Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : 06.12.2023 21:24:51 
Aloittaja kaulakoru - Uusin viesti kirjoittanut Elwyn
yes yes

Pelle Miljoona - Moottoritie on kuuma

https://youtu.be/xEL37Y14dQE?si=a03Qiv67sK0Yd3pW

 smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten

 2 
 : 06.12.2023 17:31:32 
Aloittaja Arkiviisu - Uusin viesti kirjoittanut Elwyn
R.I.P Pedro Hietanen

Eilen just mietin, että oli niin siistiä silloin ala-asteikäisenä nähdä Pommin ja Gommin esitys Cry smitten

 3 
 : 06.12.2023 14:26:20 
Aloittaja kaulakoru - Uusin viesti kirjoittanut Elwyn
Kingston Wall - Two Of A Kind

https://youtu.be/y21W5VxJv5o?si=ZxtFLoUZG9d-AvU1

 smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten smitten

 4 
 : 06.12.2023 11:05:03 
Aloittaja Ulkopuolinen - Uusin viesti kirjoittanut Elwyn
Jouluruokaa itsenäisyyspäivän kunniaksi Afro
+ kaikki kiva on aina pahasta: Eniten liikkuvat vanhenevat nopeammin kuin muut
Ajattelin lähinnä tehostaa lisää joten hyvä lyhyt elämä angel Riitta-Liisa Roponen on erittäin hyvä esikuva tällaiseen koko elämän pituiseen kilvoitteluun.
++ päivän Sale
+++ alkemia-pakasta kortit Jupiter ja Chiron. Erityisesti sytyttää tällä hetkellä ajatukset "Jupiter happens." ja "Chiron reminds us of where we've been, and where that allows us to go."
++++ hiano asu Kärpyllä linnassa smitten

 5 
 : 06.12.2023 01:06:35 
Aloittaja Ulkopuolinen - Uusin viesti kirjoittanut talvenlapsi71
Sain askeltavoitteen täyteen siis eilen/tänään. Jos älypuhelimelle voi tehdä jotain fiksua, niin askelsovellus on aika kätevä Smiley jousimies

 6 
 : 05.12.2023 22:32:00 
Aloittaja nikki - Uusin viesti kirjoittanut meryem
nikki ihana kun olet palannut foorumille, niinhän se on, että pienissä elämä jatkuu  smitten

mulle tuli ap-kartalle ihan sama  pluto aspect_con keskitaivas lisäksi  aurinko mars aspect_squ saturnus

Kuuhilda, meillä on tainnut viime aikoina olla jotenkin samat fiilikset. Et ole todellakaan ainoa, jolla on junnaava olo. Sitä vaan katselee kun muut menee ja tekee, saavuttaa unelmiaan.

Elwyn on oikeassa, että mikään ei muutu, jos ei itse toimi eri tavalla. Mutta jotenkin tässä on nyt sellainen jännä ajoitus fiilis, että jotenkin nyt ei ole vielä aika muutoksille. Jotakin on tulossa ja sitten kun muutosten aika on niin sen tuntee, mutta se ei ole vielä... Mulla alkoi numerologiassa henkilökohtainen vuosi 7 ja se viittaa jonkinlaiseen pohdiskeluun, ei isoihin muutoksiin. Valmistelua toisenlaisille ajoille.

Uskon ajoitukseen.

Vähenevä Kuu  neitsyt , pohdiskelua ja yhteenvetoa. Astro.com sivusto ei toimi, joten en tiedä tarkkoja asteita, mutta huomenna saa viettää itsenäisyyspäivän kunniaksi vapaapäivää. Mahtavaa!

 7 
 : 05.12.2023 21:26:13 
Aloittaja Ulkopuolinen - Uusin viesti kirjoittanut Elwyn
Good old hippie thingies
Move different if you want different
+ otetaas tän kunniaksi päivän kortti morganin pakasta:

Passion

Originally, this card was the compassion card. It was changed by the moon goddess to add spice. Thus, what we see happening in the realm of manifestation is the realization that we are all connected. In a sense, the universe is experiencing eternal bliss, and as our awareness increases, we participate in this ecstatic bliss within bliss.
 
Always act with love and emotional maturity to attain infinite compassion for all sentient beings.

 8 
 : 05.12.2023 21:12:29 
Aloittaja nikki - Uusin viesti kirjoittanut Elwyn
Jos ei muuten edisty niin jotain repäisevää vaan peliin niin johan edistyy ainakin jonnekin suuntaan. Mulla on ollut paljon kausia elämässä jolloin mitään ei ole tuntunut tapahtuvan tai ei ole ollut mitään meininkiä, mutta tajusin sitten ottaa ne ajat sellaisina ns. "pisteen tuijottaminen seinässä"-periodeina. Luovuus nimittäin elää myös mitään tapahtumattomuudesta, koska siinä näyttää aina saavuttavan jossain kohtaa sen pisteen jossa tulee ahaa-elämys josta pyörät sitten lähtevät pyörimään.

Tätä on vähän vaikea selittää, mutta olen itse saanut aikaisemmin esim. alanvaihdon kun aikaisempi elämä ei ensin vaan skulannut mihinkään kunnon suuntaan. Olin ajatellut aikaisemmin, että ei se nyt kannata koska raha-asiat aika motivaatio haluan jotain muuta sitä sun tätä, mutta sitten vaan tuli monen yhteensattuman ja pohdinnan tuloksena hetki jolloin kaikki oli täysin kirkasta että nyt ja siitä se sitten vaan lähti.

 9 
 : 05.12.2023 16:30:14 
Aloittaja sideman - Uusin viesti kirjoittanut sideman
Jos haluat lukea tosi(?) tarinoita joogien paranormaaleista kyvyistä (siddhi), must read lienee esimerkiksi
Paramahansa Yogaanandan Autobiography of a Yogi.

Wiki:

Paramahansa Yogananda (born Mukunda Lal Ghosh; January 5, 1893 – March 7, 1952) was an Indian Hindu monk, yogi and guru who introduced millions to meditation and Kriya Yoga through his organization, Self-Realization Fellowship (SRF) / Yogoda Satsanga Society (YSS) of India – the only one he created to disseminate his teachings. A chief disciple of the yoga guru Swami Sri Yukteswar Giri, he was sent by his lineage to spread the teachings of yoga to the West.

https://en.wikipedia.org/wiki/Paramahansa_Yogananda

(Lisäys) Pätkä wikistä:

"The Kriya Yogi mentally directs his life energy to revolve, upward and downward, around the six spinal centers (medullary, cervical, dorsal, lumbar, sacral, and coccygeal plexuses) which correspond to the twelve astral signs of the zodiac, the symbolic Cosmic Man. One-half-minute of revolution of energy around the sensitive spinal cord of man effects subtle progress in his evolution; that half-minute of Kriya equals one year of natural spiritual unfoldment".[3]

Olen nyt unilukemisena tavannut noin puolet yli 500-sivuisesta pläjäyksestä. Yksi tähän asti kiintoisimmista luvuista on luku 3, otsakkella The saint with two bodies. Siinä yksi svaamii on ilmeisen todistettavasti kahdessa paikkaa simultaanisti ihan fyysisessä lihallisessa kehossa samaa vaatetusta myöten. Erityisen dramaattinen on kuvaus siitä kuinka "kakkosroppa" miltei kirjaimellisesti pikkuhiljaa haihtuu, tai jotain, Mukundan huoneesta. Tulee vähän mieleen se kun Jeesus ilmestyi Tuomaalle(?) ristiinnaulitsemisen jälkeen.

Kyseessä lienee opus jonka sisällöstä on siddhien osalta uskottava joko kaikki tai ei yhtäkään?

 10 
 : 05.12.2023 14:42:26 
Aloittaja sideman - Uusin viesti kirjoittanut sideman
Suomen TM-liikkeellä on eräänkinlainen näytön paikka.

Tervetuloa mukaan yhteiseen pikkujouluun maanantaina 11.12. klo 18:45.

Aloitamme samaan aikaa sekä Helsingin että Tampereen TM-keskuksissa. Mikäli et voi osallistua tilaisuuksiin fyysisesti, tule mukaan Zoom–yhteydellä.

Yhteismeditaation aloitus kaikille klo 19,
joten olethan ajoissa.

Ystävällisesti ilmoita mukanaolosi etukäteen,
mieluusti 6.12. mennessä:

Helsinki:         auli.korhonen@kolumbus.fi
Tampere:       tuula.lindholm1@icloud.com

Lämpimästi tervetuloa!


On kiintoisaa(?) seurata kuinka meteorologien ennusteet 11:nelle päivälle muuttuvat tulevien päivien aikana.
Mikäli varsinkin pääkaupunkiseutua koskeva ennusteet tuolle päivälle, ja etenkin silloin tuon yhteismeditaation aikana
 toteutuva lämpötila ei laske esim. tämänpäiväisistä ennusteista ym. päivälle, voinemme todeta että ainakaan suomalaiset teeämmärit eivät enää (överiksi menneeltä korona- ym. stressiltään) kykene oleellisesti lisäämään sattvaa eli "Olemisuutta" (Being-ness, sat-tva) atmosfäärissä, ja näin pudottamaan lämpötilaa likemmäksi suprajohtavuuden tällä hetkellä mahdollistavia lämpötiloja. (Fyysikko Maharishi Mahesh Yogi väitti että valaistuneen yksilön hermosto toimii suprajohtavasti - eli siinä ei ole lainkaan vastusta, eikä siten "kuumana käymistä" - mikä lienee ainakin fysiologinen osasyy sille, ettei hän kerrytä enää karmaa, sen paremmin "hyvää" kuin "huonoakaan".)

Tämänpäiväiset lämpötilaennusteet ym. päivälle Helsinkiin, klo 19:lle:

Foreca: -2, runsasta lumisadetta.

FMI: -2, kohtalaista lumisadetta.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10