Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 59
571  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Ravut köyhimpiä?? : 23.01.2017 15:17:42
 aurinko neitsyt laskee kaiken, tekee joka asiasta Excel taulukon. Mun veli on  aurinko sekä ac  neitsyt ja todella tarkka raha-asioissa ja pitää kirjanpitoa.

Oon samaa mieltä, että Vaaoilla oli tosi vaakamaisia aloja.

Mutta tämä oli mun mielestä kans sopiva:

 kalat joint fourth place is Pisces with eight billionaires. They include luxury goods baron LVMH CEO Bernard Arnault, worth $37.2 billion (£25.9bn)

LVMH on jättimäinen firma, johon kuuluu esim. monia tunnettuja samppanjamerkkejä. Jotenkin tosi kalamaista, että menestyy luksustuotteilla ja niiden avulla myytävillä mielikuvilla.
572  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 20.01.2017 15:25:54
Ei ollut minun asia päättää pikkujoulujen ajankohdasta, mutta ihan jännä pitää ne tammikuussa. Ei siellä kukaan joulutunnelmissa ollut. Ei menneen eikä tulevan joulun. Lähinnä meidän työporukan motto tuntuu olevan, että mikä tahansa on syy järjestää bileet.  Cheesy Grin Wink vaikka tammikuussa joo, mutta ei lokakuussa, siitä olen ihan samaa mieltä. Lokakuussa on vain kaksi liputuspäivääkin niin ei sitä saa pilata jouluhössötyksellä.

Olen viettänyt aika monta hyvin perinteistä joulua ja edelleen on sellaisia perinteitä, joita tykkään vaalia. En riko kaavoja tietoisesti, mutta sitä huomaa nykyään tekevänsä enemmän fiiliksen mukaan.

Se mun vanhankansan kalenterini tuli vihdoin! Siellä on tarinoita mitä perinteisesti on liitetty vuoden kiertoon. Eilen oli Heikin päivä ja silloin kai talven selkä taittuu. Hmm.
573  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 20.01.2017 14:58:35
Haha, en minä sentään kuukautta syö laskiaispullia  Grin Kun ne tulee kauppoihin (joka vuosi aikaisemmin ja aikaisemmin) niin syön yhden ja sitten toisen leipomosta ostetun oikeana laskiaisena. Runebergintortuista en ole ikinä niin välittänyt enkä myöskään mistään ystävänpäivän leivoksista ym. Joulutortut jäi tekemättä ihan kokonaan tänä vuonna. Ihan sama kuin lena-mimosalla, että aattona en halua enää leipoa mitään ja sitten ne vaan jäi tekemättä.

Mutta mitä tuumaatte siitä, että meillä oli työporukalla eilen pikkujoulut. Ei ollut laatikoita eikä kinkkua, vaan erinomaisen hyvä buffet ja riittävästi punaviiniä ja kuohuvaa. Myöskin liian vähän unta, tänään liian pitkä työpäivä ja illalla myöhään vielä keikka. Tuntuu, että menisin vaikka mieluummin heti töiden jälkeen kotiin pesemään pyykkiä. Voihan  rapu  crazy2

Vähän liikaa ohjelmaa nyt tässä alkuvuodesta...  buck2
574  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 18.01.2017 10:58:31
Niin lauloi!! Kuuntelin myös tänä aamuna ja olin että oho.  Smiley

Minä taas riemuitsen kun laskiaispullat on tulleet kauppoihin.  Cheesy Ikuisuuskysymys: hillo vai mantelimassa? Olin aiemmin hillon kannalla, mutta viime vuosina mantelimassa on vienyt voiton.
575  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 15.01.2017 12:28:23
Joo, olen keränny Taika-sarjaa jo muutaman vuoden ja ihana, että sitä on nyt myös tekstiileissä. Ihastuin heti pöllöihin  Cheesy Mun joku tzolkien astrologinen merkki on pöllö, joten siinä ehkä selitys, mutta en kyllä keksi muuta astrologista yhteyttä. Tuo Tanssi on kyllä selvästi  kauris, samaa mieltä. Hieno sekin, tykkään näistä metsä teemoista ja eläimistä.
576  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 15.01.2017 00:52:30
Ihana patteri! Hienoo, jos tuollaisilla tarpeellisilla jutuilla voi samalla sisustaa.

Tässä on se päivän paras tyynynpäällinen! https://store.iittala.fi/Sisustus/Taika-Tyynynpaallinen-50x50-cm-harmaa/p/K365642
577  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 15.01.2017 00:28:03
Mulla oli myös aika, jolloin ei ollu mikroo samassa taloudessa ja pärjäs ihan hyvin. Uunissa ja hellalla lämpeni ja mulla myös leivät ym. kaikki pakkasessa ja otti vain mitä söi kerralla. Helpompi niin sinkulle ja vähentää ruokahävikkiä. Nykyään oon taas ihan mikroriippuvainen. Oon lämmittäny itse asiassa noita aterioita uunissa, mutta viime kesänä kun oli remontti ja yhtenä(kin) iltana meni tosi myöhään ja kauhea nälkä niin tajusin, että noi tulee mikrossa aika nopeesti  laugh Paistopisteet on mun heikkous. Voisin syödä pasteijoita, lihapiirakoita ja karjalanpiirakoita vaikka joka päivä. Meillä on myös ihana lounasruokala tai monta hyvää lounaspaikkaa työpaikan lähellä ja en juuri eväitä syö. Joskus toki ja silloin yleensä annoskoko on pienempi kuin buffet lounaalla  crazy2
578  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 14.01.2017 23:26:45
Nuo ruokien kuvat kannessa on aina niin herkullisia! Jotain pakastepastoja olen maistanut, mutta ei ne kyllä ole niin hyviä kuin itse tekemänä. Finduksen tuotteet on hyviä. Aina puhutaan, että kun asuu ulkomailla niin kaipaa jotain suomalaisia ruokia, mutta kyllä jos pidemmän aikaa on jossain ulkomailla niin paikallisia herkkuja voi myöhemmin tulla Suomessa ikävä. Tai hintatasoa. Muistan vieläkin kun Virossa automatkalla olin tosi nälkäinen ja oli pakko pysähtyä syömään. Löytyi hieman epämääräisen näköinen tienvarsi paikka, mutta mitä vielä! Siellä oli keski-ikäinen nainen ja vanhempi nainen, jotka tekivät meidän tilauksen. Mies otti pelmenit ja minä täytetyn suolaisen lätyn. Siinä oli kanaa ja riisiä. Kyytipoikana olut ja lonkero, ei maksanut paljon, varmasti itsetehtyä ja mielettömän hyvää! Jäi kyllä niin hyvä mieli tuosta paikasta.

Oletko Elwyn testannut näitä: http://www.findus.fi/tuotteet/valmisateriat/dagens-mikroateriat

Itse olen maistanut ainakin tuota anguspihviä ja lihapulla ateriaa. Hyviä on ja kiireisen illan pelastus.

Joo sama juttu, yritän olla ajattelematta työasioita. Tänään iloitsin kun löysin olohuoneeseen aivan ihanan tyynyn sohvalle. Täydellinen. Meillä on vielä joulukuusikin, mutta huomenna taidan olla valmis luopumaan siitä.
579  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.01.2017 00:59:04
^eikä! uskomatonta, että joku voi nähdä oppositio unia.

Mulla on viime aikoina ollu usein unissa tilanteita, joissa mun oven taakse tulee iso, hieman uhkaava porukka. Viime yönä katselin jotain pizzapaikan mainosta ja mietin, että hei niillä on hampurilaisia. Siinä mainostettiin jotain kilpailua tms. johon mietin, että voisi osallistua. Kuinka ollakaan kohta soi ovikello ja menen avaamaan. Siellä on pizzakuski. Kysyn onko hänellä minulle hampurilaista. Olin pettynyt kun ei ollut vaan pelkästään joku kysely ja mainoksia. Sanoin vaan että kiitos hei ja laitoin oven kiinni. Mies oli siinä vieressä ja oli tosi loukkaantunut, että miksi olin pizzakuskille niin tyly. Hetken päästä oven takana on enemmän porukkaa, joka lynkkaa minua pizzakuskin kohtelusta. Selitin kuin mikäkin poliitikko, että tilasin hampurilaisen enkä sitä saanut ja olin pettynyt.

 crazy2

Mulla on kartalla konjuktioita eniten, pitäisikö myös selvittää mitä se tarkoittaa.
580  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Miten pariskunnan kuumerkit vaikuttavat yhteensopivuuteen? : 13.01.2017 23:51:12
Hauskaa, että nostat vanhoja kiinnostavia keskusteluja. Mulla on  kuu kalat miehellä  kuu kauris minä olen nousu  rapu mies nousu  kaksoset voi siis kuvitella, että mies on se käytännöllinen ja sosiaalinen kun taas minä epäkäytännöllinen pohdiskelija. Aurinkomerkit meillä on hienosti kolmiomerkeissä  jousimies leijona joten sikäli toisen kanssa on helppo olla. Perusenergiat on harmoniassa, vaikka tunteet ja luonteet on hyvin erilaiset. Niin ja tuohon kuumerkkiin niin nousurapuna miehen  kuu kauris varmasti sopii paremmin kuin jos olisi vain  jousimies kalat kartalla.
581  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 13.01.2017 23:42:59
Eineslihapullat on hyviä ja niistä tulee nopeasti ja helposti hyvä pasta. Mun toinen pikapasta on usein spagettia, purkki tonnikalaa ja ketsuppia = avot tonnikalapasta.

Mun shoppailuvimma jatkuu, voisin haalia vaikka kuinka monta kalenteria ja tilaan hetken mielijohteesta lehtiä. Koko viikon ollu jotenkin levoton olo ja eilen se huipentui aika yllättäviin uutisiin uusista työkuvioista.

Tänään onkin onneksi voinut hengata kotona ja tehdä viikonlopun kunniaksi GT:n. Paras ja hauskin uutinen oli Finnairin lennosta 666 13. perjantaina kohti hel.  Grin taikauskoisen painajaislento, joka kuitenkin on ihan Finnairin vakiovuoro Kööpenhaminasta helsinkiin. Joku media kaivoi vielä tiedon, että lento lähti klo 13 ja on 13 vuotta vanha kone.  Cheesy Numerologia kohdillaan, sanoisin.
582  Astro special / Astro special / Vs: Mitä Jousimiehille kuuluu? : 13.01.2017 23:33:26
mc82, mun mielestä täysikuu oli n. 20-22 astetta  rapu

sinikiviuhko, voin kertoa, Helsingissä ei todellakaan miehet juokse jatkuvasti perässä leipäpussien kanssa vaan kiilaavat eteen bussijonossa ja tuijottavat älypuhelimiaan. Ainakin kun minä osun kohdalle Embarrassed

olen nousu  rapu tottunut ajattelemaan, että ihmisten on helppo lähestyä mua, mutta joskus tuntuu että ihan sama ku mc82 kaikki tuntuu puhuvan vaan jotain työasiaa tai kysyvän apua johonkin käytännön asiaan. Olen jotenkin tottunut tuohon enkä jotenkin enää edes osaa puhua mistään henkilökohtaisista jutuista.  jousimies kalat minussa menee porukan ja fiiliksen mukana, mutta  rapu kaipaa sellaista henkilökohtaista yhteyttä ja siksi tuo on vähän haikeaa ja ikävää.
583  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Vanha koulu : 12.01.2017 23:27:32
Kiitos t.touhula!

en ole numerologiaan niin perehtynyt, että tietäisin mihin tuo 13 liittyy. Kuitenkin vuosi 9 on numerologiassa henkilökohtaisesti menossa.

Muutoksia ei tarvinnut odotella edes syksyyn. Työasioihin liittyen tosi iso muutos näin heti vuoden alkuun. Ne muutokset varmasti heijastuu syksyynkin, mutta katson mitä muuta tämä vuosi tuo tullessaan.
584  Astro special / Astro special / Vs: Mitä Jousimiehille kuuluu? : 12.01.2017 23:07:53
Mä en usko naistenlehtien vuosihoroskooppeihin. Grin Siellä oli, että työkuviot marraskuisilla on vuonna 2017 samalla tasaisen tappavalla tolalla ja isot ratkaisut on jo tehty. Nyt on vasta tammikuu hädin tuskin puolivälissä ja jo tuli sellainen muutos työkuvioissa että huh  Shocked Menee kyllä ihan uusiksi.

mietin tuota  rapu, nyt oli täysikuu Ravussa T-ristin edit suuren ristin osana. Aika voimakas kuvio erityisesti meille, joilla rapua löytyy kartalta. Onko muut jouskarit joilla  rapu/ kauris tai  vaaka/  oinas merkittävä kartalla saaneet tänään tai eilen yllättäviä uutisia?

Sepon blogissa juttua aiheesta tämä oli astron fb sivuilla:
TÄYSIKUU JA SUURI RISTI 12.1.2017
Tällä kertaa täysikuu toteutuu osana haastavaa Suuren Ristin kuviota ja siksi liikkeellä on tavallista suurempi energialataus etenkin Kauriille, Ravuille, Vaaoille ja Oinaille. Kenenkään ei ole syytä ohittaa tätä kuviota olankohautuksella, koska siihen sisältyy mahdollisuus keskittää omaa, juuri tähän päivään liittyvää luovaa energiaa oikeaan kohteeseen. Kyllä sen huomaa, kun tekemisessä on oikea meininki ja sitä nyt haetaan. Kuuntele itseäsi, tunteitasi ja tekemistäsi. Anna huomiosi keskittyä itsellesi tärkeimpään juttuun, arvioimatta sen myöhempää vaikutusta millään tavalla. Nyt ei kannata laskelmoida, vaan tuntea että nyt SE ON SIINÄ!
585  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 09.01.2017 22:09:26
^ Grin Joskus se on pienestä kiinni.

Mulla on ihan pihalla olo ollut koko päivän kun yrittää lomarytmistä siirtyä työmoodiin.

Parasta, että eka työpäivä loman jälkeen takana ja uusi kalenteri tilattu.
Sivuja: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 59