Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 13
16  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kvintiilit kartalla (synastria ja kompositiokartalla) : 20.02.2020 17:37:59
Kiitos Lilli.
Joo en ole löytänyt paljoakaan tulkintoja kvintiileistä synastriassa.

Ehkä ne muut aspektit synastriassa viittaisi sitten enempi tuohon ymmärtämiseen.

Jossain sivustolla sanottiin että kvintiili on merkitykseltään vähänkuin sekstiili ja oppositio yhdessä.
17  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Kvintiilit kartalla (synastria ja kompositiokartalla) : 16.02.2020 15:00:09
Synastria-kartalla on:

Aurinko kvintiili aurinko (1,23 astetta)
aurinko kvintiili kuu (-0,5 astetta)
aurinko kvintiili jupiter (0,25 astetta)
Kuu kvintiili jupiter (-0,01 astetta)
Saturnus Kvintiili Venus (1,57 astetta)
Pluto kvintiili noususolmu (0,54 astetta)
Chiron Bikvintiili noususolmu (-0,51 astetta)
Neptunus Bikvintiili Chiron (1,28 astetta)
Jupiter Bikvintiili Saturnus (-0,26 astetta)
Aurinko Bikvintiili Saturnus (0,23 astetta)


Kompositio-kartalla:

Jupiter kvintiili mars (-O,12 astetta)
Jupiter Kvintiili merkurius (-1,19 astetta)
Jupiter kvintiili Aurinko (-0,54 astetta)

Itselle on kvintiilit vielä hakusessa, en tiedä niiden merkitystä. Astro.comiin on tullut uutena ominaisuutena se, että se näyttää valmiiksi kvintiilit eikä tarvitse niiitä itse laskeskella.
Osaisiko joku kertoa, mitä kvintiileillä tarkotetaan?  Smiley Tuntuu että oon löytäny jonku tosi hyvän tyypin mun elämääni kenen kanssa on tosi syvä ymmärrys toista kohtaan.
18  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 07.02.2020 18:40:12
 pluto aspect_opp aurinko ja törmäsin tyyppiin kenen kanssa on  pluto aspect_opp aurinko
opettelua seilailla välimatkassa, ei liian dominoiva eikä liian alistuva dominointiin...
Onneks kartalla on myös  pluto aspect_tri aurinko  smitten
19  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 21.01.2020 11:39:21
 uranus aspect_con mars
Maltti on valttia. Oon oottanu monta viikkoo yhtä päätöstä musiikin suhteen, olin jo menettäny toivoni kun niistä ei kuulunu mitään ja aloin jo miettimään tuhoavani koko projektin.
Tänään kuitenkin muhun otettiin yhteyttä ko. yhtiöstä.  smitten
Toi transiitti ei todellakaan oo maltillisen ihmisen ystävä. Toisaalta se on Härässä, niin kumoaako se jotenkin sitä.
Levoton olen kyllä ollut.

OOn nyt kuntoillu kovaa, mutta oon samalla ollu liianki innokas, reväytin mun reisilihaksen, ja nyt mun nilkoissa on joku ylirasitus.
Täytyy vähän vähemmillä kierroksilla kuntoilla.
En tiiä onks se tuo tr  saturnus joka pistää kapuloita rattaisiin, että ei liian kovaa, vaan lepoo välillä.

20  Astro special / Yleistä / Pelkoa herättävät Astrologia-tulkinnat : 14.01.2020 10:45:03
Oon pitkään jo miettiny eri sivustojen tulkintoja, varsinki transiiteista, niin osa niistä on täynnä "pelkoo herättäviä", jotenki vanhanaikaseen tapaan kirjotettuja. Mitkä ei resonoi itelle. Tai mitkä ei tunnu "omalle", sit alkaa mukamas väkisin soveltaan niitä itteensä.

Löysin tällasen artikkelin sattumalta:

"Jos tietty astrologinen informaatio saa olomme tuntumaan epämukavalta, monia asioita voi tapahtua. Kenties se haastaa vaalitun kuvan itsestä ja tarvitsemme aikaa sopeutua uuteen perspektiiviin. Tai tulkinnan tietty tekijä on saattanut laukaista tunteemme, emmekä ole ottaneet informaatiota huomioon kokonaisuudessaan, mikä laittaisi sen laajempaan kontekstiin. Voi olla niin, että kyseessä oleva informaatio ei resonoi kanssamme, koska nuo astrologiset tekijät kumoaa jokin voimakkaampi asia, joka ilmenee henkilökohtaisessa astrologiassamme."

"Sen tutkiminen miksi tunnemme jostain astrologisesta informaatiosta tietyllä tavalla, on aina tärkeää – muuten voimme langeta siihen ansaan, että uskomme pelkästään sen, mitä joku sanoo meistä (tai mitä luulemme hänen sanovan!)"

https://www.adonai.fi/varcas-6.1.20-astrologian-kayttaminen-hyvin?newKskPage
21  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 09.01.2020 23:49:14
Ei juma mikä jysäys mulle eilen tapahtu. Hirvee henkinen kuolema. Mulla ei oo ikinä ollu niin hirveetä päivää ku eilinen. Itkin vaan koko päivän ja nukuin pahaa oloo pois. En oo ikinä käyny niin pohjalla.
Teki mieli melkein kuolla ku oli niin paha olla.

Tiettyhän se oli taivaalla  pluto aspect_con saturnus  aspect_opp mun  jupiter :lle ja asteen päässä mun  aurinko :lle. Esimakua tulevasta tarkasta yhtymästä?
Saturnuksen paluu siis samalla. No, vahvistuuhan tässä, mut ei kiitos enempää tollasta. Cry


Joo, tuon pohjalla käymisen jälkeen päätin alottaa uudestaan mun elämäni. Vaikka vielä on vähän lyöty olo. Lisänä tohon jysäykseen oli tr  uranus aspect_con mars (8. huoneeseen) .Tuon mylläävän voiman aattelin kohdistaa kuntoiluun, nyt kun saturnuskin on mukana oppositiona auringolle ruoskimassa mua persiille.
Nyt on muutenki jotenki outoo energiaa liikkeellä, niin päätin aloittaa tosiaan kuntoilun ja kohdistan energiani myös musiikkiin.  knuppel2
22  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 07.01.2020 18:49:01
Ei juma mikä jysäys mulle eilen tapahtu. Hirvee henkinen kuolema. Mulla ei oo ikinä ollu niin hirveetä päivää ku eilinen. Itkin vaan koko päivän ja nukuin pahaa oloo pois. En oo ikinä käyny niin pohjalla.
Teki mieli melkein kuolla ku oli niin paha olla.

Tiettyhän se oli taivaalla  pluto aspect_con saturnus  aspect_opp mun  jupiter :lle ja asteen päässä mun  aurinko :lle. Esimakua tulevasta tarkasta yhtymästä?
Saturnuksen paluu siis samalla. No, vahvistuuhan tässä, mut ei kiitos enempää tollasta. Cry
23  Kulta-ajan tekijät / Aurinko - Rakentajat / Vs: Kommentteja Auringon rakentajilta : 05.12.2019 19:09:11
Mä oon koittanu seurata mun intuitioo ja fiilistä, et mihin mua johdatellaan. Tällä hetkellä asun sellasessa paikassa mistä oon aina haaveillu, ja oon aina uskonu mun unelmiin. Tällä hetkellä oon luovalla alalla, mihin oon aina kokenu vetoo. Mulla on  aurinko aspect_con jupiter kartalla. ja tr  jupiter mun 4. huoneessa, ja mun unelma on tehdä töitä kotoo. 4. huoneessa on myös  saturnus mikä kans enteilis siihen. . Sellanen on mun missio mikä ei liity henkisyyteen mitenkään.
On ollu myös raastavaa mitä on tapahtunu matkalla. Mut oon tehny tosi paljon töitä sen eteen mitä saavuttaa. Yksin.
24  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Minun Kundalinin nousun tarina : 03.12.2019 21:53:06
jep. tiskaaminen on rauhottavaa ja kotiaskareet. Ne maadottaa hyvin, ja kyllä mulle tulee aina semmonen tunne, että millon täytyy keskittyä ihan perus elämän asioihin.  Smiley
25  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Onko 1. huone sinä vai joku mielikuva sinusta? : 28.11.2019 11:24:12
Niin en tiiä tosta kuvan saamisesta, et miten ihmiset näkee ittensä, et onks se  keskitaivas vai joku muu akseli. mä oon ainakin isoissa porukoissa, tai jossain semmosiassa selkeesti  kaksoset ( keskitaivas )
Mut sit ihan yksilö tasolla (face to face) niin selkee  askendentti neitsyt
Tää pitäis jotenkin palastella...
vai miten sellasen yleiskuvan pystyis muodostaan, jokainen elementti näkyy eriasioissa, esim töissä oon selkeesti  harka mars vaikka se onkin 8. huoneessa, niin löydän töistä kuin töistä aina jotain deepimpää. tongin. syvältä. Mua on joskus luultu  aurinko skorpioni ton takia.


Toisaalta DC kin on jollain tavalla näkyvissä meissä, onks se sit sellanen puoli mitä ei ite tuo esille, vaan paistaa läpi ns. "varjona". vai aktivoituuko sekin vasta myöhemmän tutustumisen jälkeen?
Mulla tosin on  askendentti  neitsyt mut 1. huone on kooltaan sellanen et  vaaka on myös iso osa mun 1. huonetta. Mut se on mulla komerona. Progekartalla mulla on nyt  askendentti vaaka Oon kiinnittäny enemmän huomioo mun ulkonäkööni materiaalisessa mielessä. hmmmmm

vai onks se synastria? et aktivoituuko eri ihmisten seurassa tietyt planeetat akselit ym? hmmm
mulla aktivoituu toi  venus keskitaivas kaksoset mun äidin seurassa. meillä on  venus  aspect_con  venus ja sen  aurinko on  myös yhtymässä niihin. Me ollaan ihan hulivilejä ja sit järkytyn itessäni sitä puolta koska mulla on  keskitaivas aspect_squ askendentti niin  neitsyt alkaa hätääntyy sellaseta melskeestä.
26  Kulta-ajan tekijät / Aurinko - Parantajat / Vs: Mikä peittää Aurinkosi? : 27.11.2019 11:49:54
Mulle on tulossa ensvuoden tammikuussa  pluto aspect_opp aurinko ja  saturnus aspect_opp aurinko (mulla on saturnuksen paluu).
Maaliskuussa  jupiter aspect_opp aurinko .

Yritän olla miettimättä noita etukäteen, ku joskus muutama vuos takaperin noita transiitteja katselin kauhulla et ei helvetti mikä mulla on edessä. En halua piruja maalailla seinille.
Mut ei kaikki välttämättä oo negatiivista vaikka ne oppositioita onkin. Täytyy vaan asennoitua noihin jotenkin varauksella...  Cry

Ainiin se luovuus, Koska  aurinko , niin kattelen mun  leijona merkurius ja  leijona laskusolmua joka on  11. huoneessa, siitä oppositio mun 5. huoneen luovuudelle missä on  vesimies noususolmu. Tällä hetkellä teen musiikkia ja pidän blogia. Mutta taloudellisesti se ei oo kannatavaa. Mulla on yks iso projekti menossa musiikin suhteen ja odottelen vastausta isommalta taholta.
Mulle on ollu vaikeuksia löytää luovuuteni, oon aina vaan sivuuttanu sen jotenkin. mut joku "tie", on vielä vähän hakusessa. Oon koittanu opetella hauskan pitoo, opetella olemaan ystävä ja löytämään hauskuutta eri asioista, varsinkin tosta luomisesta.

Mun  aurinko on 10. huoneessa  aspect_con  jupiter ja  chiron . Mut en oo koskaan oo tuntenu vetoo parantajan rooliin.
27  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen kasvu ja siihen liittyvät oireet : 27.11.2019 11:23:20
Suunnattomat tunteet, niiden keskenään risteileminen.
Järjettömät fiilisten heittelyt pohjattomasta surusta ja epätoivosta taivaassa leijumiseen ja rajattomaan onneen smitten

Juttujen oivaltaminen kun yhdistelee tapahtunutta jota ensin ei ymmärrä lainkaan, vaikka se tuttu oiskin.
Unentarpeen ja ruokahalun väheneminen minimiin.

Automaattivaihteella kulkeminen, vaikeudet pysyä vauhdissa. työn ja fyysisen elämän vihaaminen ja kokeminen tiellä olevaksi kuormaksi tärkeämmän asian äärellä.


Mulla on kans ollu noita tunteiden vaihteluita äärilaidasta toiseen, aloin jo miettimään että onks mulla kaksuuntane mielialahäiriö, mut sit ne alkokin tasottumaan itekseen.
Automaattivaihteella kulkeminen joo, mut oon yrittäny silti olla läsnä, ettei kaikki mee "ohi". Tällä hetkellä mulla on "työ" taikka harrastus mistä tykkään ja nautin, mutta en tiedä onko se taloudellisesti mulle kannattavaa.

Vauhtia on kyllä riittäny, ettei meinaa ehtiä reagoimaan kaikkeen, mutta ehkä kaikkeen ei sitten tarvikaan reagoida.
Mulla on ollu vuodet 2014-2018 ihan hirveetä elämässä henkisesti ja fyysisesti, mut oon tullu siihen tulokseen, että niin oli tarkotuskin. Ei mikään maailmankaikkeus/universumi turhaan lataa kaikkee paskaa toisen niskaan syyttä, vaan just sen verran mitä ihminen sietää ja jaksaa kokea. Niistä on aina jotain opittavaa. Toisilla kaatuu kuppi nurin pienestä, toisella vasta vaikeimmissa asioissa. Jokaisella on oma toleranssi asioihin.

Vasta tänä vuonna elämä on alkanu jotenkuten hymyilemään mulle. On ollu onnekas olo, kun olen päässyt tekeen luovia asioita. Sit ympärilläni on nyt sellasia mun tyylisiä ihmisiä. OOn heivannu pois mun elämäsä sellaset hankalat energiasyöpöt. Välillä ne koittaa ängetä takas mun elämään, mut oon opetellu kantapään kautta sanoon EI, ja olemaan henkisesti luja. Koska sitä mä tarviin.
Oon opetellu oleen yksin ja itsenäinen/riippumaton (tr  uranus aspect_con kuu ja  mars ) Mutta tullu tulokseen, ettei kukaan voi olla täysin irtonainen muista. Ihminen tarvii toisia ihmisiä. ja on tärkeetä opetella vastaanottamaan apua, mikä on mun kipupiste, ku oon sellanne "itse-pärjääjä". Ja oppia pyytään apua.
Sit oon tällänen hätähousu, et kaiken pitäis tapahtua heti eikä vuoden päästä, niin oon yrittäny olemaan maltillinen asioiden muotoutumiseen. Turhautuminen on mulle paha asia.
Kaikki kyllä loksahtelee paikalleen ajallaan.
28  Astro special / Astro special / Vs: Galactic Center Astrokartalla : 26.11.2019 12:10:19
joo, ja venus oli out of bounds. antoikohan sekin buustia tohon  jupiter venus GC sumppuun?
Menee vähän ohi aiheen, mut onkohan nyt sit aika pistää rajoja kehiin, nyt ku se on kauriissa?
29  Yleistä / Kehitysehdotukset / Vs: Kulta-ajan tekijät? Mikä niiden tarkoitus on? : 26.11.2019 11:31:44
et oo ainoo ikisiniviuhko, itelläkin kävi sama mielessä crazy2
Ehkä tätä foorumia on tosiaan mainostettu jossain
30  Astro special / Astro special / Vs: Galactic Center Astrokartalla : 26.11.2019 00:06:59
Kiitos nikki. Olinpas hölmö enkä käyttänyt hakua. Oletkin melkoisen tietopaketin sinne kirjoittanut.  Shocked
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 13