Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut  (Luettu 458795 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #45 : 27.09.2007 16:54:58 »

Joo, kyllä, koko nimi. Jos olet naimisissa ja sukunimesi on muuttunut, oma nimesi lasketaan kuitenkin aina ristimänimen mukaisestk.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #46 : 27.09.2007 16:59:41 »

Niinpä.. ykkönen joka on ollut vitosen, seiskan ja nelkun kanssa.. kauimmin.. muita ei lasketa..

Ykkösien ongelma on yleensä se, että he ovat tottuneet saamaan kaiken haluamansa. Tämä ei kuitenkaan päde rakkaudessa, jossa he joutuvat tyytymään siihen, mitä he saavat. Tätä monen ykkösen on melkein mahdotonta ymmärtää.
Kun ykköset löytävät lopulta kumppanin itselleen, se tapahtuu usein vasta monen traumaattisen kokemuksen jälkeen. Avioliitossa ykköset ovat vastuuntuntoisia, omistautuvia ja lojaaleja. He haluavat osakseen ihailua, arvostusta ja imartelua, mutta myös täydellistä tottelevaisuutta. Naiset tarvitsevat voimakkaan miehen, joka osaa kesyttää heidät, sillä vasta sitten he jäävät miehensä luokse eikä elämä sen jälkeen tule olemaan ainakaan tylsää. Molemmat sukupuolet ovat viehättäviä fyysisesti ja jännittäviä seksuaalisesti.

*Vai että tyytyä siihen mitä saa.. hmm..

Oliko 5 ja 7 muka älykkäitä!  Mutta hyvinhän tuo toki kuvasi eräitä luonteita; 5-vaiheessani taisin itse olla 5-miehen kaltainen ja seiskassa seiskalainen; ihmettelin sitä 4-tapausta siinä välissä! Mistä nämä luonteet sitten tulevat? Miksi joku syntyy juuri tietynlaiseksi, noin tarkkapiirteisesti? Synt päiviltä äitini ja minä liike-elämä - ja yksi exä - muut taide ja tiede. Totta; taiteilija ja tiedetutkija - ent.


Neljä:
He ovat säästäväisiä ja heillä on usein paljon hauskoja juttuja kerrottavinaan. He tarvitsevat kuitenkin kiinteän pohjan, josta käsin he voivat operoida, sillä he ovat tavallaan hyvin riippuvaisia monista asioista. Neloset ovat teollisia ja energisiä ja työntekijöinä kunnioitettuja. Tarvittaessa he ovat valmiita kovaankin työhön.
Nelosilla on kekseliäs ja mekaaninen mieli ja yksityiskohdat kiehtovat heitä. He ovat uskollisia, mutta ajoittain melankolisia ja helposti loukkaantuvia. Neloset ovat usein oikeita mallikansalaisia sydämellisinä ja vaatimattomina luonteineen. He rakastavat kotiaan eivätkä he pidä riitelystä. He ovat myös melko vanhoillisia, sillä he eivät halua muuttaa asioita vaan haluavat niiden pysyvän entisellään.Cool

Ihmiset numeroilla 1 ja 4 eivät tule toimeen keskenään kovinkaan hyvin, koska 1 on pariton ja 4 parillinen. Sen sijaan henkilöt 1 ja 5 sekä 
« Viimeksi muokattu: 27.09.2007 17:46:14 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #47 : 27.09.2007 19:50:04 »

Lainaus
Mistä nämä luonteet sitten tulevat? Miksi joku syntyy juuri tietynlaiseksi, noin tarkkapiirteisesti?

Koska syntymäaika eli sen mukana tuleva astrologinen kartta sekä nimi valitaan itse ennen syntymää, joten numerologia menee tulkintoineen siihen samaan syssyyn Wink

Numerologia on kuitenkin astrologiaan verrattavissa oleva itsetutkiskelujärjestelmä. Tiedot tässä ovat vain pieni pintaraapaisu. Jokaiseen ikään vaikuttaa oma lukunsa ja se lasketaan omalla tavallaan, mutta mie en sitä osaa neuvoa Grin Ainoa, jonka tiedän on, että lapsuudessa eniten vaikuttaa pelkästä etunimen kirjaimista saatu luku, olikohan se kouluikään asti. Eli jos henkilö onkin vaikka numero 3 hän saattaakin lapsuudessaan toimia ja olla kuin numero 9.

