Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Oinaat ja touhottaminen sekä kärsimättömyys  (Luettu 11943 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Synapsi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili
« Vastaus #15 : 16.11.2005 11:37:21 »

Joten listaan tähän kolmannen tehokaan tavan kehittää Oinaalle pitkäjännitteisyyttä=pakon edessä! Niin ja tietenkin sellainen leikkimieleinen kilpailuasenne lastenhoidossa (ja muissakin pitkää pinnaa vaativissa tehtävissä) on aina hyväksi: todistan joka kerta maailmalle ja itselleni, että pystyn siihen, enkä annan olosuhteiden voittaa minua "Hah, vasta tunti pimeässä huoneessa. Pystyisin helposti istumaan tässä ainakin neljä.. 2funny. Mitä puolituntia virastossa! Kestämätöntä! Mutta minä kun en lähde täältä ensimmäisenä.."
 aurinko oinaskuu kaksoset ja  askendentti leijona

Haa! Onpas mukavaa kuulla, etten olekaan ainoa tuossa "itsensä kanssa kilpailussa"! Se saa aikaan huimia suorituksia ja voi ihailla jälkikäteen itseään antaumuksella.
Tosin, minullakin tämän pitkäjänteisyyden jalon taidon opetti PAKKO. Muuten olisin kärsimättömänä touhottanut jonnekin muualle.

Sain opettajakseni lievästi kehitysvammaisen lapsen, jonka kanssa pitää olla tuhatkertaisesti kärsivällinen. Ja lapsi on tietysti  aurinko, mars ja  keskitaivas oinas:ssa, jolla ei itsellään ole kärsivällisyyttä yhtään.  Cheesy Hurmaava poikani.

Sanoisin sinulle hyvä Artemis, hötkyile rauhassa jos siitä ei ole haittaa itsellesi tai muille. Mikään ei ole niin riemastuttavaa kuin aito ja innostunut ihminen. Ehdit kyllä olla kärsivällinen ja rauhallinen, viimeistään jos/kun alat lapsia tekemään.Tai löydät jonkun todella kiintoisan alueen elämääsi, jossa haluat kehittyä tosi hyväksi. Motiivit kun on korkeat, niin ratkaisut löytyy melkein kuin itsestään. Intuitiolla.
tallennettu

aurinko oinas    askendentti skorpioni    kuu kaksoset    merkurius kalat    venus harka     mars vaaka
Vertsu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Etsin itseäni - oletko nähnyt minut jossakin...(?)


Profiili
« Vastaus #16 : 16.11.2005 13:36:47 »

Mieheni on horoskoopiltaan oinas ja on kyllä kärsivällisyyden perikuva, kun jaksaa tehdä tehtävät asiat erittäin perinpohjin ja tarkkaan.

Mutta kyllä tuollakin on ollut joskus kärsivällisyydessä pidättelemistä. Harvoin tosin, mutta kuitenkin. Smiley
tallennettu

Nousumerkki Neitsyt, Aurinko Kaksosissa, Kuu Kauriissa, Merkurius&Venus Kaksosissa ja vielä Mars Härässä..
solnesko
Vieras
« Vastaus #17 : 16.11.2005 14:56:11 »

Mieheni on horoskoopiltaan oinas ja on kyllä kärsivällisyyden perikuva, kun jaksaa tehdä tehtävät asiat erittäin perinpohjin ja tarkkaan.
Mutta kyllä tuollakin on ollut joskus kärsivällisyydessä pidättelemistä. Harvoin tosin, mutta kuitenkin. Smiley
Kiitos. Tuo helpotti minuakin, kun aloin jo pitää itseäni melkein pervona.....  smitten
Tosin sitten vaan tuli mieleeni, että olisiko tuo touhotus sittenkin hiukkasen sukupuolisidonnaista...  coolsmiley Meilläkin pyörii, kiljuu ja tappaa toisiaan 2 esimurrosikäistä ja 2 murrosikäistä kärsivällisyyden kasvattajaa...  Shocked[/size]
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #18 : 16.11.2005 19:23:05 »

Kaunis kiitos kaikille vastanneille!!!
Ihanaa saada kuulla että on muitakin eläväisiä ihmisiä jotka touhottavat  Smiley
Kiitos myös keskittymiskykyä kehittävistä vinkeistä. Jooga esim. kuulostaa kivalta ja olen ollutkin siitä kiinnostunut. Toivon että ikä saa minutkin rauhoittumaan ja keskittymään paremmin asioihin.

 smitten
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: