta auringosta.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: fairytiger - 30.09.2013 11:05:01
Viikonloppuna sattui erikoinen tapaus. Meitä oli  koolla isompi joukko ihmisiä, myös eräs henkilö, jolla on pitkäaikaissairaus. Tämä kyseinen henkilö seisoi erillään muusta joukosta ja näin eräänlaisen kehän hänen päänsä ja hartioidensa ympärillä, mutta se hypähti oikealle, ja oli jonkin verran irrallaan vartalosta. Jäin miettimään oliko tämä aura vai pelkästään harhanäky? Kyseisessä tilanteessa olin itse nauttinut hiukan alkoholia, ja voisi mennä humalan piikkiinkin? Alkoholin vaikutus kai estää kaikki tällaiset kokemukset? Aiemmin olen koittanut nähdä omaa auraani peilistä, jotain näin, samoin olen joskus nähnyt puiden yläpuolella eräänlaisen sykähdyksittäin liikkuvan auran/valokehän.

Yleensä nämä ovat liittyneet erittäin stressaaviin elämäntilanteisiin, joten sitä miettii, onko ne vaan harhakuvia ja pitäisikö ne pyrkiä torjumaan? .... ettei vaan pää sekoa  ;D


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Luuu - 07.11.2013 17:39:12
No niin.. Ilmeisesti olen myös nähnyt auroja luonnostaan ja tietämättäni  :o
Jos joskus tuijotan jotakuta vähän kauemmin niin hänen ympärillään alkaa hehkua värejä.. Olen ajatellut että se on ihan normaalia kun jää tuijottamaan vähä liian kauaksi aikaa ja niimpä räpyttelen hehkun pois  ::)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Sateenkaarikala - 17.11.2013 16:46:41
Minä näen auroja, tämä lahja on ollut mulla nyt kohta jo vuoden päivät. Olen ollut aina kiinnostunut energiasta, ja olen aina uskonut auroihin, vaikka en ole niitä ennen nähnyt kunnolla. Olen kyllä pienestä asti nähnyt pieniä nopeasti liikkuvia hiukkasia ilmassa varsinkin ulkona aurinkoisella säällä taivaalla, mutta värejä en ole ennen tätä vuotta nähnyt. Vuosi sitten tuli kova halu oppia näkemään paremmin, ja tein harjoituksia hedelmillä ja huonekasveilla. Katselin niitä aikani, näin ne ja rakastuin niihin  :smitten: .

Aurat on mielestäni maailman kaunein ihme. Ne ovat kuin revontulia, jotka muuttaa väriään ja loistoaan tunteiden/luonteen mukaan. Oma aurani väri on vihreä, mutta pääni on violetti. Puolisoni aura on taas toisinpäin. Ja se ihmetyttää minua koska puolisoni ei ole kovin hengellinen/luova. Mitä se mahtaa tarkoittaa? Osaisiko kukaan vastata tähän?

Ihanaa kun on tälläinen foorumi, kun en uskalla oikein kellekkään tästä puhua, ettei ihmiset luule mua hulluksi, koska sitä en ole. Selvännäköä on muutenkin minun suvussani, ehkä sitä kautta se saapui juuri nyt elämääni. Nykyään mun ei tarvitse enää kovasti keskittyä, vaan nään sen pienellä vaivalla, avaamalla "aura kanavani" ja katsoa ihmisen silmiin. Sitten ne ilmestyy, ne loistaa ensin valkeana hehkuna ja sitten tulevat värit. Tähän menee mulla nykyään noin minuutin verran. Ennen mulla meni jopa 5 min, ja silmät väsyi ja kuivui. En aio työtä tästä itselleni tehdä mutta kiinnostus on kova, ja parannan mielelläni taidoillani itseäni, ystäviäni ja sukulaisiani.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: fairytiger - 18.11.2013 23:32:03
Minä näen auroja, tämä lahja on ollut mulla nyt kohta jo vuoden päivät. Olen ollut aina kiinnostunut energiasta, ja olen aina uskonut auroihin, vaikka en ole niitä ennen nähnyt kunnolla. Olen kyllä pienestä asti nähnyt pieniä nopeasti liikkuvia hiukkasia ilmassa varsinkin ulkona aurinkoisella säällä taivaalla, mutta värejä en ole ennen tätä vuotta nähnyt. Vuosi sitten tuli kova halu oppia näkemään paremmin, ja tein harjoituksia hedelmillä ja huonekasveilla. Katselin niitä aikani, näin ne ja rakastuin niihin  :smitten: .

Aurat on mielestäni maailman kaunein ihme. Ne ovat kuin revontulia, jotka muuttaa väriään ja loistoaan tunteiden/luonteen mukaan. Oma aurani väri on vihreä, mutta pääni on violetti. Puolisoni aura on taas toisinpäin. Ja se ihmetyttää minua koska puolisoni ei ole kovin hengellinen/luova. Mitä se mahtaa tarkoittaa? Osaisiko kukaan vastata tähän?

Ihanaa kun on tälläinen foorumi, kun en uskalla oikein kellekkään tästä puhua, ettei ihmiset luule mua hulluksi, koska sitä en ole. Selvännäköä on muutenkin minun suvussani, ehkä sitä kautta se saapui juuri nyt elämääni. Nykyään mun ei tarvitse enää kovasti keskittyä, vaan nään sen pienellä vaivalla, avaamalla "aura kanavani" ja katsoa ihmisen silmiin. Sitten ne ilmestyy, ne loistaa ensin valkeana hehkuna ja sitten tulevat värit. Tähän menee mulla nykyään noin minuutin verran. Ennen mulla meni jopa 5 min, ja silmät väsyi ja kuivui. En aio työtä tästä itselleni tehdä mutta kiinnostus on kova, ja parannan mielelläni taidoillani itseäni, ystäviäni ja sukulaisiani.

Miten olet harjoitellut aurojen näkemistä? Itse olen harjoitellut oman auran katselua peilin avulla. Tuijotan ensin nenää ja sitten nostan katseen otsaan. Silloin nään hetken aikaa vaalean kehän vartalon ympärillä tai kohoavan ylöspäin ikään kuin varjo... Mutta tuo häviää heti kun räpäytän silmiäni. Onko sinulla tai muilla vinkkejä miten voisin harjoitella lisää? Värejä en juurikaan aurassa vielä näe. Poikkeuksena tuo aiemmin ketjussa kuvaamani tapaus. Tuolloin aura oli värikäs, mutta varmaan tilan muu valaistus vaikutti siihen...


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Sateenkaarikala - 19.11.2013 09:50:17
Aloitin harjoitukset katselemalla hedelmiä valkoista taustaa vasten jonkun peltipurkin päällä vähän irti seinästä, niin ettei oma käsi ole pitelemässä sitä. Katsoin sitruunaa keskelle, ja pikku hiljaa sen ympärille muodostui tuo upea hohto kaikkineen väreineen. Kun alkaa harjoittelemaan mieli pitää olla avoin, ja uskoa täytyy olla. Itse auraan en pysty katsomaan, koska silloin se katoaa, mutta reunoihin se ilmestyy. Räpyttely tuo takaisin tähän maailmaan, joten ei paljon kannata paljon räpytellä jos haluaa auran nähdä. Kun aloin katsomaan käsiäni tein ne myös valkoista seinää vasten. Oman aurani näen peilistä katsomalla kolmanteen silmään eli otsaan. Nykyään kun harjaan hiuksia tai meikkaan niin aurani ilmestyy olkapäilleni, ilman että mun tarvitsee enää keskittyä. Mutta sellainen meditoiva rauhallinen fiilis on tärkeää. Joillakin ihmisillä en näe ollenkaan auraa, ne varmaan bloggaa sen jotenkin, tai kuvittelee muurin eteen. Ihailen toisten auroja, joillakin on upea 40 cm hehku, ja useimmilla tuolllainen 5-10 cm.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: serafelle - 30.04.2014 19:25:06
KIITOS KIITOS KIITOS  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: ooon pitkään harjoitellut ja nyt mä sen tein näin mun tyttäreni auraa pikahduksen hopeasadetta ja kauniin keltainen, oon niiiin kauheen ylpee. Mitä se hopeasade kertoo??  :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Luuu - 04.07.2014 05:14:30
Oon vähän yrittänyt tätä harjoitella ja nyt eilen illalla näkyi jo vähän selvemmin värejä. Sormista kylläkin vaan  :)
Hyvin hentoista pastellin vihreää ja ehkä siitä liukui hitusen sinisen puolelle, kun katsoi kauemmas sormesta. Mutta siinä ympärillä pyöri jotain... olisiko valopallo hyvä sana... joiden läpi ei auraa nähnyt, sormet ja muut kyllä, mutta aura jäi sen taakse peittoon.
Olisiko tämä ollut joku silmän optinen häiriö vai mikä?


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: siskonimun - 02.12.2014 13:56:32
En ole harjoitellut aurojen näkemistä, kaivoin tämän tietopaketin esiin, kun toissailtana seisoin ulkona juttelemassa naapurin kanssa ja hänen ympärilleen tuli vaaleansininen kehä, muistin aurat. Testasin katselemalla tytärtäni, hänen oik. puolelleen tuli pään kohdalle leimuava keltainen ympärys ja käteen vihreä. Tyttärelläni punainen paita päällä, joten voiko tuo vihreä tulla siitä. Tänään katselin itseäni peilistä ja vaalean loisteen noustessa takaani siihen tuli vaalea keltaisen ja vaalenpunaisen sävy, päälläni mustat vaatteet. Kun suljin silmäni kuva kehostani keltaisena ja pää mustana. Onko nämä auroja vaan jotain muuta ja mitä noista väreistä?


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: elenitsa - 07.12.2014 21:17:45
En ole harjoitellut aurojen näkemistä, kaivoin tämän tietopaketin esiin, kun toissailtana seisoin ulkona juttelemassa naapurin kanssa ja hänen ympärilleen tuli vaaleansininen kehä, muistin aurat. Testasin katselemalla tytärtäni, hänen oik. puolelleen tuli pään kohdalle leimuava keltainen ympärys ja käteen vihreä. Tyttärelläni punainen paita päällä, joten voiko tuo vihreä tulla siitä. Tänään katselin itseäni peilistä ja vaalean loisteen noustessa takaani siihen tuli vaalea keltaisen ja vaalenpunaisen sävy, päälläni mustat vaatteet. Kun suljin silmäni kuva kehostani keltaisena ja pää mustana. Onko nämä auroja vaan jotain muuta ja mitä noista väreistä?
joo kyl noi vaatteet vahan muuttaa energiakentan varia, parempi jos katsot auraasi esim. valkoinen tai beigen varinen pusero yllasi, siten naet aurasi todellisen varin selvasti :)


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: minnitus - 01.03.2015 20:41:32
Moi kaikki!
Olen nähnyt auroja parisen vuotta, ja pyrkinyt kehittämään taitoa tämän ajan. Ongelmaksi on muodostunut värien aurat, jotka näen tosi selkeästi. Näen siis tavaroiden ja kasvien ja pintojen yms. heijastaman värin tosi selkeästi, ja se vaikeuttaa ihmisten aurojen näkemistä. Kohteen pitäisi varmaan olla alasti valkoista seinää vasten jottei muut värit häiritsisi  ;D Jos ihmisen aura on voimakas ja vaatteet suht neutraalit niin näen kyllä auran, mutta mietin vaan miten kehittäisin tätä kykyä eteenpäin? Olisko kellään vinkkejä? Kiitän  :smitten:


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Miljua. - 25.06.2015 22:28:23
Kokeilin tata itseeni ja kyllahan siina nakyi auraa, vihertavaa oli. Pitaa huomenna uudestaan, en ole satavarma mika vari oli, kelta/vihrea,.

Tilanne oli kylla todella pelottava! Naama musteni ja heti kun nain jotain varia niin olo oli kuin olisin jossain ihan toisessa todellisuudessa irti ruumiistani. Kamala paansarky vain voimistui. Olikohan liian rankka kokemus..Onko tassa hommassa vaaroja, jos vaikka liikaa tekee/yrittaa.

