Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Rapumies -kuinka sen pyydystää  (Luettu 13109 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Angelcalling-84
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« : 18.08.2011 23:56:35 »

Olen aivan ihastunut pari vuotta tuntemaani rapumieheen!  Kiss Meillä on säpinää ollut ja tunteitakin, mutta aika "meille" ei koskaan sopiva elämäntilanteista johtuen.. Nyt aika olisi otollinen kummallakin, olemme taas tavanneet vuoden viime näkemän. Tällä välillä olimme aika ajoin keskusteluyhteyksissä, mutta minä seurustelin, joten sen syvemmälle jutut ei kuitenkaan mennyt. Hän on eronnut vuosi sitten ja nyt fiilistellyt poikamieselämää.

Kuinkahan tämän saisi haaviinsa ihan kokonaan? En halua tavata silloin tällöin (hän on arka, eikä tee aloitetta) En lähde kysymään/painostamaan edes varovasti mitään, koska silloin ahdistuu ja alkaa analysoimaan -ottaa askeleen eteen mutta sitten taas kaksi taakse. Äh, mistä naruista tuota pitää oikeen vedellä, neuvoja!  buck2

Ja itse olen    kalat
tallennettu
dissolve
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 166



Profiili
« Vastaus #1 : 19.08.2011 22:26:51 »

Edellinen rapumies tuli hurmattua kulttuuririennoilla (leffat, taidenäyttelyt, teatteri, konsertit jne) ja kotiruualla. Rapu tykkää nautiskella Smiley

Itse siis  skorpioni
tallennettu

Aurinko-Skorpioni, Kuu-Härkä, nousu-Vaaka
Angelcalling-84
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #2 : 19.08.2011 22:32:43 »

Heh, kiitti vastauksesta  Smiley Täytyypä kehitellä jotain kulttuuripainotteista kera hyvän ruuan Wink
tallennettu
Yep
Vieras
« Vastaus #3 : 20.08.2011 12:02:30 »

Jos sillä on tunne-elämä kohdallaan, voit yrittää vietellä naisellisin keinoin. On varsin perso kehuille (kukapa ei  buck2)
Turvallisuus, järjenkäyttö, rauhallisuus ja ennen kaikkea vakaa rahankäyttö saa hänet katsomaan sinua "sillä silmällä". Jos haluat iskeä ravun, ole onnellinen edullisesta lounaasta, äläkä osoita kaipaavasi hienoja illallisia. Paitsi, jos tarjoat. Kyllähän rapumies nauttii ylellisyydestä, jos se ei maksa itselle paljoa. Kun saat hänet avaamaan lompakkonsa, tiedät avanneesi hänen sydämensä.

Jos on vähänkään sitoutumiskammoa, se pinkaisee rapukoloonsa pienestäkin iskuyrityksestä. Silloin pitää esittää lähtevää tai muuten täysin välinpitämätöntä.
Itse tuon kokeneena en suosittele mitään temppuja. Jos pakenee koloonsa, anna ihmeessä olla. Ei se parisuhteessakaan sen fiksummin toimi. Ikävää houkutella aikusta miestä pois kolostaan pienenkin rasauksen jälkeen.
tallennettu
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #4 : 20.08.2011 14:49:40 »

Yhden rapumiehen tapasin ihan baarissa ja hänen kaverinsa esitteli meidät. Kaverilla oli oma lehmä ojassa.  :Smiley Ja toisen elämssäni olleen rapumiehen kohtasin internetissä, vaikka hän oli sivunnut elämääni jo ala-asteen ja yläasteen taitteesta lähtien, kun harrastuksemme oli sama, mutta eri ryhmässä.

Ensimmäinen rapumies tarvitsi jonkkun turvallisen ja ehkä äidillisen naisen ja tämän puolen hän minusta sai esiin, mutta miniä tukahduin, koska tuolloin minä halusin lentää vapaana ja kokea asioita. Hän siis takertui minuun, mikä oli suhteen loppu. Hänen itsetuntonsa oli huono.

Tämä toinen rapumies taasen on myös itsetunnoltaan huono ja kaipasi pönkitettä. Hän taasen lankesi enemmän naiselliseen ja rohkeampaan flirttailuun, ensin sanalliseen ja sitten koettuun. Mutta kaikenkaikkiaan hänkin haki hyväksyntää minulta, jota ei välttämättä kotoaan(!) saanut. Tämä jälkimmäinen rapu on siis edelleen varattu.
Hyväksyntä ja nautinto, fyysinen läheisyys, olivat hänen kohdallaan avainsanat.

Järjestely oli niin kauan hyvä, kunnes hän alkoi pitää minua itsestäänselvyytenä. Hänen käytöksestään huomasi, että hän nautti välillämme olevasta valtapelistä, mitä hän pystyi säätelemään tiettyyn pisteeseen asti.

Mutta siis johtopäätös:
Hyväksy rapu sellaisenaan kuin hän on, niin saat hänestä huolehtivan ja rakastavan kumppanin. Ole ihan oma itsesi. Se pätee kaikkien merkkien ja ihmisten kanssa. Valheella on lyhyet jäljet ja roolin esittäminen on raskasta. Kannattaa ensin kokeilla ystäväpohjalta ja antaa syventyä vähitellen. Puhumaan pakottaminen saa aikaan enemmän pahaa kuin hyvää. Rapu puhuu, kun tuntee olonsa hyväksi ja turvalliseksi, ennen kaikkea luotettavaksi.
Ansaitse ravun luottamus. Ja voin taata, että on se sen arvoista.  Smiley

Ota huomioon myös ravun muut merkit ja niiden vaikutus. Esim.  aurinko rapu kuu jousimies ei välttämättä ole uskollisin (rapu2) ja  aurinko rapu kuu vesimies ei välttämättä sitoudu helpolla (rapu1).
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
Angelcalling-84
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #5 : 20.08.2011 21:34:35 »

Kiitos vastauksistanne!

Tilanne on kuitenkin niin pitkällä, että oikeastaan tuo mies on vietelty ja isketty jo! Ja luottamuskin ansaittu   Kiss Ja höh,hänhän iski minut pari vuotta sitten  Smiley Mutta ajankohta silloin oli meille maailman huonoin, suorastaan mahdoton.. Hän viihtyy kanssani, nautintoa ja intohimoa löytyy, paljonkin, puolin ja toisin. Voimme touhuta kaikenlaista, jutskailla syntyjä syviä ja hekotella jutuillemme, käydä jossain tai olla tekemättä yhtään mitään, ja silti on yhtä kivaa ja hyvää yhdessä ollessa.

Ongelma onkin kuinka tuon saisi pariutumaan  idiot2 Kuviossa on mukana myös muutama lapsi, kummaltakin meistä semmoisia löytyy. Ja kumpikin hyvin varhain aloittanut lapsenteon ja perheen perustamisen, olemme siis vielä nuoria ja iskussa vielä Smiley Kiinnostusta on hänenkin puoleltaan,siitä olen varma ja mahdollisuudet sekä tilaisuus mitä parhain! 
tallennettu
Yep
Vieras
« Vastaus #6 : 21.08.2011 16:41:53 »

Kiitos vastauksistanne!

Tilanne on kuitenkin niin pitkällä, että oikeastaan tuo mies on vietelty ja isketty jo! Ja luottamuskin ansaittu   Kiss Ja höh,hänhän iski minut pari vuotta sitten  Smiley Mutta ajankohta silloin oli meille maailman huonoin, suorastaan mahdoton.. Hän viihtyy kanssani, nautintoa ja intohimoa löytyy, paljonkin, puolin ja toisin. Voimme touhuta kaikenlaista, jutskailla syntyjä syviä ja hekotella jutuillemme, käydä jossain tai olla tekemättä yhtään mitään, ja silti on yhtä kivaa ja hyvää yhdessä ollessa.

Ongelma onkin kuinka tuon saisi pariutumaan  idiot2 Kuviossa on mukana myös muutama lapsi, kummaltakin meistä semmoisia löytyy. Ja kumpikin hyvin varhain aloittanut lapsenteon ja perheen perustamisen, olemme siis vielä nuoria ja iskussa vielä Smiley Kiinnostusta on hänenkin puoleltaan,siitä olen varma ja mahdollisuudet sekä tilaisuus mitä parhain!  

Miksi sitten sinun pitää täällä kysellä neuvoja? Hommahan on hanskassa - vai onko?

Kyllähän perusterveen (rapu)miehen saa vieteltyä  
Edellinen vastaukseni pätee edelleen, koska kirjoitin jo silloin sitoutumisesta ja suhteessa pysymisestä.

Jos hän on jo kerran uskaltanut sitoutua ja hankkia lapsia, toinen kerta voi olla helpompi. Ellei ole vaikea ero takana. Silloin hän mielellään kuorii kermat päältä kanssasi, muttei aiokkaan pistää itseään samaan liemeen uudestaan.

Kysymyksesi tausatalla taitaa olla enemmänkin halu kuulla vinkkejä ravun valloittamiseen hinnalla millä hyvänä - koska olet niin päättänyt - etkä halua kuulla ikäviä asioita ravuista.
Eipä taida olla mitään poppakonsteja tyyliin lempiruoka, lempikirjat, vaatetus jne.

