Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 06.03.2020 20:41:31
Mikä *itun takia jonku porrassiivojan pitää olla moppeineen JUST TÄNÄÄN Just aamu 10 meidän rapussa töissä, kun on MUN KOKO VIIKON AINOA AIKA SIIVOTA?Huh Vittu haistakaa paska, en vittu edes kerran kuussa saa siivota, perkele!!

Haluatko siivota rappua vai kotiasi?  Jos kotiasi, niin kait se siivoja voi rappua siivota?
2  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: Vaikeuksien viisaus ja vaatimus : 04.01.2020 14:24:35
Mä en tiedä...mutta se miten selviän traumojen kanssa, on samalla tapa, jolla olen tehnyt itsestäni invalidin.
Niin ihmissuhteissa kun muussakin elämässä. Välttelen ja torjun, ja luotan vain itseeni
 Ja rankkaa onkin ollut kohdata se, että en jaksa olla kaikkea sitä, mitä itseltäni vaadin.
Onko se sitten selviytymistä edes, että elää elämätöntä elämää, elämää jota ei koe tai tunne, ettei vaan kävis mitään ikävää?

Voi Kuuhilda! Täällä toinen samojen ajatusten äärellä  smitten
Talvenlapsi71, tuttuakin tutumpaa tekstiä  smitten

Itse en ole nyt muuta keinoa keksinyt kuin koittaa puhdistaa vanhoja traumoja energiahoidoilla. Enkelit, Yksisarviset ja Lohikäärmeet avuksi mukaan puhdistuksiin. Toivon, että saan rohkeutta kohdata ja puhdistaa kipuni ennenkuin kokonaan koteloidun kodin"turvaan".
3  Kulta-ajan tekijät / Itsenäiset / Vs: 2020 ja 6D : 07.11.2019 20:52:03
Kiitos Sideman. Hyvä päätös!  Smiley
4  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Horoskoopit : 06.10.2019 20:40:26
Mielenkiintoinen asia nuo uudet horoskooppiajat ja käärmeenkantaja. Pitää vähän makustella asiaa. Oinaasta kalaksi  Shocked
5  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Energiahoidot : 05.10.2019 13:56:28
Riippuu energiahoitajasta. Pääsääntöisesti jokainen hoitaja välittää sinuun energiaa, jonka korkein itse ja kehosi käyttää, miten parhaaksi näkee. Joillakin on egopullistumaa ja hoito tehdään hoitajan erinomaisuuden korostamiseksi.

Kaikki on energiaa ja värähtelee. Jos kehossasi on tukkeumia tai kehosi värähtely on laskenut (siihen on monia luonnollisia syitä, esim. stressi), energiahoito nostaa kehosi värähtelyä ja parhaimmillaan tukokset aukeavat. Mutta ei kannata jäädä hoidon jälkeen lepäämään laakereilleen. Kannattaa kuulostella, mitä kehossasi tapahtui hoidon aikana. Joitain tukahdutettuja tunteita saattaa nousta pintaan tai saat oivalluksia. Ne kannattaa kohdata ja ottaa vakavasti. Elintavoissasi tai ihmissuhteissasi saattaa olla korjattavaa. Muista, että sinulla on kyky ottaa itse vastaan ernergiaa Universumista ja luonnosta, joten et ole riippuvainen toisen ihmisen välittämästä energiasta.

Pääsääntöisesti energiahoidosta on apua ja se rentouttaa ihanasti.
6  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Notre Dame : 18.05.2019 22:26:53
Voi Sidukan homofobiaa!  Angry

Tekikö Jessen isukki virheen luodessaan homoseksuaalit?
Rakkaus on rakkautta ja homous on syntymässä saatu ominaisuus.
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Intuitio : 30.04.2019 11:59:06
Jos oikein tulkitsin tuon viimeisen lauseen, olet ennenkin nähnyt etiäisiä.

Veikkaan, että stressi on jättänyt sinulle valmiustilan, jossa yrität valmistautua uusiin vaikeuksiin. Mikäli äitisi salaa sinulta jotain, hänellä on siihen syynsä. Tai voit kertoa huolesi suoraan. Nuoruuden rakkautesi on pärjännyt ilman sinua 14 vuotta. Pärjää edelleen tai ottaa halutessaan yhteyttä. Muuten et voi häntä auttaa, joten älä kanna turhaa taakkaa.

Keskitä huomiosi itseesi ja kerää voimia. Jos mahdollista, vietä aikaa luonnossa. Voimia!
8  Astro special / Astro special / Vs: Onko härkien läheisiä, ja miten käsittelette niitä? : 26.03.2019 22:59:46
Grin Älä ny yhden sarvipään takia koko sakkia tuomitse

No joo, totta. Kiitos muistutuksesta.
9  Astro special / Astro special / Vs: Onko härkien läheisiä, ja miten käsittelette niitä? : 26.03.2019 17:59:54
Mulla työkaverina härkänainen. Laiska p*ska.
Ajaa kollegat hulluuden partaalle. Saa suoraa palautetta ja suorastaan vihaa päälleen. Ei osaa muuttaa käytöstään.
Ärsyttävä ämmä.

Onneksi en tunne paljon härkiä. Taidan pudottaa kyydistä ne, jotka voin.
10  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Mielenkiintoinen ja voit käyttää numerologiaa viileässä ruletissa? : 26.03.2019 17:55:24

Viileä ruletti on elävä ruletti, eli kun pelaat, se luo todellisen pelin tunteen ja upotat virtuaalimaailmaan saamalla todellisia tunteita eikä ymmärtämättä, että olet Internetissä. Henkilökohtaisesti saan suurta iloa tästä pelistä. En vain tiedä, miten tätä peliä kutsutaan vielä, mutta yrityksessämme on tapana kutsua sitä eläväksi ruletiksi, mutta viileäksi ruletiksi.

Okei. Onko tässä ketjussa siis ripaus piilomainontaa  mukana?
11  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Mielenkiintoinen ja voit käyttää numerologiaa viileässä ruletissa? : 23.03.2019 23:59:35
Anteeksi tyhmä kysymys mutta mitä on viileä ruletti?
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mitä henki tarkoittaa tehdessään näin? : 12.03.2019 19:59:24
Ota yhteyttä Esko Jalkasen Luonnonvoimat-yhdistykseen. Sieltä olen saanut apua. Muistaakseni kolme kertaa vuodessa maksuttomasti. Tiina Lindholmin kummituspalvelu maksaa erikseen.
13  Astro special / Yleistä / Vs: HALLITUS ON ERONNUT! : 09.03.2019 11:35:04
Kyllä kansa tietää! Suomen kansassa on vielä senverran shamaanihenkeä jäljellä, että se aavistaa melkein nurkan takana olevan joukkotuhon eikä siksi enää juurikaan sikiä?

Suomen valtakunnan politiikan tapahtumat ovat jokseenkin yhdentekeviä, kun tekoäly kenties jo muutaman vuoden kuluttua ottaa tietoverkot suvereeniin hallintaansa ja tulee siihen tulokseen, että enemmistö maapallon ihmispopulaatiosta on tuhottava jotta planeettamme biosfäärillä olisi edes jonkinlainen mahdollisuus välttyä täydelliseltä tuholta?

 Huh

Häh?!  Grin
Sidemanilla on paljon pelkoja. Mutta tuo sepustus on aiheen vierestä.  Hallitus ja sote kaatui, siitä ketjun aloittaja avasi keskustelun.

Voimia Sidemanille!
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kummitteleeko kotona,mökillä tms ? Ota yhteyttä. : 23.02.2019 12:14:34
Kaikella kunnioituksella Vexi. Kysyin tässä foorumissa selvännäköpalstallasi vuosia sitten kolme kysymystä. Vastasit kaikkiin ihan pieleen. Noin vuoden kuluttua vastauksestasi, kun oli jo selvää että meni pieleen, laitoin sinulle viestin. Et kommentoinut sitä mitenkään. Olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että tulevaisuutta ei voi ennustaa, koska me teemme koko ajan valintoja, jotka vaikuttavat lopputulokseen. Sinä ilmeiseti uskot ennustamiseen, koska kyseistä palvelua tarjoat.
Jonkinlainen vastuu pitäisi kuitenkin ottaa, jos palvelua tarjoaa.
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kosmiset siskot ja veljet : 05.02.2019 08:54:45
Haluan vielä valaista asiaa esimerkillä.

Eräs herkkä ja sillä hetkellä sydän vereslihalla oleva mies lähti etsimään henkisyyttä kymmeniä vuosia sitten. Tiensä alkutaipaleella hän kohtasi liudan "valaistuneita" ladyjä. Ladyt sitten taputtivat kaveria päähän mutta eivät kovin hellästi. Melskasivat omaa erinomaisuuttaan ja lyttäsivät tämän kaverin itsetunnon.

Tällä kaverilla on rehellistä halua tutkia itseään ja auttaa muita. Edelleen hän muistaa ne loukkaukset ja tuntuu uskovan niihin. Ehkäpä juuri siksi, että hän kuvitteli löytäneensä auttajia, jotka ovat jo niin pitkällä, että tukevat ja opastavat ilman egon mölinöitä.
Minua riipii joka kerta, kun huomaan hänen mitätöivän itseään näiden ladyjen vuoksi.

Eikä tämä ole todellakaan ainoa tapaus. Olen itsekin saanut osani. Järkyttävää, että ilkeimmät ihmiset ovat olleet uskovia tai "henkisiä". Minä olen nähnyt näiden kiillotetun julkisivun taakse varsin pian. Kuinka moni mahtaa kantaa "valaistuneiden" ja muiden "vanhojen sielujen" loukkauksia sisimmässään? Tästä voisi tehdä oman ketjun?
Sivuja: [1] 2 3 ... 8