Mulla siis eka kerta enka noita harjoituksiakaa tehnyt oikein kunnola noiden pallojen kanssa vaan suoraan melkein asiaan. Muistan ala-asteella kun jossain kirjassa oli niita kohokuvioiti, jotka piti nahda jollain tekniikalla, olin siina luonnonlahjakkuus, nain sen heti, vaikken kellekaan kertonut. Uskon, etta mulla on jokin herkkyys . No,huomenna harjoitukset jatkuvat(jos enaa uskaltaa), olo oli sen jalkeen kuin olisin sairastunut johonkin psykoosiin


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Alcedo - 26.06.2015 10:09:41
Kokeilin tata itseeni ja kyllahan siina nakyi auraa, vihertavaa oli. Pitaa huomenna uudestaan, en ole satavarma mika vari oli, kelta/vihrea,.

Tilanne oli kylla todella pelottava! Naama musteni ja heti kun nain jotain varia niin olo oli kuin olisin jossain ihan toisessa todellisuudessa irti ruumiistani. Kamala paansarky vain voimistui. Olikohan liian rankka kokemus..Onko tassa hommassa vaaroja, jos vaikka liikaa tekee/yrittaa.

Mulla siis eka kerta enka noita harjoituksiakaa tehnyt oikein kunnola noiden pallojen kanssa vaan suoraan melkein asiaan. Muistan ala-asteella kun jossain kirjassa oli niita kohokuvioiti, jotka piti nahda jollain tekniikalla, olin siina luonnonlahjakkuus, nain sen heti, vaikken kellekaan kertonut. Uskon, etta mulla on jokin herkkyys . No,huomenna harjoitukset jatkuvat(jos enaa uskaltaa), olo oli sen jalkeen kuin olisin sairastunut johonkin psykoosiin
Olet aika hyvässä menossa.
Nostin kirja- ja linkkivinkit osiolla
aiheen avuksesi.


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: mouru - 27.06.2015 21:01:31
Kokeilin pitkäst aikaa hämärässä vessassa peilin edessä :D Oon alkanu näkee taas niitä samoja juttuja mitä lapsena, esim sinisiä "linjoja" ilmassa ja leijuvia "valopalloja" , niitä heijastuksen näkösiä! Äsken kun kokeilin niin noin 10 sekunnin otsan tuijotuksen jälkeen tummenin ja etenkin pään jahartioiden ympäril alko hohtaa, värist en oo ihan varma vielä, joskus 2010 näin jalkojeni ympärillä sinistä (vessanpöntöllä istuessa reisien ympärillä :D ).


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: visionanna - 08.03.2016 09:22:54
Moikka,

Elämäni ensimmäinen kerta kun kysyn jotain auroihin liittyvää.

Joku sanoi joskus minulle, ettei hän näe minussa "auraa", mutta itse olen joskus kokenut tunteen, että olisin "koskettanut" jotain sellaista.

Kysyisinkin siis, voiko "auran" väri muuttua?


Otsikko: Vs: Faktapaketti Auroista
Kirjoitti: Ginger86 - 01.11.2016 21:32:31
Hei selvänäköiset ihmiset, kaipaisin tietoa eräästä auroihin liittyvästä asiasta! Onko kovinkin tavallista, että tällainen näkökyky voi herätä aivan "yhtäkkiä"? Minulla on ollut meneillään eräänlainen itsetutkiskelujakso, ja tänään yllätyksekseni huomasin, että pystyin näkemään erään ihmisen auran. Kokeilin taitoa myös mieheeni ja peilin kautta itseeni, ja varsinkin oman aurani näin hyvin selkeästi. Minulla ei ollut mitään ennakkoajatusta aurojen väreistä, mutta kun googlettelin tulkintoja, ne sopivat hyvin yhteen näkemieni värien kanssa. Mistä tällainen yhtäkkinen kyky voisi kertoa? En ole harjoittanut taitoa mitenkään tietoisesti, vaan kyky ilmaantui tosiaan ihan yllättäen. Olenko ihan väärässä, jos ajattelen, että nämä ajat ovat suotuisia tällaisten taitojen lisääntymiselle? :)