Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1  Kulta-ajan tekijät / Merkurius - Parantajat / Vs: Kommentteja Merkuriuksen parantajilta : 02.01.2020 18:17:23
Kommentteja MERKURIUKSEN parantajilta. Wink

Kiitokset tämän aiheen asettajalle. Merkurius on sanasepän ase, jolloin suotuisassa asemassa tai asbektissa ollessaan Sanaseppä tuntee hersyvää ja huumorilla höystettyä sanan säilää tulvivan vuolaana virtana lähes taukoamatta, jolloin kuulijoille ei jää sijaa edes vastata puhujan kommentteihin.

Stand -up koomikolta vaikuttava puheenpurskuttaja ei  edes huomaa pitää taukoa kuulijoiden äimistellessä moista puhetulvaa. Vitsit ja sanojen terä pureutuu kuulijoiden tajuntaan vastustamattomalla tavalla murtaen kaikki panssarit.
Sivummalta katsottaessa sanaseppä lumoaa kuulijat, jollain käsittämättömällä tavalla aivankuin tämä osaisi lukea kuulijoitansa, kuin avointa kirjaa sekä vastaa kysyviin katseisiin etukäteen ennen kuin kukaan ehtii mitään kysyä.

Merkurius tekee yhtymää ja etenee positiivisen asbektin ja planeettaryhmittymän tehdessä yhtymää suotuisimmalla tavalla. Tällainen harvinaislaatuinen tilanne voi olla MERKURIUKSEN parhaimmillaan avittaessa ekstroverttiä sanaseppää. Tuntuuko tutulta vaikkakin kuvatunlainen tilanne onkin varsin harvinainen tapahtumana.


MERKURIUS on mielenkiintoinen planeetta ja nopeavaikutteinen ketterä käänteissään , jolloin tiedämme sen vuorotellen etenevän ja perääntyvän.
Vaikutusta ennakoitaessa voimme yrittää selvittää miten tuo vaikuttaa meidän omalla kartallamme syntyviin kulminaatioihin ja asbekteihin sekä yhtymäää tai neliötä tehdessään joko yhteen tai useampaan muuhun planeettaohitukseen nähden.

Opposition ollessa voimakkaimmillaan esim PLUTON ja Saturnukseen nähden saattaa sanasepällekin mennä pupu pöksyyn ja jauhot suuhun. Jos Merkurius on tällöin vielä perääntyvässä vaiheessa  tumppaavat ajatukset ja sanat totaalisesti ajautuen mustaan aukkoon, josta valokaan ei pääse pakenemaan.

 Järkihirviö sakkaa ja ekstrovertti tuumailija astuu estraadille jolloin esitystä ei tule ja sanan säilä on katkennut.

Marsin astuessa neliööm Merkuriuksen kanssa on seurauksena täystuho kaikille sellaisille keskusteluille joissa pitäisi loistaa tai väitellä kehittävällä tavalla. Seurauksena on vain kuulijoiden tulistuminen ja jollei itsesäilytysvietti ole kunnossa voi moottoriturpaan tulla lämäriä ja huuli menee halki välittömästi kuulijoiden saadessa tarpeekseen totuudenlaukojan lauseille.

Järki nukkuu tällöin ja sanat ovat sen mukaiset alapäähuumorilla ja sutkauksilla piikitellen vastapuolta, joten ei ihme jos kroput palavat.
 Merkurius perääntyy ja on neliössä marsille.
Järjissään ollessaan sanaseppä peruuttaa kaikki neuvottelut tuolle ajalle ja piiloutuu koteloonsa tai poteroonsa sekä katkoo viestimien johdot. Tällöin on syytä pysyä poissa kaikista julkisista tilaisuukjsista ettei vedettäisi hernettä nenään ja sanottaisi ikävästi jolloin kaverit sanovat hyvästi.

Kolmantena asiana, mutta ei vähäisempäänä on MERKKARIN vaikutuksena positiivinen kulma tai yhtymä omaan merkkiin ja tällöin paistoipa aurinko tai kumoittiko kuu niin fiilikset ja vaistot ovat hereillä.

Jumalan sanansaattajalla on vastuu lähimmäisistään. Vastuuta ei voi jakaa ja se on sisäinen lahja saajalleen. Lahjaa tulisi käyttää vain hyvään tekemään ja sen vuoksi väärin lahjaa käyttäessään seuraa siitä tuhoa.

Merkuriuksen eteneminen ja yhtymä Saturnukselle saa vaistot pinnalle, jolloin intuitio on voimakas ja tällöin havaintoja tehdessään tuntuu kuin ihmisten lukeminen bussissa on kuin avoimen kirjan selailua.
Tämä kummalliselta kuulostava sanattoman viestinnän lahja voi joskus olla kiusallinen ja tukahduttaa halun kommunikoida henkilön kanssa.
Vaiston mukaan sontalaari täyttyy nopeammin vuoropuhelun ollessa hedelmätöntä ajanhukkaa ja vastapuoli ei edes aavista tulleensa paljastuneeksi vaikkapa epärehellisyydestään. Suuttuminen ja mielenilmaisut ovat paikallaan kun joku yrittää pussittaa juksuttamalla .

Sanomalla asian hienovaraisesti ei tällöin auta , mutta totuuden sanomalla kaveri tajuaa sen suoraksi puheeksi ja se vapauttaa sinut mielistelemästä tai kielistelemästä puhekumppania.
Mitä teet ystävällä joka puhuu palturia eikä kunnioita ystävyyttänne vaan juksuttaa avoimella naamalla. Kauniisti sanomalla voi kertoa asian paljastuneen ja ettei halua sekaantua asiaan millään tavoin.
Loukkuun ei kannata jäädä vaan ota KISSA pöydälle ja ilmaise kantasi MERKURIUKSEN antamalla voimalla ja tavoin, Leijonanmielellä.

Luottamalla planeetojen asbekteihin vaaditaan kokemusta ja omakohtaista seuraamista oman kartan tapahtumiin. Astrokalenterin paikkansapitävyys on hyvä suunnistuskartta matkalla maineeseen. Uskoo ken tahtoo, mutta vain kokeilemalla ja tutkimalla asiaa saa täydellisen varmuuden ja luottamuksen ASTROLOGIAN saloihin.

Rauhaa , Iloa ja Rakkautta kaikille tasapuolisesti sekä HYVÄÄ UUTTA  VUOSIKYMMENT" 2020. Wink
2  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 05.02.2017 07:02:08
Tervehdys FORUMILAISET! Smiley

Tänä vuonna haluan kohdata 10 minulle ennestään täysin tuntematonta ihmistä ja tulla ystäväksi heille. Wink Cheesy Smiley Cool :Smiley Kiss angel coolsmiley smitten haluan silti ylläpitää kaikki edellisetkin ystävät jolloin hyvät ja luottamukselliset suhteet syvenisivät.  Wink smiley6600 police smitten coolsmiley angel Cheesy Cool :Smiley

KYSYMYS: Mikä on elämän tarkoitus ja miksi me oikeastaan olemme täällä? :Smiley Undecided Sad Shocked Angry Grin Cheesy angel Wink
3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: ASTROLOGISEN INVENTAARION AIKA VUONNA 2017 : 10.01.2017 14:37:57
Tervehdys kaikille tasapuolisesti! Smiley

Astrologisen Inventarion tekeminen omasta elämästä ei tunnu kovin helpolta, eikä se sitä olekaan. coolsmiley Tunnustamalla heikkoutensa ja kyvyttömyytensä esim ihmissuhteiden hoitamisessa on se heikkous joka vaatii ainakin itselläni tarkastelua.  Shocked Sad Kysymyksessä on ainakin omalla kartalla käyttämättä jääneet mahdollisuudet toteuttaa sitä parasta minuutta jota itselläni mielestäni on suhteessa muihin lähimmäisiini.  smitten coolsmiley angel :Smiley Cheesy Wink Ajatellessani niitä monia mahdollisuuksia , jolloin olisin voinut mennä mukaan vaikkapa eri tilaisuuksiin , mutta en mennytkään huomaan että kadun päätöstäni jäädessäni niistä pois. knuppel2 tickedoff Mikä sitten oli esteenä etten käyttänyt tilaisuutta osallistua noihin tapahtumiin? Sad Lips Sealed Embarrassed Mikä siinä maksoi? knuppel2 tickedoff

Parannusta tehdessäni minun on tarkasteltava tilannetta viileästi. Miten parantaisin omaa suhdettani kohdatakseni muut lähimmäiset ja ihmiset siten että minun itseni ja ekoistinen luonteeni vajavuus poistuisi ja tuo este poistuisi elämästä, joka usein estää meitä ihmisiä  kohdatessamme aloittamasta edes keskustelua hänen kanssaan. Embarrassed Lips Sealed Undecided Pelko torjutuksi tulemisesta ja ujouteni  estää aloitteen tekemisen, etten vain munaisi itseäni muiden edessä.  idiot2 crazy2 uglystupid2 2funny Jälkeenpäin tarkastelemalla asiaa tulen katumapäälle ja sitten tunnen miten tyhmästi toimin jättäessäni keskustelun avaamisen käyttämättä. Tuon esteen haluaisin raivata pois omasta tavastani elää lähimmäisteni keskellä. knuppel2  Heittäessäni pois roskia ja vääriksi osoittautuneita tapojani kohdatessani muita ihmisiä voin vain tulla elämään takaisin. Katkaisemalla ennakkoluuloista ja turhista ihmisiin kohdistuneista peloistani johtuvat kahleet en voi muuta kuin voittaa elämässä. Tilalle uskon saavani kohdata ainakin 10  uutta mukavaa ihmissuhdetta tämän vuoden aikana sekä vähentäväni itsekkyydestäni johtuvaa vakavaa luonnehäiriötä, joka on ollut esteenäni kohdata mukavia ihmisiä. Ystävänsä voi ainakin valita paremmin jolloin toivoisin että lähimmäiseni haluaisivat lukea minutkin ystäväkseen ilman sarvia ja hampaita. Helposti lähestyttävät ihmiset omaavat mielestäni avoimen asenteen ja hyvät vaistot jolloin ihmissuhdeverkostokin on rikas ja monipuolinen.  Wink Cheesy Grin Cool :Smiley Kiss angel coolsmiley laugh police smiley6600 smitten smitten smitten 2funny Tässä aallossa kohtaan nämä tulevat uudet 10 ihmistä tänä vuonna jotka toivon ovat samalla oman elämänsä inventarion asiantuntijoita.  Cheesy angel Wink Hyvät Astroilijat olkaamme avoimet ja rehelliset inventoijat ja katsastakaamme miten hienoa ja elämänmyönteistä elomme voisikaan olla tarttuessame jokaiseen tilaisuuteen ennakkoluulottomin mielin ja rohkeasti ilman häpeän tunnetta. Emme munaa itseämme jos paljastammekin omasta elostamme ne kohdat joissa olemme ajautuneet sivuraiteelle ja jotka vaativat korjausta.  Angry Sad Shocked :Smiley Embarrassed Lips Sealed Undecided Cry buck2 crazy2 idiot2 knuppel2 tickedoff uglystupid2 Olkaamme armeliaita ainakin itseämme kohtaan ja lähimmäistämme kohtaan.  Wink Cheesy smitten smiley6600 Wink angel Cheesy

Parasta päivää ja  iloista mieltä vuoden jokaiselle päivälle toivottaapi  Smiley aurinko rapu Eikun Inventarooooon....2017
4  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Kansalaispuolue on erilainen? : 01.01.2017 15:22:21
Tervehdys Vuodelle 2017 arvoisat ASTRO:n kuluttajat Smiley

Suomen Itsenäisyyden merkitys on kiistaton kun tarkastelemme asioita sen HISTORIAN valossa. coolsmiley
Isänmaamme historia on ainutlaatuinen ja aina sen alkuvaiheesta lähtien mieliä askarruttava. Shocked  Venäjän vallasta tai sen autonomian ajasta vapautuminen ei olisi ollut mahdollista ilman mullistuksia ja kansallisuusaatteen syntyä maassamme.  knuppel2
 Euroopassa alkanut suursota aiheutti valtavia kärsimyksiä ja vellontaa joka heijastui myös kotoiseen Suomeen. Syntyi Itsenäistymisen tarve jolloin syvistä kansamme riveistä mm. Ylioppilasaktivistit kokoontuivat pohtimaan keinoja Isänmaamme vapauttamiseksi sen Ikeestä Venäjästä, vaikkapa asein. tickedoff Angry Sad
 Seurauksena oli Jääkäriliikeen muodostuminen jolloin 2000 suomalaista nuorta miestä matkustivat Saksaan Lockstedin kasarmeille sotilaskoulutusta saamaan tavoitteenaan palata Suomeen vapauttamaan sen kansa riippuvuuksista ja Itsenäinen SUOMI päämaalinaan.  Smiley
Kansamme jakaantui voimakkaasti ja sen seuraukset johtivat sisällissotaan jossa osapuolina olivat sen omat kansalaiset. Vapaussotana ja Veljessotana tunnetut tapahtumat ovat jäätävää kerrontaa mm. Täällä Pohjantähden alla sekä monissa muissakin tuon ajan tapahtumista kertovissa (tarinoissa). Totuudessa on aina kaksi osapuolta ja Historian kulku ja sen tapahtumat ansaitsevat tulla julki ilman tunnekuohuja. Totuus ei pala tulessakaan ja vaikka haavat olivat ja ovat olleet kipeät on kansakuntamme Historia sen vääjäämätön totuus. Smiley Angry coolsmiley
Ajatelellessani tuon ajan ihmisiä löydän useitakin yhtymäköhtia oman aikamme ilmiöihin. Lips Sealed Undecided Cry buck2
 Euroopassa syntyneet tapahtumat ja Lähi-Idän kriisit ovat olleet täysin ennustamatonta kehitystä. Noiden KRIISIEN seuraukset ovat olleet jälleen vakavia eikä II- maailmansodan kokemuksista huolimatta olla kyetty ylläpitämään vakautta ja rauhaa. idiot2 knuppel2 tickedoff uglystupid2
 Kylmän sodan aika on palautettu mieliimme ja epävarmuus ja levottomuudet ovat lisääntyneet kaikkialla maailmassa. Voidaanko asioita tarkastella ja halutaanko asioita tutkia ASTROLOGIAN silmin? Toistaako HISTORIA itseään jollain oudolla meille tämän ajan ihmisille säädetyllä tavalla. Shocked Angry knuppel2 Sad
 Seuratessani useiden eri Astrologien sivustoja olen mielenkiinnolla havainnut miten heidän ennustuksensa ja Astrologiset tulkintansa ovat päteviä, vaikkakin eroja maantieteellisistä ja kansallisista lähtökohdista johtuen löytyykin. Erityisen hyvinä olen pitänyt Anerikkalaisen RICK LEVINEN ja Brittiläisen STEVE JUDD:in sivuja. Myöskin Kanadalaisen ANTHONY CARR:n sivustot ovat mielenkiintoisia.  coolsmiley
Suomalaisessa ASTRO:n sivuilla Sepon ja ARTON Planeetta Uutiset kuuluvat samaan kategoriaan. Smiley Cool Shocked
 Miten sitten KANSALAISPUOLUEEN ponnahtaminen on meille kansalaisille selitettävissä? Toistaako HISTORIA tässäkin itseään ja syntyy Isänmaallinen liike jolloin syntyy keskustelua ITSENÄISEN SUOMEN säilyttämisenä ilman , että joudumme EU:ssa Liittovaltion rooliin.  tickedoff idiot2 uglystupid2

Brittien BREXIT voi olla myös suomen valinta ja en pitäisi Kansanäänestystä asiasta mahdottomana. Smiley Wink Cheesy smiley6600 police coolsmiley
 Kansanpuolueen tulo mukaan jämähtäneeseen poliittiseen konsensushöpinään on vain tervetullut ja  tarpeellinen muutos. Rivikansanedustaja voi halutessaan ryhtyä vaikuttamaan asioihin yli puoluerajojen ja siten tulla kuulluksi ilman että puolue-eliitti hänet torjuu ja vaientaa.  knuppel2 tickedoff smitten smiley6600 2funny Shocked Angry

Täten myös  demokratia ja kansanvalta myös paremmin toteutuisivat. Angry Sad Shocked Cool Cheesy

 Miten ASTROLOGISEn tulkinnan mukaan Herra Paavo Väyrysen tähtikartalla näkyvät nämä aspektit? Luettuani Paavo Väyrysen kirjaa:" Kukahan nämäkin sotkut selvittävät?" tulin vakuuttuneeksi miten järkevää keskustelu olisi maamme INTELLEKTUELLIEN johdolla.  coolsmiley :Smiley Cheesy Wink Smiley tickedoff smiley6600
 Näillä tarkoitan eri tieteen ja talousasioiden tuntijoita sekä teitä FOORUMILAISIA joilla on valtaa vaikuttaa maamme kohtaloon. Jos emme nyt ole herereillä ja mukana tässä asiassa niin sitten on myöhäistä kun päätökset on tehty 2019- 2020 mennessä. smiley6600 tickedoff smitten police laugh Cheesy Wink Smiley

 Kiitokset sidemanille aiheen aloittamisesta ja haastankin kaikki FOORUMILAISET mukaan tämänkin aiheen parissa etenkin Unelmassa, Arton ja Sepon, KUUHILDAN,  Lillin ja ATHA- MAARITIN sekä Moderaattorit erityisesti. coolsmiley laugh Cheesy Wink Smiley
 Mitä tähdet meille kertovat KANSALAISPUOLUEESTA ? smitten smitten smitten smitten aurinko :rapu:Hyvää Uutta Vuotta 2017!
5  Astro special / Ennustava astrologia / ASTROLOGISEN INVENTAARION AIKA VUONNA 2016 : 24.12.2016 11:54:49
Tervehdys ASTRON Ystävät ja kanssamatkustajat Smiley

Elämme mielenkiintoisia aikoja jolloin saamme havaita että parhaimmatkin meistä joutuvat taipumaan kun varmanakin pitämämme ennustukset ja tapahtumat kääntyvät täysin vastakkaiseen suuntaan kuin oletimme Shocked Astrologiset karttamme ovat osuneet kohdilleen mutta arviomme muiden kohdalle ovat tietoisuutemme ulkopuolella. Tästä johtuen on INVENTARION aika. coolsmiley

Amerikan Preidentin vaalit menivät ainakin omasta kannastani ja mielestäni aivan poskelleen. Samoin Brexit Britannian kohdalla ontuu tosi pahasti vastoin odotuksia ja vaalitulosta. Britannia ei ehkä eroakaan EU:sta. Sad Maailmamme epävakaus ja kansainvälisten suhteiden merkitys glopaalisti vaatii erityishuomiota koskien kauppaa ja merenkulkua sekä ihmisten välisiä suhteita. Cry knuppel2 idiot2

Henkilökohtaisessa siis omassa elämässämme lienee myös kartoillamme Transiitteja joilla on saattanut olla ja on ollut kuluneen vuoden aikana merkitystä tekemisiin ja tekemättä jättämisiin. Mitä tarkemmin olemme pystyneet seuraamaan ASTROLOGIAN sivustoja ja sitä kautta ennustuksia tuleville kuukausille niin sitä vakuuttuneempia tulemme olemaan Astrologian merkityksestä elämissämme. Cheesy angel Wink myöskin crazy2 tickedoff 2funny

Haluaisin haastaa ASTRON lukijoita tekemään henkilökohtaisiakin Inventaarioita menneeltä vuodelta ja sitten kertomaan miten olette kokeneet Transiitien ja Asbektien ja planeettaohitusten vaikuttaneen omaan elämäänne, jos mitenkään??? coolsmiley Angry Grin

Skeptisyydestä huolimatta pienetkin muutokset tai vaikutukset olisi syytä huomioida tai tuoda ilmi. Iloisin mielin ja optimistisella tavalla nähtynä olen ilolla saanut jokainen kuukausi seurata PLANEETTA UUTISIA ja Sepon blogia. Kansainväliset Astrologit kuten RICK LEVINE ja STEVE JUDS ansaitsevat tulla mainituiksi ilahduttavilla sivuillaan Astrologian parissa. Eipä tässä sitten muuta kuin INVETARIOTA tekemään ken sen uskaltaa. Voitte olla varmoja , että siitä on myöskin hyötyä varsinkin tulevaisuuden kannalta. Kiitollisin mielin ja Hyvän JOULUN TOIVOTUKSIN koko hienolle ASTRON lukijakunnalle. Hyvää ja PARASTA UUTTA VUOTTA 2017. Terveisin KOPPI/  aurinko rapu Wink smitten smitten smitten angel Smiley Cheesy
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Onko sinulla gurua, mestaria tai opettajaa? : 25.10.2016 11:22:45
Onko sinulla Gurua , mestaria tai opettajaa?

Kysymykseen on vastattava rehellisesti. Cool  Paras opettajani olet sinä minun ystäväni ja matkalaiseni. Voiko olla ketään pareempaa opettajaa kuin sinä ystäväni?  :Smiley
Guru on myös ystäväni ja sellaisen löydät sattumalta tai se johtuu elämääsi. YOU TUBESSA löydät useitakin joilla on annettavanaan tietoa ja opetusta ihmiselämästä Kokeile SADHGURUA ja nauti hänen opetuksistaan. Sadhguru lienee eräs maailman tämänhetken elävistä opettajista viisainpia. kannattaa tutustua ennakkoluulottomasti. Sädekehää et kuitenkaan saa pääsi päälle. angel Angry Sad

 Mestaria on vaikeampaa löytää mutta tutkimalla raamattua tuota pyhää kirjaa saatat päätyä opetusten kautta kohtaamaan oman mestarisi olletenkin niin että uskomalla Kristukseen ja hänen armoonsa tulet osalliseksi uskosta et uskonnoista. Raamattu ei aukea kaikille ja on salattu niiltä joilla on vilpillinen mieli sitä lukiessa. Vain ylhäältä annettu ja syvällä kunnioituksella tutkiva voi päästä osalliseksi Raamatun sisältämistä lupauksista. Itselläni on vielä lukeminen kesken ja matkalla on vaikeutensa, mutta suosittelen Pyhän Kirjan Raamatun tutkimista ja lukemista kannesta kanteen vaikkei siitä kaikkea ymmärtäisikään, sillä kyseessä on Mestarin Kirja. tickedoff 2funny uglystupid2

 Minulla on ollut onni saada nuo kaikki kolme joten minulla on GURU, Mestari ja Opettajia jolloin ystävät ovat pääroolissa siis se ole  knuppel2 police crazy2 :Smiley Shocked Angry Cheesy Grin Wink :)t sinä! Kiitos sinulle ja toivotan sekä rakkautta, Iloa ja Rauhaa elämääsi sekä valoa ylhäältä annettua. Ystäväni
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sielunkumppanuus : 12.10.2015 11:08:24
Heippati Vaan! Smiley

On se totta Unelmassa
 ja sitten siihen ei voi mitään lisätä, mutta on se myös harvinaista kuten Lottovoitto.
Rakkaus ja sielunkumppanuus ovat lähellä toisiaan.

Syysterveisin ja menestystä kaikille toivoen  KOPPI! Cheesy angel Wink
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hyvän ja pahan tiedon puu, osa 1 : 19.04.2015 15:03:05
Hyvän ja pahantiedon puu, osa 1, onpahan mukavaa luettavaa foorumilla joten kiitos aiheen asettajalle. Smiley
 Pyhässä Kirjassamme Raamatussa on paljon sellaista mitä ns. järki ei kykene selittämään. Tästä johtuen salaisuudet ja totuudet paljastuvat vain harvoille ja valituille jotka asiaan vihkiytyvät. coolsmiley Itse kuulun lukuryhmään. :Smiley
 Luonnollinen ihminen ei voi sisäistää muuta kuin sellaisen minkä voi haistaa, maistaa tai tuntea sisäpuolella boksin siis kehon aisteilla. Raamatussa esim tuon GENESIS eli luomiskertomus kuvaa meille käsittämättömiä tapahtumia ja ajanjaksoja maailmankaikkeuden historiassa. idiot2 crazy2 Angry Grin Cheesy Wink
 Jumalan luomistyö on meille merkityksellinen kaikilta osin mukaanlukien BIG Bang ja Evoluutioteoria, tieteen ja avaruusteoriat saavutuksineen sekä tänäpäivänä kaikki se tunnettu tieto mitä sisältyy maailmankaikkeuden luomistyöhön ja olevaiseen. Menee vähän korkealta ja kovaa mutta se nyt vain kuitenkin on niin ettei tiede ja ihmiskunnan kehitys voi olla pelkästään sattumaa vaan se on osana Luojamme suurta suunnitelmaa ja 4,5 MRD vuotta jatkunutta kehitystä ja jonka meidän maailmankaikkeutemme ja Galaksimme elonkaaressa olemme ajallisesti puolivälissä. Tiede, Uskonnot ja Taide sekä vanhat kulttuurit ovat osaltaan selittämässä meidän ihmisten lyhyttä historiallista ajanjaksoa jonka me lajina olemme viettäneet maailmanhistoriassa. Siispä se mikä on puhtaasti hengellinen on hengestä syntynyt ja se mikä on maailmasta on maallisesti käsitettävä. Aiheessa Hyvän ja pahantiedon puu on ajateltava sellaista kiellettyä hedelmää jonka Jumala oli kieltänyt Aatamia ja Eevaa nauttimasta. Kuten kertomuksesta käy ilmi astui Käärme eli pahuus keskellemme ja viekoitteli Eevan poimimaan kielletyn hedelmän puusta sanoen eevalle:" Onko Jumala todellakin kieltänyt ettei tuon puunhedelmiä saisi nauttia?" Paratiisissa kerrotaan olleen sen keskellä kaksi hedelmäpuuta joiden hedelmää ei ollut lupa syödä ja jonka pahantiedon puusta käärme eli saatana viekoitteli Eevaa poimimaan. Ihmisen poimittua hyvän ja pahantiedon puusta Jumalan viha aiheutti karkoituksen paratiisista ja tällöin myös Syntielämä astui ihmisten tietoisuuteen. Maskuliinisena ja voimakkaampana Aatami olisi voinut olla Eevaa tuota Feminiinistä heikompaa osapuolta viisaampi ja olla syömättä kielletyn puun hedelmää, mutta kukapa meistä kykenee vastustamaan mitään sellaista syntiä joka tuottaa mielihyvää tai antaa alitajuista onnea, vaikka tiedämme että se on väärin. Tuollaisia kiellettyjä hedelmiä on myös meidän ajassamme paljon ja siitä tiedämme ettei ihmisluonto ole paljoakaan jalostunut aina alkuihmisen ajoista lähtien. Samat 7- kuolemansyntiä vaikuttavat myös meidän ajassamme ja tilalle on tullut myös paljon uutta pahuutta jolla ihmiset toisiaan kurittavat. Hyvän ja Pahan taiselu on jatkuvaa ja nämä vastakkaiset voimat kumpuavat ihmismielen alitajuisista lähteistä jolloin tilanteesta riippuu kumpi voimista on hallitseva käytöstämme. Alkukantaisuudesta ja ihmisluonteesta johtuen muodostamme sen käsityksen lajistamme miten toisiamme kohtelemme. Kun katsotaan maailmanmenoa niin ei voi kuin ihmetellä miten mennään ja sen tähden ihmiskunnan selviytyminen lajina  on meidän kaikkien asia. tarvitsemme koulutusta ja rehellisyyttä sekä rauhanomaista rinnakkaiseloa kaikkien naapuriemme ja kanssaihmisiemme kanssa, jos mielimme selvitä. Tekemällä muille ihmisille tekoja jollaisia toivoisimme itsellemmekin tehtävän on sellainen elämänviisaus joka vie pitemmälle kuin pelkästään itsekeskeinen omaneduntavoittelu antaisi. Koulutus ja elämänkokemus antavat meille tarvittavat avut selvitäksemme elämänviidakossa. Meistä Lajina rotuun katsomatta riippuu koko ihmiskunnan selviytyminen ja evoluution kehittyminen suotuisasti on osa ratkaisua. Hyvän ja pahantiedonpuusta nauttiminen on jokaisen oma järjen valinta vaikkakkan en halua jättää siitä pois meille salatun Jumalan, sellaisena kuin hänet käsität, mukanaoloa kehityksessäni. Miestem ja Naisten erot kuten Maskuliininen ja Feminiininen ero on sekin siunattu ero ja onneksi Jumala on luonut aaramin kylkiluusta tuon siunatun Jumalattaren sulostuttamaan meidän miesten kovaksikeitettyä maailmaa. Lopuksi kun kerran pääsin istumaan ompelukerhon iltaan sattumalta niin keksustelu oli minulle täysin vierasta enkä ymmärtänyt yhtään mitään tuosta ristipistojen ka silmukoiden luvatusta maailmasta. Todellakaan en voinut käsittää mistä naiset puhuivat mutta sillä selitän sen eron jolla meidän miesten vastaavanlaiset jutut ovat täyttä hebreaa naisille kuten metsästys ja kalastus sekä autotekniikka tai sotaväen jutut. Onneksi meillä on nuo erot ja voinpa olla varma siitä että jos miehet synnyttäisivät niin meitä ei olisi täällä ainuttakaan vaan kuolisimme sukupuuttoon joka iikka. Tuolloin sanoisin että siunattu olet sinä nainen joka teet sen puolestani. Tähän voidaan lisätä lopuksi että aikamoisia  veitikoita nuo IHMISET. Aihe on hyvä ja koulutus jatkuu elontiellä jossa aina olemme eka luokalla. Terveisin KOPPI ja Hyvää Kevättä Foorumilaisille.
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoidot Kevät 2015 : 19.04.2015 13:34:06
Terve vexi63 Smiley

Voimaa, viisautta ja Rohkeutta tarvitaan sekä terveyttä ja Iloa kaivataan. Närästys ja Ruokatorven ongelmia on sekä valvottaa toisinaan kun ei tiedä mikä risoo. knuppel2 tickedoff 2funny
 Haluan olla mukana kevään hoidoissa klo 21.00 parillisina päivinä toukokuun loppuun saakka. Smiley Angry Sad Shocked :Smiley tickedoff

Kiitos vexi63 ja Valoa , Iloa sekä Rakkautta elämääsi. Wink angel Cheesy  smitten smitten smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kundaliinin noususta pahoja oireita : 17.04.2015 17:50:59
Kundaliinin noususta saa pahoja oireita on tietenkin yksilön kannalta vakavaa, jos hän sen niin kokee. Embarrassed
 Kuten kaikki tiedämme ihminen on Luojan luoma täydellinen mestariteos. Tämän psykofyysisen kokonaisuuden ja pitkän evolution aikana muodostunut erittäin monimutkainen koneisto hipoo täydellisyyttä ja totuushan on että paljon tutkimattomia ja meille selittämättömiä asioita ihmiskehossa tapahtuu, mille ei ole tieteellistäkään vastausta. Ihmisen syntyminen lienee eräs arvoitus.  coolsmiley
 Tässä kohdassa käsiteltyä asiaa kundaliinin noususta haitallisesta vaikutuksesta yksilöön on varmasti vastattu seikkaperäisesti ja monesta näkökulmasta. Mielestäni, kun luin kommentteja, niin useimpiin niistä oli myös helppoa yhtyä, mikä myös on todisteena foorumilaisten ylivoimaisuudesta käsitellä visaisiakin asioita. Wink Smiley :Smiley
 Oman kokemukseni haluan kuitenkin välittää muille ja samalla toivon että siitä voisi olla apua kohdattaessa ongelmia sinänsä täydellisessä koneistossa jollainen ihmiskeho on. Wink Cheesy
 Psykofyysinen luomus pitää sisällään myöskin spiritualistisen henkimaailmaan ja meille järjellä käsittelemättömän tason. angel
 Ihmisen sähköiset ja pelkästään fysiologiaan perustuvat tapahtumat me tunnemme verrattain hyvin. Elämälle tärkeiden ja välttämättömien elinten kuvantaminen ja toiminta on myös hyvin tieteellisesti todistettu ja saa kannatusta ollen de fakto. Sad

 Ihmiskehon 7 chakraa ovat länsimaisen tietämyksemme valossa hiukan visaisempaa tulkita ja asiasta on vaikeaa saada käytännön todisteita, sekä tutkittua tietoa joka olisi yleispätevää, tai se vakuuttaisi länsimaisen lääketieteellisen tutkimuksen. Chakrat ovat kuitenkin olennainen osa ihmisen vitaalisen voiman ylläpitäjänä ja fysiologian toiminnan kannalta merkittäviä. crazy2 Angry Grin

 Häiriintyneessä ihmiskehossa balanssi on pielessä ja syitä moiseen voi olla useitakin. Tärkeimpänä vaikkakaan ei ainoana balansiin vaikuttavana on ihmisen omat toimenpiteet ja elintavat, joita uhmatessamme joudumme varmasti kärsimään. Perimällä ja geeneillä lienee myöskin osuutensa millaisella kellotaajuudella meidät on varustettu. laugh smitten smiley6600 2funny
 Terveillä elämäntavoilla johon kuuluu kaikki se toiminta joita elämässämme kohtaamme on kiistaton merkitys hyvinvointimme kannalta. Kerrotut korjausliikkeet ovat välttämättömiä Jooga, meditointi yms, ja elämäntavat edistävät tasapainoisen elämän ja kehomme hyvinvoinnin ylläpitämistä. Oikea ravinto, säännöllinen liikunta ja päihteistä vapaa raitis elämänmuoto estävät kehoamme vaurioitumasta ylläpitäen elämää. smiley6600 coolsmiley smitten Cheesy Wink :Smiley
Tästä huolimatta vaikka ulkoiset asiat näyttäisivät olevan kunnossa niin silti kehoa säätelevät hormoonit ja mekanismit saattavat mennä vikaraiteelle. Miksi on näin?  Undecided Cry buck2
Aikanaan kun sattuma sääteli elämänmenoa ja monesti epäsäännölliset elämäntavat aiheuttivat stressiä ja kohtuutontakin kuormitusta kehossa havaitsin joillakin asioilla olevan suurempi painoarvo. Esimerkiksi sukuviettiin perustuvan testosteronin ja naisilla estrogeenihormonin liikatuotanto sai aikaan hillitöntä ylienergisyyttä ja tarvetta tuolla inhimillisesti niin tärkeällä alueella. Tuon tarpeen tyydyttämisestä tuli suorastaan pakko jolloin melkein tapeltiin etsiessämme sopivaa kumppania. tickedoff knuppel2 idiot2 crazy2 Wink Cheesy
 Chakrat solmussa ja hormoonit tapissa pyritään toteuttamaan tuo niin luonnollinen ja tärkeä tarve. Kun sopivaa kumppania ei sitten vaikka löytyisikään niin silloin voimme huonosti ja elimistömme kaikki toiminnat menevät solmuun , tai ainakin häiriintyvät vakavastikkin. Cry Undecided Sad Shocked Angry
 Jos olemme onnekkaita saamme tavata oman sielunkumppanimme ja tällöin kaikki loksahtaa kuin ihmeen tavalla paikoilleen. Ongelmaksi kuitenkin koituu tuon Sielunkumppanina tunnetun parisuhteen solmiminen ja niin että se tapahtuu oikean kumppanin kanssa. Sielunkumppanin löytymiselle on tärkeää että tunnistat hänet tuhansien ehdokkaiden joukosta ja että sattumalta kohtaatte tässä elämässä. Jollei moista onnea kohdalle suostu on seurauksena varmasti Chakrojen epätasapaino ja monenlaiset ongelmat elämässämme.

Kundaliinin häiriötilana voisin pitää tuollaisen toiveen täyyttämättä jääminen useammallakin Chakran alueella ja siten tasapainon ylläpitämiseksi voidaan käyttää yksinkertaisia menetelmiä joista foorumilaiset ovat kirjoittaneet tässä foorumissa. Itsekin pyrin oppimaan käytännöllisiä hyviä menettelytapoja tasapainoa etsiessäni, jolloin eräänä miellyttävänä ja ainakin itselleni sopivana tapana on säännöllinen meditaatio ja rukous. Eräänlainen Joogien käyttämät mantrat ovat myös kehoa rentouttavia tai siten koettavissa.

 Olen myös tutustunut musiikin avulla tapahtuvaan mielen rauhoittavaan meditatiivisen musiikin kuunteluun. KABBALIStien käyttämä SPIRITUALISTINEN MUSIIKKI yhdistettynä visuaaliseen kokemiseen YOU TUBE: sivulla voi myös auttaa sinua löytämään omaa itseäsi ja kohottamaan henkisyyttäsi. smitten angel Smiley
 Viihteelisenä musiikkina pidän myös JAN MICHAEL JARREN tekemiä kappaleita mm oxygen yms.  coolsmiley

Opiskeleminen 7 Chakran alueella jatkukoon ja toivonkin että ymmärtäisin jonain päivänä paremmin ja käytännössä miten ne vaikuttavat suotuisasti elämässä. Tuon tiedon toivon hyödyttävän myös muita kanssamatkustajia. Tietoa panttaamalla tai salaamalla ei siitä ole minulle mitään etua vaan uskon saavani enemmän palautetta kun olen sitä muille antamassa.
 Kiitos tämän kysymyksen asettajalle mielenkiintoisesta aiheesta ja Hyvää Kevättä foorumilaisille. Smiley smitten smitten smitten
11  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: EGOISTINEN VERSUS ALTRUISMINEN LUONNE ASTROLOGIAN VALOSSA! : 16.04.2015 16:47:38
Ihmiskunnan  peruarvojen tyydyttämisestä seuraa kolme viettiä, joilla on suuri merkitys elämässämme. Nuo kolme viettiä ovat itsesäilytysvietti, sukuvietti ja sosiaalinen vietti. Egoistille nuo tarpeet ovat selkeät kuten Ruoka,  Seksi ja Raha. Ei ole sattumaa, että ruoka on mainittu ensimmäiseksi, mutta seuraavaksi voitaisiin asettaa raha, jolla ruokaa ostetaan ja jos on paljon rahaa riittää varmasti muitakin tarpeita tyydytettäväksi. Tästä viettien taiselutantereesta seuraa että maailmassamme on yhä enemmän rauhattomuutta ja pelkästään egoistisesta käyttäytymisestämme johtuvia ristiriitoja jolloin maailmassamme on tälläkin hetkellä käynnissä ainakin 50 eritasoista kriisiä, joiden kaikkien taustalla on enemmän tai vähemmän rahan ja vallan kahmimisesta johtuvat taistelut. Rahan himo yhdistettynä vallanhimoon tuottaa kaikki ne inhimilliset kärsimykset ja sodat maailmassamme joissa tavalla tai toisella raha merkitsee suurta osaa. Kun egoistisellä luonteella varustetulla ihmisellä vain rahan tekemisestä tulee päätarkoitus niin sen kautta ei tuolle individualistille enään muu kelpaakaan. Tästä on usein seurauksena yhteentörmäyksiä muiden kanssakumppaneiden kanssa jolloin jäljelle jää ainoastaan yhä vähemmän veljeyttä ja rauhaa. Yhteiskunnalisesti merkittävää on sosiaalisen vietin tyydyttäminen. Jokainen haluaa saavuttaa aseman yhteiskunnassamme ja olla sen jäsen mitä suuremmassa määrin. Tuon jäsenyyden toteuttamiseksi egoistinen luonne pyrkii kohoamaan asemaan ja samalla toisten yläpuolelle johtamaan muita ja samalla alistamaan muut oman tahtonsa alle. Poliittiset puolueet ja valtaeliitti nauttivat roolistaan kansakunnan johtajina, joskin todellisuudessa päätösvalta kuuluukin nimellisesti kansalle, jonka valitsemia nuo herrat egoistit ovat. Parlamentaarisessa demokratiassa kansa saa itse valita ne jäsenet joille annetaan päätösvalta hallinnollisissa ja maan poliitisissa asioissa. Näin on varmasti kaikkien kannalta oikein ja hyvä. Kuitenkin omasta käsityksestäni johtuu että maan tapa kaipaisi hiukan parempaa tarkastelua siihen millaisia toimenpiteitä parlamentaarikot saavat aikaan isänmaamme kehityksessä. Valintani perustuu aina kun äänestän henkilöä niin katson millainen henkilökohtainen kyky ja taito tällä on sekä valintaani vaikuttaa myös se että hänellä on tarvittava koulutus ja vähintään elämänarvot kohdallaan. Isänmaan luottamustehtävät ovat mielestäni niin tärkeät että riippuen ministeriöstä tai asiasta niin siien puuhastelevalla pitäisi olla vähintään akateeminen tutkinto. Pelkästään että näyttää hyvältä ja läppä käy niin se ei minulle riitä että änestäisin tuota egoistiä. Suomessa on valtavasti huipputietämystä osaavia ihmisiä joilla on tarvittava kyky, tietoa ja taitoakin, mutta silti he eivät halua ottaa osaa politiikkaan. Joko heillä on tarpeeksi hyvä osa elämässään ettei polit. iikka  kiinnosta  tai sitten heiltä puuttuu tuo egoistine  kunnianhimo. Maamme taloudellinen tilanne on vaikea ja sen vuoksi tarvitaan egonomististä älyä johtamiseen sekä peräti diblomiekonomeja valtionhallintoon valtionvarainministeriöön johtamaan. Meillä on myös professoreja ja tekniikan tohtoreita sekä lääketieteen erikoisammattilaisia omille aloilleen toteuttamaan ja tekemään tarvittavat päätökset. Kaikki menestykseen ja huippuosaamiseen liittyvät asiat ovat löydettävissä kansamme syvistä riveistä, jossa myös viisaus asuu. Egoistiselle ja pelkästään omanedun tavoitteluun perustuvalle käyttäytymiselle ei enään ole varaa. Kaikki millä suomen omavaraisuusastetta voitaisiin turvata on myyty tai peräti lahjoitettu ulkomaisille toimijoille, mikä on ollut hirvittävä virhe. Työpaikkojen ja perusturvallisuuden järkkyminen on ollut seurausta onnettomista hallintopäätöksistä joilla on vain hävitetty omavaraisuusaste sekä toimeentulomahdollisuudet yli 360000 suomalaiselta. Kenen on vastuu ja voidaanko korjausliikettä enään tehdä? Egoistinen versus altruitinen toimintatapamalli lienee kaiken perustalla ja alkusyynä. Lisäksi tarvitaan lisäkoulutusta ja oikeaa tilannetajua missä meillä oikeasti mennään. Vaaliteemana puolueilla näyttäsisi olevan Rahaa, Seksiä  ja Ruokaa mutta noitahan me kaikki muutenkin tarvitsemme. Egoistisenä yoiveenani on että valitessamme maallemme tulevaa poliittista eliittiä valistsisimme Altruistisia poliitikkoja joille oma napa ei ole se tärkein asia. Toivotan kaikille foorumilaisille viisautta ja voimaa sekä rohkeutta äänestäessänne omaa suosikkianne Eduskuntaan. Nämä vaalit ovat vuosituhanne tärkeimmät vaalit joilla ratkaistaan maamme tulevaisuus pitkälle tulevaisuuteen. Lopuksi tekee mieli sanoa että Jumaala maatamme ja sen kansaa suojelkoon.
12  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: EGOISTINEN VERSUS ALTRUISMINEN LUONNE ASTROLOGIAN VALOSSA! : 08.04.2015 21:09:17
Mukavaa kun foorumilaiset avaavat vaikka kuinka visaisen asian aina niin monesta näkökulmasta ja omasta kokemuksestaan lukien. On iloinen asia kun saa olla kanssane jakamassa asioita. Arvostan teitä todella paljon. Evoluution valossa ja Charles Darvinin kirjassa Lajien synty selitetään eläinmaailman ja sen kehittymistä pitkällä aikavälillä. Galabagossaarten ainutlaatuinen luonto tarjosi tuolle luonnontutkijalle ehtymättömän aarreaitan tutkiakseen lajien kehittymistä aina maailman varhaisemmista ajanjaksosta alkaen arviolta 3-miljoonaa vuotta sitten jolloin elämän katsotaan alkaneen kehittymään maapallollamme. Maailmankaikkeuden synty tunnetan nykytietämyksen valossa tapahtuneen ns BIG BANG tapahtuneen noin 4,5 Mrd vuotta sitten jolloin kaikki sai kenties alkunsa. Asiasta kiinnostunut voi siirtyä katsomaan NASAN HUBBLE TELESKOOPIN välittämiä kuvia kaukaisesta linnunradastamme sekä muista Galakseista sekä sen ihmeistä. Tiedemiehet ja yhteisöt ovat myös verrattain hyvä kohde avaamaan maailmankaikkeuden saloja niitä kiinnostaville tutkijoille ja kansalaisille. Ihmisen evoluution selittäminen lieneekin sitten hiukan visaisempi juttu ja asettaa kysymyksen kuka  meidät todella loi? Evoluutiomme alussa ihmisen katsotaan kuuluneen ns alkuihmisten olleen niinsanottua GRO MAGNONEIhin kuuluneita keräilytalouteen ja metsästyksellä elantonsa hankkineisiin alkukantaisiin ihmisiin ja saatetaan joskus kerrottavan että plveuduimme apinoista. Tuon ihmislajin kadottua ja sen kuoltua sukupuuttoon astui tilalle HOMO SAPIENS eli viisas ihminen jollaisena tunnemme alkuihmisten ja siitä polveutuneiden koko ihmiskunan saaneen alkunsa. Tuon alkujuuret lienevät olleen noin 3 miljoonaa vuotta sitten. Ihmiskunnan populaation kehittyminen alkoi laajeneminen ja samalla luontaistalouden ja keräilytalouden kautta. Varhainen heimokulttuuri ja sen kautta lajin selviytymistaistelu luonnon ankarissa olloissa mahdollistui kun ihmiset oppivat toimimaan yhdessä ja heimona jolloin saalistaminen oli helpompaa ja samalla mahdollisti joukon kasvun kun ruoka jaettiin kaikkien heimon jäsenten kesken. Jos yksilön kannalta tuli mahdottomaksi olla yhteisön jäsen oli tuho varma yksilön osalle ja samalla yhteisen selviytymisen kannalta ei Egoismille ainakaan siinä mielessä kuin se nykyisellään on tarjoutunut paljonkaan sijaa. Yhdessä oltiin vahvempia ja se toi suojaa ja turvaa kaikille heimon ja populaation jäsenille. Varsinainen eriytyminen omaksi  lajikseen ja yksilöityminen tapahtui varmaankin vasta myöhemmässä ihmiskunna kehityksen vaiheessa. Heimon kasvaessa noin 400 jäseneen se vaati hajauttamista koska kaikille ei ollut bmahdollista taata yhtenäistä toimeentuloa ja ruokaa sekä turvaa jolloin tapahtui ensimmäine eriytyminen ja jakautumalla ja kansainvaelluksella siirryttiin paikasta toiseen jatkamalla metsästystä ja keräilytaloutta siellä missä se suinkin vain oli mahdollista. Varsinaisen muutoksen sai aikaan kun ihmiset keksivät tulen käytön sekä aloittivat maanviljelyn jolloin ravinnon saanti helpottui ja voitiin perustaa  kiinteitä kyliä ja suinpaikat jäsentyivät kohonneen elintason myötä yhä paremmiksi. Toisaalta ihmisen luontainen uteliaisus ja perimä aiheutti siirtymistä aina suuremmalle alueelle kuin alkuihmisten ajalle olisi ollut mahdollista. Syntyi kansainvaellusten aika ja samalla ihmisrotu levittäytyi kaikkialle maapallollamme minne se vain oli mahdollista. Ensimmäiset kiinteään asumiseen ja sen muotoihin viittaavat keskiafrikasta löytyneet jäänteet muinaisesta asumisesta ja luolaihmisistä sekä Mesopotamian ja antiikin maiden kuten Egyptin kuuluisien faaraoiden meille jälkipolville muistomerkkinsä jättäneinä ovat meille osoittaneet. Vanhassa babyloniassa jossa meidän aikalaisemme ihmisten katsotaan eläneen niin siitä lienee todella lyhyt ajanjakso mikäli sitä verrataan ihmiskunnankehityksen alkuajoille, josta meillä ei ikävä kyllä ole paljonkaan tietoa. Varhaisin nykypäivänä säilyneistä ja todistettavasti olleissa muinaiskulttuureista löytyy tietoa noin 12 tuhanne vuoden takaa. Tuolloin elänyt ns minolainen kulttuuri lienee ensimmäinen josta ihmiskunnalla on pitävät todisteet säilyneenä. Sitten meillä on Faraoiden aika ja tuon janjakson kautta noin 8000 vuotta sitten tiedetään heidän eläneen Niilin suistossa. EGOISMILLE lienee antanut alkusysäyksen ja kasvun kun havaittiin että toisella heimolla saattoi olla paremmat ja viljabvammat maat joista saattoi ryöstää omalle heimolle toimeentuloa ja sodat saivat alkunsa eri heimojen välillä sekä vahvemman oikeudella saatettiin alistaa toinen heimo tai kansa orjiksi palvelemaan omaa heimoa sekä sen tarpeita. Päämääränä ei enäänollutkaan yhteinen selviytyminen luonnon ankaria oloja vastaan vaan elämäntaistelun osaksi syntyi sotimiseen ja toisten kansojen ja heimojen alistamnen oman tahtonsa alle jolloin itsekkyydestä ja pahuudesta tuli osa ihmiskunnan kehitystä. Altruistinen ja toiset huomioonottava käyttäytyminen kohdistui enään yhä vähemmässä määrin vieraiden lajitoverien huomioimiseen. Altruismi kohdistui vain oman heimon ja sen jäsenien huolten ja murheiden jakamiseen. Muinaiset kulttuurit kuten antiikin mesopotamia ja sen ajan ihmisten kerrotaan käyneen sotia keskenään sekä sankarien ja myyttisten hahmojen kerrotaan syntyneen noida suuruuden päivinä jolloin Egoismi ja sen kaiki muodot saivat vallan alistaen muut tottelemaan soleasti hallitsijansa tahtoa ja toiveita. Tuon ajan maailmassa tuskin olisi mitään hyvää opittavaksi nykypäivän ihmisille vai olisiko? Ihmisluonne on jalostunut vain vähänvuosituhansien aikana ja populaation akasvusta huolimatta nykyisellään reilusti yli 7 MRD ihmistä maapallollamme. No nyt ei ole tarkoitus kirjoittaa enempää mutta toivon kommentteja kaikilta ja kysymyksenä on MIKÄ ON ELÄMÄN TARKOITUS? Miksi me olemme täällä ja onko meillä mahdollisuus kasvaa ihmiskuntana jotta lajimme säilyisi ilman sotia ja verrattain vähäisillä uhreilla tässä Egoismin viidakossa. Egoistin suurin toive on tulla Altruitiseksi ja kaiki maailman ihmiset huomioonottavaksi. Miten astrologia selittää luonteenominaisuutemme miksi minä olen minä?Huh?
13  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: EGOISTINEN VERSUS ALTRUISMINEN LUONNE ASTROLOGIAN VALOSSA! : 01.04.2015 09:41:20
Kiitos Jiallana vastauksestasi ja rohkeudestasi. Wink

Nykypäivän maailmassamme egoistinen luonteenlaatu tuntuisi olevan voitolla, jolloin pelkästään itsekkyyteen perustuva tekeminen näyttäisi kantavan hyvää hedelmää. Cool Angry Shocked
 Hedelmistä puhuttaessa, tapasin kerran oudostikäyttäytyvän ns. altruistisella luonteenlaadulla olevan ihmisen.  smitten
Hän opetti minulle viisaudellaan, miksi hänen omassa elämässään ( egoismi) ei kantanut hyvää hedelmää. Vain  tickedoff knuppel2 idiot2 Cry Angry
Kuitenkin opetetaan että ahneudella ei ole mitään rajaa ja että ahneella ja itsekkäällä ihmisellä on enemmän.  :Smiley Angry

No tapaus oli seuraavanlainen:"Joukko työystäviä oli ruokailemassa ja syötyään pääruoan siirryttiin jälkiruoan pariin, jolloin kulhossa oli ainoastaan yksi herkullinen omena jälkiruoaksi yhteensä neljälle henkilölle jaettavaksi. Yksi kavereista otti tuon ainoan omenan ja söi sen kokonaan itse muiden katsoessa kieli pitkänä kun herkkupala häipyi tuulensuojaan. Syötyään omenan kaveri tokaisi, että olisihan tuon voinut jakaakin neljään osaan, mutta ei siitä olisi riittänyt tarpeeksi hänelle itselleen".  tickedoff knuppel2 Shocked Angry 2funny

Kysymys kuuluu:" Haluaisitko sinä lounastaa tuonkaltaisen työystävän kanssa toistamiseen"Huh smiley6600 knuppel2

Voipi olla, ettei lounaskutsuja sataisi moisen tempun jälkeen, eikä tulevaisuudessakaan jakoperusteet kohtaa ahneudella varustettua egoistiä ainakaan silloin kun muut saisivat siitä päättää.  Undecided Lips Sealed Embarrassed

Luonteella on merkitystä ja kasvatuksella, jolloin kysymys kuuluu:" Minkä verran voin vaikuttaa siihen, miten itsekäs tai epäitsekäs mielenlaatu minulla on?" Smiley coolsmiley :Smiley
 Onko tähtimerkillä merkitystä siihen asiaan millainen käytös ja luonteenlaatu minulla on jo syntymälahjana saatuna, vai onko kyseessä pelkästään opittu tapa?
 Altruistinen versus Egoistinen mielenlaatu. Onko nuo sidottu tähtimerkkiisi?  aurinko rapu
14  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Israelin ja antiikin maailman KABBALAH!!! : 26.02.2015 20:40:42
Israelin ja antiikin maailman KABBALAH on myös nykypäivän tiedettä.  Smiley
 Paitsi, että kyseessä on tiede, niin se on kaikkien ihmisten saavutettavissa. Shocked :Smiley coolsmiley Wink

Jos pystyt vastaamaan kysymykseen WHAT IS THE MEANING OF MY LIFE? niin tarvitset tuskin neuvoja muilta.

Nykypäivän KABBALISTIT avaavat salaisuuden verhoja ja antavat RABBIEN opetuksella  tietoa tieteestä nimellä KABBALA. Angry coolsmiley :Smiley uglystupid2 2funny

BNEI BARUCHI EDUCATION CENTER sivuilla on mahdollista tutustua Kabbalaan niin halutessaan, mutta entäs jos Huh?
15  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / EGOISTINEN VERSUS ALTRUISMINEN LUONNE ASTROLOGIAN VALOSSA! : 25.02.2015 16:50:57
Millainen luonteenpiirre tähtimerkilläsi on hallitseva omasta mielestäsi? Smiley Jokainen ihminen omistaa yksilöllisen luonteenlaadun, joka tietenkin valikoituu ja valistuu elämänkokemuksen myötä. coolsmiley Kummanko luonteenpiirteen katsot kuuluvan itsellesi vallitsevana ja onko tähtimerkilläsi merkitystä millaisen luonteenlaadun omaat? Egoistinen eli pelkästään itsekkyyteen ja omahyväisyyteen
perustuvalla luonteella päästään elämässä joskus hyvinkin pitkälle. Rakkaudessa ja sodassa on kaikki sallittua kunhan vain minä itse pääsee voitolle. Angry Sad Shocked Cool Huh :Smiley
Vastakohtana on toiset ihmiset huomioonottava ja henkisesti lähimmäisensä huomioitseva luonteenlaatu ns. Altruistinen ihmistyyppi. Tällä persoonallisuudella on tapana asettaa toisten edut oman etunsa edelle ja samalla rakastaa kaikkea ja kaikkia maailmassa olevia eläväisiä aidolla ja syvällä tavalla. Voidaanko katsoa että tähtimerkillä on vaikutusta millaisen luonteenlaadun omaat ja se on ikäänkuin syntymälahja jolle ei paljonkaan ole tehtävissä. Cheesy Wink angel Cry Kiss laugh smitten smitten smitten smiley6600 smiley6600 police 2funny

Kysymyksenasettelu voisi olla moniilmeisempikin, mutta olisi kiva kuulla eri merkkisen ihmisen perusluonteenpiirteestä astrologian valossa ja ehkä vähän Horoskooppimerkin valossa totuudenmukaisesti ilman sarvia ja hampaita. Kiitos  foorumilaiset etukäteen vastauksistanne ja toivottavasti aihe iinnostaa teitä vastaamaan kysymykseen Olenko altruistinen vaiko egoistinen luonne tähtimerkkinikin valossa?Huh? Smiley Wink angel Cheesy Angry smitten tickedoff 2funny smiley6600 knuppel2 crazy2 idiot2 coolsmiley Cry Kiss Undecided Embarrassed :-XNyt ei löydy enempää hymiöitä mutta palataan asiaan.
MOI!!!! Smiley aurinko rapu
Sivuja: [1] 2 3 ... 10