Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Saturnus oppositio Neptunus. Onko maailmanne tulessa?  (Luettu 21278 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #30 : 04.03.2007 20:27:28 »

Ollaan Pallaskissa varmaan samaa ikäluokkaa kun mulla on tuo  saturnus aspect_opp neptunus -mörkö kans kartallani, tarkkana tosin. Saturnus nakottaa IC:llä ja Neppari MC:llä. Vaikuttaa radikaalisti koko emälään ja persoonallisuuteen. Ovathan ne kaks täysin ääripäätä planeetta toinen kosminen liuoitin, toinen taas jähmettäjä.  Undecided

Absintti, täällä kohtalontoveri.  saturnus IC:llä ja  neptunus  keskitaivas :llä.

Tällä hetkellä ei ole töitä ja kökötän kotona.
Transiittina siis  pluto  aspect_squ  keskitaivas päällä ja   saturnus  aspect_squ  keskitaivas päättyi juuri 28.2.07

On aika luopua pilvilinnoista ja katsoa todellisuutta silmiin... mutta ei minun maailmani mitenkään tulessa ole... päinvastoin.
(http://img.photobucket.com/albums/v411/hells/more/fireout.gif)
tallennettu

Asterix
Vieras
« Vastaus #31 : 05.03.2007 16:34:27 »

On tulessa! buck2

Uskomattomia väärinkäsityksiä ja mokia asioiden
hoidossa Suomen pään kanssa!  tickedoff

Tietojani on muutettu Suomessa kahdessa eri virastossa
viime perjantaina vääriksi ilman, että kukaan on tarkistanut
tai edes kysynyt asiaa minulta ja siitä on oleellista haittaa
täällä Itävallassa asioiden hoitamisen kannalta! buck2 tickedoff

Virheen korjaaminen on sitä, että jonotan puhelua tuntitolkulla
ja minut yhdistetään väärälle henkilölle tai ihmiselle,
joka ei osaa, eikä ymmärrä tehdä asialle mitään. buck2 uglystupid2

Mikään ei ole rasittavampaa kuin idiootit ihmiset! tickedoff
tallennettu
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #32 : 06.03.2007 17:55:04 »


Jaahas, ovat sitten aloittaneet tänään Ungdomshusetin purkamisen.. Angry



Mun mielipiteeni asiasta on et oikeastaan on nuorison oma vika että tapahtui näin. Talo vallattiin noin neljännesvuosisata sitten. Tilat vain saivat nimekseen ungdomshuset koska nuoret sielä oleskelivat. Luvatta. Ja koska kaikki oli ns. tyytyvaisiä unohtui kunnon nuorisotilan tarve. Ja sitten kun kaupunki tarvitsee rahaa ja olemassa on rakennus jolla ei ole VIRALLISTA käyttöä ja tontti arvokas niin totta kai kaupunki tekee kuten teki. Nykynuoret vain olettavat että asiat tapahtuu vinkumalla ja itkemällä tai lopulta räyhäämällä ja tuhoamalla omaisuutta... Sivullisten omaisuutta... Suoranaista terrorismia siis. Nykyään ei yritetä itse tehdä asioiden eteen yhtään mitään.

Kaiken ne haluaa mutta mitään eivät tee asian suhteen... Ja jos tahto ei mene läpi itketään ja huudetaan ja metelöidään... Aikoinaan tuommoiset kauhukakarat ja itkuiikat naurettiin pellolle. Nykyään hyysätään ja paijataan ja voivotellaan. Ja haastetaan oikeuteen... Ihan turhanpäiväistä rahan menoa. Asioista pitää puhua  ja sioihin pitää pyrkiä vaikuttamaan.. OIKEALLA TAVALLA. Ja mitä tärkeintä pitää ymmärtää KOMPROMISSIEN merkitys ja asema.

Joo... paatosta taas... Tuosta tähtikuviosta. Ei ole nääs oikein vielä vaikuttanut.. Oma elämä on rauhallista tyventä.... Itseasiassa kyllä sitä tuulta vähän kaivattaisiin. Mutta taitaa ne myrskyt synytä jossain muualla kuin tän hemmon elämässä.
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #33 : 07.03.2007 14:49:46 »


U-husetin on sallittu olla ja kasvaa osaksi Köpiksen kaupunkikuvaa n. 25 vuotta, joten myös vanhempi polvi on ollut nuorten takana. Demoihin on osallistunut nuorten vanhempia.
Poliisin otteet ovat lietsoneet entisestään auktoriteetti-vihaa ko. liikehdinnän sisällä, mm. taistelu- ja kyynelkaasujen käyttäminen, pamputtaminen, alaikäisten ja ulkomaalaisten pidätys, lievimpänä kännyköiden takavarikointi..

Kaikki liikehdintä on niin helppo tulkita pelkkänä nuorison hölmöilynä, jos ei jaksa perehtyä siihen miksi ja mihin  moista tyytymättömyyttä ilmenee. Silloin ei tosin kannattaisi kertoa sitä ääneen, ettei oma tietämättömyyys asiasta pääsisi paljastumaan..



....asiasta et saa siis silloin puhua jos et ole juurtajaksain kaivamalla kaivanut asioista tietoa. siis muutakin kuin mitä uutisissa kerrotaan?  idiot2 Outo kommentti. silloin en saisi tietää etten tiedä kaikkea ja eläisin luulossa että ymmärrän tilanteen täysin ja mutisisin partaani yksikseni kun luulen tietäväni asiasta kaiken vaikken tiedä yhtään mitään.  Shocked Haloo.

 buck2

tuolla asenteela ei tällekään foorumille voisi kirjoitella kuin muutama hassu yksilö. Johtuen ihan pelkästään siitä ettei kaikilla ole todellakaan aikaa perehtyä astrologian saloihin niin syvällisesti kuin muutamalla onnellisella yksilöllä.

Niin. Ja kiitos Kaupunkihistorian ja nuorisonalakulttuurin tiivistelmästä. Ja mitä ostajien kommentteihin tulee luulen että kyseessä on muutamien hörhöyksilöiden heitot. Toivon ainakin niin. Tuommoiset typeryydet eivät taida oikein ylittää uutiskynnystä Suomessa.

Ja poliisit tekevät vain työtään. Elikkäs niin kuin johto käskee.

.... Ja historiallisesta rakennuksesta. Suomessa olisi museovirasto tullut kyllä väliin ja estänyt rakennuksen hajottamisen. Estäähän se Lastenlinnan kunnon laajennustyöt parvekkeiden takia.
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #34 : 09.03.2007 20:21:31 »


On kuitenkin aivan eri asia olla tietämätön jostakin kuin olla tietämätön ja silti heittää niinkin jyrkkää mielipidettä kuten ko.asiaan perehtymättömänä kirjoitit, meruska..

Niin. Saqirlat. Vieläkin kuulostaa siltä että olet sitä mieltä ettei mielipitetiään saa tuoda ilmi ellei ole juurtajaksian kaivamalla kaivanut tietoa. Ja unohdit lukea tarkkaan kirjoittamaani tekstiä. Kommenteilla ja kirjoituksilla on todellakin iso ero silloin kun kommentoija luulee ymmärtävänsä tilanteen tai tietää ettei ymmärrä tilannetta.


Se on sitä "hutkitaan ennen kuin tutkitaan"-tyyliä, mitä ainakin henk.koht yritän kirjoituksissani välttää..

Ei juolahtaisi pieneen mieleenikään lähteä toittomaan toreille jotain älämöläsaarnaa vaikkapa Suomen maatalouspolitiikasta tai siitä onko Linux parempi kuin Windows tai yhtään mistään sellaisesta josta minulla ei ole juur mitään hajua..

Jos uskon olevani jossain asiassa heikoilla jäillä, yleensä pyrin väärinkäsitysten välttämiseksi tarkennusta tahi lähden itse hakemaan lisätietoa ennen kuin muodostan asiasta mielipidettä suuntaan tai toiseen..

Hieman noloa siis, että ensin huudetaan mitä sylki suuhun tuo ja sitten vedotaan tietämättömyyteen, kun joku reagoikin tuohon päästöön.
Näin ollen jätän myös lisäkommenttisi U-husetista täysin omaan arvoonsa..

Kyllä. Jos uskoo olevansa heikoilla jäillä kannattaa hakea asioista tietoa. Ja jos ei usko olevansa heikoilla jäillä ei sitä tietoa tule haettua. Ja tällöin on sellaisen joka tietää asiasta ehkä enemmän hyvä ohjata heikoilla jäillä oleva turvallisemmalle maaperälle. Ylimielisyyttä olisi mennä ja hakata jäätä hiukan vielä lisää jotta toinen varmasti uppoaa.


Hmm. Eksyimme hiukan aiheesta.
Olen miettinyt tuota tähtikuviota. Pitääkö sen vaikuttaa negatiivisesti? Mulla on elämä jotenkin vain selkeämpi. Vai aiheuttaisiko kyseinen kuvio ns. aistien sumentumista, kun materialistinen saturnus on ristiriidassa henkisen neptunuksen kanssa? Jotenkin on vain olotila aivan päinvastoin. Työkuviot ovat niin seleät kuin voivat olla samoin työkavereiden kanssa asiat on selkeytetty...Tapahtui itseasiassa juuri ennen kuvion alkamista. Ainoa missä ehkä olen harrastanut itsepetosta on voimavarat. Ja sen vuoksi sairaslomalla ollaan. Jalan vanha murtuma päätti ruveta taas kiukuttelemaan.

Tosin ne "Omat" tähtikuviot ovat sen verran mielenkiintoisia et niiden vaikutus ehkäpä oleellisinta tällähetkellä. Mars on ehkä liiankin aktiivinen.. Onneksi aika kuluu nopeasti ja pian on kevät. Sielä on mm.  mars aspect_tri venus ja  jupiter aspect_con aurinko... Sitä odotellessa.

« Viimeksi muokattu: 09.03.2007 20:57:19 kirjoittanut meruska » tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #35 : 09.03.2007 20:51:58 »

Tuo U-huset on toki hyvä esimerkki teemasta,  saturnus (vanha, pysyvä, rakennus) -  neptunus (hajoaa). Mutta jotta keskustelu säilyttää asiallisen linjansa niin mitä jos jatkettais alkuperäistä asiaa, eli kuinka  saturnus aspect_opp neptunus näkyy omalla kartalla?

Itselläni  saturnus ohitti juuri IC:n,  neptunus tietysti MC:n ja se näkyi niin että kotona on ollut vastuuta ihan riittämiin. Lasten kanssa on ollut pakko viettää aikaa, joka taas on pois työelämästä ja Kauriin uraputki on ollut hieman hukassa.

Mutta eiköhän senkin aika vielä koita.  Smiley
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Kettuemo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #36 : 18.06.2007 11:32:00 »

Juhlat juhannuksena...Mitähän on odotettavissa?  Shocked
tallennettu
Päivi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20



Profiili
« Vastaus #37 : 20.06.2007 23:39:29 »

Saturnus konjunktiossa Aurinkoni kanssa ja samalla molemmat neliöivät Neptunusta ja kuun noususolmua...Uranus oppositiossa syntymä Uranukseen ja Plutoon Cry

Ainankin sisuskaluni ovat kuin tulessa jo pelkästä stressistä; olen tehnyt työtäni koko vuoden 110%:lla, saanut kiitosta ja suitsutusta hyvästä työpanoksestani, jopa ruhtinaalliset bonuksetkin tulossa. Mutta nyt ei sitten löydykään jatkoa työlle (todella iso yritys), ei vaikka olen yrittänyt kääntää jokaisen kiven talon sisältä työpaikkaa etsiessä ja kollegani ovat myös kyselleet tahollaan. Jo huhtikuussa varatussa lomassa näyttää myös olevan jotakin omituista "häikkää", en saa matkatoimistolta laskua ja lippuja, pelkkiä tyhjiä lupauksia, eli kauan odotettu lomakin näyttää epävarmalta (työn jatkumistakin pidin kohtalaisen varmana mutta toisin taisi käydä).

En ollut tarkastellut karttaani vähään aikaan ja nyt katsottuani sitä tajusin, että Saturnus on tarkassa konjunktiossa Aurinko kanssa huomenna, eli vaikutus on vahvimmillaan juuri näinä päivinä -ja sen kyllä huomaa!

Milloinkahan tämä piina on ohitse, tuntuu kuin jokainen hetki menee vain hengitellessä ja on keskityttävä kieli keskellä suuta, ettei stressi paralysoi kokonaan.

Jos voisi ystävällisesti vilkaista karttani transiitteja, olisin kovasti kiitollinen, jos tähän saisi jotain järkeä ja toivoa tulevasta.
« Viimeksi muokattu: 20.06.2007 23:52:31 kirjoittanut Firehorse » tallennettu

Au Leijona
Kuu Rapu
AC Jousimies
Tulihevonen
Keltainen Rytminen Tähti
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: