Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 24
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Unisymboleiden pieni ABC  (Luettu 1510044 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Tiia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13



Profiili
« Vastaus #165 : 05.04.2008 22:55:14 »

hei..
näin tässä yksi yö semmoista unta että harrastin seksiä naispuolisen ihmisen kanssa.. ja tämä on nyt jäänyt askarruttamaan todella paljon mieltäni.. tahtoisin tietää mitä tämä uni merkitsee.. Smiley..

tutustuin uneni ihmiseen joku aika sitten..
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #166 : 06.04.2008 13:34:25 »

Haamu, Kummitus, Aave
Yleisesti haamu-unet symboloivat niitä Itsesi piirteitä, joita pelkäät. Tähän saattaa liittyä tuskallisia muistoja, syyllisyyttä tai joitakin tukahdetettuja ajatuksia. Saatat pelätä kuolemaa ja kuolemista. Vaihtoehtoisesti kummitukset edustavat asioita, jotka eivät enää ole saatavilla tai kätesi ulottuvissa. Siihen saattavat liittyä sellaiset asiat kuin tunne siitä, ettei ole yhteydessä elämään tai yhteiskuntaan. Tällainen uni saattaa kehottaa sinua joko menemään eteepäin tai hylkäämään vanhanaikaiset ajatus- tai käyttäytymismallisi.
Jos yrität koskettaa kummitusta, mutta se katoaakin, kertoo uni, että olet ottamassa askeleen lähemmäs joitakin tuskallisia tai padottuja ajatuksia, joiden kohtaamiseen kokonaisina sinä et ole ihan vielä valmis.
Jos näet elävän sukulaisen tai ystävän unessasi haamuna, uni varoittaa, että olet  vaarassa joutua tuon henkilön aiheuttaman kiusan kohteeksi.
Jos näet kuolleen sukulaisen tai ystävän unessasi haamuna kertoo uni syyllisyydestä ja katumuksesta, mikä liittyy sinun ja unessa nähtävän henkilön väliseen suhteeseen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #167 : 08.04.2008 22:14:17 »

Ampiainen
Ampiainen unessa edustaa vihaisia ajatuksia ja tunteita.
Jos ampiainen pistää sinua, kertoo se sinua kohtaan kasvavasta kateudesta ja vihasta.
Jos tapat ampiaisen, olet rohkea ja peloton pitäessäsi pääsi eettisten asioiden ja oikeuksien suhteen vihollisiasi vastaan.

Etusormi
Etusormi unessai edustaa auktoriteettia, suuntaa ja tuomiota. Unesi yrittää ehkä osoittaa jonkin tärkeän asian sinulle.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #168 : 20.04.2008 15:55:44 »

Sirkus
Jos sinulla on hauskaa sirkuksessa, kertoo se tyytyväisyydestäsi ja luottamuksestasi nykyiseen ympäristöösi. Jos vain olet sirkuksessa, uni kertoo, että sinut on ymmärretty jotenkin väärin. Annat toisille väärän kuvan itsestäsi.
Jos sirkuksessa on kaaos kertoo se siitä, että elämäsi ei ole hallussa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #169 : 20.04.2008 16:06:47 »

Angelic. Tämän ketjun sivulta 4 löytyy tulkinta tulelle ja tulipalolle sekä sivulta 3 tulkinta lapselle/lapsille. Katsopas se sieltä!

Palomies
Palomies unessa edustaa Korkeinta Itseäsi. Käyt parhaillaan läpi puhdistumisen ja vapautumisen aikaa.


tallennettu
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #170 : 21.04.2008 14:38:15 »

Angelic. Tämän ketjun sivulta 4 löytyy tulkinta tulelle ja tulipalolle sekä sivulta 3 tulkinta lapselle/lapsille. Katsopas se sieltä!

Palomies
Palomies unessa edustaa Korkeinta Itseäsi. Käyt parhaillaan läpi puhdistumisen ja vapautumisen aikaa.

Kiitos tästä! t. angelic



[/quote]
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #171 : 22.04.2008 19:50:59 »

Lasi
Lasi unessa symboloi passiivisuutta tai suojaa.  Saatat pitää yllä näkymätöntä suojamuuria, jonka taakse pääset pakenemaan jotakin tilannetta tai ihmissuhdetta.  Jos juot lasista, on se hyvä enne!
Jos katsot lasin läpi, symboloi se avoimuutta ja tarpeettomuutta suojautumiseen. Vaihtoehtoisesti ympäröit itsesi näkymättömällä tunteiden suojamuurilla.
Rikkoutunut lasi/lasin sirpaleet unessa kertovat elämän muutoksesta. Tajuat, että tilanne päätyy äkkinäiseen ja totaaliseen loppumiseen.
Lasin syöminen unessa korostaa haavoittuvaisuuttasi, hämmennystäsi ja sekasortoasi. Sinun on ehkä vaikea pukea ajatuksiasi sanoiksi ja saada muut ymmärtämään niitä. Vaihtoehtoisesti uni paljastaa, että kommenttisi satuttavat ja viiltävät. Ehkäpä joku on saattanut loukata sinua terävällä kielellään. Tai sinun tarvitsee huolehtia siitä, että asetat sanasi oikein ja vältät loukkaamasta toisia sanoillasi.

Norsu
Unen norsu viestii, että sinun tulee olla kärsivällisempi ja ymmärtäväisempi toisia kohtaan. Norsu on myös voiman, vahvuuden ja älykkyyden symboli. Vaihtoehtoisesti norsu voi edustaa myös omaa syrjäänvetäytyvää luonnettasi.
Norsulla ratsastaminen kertoo, että olet saanut hallintaan alitajuntasi sekä ne osa-alueet itsestäsi, joita pelkäsit kohdata aiemmin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #172 : 24.04.2008 16:22:08 »

Hampurilainen
Jos näet tai syöt unessa hampurilaisen, uni kertoo että sinusta puuttuu jonkinlainen tunteellinen, älyllinen tai psyykkinen osanen, jota tarvitset tunteaksesi itsesi jälleen kokonaiseksi. Saatat tunte tyytymättömyyttä jotakin tilannetta tai suhdetta kohtaan. Hampurilainen symboloi myös kokemuksiasi ja neuvoo, että sinun tulee oppia niistä. Katso kokemuksiasi suuremmassa mittakaavassa.

tallennettu
Emisa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 100


Profiili
« Vastaus #173 : 26.04.2008 09:57:22 »

Hei,
Mitä possut unessa tarkoittaa ?
* Näin unta muutama yö sitten, että olin niin sanotusti lastamaassa possuja kuorma-autoon. Possut olivat tosi pieniä ja vaaleanpunaisia puhtaita. Possut kävelivät ramppia pitkin nätisti auton kyytiin ja minä seisoin vieressä katsomassa..



Emisa
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #174 : 08.05.2008 21:49:54 »

mooncat
menneisyydessä käsittelemätön keskeneräinen asia,
jonka "arpi" on nyt tullut pintaan,
sulan vois yhistää kirjoittamiseen ja kirjoittamisen koulunkäyntiin;jäitkös luokalle?
tallennettu
sarhippa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 15


Profiili
« Vastaus #175 : 22.05.2008 15:36:59 »


Löytyisikö taikinalle selitystä?  Huh

Olen tehnyt pullataikinaa (vehnästä) valtavia määriä unissani viime aikoina. En kuitenkaan leivo siitä mitään, viimeksikin laitoin sen pakasteeseen...välillä vain katselen sitä ja mietin milloin mitäkin, yleensä ainakin sitä, miksi sitä on niin paljon. Oikeassa elämässä ei ole ns. "pullat uunissa" , mikä itsellä tuli ensimmäisenä mieleen  Grin
tallennettu
Boa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3



Profiili
« Vastaus #176 : 22.05.2008 23:00:11 »

Heippa!

Voiskohan joku jeesata uneni kanssa. Vime öinen uneni:
Olen kävelemäsä kadulla ja ohitan linja-auton, joka on parkkeerattuna. Kuljettaja on ulkona ja me molemmat huomaamme ketun poikasen, joka on kiedottu ketjuihin ja niitä pitää kiinni kaksi isoa lukkoa. Saan ketun syliini ja kuljettaja katoaa.
Katkaisen ketjun ja murran toisen lukoista. Päästä ketun maahan, kunnes huomaan toisen lukon. Kettu juoksee jo poispäin minusta, mutta saan sen kutsumalla luokseni.
Otan ketun syliini ja se puree, mutta en päästä sitä pois. Irrotan loput kejut ja lukon. Päästän ketun pois ja se lähtee juoksemaan.
Seuraavaksi kävelen suin alueella, jossa joka pihassa vähintään kaksi koiraa. Tajuan ketun olevan vaarassa ja lähden etsimään sitä. Joudun kutsumaan ja hakemaan sitä, mutta hetken päästä se tulee iloisena juosten luokseni. Nostan ketun syliini ja vien sen turvaan.

Näen usein ihmeellisiä unia. Tämä on nyt viimeisin.
tallennettu

"To see a world in a grain of sand,
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand,
and eternity in an hour."
-William Blake-
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #177 : 25.05.2008 14:24:09 »

Ampuminen, ampua
Ampumisen näkeminen unessa kertoo, että olet asettanut elämääsi tavoitteita ja tiedät mihin tähtäät. Suunnitelmasi osuvat nappiin!
Jos ammut itse jotakuta toista unessa, kertoo se vihaisista tunteista ja piilotetusta raivosta tuota kyseistä henkilöä kohtaan.
Jos joku ampuu sinua aseella, uni kertoo, että kohtaat jonkinlaista vastarintaa ja/tai eripuraa valve-elämässäsi. Saatat tuntea olevasi jonkin tilanteen uhri.



tallennettu
aeiouyäö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 276



Profiili
« Vastaus #178 : 25.05.2008 17:23:16 »

Näin kamalan unen viimeyönä.
Olin raskaana, enkä unessa halunnut lasta ja olin siinä vasta kolmetoista.En pystynyt tehdä aborttia.Uni oli todella ahdistava, itkin siinä kokoajan.Unessa olin kokoajan sairaalassa.
Muistan samasta unesta myös, että käveleskelin sairaalassa ja katsoin johonkin huoneeseen, jossa oli tummaihoinen nainen, jonka ihosta irtosi jotain ihmeellistä limaa, ja hän meinasi hukkua siihen limaan.Sitten onneksi heräsin.Osaako joku jotenkin tulkita? Smiley
tallennettu

Aurinko-venus-yhtymä skorpionissa, 1.huone

Kuu Jousimiehessä, 2.huone

Mars-MC-yhtymä leijonassa

Merkurius-nousumerkki-yhtymä Vaa'assa
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #179 : 26.05.2008 18:28:06 »

Krokotiili
Krokotiili unessa varoittaa piilotetusta vihasta. Joku lähelläsi antaa sinulle huonoja neuvoja ja yrittää saada sinut horjahtamaan huonoihin päätöksiin. Krokotiili voi olla myös Itsesi osa-alue ja kertoa sinun aggressiivisuudestasi ja purevasta asenteestasi. Tai ehkäpä se kertoo, että olet esittänyt joitakin tunteita, vertaa sanontaa "itkeä krokotiilin kyyneliä".
Jos krokotiili jahtaa tai puree sinua, lupaa uni pettymyksiä rakkaudessa ja bisneksissä.

Lohikäärme
Lohikäärme unessa kertoo, että sinulla on tapana päästää itsesi ajelehtimaan intohimosi mukaan. Tällainen tapa saattaa sinut mahdollisesti vaikeuksiin. Sinulta vaaditaan lisää itsekuria.
Itäisissä kulttuureissa lohikäärme nähdään henkisenä olentona joka symboloi onnea ja menestystä.
Jos olet unessa lohikäärme ja syökset tulta, kertoo se tavastasi yrittää saada tahtosi läpi vihasi keinoin.

tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 24
  Tulostusversio  
 
Siirry: