Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 11
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Saturnus peruuttaa - vaikutus ihmissuhteeseen? : 07.09.2016 15:43:32
Haluaisin hänen kanssaan oikean suhteen (kuten olen halunnut jo monta vuotta) mutta hän on aina asettanut työn etusijalle elämässään - on siis hyvinkin patologinen työnarkomaani. Olen halunnut ottaa asian puheeksi monesti, mutta hänen mielestään hänellä ei ole ongelmaa ja työn laittaminen kaiken edelle (myös vakavien parisuhteiden, joita hänellä ei ole koskaan aikuisiällä ollut), on hänen mukaansa tietoinen valinta. Itse näen että hänellä on jotain käsittelemätöntä traumaa menneisyydestä ja hän käyttää työtä sen käsittelemisen välttämiseen - addiktio sekin. Hän on joskus ohimennen maininnut että hänellä kesti 10 vuotta toipua teini-iässä tapahtuneesta seurustelusuhteen päättymisestä, eikä hän ole tietoisesti halunnut kokea sitä henkistä tuskaa uudelleen, joten hän on vältellyt parisuhteita.

Hänellä  saturnus vaaka 11.huoneessa, joka synastriassa tekee minun kartalleni  aspect_sex merkurius (jousimies 2H),  aspect_con venus ( vaaka 12H),  aspect_con mars (vaaka 11H), aspect_sex uranus (jousimies 2H), aspect_tri chiron (kaksoset 8H)

Minulla saturnus skorpioni 1.huoneessa, joka synastriassa tekee hänen kartalleen aspect_sex aurinko (kauris 2H), aspect_sex merkurius (kauris 2H), aspect_squ kuunsolmu (leijona 9H), aspect_opp chiron (harka 7H), aspect_con askendentti (skorpioni)

Listasin vain nuo pääaspektit, meillä lisäksi paljon pikkuaspekteja molempien Saturnuksesta muihin planeettoihin, semisekstiili tuntuu olevan yleisin. Synastriassa  saturnus aspect_ssx saturnus, 0'15 astetta.

Kompositiokartassa ei ollut mitään silmiinpistävää,  saturnus 12H  vaaka, Juno yksin  kauris 3H.  saturnus  aspect_squ kuu (rapu 9H),  aspect_sex merkurius (jousimies 2H),  aspect_sex neptunus (jousimies 2H),  aspect_con pluto (vaaka 12H),  aspect_squ Juno (kauris 3H),  aspect_con askendentti (vaaka)

Mihin kannattaisi kiinnittää huomiota?
2  Astro special / Ennustava astrologia / Saturnus peruuttaa - vaikutus ihmissuhteeseen? : 17.08.2016 14:37:18
Heips,

eräs aurinko-Kauris tuntuu seilaavan elämässäni edestakaisin - välillä olemme kovinkin läheisiä, välillä on mennyt vuosia ettemme ole olleet tekemisissä. Mitään suurta draamaa ei ole varsinaisesti ollut missään välissä, ei siis välirikkoja tai sellaisia. Kun olemme läheisiä, tapaamme säännöllisesti, seksi on intohimoista ja kaikki on muutenkin hyvin, mutta ko. Kaurista ei saa sitoutumaan ja kun taas vetäydyn nuolemaan haavojani (milloinkohan sitä oppisi...?) niin Kauriskin vetäytyy omiin oloihinsa työnarkomaniansa pariin. Vuosia myöhemmin törmäämme taas ja sama kuvio toistuu.

Tutustuimme netissä ja tapasimme ensimmäisen kerran fyysisesti maaliskuussa 2011, jolloin Saturnus perääntyi. Tätä seurasi vielä yksi tapaaminen huhtikuussa 2011, jonka jälkeen Saturnus alkoi kulkea suoraan kesäkuussa 2011. Kauris muutti toiseen maahan töihin ja minä tapasin ex-kumppanini jonka kanssa vierähtikin useampi vuosi. Vuosina 2012-2014 tapasin Kaurista platonisesti muutaman tapahtuman yhteydessä, ajankohtina jolloin Saturnus myöskin perääntyi. 2015 emme nähneet lainkaan emmekä olleet muutenkaan tekemisissä, koska olin omistautunut toiselle ihmissuhteelle erottuani exästäni.

Tänä vuonna (2016) Saturnus alkoi perääntyä maaliskuun lopulla. Aloin jutella niitä näitä Kauriin kanssa toukokuussa ja sovimme että tulen tapaamaan häntä ulkomaille kesällä. Vietinkin kesän hänen luonaan ja kaikki oli ihanaa, mutta sen jälkeen hän vetäytyi jälleen, ja nyt elokuussa Saturnus kääntyikin suoraan jälleen.

Saturnus alkaa peruuttaa jälleen huhtikuussa 2017, ja kääntyy suoraan elokuussa. Mikä voisi selittää että kohtaamiset tuntuvat tapahtuvan aina peruutusten aikana? Itselläni ei ole Kauriissa mitään, koko merkki jää 3.huoneen sisään syntymäkartalla. Saturnus on itsellä 1.huoneessa Skorpionissa. Aurinko-Kauriilla taas on aurinko merkurius mars kauris. Mainittavaa lisäksi että hänellä on askendentti skorpioni joka on siis aspect_con omaan saturnus.

Kuulisin mielelläni näkemyksiä!

3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Apua syntymäkartan rektifiointiin : 05.08.2016 18:04:32
Hei kaikki,

kaipaisin hieman tulkinta-apua syntymäkartan rektifiointiin. Kyseessä on aurinko-Kauris, 28.12.1980 Göteborgissa (Mölndalissa) syntynyt mieshenkilö jonka tarkka syntymäkellonaika on luonnehdinnan "aikaisin aamulla (yöllä)" varassa. Tämän perusteella olen tehnyt rajauksen että syntymäkellonaika olisi 00-06 välillä, koska monille klo 6 on jo aamua, vaikkakin joulukuun lopussa ulkona on ollutkin pilkkopimeää (muttei teknisesti yö).

Askendantit kyseiselle päivälle ja aikarajaukselle:

00:00 - 02:52 nouseva Vaaka
02:52 - 05:58 nouseva Skorpioni
05:58 - 08:38 nouseva Jousimies

Näistä kallistun eniten nousevan Skorpionin kannalle koska kyseessä on yksityisyyttään hyvin tarkasti vaaliva henkilö joka viihtyy parhaiten omissa oloissaan. Salaperäinen ja hänestä on usein vaikea saada irti mitä hän ajattelee tai tuntee, vaikka kysyttäessä kyllä vastaa rehellisesti (ja joskus jopa tylysti). Omistautuu itselleen tärkeille asioille ja kun jotain päättää niin pysyy siinä (tässä toki nähtävissä myös Kaurisvaikutteita). Työelämässä äärimmäisen kunnianhimoinen. Tarkkanäköinen ja huomaa usein asioita jotka ovat muilta jääneet huomaamatta. Ei aktiivisesti kaipaa parisuhdetta tai läheistä kanssakäymistä ihmisten kanssa (tämä mielestäni sulkee Vaa'an pois). Sille päälle sattuessaan hyvin intohimoinen ja seksuaalinen ihminen, mutta edelliseen virkkeeseen liittyen ei pidä romanttisia / seksuaalisia ihmissuhteita tärkeinä, eikä niihin aktiivisesti hakeudu. Jossain määrin introvertti erakko joka kyllä aina välillä haluaa sosialisoida ihmisten kanssa mutta sitten vastaavasti vetäytyy omiin oloihinsa "latautumaan" joksikin aikaa. Ei kaipaa huomiota osakseen mutta nostaa kyllä metelin jos kokee tulleensa kohdelluksi väärin tai tuntee että hänen elämäänsä yritetään jotenkin rajoittaa.

Nouseva Jousimies ei mielestäni sovi koska ei ole mitenkään avoin, aktiivinen tai optimistinen persoona Cheesy (jos siis mietitään stereotyyppistä nousujouskaria). Lisäksi tuo Jousimies-nousun aikaväli jo itsessään sulkee sen pois koska kello kuuden ja puoli yhdeksän väli ei ole "aikaista aamuyötä". Nouseva Vaaka ei sekään oikein sovi koska kuten jo aiemmin tuli todettua, kyseinen henkilö ei pahemmin ihmissuhteista piittaa (jotka yleensä ovat stereotyyppiselle nousuvaa'alle tärkeitä), eikä hän taatusti ole diplomaattinen saati hienotunteinen sille päälle sattuessaan Cheesy Nousu-Vaaka on usein myös päättämätön ja haluaa kunnioittaa muiden mielipiteitä päätöksiä tehdessään, kun taas tämä henkilö jotain päättäessään kuuntelee vain itseään ja sen jälkeen pysyy päätöksessään.

Joten oletetaan siis että kyseessä olisi nouseva Skorpioni, aurinko-Kauris ja kuu-Neitsyt.  Kuu siirtyi kyseisenä päivänä Neitsyestä Vaakaan mutta koska siirtymä oli vasta iltapäivällä (16:04) niin kuumerkki on vankasti Neitsyessä.

Tein taulukon jossa eri huoneiden merkkisijainnit ja planeettojen huonesijainnit oletetun askendantin astelukujen mukaan (5 asteen tarkkuudella). Ylemmässä taulukossa huoneiden kärkien merkkisijainnit askendantin asteluvun mukaan, ja alemmassa planeettojen huonesijainnit askendantin asteluvun mukaan. Varjostukset helpottamassa missä merkki- tai huonesijainti muuttuu.

Taulukko (klikkaa linkkiä)

Taulukon avulla sain stereotyyppisten kuvausten perusteella syntymäaikaa rajatuksi alkuperäisestä kuuden tunnin ikkunasta seuraavasti:

- Kuu 10.huoneessa -> 03:24 - 04:57
- Kauris 3.huoneen kärjessä -> 03:24 - 04:26
- Kalat 5.huoneen kärjessä -> noin 03:24

5.huoneen kärki siirtyy Oinaaseen noin 03:46, ja 10.huoneen kärki Leijonasta Neitsyeen 03:54, ja kuvaus 5.huoneen kärjestä Oinaassa ei sovi (ei ole lainkaan aktiivinen rakkauselämään tai perheeseen liittyvissä asioissa!) niin syntymäajan on oltava ennen 03:46 ja tämän perusteella MC olisi Leijonan merkin loppupuolella (22-28 astetta). MC tuotti alussa itselle eniten ongelmaa koska sekä MC-Leijonan että -Neitsyen kuvaukset sopivat, mutta jos MC on tosiaan merkin loppupuolella niin se selittänee asian. Pluto oli hiippailemassa 12.huoneesta 11.huoneeseen, mutta jos syntymä on ennen 03:46 niin se jää 12.huoneen puolelle.

Syntymäaika olisi näillä laskelmilla noin 03:24 - 03:46 välissä. Laskin esimerkkikartan ko. aikavälin puoliväliin (klo 03:35).

Kartta (klikkaa linkkiä)

Mutta kysymys kuuluu - miten voisin "testata" onko syntymäaika oikea? Listasin alle joitain elämäntapahtumia joita tiedän, isän kuolemaa ja hautajaisia lukuunottamatta en tiedä päiviä tarkasti. Isää symboloi Saturnus, mutta pitäiskö katsoa transiitteja, progressioita vai mitä?

----

Perhetaustaa: Kolmelapsisen perheen iltatähti (ikäero isoveljeen 13 vuotta, isosiskoon 11 vuotta). Äiti ollut syntymän aikaan jo 40-vuotias. Vanhemmat eronneet henkilön ollessa 10-vuotias jonka jälkeen asunut äitinsä kanssa. Isä mennyt eron jälkeen uudestaan naimisiin.

Vanhempien ja sisarusten syntymäaikoja: isä s. 15.8.1936 Linköping (k. 14.3.2016 Göteborg), äiti s. 29.8.1940 Göteborg, veli s. 7.3.1967 Göteborg, sisko s. 3.8.1969 Göteborg.

Tapahtumia jotka saattavat auttaa syntymäajan tarkentamista:

1990-1991(?) - vanhempien avioero
syksy 1999 - aloitti opiskelut teknillisessä korkeakoulussa
kevät-kesä 2005 - valmistui diplomi-insinööriksi (Jupiterin paluu)
tammikuu 2007 - muutto kotikaupungista (Göteborgista) Malmöön
huhtikuu 2011 - muutto Malmösta Lontooseen, työpaikan vaihto
marraskuu 2015 - työpaikan vaihto nykyiseen työhön
maaliskuu 2016 - muutto isompaan asuntoon
14.03.2016 - isän kuolema
01.04.2016 - isän hautajaiset Göteborgissa (alk. klo 15:30 kuolinilmoituksen mukaan)

Kiittäen,

Dissolve
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mustasukkaisuus kartalla : 22.08.2011 23:56:57
Minulla ( aurinko skorpionikuu 8.huone) mustasukkaisuuteen auttoi ihan puhtaasti kognitiivinen käyttäytymisterapia. Huonosta itsetunnosta ainakin itsellä johtui tarve omia kumppani.
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Rapumies -kuinka sen pyydystää : 19.08.2011 22:26:51
Edellinen rapumies tuli hurmattua kulttuuririennoilla (leffat, taidenäyttelyt, teatteri, konsertit jne) ja kotiruualla. Rapu tykkää nautiskella Smiley

Itse siis  skorpioni
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Eri merkeissä solmittu avioliitto : 18.08.2011 17:07:18
Aihe on ajankohtainen, sillä meillä tiedossa Leijonahäät ensi vuonna. Päivänkin valitsin käyttämällä noita toisen ketjun tekniikoita Wink

Osuvia ovat kieltämättä nuo kuvaukset - vanhempieni hääpäivä 28.8, ensi vuonna 30 vuotta naimisissa mutta rakkaus on kuollut jo kauan sitten, todellakin vain velvollisuudentunto (yhteinen asuntolaina jne) vielä pidättelee yhdessä.

Äitini vanhempien hääpäivä 3.8, nyt jo naimisissa 58 vuotta vaan kyllä se sellaista todellista tahtojen taistelua on ollut - isoisä on Oinas, isoäiti Jousimies. Tulta ja tappuraa ei ole vuosien varrella puuttunut!
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Hääpäivän valitseminen astrologian avulla : 17.08.2011 15:04:44
Englanninkielisistä artikkeleistä suomeksi käännettyjä seikkoja, suuntaviivoja ja huomioita. Kommentit ovat tervetulleita.

Venus

Venus liittyy läheisesti avioliiton teemaan, ja hääpäivän kartan pitäisikin sisältää Venus joko Härässä, Vaa'assa tai Kaloissa, koska näissä merkeissä se on vahvimmillaan. Venuksen harmoniset aspektit muihin planeettoihin ovat myös eduksi. Tosielämässä tällaista 'unelmakokoonpanoa' harvoin saavutetaan, koska useimmat häät vietetään lauantaisin, jolloin harkittavissa olevien hääpäivien määrä pienenee. Yksi sääntö on kuitenkin ehdoton: Älä koskaan avioidu kun Venus perääntyy.

Merkurius

Merkurius on tunnetusti ongelmallinen perääntyessään - tavarat katoavat, väärinymmärryksiä syntyy, päätöksiä tehdään väärin perustein. Merkurius perääntyy useammin kuin Venus (muutaman viikon kerrallaan, neljästi vuodessa), mutta se on silti helposti vältettävissä. Toisinaan Merkuriuksen perääntyminen voi tulla kuitenkin kyseeseen, erityisesti häissä joissa jompikumpi puolisoista (tai molemmat) ovat avioitumassa toista (tai kolmatta, neljättä...) kertaa, koska tällaisessa tilanteessa Merkuriuksen perääntyminen symbolisoi asioiden tekemistä uudelleen. Useimmissa tapauksissa vältä kuitenkin perääntyvää Merkuriusta - häiden suunnittelu ja järjestely on muutenkin tarpeeksi raskasta ilmankin häissä kuokkivaa Merkuriusta!

Kuu

Kuun sijainti merkin ja huoneen sekä aspektien perusteella on oma kokonaisuutensa. Jotkut Kuun sijainnit, jotka toimivat syntymäkartalla, ovat epäsopivia hääpäivälle - näitä ovat esimerkiksi Kuu Skorpionissa tai Kauriissa. "Astrologisena itsemurhana" pidetään avioitumista aikana jolloin Kuu on 'kurssiton' (end. void of course), eli se ei tee enää aspekteja muihin planeettoihin ennen siirtymistään seuraavaan merkkiin.

Mikäli Kuu tekee harmonisia aspekteja ollessaan 'epäsopivissa' merkeissä kuten Skorpionissa tai Kauriissa, näitä voidaan pitää hyväksyttävinä. Myös Kuun vaiheella on merkitystä - parhain avioitumisaika on päivillä jotka asettuvat uudenkuun ja täysikuun välille. Tämä ei ole välttämätöntä, mutta mukava lisä kartalle lisäämään avioliiton onnistumismahdollisuutta.

Myös Auringon ja Kuun suhde toisiinsa, symbolisoiden sulhasta ja morsianta, on tärkeä. Vältä täysikuita (oppositio) ja neljänneskuita (neliö). Myös Kuun viimeisellä aspektilla ennen merkin vaihtumista on merkitystä - se kuvaa miten asiat, niin pienet kuin suuretkin, ilmenevät myöhemmin parin elämässä. Vältä Marsin, Saturnuksen, Uranuksen, Neptunuksen tai Pluton neliöitä ja oppositioita Kuulle. Nämä aspektit ovat raskaita, ja sisältävät mahdollisuuden tragedioihin, eroon ja muihin epäonnisiin tapahtumiin.

Muita huomioitavia seikkoja

Tarkastele myös kumppanien keskenäistä synastriaa. Tarkoituksena on valita hääpäivä, joka tukee kumppanien yhteensitovaa energia, eikä ärsytä tai korosta niitä ongelmakohtia joita synastriakartalta saattaa löytyä. Vertaile hääpäivän karttaa myös erikseen molempien kumppanien karttoihin. Kokeile valita päivä, jonka kartta, jos kyseessä olisi henkilö, on henkilö joka on kiltti, hellä, tasapainoinen, ja tulisi loistavasti toimeen molempien kumppanien kanssa. Kulmahuoneissa (1, 4, 7, 10) sijaitsevat planeetat ovat vahvimpia koko hääkartalla. Valitse kellonaika vihkimiselle kun Venus ja Jupiter ovat kulmahuoneissa ja suotuisissa aspekteissa muihin nähden.

Tiivistettynä

Suosi:

- kasvava Kuu (uudenkuun ja täydenkuun välissä) joka tekee kolmion tai sekstiilin Auringolle, Venukselle, Jupiterille, Saturnukselle tai Neptunukselle.

- Kuun yhtymä Auringolle, Venukselle, Jupiterille tai Neptunukselle.

- Venus on vahvin Härässä, Vaa'assa, Ravussa ja Kaloissa

- Kartta vahvistuu kun Venus tai Jupiter on lähellä Askendanttia, Keskitaivasta tai 7.huoneen kärkeä. Keskitaivas on erityisen tärkeä.

- Venus kolmiossa tai sekstiilissä Saturnukseen luo tasapainoa, kestävyyttä ja perinteisyyttä.

- Auringon, Kuun, Merkuriuksen, Marsin tai Jupiterin harmoniset aspektit Saturnukseen

- Venuksen, Auringon, Kuun, Merkuriuksen tai Saturnuksen kolmiot, sekstiilit, yhtymät tai oppositiot Jupiteriin luovat onnea, optimismia ja helppoa ongelmanratkaisua. Mars-Jupiter -aspektit ovat erityisen onnekkaita.

- Venuksen yhtymä, kolmio, sekstiili tai oppositio Marsiin tukee energistä seksielämää.

- Venuksen, Auringon, Kuun, Merkuriuksen, Jupiterin tai Saturnuksen helpot aspektit Neptunukseen luovat myötätuntoa ja henkistä kasvua

Vältä:

- Venuksen perääntyminen

- Pienenevä tai kurssiton Kuu

- Venuksen yhtymä, neliö tai oppositio Saturnukseen. Saturnus tasapainottaa, mutta Venuksen kanssa se tukahduttaa. Tämä saattaa toimia mikäli muita planeettoja tekee kolmiota tai sekstiiliä yhtymälle tai oppositiolle. Vältä ehdottomasti neliöitä.

- Kuun yhtymä tai neliö Marsille, Saturnukselle tai Plutolle.

- Venus on heikoimmillaan Skorpionissa, Oinaassa, Kauriissa ja Neitsyessä. Nämä merkit voivat toimia jos Venus on hyvin aspektoitunut, vahvassa asemassa ja harmoniassa molempien syntymäkarttojen kanssa.

- Mars vaikeissa aspekteissa (neliöt, oppositiot, yhtymät Saturnukseen ja Plutoon) on intohimoinen ja
seksuaalinen, mutta voi myös aiheuttaa riitoja ja fyysistä väkivaltaa

- Saturnus, Uranus ja Mars 1, 4, 7, 10.huoneessa (ellei Mars ole yhtymässä Venukseen)

Hienosäätöä:

- On eduksi mikäli ensimmäisen ja seitsemännen huoneen hallitsijat ovat suotuisassa aspektissa

- Jos et pysty valitsemaan päivää jolloin Venus ja Jupiter olisivat kulmahuoneiden kärjillä, yritä mikäli Venus/Jupiter -keskikohta (eng. midpoint) osuisi huoneiden kärjille

Mitä jos et kykene valitsemaan "oikeaa" päivää?

Kumpi on tärkeämpää tulevalle onnellesi - suotuisa hääpäivän kartta, vai häiden pitäminen päivänä jolloin rakkaimmat ystäväsi ja sukulaisesi pääsevät osallistumaan niihin? Järjellä ajateltuna ihanteellisinkin hääkartta tulee aiheuttamaan ongelmia elämässäsi mikäli joudut venymään äärimmäisyyksiin voidaksesi toteuttaa sen. Jokaisella hääkartalla - ja jokaisessa avioliitossa - tulee olemaan myös vaikeita kohtia, joten älä stressaa itseäsi hermoromahduksen partaalle vaikka et pystyisikään avioitumaan 'täydellisenä' päivänä - sellaista päivää ei olekaan.

Onnellinen avioliitto on paljon enemmän kuin astrologisesti suotuisa hääpäivä - onnellista liittoa ei
voi pilata, vaikka hääpäivä rikkoisi jokaista edellä kuvattua sääntöä! Toisaalta, jos suhde on jo valmiiksi onneton, ei suotuisa hääkarttakaan paranna suhdetta. On suhteellisen helppoa löytää sopiva hääpäivä rennolle, onnelliselle parille kuin stressaantuneelle, epävarmalle parille. Vaikka sellaiselle parille löytyisikin sopiva päivä, yleensä jokin ulkoinen seikka estää avioitumista kyseisenä päivänä. Alitajuisesti tällainen pari tulee valitsemaan päivän joka kuvastaa parhaiten niitä haasteita ja vaikeuksia joita he käyvät läpi omassa elämässään.
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Eri merkeissä solmittu avioliitto : 17.08.2011 14:18:19
Löysinpä englanninkielisen artikkelin aiheesta ja päätin kääntää suomeksi. Kommentit ovat tervetulleita. Kyseessä siis aurinkomerkin mukaan solmitut liitot (esimerkiksi hääpäivä 7.7 on Ravun merkissä).

Oinaassa

Oinaan merkissä solmitut liitot ovat tuoreita ja kukoistavia, koska ne ovat alkaneet keväällä jolloin
luonto alkaa talven jälkeen jälleen heräillä. Sitoutuminen toiseen ihmiseen loppuelämäksi on suuri,
rohkea askel, ja Oinas antaa rohkeutta sen ottamiseen. Oinasliitossa on tärkeää pitää suhde tuoreena ja jännittävänä. Yksi vinkki on lähteä aina hääpäivän tienoilla vuosipäivämatkalle!

Härässä

Niille joiden mielestä avioliitto on seuraava luonteva askel suhteessa, Härän hidas, tasainen ja suojeleva energia luo täydelliset puitteet liiton solmimiseen. Härän merkissä avioituva pari luo itse suhteensa rajat, ja liitto on turvallinen ja onnellinen. Suhteen uhkana on kuitenkin rutiineihin jumiutuminen. Romantiikka kukoistaa, kun arkeen tuodaan pieniä piristysruiskeista.

Kaksonen

Kaksosen merkissä solmittu liitto tuo taatusti suhteeseen säpinää! Hääjärjestelyt sujuvat hyvin, mutta juhlapaikan värien, kukkien, ruuan ja muiden asioiden suhteen voi ilmetä erimielisyyksiä. Kaksosliitossa vahvin puoli on kumppaneiden selkeä kommunikaatio niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Rapu

Kesän tunnelma on parhaimmillaan Ravun merkissä, ja lämpöisissä Rapuhäissä nautitaankin hyvästä ruuasta perheen ja ystävien kesken. Kun kumppaneista tulee aviopari, kotoisa Rapu korostaa keskenäistä sitoutumista ja luo 'minusta' ja 'sinusta' uuden kokonaisuuden 'me'. Ravun merkissä avioituneet parit keskittyneet kotiinsa ja lapsiinsa, ja heillä on tärkeää pitää yhteyttä sukulaisiinsa. Intohimo säilyy, kun pari varaa toisilleen kahdenkeskeistä aikaa.

Leijona

Leijonan lämmin, säteilevä energia on edukseen pareille jotka haluavat pitää näyttävät häät! Tämä pari tulee saamaan ylellisiä häälahjoja, ja häissä voi olla jopa kuninkaallista tuntua. Vakaana merkkinä Leijona pitää kuitenkin tämän parin jalat maassa. Leijonan merkissä solmittu liitto saa molemmat puolisot tuntemaan ylpeyttä suhteesta, ja molemmat haluavat olla toisen odotusten arvoisia - makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella.

Neitsyt

Neitsyen merkki on viimeisiä, jolloin sää vielä suosii ulkona järjestettäviä häitä. Tämä on aikaa järjestellä asioita uudelleen kuuman kesän jälkeen. Neitsyt on käytännöllinen merkki, joka mahdollistaa hääjärjestelyihin keskittymisen ja asioiden toteutumisen aikataulussa. Neitsytliittoa kuvaa vahva velvollisuudentunne, joka kannattelee rakkautta ja intohimoa myös myöhemmin elämässä. Neitsyen merkissä avioituneet tuntevat tehneensä oikean päätöksen.

Vaaka

Ei ole toista niin romanttista merkkiä kuin Vaaka. Vaikka kylmä tuuli jo tuivertaakin ulkona, Vaakahäissä nautitaan kirkkaista väreistä ja iloisesta tunnelmasta. Rauhasta ja harmoniasta nauttivat parit avioituvat mieluiten Vaa'an merkissä. Vaakaliitossa käydään monet keskustelut ja kinastelut, mutta kaikkiin erimielisyyksiin löytyy lopulta kompromissi.

Skorpioni

Skorpionihäät ovat syvästi intohimoiset ja tunteelliset. Ei ole kerta tai kaksi, kun morsian viettelevästi vilauttaa sukkanauhaa puvun alta! Skorpionihäissä voi olla pyrkimystä täydellisyyteen, mutta vieraille ei jää epäselväksi avioparin syvä sitoutuminen toisiinsa. Skorpioniliitossa avioparia verhoaa salaperäisyyden verho, ja he mieluiten viettävätkin aikaa kahdestaan.

Jousimies

Jousimieshäissä on ilo ylimmillään! Avioparista säteilevä energia tarttuu myös häävieraisiin. Jousimiesliitosta syntyy perhe, jolla seikkailu on verissä - olipa kyse sitten vuoristovaelluksesta tai telttailusta takapihalla lasten kanssa.

Kauris

Talven tullessa avioituminen on hauskaa, olivatpa häät sitten trooppisella saarella tai joulunpyhien aikaan perheen parissa. Kauriin vahvin piirre on arvokkuus, mutta se ei tarkoita että häissä istuttaisiin tuppisuuna. Kaurisliitto on kuin liikekumppanuus - rakkauselämä pidetään yksityisenä, mutta se on intohimoisempaa kuin voisi ulkoapäin luulla.

Vesimies

Kylmää helmikuuta tuskin voi pitää kaikkein romanttisimpana hääajankohtana, mutta tämän ajankohdan valitseva pari sinetöi ikuisen rakkautensa suudelmin - sijoittuuhan ystävänpäiväkin Vesimiehen merkkiin! Vesimieshäät ovat omaperäiset - ei olisi ihme vaikka morsian ja sulhanen shokeeraisivat sukuaan oikein kunnolla! Vesimiesliitossa kumppanit näkevät toisissaan suuren potentiaalin, ja pyrkivät tuomaan sen parhaansa mukaan esiin.

Kalat

Kalojen merkissä solmittu liitto on paras valinta romanttisille unelmoijille. Lähestyvä kevät tuntuu raikkaalta, ja aviopari haluaa korostaa pehmeää puoltaan järjestäessään taianomaiset häät itselleen ja rakkaimmilleen. Kalapuolisot voivat olla taivaanrannanmaalareita, mutta kaikki ihailevat heidän kykyään seilata elämän aallokoissa.
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sielunkumppani : 16.08.2011 12:03:18
Itse tapasin nykyisen mieheni ensimmäisen kerran jo 2001, vain ohimennen, mutta hän muisti kohtaamisen paremmin kuin minä (vaikka emme edes puhuneet keskenämme). Vuonna 2009 aloin kiinnittää häneen enemmän huomiota, samassa kaveripiirissä kun pyörittiin, mutta vasta viime vuoden marraskuussa aloimme tutustua paremmin (jahka olin ensin itsepintaisesti vakuuttanut hänet että olen tosissani enkä halua 'leikkiä' hänen tunteillaan) ja olemme olleet onnellisesti yhdessä kesän alusta.

Jokin meitä veti puoleensa jo alusta lähtien, ja synastriasta löytyykin Noususolmu-AC -yhtymä. Itse en alussa ajatellut että Kaksonen ja Skorpioni tulisivat toimeen sen pidemmälti, mutta toisaalta itse olen syntynyt niin Skorpionin merkin lopussa (27 astetta) ja hän taas niin Kaksosen merkin alussa (5 astetta) että aurinkomme ovat oppositiossa, syntymäpäivissä puolen vuoden ja kuuden päivän ero.

Minä siis nousu-Vaaka, aurinko-Skorpioni, kuu-Härkä, Mars + Venus Vaaka, hän taas nousu-Härkä, aurinko-Kaksonen, kuu-Neitsyt ja Mars + Venus Oinas. Mukavaa vastakkainasettelua ja osittaista lomittaisuutta löytyy siis. Minulta puuttuu omalta kartalta Maa lähes kokonaan, mitä hänellä taas on, ja häneltä puuttuu Vesi lähes kokonaan, mitä minulla taas on.

Ohessa synastriakarttamme (minä sisällä, hän ulkona) mikäli jotakuta kiinnostaa.
10  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mars & Venus yhtymä DC? : 07.05.2011 09:32:16
Koska ilmeisesti Vertex lasketaan kartan muista pisteistä ja miehen syntymäkellonaika ei ole tiedossa, käsittelen vain naisen karttaa sen osalta.

Miehen yläsolmu yhtymässä naisen Askendanttiin, orbi 2 astetta. Miehen Neptunus yhtymässä naisen alasolmulle (orbi 0 astetta), Pluto kolmiossa naisen yläsolmulle (orb 4 astetta) ja Jupiter yhtymässä naisen yläsolmulle (orbi 4 astetta). Naisen yläsolmu ja miehen Aurinko molemmat samassa merkissä mutta eivät mahdu yhtymään (orbi 10 astetta).

Naisen kartta ei tee miehen yläsolmulle merkittäviä aspekteja - naisen Kuu kvinkunssissa miehen yläsolmulle (orb 1 aste), naisen Merkurius ja Uranus molemmat puolineliössä miehen yläsolmulle (molemmissa 0 asteen orbi).

Miehen Saturnus neliössä naisen Vertexiin (orb 3 astetta) ja Neptunus kvinkunssissa (orb 0 astetta). Miehen Merkurius ja naisen Vertex samassa merkissä, mutta eivät astro.comin mukaan mahdu yhtymään (orb 5 astetta).

--

Tuo noususolmu-Askendantti näkyy naisen mielestä sillä, että hänellä on todellakin olo että näin on tarkoitettu, että ei ole sattumaa että mies on astunut hänen elämäänsä juuri tässä vaiheessa.

Muita positiivisia huomioita kartalta: miehen Aurinko kolmiossa naisen Marsiin ja Venukseen (ja naisen Aurinko tarkassa 0 asteen bikvintiilissä miehen Marsiin ja Venukseen) sekä miehen Aurinko yhtymässä naisen Chironiin (orb 4 astetta).
11  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mars & Venus yhtymä DC? : 06.05.2011 00:41:38
Auringot ovat oppositiossa, orbi 7 astetta. Miehen tarkka syntymäkellonaika ei ole tiedossa joten en uskalla arvailla hänen Kuunsa tarkkaa sijaintia. Naisen Kuu tekee semisekstiilin miehen Venukseen (orbi 1 astetta) ja Marsiin (0 astetta).

Tuo Pluto-Venus -yhtymä on aika kiintoisa. Kyseinen pari tapasi hiljattain, molemmat ovat olleet sinkkuja pitkään, ovat täysin hullaantuneita toisistaan ja suunnittelevat jo avioliittoa. Miehellä on paha vauvakuume ja nyt nainenkin on alkanut miettiä laihduttamista (hyvin ylipainoinen) voidakseen tulla raskaaksi tulevaisuudessa. Sinänsä laihduttaminen tekisi hänestä kyllä naisellisemman, ilmentyisiköhän yhtymä tuota kautta?
12  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Mars & Venus yhtymä DC? : 05.05.2011 19:29:00
Nopea kysymys - miten tulkitsisitte synastriassa tilanteen, jossa miehen Mars ja Venus ovat yhtymässä naisen DC:hen?

Miehen Mars ja Venus osuvat naisen 7.huoneeseen, Venus on 0'30 ja Mars 1'24 asteen päässä deskendantista.

Muita huomionarvoisia seikkoja: miehen noususolmu naisen askendantilla (yhtymä 2'53 astetta, noususolmu osuu naisen 1.huoneeseen, miehen Pluto yhtymässä naisen Venukseen (0'13 astetta).

Tosirakkautta vai hetken huumaa?
13  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Horoskooppien välinen kemia-Gallup : 25.02.2011 01:03:11
1. Mikä aurinkomerkkisi on?

Mystinen ja vetinen Skopioni.

2. Mikä kuumerkkisi on, jos tiedät?

Nautiskeleva ja maanläheinen Härkä.

3. Mikä aurinkomerkki sytyttää sinut?

Olen heikkona Leijonamiehiin, kerta toisensa jälkeen. Minkään toisen merkin edustajien kanssa en ole kokenut samanlaista intohimoa. Seuraavana listalla, jossain pitkän matkan päässä, olisi Neitsyt.

4. Mikä aurinkomerkki on sinulle luotettava ystävä?

Kun katson lähimpiä ystäviäni niin Vesimiehet ja Neitsyet ovat hyvin edustettuina. Myös muutama Leijona ja Vaaka löytyy.

5. Mikä aurinkomerkki saa sinut ristiriitaiseksi?

Tällä hetkellä Kauris, jos ristiriitaisella tarkoitetaan etten oikein tiedä mitä heistä ajattelisin...

6. Mikä aurinkomerkki saa sinut näkemään punaista?

Kaksoset ja osa Jousimiehistä.

7. Mikä aurinkomerkki saa sinut tukahdutettua täysin?

Leijona hajoittaa ja hallitsee.

8. Mitä aurinkomerkkejä lähipiirissäsi on?

Vesimiehiä, Neitsyitä, Leijonia, Vaakoja enimmäkseen.

9. Kuinka tulet läheistesi kanssa toimeen?

Isäni on Leijona, ja tulemme hyvin toimeen. Äiti on Rapu, emmekä ole puheväleissä. Äitini vanhempien (Oinas ja Jousimies) sekä isäni äidin (Vaaka) kanssa olen myöskin läheisiä. Veljeni (Skorpioni) on minulle etäinen.
.
10. Mahdollinen lisätieto/kommentti.

Minulla ei ole Leijonassa tai Vesimiehessä planeettoja, mutta MC-IC -akselini osuu Leijonaan-Vesimieheen. Neitsyessä on 11.huoneen kärki.
14  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kalamies? : 24.02.2011 09:45:30
Seurustelin Kalamiehen kanssa viisi kuukautta, ja siinäkin taisi olla kolme ja puoli kuukautta liikaa. Jos kaikki miehet ovat samanlaisia, niin voin todeta: EI EINÄÄ KOSKAAN.

Hänellä askendentti vesimies  aurinko kalat kuu neitsyt merkurius kalat venus oinas mars neitsyt

Huolimatta Neitsyt-edustuksesta ko. tyyppi oli epäorganisoitunein tapaus jonka tiedän (sen hän tosin myönsi itsekin). Oli hellä ja romanttinen, kirjoitteli rakkausrunoja ja muuta sellainen, mutta ei omistanut minkäänlaista ajan tai aikataulujen tajua. Unohti tapaamisia, teki ohareita, aina myöhässä kaikkialta. Työtön, eikä halunnut hakea 'oikeaa' työtä koska halusi omistautua taiteellisille harrastuksilleen (joista ei saanut rahaa edes vuokranmaksuun). Eli toimeentulotuella, aina persaukinen, ja varsinkin kun olimme kaukosuhteessa (hän ulkomaalainen), niin jouduin aina matkustamaan hänen luokseen jos halusimme tavata. Ollessani hänen luonaan maksoin suurimman osan ruuasta ja muista menoista - jos halusimme mennä elokuviin, jouduin maksamaan hänen lippunsa.

Hänellä todella epämääräisiä ystäviä joilla huumeongelmia, jotka tulivat sitten käymään välillä kun halusivat suihkuun / käyttää puhelinta / olivat nälissään, ja hänhän hoivasi ja huolehti, unohti vain tosin että minä en tarkoittanut että MINUN rahoillani ostetuilla ruuilla ruokitaan hänen hampuusiystäviään. Monesti hän saattoi keskellä yötä lähteä auttamaan jotakuta joka oli pulassa, sanoi tulevansa 'parin tunnin päästä' ja seuraavan kerran herraa näkyi seuraavan päivän illalla. Oli kuulemma nukahtanut sohvalle ja unohtanut soittaa. Joo joo... Pettämisestä en koskaan epäillyt koska niin kokematon ja muutenkin sosiaalisesti aika aikaansaamaton.

Onneksi pääsin eroon Cheesy
15  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Kauris(mies) & Skorpioni(nainen) : 23.02.2011 21:56:07
Joskus muinoin lupasin etten ikinä sorru näin törkeään yleistykseen (ts. analysointiin ilman syntymätietoja) mutta nyt meni minullakin sormi suuhun...

... kun jostain putkahti elämääni Kaurismies. Onko johtavan maan ja kiinteän veden mahdollisella suhteella mitään toivoa? Itselläni kartalla vain yksi maaelementin planeetta, Kuu Härässä. Kyseisellä miehellä vastaavasti vain yksi vesiplaneetta, Uranus Skorpionissa. Tässä mielessä varmaan olisimme toistemme 'puuttuvat palat'...

Mutta toimisiko moinen yhdistelmä? Kertokaa kokemuksianne!
Sivuja: [1] 2 3 ... 11