Elämänpolun luku alkaa vaikuttaa yleensä siinä 20.ikävuoden tienoilla, aivan kuten astrologisesti nouseva merkki (joskin tästäkin löytyy taatusti miepide-eroja ja joidenkin mukaan elämänpolun ja nousumerkin vaikutuksen voi nähdä ja pienessä lapsessa).

Minäpäs siiteeraan tähän vielä tuota Juha Janervan kirjaa "Numerologia ja rakkaus":

"Numerologisesti on olemassa joukko lukuja, jotka kertovat yksinkertaiseti ja selkeästi, mistä ihminen koostuu. Näitä lukuja kutsumme ydinluvuiksi. 50% niistä saadaan syhtymäajasta ja toiset 50% kastenimestä. Jokaisella laskutoimituksella on oma nimensä ja näin luokiteltuna ydinluvut saadaan seuraavista laskukaavioista:

1) Elämänpolun numero 40%
2) Minuuden numero 30%
3) Pyrkimyksen numero 20%
4) Syntymäpäivän numero 10%
Yhteensä 100%

1) Elämänpolun numero.
Elämänpolun numero on ydinluvuista tärkein. Sen vaikutus on 40 kokonaisuudesta ja samalla se kertoo, mikä on ihmisen elämän tarkoitus. Pelkästään elämänpolun numeron avulla voidaan ihmiset ryhmitellä eri numeroiksi, uten esim. horoskoopissa ihmiset luokitellaann eri tähtimerkkeihin. ----
Elämänpolun nunmero saadaan laskemalla yhteen kaikki syntymäajan numerot ja laskemalla saadut luvut kunnes ei ole jäljellä kuin yksi ainoa numero (poikkeuksena mestariluvut 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99 sekä numero joissakin tapauksissa 10). Jos henkiläö on syntynyt esim. 15.1.1960 tulokseksi saadaan 1+5+1+1+9+6+0 = 23 = 2+3 = 5. Tämän henkilön elämänpolku on 5 ja hän on viitosihminen.

2) Minuuden numero
Minuuden numero saadaan kastenimestä. Kaikki krjaimet muutetaan numeroiksi. (Taulukko on luettavissa tämän ketjun joko ensimmäisellä tai toisella sivulla, Rusalkan kirjoittamana.)
 Minuuden numero kertoo millainen ihminen on todellisuudessaan. Jos muut näkevät jonkun kakkosena, niin hänen sisäinen luonteensa voi kuitenkin olla kolmonen, joka on täysin päinvastainen kuin kakkonen. Sisäinen luonne ei näy yleensä ulospäin. Vain lähimmät ystäväsi tuntevat sinun minuuden luonteesi, joka kattaa 30% kokonaisuudestasi. Se on osa sinua, jota et välttämättä haluakaan esitellä vieraille ihmisille.
Kastenimen tulee olla alkuperäinen eli jos olet mennyt naimisiin, laske minuuden luku omalla tyttönimelläsi.

3) Pyrkimyksen numero.
Kolmas ydinluku saadaan koko kastenimesi yhteenlasketuista vokaaleista. Pyrkimyksen luku kertoo sitä, mitä ihminen elämältään haluaa, toisin sanoen mihin lukuun liittyviä asioita hän elämässään haluaa. Jos nimesi yhteenlaskettujen vokaalien summa on esim 46, lasketaan tämä vielä kertaalleen yhteen eli 4+6 = 10.
Pyrkimyksen vaikutus on 20% kokonaisuudesta.

4) Syntymäpäivä
Viimeinen luku saadaan sybntymäpäivästä. Jos olet syntynyt 6. päivä silloin syntymäpäiväsi numero on 6. Jos olet syntynyt kaksilukuisena päivänä esim. 17 päivä, silloin luvut lasketaan yhteen eli 1+7 = 8.
Syntymäpäivän vaikutus on 10% kokonaisuudesta."

Jos jokin luku toistuu suhteellisen usein tässä ydinlukujen joukossa, sen vaikutus elämässäsi lisääntyy. Esimerkiksi J.K. Paasikivellä toistuu luku 9 ydinluvuissa nin, että sen vaikutus on jopa 50%.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #48 : 27.09.2007 19:58:11 »

Siis ihminen TODELLA tietää että tässä elämässä on syytä olla 1, 2, 3, 4 tms? Ja vielä niin yksityiskohtaisesti, että muiden numeroiden (tähtimerkkien) piirteitä ei ole syytä itseensä ottaa?? Tämä ajatus on kiinnostava, mutta onko liian.. utopistinen?

Silloin valitaan myös se, että muita ei voi kunnolla ymmärtää, kun on päättänyt olla kovin erilainen. Vrt rallikuski, kotiäiti, presidentti ja orpo.. ymmärtää jos muistaa koko polun. 
« Viimeksi muokattu: 27.09.2007 20:25:17 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #49 : 27.09.2007 21:04:19 »

Jos ymmärtää muistaa koko polun. Se on hyvin sanottu, sillä sehän tarkoittaa myös sitä, että tiedostaa sen, että se erillaisuus, jota täällä näkyy, on vain persoonallista, ei niinkään sielullista. Persoona eli astrologinen kartta, numerologinen kartta, käden viivat, luonne, nimi, asuinpaikka, ammatti, harrastukset, mieltymykset jne. vaihtuvat elämästä toiseen. Niihin vaikuttavat menneet elämät että itse valitut jutut ja polut. Valinnat tehdään aina oppaiden ja viisaampien neuvonantajien kanssa eli ei tänne ihan summamutikassa kukan lähde tyyliin "joo, voisin ottaa tällasen kartan ja sit tollasen nimen" Grin

Tämän elämän kartta ja numerologinen tulkinta pätevät vain tähän elämään.
Ai niin, ja täytyy muistaa erottaa toisistaan myös sanat ihminen ja sielu. Sieluhan nyt vain ilmentää itseään ihmisenä täällä maapallolla - toisilla planeetoilla se ilmentää itseään toisissa kehoissa ja roduissa. Siriuksessa ollaan siriuslaisia ja maapallolla maapallolaisia Wink Suomessa suomalaisia, Kiinassa kiinalaisia. Pohjimmiltaan ollaan kuitenkin vain sieluja, Alkulähteen osia.

Numerologia on itsetutkiskelua, jonka avulla voi oppia ymmärtämään oman itsensä lisäksi läheisiään. Kun tietää, että toinen toimii tällaisessa tilanteessa näin sitä on helpompi ymmärtää ja näin suvaitsevaisuus sekä toisten kunnioittaminen erilaisina persoonina saa lisää tilaa. Ihanteellisessa tapauksessa tietenkin, mutta eiköhän jokainen numerologiaa ajatuksen kanssa tutkiva osa käyttää sitä itsensä kehittämiseen, ymmärtämiseen ja toisten persoonien ymmärtämiseen Smiley
tallennettu
Tibetan
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385



Profiili
« Vastaus #50 : 27.09.2007 23:38:30 »

Niinpä edellisten perusteella KOKO nimelläni olen 9, eli taiteellinen ja luova
  • sielun pyrkimys 5
    kokeilunhalu, vapaus, matkustelu, negat. aistimässäily
  • olemus, vaikutelma 7
    tutkiskelu, mystiikka, negat. erakoituminen
  • personaallisuus, minuus 3
    ilo, äly, luovuus, negat. pinnallisuus
  • kohtalo, elämänpolku 9
    universaalisuus, kasvu, luopuminen,  negat. hillittömyys, viina
  • kasvuvoima, sielun numero 3
    ilo, äly, luovuus, negat pinnallisuus
  • syntymäpäivä 6 yhteistyö, vastuu, henki ja materia,  negat tuputtaminen
tallennettu

Katso vettä rakkaudella ja kiitollisuudella! Vesi, jota katsot, värähtelee samalla taajuudella kaikkialla muualla olevan veden kanssa ja rakkauden viestisi tavoittaa jokaisen maailmassa olemassaolevan ihmisen sielun.
Tibetan
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385



Profiili
« Vastaus #51 : 28.09.2007 00:59:20 »

Löysin paikan, jonne voi syöttää omat tietonsa ja ohjelma laskee numerot.
Tulkintakin on valmiiksi:

Lainaus
Elämänopetus: 9. Universaali rakkaus, luovuus <= Linkistä löydät lisäselvityksiä

Elämän vaiheet <= Linkistä löydät lisäselvityksiä
Lapsuusajan teema (vuodet 1-28): 7. Sisäänpäin kääntyminen, tutkiskelu, meditaatio
Keski-iän teema (vuodet 29-56): 6. Rakkaus, harmonia, vastuu
Vanhuusajan teema (vuodet 57-): 5. Vapaus, itsenäisyys, muutokset, vastuu

Vahvuudet (mitä jo osaan)
1. Itsenäisyys, riippumattomuus
4. Järjestys, rajat, isyys, auktoriteetti
5. Vapaus, itsenäisyys, muutokset, vastuu
9. Universaali rakkaus, luovuus

Mahdollisuudet
2. Yhteistyö, kommunikointi, diplomaattisuus, vastakohtaisuus
3. Myönteisyys, luovuus, äitiys, herkkyys, hoivaaminen

Haasteet
6. Rakkaus, harmonia, vastuu
7. Sisäänpäin kääntyminen, tutkiskelu, meditaatio
8. Kokoaminen, harmonia, organisointi, sadonkorjuu

Mistä saan voimia kasvuun: 3. Myönteisyys, luovuus, äitiys, herkkyys, hoivaaminen

Pyrkimykset ja vaikutelmat
Mitä haluan ilmentää: 5. Vapaus, itsenäisyys, muutokset, vastuu
Minkä vaikutelman annan muille: 7. Sisäänpäin kääntyminen, tutkiskelu, meditaatio

Minuus
Mitä eniten olen: 3. Myönteisyys, luovuus, äitiys, herkkyys, hoivaaminen
ja miten minä toimin:
7. Sisäänpäin kääntyminen, tutkiskelu, meditaatio
1. Itsenäisyys, riippumattomuus
4. Järjestys, rajat, isyys, auktoriteetti

Lainaus
Elämänopetus nro 9
Tämä opetus opettaa universaalia rakkautta, humaanisuutta, uurastusta toisten eteen.

http://www.agapetoyou.net/kukaminaolen/
tallennettu

Katso vettä rakkaudella ja kiitollisuudella! Vesi, jota katsot, värähtelee samalla taajuudella kaikkialla muualla olevan veden kanssa ja rakkauden viestisi tavoittaa jokaisen maailmassa olemassaolevan ihmisen sielun.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #52 : 28.09.2007 01:04:44 »

Oo, ihan mahtava linkkii Tibetan, kiitos! Nyt meidän "matikkapäiden" ei tarvitse panikoida laskimen kanssa Grin
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #53 : 28.09.2007 09:26:12 »

ARG... nyt meni palikat sekaisin  Cheesy
Eli jos lasketaan kastenimen mukaan, niin pitääkö myös ottaa koko nimi laskuissa huomioon?
Laskeskelin täällä joka nimelle oman luvun ja myös kastesukunimelle  Wink Heh, silti vaan edelleen sitä 1., 9. ja nyt sitten 10 pukkaa vaan  angel
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10602


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #54 : 28.09.2007 14:48:09 »

Olen yllättävän samoihin asioihin kyllä päätynyt kuin sinä Atha, vaikken ole aina ollut niin cool..

tiedostaa sen, että se erillaisuus, jota täällä näkyy, on vain persoonallista, ei niinkään sielullista.


Persoona siis tuhoutuu, ja niin myös riitojen perussyy - siis riitaantuminen on vain tämän elämän ilmiö - toisaalta voi olla sielullisia ristiriitoja. Tosin kun tunnen erään henkilön joka ei ole täysin täältä kotoisin, hänellä on hieman vaikeutta pallon menon kanssa, vaikka kuinka sanoisi kaikille uskonsa olevan ykseys ja että sielu, ei ulkonäkö, on ratkaiseva. Hän on numerologinen ykkönen eli meillähän oli hieman johtajuusvääntöä.

Kukahan tuntemistani olisi kakkonen? Tunnen ykkösen, kolmosen, nelosen, vitosen, kutosen, seiskan, kasin.. ja ysi olisi kiinnostava. Cool
« Viimeksi muokattu: 28.09.2007 17:00:16 kirjoittanut ^Soul´s Adventure^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #55 : 28.09.2007 16:56:32 »

Lainaus
Eli jos lasketaan kastenimen mukaan, niin pitääkö myös ottaa koko nimi laskuissa huomioon?

Kyllä, koko nimi. Jos kastenimesi on Taina Anneli Mäkinen, niin numerologinen kartta lasketaan tuosta nimestä. Samoin vokaalien yhteenlaskettu summa (kuten myös konsonanttien) otetaan samaisesta nimestä.

Jos ei jaksa laskea itse tai haluaa vain nopean vilkaisun itseensä, suosittelen käyttämään tuota Tibetanin laskurilinkkiä.
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #56 : 29.09.2007 17:52:54 »

Kiittä ja kumartaa  coolsmiley
Todella mielenkiintoista... laskeskelin kaikki nimeni ja sukunimeni ajan hampaista... aina nuo 9, 1 ja 10 kummittelee  smitten
Elikä Sielun pyrkimykseksi (vokaaleista) tuli 10, onko siis 1.?
Olemukseksi (konsonantit) sain 9.
Persoonallisuus (koko nimi) on 20, eli 2. (ainoa parillinen?)
Elämänopetus (synt.aika eihän tähän laskettu klo.ta?) tuli nro.9.
Sielunnumeroksi laskin (kaik yhteen) 10, eli onko taas 1.?
Lueskelin tuota AM.n kirjoitusta 9.stä... tunnistin kyllä itseni...  Wink
« Viimeksi muokattu: 29.09.2007 18:07:20 kirjoittanut Jaspis » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #57 : 29.09.2007 18:24:09 »

Sielun pyrkimyksen voit laskea tuosta suoraan ykköseksi, sillä tuohon numero kymppiin törmää aika harvoin. Yleensä hypätään suoraan ysistä yhteentoista.
tallennettu
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2149


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #58 : 29.09.2007 21:47:50 »

Sielu eli Minuus = Numero 4
Numero neljä on todellisuuden, materiaalisen universumin, fysiikan lakien, logiikan ja syyn numero. Ilmeneminen, fysionomia ja tiede. Kognitiivisten aistimuksen, kokemuksen ja tiedon luku. Risti, segmentointi, osanotto, käsky, luokittely. Swastika, elämän pyörä, jaksottaisuus. Älykkyys, tajunta, terävänä henkisen ja materialistisen välillä, monumentaaliset ja ilmiömäiset maailmat, edustaen korkeampaa ja matalampaa harmoniaa.
Mielivalta, luotettavuus. Neljä edustaa myös yksilöllisyyttä, originaalisuutta, kekseliäisyyttä ja sietokykyä. Se on myös epäsovinnaisen käyttäytymisen, äkkinäisten tapahtumien ja nerokkuuden luku.
Planeetoista tätä numeroa symboloi Uranus.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 4 kanssa ovat sähkön sininen, cobaltin sininen, hopean harmaa ja meren vihreä.


Elämänpolku = Elämänopetus = Kohtalo = Numero 5
Numero 5 edustaa laajenemista. Siihen kuuluvat mm. kattavuus, sisältö, ymmärrys ja arvostelukyky. Kasvu, rikkaus, suvunjatkainen. Oikeus ja sadonkorjuu. Itsen uudelleen tuottaminen materiaalisessa maailmassa, isyys, palkinnot ja rangaistukset. Hedelmän siemen tai kranaattiomena, jakaantuminen.
Viitonen ilmentää kommunikaatiota, liikettä ja hedelmällisyyttä. Se on myös älykkyyden, sekä suullisen ja kirjallisen ilmaisun numero. Planeetoista viitosta hallitsee Merkurius.
Numero 5 kanssa värähtelevät harmoniassa seuraavat värit: helmen harmaa, vaalea vihreä ja hopea.


 
Pyrkimys = Numero 7
Numero 7 on täydentymisen numero. Aika ja avaruus. Kesto, kaukaisuus. Vanha aika, häviö, kuolema tai kestokyky, pysyvyys ja kuolemattomuus. Seitsemän sinettiä, ihmisen periaatetteet, vihjeet ja värit. Kolmisointu: evoluution kiertokulku, viisaus, täydellisyys, tasapaino ja lepo.
Seitsemän edustaa henkisyyttä, herkkyyttä, sympatiaa ja mysteeriä. Seitsemän on myös illuusion, joskus myös vilpin, parantamisen, ihmeiden, uskon ja unelmien toteutumisen numero.
Planeetoista Neptunut hallitsee tätä numeroa.
Värit, jotka värähtelevät harmonisesti numeron 7 kanssa ovat meren vihreä, kirkas keltainen, aqua, pinkki ja valkoinen.


