Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 : 03.04.2020 19:50:53 
Aloittaja unetonturussa - Uusin viesti kirjoittanut Elwyn
Toi Urjalan makeistukku olikin paha, alkoi heti mieli tilata lava Tuplia crazy2 Grin Vois sanoa sitten, että on joksikin aikaa suklaata Tongue

Muistakaa kans https://www.vihannesporssi.fi Afro

 22 
 : 03.04.2020 17:56:56 
Aloittaja unetonturussa - Uusin viesti kirjoittanut unelmassa
https://www.youtube.com/watch?v=TBSGmfiGvgU&t=381s  coolsmiley

 23 
 : 03.04.2020 17:38:32 
Aloittaja Ulkopuolinen - Uusin viesti kirjoittanut Elwyn
Tosi kiva kevätkeli ja ihan koukussa yhteen RPG:hen. Siinä se viikonloppu sit meneekin pelatessa Cool

 24 
 : 03.04.2020 08:57:05 
Aloittaja sideman - Uusin viesti kirjoittanut sideman
Profeetta Dani'el (tuomarini [on] Jumala: Jumala on tuomarini) tulkitsi kai Nebukadnessarin
unessa näkemän patsaan raudan- ja savensekaisten jalkojen tarkoittavan tulevaisuuden
suurta mutta haurasta valtakuntaa?

Tuosta on lukuisia metatulkintoja; voisiko se mahdollisesti tarkoittaa esimerkiksi Euroopan
Unionia? Nythän alkaa vahvasti vaikuttaa siltä että erityisesti covid-19 rapauttaa väistämättä
tämän Euroopan globalistien märän päiväunen? Esimerkiksi Rooman valtakunnan rippeiden,
Italian velkasuhde on jo whopping 137 prosenttia!

 Huh

(Lisäys) Kun tsekkasin mitä globalismi Wikin mukaan on, törmäsin tähän artikkeliin:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Siionin_viisaiden_p%C3%B6yt%C3%A4kirjat

1800-luvun lopun väärennös osoittautui melko osuvaksi povaukseksi 1900-luvun
alun tapahtumista...?


 25 
 : 02.04.2020 20:19:45 
Aloittaja unetonturussa - Uusin viesti kirjoittanut unetonturussa
Todellakin :Smiley  Euronvenytysvuosi menossa Smiley 

 26 
 : 02.04.2020 19:20:15 
Aloittaja unetonturussa - Uusin viesti kirjoittanut Varjotar
Nyt jos ikinä kannattaa suunnata hävikkiruokakaupoille! Annetaan ruoalle arvo joka sille kuuluu! Näinä aikoina kun kansalta loppuu työt, muttei tuhlaaminen, olisi entistäkin tärkeämpää näyttää kaikille parempaa suuntaa tässäkin asiassa! smitten

www.matsmart.fi
www.fiksuruoka.fi

Hävikkiherkkuja ja muita tuotteita löytyy myös www.hyvinvoinnin.fi ja www.urjalanmakeistukku.fi ( vaikka myy karkkia, myy ruokaa yms kanssa)

 27 
 : 02.04.2020 17:17:58 
Aloittaja Seppo - Uusin viesti kirjoittanut Kirsi
Hei Mars rakentajat!
Millaisia fiiliksiä teillä on nyt? Minusta tuntuu todella siltä, että tätä varten on todellakin tämä elämä harjoiteltu. Itse olen kokenut aikanaan vakavan masennuksen, joka vei todella syvälle. Olin niin pimeässä paikassa, jossa ei ollut mitään valoa, toivoa, tulevaisuutta. Vain tuskaa ahdistusta ja pimeää. Syvimmässä aallon pohjassa en nähnyt mitään toivoa tai ratkaisua tilanteeseen. Ainut vaihto ehto vaikutti olevan päättää tämä elämä. Olin jo miettinyt keinonkin valmiiksi. Kuitenkin sain sen verran apua ja tukea, että pääsin sieltä ylös ja tässä olen vieläkin. Tämä kokemus oli kuitenkin sellainen pohjakosketus, että kun siitä kuitenkin selvisin ja sen jälkeen tapahtui hyviä asioita ja kaikki meni juuri niin kuin pitikin mennä, niin siitä olen saanut perusluottamuksen elämän kantamiseen. Nyt minun sisäinen rauhani ei enää vähällä horju.
 Vuonna 2015 minut pysäytettiin jälleen. Kaksi välilevyä kaularangassa hajosi niin perusteellisesti, että olin yhdeksän kuukautta sairaslomalla. Ensin odottamassa leikkausta hermosäryn ja osittain toimimattoman käden kanssa ja sitten toipumassa leikkauksesta. Asun niin syrjäisessä paikassa, että minulla on sieltä jonkinmoinen bussimatka palveluiden pariin. Tuolloin ei huvittanut paljon matkustaa sillä bussilla, kun rangan tärinä provosoi hermokipua, joten olin lähes yksin kotonani tuon yhdeksän kuukautta. Tuolloin ymmärsin, että minut on nyt tarkoituksella pysäytetty ja suostuin jo ihan sovinnolla kuulostelemaan ja miettimään, että miksiköhän. Tuolloin minun sisäinen rauhani ei enää järkkynyt. Joten tätä varten on tullut harjoiteltua.
 Ennen tämän rytinän alkamista, minulla oli jotenkin levoton ja painen olo. Pohdiskelin työni mielekkyyttä ja asunko oikeassa paikassa jne. Kun tämä " Korona kriisi" alkoi, minun stressini loppui siihen paikkaan. Se levoton odottava fiilis loppui. Voi vain todeta, että ai näin se tapahtui. Yhtäkkiä huomasin olevani oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Olen ihan oikeassa paikassa töissä ja asun ihan oikeassa paikassa. Minun sisäistä rauhaani ja perusturvallisuuden tunnettani tämä ei ole horjuttanut. Meditoimalla pidän yllä ja vahvistan sisäisä rauhaani.
Sillä että meidät on nyt osittain eristetty koteihimme voidaan kyllä hieman hidastaa valon leviämistä ja vahvistumista, koska kokoontuminen ja sitä kautta kollektiivinen oivallusten ja tuntemusten jakaminen ei ole niin tehokkaasti mahdollista. Mutta kyllä kollektiivisuus toimii silti, vaikka emme voi fyysisesti kokoontua yhteen. Tehdään kulta-aika meditoimalla ja siten lisäämällä valoa sekä nostamalla maapallon värähtelyä.

 28 
 : 02.04.2020 13:55:33 
Aloittaja Arkiviisu - Uusin viesti kirjoittanut sideman
Lähiaikoina saanet runsaasti kohtalotovereita, kun pienyrityksiä alkaa kaatua kuin
divisioona veskuloireja spedeshowssa?

 Embarrassed

BTW, miten voi porrassiivojalla olla noin karmean hajuista detergenttia,
vähän kuin ummehtunutta mäntysuopaa tai substandardia tolua!

 Angry 29 
 : 02.04.2020 11:25:12 
Aloittaja phoenix_one - Uusin viesti kirjoittanut phoenix_one
Onpas vaan tullut pitkä aika edellisestä käynnistä täällä, mutta nyt oli pakko palata kysymään, onkohan kuinka moni "kuullut" tällä viikolla, että "Vesa-Matti Loiri on kuollut".
Kaverini kertoi minulle omasta oudosta unestaan, johon sitten vastasin "kuulleeni" pari päivää sitten heti herättyäni tuon lausahduksen ensimmäisenä "ajatuksena", joka niin tuli
kuin menikin nopeasti ohi. Tarkistin tietenkin aamulla lehdet - ei mitään eikä vielä tänäänkään. Mutta kaveri sanoi, että hänen kaksi muutakin kaveria olivat "kuulleet" tämän saman
keskellä kirkasta päivää. Onko muita ollut "kuulolla"?

 30 
 : 01.04.2020 21:53:11 
Aloittaja Seppo - Uusin viesti kirjoittanut ritapauliina
Näin minä sen ymmärsin, että Kuu/Parantaja tukee sinua (tai pakottaa sinut) parantamaan itseäsi. Tunteet tässä keskeisessä roolissa.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10