Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 13
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään : 12.10.2022 08:04:50
MÄ muistelinkin että oon aiemminkin pohtinut tätä aihetta, piti käydä kaivamassa mun muistiinpanot koneen syövereistä.
"Intercepted signs VS Dublicated signs"

"If a sign is intercepted, the opposite sign must be intercepted as well"
-If two signs are intercepted, two other signs must do double duty and each has to appear on two house cusps (Dublicated signs)
-These signs take on increased importance because they cover extra territory, and affect more areas of your life
- intercepted signs show places where we have difficulties.

Esim mulla on   rapukauris komerossa sit tuplana mulla on  kalat ja  neitsyt 6. ja 7. huone ja 1. ja 12. huone.
Ne joutuu tekee tupla työn. ja on luontaista toimia niiden mukaisesti. Entiiä voisko sit katsoa aspekteja noiden tuplamerkkien planeettojen ja komeroplaneettojen välillä? tai tuplahuoneiden hallitsija planeetan aspekteja. mulla kyllä ei oo yhtäkään planeettaa noissa tupla huoneissa... Mut transiitit aukas mulle tuon ravun ja kauris akselin, ku  saturnus ja  pluto jylläs niiden yli. Sillon kyllä pääsin käsiksi niihin energioihin.
Ravun hallitsija  kuu on  harka ssä. jonka aiemmin luulin olevan komerossa mut ei ollutkaan. se on ollu mulle kantava voima. Joka tekee aspektia 4. huoneen komeroplaneetalle  uranus :lle

"Duplicated signs show the departments where we are stronger and things come more easily. In fact, duplicated signs show us some of the ways we can get around the difficulties caused by our intercepted signs."

Dublicated signs: https://bobmarksastrologer.com/duplicated-signs/


"You can also look to the ruling planets of your intercepted signs. The house and sign positions of these planets, as well as the aspects they form, can show another way to solve the problems caused by your intercepted signs. Sometimes though, one of these planets is also placed in an intercepted sign. That's like having your keys locked inside your car. It usually means that this planet cannot be used to overcome the interception"


https://bobmarksastrologer.com/intercepted-signs/



2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Merkki nielaistuna huoneen sisään : 10.10.2022 19:28:14
transiititkin saattaa avata nuo komeromerkin salat.
Tai synastriat jotka aktivoivat niitä.
3  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 10.10.2022 08:28:25
Mulla on 8. huoneen  kuu ja  mars aspect_con härässä komerossa ja huoneen kärki oinaassa.
"supressed Energy". Jos etsii oinaan hallitsijan niin se just on siellä komerossa mars siis. Umpikuja.  Sad
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Yksinäisyys kartalla : 07.10.2022 09:25:15
Naurahdin tälle "Äsken tuli viesti, joka vaati ottamaan yhteyttä. Kiehahdin oikein kunnolla, että 'kuole heikkouteesi mokoma, ellet saa ajatuksiasi yksin selvitettyä. "
Joo yksinäisyys on myös itsenäisyyttä. MÄ tunnistin tossa itseni, koska ennen olin sellanen että en pystynyt käsittelemään ajatuskaaostani, tai jotain konfliktia itsekseni vaan tarvitsin siihen toisen ihmisen. Vasta monien vuosien jälkeen en tarvi toista, pikemminkin on tullu olo etten halua vaivata toisia omilla ajatuksillani, toisinaan elän vähän liikaakin oman pääni sisällä. Enkä edes halua muiden sekaantuvan siihen. Tuo kaava on opittu lapsuudesta, kun isäni kaatoi aina omat murheensa niskaani. Vasta aikuisiällä olen oppinut pistään rajat häneen että nimenomaan teki mieli sanoa tuo että "kuole heikkouteesi mokoma". 7. huone kaloissa on inhaa toisinaan koska en mä oo mikään likaämpäri toisten ajatusjätteille.  Cheesy
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Yksinäisyys kartalla : 17.06.2022 16:25:43
Mulla  vaaka 24 menee huoneeseen 2.  aspect_tri  venuskeskitaivas  kaksoset 
ja  aspect_squ aurinkojupiter rapu 10. huoneeseen...


Mites tuo kuvio vaikuttaa kun kaikki aspektit menee tonne 10. huoneeseen tai keskitaivaalle..
2.huone mulla jakaantuu skorpparin ja vaa'an kanssa eikä mulla oo yhtään planeettaa vaa'assa, ja se on lisäks mun komeromerkki/huone..ähh
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Yksinäisyys kartalla : 27.05.2022 10:42:52
MOi!
 aurinko rapu  askendentti neitsyt  kuu harka
Joo tuo saturnuksen kuvio kyllä voisi olla pääsyyllinen.
 venus on  aspect_con keskitaivas  aspect_ssx jupiter , ei muita aspekteja sillä. Ns. "töissä ja esillä" kerään ihmisiä ympärilleni, mutta ne ei koskaan yllä syvemmäksi suhteeksi.

Mulla on 5. huone  vesimies ja siellä on  kuunsolmu ja 11. huoneessa on  merkurius


Innostun tosi nopeesti ihmisistä, ja joskus jotkut säikähtää sitä, niin oon opetellu himmailemaan. Mustakin innostutaan nopeesti, mutta sitten jompi kumpi säikähtää ja joko hiipuu pois, tai muuten vaan vetäytyy. En tiiä, ehkä synastriassa pelastaa jotkut hyvät aspektit saturnukseen, jotka luo pitkäkestoisuutta ja struktuuria?
Oon opetellu tasapainoilemaan mun intensiivisyyden ja tuon innostumisen kanssa, mutta sitten tunnen olevani tylsä, jos ns. piilotan itseni muilta.
Mulla on lisäks  aurinko aspect_con jupiter niin oisko se sitä että jotkut kokee että oon iso persoona, ja semmoinen lapsenomaisen innostuva, mutta mulla on tavallaan  saturnus ankeuttajana että jos liikaa innostuu niin tulee morkkis ja semmonen olo että on "paljastanut" liikaa itsestä.  saturnus hillitsee, mutta  opposition myötä saa mun olon tosi synkäks toisinaan.



7  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Yksinäisyys kartalla : 20.05.2022 16:44:11
Heippa!

Mitkä kartan tekijät liittyvät yksinäisyyteen?
Mulla on elämässä ollut vain muutama ystävä, joista kahden kanssa olen vieläkin tekemisissä (alakoulusta lähtien). Kavereita on ollut vain muutama. Olen ymmärtänyt että ei kaikkien kanssa nyt voi koko elämän verran viettää, voi tulla muuttoa muualle, perheen perustamista ym ym ym. Mulla on suuri vaikeus luoda uusia ystävyyssuhteita, en tiedä mitä mun pitäis itsessäni muuttaa, vai tarviiko muuttaa, mutta en koe mukautuvani mihkään muottiin ja koen että jotenkin aina olen ulkopuolinen ja pienetkin kontaktit kuivuu hetkessä kasaan. Rapuna mun huono puoli on että koitan nostella vanhoja ihmissuhteita, vaikka niistä täytyisi päästää irti. PÄÄSTÄÄ IRTI!. Olen ollut kohta 10 vuotta sinkku, ellei mitään epämääräisiä suhteita lasketa, mitkä ei johtanut mihinkään.
Näissä suhteissa mulle on sanottu että mun kanssa pelottaa koska on niin paljon tunteita pelissä, pelko että rakastuu liikaa. Näistä sitten jotenkin ajauduin suhteisiin jotka olivat emotionaalisesti saavuttamattomia. Riuduin suhteissa missä ei ollut järkeä ja mitkä olivat toksisia. Sekin juontaa juurensa siihen että toinen vanhemmista oli ylitunteellinen ja toinen ei näyttänyt tunteita ollenkaan. Ei haleja eikä mitään sanomisia että "olet tärkeä". Näistä seuraksina oon pomppinut ääripäästä toiseen, joko oon liian intensiivinen tai sitten välinpitämätön.

En oo kokenut monteen vuoteen kuuluvani minnekkään. Kaipaan hengenheimolaisia ja oikeesti sellasia ihmisiä ketkä hyväksyy mut sellasena kuin olen ja ketkä antaa sielunravintoa.
Tiedostan myös sen, että joidenkin ystävien kuului hävitä, niillä oli jokin opetus minulle, ja elämä vei eteenpäin, niinkuin sielunkumppeneillakin on.

Musta on tullut ajan kanssa people pleaser, ja oon aina se joka kyselee kuulumisia ja muutenkin oon kiinnostunut toisista ihmisistä, mitä ne tekee ja millaisia ovat. Huh en ees muista milloin olen kokenut samaa toistepäin. Tuntuu että ketään ei kiinnosta mun elämä. Ainiin, ja joskus kun näytän persoonaani, niin monet alkaa hyssytelemään mua, esim. jos olen innostunut jostakin ja olen ilonen niin tulee että "noniin, keep your shit together", oonko sit vaan liikaa ihmisille, tästä oon sitten oppinu oleen kuiva hapankorppu.

Astrologisesti::  saturnus aspect_opp aurinkokuu aspect_tri uranus  venus  kaksoset ilman pää aspekteja , DC  kalat
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: 111 hertsiä! : 09.07.2021 17:25:46
oikeestaan se pyhin geometrisesti on 432Hz. Se on luontainen taajuus ihmisille ja on miellyttävän kuuloista.
Tietty noi muutkin, mutta oikeestihan noissa ei ole mitään järkeä, muusikot ovat testanneet nuo Hertsit soittamalla niitä, ja ne kuulostaa ihan karmeilta kun ne virittää soittimensa noille taajuuksille. Menee salaliitto kategorioihin, joissa uskotaan noiden taajuksien avaavan chakroja ja kolmansia silmiä. Mutta ota ja tiedä!
 Tarvis olla ihan super tarkat kuulokkeet että saa jotakin irti noista musiikeista mitkä on tietyn taajuuksisia.


https://www.youtube.com/watch?v=ghUs-84NAAU&t=277s
https://www.youtube.com/watch?v=EKTZ151yLnk
9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 04.09.2020 19:53:15
 pluto aspect_opp aurinko Taas sitä mennään. Mihin tahansa ryhdyn niin uppoudun ihan elämän täydeltä ja vedän överiks, mikä johtaa ihan kauheeseen itsetuhoisuuteen. Oon koittanu pysyä "pinnalla". Ja mua on alettu kutsuun mustavalkoseks ja sanottu et ei aina tarvi sata lasissa mennä. Koittanu varoo astumasta autoritääristen ihmisten varpaille. Monta ns "henkistä kuolemaa" eri elämän alueilla.
10  Astro special / Astro special / Vs: Kaksonen ja vapaat suhteet : 29.07.2020 14:11:56
 merkurius leijona  aspect_con alasolmu 11. huoneessa
 mars harka  aspect_con kuu 8. huoneessa.

Nyt pistin poikki kaikki tuollaiset suhteet missä olisin kolmas osapuoli.

Enkä nyt siis tällä tarkoittanut leimata että juuri  kaksoset :sta syyttäisin. Se vaan on ainoa tekijä mikä minulla tuli mieleen kartaltani mikä voisi mahdollistaa nuo kuviot.


11  Astro special / Astro special / Kaksonen ja vapaat suhteet : 23.07.2020 00:50:24
Mitä astrologisesti voisi olla että vedän puoleeni ihmisiä jotka ehdottavat vapaata suhdetta minulle. Nyt jo kolmas ihminen ihastunut minuun ja haluaisi suhteen, mutta eivät ole valmiita taikka halua luopua nykyisestä suhteestaan. Kyllä siihen jollain tapaa kykenisin, mutta en sitä vartavasten halua kuitenkaan. Vai olenko joku varavaihtoehto tai piristyssuihke niiden elämään.
Itse haluaisin vain yhden ihmisen kenen kanssa vietän elämäni.
Mulla on  venus kaksoset  aspect_con keskitaivas . 2 ehdotusta on tullut työni kautta ja yksi muita kautta. Yksi tapaus oli sellainen että jouduin ikäväkseni kokemaan suhteen, missä toinen pelasikin toista peliä selkäni takana.

 aurinko rapu kuu harka . Haluan sisimmältäni pysyvyyttä mutta kuitenkin melko ilmavaa menoa.


Tällä hetkellä  tr venus 16 astetta  kaksoset
ja tr kuunsolmu 28  kaksoset

voiko olla muita tekijöitä?
12  Astro special / Astro special / Vs: Planeettojen liikkeitä vuonna 2020 : 26.06.2020 00:43:26
Tuntuu kyllä nyt toi et  venus kaksoset ei enää retroile, aiemmi on junnannu niin paljon ihmissuhteet vääntöö ym. nyt mulla menee paremmin. samoten mun työasiat alko kukoistaan, musanteko, ja oon saanu paljon julkisuutta. mulla nataalilla  venus kaksoset aspect_con keskitaivas on tullu paljon ihmisiä flirttaileen ja iskeen. ja pakko sanoo, et nyt on opittavaa tosta  kaksoset :sta et oon yhen ihmisen ihminen. enkä pelaile. vaikka valinnan vaikeus onkin.
13  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kvintiilit kartalla (synastria ja kompositiokartalla) : 11.04.2020 00:16:22
Jep, kyllä pätee tuo veitsen terällä oleminen myös tuon ihmisen kanssa, olen huomannut ottavani riskejä enemmän mitä kapasiteettini riittää. Nyt suhde on ohi (Onneksi)
14  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 03.03.2020 12:37:51
Eka ohitus  pluto aspect_opp  aurinko ohi.
Pohjalla on oltu ja oon joutunu tilanteisiin missä mulla ei ole mitään vaikutusvaltaa. Tosi epäoikeudenmukaisiin tilanteisiin missä mun oma voima on ryöstetty pois.
Super itsetutkiskelua harrastettu. Sukulaisista yksi kuoli. Välejä mennyt poikki ihmissuhteissa. Oon vaan syytelly itteeni, mut nyt kun oon miettinyt niin ne kaikki tilanteet oli mun käden ulottumattomissa ja mun piti vaan hyväksyä ne. Ensin olin tosi vihanen ja katkera näitä ihmisiä kohtaan, mut myöhemmin oon yrittäny olla syyttelemättä itteeni koska loppujen lopuks tollaset tilanteet kasvatti ja kasvattaa uskoon itteensä että ikinä ei kannata omaa voimaa antaa pois. Oon antanu ajan kulua ja parannella haavojani. Nyt kun mietin takaperin tilanteita, niin ne kuulukin mennä niin. Oon aina ollut se joka pyytelee anteeks. Nytkin menin pyytään anteeks sellasissa asioissa missä mun ei olis kuulunu anteeks pyydellä. Ehkä se läksy on mulle se et täytyy opetella pitää puolensa ja sanoo sanottavansa. Ei tietenkään missään räyhäämisen merkeissä. Niihin täytyy reagoida heti, ettei jää hautuun mitään. Myöhemmin on turha alkaa jankkaamaan asioita koska ne on menny jo ohi. Ja jotkut asiat vaan jäi sellaseks eikä niihin enää voi mennä sohimaan. Ne pyyhkiytyy itsetään pois. Ne tilanteet ja ihmiset jotka mua alisti niin ne saa jäädäkkin pois mun elämästä. Ne ei ansaitse mitään muutaku Ignoree.
Ja myös se, että ei jää roikkumaan toimimattomiin tilanteisiin/ihmisiin. Pakottamalla ei mitään tule. Joskus sekin on voimaannuttavaa päästää irti.
15  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kvintiilit kartalla (synastria ja kompositiokartalla) : 26.02.2020 13:51:01
Joo, sillä kysyin, koska synastriakartalla noita kvintiilejä oli niin paljon.

En meinaa millään päästä eroon tästä tyypistä. Aina me vaan jotenkin päädytään tekemisiin.
synastria kartalla on lisäksi: (Käytän vaan 3 asteen orbia)

ylä kuunsolmu  aspect_tri kuu
ylä kuunsolmu  aspect_sex  venus
ylä kuunsolmu  aspect_tri  jupiter

Vertex  aspect_sex uranus
Vertex  aspect_tri pluto

 pluto aspect_opp aurinko
 pluto aspect_tri aurinko

 neptunus aspect_tri aurinko
 uranus aspect_opp aurinko
neptunus aspect_opp aurinko

 merkurius aspect_tri venus
 merkurius aspect_sex venus
 kuu aspect_squ mars
 venus aspect_tri saturnus
 mars aspect_sex saturnus

Molemaat ollaan aika riippumattomia oman tien kulkijoita.
Minä oon se hätäsempi. Minä opettelen hallitsemaan plutoonista puoltani.
Tykkään siitä että tämä omituinen suhde ei oo millään tavalla ennalta-arvattava ja tylsä.
Aina kun teen omia juttujani, niin tää tyyppi ilmestyy jostain mun elämääni.


mun  ylä kuunsolmu on vesimiehessä eli melkoisen uranustyyppistä tää meidän oleilu on. buck2
Sivuja: [1] 2 3 ... 13