Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
16  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 21.02.2022 18:53:38
Jep forestflower, korona on pahentanut tätäKIN asiaa aika lailla, ja tuntuu ainakin, että taannuttu on. Ja se, että vaihtoehdot olis oikeasti vaihtoehto länkkärilääketieteen lomassa, on lipunut vielä vaan kauemmas.

Näen ettei tämäkään oo taas erityisesti kenenkään syy, vaan koronan luoman vastakkainasettelun tulos.
Viisaasti sanottu, Kuuhilda  Smiley
Sitä vaan mietin, mikä tämän vastakkainasettelun aiheuttaa? Olisi mukavampi puhaltaa yhteen hiileen.
Olen pyrkinyt olemaan neutraali mutta nyt näköjään joku triggeröi kommentoimaan Tiigriksen irtisanoutumista. Ehkä äiti-ihminen minussa "kahdehtii" ihmistä, joka voi vapaasti irtisanoutua ja heittäytyä virran vietäväksi, kun itsellä prioriteettina on ollut saada muksuille leipää pöytään. Oma valinta tietysti.
17  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 20.02.2022 22:42:45
minunkin mielestäni ihminen on psykofyysinen kokonaisuus ja yritän edistää omassa työssäni luontaishoitojen ja lääketieteen yhdistämistä. siksi mua suututtaa kun jotkut tahallaan vastakkainasettelee niitä ja vie meitä kauemmas siitä päivästä kun ne voisivat toimia toisiaan täydentäen. etenkin kun se tehdään pelottelemalla lääketieteellä ja viemällä kaikki uskottavuus vaihtoehtohoidoilta hörhöilemällä menemään tuolla miten sattuu. tämä koronarokotteiden kriitikkojen kampanja kietoo vaihtoehtoisuuden vain tiukemmin mielenterveysongelmaisiin salaliittoteorioista saarnaaviin sekopäihin

tässäkin sinä viestit äärimmäisen ristiriitaisesti rokotehaitoista etten edelleenkään ota selvää ovatko ne mielestäsi itse pelkäämällä aiheutettuja vai rokotteesta johtuvia. juuri tällainen kaikenlainen asialla vihjaileminen on omiaan lisäämään rokotteiden pelkoa
Tämä!
Enkä nyt viittaa Tiigrikseen, joka vastailee asiallisesti.
Tuntuu, että vaihtoehtohoidot ja henkisyys alkoi olla jo hyväksytympää mutta tämä kaikki koronaan ja rokotuksiin liittyvä vouhotus - usein vaihtoehtoihmisten esiintuomana - on viemässä meitä takaisin pimeälle keskiajalle, jossa ei uskalla sanoa mitään noitavainon pelosssa. Meillä on edessä iso urakka koittaessamme paikata mennyttä mainetta.
18  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 20.02.2022 11:06:12
ehkä tosiaan sun paikka ei ole sairaanhoidossa, vaan jossain ihan muualla toteuttamassa tuota hoitofilosofiaasi. olisin kauhusta suunniltani, jos läheiseni olisi vakavasti sairas ja erikoissairaanhoidon hoitohenkilökunta yrittäisi hoitaa häntä Maria Nordinin opeilla

Pakko vielä lisätä tähän.
Toivottavasti jokainen vaihtoehtohoitaja, oli hän Maria Nordinin opetuslapsi tai joku muu, ymmärtää miten suuren vastuun ottaa. Kuolemantapauksessa saattaa päätyä käräjille. Itse ainakin musertuisin sellaisen taakan alle. Onhan näitä tapauksia. Esimerkiksi tämä: http://keskustelu.skepsis.fi/message/Message/226781
19  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 20.02.2022 10:56:21
ehkä tosiaan sun paikka ei ole sairaanhoidossa, vaan jossain ihan muualla toteuttamassa tuota hoitofilosofiaasi. olisin kauhusta suunniltani, jos läheiseni olisi vakavasti sairas ja erikoissairaanhoidon hoitohenkilökunta yrittäisi hoitaa häntä Maria Nordinin opeilla
smitten smitten
20  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 20.02.2022 10:55:30
Mä en näe mitään me ja te asetelmaa, enkä koe tarvetta syyllistää ketään.
Mehän olemme kaikessa itse itsestämme vastuussa, niin tunteista ja reaktioista, eniten se katkeruus satuttaisi itseä. Enkä toivo sellasta kellekään.

Kyllä tunteet ja ajatukset vaikuttaa hyvin paljon kehoon, sitä kutsutaan neuroplastisuudeksi. Ihan placebo-tutkimukset puhuu sen puolesta.
Siihen perustuu Joe Dizpenzan Luo itsesi uudelleen-kirja, mikä oli itselle se ensipurema aiheeseen. Maria Nordinin Free to heal tekniikka (tän avulla multa parani hajusteyliherkkyys), hypnoterapia, mentaalivalmennus..

Toki jos kehoon laittaa sinne kuulumatonta, tekee keho viisaana työn poistaakseen ylimääräisen asian (eli lähtee hyökkäämään, usein myös omia soluja vastaan), eli en tarkoita että r-reaktiossa olisi kyse pelkästä pelkoreaktiosta, mutta pelko vahvistaa. Onhan esim masennus ja pelko tekijä jonka katsotaan lisäävän riskiä pahemman koronan muotoon. Potilas paranee nopeammin kun hänelle luodaan toivoa ja turvallisuutta.

En ole missään vaiheessa pelännyt koronaa. Otin rokotukset talvisodan hengessä ajatellen enemmän aikuisia lapsiani. Ajattelin kantaa korteni kekoon, jotta yhteiskunta saadaan pysymään jotenkuten auki ja pystyssä. Molempien lasteni työpaikat olivat uhattuina rajoitusten vuoksi. Rokotuksiin menin täysin pelotta ja tietoisella ajatuksella, että rokote ei vahingoita minua.
Jotenkin tuntuu pöhköltä pelätä yhtä tiettyä "kehoon kuulumatonta" asiaa, kun on penskasta asti saanut piikit persuksiin. Saamme ruoassamme myös "kehoomme kuulumattomia" myrkkyjä. Alkoholi ja kahvi ja monet muut asiat ovat haitaksi kehollemme. Samoin hengittäessämme saastunutta ilmaa. Voin sieluni silmin nähdä rokotevastaisen öyhöttävän somessa ja menevän sen jälkeen tupakille  Grin

Palaan vielä tuohon Tiigriksen kauniiseen haaveeseen. Jos olisin päättävässä asemassa ja alaiseni irtisanoutuisi rokotevastaisuuden vuoksi ja viittaisi Maria Nordinin oppeihin ja sitten hän tulisi luokseni neuvottelemaan vaihtoehtohoitojen liittämisestä terveydenhuoltoon.  Kuuntelisinko häntä? No en! Antaisinko työtä pandemian jälkeen? No en! Suosittelisinko häntä uudelle työnantajalle? No En!
Sorry. Mutta onneksi en ole sellaisessa asemassa  Cheesy
21  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 19.02.2022 17:35:04
Valitettavasti moni menee siihen halpaan ja luulee, että me kaikki ollaan jotain salaliittoteoreetikkoja. Se ei muuten tee kenestäkään salaliittoteoreetikkoja, että näkee jo esillä olevat asiat. Hyvin moni meistä haluaa vaan puolustaa ihmisten vapautta..

Tämä on valitettavasti totta.
Uskon myös, että korona ja rokotteet herättävät ihmisiä etsimään vaihtoehtoja. Jokaisella pilvellä on siis hopeareunus.
Ikävää, että perheessäsi on rokotehaitta!
22  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 19.02.2022 16:30:21
Joo forestflower, vähän saman makunen halpasana. Pah.
Aina sitä oppii uutta  Smiley
23  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 19.02.2022 16:29:27
Mulla on aina ollut halu hoitaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti.
Ja se onnistuu eri tavoin. Tällaisen tunnollisen ja herkän ihmisen on ollut aika kova ollu toimia isossa organisaatiossa, joka tietysti on pohjimmiltaan bisnestä. Kiire kuvaa hyvin työ kulkua, siinä ei jäädä pitkäksi aikaa kuuntelemaan potilasta. Ihmisten vaivojen juurisyyt jää hoitamatta ja etenkin vanhukset tuupataan täyteen lääkkeitä.
Paljon siellä on epäinhimillistä. Ja työntekijä on organisaatiolle vain muurahainen, ei yksilö.

Ehkä meillä on vielä joskus uuden ajan sairaalat jotka toimii vähän kuin kultaisen Atlantiksen parantamisen temppeli. Niissä sais mahdollisuuden syödä terveellistä, ravitsevaa ja parantavaa ruokaa.
Vaihtoehtoiset hoitomuodot kulkisi rinnalla, esim homeopatia, eteeriset öljyt, energiahoito, jäsenkorjaus, akupunktio.
Toki ihminen osaa jotain länsimaisesta lääketieteessä erittäin hienosti ja se on leikkaukset.
Tuo on kaunis ajatus. Eikä välttämättä kovin kaukana. Eikös nyt jo englannissa voi saada energiahoitoja ja muita hoitoja sairaalassa?
Jotta pääsemme tähän, jokaisen "henkisen" ihmisen pitäisi antaa itsestään fiksu kuva ja osoittaa, että osaamme joustaa ja toimia yhteisten sääntöjen mukaan.
Joten anteeksi kaikille jo etukäteen mutta minun mielestäni nykyinen rokote- ja koronapassikielteisyys syventää kuilua länsimaisen lääketieteen ja vaihtoehtohoitojen välillä.
Mitä olen seurannut keskustelua mm miekkarin jälkeen, yleinen mielipide on ollut selkeästi mielenosoittajia vähättelevä ja tuomitseva. Kansasta yli 80% on ottanut ainakin yhden rokotuksen, joten on selvää, ettei "oman kehon vaalijat" saa suurta hyväksyntää. Niinhän se on, että äänekkäimmät usein pilaavat muidekin maineen. Sama nuorten keskuudessa. Muutamat huonotapaiset nuoret aiheuttavat yleistyksen vuoksi haittaa fiksuja nuoriaa kohtaan.
Sinänsä kyllä arvostan jokaisen oikeutta omaan kehoon ja oikeutta osoittaa mieltä, harmi vaan kun näissä ulostuloissa menee usein lapsi pesuveden mukana.

Toivon Tiigriksen tavoin, että inhimilliset arvot nousevat rahan voiman yläpuolelle  smitten
24  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 19.02.2022 01:34:35
Voi olla ihan hyvä ajatus vaihtaa alaa, Tiigris. Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu.
Onnea valitsemallesi tielle.
25  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 18.02.2022 22:23:35
Paaaaljon parempi Forestflower, ei tuu mieleen mainos  Cheesy
Kiitos!
Ole hyvä  Smiley
Itselle tuo sana ei särähdä.
Onko vastuullisuus vähän sama kuin halpuutus tai voimaantuminen?
26  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 18.02.2022 18:06:43


Ja jestas tuo sana "vastuullinen"  Grin

Nykyään lähes kaikki mitä mainostetaan, on myös vastuullista  angel angel angel
Hyvä, puhdas ja vastuullinen.
Live laugh love.

Kissanhiekka, järvikala, vaikka ja mikä.




No korjataan.
Ikivuh, olet viisas ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Kelepaako nyt?
27  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 15.02.2022 21:12:28
kyllä minä olen näyttänyt rokotustietoni esimiehille jo aiemmin, ennen koronaa. joka kerta kun olen hakenut töitä ihan perusterveydenhuollosta. opiskeluajan hepatiittirokotteesta se rokotusrumba alkoi. ensimmäisen influenssarokotteen otin sitäkin aiemmin, kun olin omaishoitajana lasten syöpäosastolla. siellä oli immuunipuutoksen tilassa olevia lapsia, eristyshuoneissa lasien takana. saattohoidossa olevia heiveröisiä sylitettäviä. en koe että olisin menettänyt siinä vaiheessa itsemääräämisoikeutta kehooni, kun valitsin suojella heitä. sittemmin olen valinnut olla lähihoitaja sairaanhoidossa ja otan vapaasta tahdostani rokotteita joita en muuten ottaisi, jos se suojelee yhtäkin potilasta.

mun mielestä on harhaanjohtamista antaa ymmärtää että rokottautumisvelvoite olisi jotain uutta hoitoalalla. jos haluaa hoitaa riskiryhmiä, täytyy heitä suojella huolehtimalla omat rokotukset kuntoon
Kiitos Ikiviuh!
Samoin ajattelen. Olet vastuullinen ja viisas hoitaja Smiley
Itselleni ainakin on tärkeää tuoda leipä pöytään perheelle, joten senkin vuoksi olen valmis käyttämään itsemäärämisoikeuttani ottamalla rokotukset sekä näyttämällä tarvittaessa todistus työnantajalle. Eikä des kirpaise yhtään.
En itsekään riemusta kiljuen piikille mennyt. Mutta oloni on ollut koko ajan hyvä. Ei sen kummempi kuin muut rokotukset, joita olen ottanut.
28  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 14.02.2022 22:12:06
On tää elämä jännää. 12 vuotta erikoissairaanhoidossa 2v hoitanut k-potilaita.
Sit tulee laki. Mulle sanotaan että mun pitäisi luovuttaa mun henk.koht terveystietoja työnantajalle. Sanoin ei.

Menee 3 viikkoa niin että mulle sanotaan vuorotellen et korvaavaa työtä löytyy ja ei löydy. Sitten sitä ei löydy.

Kotiin palkatta ja asia on järjestetty niin että liitolta ei saa rahaa, eikä mistään muualtakaan. Irtisanouduin. Nyt on 90pv karenssi ennen kun voisin saada työkkäristä rahaa. Töitä oon hakenut, kahdesta paikasta oon saanut vastauksen et paikka ei ole sinun.

Samassa tilanteessa on useita satoja hoitoalan ihmisiä. Ne kaikki ei oo rokottamattomia, osa on ottanut 1 tai 2 piikkiä. Osa ei vaan näyttänyt todistusta. Media valehtelee räikeästi asioista. Esim oli juttu että HUS:sta irtisanoutunut yksi hoitaja tämän takia. luku on aika paljon isompi... Mä oon kyl eri sairaanhoitopiiristä..

No, aika aikansa kutakin, vanhan täytyy romahtaa et uutta voi tulla tilalle - niin minussa kuin kollektiivisesti..
Ymmärsinkö oikein, että irtisanouduit, koska et halunnut näyttää terveystietojasi? Ihan rokotustodistus varmaan olisi riittänyt.
Vai etkö ole ottanut rokotuksia?
Niin tai näin, 90 pv karenssi on aika iso hinta siitä. Vai onko? Miten arvelet työllistyväsi jatkossa samalle alalle, kun tämä koronahässäkkä on ohi?
En ole rokotuksissa puolesta tai vastaan. Mietityttää vain, miten ison henkilökohtaisen hinnan olet valmis maksamaan tässä vastakkainasettelun harhassa.
Tsemppiä!
29  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysymyksiä, voisiko joku katsella? : 01.03.2021 14:11:55
Älä etsi onnea itsesi ulkopuolelta. Pysyvä onni ei tule koskaan toisen ihmisen kautta.
Kun olet itsessäsi onnellinen, vedät puoleesi ihmisiä ja tilanteita, jotka lisäävät onnellisuuttasi. Ja voit tehdä toisen onnelliseksi. Tiedän, ei ole helppoa rakastaa itseään ja olla onnellinen mutta se on ainoa tie kestävään onneen.
Vaikutat hieman takertuvalta. Jos nuo ihmiset eivät ole sinusta kiinnostuneita, hyväksy se.
30  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen Selvänäkötulkinnat. vexi63 : 05.02.2021 13:34:39
Hei!

Kysymykset:

1. työ
2. terveys
3. talokauppa

Kiitos etukääteen  smitten
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10