Elämänpolku = Elämänopetus= Kohtalo = VIITONEN
Elämänläksy: Löytää oikea tapa käyttää vapauttaan
Maali elämässä: Arvostaa vapauttaan ja huomata, että mikään ei ole pysyvää. Elämänpolullaan viitosen tulisi olla progressiivinen, käyttää uusia ideoita, käsitellä ongelmiaan kekseliäästi, karttaa monotonisuutta ja paikoilleen juuttumista, oppia matkustamisen ja henkilökohtaisen kokemuksen kautta, käyttää rahaa viisaasti, kokea niin paljon kuin mahdollista ja etsiä vaihtelua.
Viitoset ovat sielultaan mustalaisia. He haluavat mennä kaikkialle, nähdä kaiken ja he tarvitsevat jatkuvasti uusia stimulaatioita. He asettuvatkin siksi pysyviin olosuhteisiin vasta lähempänä 30. ikävuotta. Heidän elämänsä koostuu tavallisesti pitkästä sarjasta erilaisia kokemuksia. He ovat arvaamattomia, nopeaälyisiä, seikkailunhaluisia, kyvykkäitä ja levottomia. Viitoset haluavat olla vapaita ja he haluavat kokeilla kaikkea, mikä on uutta ja erilaista. Viitoset vihaavat rutiinia ja he ovatkin impulsiivisia ja nopeita niin ajatuksissaan kuin teoissaankin. Viitoset ovat energisiä, mutta myös itsekkäitä, ajattelemattomia ja temperamenttisia. Välillä he ovat kriittisiä ja sarkastisia. He ovat individualisteja, lahjakkaita, luovia ja he haluavat tehdä kaiken tyylillä.   
viitoset tarkastelevat elämäänsä haasteina. Heidän täytyy saada jatkuvasti olla liikkeellä. Uravalinta voi kuitenkin tuottaa heille vaikeuksia, sillä he ovat tavallaan yleislahjakkuuksia, jotka osaavat kaikkea hiukan, mutteivät mitään kunnolla. He menestyvät missä tahansa, sillä he osaavat delegoida ikäviä tehtäviään muille ilman, että he silti pinnaisivat töistä tai vastuustaan. Sopivia ammatteja viitosille voisi löytyä esim. rahan, lääketieteen, taiteen tai tutkimuksen alueelta. Myös kommunikointi ja ihmissuhteet voisivat olla mielenkiintoisia.
Naiset haluavat nähdä ensin hieman maailmaa ja muutamia miehiä myös, ennen kuin he asettuvat pysyvään suhteeseen. He ovat seksuaalisia ja tarvitsevatkin kuumaverisen miehen tyydyttämään tarpeensa. He ovat nautinnonhaluisia, vaativia ja erittäin seksikkäitä. He tarvitsevat paljon huomiota osakseen ja osaavat tehdä tarvittaessa myös aloitteen. Vaikka he eivät sitoudukaan kovin mielellään, synnyttäminen ja lapsen kasvattaminen voi olla silti heille palkitseva kokemus. Ikävistä kotiaskareista he eivät kuitenkaan opi pitämään.
Miehet haluavat elää vaarallisesti, ottaa riskejä ja elää hermoillaan. He tarvitsevat itselleen naisen, joka olisi heille samalla äiti, sillä he tarvitsevat jonkun, joka katsoo heidän peräänsä. naisen tulee kuitenkin olla viehättävä. Miehet ovat uhkapelureita ja he rakastavat raa ´asti ja animaalisesti. He haluavat olla aina herroja talossa eivätkä he pidä komentelusta. Heidän asenteensa seksiä kohtaan saattaa säikyttää naiset tiehensä. Miehet rauhoittivat yleensä vasta vanhempina, sillä nuorina he saattavat olla oikeita naistenmiehiä. 
Viitoset voivat olla oikullisia, ajattelemattomia, itserakkaita ja kriittisiä. Rahan suhteen he voivat olla varsin huolettomia ja nautinnonhalu menee helle usein liiallisuuksiin aiheuttaen riippuvaisuutta tupakasta, alkoholista, seksistä tai huumeista
Seksuaalielämässään viitoset haluavat kokea kaiken. Mikään ei ole heille liian vierasta. He tuntevat usein kaikki asennot, rakastelevat erilaisissa paikoissa, kuten kotona, työpaikalla tai vaikka lentokoneen vessassa. Vierasta eivät ole myöskään apuvälineet, oppaat tai muut käsikirjat. Pääasia, ettei vaan mikään jää heiltä kokematta. Tässä värähtelyssä elävät ilotytöt ovat tavallisimmin nymfomaaneja, jotka tekevät työtä pelkästä himosta.
Naiset kuvittelevat itsensä mieluusti sidotuiksi silkkisin köysin, raajat haralleen jonka jälkeen heitä hyväillään, kunnes he pääsevät eroottisen fantasian huipulle. Kattopeilit kiihottavat heitä. Myös kokovartalo suudelmat, kielisuudelmat ja hyväilyt vetoavat heihin. Viitosien oikea lempiasento on varmasti 69, mutta he ovat mestareita keksimään myös omia asentojaan.
Miehet pitävät pornoelokuvista, cunnilinguksesta, fellaatiosta ja esileikeistä. Heillä n paljon omia eroottisia kikkoja ja jotkut viitoset saattavat käyttää myös lääkkeitä pidentääkseen erektionsa kestoa. Erilaiset elämykset ja jännitys kiehtovat heitä. Siksi ei olekaan ihme, jos viitosia tapaa paljon transvestiitteinä, homoseksuaaleina tai biseksuaaleina.
Erogeeniset alueet: Vatsa, kädet, käsivarret, olkapäät, sukuelimet.

