Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: AP-kartan nousu skorpioni - kokemuksia?  (Luettu 20344 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
känkkäränkkä
Vieras
« Vastaus #30 : 06.05.2007 20:34:03 »

Eikös tästä vuodesta luvattu merkityksellistä..  Wink Jostain muistan lukeneeni että nousu-skorpparin vuotena on joitain muutoksia tapahduttava itsensä kohdalla suuntaan tai toiseen. Kasvun paikka, näin ainakin toivon omalla kohdallani  Wink.

Aika ihana ajatushan se aina on. Minun kohdallani toteutus on vaan ollut mahdotonta, ehkä joskus kumminkin.. Näin se mieli muuttuu ja sen on johduttava siitä että haluaa hiljalleen alkaa johonkin asettumaan. Eikä se noinkaan yksinkertaista sitten kuitenkaan ole, ja aina on helppoa katsoa sivusta ja sanoa... Voimia siis sinullekin Ardith!
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1332



Profiili
« Vastaus #31 : 06.05.2007 22:31:02 »

Jo ajattelinkin, että näinkö 'aikaisin' sitä pääsee unille, mutta ei. Pitääkin mennä katsomaan jälleen kerran, mikä se AP-kartan teema tälle vuodelle onkaan.
Mutta pirskatin mielenkiintoinen on tämä keskustelu. Alkaa tässä jo vanhakin pohtia, josko vaikka ollut  2funny muutama neitsytvuosikymmen peräkkäin. Ja kun en oikein kestä neitsyt-teemoja, mutta erakoksi voisin kyllä ryhtyä.

No ny tuli tehtyä Ap-kartta. AC näytti vaakaa (ja melkonen rypäs kaikenlaisia pisteitä ja planeettoja sekä asteroideja heti tyrkyllä). Taitaa olla sitä 'nollasta sataan viidessä sekunnissa' -tyyppiä. Vauhtia on ollut synttäreistä alkaen siihen malliin.
Mutta... Onkos se ihan per vuosi ja merkki? Vai onko tuossa säännönmukaisuutta. Jos niin ois, niin skorppari ois ollu nousussa 1986.
(Korjaus... tarkoitin v1996, sormet vain lensi tuhatta ja sataa näppäimillä!) 
Hmmm... Yksi rakas 'laina'mummo kyllä kuoli, ja tuntui että sielunikin siinä ohessa. Vähän vailla suuntaa olin, kun niin monet hauskat hänen kanssaan aina pidettiin. Onneksi unessa ennalta näytettiin, että krematorioon meni kannat kopsuen. Vahtimestari vain betonisen kellari-ajoluiskan ovella sanoi, että minulla ei ole asiaa sinne minne hän kiiruhti, mutta hänellä on siellä hyvä olla. Pari kuukautta sen jälkeen hän lähti. Lyhyt tuskallinen sairaus, ja niin oli rakas viisas ihminen poissa.

Paljon muitakin äkillisiä menetyksiä sinä vuonna, kuin kirurgin veitsellä. Ja jotkut vielä kehtaa sanoa, ettei astrologia tiedä mitään. Juupa juu.
« Viimeksi muokattu: 06.04.2008 12:36:36 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #32 : 07.05.2007 09:21:43 »

t touhula, kehut sinulle ja halit.  smitten  laugh  coolsmiley
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #33 : 08.05.2007 20:39:01 »

On se vain kumma homma, että elämällä on aina tarjottavana kolikon kaksi puolta. Tässä tilanteessa pitäisi vielä valmistautua vaativiin pääsykokeisiin ja voima pitäisi löytää jostain. Miksi tämän kaiken piti tapahtua juuri nyt? Miksi ilon toisella puolella on aina se pimeys. Aina sama elämän sykli: kun annetaan, otetaan Undecided

Ilmatar, olen pahoillani puolestasi.  Cry 

Tähän täytyy kertoa oma vastaava sattuma: Kun aloin odottaa ensimmäistä lastani, oma mummini iloitsi -viimeinkin tulee uutta sukupolvea eli lapsenlapsenlapsi.

No, pari kuukautta ennen poikani syntymää mummi kuoli. Ei siis saanut nähdä poikaani. Tässä on kuvaavaa se, että pojastahan tuli Skorpioni, ja varsin usein Skorpionin syntymän aikoihin joku suvusta kuolee. Niin siis kävi.

Jos olisin saanut tytön, olisin todennäköisesti ristinyt hänen mummini mukaan. -Toisesta pojasta tulikin sitten papan kaima. Smiley
« Viimeksi muokattu: 08.05.2007 20:40:38 kirjoittanut Kaurisenergiaa » tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #34 : 09.05.2007 10:19:07 »

Tässä on kuvaavaa se, että pojastahan tuli Skorpioni, ja varsin usein Skorpionin syntymän aikoihin joku suvusta kuolee. Niin siis kävi.

Olen aiemmin suhtautunut vähän varauksella tähän uskomukseen, mutta pitäisiköhän alkaa tutkailla tarkemmin...nimittäin tuli tästä mieleen, että kaverini sai Skorppari-pojan juuri syksyllä ja kaksi kuukautta sen jälkeen hänen mummonsa kuoli. Sad Mummo ehti kerran nähdä pojan.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #35 : 05.04.2008 16:11:57 »

Tänään on synttärini ja uusi ap-kartta tietysti. Ja Ap-kartalla on nousevana skorpioni, mitä se oli myös toissa vuonna.
Pluto kakkoshuoneessa, mitäköhän se meinaa?

Iso tungos neloshuoneessa, aurinko, uranus, kuu, venus, merkurius, pallas...
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1332



Profiili
« Vastaus #36 : 06.04.2008 12:10:41 »

No hups vaan - tännekin!

Niin vaan meni tuo vaakanousuisena alkanut AP-vuosi, joka toteutui kuitenkin selkeyttävänä, omaan rauhaan vetäytymisineen päivineen.

Juuri pykäsin tätä elinvuotta koskevan AP-kartan... ja kas, se kertoo, että olisin ollut Jousimies-nousuinen tämän auringonpaluuvuoteni. Siis 2007 synttäreinäni alkaneen. Jotenkin epäilyttää! Jokohan tämä järjestelmä tekee AP-kartan vuodelle 2008? Juu. Tarkistin. Se koskee trooppisena vuonna 2008 alkavaa ikävuotta. Viime vuosi siis ois ollut skorpioninousuinen AP-vuosi. Hmm... pohdittavaa riittää.
Silti nousee ajatus, josko sittenkin sideerisen astrologian mukainen kartta kertoo tarkemmin, kun teemat ovat enemmänkin sieltä... Mitähän siis, kun nyt on Skorpioninousu AP-kartalla? Menehdynkö itse, vai menetänkö kaiken senkin / vapaudunko kaikesta siitä, mitä en itse elämästäni riisunut viime vuonna?

Kas siinä pohtimista. Pulmana en sitä pidä. Kuolemahan on vain vapautus nyt olevaisesta olomuodosta.
smitten angel Wink

Pst!
Kävin vilasemassa karttaa uudestaan. Sideerisenä 2008 synttäreistä alkaakin Immyt-nousuinen vuosi. Rauhaa siis tulee piisaamaan, mutta sitäpä juuri tarvitsenkin. Olenhan tällainen pohtivaisuuteen taipuvainen ja omassa rauhassa eniten viihtyvä 'latu' Wink  (=savoa, tarkoittaa lady).
Näin laskien olikin viime vuosi trooppisena AC-skorpioni/ sideerisenä AC-Jellona-hui-teemoilla varustettu. Totta perhana. Muutaman kerran piti oikein karjaista, ettei tarvinnut niellä kitaansa liian liki pukanneita immeisiä. Grin knuppel2 2funny
« Viimeksi muokattu: 06.04.2008 12:25:04 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: