Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 35 36 [37]
541  Astro special / Yleistä / Vs: Uutisia - Newsflash : 29.12.2015 14:48:14
RIP Lemmy
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1451351298785.html
542  Astro special / Astro special / (37117) Narcissus : 28.12.2015 22:09:31
Astro Logoksessa oli tästä asteroidista tosi mielenkiintoinen juttu. Aloin tutkiä tätä omalla kartallani ja sehän luuraa 12.huoneessa 29 astetta  harkaaspect_opp  jupiter (orbi 6 astetta) ja  aspect_con chiron (orbi 5 astetta)

 chiron liittyy jonkinlaiseen haavoittuvuuteen ja varsinkin 12.huoneessa tämän voisi kuvitella olevan aika alitajuistakin. Oppositio jupiter, narkissos kohtaa jupiterin suuruudenkuvitelmat, tai tässä tapauksessa törmää niihin ja haavoittuu (se  chiron)

Oletteko tutkineet tätä asteroidia ja miten sitä voisi tulkita kartalla?
543  Astro special / Astro special / Vs: Mitä Jousimiehille kuuluu? : 28.12.2015 21:16:15
Mulla tr.  neptunus jo ohitti Auringon. Etukäteen hirvitti, mutta en kyllä huomannut mitään ihmeellistä. Paitsi, että olen lukenut tosi paljon. Enemmän kuin vuosiin ja katsonut elokuvia. Kaikista hauskinta, että tämä on liittynyt työhöni ja on siis ihan dream come true.  Grin Nousu rapuna mulla taas Pluto sahaa dc:llä. Ajoittaisesta lievästä vainoharhaisuudesta huolimatta pluto vain vahvistaa. ihmissuhteissa mennään syvyyssuunnassa, mutta myös itsen kanssa. Ei kuitenkaan mitään angstia vaan sellaista toisenlaista syvyyttä. Oikeastaan on aika mahtavaa ku mikään kuvio ei hirvitä.

Onnea asuntovelalliselle.  smitten Itsekin haaveilen pienestä remontista.. saa nähdä miten käy.  Smiley
544  Astro special / Astro special / Vs: Ystävyys : 28.12.2015 20:59:32
Kiitos kovasti vastauksista. Huomaan, että olette molemmat jousimiehiä. Jotenkin en ylläty.  Cheesy Itsellä sama sumppu  jousimies kuin sinulla Mc82 ja siinä vielä  uranus mukana. En voi sanoa, että olisin ihan perinteisin "naisellinen nainen" mutta toisaalta neptunus saturnus tr.  venus on saanu miettiin, että mitä se sitten tarkoittaa.

Mutta joo, jokainen ystävyys on tavallaan tehtävänsä tehnyt. Ehkä Rapu minussa harmittelee, ettei ystävyydet kestä ikuisesti, vaikka jouskari minussa taas pulppuaa ja tykkää kun saa vaan olla. Välillä myös yksin. Joskus naisten maailma on niin pieni.  crazy2 Olen huomannut tämän jo nuorempana ja myöhemmin naisvaltaisilla työpaikoilla. Se  kuu kalat muuten tekee kartallani  aspect_squ neptunus ja ehkä siksi näissä ystävyyksissä on ollut jotain "hämärää", joka on muuten reipasta jouskaria jääny vaivaan. Juurikin, että onko se minussa vai muissa vai molemmissa? Johtuuko se juuri tuosta kuviosta, että naisten maailma tuntuu minusta niin pieneltä ja sitten ahdistaa eikä tunnu löytyvän samanhenkisiä ihmisiä?

Juuri luin hyvän kolumnin lehdestä tästä, että sekä perheelliset että sinkut kaipaisivat  eräänlaista ystävien tinderiä. Mikä ettei netistäkin voisi etsiä ystäviä. Olenkin tavannut muutamia sitä kautta, mutta siitä ei ole syntynyt mitään ihmeempää. Ajatus on kyllä uusi ja jotenkin deittailussa nyt on jonkinlaiset pelisäännöt, mutta miten tuollaisilla "ystävätreffeillä" ja jotenkin se tuntuu nololta. Vähän kuin nettideitit joskus ammoin, että pitäisihän se tapahtua jotenkin "luonnollisesti".

Mulla on tällä hetkellä tr.  pluto dc:llä ja aika kranttu olen kyllä ollut ja varmasti vaikutan välillä tylyltä. En vain myöskään jaksa niitä tyhjänpäiväisyyksiä ja toisaalta sydänystäviksi ei tulla hetkessä. Ja tosiaan en ehkä itsekään tarkkaan tiedä mitä haluan ystävyydeltä. Luulenpa, että tuon Pluton kanssa sitä vielä selvittelen... Mutta uusi vuosi alkamassa, ehkä se tuo ystäviä, kuka tietää jopa niitä sydänystäviä. Kiitos samoin, erinomaista uutta vuotta!  smitten
545  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 16.12.2015 21:49:48
Mitäs kahvitupaan? Joko glögi tuoksuu?  Smiley

kahvituvasta sen verran lounastupa, että mulla on nyt töissä lounaalla ollu parina päivänä hassuja juttuja. Eilen yks miespuolinen työkaveri katso mun lautasta ja torui, että pitäisi olla vihreää. En silloin ottanut yhtään salaattia, vaikka yleensä otan vähän. No tänään sitte toinen miespuolinen työkaveri antoi mulle buffet lounaalle ohjeistuksen, ota kalaa ja perunaa.