Onnea matkaan!  
« Viimeksi muokattu: 21.08.2011 16:44:42 kirjoittanut Yep » tallennettu
Angelcalling-84
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #7 : 21.08.2011 21:16:33 »

No eihän homma olekaan hanskassa ja siksi juuri täällä kyselen. Niin en mä nyt halua alkaa analysoimaan tai pohtiin mitä hän minusta meinaa tai haluaako. Ja vietelty tai valloitettu tuo jo on, siihen hommeliin ei ole tarvetta.. buck2 Tiedän ja tunnen vain, että kiinnostusta on! Mutta kuinkahan tuon saisi napattua itselleen ihan kokonaan!?  Cheesy

Hän tuntuu tosiaan loikkivan aina välillä omaan koloonsa, ja ei en painosta, vaan olen antanut hänen olla siellä, ja kyllä hän aina taas ottaa yhteyttä tai sitten minä parin viikon jälkeen. Ja aina hän on ollut mielissään (=sanoo sen) kun esim. soitan ja hän tykkäisi jutella niitä näitä kaikenlaista. Ja jaa-a en tiedä onko sitoutumiskammoinen, vain vaan loppuviimein arka. Eikä nyt sinänsä kiinnosta sitä tässä pohtia. Hällä on ollut vaan pidempiä suhteita. Ja kyllä saa ravuista ikäviäkin asioita kertoa, jos siltä tuntuu, mutta eiköhän niitä ikäviä puolia löydy jokaisesta merkistä ja kaikista meistä muutenkin, joten mitä hyötyä olis niistä jauhaa tai semmosia kuunnella, ellei oikeasti ole aihetta  coolsmiley
tallennettu
Angelcalling-84
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #8 : 21.08.2011 21:33:24 »

Kannattaa ensin kokeilla ystäväpohjalta ja antaa syventyä vähitellen. Puhumaan pakottaminen saa aikaan enemmän pahaa kuin hyvää. Rapu puhuu, kun tuntee olonsa hyväksi ja turvalliseksi, ennen kaikkea luotettavaksi.
Ansaitse ravun luottamus. Ja voin taata, että on se sen arvoista.  Smiley

Ota huomioon myös ravun muut merkit ja niiden vaikutus. Esim.  aurinko rapu kuu jousimies ei välttämättä ole uskollisin (rapu2) ja  aurinko rapu kuu vesimies ei välttämättä sitoudu helpolla (rapu1).

Ystävähommeli ei onnistu, koska tapasimme aivan toisenlaisissa tunnelmissa.. Ja "pakon" edestä jatkoimme yhteydenpitoa ystävinä, tosin aika ajoin eli aina muutaman kk välein olimme yhteyksissä. Ja kiitos tuosta puhumisjutusta! Hän puhuu kanssani ja paljon! Mistäs tuon kuumerkin saikaan selville  Shocked ? En muista kuin syntymävuoden ja aurinkomerkin..
tallennettu
Jousileijona
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 14


Profiili
« Vastaus #9 : 23.08.2011 14:36:02 »

Kärjistettynä rapumies etsii kahdenlaisia naisia.

Äitityyppejä, joiden kanssa mennään naimisiin. Vilkaise vaan ympärillesi ja huomioi naiset, joiden kanssa rapumies on mennyt naimisiin. Katsele siis ihan käytännössä, miten se menee! Naiset ovat vahvoja ja käytännöllisiä, jalat maassa olevia ja jossain määrin konservatiivisia sekä jossain määrin "tiukkapipoja", jotka viihtyvät kotioloissa.  Plussaa saa sukujuurista ja paksusta lompakosta.

Hyvännäköiset ja hauskat naiset, joiden kanssa pidetään hauskaa ennen naimisiinmenoa tai eron jälkeen kunnes on aika alkaa taas etsimään äitityyppejä, joiden kanssa vakiintua.

On toki olemassa keskitienkulkijarapujakin onneksi, mutta heitäkään ei hurmata pitkäksi aikaa ulkoisilla avuilla.

Kuitenkin, jos haluat tulla vakavasti otetuksi, älä hyvä ihminen tälläydy ja esiinny seksikkäissä vaatteissa. Arkiset ja käytännöllisest vaatteet päälle ja vain hieman kosmetiikkaa. Jos sillä ei tärppää, ei kannata enää panostaa. Rapumiehellä on viihdevaihe päällä ja tuskin kukaan haluaa tulla huijatuksi?

tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: