Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 01.10.2007 14:52:55
Minulla on kokemusta kummittelusta. Pienenä poikana pukeuduin lakanaan ja säikyttelin serkkuja. Silmät auki meditoidessa esineet saattavat lähteä liikkeelle tai niiden ympärille voi tulla aura. Silloin jeesaa, kun räpyttää pari kertaa silmiä, hih   Shocked
2  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Tara Rokpa-terapian infotilaisuus 18.11 : 09.11.2006 19:51:12
LAUANTAINA 18.11. klo 12–15 Infotilaisuus

ryhmän nykyisille ja uusille jäsenille

Paikka: CREATE, Vironkatu 6 A 11, Helsinki

Mitä on Tara Rokpa -terapia? Kenelle se sopii? Miten se vaikuttaa?

Rentoutus- , hieronta- ja visualisaatioharjoituksia. Mukana Tara Rokpa -ohjaaja Lena Larsson Ruotsista. Varaa mukaan pikkurahaa tilavuokraan ja materiaaleihin. Kielinä suomi ja englanti; englanninkielinen osuus tulkataan tarvittaessa suomeksi.

Tara Rokpa on henkisen kasvun ja kypsymisen prosessi, jossa yhdistyy idän ja lännen ymmärrys mielestä. Sen on kehittänyt tiibetiläinen lama ja lääkäri Akong Tulku Rinpoche yhteistyössä länsimaisten psykoterapeuttien kanssa.

Tara Rokpa sopii jokaiselle, joka tahtoo kehittää myötätuntoaan, ymmärrystään ja avoimuuttaan, erityisesti niille,
jotka tahtovat kulkea henkistä tietä ja mietiskellä, mutta kohtaavat liikaa esteitä tunnetasolla. Vanhojen ajatusmallien
purkaminen ja ihmissuhdeongelmien käsittely on osa sisäistä kasvua tukevaa terapiamenetelmää. Tara Rokpa -terapia on itseterapiaa,
jolle ryhmä luo ajallisen viitekehyksen.

Noin kolme vuotta kestävää Takaisin alkuun -prosessia ohjaavat vierailevat terapeutit, jotka vetävät ryhmälle viikonlopputyöpajan
kolme kertaa vuodessa. Muuna aikana ryhmä kokoontuu n. 2 krt/kk ja kukin työskentelee itsenäisesti annettujen harjoitusten ja
menetelmien avulla. Ryhmän organisointi ja taloudellinen sitoutuminen on osa terapiaprosessia. Pääosin terapeuttien vierailuista
aiheutuvat kustannukset riippuvat osanottajien määrästä.

Menetelminä ovat

● rentoutuminen

● hieronta

● luova työ: piirtäminen, maalaaminen ja askartelu

● elementti- ja visualisaatioharjoitukset

● elämäkerran kirjoittaminen

TAKAISIN ALKUUN -osuus Tara Rokpa -terapiasta päättyy n. 5 pv kestävään syntymäretriittiin, jonka tarkoituksena on päättää
menneisyyden kertaaminen ja syntyä symbolisesti nykyhetkeen.

Tavoitteena on onnellisuus ja mielen tasapaino ja kyky elää täysipainoisesti tässä hetkessä.

Tervetuloa!

Lisätietoja: www.rokpafinland.org

TRT 5 –ryhmän koordinaattori Soili Takkala [yhteystiedot poistettu, ei julkaista tällä foorumilla -A]
3  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / UUSI TARA ROKPA -TERAPIARYHMÄ ON ALKAMASSA HELSINGISSÄ : 09.10.2006 15:53:06
Tule INFOTILAISUUTEEN kuulemaan lisää.

Paikka: CREATE, Vironkatu 6 A 11

Aika:
SUNNUNTAINA 15.10 klo 16-17
Mitä on Tara Rokpa -terapia? Kenelle se sopii? Miten se vaikuttaa?
Oviraha 3 e
Monistemaksu (halukkaille) 2 e

SUNNUNTAINA 15.10. klo 17-21 ryhmän nykyisille ja uusille jäsenille
Rentoutus- , hieronta- ja visualisaatioharjoituksia
Tara Rokpa -ohjaaja Lena Larsson Ruotsista
Osallistumismaksu 5-10 e osallistujamäärästä riippuen.
Kielinä suomi ja englanti; englanninkielinen osuus tulkataan suomeksi.

TARA ROKPA on henkisen kasvun ja kypsymisen prosessi, jossa yhdistyy idän ja lännen ymmärrys mielestä. Sen on kehittänyt tiibetiläinen lama ja lääkäri Akong Tulku Rinpoche yhteistyössä länsimaisten psykoterapeuttien kanssa.

Tara Rokpa sopii jokaiselle, joka tahtoo kehittää myötätuntoaan, ymmärrystään ja avoimuuttaan, erityisesti niille, jotka tahtovat kulkea henkistä tietä ja mietiskellä, mutta kohtaavat liikaa esteitä tunnetasolla. Vanhojen ajatusmallien purkaminen ja ihmissuhdeongelmien käsittely on osa sisäistä kasvua tukevaa terapiamenetelmää.

Tara Rokpa -terapia on itseterapiaa, jolle ryhmä luo ajallisen viitekehyksen.
Noin kolme vuotta kestävää TAKAISIN ALKUUN -prosessia ohjaavat vierailevat terapeutit, jotka vetävät ryhmälle viikonlopputyöpajan kolme kertaa vuodessa. Muuna aikana ryhmä kokoontuu n. 2 krt/kk ja kukin työskentelee itsenäisesti annettujen harjoitusten ja menetelmien avulla. Ryhmän organisointi ja taloudellinen sitoutuminen on osa terapiaprosessia. Pääosin terapeuttien vierailuista aisheutuvat kustannukset riippuvat osanottajien määrästä.
.
Menetelminä ovat
? rentoutuminen
? hieronta
? luova työ: piirtäminen, maalaaminen ja askartelu
? elementti- ja visualisaatioharjoitukset
? elämäkerran kirjoittaminen

TAKAISIN ALKUUN -osuus Tara Rokpa -terapiasta päättyy n. 5 pv kestävään syntymäretriittiin, jonka tarkoituksena on päättää menneisyyden kertaaminen ja syntyä symbolisesti nykyhetkeen.
Tavoitteena on onnellisuus ja mielen tasapaino ja kyky elää täysipainoisesti tässä hetkessä.

Tervetuloa!

Lisätietoja: www.rokpafinland.org
TRT 5 -ryhmän koordinaattori Soili Takkala.

edit: yhteystiedot poistettu, niiden julkaiseminen on kiellettyä tällä foorumilla

4  Astro special / Sideerinen astrologia / Re: Kysy sideerisestä kartastasi : 07.01.2006 21:23:23
Tervehdys,

Jos ehdit minunkin kartaani hieman analysoimaan, niin tässä on tietoja:

3.12.1965
klo 02:35 Helsinki

Hari Om
5  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Tara Rokpa terapia : 07.01.2006 19:26:37
Uusi ryhmä aloittanee helmikuussa, mikäli osanottajia tulee riittävästi.

" Tara-Rokpa terapia

Tara-Rokpa on henkisen kasvun ja kypsymisen prosessi, jossa yhdistyy idän ja lännen ymmärrys siitä, mikä koskee mieltä. Sen pohja on itsensä ymmärtäminen ja myötätuntoisuuden voimistuminen itseä ja muita kohtaan. Tara-Rokpa käyttää mahayana buddhalaisia menetelmiä ja länsimaalaista psykoterapiaa tuodakseen näkyviin jokaisen yksilön arvon ja mahdollisuudet. Tämä menetelmä perustuu omiin suoriin kokemuksiin ja se avulla kehitetään tietoisuutta ja sisäistä näkemystä kaikilla tasoilla – leikin ja hauskanpidon kautta yhtä lailla kuin haasteiden ja ponnistusten. ”Ymmärrämme vain sen minkä näemme, ja se, mitä ymmärrämme määrää sen, mitä näemme. Mitä laajempi, avoimempi ja kattavampi todellisuuskäsityksemme on, sitä arvokkaampi on elämämme. ”

Kenelle Tara-Rokpa on tarkoitettu?

Tara-Rokpa koulutus sopii kenelle tahansa, joka tahtoo kehittää myötätuntoaan, ymmärrystään ja avoimuuttaan. Se on yksilöterapiaa ja sopii erityisesti henkilöille, jotka tahtoisivat kulkea henkistä tietä ja mietiskellä, mutta kohtaavat liikaa esteitä tunnetasolla. Vahvojen ajatusmallien purkaminen ja ihmissuhdeongelmien käsittely on osa terapiamenetelmää, joka tukee sisäistä kasvua. "

Lisätietoa terapiasta sekä yhteystiedot:

http://www.rokpafinland.org

Hari Om
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Onko vanha sielu syntynyt useampaan kertaan tänne maan päälle? : 06.12.2005 19:23:43
Hhhmmm...pari kommenttia :Vanhoja sieluja vaivaa usein maan päällä jonkinasteinen pieni masentuneisuus, yksinäisyys ja itsensä aliarviointi. He tuntevat olevansa vieraita väärässä paikassa ja väärään aikaan, ajattelevansa väärin ja poikkeavansa liikaa massasta. Maan päällisellä, fyysisellä elämällä ei ole enää mitään erikoista tarjottavaa heille ja siksi Vanhat sielut tylsistyvät. Vanhat sielut ovat maan päällä pääasiassa maksamassa pois karman velkojaan. He välttävät paljon turhia ihmissuhteita ja negatiivisia toimintatapoja, sillä he eivät halua luoda enää ylimääräistä karmaa. Heillä on vain halu saada maksettua velat pois ja päästävä irti tästä inkarnaation kiertokulusta. Tämän he tekevät joko tiedostamattaan tai tiedostaen, yleensä tiedostaen.

Minä olen ymmärtänyt hieman toisin, mikä ei tietenkään tarkoita että olisin ymmärtänyt.
Tietoisuuden lisääntyminen, rakkauden ja myötätunnon kasvu luomista ja luomakuntaa kohtaan ovat käsittääkseni tiedostavan tai "valaistumista" kohti kulkevan tallaajan ominaisuuksia. En tunnista masentuneisuutta tai muitakaan noita piirteitä tällaisen henkilön omiksi. Saati sitten että hän tuntisi olevansa väärässä paikassa. Olen ymmärtänyt, että kyseisillä henkilöillä ei ole oikeaa tai väärää paikkaa, he vain ovat. Ja nimenomaan onnellisia ja myös jakavat ympärilleen rauhaa ja rakkautta.

Lainaus
Koska vanhat sielut välttelevät ihmissuhteita ja tulevat loistavasti toimeen yksikseen, heille perhe ja sukulaissuhteet eivät ole tärkeitä. Ystäviä heiltä löytyy, mutta pääasiassa kyse on muutamasta hyvästä ystävästä ja loput ovat pelkkiä kavereita. Vanha sielu haluaa olla ystävällinen kaikille ja auttaa kaikkia parhaansa mukaan.

Vanha sielu näkee ja ymmärtää mikä merkitys on karmalla, menneillä elämillä ja ihmisten välisillä suhteilla. Usein he muistavat hyvin entisiä elämiään ja pystyvät muistamaan myös lähimmäistensä elämiä. Heille on selvää, miksi tämä ihminen on ystäväni/puolisoni/vihamieheni ja mitä hänen täytyy asialle tehdä. Heillä on myös vahva intuitio ja omaperäisiä rituaaleja ja tapoja. Itse esimerkiksi puhdistan aina uuden asunnon tai kirpputorilta löytämäni tavarat edellisen omistajan energioista. Vanhat sielut eivät kannata mitään uskontoa, vaan heidän maailmankatsomuksensa on ripaus sitä sieltä ja tätä täältä, mikä nyt vain tuntuu heistä hyvälle. Lääketieteessä he kannattavat vaihtoehtoista lääketiedettä.

Uskon että jokaisella on se oma polkunsa. Se voi olla myös valtauskonto, mikäli oivaltaa sen sisimmän sanoman.

Lainaus
Vanhat sielut voivat tuntua melko välinpitämättömiltä, sillä heitä ei kiinnosta miten fyysinen maailma pyörii. Koulutuksella ei ole pahemmin merkitystä, ei myöskään uraputkella.

Olen taas jokseenkin eri mieltä Smiley Vaikka aistimamme todellisuus olisikin harhaa, sillä on merkityksensä. Myös oikea toiminta on aika ajoin velvollisuus. Tällaisella henkilöllä havaintoa seuraa suoraan oikea toiminta, ilman tuomitsemista tai reaktiota.

Lainaus
Vanhat sielut inhoavat kaikenlaisia määräyksiä ja sitoomuksia ja heille sopisikin parhaiten joku luova ammatti, jossa työajat voi päättää itse (olen itse tällä hetkellä sellaisessa työssä! Wink) Vaikka he rakastavatkin luontoa ja eläimiä, he saattavat vain haluta antaa asian olla ja edetä omalla painollaan. Heitä ei kiinnosta aktivistinen toiminta, vaan tavallaan heillä on mottonsa "asiat sujukoot niin kuin niiden pitääkin minun puuttumatta tilanteeseen".

Vanhat sielut ymmärtävät, että kaikki ovat yhteydessä toisiinsa ja kaikella on merkityksensä ja vaikutuksensa kaikkeen. He ymmärtävät kaikkia muita sielun tasoja, mutta kypsiä sieluja lukuunottamatta muut sieluntasot (vastasyntynyt, lapsi ja nuori) eivät ymmärrä vanhoja sieluja. Siksi he tuntevatkin olonsa usein ulkopuolisiksi tästä kaikesta.

Itse olen Vanha sielu ja fyysisen elämänkulkuni loppupäässä. Jos en vielä tässä vapaudu, niin ehkä seuraavassa elämässä   Smiley


Toivon sinulle loppumatkalle Valoa ja Rakkautta!  Smiley

Lainaus
Jokaisella sieluniällä on vielä 7 alatasoa, jotka määräävät paljolti sen kuinka elämäsi tulee sujumaan. Jollain alatasolla työstetään paljon karmaa, toisella maksetaan sitä pois. Joku taso on aktiivista ja meneväistä elämää kun vastaavasti toisella ikätasolla vain ollaan rennosti. Yksi alataso voi kestää jopa satoja elämiä. Kaikki on yksilöllistä.

Näistä en tiedä yhtään mitään. Keskityn vain harjoitukseeni.
Mistä nuo tiedot ovat peräisin? Oletko tuon kokenut todeksi?

Lainaus


HUOM! Suomessa suurin osa kansalaisista on Kypsän ja Vanhan Sieluniän tasolla  Wink

Mistä tuo tieto on peräisin?
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: 11:11 tähtiportti energiat ja niiden vaikutukset : 02.11.2005 16:25:09
Tervehdys Elektra,

Ja kiitos selvennyksistä Smiley Pari kommenttia vielä lisäisin :

On olemassa oikopolku: se, että toteutamme tietoisesti korkeampaa tarkoitusta egojemme pyristelyistä huolimatta.

Hhmmm. Tämä ei ole oikopolku, vaan polku, joka vie oman aikansa.


Lainaus
Tällä planeetalla sitä ei ole kuitenkaan voitu tehdä täysipainoisesti, koska on sotkeuduttu harhoihin  niin syvälle.

Olen samaa mieltä.

Lainaus
Näin ollen saamme kollektiivisesti lisäenergiaa vuodatettuna, että voimme toteuttaa tätä ns. ylösnousemusprosessia, ettemme jää riippana koko universumin ylösnousemusprosessin jarruksi.

Tästä en voi sanoa mitään, koska minulla ei ole siitä kokemusta. Miten tuo on sinulle todeksi tullut?

Lainaus
Ihmiskuntana olemme monenkirjavaa joukkoa, osa on vielä nuoria sieluja ja osa kypsiä. Näin ollen tänne on nyt inkarnoituneena ihmiskunnan historiassa tähän mennessä suurin joukko vanhoja sieluja, sekä myöskin kosmisia sieluja, joista osa ei ole lainkaan telluksen karmankierrossa mukana, vaan ovat tulleet vapaaehtoisjoukkoina nostamassa planeetan ja koko ihmiskunnan värähtelytasoa.

Kumarran kiitollisena oman Opettajani edessä.
Kumarran kiitollisena kaikkien Mestareiden edessä.


Lainaus
Planeetan kollektiivienergiat ovat tiheät, ja moni ei välttämättä heti muista alkuperäänsä ja tehtäväänsä (ainakin Keho on tainnut omasta puolestaan tämän avoimesti tilittää) - siksi ei ole tarkoituksenmukaista, että se muistuu mieleen "kaikessa rauhassa", kuten joskus menneinä vuosikymmeninä olisi voinut asian tehdä. Nyt siihen ei ole enää aikaa. Me tarvitsemme näitä muistutuksia, muistuttajia, sisäänrakennettujen koodeksiemme avaajia nyt enemmän ja enemmän. Osa muistutuksista limittyy sellaisiinkin yhteyksiin, joita me emme välttämättä koe omiksemme, mutta jotka ovat jollekkin toiselle ominaisia. Ja jokainen tilanne, jossa jonkin sielun todellinen muistikoodi alkaa avatua on siunauksellinen.


En muista kotiani, mistä olen tullut.
En tiedä mihin olen menossa.
En tunnista edes tätä kallisarvoista hetkeä, joka on ovi kotiini.

En tarkoita, että pitäisi odottaa tai muistella  "kaikessa rauhassa". Päämäärä on asetettava ja pidettävä se mielessä jatkuvasti. Ja tehtävä työtä myötätunnon ja rakkauden kasvattamiseksi sydämessään.

Lainaus
Itse kukin olemme sopineet ennen tänne "unholaan" tuloa, miten muistutamme itseämme alkuperästämme. Mutta ajan ollessa näinkin kypsä, voi käydä niin, että polullemme saatetaan se avain heittää aiemmin, kuin alunperin ajattelimmekaan.  smitten  smitten

Olen onnellinen, jos polulleni avain heitetään. En voi sitä kuitenkaan jäädä odottamaan, vaan jatkan etenemistäni, vaikkakin etanan vauhdilla ja välillä sivuaskelin ...

Lainaus
Arvostan näitä viestejä, kuten Kehon ja monien muidenkin kanavoijien sanomia paljon. Kaikki ei avaudu kaikille, mutta meillä on vapaa tahto sekä sen lisäksi vastuu punnita sanomat sisimmässämme. Kaikki, joka vie eteenpäin elämää oikealla tavalla rakentavasti, on hyväksi meille angel

Olen myös kiitollinen, että on olemassa tällaisia foorumeja, joilla voi ajatuksia vaihtaa.

Sydämellistä päivän jatkoa,
Veljenne Dharmassa
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: 11:11 tähtiportti energiat ja niiden vaikutukset : 02.11.2005 14:23:59
Niin.Kävin tutustumassa sivuihin.  Kukapa ei haluaisi arkkienkeliä hiilaamaan, ja vain 100$ aikuiselle ja 120$ lapselle...  Arkkienkeleidenkin ympärillä pyörii iso bisnes, tähtiporttejakin aukeaa silloin tällöin. Kanavia on maailma pullollaan, astraalikohina tuntuu vain lisääntyvän. Erottelukyky ja tarkkaavaisuus joutuvat itse kullakin koetukselle. Vaaran on että asetettu päämäärä katoaa lisääntyvään usvaan.

"Tämä kolminkertainen 11-pyörre edustaa niiden energioiden huipennusta, jotka lähtivät liikkeelle kolminkertaisen 7:n tai 7:7:7 -portin aikana tämän vuoden heinäkuussa, juuri Leijonaportin avautuessa. Tämän tapahtuman aikana energia aktivoi täydellisesti moniulotteisten ylösnousseiden ihmisten kahdentoista chakran järjestelmän. Te valotyöntekijät ja ylösnousemuksen ensimmäisen aallon jäsenet olette muutaman viime kuukauden aikana työskennelleet tasapainottaaksenne kahdentoista chakran järjestelmänne ja auttaaksenne oranssi-vaaleanpunaisen säteen kehittyneiden energioiden avulla alempien chakrojen aktivoitumista, Jumalallisen naisellisen olemuspuolen avustuksella maaplaneetan feminiinisten aurinkoenergioiden  heräämisen kautta."

Onko olemassa oikopolku, jokin ulkoa tuleva energia, joka tempaisee kollektiivisesti ihmiskunnan, tai jonkin valitun joukon, ylempään tietoisuuteen/värähtelyyn? En usko tähän. Armo ja Rakkaus ovat läsnä. Joka hetki ja jokaiselle. Ne löytyvät itse kullekin sopivan polun avulla. Näin olen itse ymmärtänyt.

Om Shanti
Sivuja: [1]