Syntymäpäivä numero on 22

Liike-elämän ryhmä
Syntymäpäivät: 2-4-8-11-13-17-20-22-26-29-31
Näihin liittyvät mm. suunnittelu, pankkitoiminta, hallinto, urakointi, kirjanpito ja ministeriö.

Parisuhteen numerologinen tulkinta : 1. Itsenäisyys, riippumattomuus

Parisuhteen Tarot tulkinta : X Kohtalo

Numerologia on todella kiinnostavaa ja olen nuoresta asti tutkinut sitä ajoittain.

 smitten  smitten   smitten
« Viimeksi muokattu: 29.09.2007 21:52:09 kirjoittanut taiska » tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5328



Profiili
« Vastaus #59 : 09.10.2007 00:27:06 »

Näin tässä viime yönä unta, jossa esiintyi voimakkaasti luku 12. Sitä ei kuitenkaan saanut supistaa muotoon 3, koska samassa unessa, samassa yhteydessä luvun 12 kanssa esiintyi erikseen numero 3.

Päätin katsoa netistä numeron 12 merkityksen ja suomennan löytämäni tiedon tänne ketjun jatkoksi. Eli jos numero 12 pomppii eteen elämässä tai unissa sinnikkäästi, se haluaa sanoa sinulle seuraavaa:

Numero 12
12 on täydellinen luku ilmentäen hallinnon täydellisyyttä tai hallinnollista täydellisyyttä. Luku löyty kaksinkertaisena kaikessa, joka liittyy hallitsemiseen. Aurinko, joka "hallitsee" päivää (12h) ja kuu sekä tähdet, jotka "hallinnoivat" yötä (12h), hallitsevat matkallaan myös horoskoopin 12 merkkiä, jotka täydentävät Taivaan suuren kierron 360 asteeseen tai sarakkeeseen ja hallitsevat näin vuotta (12 kuukautta x 30 päivää)

12 on numeron 3 (täydellinen/kolminainen Pyhyys ja taivaallinen luku) ja luvun 4 (maallinen, materian ja orgaanisuuden luku) yhdistelmä. Kun luku 7 saadaan lisäämällä lukuun 3 luku 4, 12 syntyy, kun 3 kerrotaan 4:llä. Tämä edustaa sitä, että maallisilla asioilla, jotka voidaan selittää sanoin, on myös henkinen puolensa.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14
  Tulostusversio  
 
Siirry: