Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Apua, identiteettikriisikö?  (Luettu 32846 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Gimmy
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53Profiili
« Vastaus #30 : 05.11.2005 11:00:55 »

Niin, ja trooppisessa kartassa se Neptunus ykkösessä!

Sideerisessä kartassani Neptunus on toisessa huoneessa, jonka hallitsija on Mars... Pitää mennä intialaisille sivuille lunttaamaan, mitä se tarkoittaa!!!

 Smiley
tallennettu
elephanti
Vieras
« Vastaus #31 : 05.11.2005 18:07:38 »

vedisessä astrologiassa Rahun ajatellaan olevan Saturnuksen kaltainen,, Ketua taas verrataan Marsiin.. ovat siis vaikutuksiltaan negatiivisia, Rahua pidetään koko kartan negatiivisimpana voimana.. fyysisesti tämä negatiivinen voima näkyy niiden kyvystä osoittaa pimennykSet, jotka tukkivat valon kulkureitin auringosta tai kuusta maahan.

tästä syystä niitä pidetään yleensä ilmaisevan useimmin huonoa karmaa kuin hyvää,, kertovat kollektiivisen karman varjostukseSta yksilön elämään, ja/tai edustavat kollektiivisia katastrofeja.. eteläinen solmu Ketu päättää tämän karmisen syklin ja tästä syystä sitä pidetään onnekkaampana kuin syklin aloittavaa Rahua, koska negatiiviset voimat ovat jo kerenneet purkautua, ja heikentyä syklin lähestyessä loppuaan..

hyvin sijoittuneena, ja/tai oikeiden planeetojen kanssa voivat ne toimia myös hyödyllisesti, Jupiteerisella tavalla (pohjois solmu).. 'varjoplaneettoina' nämä voivat kasvattaa/monikertaistaa planeetan voiman jonka/joiden kanssa ovat yhteydessä.. esimerkkinä Rahu kymppihuoneessa (Saturnuksen huone) voi antaa uralle lisäpotkua, varsinkin jos hallitsija on sijoittunut hyvin..

Rahua pidetään suurimpana 'planetaarisena' syynä mielenterveysongelmille, neurologisille häiriöille sekä muille mielen ja hermoston häiriöille.. nämä yleisesti silloin kun Rahu on yhteisvaikutuksessa muiden mieleen vaikuttavien kuten kuun, merkuriuksen, tai neloshuoneen kanssa. Tälläiset vaikutukset saattavat voimistaa astraali tuntemuksiamme-tai herkkyyttämme, joka taas heikentää sielun otetta fyysiseen kehoon..
Rahulla on voima tulla hallitsemaan yli kuun, ja ketulla yli auringon,, ja edustavat näiden kahden 'pimeitä puolia'..

parhaiten Rahu toimii sijoittuneena voimakkaaseen huoneeseen kuten neljänteen, tai yhdeksänteen, jos näiden huoneiden hallitsijat ovat hyvin sijoittuneita..
Rahu esimerkiksi voi antaa(tai lisätä) mainetta tai statusta sijoittuneena ensimmäiseen tai neljänteen huoneeseen.

Vahva Rahu antaa maallisia voimia ja menestystä, esimerkiksi ulkoisien toiveiden ja halujen täyttymistä.. henkisellä puolella Rahu voi antaa psyykkisiä voimia, mutta myös mieleen vaikutavien aineiden (päihteet) väärinkäytön vaaraa, tai kiinnostusta ns. mustaan magiaan.. Ketu taas antaa viisautta ja psyykkistä herkkyyttä,, mutta myös ahdasmielisyyttä..

näiden kahden vaikutukset ovat siis pääasiassa enemmän negatiivisia kuin posiiivisia, mutta hyvin sijoittuneina voivat antaa myös positiivisia vaikutuksia ja nämä positiivisetkin vaikutukset voivat tulla 'näkyviin' vasta vastoinkäymisten kautta..

hui.. ja näiden negatiivisten voimien hallitseminen henk.koht. tasolla on tietysti avain henkiseen kasvuun, mutta senhän me jo tiesimmekin

(:Rahu - taudit, psyykkiset häiriöt, trendit, massa levottomuudet, epidemiat

Ketu  - onnettomuudet, viha, kuolema, hävitys, tieto, vapautus, psyykkinen- ja henkinen  oivallus
« Viimeksi muokattu: 06.11.2005 20:13:21 kirjoittanut elephanti » tallennettu
CorvusLeonis
Vieras
« Vastaus #32 : 07.11.2005 22:15:50 »

Turhaan ihmiset tosiaan voihkivat trooppisen aurinkomerkin vaihtumista sideerisessä järjestelmässä. Eihän sillä ole sideerisessä paljonkaan väliä, kun aurinko on vain kappale muiden joukossa toisin kuin kuu.
Huvittavaa, kun vertailin tässä trooppisia ja sideerisiä karttoja niin yhtä osuviahan ne ovat. Sideerinen antaa suorasukaisia nippelitietoja, koskien esim. naamani väriä. :Smiley
tallennettu
Harschi
Vieras
« Vastaus #33 : 08.11.2005 20:00:21 »

kävin katsomassa ursan sivuilla tähtitaivaan asennot tiettyinä päivinä ja se oli kyllä aika jännää, planeetat (ne jotka tänne pohjolaan näkyvät) oli kyllä just siellä missä ne ton intialaisen systeemin mukaan ovat.

Minulle oli jotenkin melkein hengellinen kokemus  angel printata tähtitaivas ursan sivuilta ja sitten tunnistaa mars ja saturnus yötaivaalta. Jotenkin koko suhde astrologiaan muuttui piirun verran.
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: