Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 09.03.2022 15:15:30

Minä ehkä tässä voinkin täyttää tuon hirveän määritelmän, ja täytän aivan varmasti jatkossakin monta kertaa ja eri yhteyksissä, riippuu kuka kokee.



Älä ota syytä niskaasi ilman syytä. Sinua on kehoitettu hakeutumaan hoitoon ja lopettamaan uutisten lukeminen. En nyt jaksa tarkastaa mutta mielestäni sinua sanottiin jotenkin vainoharhaiseksi. Se kommentti ei ollut todellakaan ystävällinen. Aiheesta reagoit.
2  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 08.03.2022 16:39:22
tästäpä voi kukanenkin lukea itse käydyn keskustelun ja havainnoida mitä tässä tapahtui. menee niin hirveiksi nuo teidän viestit etten pysty enää jatkaamaan

Anteeksi, ei ollut tarkoitus järkyttää sinua  smitten

Haluaisin oikeasti kuulla pointtisi tässä jutussa.
3  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 08.03.2022 08:00:29
"Sinun kannattaa nyt lukea omia kommenttejasi. Löytyy helposti profiilistasi, varmaan tiedätkin. Lue ihan ajatuksella, oletko itse sanonut samalla tavalla tai jopa ilkeämmin."

kyllä minä luen omat viestini moneen kertaan ennen lähettämistä, ettei niitä tarvi enää jälkikäteen tavata mitä on tullut kirjoitettua. ei siinä edelleenkään ollut mitään ilkeää mitä Kuuhildalle kirjoitin, neuvoin pitämään taukoa uutisista ja jos tuollainen derealisaation kokemus pitkittyy, että silloin kannattaa hakea apua itselleen. on nimittäin usein ensioire potilailla, jotka on sairastuneet psykoosiin. en ole ketään neuvonut olemaan keskustelufoorumilla hiljaa jos en pidä siitä mitä hän kirjoittaa.

voi olla että olen herkillä, tai sitten te olette epäreiluja mua kohtaan ja ihan oikeutetusti koen pahaa mieltä teidän viesteistä. jos todella olette niin avoimia kaikelle keskustelulle, niin miksi nyt minun pitäisi vaieta?

Siellä taitaa nyt olla yksi uupunut hoitaja linjoilla.
Koronako sinut on kuormittanut? Musitelen, että olimme kanssasi samoilla linjoilla rokotuksista ja muusta koronahässäkästä.

Siltikin se olet sinä, joka kirjoittaa aika kärkkäästi (minä myös välillä mutta kestän palautteen) ja sitten pahoitat mielesi.

Toivottavasti sinulla on hyvä tukiverkosto ja saat apua pahaan oloosi. Se nimittäin tihkuu ruudun läpi.
4  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 07.03.2022 19:04:51
"Jos ei oo keskustelufoorumeilla muuta sanomista kun huudella toisille, jotka siellä on avautunu että menkää hoitoon, niin sanoisin ettei oo mitään annettavaa keskusteluun ja olis parempi olla hiljaa."

tämän minä käsitin niin että pitäisi häipyä täältä kun ei ole sellaista annettavaa jota täällä halutaan kuulla. en siis sovi teidän todellisuuskuplaan ja siksi pitäisi olla hiljaa. ja nyt viimeisin, ei enää kannata edes keskustellakaan koska ymmärrän teidät väärin. tämä selvä. ei tunnu kovin avaramieliseltä tai tutkivan uteliaalta tämä vastaanotto enää tässä vaiheessa
Hei, nyt sä olet vähän turhan herkillä  smitten smitten

Sinun kannattaa nyt lukea omia kommenttejasi. Löytyy helposti profiilistasi, varmaan tiedätkin. Lue ihan ajatuksella, oletko itse sanonut samalla tavalla tai jopa ilkeämmin.

Tämä aika kiristää hermot tiukille mutta ei aleta nyt tyhjästä tappelemaan. Se vie vaan turhaan voimia.
5  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 07.03.2022 15:50:12
Kuuhilda, voisit varmaan hyötyä siitä että rajoitat tietoisesti uutistulvaa. mielen resilienssi tarvitsee vapaapäiviä informaatiosodasta. sitten jos maailma alkaa pidempäänkin tuntua kovin epätodelliselta ja vainoharhaisuus on jatkuvaa, hakeutua avun piiriin.

mua ei kiinnosta salaliitot, mutta ainakin siviilien kärsimys ja kriisi on todellista, niin varsinaisessa sodassa kuin informaatio-sellaisessakin

Nyt jotenkin on pakko sanoa, että se joka toista sanoo on ite.
Ikiviuh, sinä luulet jonkun demonisoivan koko hoitoalan, jos on sinun kanssasi jostain eri mieltä. Luulet, että joku haluaa sinut pois foorumilta jne.
Tuo jos mikä on vainoharhaista.

Uskon, että hoitajat ja hoitoala on ollut uskomattoman kovilla pari vuotta. Eikä aiemminkaan ollut helppoa. Kaikki kunnioitus teille! Itsekin sain muuten nauttia korona-aikana erittäin hyvästä hoidosta, kun olin keinonivelleikkauksessa. Silti voin olla eri mieltä jostain asioista kuin sinä.
6  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 07.03.2022 15:42:25
kyllä se oli Hilda tuo sun halveksuntasi ja toivomus siitä että häipyisin foorumilta, josta oletin että pidät hoitajia yleensäkin ilkeinä ja pahantahtoisina kun yrittävät auttaa. en vaan löytänyt mitään muuta syytä sun reaktiolle

No huh huh! En tiedä, mistä on kyse mutta  Shocked
Olen opettaja ja ikävä kyllä joskus joillakin on mennyt minuun hermo eri foorumeilla. En ole hetkeäkään ajatellut jonkun pitävän kaikkia opettajia ilkeinä ja pahantahoisina. Tai että joku demonisoisi opettajakunnan minun näkemysten vuoksi. Kestämätön ajatus.

Ja ymmärrän Kuuhilda, on varmaan vaikeaa olla vähän vastarannankiiski. Mutta pioneereja on aina tarvittu muutokseen.
7  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 06.03.2022 14:13:56
Olen seurannut tätä keskustelua, enkä ole nähnyt Kuuhildan demonisoivan hoitoalaa  Shocked
Minulle Kuuhilda näyttäytyy ihmisenä, joka haluaa kyseenalaistaa ja tutkia kaiken. Haluaa kuulostella ja ihmetellä ja nähdä kaikki puolet ja asioiden läpi. Hyvähän se on, ettei asioita purematta niellä.
8  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 05.03.2022 10:06:06
En minäkään kaikkea uutisointia purematta niele. Kyllähän sen näkee, että esim naton kannattajat ja vastustajat suoltavat omia "totuuksiaan". Lisäksi klikkiuutisia tehdään ihan vaan rahan vuoksi. Ikävä kyllä tämä ajaa ihmisiä aikamoiseen kiihkoon. Seuraan sivusta muutamaa läheistä, joilla ei mitään elämänkatsomusta tukenaan. Tuntuu, että poksahtavat ihan justiinsa.

Minä koitan pysyä neutraalina ja keskittyä omaan sisäiseen rauhaan. Toki seuraan uutisia mutta olen päättänyt rauhoittaa ison osan päivästä uutisilta.

Lähetän valoa, rakkautta ja rauhaa ihan kaikille osallisille. Tuntuu että herra putin tarvitsee eniten rakkautta  :Smiley
9  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 04.03.2022 17:51:12
jos joku kokee että koronakriisi hävisi sillä että media lopetti kohulööpit asiasta, voidaan olettaa ettei ihmisellä oikeastaan ole ollutkaan muuta kosketusta asiaan kuin ne uutiset aiheesta. tämähän tosin selittää hyvin niitä todellisuudesta irtaantuneita asenteita ja mielipiteitä. me muut jatkamme yhä työtä koronaa vastaan vaikka toimittajien huomio on jo toisaalla.

ehkä meillä vain on niin erilaisia havainnointipisteitä tähän pandemiaan, joku lukee kaksi vuotta salaliittoteorioita netistä ja joku toinen hoitaa potilaita koko sen ajan. erilaiset kokemukset luovat erilaisia suhtautumistapoja asioihin
No, minä tuolla aiemmin totesin, että koronauutisointi on vähentynyt ja mietin, onko korona jo unohtunut. En luule koronakriisin hävinneen. Hienoa, että jatkat työtä koronaa vastaan, mitä lie se onkaan!
10  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 01.03.2022 15:19:29

Tai sitten korona ei toiminut enää riittävänä pelotteena (ihmisten pitäminen matalissa energioissa), piti järjestää uusi kriisi ... Tiedä häntä, ainakin media tuntuu olevan taas liekeissä pelkokanavointiensa suhteen, aiheet vain vaihtuvat


Järjestää uusi kriisi  Grin
Nyt menee taas nämä salaliittoteoriat naurettaviksi. Hyvä että menee ihan yli, niin tyhmemmätkin tajuaa, ettei kannata uskoa.

Totta, ei kannata uskoa mitään mikä ei resonoi omassa sydämessä  Smiley

 
Hyvä vastaus ja erittäin hyvä muistutus! Nyt ihan kaikessa on tärkeää kuunnella omaa sydäntä ja intuitioa.
11  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 28.02.2022 18:49:07

Tai sitten korona ei toiminut enää riittävänä pelotteena (ihmisten pitäminen matalissa energioissa), piti järjestää uusi kriisi ... Tiedä häntä, ainakin media tuntuu olevan taas liekeissä pelkokanavointiensa suhteen, aiheet vain vaihtuvat


Järjestää uusi kriisi  Grin
Nyt menee taas nämä salaliittoteoriat naurettaviksi. Hyvä että menee ihan yli, niin tyhmemmätkin tajuaa, ettei kannata uskoa.
12  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 27.02.2022 12:10:54
Tais tulla oikeita ongelmia.
Jep

13  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 26.02.2022 21:37:05
Se kyllä nyt vähän ihmetyttää, kun torstain jälkeen en ole törmännyt jatkuvaan koronauutisointiin.
Hukkuuko ne muun uutistulvan alle enkä huomaa, vai onko korona unohtunut?
14  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 23.02.2022 13:39:31
Kuuhilda
"new world order, Venäjä, raha-eliitti...vaikka ja mikä."
Niin että ne olis päättänyt, että keksitään ihan päättömiä juttuja ja syötetään ihmisille, jotta saadaan hajaannus aikaan. Ja sitten saadaan aikaan mitä?
En ihan tälläisenaan tuota osta.

Mutta  minäkin pääsääntöisesti katselen ja kuuntelen. Olen kiltisti kuunnellut monta kertaa erilaisia näkemyksiä ja jopa yrittänyt ymmärtää. Välillä tottakai mietin, että josko tuossa on jotain perää. Ehkä ihmiset katsovat samaa vuorta vähän eri puolilta ja näkevät eri maisemat?
15  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 22.02.2022 09:21:26
Hyviä mietteitä Kuuhilda.

Tuo ajatus, että joku taho hyötyisi vastakkainasettelusta on mielenkiintoinen. Mutta mikä taho?
Ja ennen kaikkea, miten jotkut ihmiset saadaan uskomaan ihan höpöhöpöjuttuja?  Jos meillä kaikilla on tieto, että hauki on kala, miten saadaan jotkut uskomaan, että hauki onkin eliitin/liskokansan/mustanhöpöhöpömaan luoma kilpikonna, joka muuttaa maailmanjärjestyksen? Hauki se on. Piste.

Minä sanoisin syyksi, tai ainakin osasyyksi, median tuomaa mielipiteen vapautta ja ihmisten medialukutaidottomuutta. Kuka tahansa voi esiintyä asiantuntijana ja kirjoittaa puutaheinää. Sitä edelleen mietin, miksi ihmiset eivät kyseenalaista sitä? Olen lähipiirissä huomannut, että jos oma elämä on epätyydyttävää ollaan valmiimpia uskomaan ihan outoihin juttuihin siinä toivossa, että oman elämän murheet poistuvat kuin taikaiskusta ilman että pitää itse tehdä asialle jotain.

Tiedän tottakai, että myös "virallisen totuuden" ja valtamedian kanssa pitää käyttää omaa harkintaa.
Löytyisiköhän totuus jostain kultaisen keskitien kohdalta? Ja kyllä, minäkin kannatan vaihtoehtohoitoja ja pidän mieleni avoinna erilaisille näkemyksille. Ehkä tässä ajassa on tärkeää oppia kuuntelemaan vain ja ainoastaan omaa sydäntään ja intuitiotaan? Ja katsella uteliaana erilaisia näytelmiä tällä rakkaalla Telluksellamme. Välillä on aika pelottaviakin juonikäänteitä. Muistetaan, että tämä on vain teatteria ja oikea kotimme on jossain muualla.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10