Mitenkähän nämä nyt pitäisi tulkita?  :Smiley Parempi elämä alkaa uudesta vuodesta, taas.  Embarrassed

En kyllä oikeesti loukkaantunu ja noi oli hyväntuulisia kommentteja, mutta huvittavaa, että peräkkäisinä päivinä. On mulle joskus naispuolisetki työkaverit tuumannu, että sulla on sitte ruotsinlaiva annos.  buck2 Mitenkä muilla, tuleeko kommentteja työkavereiden kanssa lounaalla annoskoosta tai ruuan laadusta? En haluais lietsoo tätä joka vuodenvaihteessa olevaa painokeskustelua, mutta kun nää kommentit vaan laitto miettiin.
546  Astro special / Astro special / Vs: Mitä Jousimiehille kuuluu? : 16.12.2015 21:42:31
sinikiviuhko, kiitti!  Smiley

Ai että ihan uusi lakana, no huh! Eileithyialla menee tosi lujaa.  Cheesy Varmaan hyvä feng shui uudelle vuodelle ja silleen...  :Smiley Vuosi samassa paikassa, älä ny vaan jämähdä.  coolsmiley

Mutta hei, mä oon tehny historiaa, oon ollu kohta kaksi vuotta samassa työpaikassa! Olen kyllä työpaikkaa vaihtanut useammin kuin asuntoa, joka sekin on ollut kyllä suhteellisen usein. Että tämä on saavutus  jousimies luonteelle.
547  Astro special / Astro special / Vs: Mitä Jousimiehille kuuluu? : 15.12.2015 22:41:25
Hei, jouskarien synttärikuukausi. Otetaan siis tämä aihe taas esille.

Tällä jouskarilla menee ihan hyvin. tr.  saturnus ja tr.  neptunus kovasti yrittää kaikenlaista, mutta mun elämä on parantunut aivan huomattavasti sen jälkeen ku Pluto lähti jouskarista. Potenssiin sata!

Olen saanut elämääni paljon hienoja asioita ja kokemuksia. Ehkä jouskarit on hiljaisia, koska sulattelevat kokemuksiaan, että voivat joskus kirjoittaa niistä kirjan.  coolsmiley Tämän jouskarin ikuisuushaave.  Embarrassed

Ps. en tiedä tunnistaako jotkut vanhat foorumin tyypit.  Wink En ole täällä ihan ensimmäistä kertaa. Olin tosin pitkään poissa, mutta nyt tuli taas sellainen astrologinen olo. Ja siksihän tämä foorumi on.  Cheesy Ihana nähdä, että täällä on niin paljon tuttuja nimiä edelleen.

Mukavaa synttärikuukautta siis kaikille  jousimies
548  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Neptunuksen transiitit : 15.12.2015 22:32:38
rx  venus 8 astetta  jousimies ja tällä hetkellä siihen tr. yhtymä  saturnus ja tr.  aspect_squ neptunus

Ja täytyy sanoa, että ei kyllä harmainta aavistusta mitä tuo tarkoittaa.  buck2

Neptunus tyyliä sitten vissiin, selviää sitten joskus, jos selviää...
549  Astro special / Astro special / Ystävyys : 15.12.2015 22:29:25
Heipä hei,
avaan tämän foorumin viesteilyni ystävyys aiheella. Näin kolmekymppisenä naisena lapsuuden ja nuoruuden ystävät on valitettavasti jääneet jonnekin ja jos olenkin aikuisiällä saanut uusia ystäviä niin ne eivät ole kestäneet tai sitten kyse on ihan sellaisesta tuttavuudesta, jossa ei jaeta kovin henkilökohtaisia. Onko syy sitten persoonani vai elämäntilanteet/olosuhteet. En tiedä.

Jouskarinaisena olen aina ollu läheisin toisten naisjouskareiden kanssa. Heidän kanssaan on tullut jaettua paljon ja tullut sellaista sydänystävyyttä, mutta valitettavasti nämä ystävyydet ovat sitten myös loppuneet kaikista ikävimmin. Tai jos nämä ystävyydet ovat haalistuneet niin se on harmittanut ja satuttanut eniten.

Valitettavasti nykyään minulla ei ole sellaisia sydänystäviä, koska olen kokemuksista vähän lannnistunut. Enkä helposti avaudu. Tänään junassa eräs nainen kysyi, että mitä luen. Olin ihan että ai minä vai?  crazy2 Ja kysyin, että kuinka niin. Hän vain sanoi, että ihan vain kiinnostui mitä luen. Aloin tästä miettiä, että ehkä minua ei todellakaan ole helppo lähestyä ja olisin ehkä voinut suhtautua tuohon keskustelun avaukseen hiukan toisella tavalla. Mutta aloin siis miettimään ystävyyttä. Olen ajatellut, että ehkä en ole kiinnostava tai sitten luonteeni on muuten hankala tai mikä vaan, mutta ehkä en myöskään nykyään ole helposti lähestyttävä. Jotenkin koen aika usein olevani ulkopuolinen kaikenlaisissa porukoissa. Tämä on ollut ihan nuoresta asti.

Minkälaisia kokemuksia muilla? Olen kyllä nuorempana tuijotellut ystävieni karttoja ja sieltä on löytynyt tiettyjä linkkejä omaan karttaani. Mutta minulla on Kuu 11.huoneessa jota kai pidetään petollisten naisten huoneena? Siksikö minulla ei ole naisystäviä tai ne ystävyydet ovat loppuneet ikävästi? Ei paljon miehiäkään, mutta miesten kanssa olen aina kokenut tulevani juttuun suhteellisen hyvin. Olen siis jouskari, nouseva rapu, kuu kalat ja 6.huone painottunut kartalla. Siis sellainen rauhallinen, joka tykkää olla ihmisten kanssa, mutta kokee sen välillä vaikeana. Onko ystävyyteni tuhoon tuomittuja vai onko toivoa?
Sivuja: 1 ... 35 36 [37]