Sivuja: 1 2 3 [4] 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ap-kartan askendentti ja auringon huone  (Luettu 36577 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
saai
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 229



Profiili
« Vastaus #45 : 28.12.2005 06:16:38 »

Hei DarkRock,

Munkin mielestä Uranus tarkoittaa muutoksia ja kuulle jää sitten se toinen vaihtoehto. (En Corvuksen tekstiä löytänyt).

Ja vielä Ceres askendentilla. Tuleekohan susta tänä vuonna äiti? Ja jokapäiväinen elämä keskittyy siis parisuhteeseen, ja avioliitto liittyy myös parisuhteeseen tänä vuonna?? WOW WOW, ohhoh Shocked
tallennettu

"Gradually feelings, thoughts etc. become more important than whether they are pleasant or not."

"Fill the place better where ye are, and the Lord will open the way."
- - - - - - - - - - - - - -
Mamie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 416



Profiili
« Vastaus #46 : 29.12.2005 11:08:57 »

Olis ihanaa  Smiley
Mun kartta on mielestäni kovinkin ulospäin ja urasuuntautunut tänä vuonna. Bonuksena sitten juuri nuo edellemainitut jutut.. Askendentti on jouskari ja jupiter on yhtymässä MC:lleni. Lisäksi venus 10. huoneessa, aurinko 9. huoneessa ja mars 5. huoneessa oppositiossa venukseen. Pluto on ykkösessä ja saturnuksen ja neptunuksen oppositio 2-8 akselilla.

Tahtoisiko joku tulkita AP-karttaani?
« Viimeksi muokattu: 29.12.2005 11:11:23 kirjoittanut Dark Rock » tallennettu

Aurinko vaaka 10.
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #47 : 04.01.2006 16:24:34 »

Tänä vuonna on ollut ac oinaassa, ja nopeita päätöksiä olenkin tehnyt. Työtä vaihdoin lennosta ja tavallaan miehisemmälle alalle.
tallennettu
Lintikka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #48 : 27.01.2006 13:20:49 »

Tutkailin tässä omaa AP karttaani ja oinas tulee nousuksi huhtikuussa.
Mars AP:llä huoneessa 3 (natalissa MC:llä) eli voisko ajatella, että
työelämässä ollaan tämä vuosi energisiä? Aurinko on huoneessa 9 (jahjah
matkalle ollaan tässä lähdössä, justiinsa huhtikuussa). Aktiivinen vuosi tulollaan siis, koska oinas nousussa.

Ja tämä mua kiinnostaa:
AP:n 7.huoneessa on kuu, onnenpiste ja jupiter (skorpionin merkissä). Natalissa tulevat 3.huoneeseen (jossa jupiter ja neptunus pitävät majaa).
Tuo kuu+onnenpiste+jupiter tekee kolmiota natalin venukseeni ja kuuhun (jotka 7.huoneessa).

Otan haparoivia ensiaskelia tulkitsemisessa ja:
Skorpionimaiset ihmiset tai ihmissuhteet tuovat onnekkaita hetkiä, tilanteita elämääni. Vaikuttavat voimakkaasti tunne-elämääni (kuu). Olisinko liika uskalias, jos vieläpä sanoisin että rakkaussuhdekin olisi tässä kuviossa mahdollinen. Tosin kovin yllättäviä asioita ihmissuhden puolella kyllä varmasti tapahtuu, koska Uranus transiitti parhaillaan menossa 7.huoneessa ja yhtymässä venukseen.

Olisipa kiva jos joku heittäisi kommentteja näistä kuvioista.
toivoo: Lintikka
tallennettu
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #49 : 27.01.2006 18:48:34 »

Te olette niin tarkkoja huomioita tehneet kartoistanne, että osaisinkin niitä tulkita jotenkin.  Huh

Jostain syystä aloin tutkailemaan vanhoja AP karttojani ja juuri sinä syksynä, jona tämä nykyinen "elämänvaihe" alkoi kolmisen vuotta sitten niin AP kartalla oli nousussa Kalat ja  aurinko 8. huoneessa. No Kuumerkki oli Leijona tuolla kartalla, mutta siis Kuu-Kalat on itselleni tuttu, joten en tuohon nouseviin kaloihin tuolla kartalla niin kiinnittänyt huomiota, vaikka kieltämättä jotain sekin siitä vuodesta kertoi.

Mutta siis tuo Aurinko AP kartan 8. huoneessa jäi mietityttämään kovasti. Ovatko muut huomanneet, että se olisi aloittanut jonkin "vaiheen" elämässä joka kestäisikin kauemmin kuin vain tuon yhden vuoden?
tallennettu
helinä
Vieras
« Vastaus #50 : 29.01.2006 12:17:40 »

Nämä huoneet toistuvat usein 4 vuoden sykleissä kunnes asia on "loppuun käsitelty" joksikin ajaksi. 1997 kun AP  aurinko ensimmäisen kerran (tässä ryppäässäni) tuli huoneeseen 8, niin lähdin töihin vauvaloman jälkeen ja myös valmistuin opiskelemaani perusammattiin. Vuonna 2001 kun taas AP  aurinko huone 8 vaikutuksissa, vaihdoin radikaalisti työpaikkaa. Palkka parani, mutta silloiset jatko-opiskelut jäivät hyllylle. Nyt sitten vuonna 2005 kartalla AP  aurinko huone 8 jälleen, niin otin opinnot käsittelyyn sieltä hyllyltä ja jäin vapaaehtoisesti vapaalle ilman palkkaa. Tarkoituksissa olisi saada opiskeluja mahdollisimman paljon eteenpäin.
Kuten huomaat mulla kaikki liittyy ura asioihin, mutta radix  aurinko onkin huoneessa 10.
Seuraava (ja varmasti viimeinen näin merkittävä, ennen kuin syklit siirtyvät muihin aiheisiin) huone 8 juttu on 2009. Silloin AP saturnus onkin AP huoneessa 10 (mulla radix huoneessa 12), ja AP  venus ja Pars Fortune radix huone 9 saturnus sen päällä... Sit varmaan oon Tohtori tai näen oliko näistä mun uraopiskelusta mitään iloa....

Eli katsoppa tilannettasi 4 vuotta taakse tai eteen. Löytyykö sieltä sopivia vinkkejä.... smitten
tallennettu
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #51 : 31.01.2006 10:37:24 »

Uh, jouduin meneen vuoteen 2035 asti ennen kun löysin AP-kartalla seuraavan kerran Auringon 8. huoneesta...  Shocked  Huh
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #52 : 31.01.2006 22:48:18 »

Nämä huoneet toistuvat usein 4 vuoden sykleissä kunnes asia on "loppuun käsitelty" joksikin ajaksi.
Eli katsoppa tilannettasi 4 vuotta taakse tai eteen. Löytyykö sieltä sopivia vinkkejä.... smitten

Kiitos Helinä!!!
Avasit silmäni jälleen....  Shocked
Itselläni on  aurinko radix-7.huoneessa ja kun katsoin  aurinko liikkeitä AP-kartan 8. huoneessa on siellä aivan selvä kuvio... Ekan kerran ollut vuonna 2003/2004, seuraavan kerran 2007/2008 ja kolmannen kerran 2011/2012.. Omalla kohdallani tämä sykli siis liittynee ihmissuhteisiin...  smitten
tallennettu

Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #53 : 14.07.2007 20:07:58 »

Ajattelinpa tällaisen aiheen kaivaa esiin. Luvassa on pieni katsaus menneisiin AP-karttoihin.

Elikkä:

86-87: AC Skorpioni, Aurinko huoneessa 7.
-Ylioppilaskirjoitusten jälkeen päämäärättömyyttä ja masennusta, mutta kartan kalkkiviivoilla urasuunnitelmat kirkastuvat sekä rakastun korviani myöten.

88-89: AC Leijona, Aurinko huoneessa 11.
-Muutto opiskelupaikkakunnalle ja opiskelujen aloittaminen, seurustelun tiivistäminen, joka kuitenkin päättyy kartan loppumetreillä. Tapaan heti pari ihmistä, joista on tullut pitkäaikaisia ystäviä.

89-90: AC Neitsyt, Aurinko huoneessa 9 (melkein kaikki planeetat stelliumissa huoneissa 9 ja 10)
-ahkeraa opiskelua ja vastapainoksi villiä opiskelijaelämää.

91-92: AC Kauris, Aurinko IC:llä (muuten melkein kaikki planeetat huoneissa 1 ja 7).
-Ihmissuhdesotkuja kerrakseen. Tapaan 1. avopuolisoni ja asun käytännössä ensimmäisen yhteisen viikonlopun jälkeen hänen luonaan. Aloitan työt gradua varten.

94-95: AC Skorpioni, Aurinko huoneessa 8.
-Lopputentteihin lukemista, gradun kirjoittaminen ja valmistuminen. Edellisenä vuonna olin ajatellut jättää opiskelut kesken, mutta tässä vaiheessa otin itseäni niskasta kiinni. Työpaikka löytyy ryhmästä, joka tutkii eturauhassyöpää.

96-97: AC Rapu, Aurinko huoneessa 12.
-Työpuolella rullaa loistavasti, tosin organisaatioon tulee muutoksia, josta riidellään monta vuotta eteenpäin. Runsaasti matkustelua pitkästä aikaa. Ideoin konkurssin tehneelle puolisolleni uuden uran. Saturnuksen paluu osui myös tähän aikaan, ja kun ensimmäinen ja ainut ohitus oli tarkka, kävin luovuttamassa munasoluja.

98-99: AC Vaaka, Aurinko huoneessa 8.
-Kartalla muuten erittäin tarkka kultainen kolmio  aurinko aspect_tri kuu aspect_tri uranus. Sekä minä että puolisoni liihotamme pitkin maailmaa siihen malliin, että parisuhde alkaa kärsiä todenteolla (Saturnus DC:llä). Lisäksi kuvioihin tulevat ulkopuoliset suhteet (kartan hallitsija Venus niin ikään 7. huoneessa), ensin minulla, sitten miehelläni. 7-vuotinen parisuhde päättyy ymmärrettävästi eroon.

99-2000: AC Jousimies, Aurinko DC:llä.
-Kaksi rakastumista, joista ensimmäinen päättyy katastrofiin ja sydämen särkymiseen ja toinen 6-vuotiseen avoliittoon. Hengellinen herääminen ja elämäntehtävän löytyminen. Työmotivaation katoaminen, ja työpaikan rahoitusasioiden ruotiminen kansallisessa mediassa negatiivisessa mielessä haittaa kaikkien työskentelymukavuutta.

00-01: AC Rapu, Aurinko 12. huoneessa (ko. huoneessa stellium)
-puolet vuodesta kiihkeää lemmiskelyä, jonka jälkeen kumppanin kanssa alkavat ensimmäiset riidat. Niitä jatkuu seuraavat 2 vuotta. Mielenkiintoisia mystisiä kokemuksia.

02-03: AC Vaaka, Aurinko huoneessa 8 (8. huoneessa stellium).
-Monen rintaman sotaa. Huoltajuuskiistaa puolison lapsesta, riitelyä puolison kanssa, työpaikkasimputusta johtajan taholta. Rajuja yhteenottoja, jotka päättyvät kuitenkin onnellisesti ja asiat saadaan sovittua joka taholla. Löydän keskustelupalstat ja astrologian.

03-04: AC Jousimies, Aurinko DC:llä.
-Rakkaus kukoistaa pitkästä aikaa kumppanin kanssa. Väitöskirjan teko ja tohtoriksi väitteleminen.

04-05: AC Rapu, Aurinko huoneessa 12.
-Ensimmäinen puolisko vuodesta uskomattoman tylsä. Yllättäen tulee mahdollisuus muuttaa ulkomaille ja tartun tilaisuuteen.

05-06: AC Leijona, Aurinko huoneessa 11.
-Tieteellistä työskentelyä Ranskassa, josta myöhemmin muutto takaisin Suomeen. Runsaasti matkustelua pitkin Eurooppaa. Parisuhteen kriisiytyminen äkillisesti ja rajusti aiheuttaa harmaita hiuksia samoin kuin Ranskan mellakat, isän äkillinen sairastuminen ja kotimaassa odottava työttömyys. Parisuhteen loppuaika on suorastaan henkeä uhkaavien tilanteiden täyttämä, eikä muuta vaihtoehtoa ole kuin ero. (Säikähdin tätä karttaa, kun sen ensi kertaa näin. Syynä tarkat aspektit Pluton, Saturnuksen ja Marsin välillä.)

06-07: AC Vaaka, Aurinko huoneessa 9
-Omistautumista metafysiikalle. Sosiaalinen jakso ankean alun jälkeen ja tapaan paljon ihmisiä, suuri osa ulkomaalaisia. Kolme romanssia (kartan hallitsija Venus huoneessa 7). Kirjaprojekti erään ryhmän kanssa, jolle löytyy nopeasti kustantaja.

07-08: AC Jousimies, Aurinko huoneessa 7.
-Mahtaisiko liittyä ihmissuhteisiin? :Smiley

« Viimeksi muokattu: 14.07.2007 22:27:34 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
helinä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 142


Aur Rapu, Kuu Vesmies, Ac Pluto (huone12)


Profiili
« Vastaus #54 : 14.07.2007 21:59:52 »

Heh...

Ja mä olin mennyt "ennustamaan" itelleni opiskelujen päätöstä v. 2009!
No - onneksi viel pari vuotta aikaa!
Valitettavasti en oo kai tarpeeksi kuunnianhimoista sorttia, että eksyn paljon useammin tänne nettiin lukemaan astroa kuin...

Sulla Lilli aivan ihanaa huone 7 kiihkeyttä luettavissa noissa vuosissa.
Ja tämäkö neljäs eli viimeinen vuosiin???

Täytyy olla se ehdottomasti parhain juttu se suhde johon sua on noin kovasti koulutettu!


Mulla onneksi menossa viimeinen  sykli (pitkäksi ajoiksi) huone 6 / huone 12 (ja sitten vielä ne viimeiset huone 10 / huone 8 -vuodet).
... Kyllä on oman paikan löytäminen välillä hankalaa. Ei voi muuta sanoa. Tälläviikolla oli synttärit ja Huh - viime vuoden huone 6 teemat sai kyllä nupin ja kropan aikansa sekaisin... Valitettavasti jäin kofeiini koukkuun ja elän vähän niinku kahvin voimalla...

Mutta nyt siis 2007/08 oon rauhassa taas ihan pihalla (ja elämä rauhassa ihan tylsää) kun huone 12 pimennossa elelen tän vuoden  Wink

Tietenkin jos taas kehittelen jonkun "kielletyn" suhteen tylsyyttä postamaan kuten v. 1999 ja v. 2003 (v. 1995 tapaan raskaaksi en voi tulla  Wink )  - niin nopsaanhan vuosi tunnemyrskyissä menisi. Mutta pahus kun olen ehkä pikkasen vahingoista viisastunut  Cheesy
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #55 : 14.07.2007 22:52:01 »

Tässähän ei nyt ihan kaikkia ap-karttoja ollut.

Nykyinen syklini on sellainen, että AC noudattaa Rapu-Neitsyt-Vaaka-Jousimies -sykliä. Jostain syystä en muista mitään erityistä noille Neitsyt-vuosille. Niissä on vain käsitelty jotakin jo aikaisemmin alkanutta teemaa.

Juu, taitaa olla nyt 4. kerta viimeisen 20 vuoden aikana, kun Aurinko on 7. huoneessa. Mikäli en muuta, niin samassa huoneessa se majailee taas neljän vuoden kuluttua yhdessä Venuksen ja Marsin kanssa.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sanani
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 154



Profiili
« Vastaus #56 : 15.07.2007 00:45:28 »

Samanlaiseen keskusteluun otin kantaa omalta kannaltani jo aiemmin.
Skorppari on nousevana tänä vuonna ja 1.huoneessa. Minulla on pluto 1.huoneessa jo ihan omassa kartassanikin, joten sinänsä teemat eivät ole uutta->uudellen syntymistä, masennusta, erittäin kovaa itsensä kanssa tappelemista. Kuolema on ollut omalla tavallaan läsnä paljonkin ja myös konkreettisesti.

Muutamat astrolaiset tietävätkin, että koirani ja mummoni ovat kuolleet vuoden aikana. Kuvioissa on ollut myös väsymystä ja masennusta JA ennenkaikkea totaalista aikuistumista. Halusi sitä tai ei. Parisuhde näyttänee olevan myös pienessä kriisissä.
Puhtaalta pöydältä taas aloitetaan. Mihin tästä eteenpäin-> who knows. Niin alkukantaisesti skorppari repii.

Ja mainittakoon, että ystäväni, jonka nouseva on skorppari niin omassa kartassaan, että tänä vuona, on tuntenut aikamoista väymystä niin työ kuin parisuhteen kannalta. Tuetaan toisiamme smitten
« Viimeksi muokattu: 15.07.2007 00:48:54 kirjoittanut Ilmatar » tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #57 : 25.07.2007 10:05:15 »

Ardith, minusta tuo  aurinko aspect_tri jupiter aspect_tri  saturnus kertoo nimenomaisesti siitä työkuvan uudelleenarvioinnista. Luova ammatti voi tulla tarkemmin harkintaan, ehkä?

Ainakin oman kokemukseni mukaan AC-Skorpioni-vuodet ovat olleet hedelmällisiä urakehityksen kannalta. Tosin Aurinko on sattunut eri huoneeseen, yleensä seiskaan tai kasiin.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Pentti
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 157


Profiili
« Vastaus #58 : 26.07.2007 18:50:44 »

täällä on näköjään viisaita juttuja. voisko joku vilkasta munkin kartasta jotain.kun en tota enkkua ymmärrä luin nuo ent.viestit tuolta
 askendentti jousimies pluto on just  asc lla  aspect_opp  aurinko 7.huoneessa on myös  kuu  merkurius  venus  saturnus  vertex ja sitten on suursekstiili eli 6 planeettaa sekstiilissä
 mars  aurinko  kuu lilith  pluto  neptunus ja kaikki alle 2asteen sisässä paitsi  neptunus  selventäiskö joku . iso kiitos ja hali  smitten smitten
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #59 : 26.07.2007 19:04:23 »

oopiumi, minulla oli -99-2000 kartallani jokseenkin vastaavat kuviot. Näyttäisi tulevan hyvin ihmissuhdekeskeinen vuosi. Ja mitä tarkempi tuo Pluton oppositio Auringolle on, niin sitä rajummin se vaikuttaa.

Lainaus
99-2000: AC Jousimies, Aurinko DC:llä.
-Kaksi rakastumista, joista ensimmäinen päättyy katastrofiin ja sydämen särkymiseen ja toinen 6-vuotiseen avoliittoon. Hengellinen herääminen ja elämäntehtävän löytyminen. Työmotivaation katoaminen, ja työpaikan rahoitusasioiden ruotiminen kansallisessa mediassa negatiivisessa mielessä haittaa kaikkien työskentelymukavuutta.


tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sivuja: 1 2 3 [4] 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: