Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8
31  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: DMT : 25.08.2014 14:29:32
Menee yksinpuheluksi. Tongue  Ritsaaa, missä ooot? Cheesy

Ritsaaa odotellessa voit vaikka lukea tämän jutun ... itse en noista kanavoinneista ja portaaleista sun muista ymmärrä mitään, old school jutut kun on lähempänä sydäntä, mutta voihan siellä olla jotain mielenkiintoista.
32  Astro special / Yleistä / Vs: Ilimoja pitelee. : 11.08.2014 23:04:37
Varmaan ollaan oltu ... mutta tänään vaikka meni hellerajan yli niin ei tuntunut enään miltään ... jopa viileältä, pitäisköhän tehdä lakialoite että raja +28 asteeseen täällä etelässä. Ens talvena on sitten varmaan 3 viikkoa putkeen -30 varjossa
33  Astro special / Yleistä / Vs: Ilimoja pitelee. : 06.08.2014 12:03:42
Olen varmaan ollut edellisessä elämässä veturin lämmittäjä ... vai miksi mulla on näin kuuma  Tongue
34  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 23.07.2014 20:28:33
http://youtu.be/eOil_ht0khI

Where you're going to?
35  Astro special / Yleistä / Vs: Tunnustus ja varoitus : 12.07.2014 11:52:54
Tulee mieleen satu - Keisarin uudet vaatteet - meidän ja pitää olla kuin lapsi, miten muuten voimme nähdä milloin meitä vedätetään?
36  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 25.06.2014 16:30:20
Kyllä on hieno intro tässä Kitaron kappaleessa.  Smiley

http://youtu.be/tqn8R9AWLNU

http://youtu.be/jkKQg_kljAk
37  Astro special / Yleistä / Vs: Se "taito" kun ihmisistä vaistoaa luonteen vaikka ei tuntisikaan. : 25.06.2014 14:12:18
En kyllä ymmärrä koko suojista mitään, mistä täällä puhutaan.

Todellinen ”suoja” on meidän korkeampi minä, silloin meitä ei voi loukata
koska ei ole enää sitä kuka loukkaantuu, mikään ei ahdista, koska ei ole enää sitä kuka ahdistuu.
Todellinen suoja on henkistä kasvua...mitä muuta se voi olla, ellei nyt sitten mennä mustan magian puolelle.

Jos taas suojilla tarkoitetaan ettemme menetä energiaa, niin itsehän tuhlaamme energiamme...ollaan siis tuhlaamatta, ei luoda mielikuvia, koska astraalisen aineen synnyttäminen vaatii eetteriä ja sitä samaa käyttää meidän fyysinen keho, siksi se on niin rasittavaa.

Kun puhutaan tästä sympaattisesta aistilla havainnoimisesta, niin se tapahtuu samoin kuin muillakin aisteilla, aistimme halusimme tai emme, toinen kun suorastaan tyrkyttää olemustaan meille, monesti olisimme mieluummin aistimatta sitä, eikä tässä energiaa varasteta mitenkään, vaan me olemme vastaanottaja ... välillä tekee mieli väistellä. Me ihmiset synnytämme astraalista ainetta ja se on olemassa, ei sitä voi kätkeä minnekään.

Se miksi voimme aistia verkon yli johtuu siitä että olemme kokoajan myös päivisin siellä astraalimaailmassa, eikä siellä ole välimatkaa, olemme siellä kuin iholla, toisin kun täällä pallolla, jos haluamme tavata toisen ihmisen niin meidän on liikuteltava jalkoja että pääsemme hänen luokseen. Kuudes aisti on kuin putki päivisin sinne maailmaan, siksi se välittyy vaikka netin kautta... uskokaa tai älkää

Mutta ei aina, jos ihminen ei tuota astraalista ainetta, ei häntä voi silloin aistia tällä aistilla, eikä se johdu mistään suojista, vaan siitä että hän elää enempi siellä mentaalimaailmassa, eikä anna ajatusten synnyttää tunteita, mikä taas voi synnyttää tunteita vastapuolella, jolloin se on itseaiheutettua,koska hänen puheet voivat olla kovin teräviä ja kylmiä.

Tämä on sinänsä ihailtavaa ettei anna tunteiden hallita, mutta vaarana on että ihminen menettää empatiansa muita kohtaan.
38  Astro special / Yleistä / Vs: Se "taito" kun ihmisistä vaistoaa luonteen vaikka ei tuntisikaan. : 25.06.2014 11:37:24
Piti vielä sanoa että sympaattinen aisti samoin kuin telepaattinen ei vielä ole varsinaista selvänäköä, ja nämä aistit tulee kehittymään meille kaikille, halusimme tai emme. Tämä tulee muuttamaan paljon ... tulevaisuuden ihmiset tulee taistelemaan näitten juttujen kanssa.


Taas kerran muistutan, että vapaan tahdon laki pätee tähänkin:
Kukaan ei näe yhtää millään aistilla mitään kenestäkään joka on laittanut suojat päälle. Silloinkin saattaa toki luulla näkevänsä, mutta tällöin luulee omia peilauksiaan aidoiksi havainnoiksi.

Meikäläisellä esimerkiksi on suojat aina automaattisesti päällä, paitsi silloin kun erikseen haluan jonkun katsovan minulle jotakin, jolloin lasken ne. Ja niin verkon yli kuin kasvokkainkaan ei minusta aisti yhtikäs mitään kun ne suojat ovat päällä.

Kannattaa siis aina kun jotain olettaa jostakusta aistivansa muistaa, että tämä aistiminen on mahdollista vain jos henkilöllä ei ole suojat päällä. Ja mistään ulkoisesta merkistä ei voi edes tietää ovatko ne suojat päällä vaiko eivät.

Vapaan tahdon laki on olemassa, ja siksi noin voi tehdä, mutta vastavuoroisesti voidaan opastaa ihmisiä olla rakentamatta mitään suojaa, kaikkihan lopulta perustuu vapauteen, jos teemme ympärillemme muurin ... niin siellähän sitten olemme.
Se astraalinen ilmentymä pitää meistä hävittää lopullisesti, itse sen olemme rakentaneet ja itse sen tuhoamme.

39  Astro special / Yleistä / Vs: Se "taito" kun ihmisistä vaistoaa luonteen vaikka ei tuntisikaan. : 25.06.2014 10:28:18
Meillä on kaikkiaan seitsemän aistia, ja kuudes aisti eli sympaattinen aisti, uinuu vielä meissä monissa, mutta joillakin meistä on jo toiminnassa, tällä aistilla "näemme"  ihmisen olemuksen, mitä hän tuntee ... saattamme puhua toista mitä tuntea. Tämä tieto on niin erikoista koska se välittyy vaikka verkon yli.
Kun ajatellaan että meillä on kolme olemusta, fyysinen, astraalinen  ja mentaalinen, niin sympaattinen aisti on astraalinen ja seitsemäs eli mentaalinen on silloin telepaattinen aisti.
40  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 23.06.2014 15:51:48
Parasta tässä päivässä on huomata että ollaan selvitty hengissä Juhannuksesta ...melkein  crazy2
41  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Uskotteko kirouksiin? : 19.06.2014 11:46:13
Tämä vapaa tahto keksittiin silloin aikoinaan niitä "jumalia" varten jotka veivät meitä ihmisiä kun pässiä narussa, samalla hidastivat meidän kehitystä, jotkut sielut (lue aamu unisemmat) tuskin välittää sen taivaallista tästä, se on siellä näkymättömässä maailmassa selvästi havaittavissa, he haluavat alentaa toisia omaan tahtoonsa, joskus he syntyvät sitten tänne pallolle, ja sama meno jatkuu täällä, siksi on syyn ja seurauksen laki.
Jos haluamme kehittyä niin meidän on otettava tämä huomioon, meidän on kunnioitettava toisen tahtoa, jos kaikki tekisimme näin olisiko mitään ongelmia edes olemassa.

Voiko ketään kirota ? Voiko ketään alentaa ja tappaa ja tehdä toisen vaapaata tahtoa vastaan ... mielestäni voi, mutta pysyvästi ei kukaan voi toisen kehitystä hidastaa, edes musta maagikko ei pysty tähän, tosin hän tuhoaa oman kehityksensä.
Kehitys, vapaa tahto ja syyn ja seurauksen laki kietoutuu toisiinsa.
Mielestäni karma on neutraalia, myös negatiivinen kokemus avaa uusia ovia.

Varsinaisista kirouksista en tiedä juuri mitään,mutta siellä näkymättömässä maailmassa, jossa olemme osittain myös päivisin, kohdistettu ajatus on kuin ”ammuttu luoti” jos lähetämme toista ihmistä kohtaan negatiivisia ajatuksia, toinen voi kokea sen kuin häntä kohtaan ”ammuttaisiin neuloja”
42  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 04.06.2014 23:57:03
Kuunnelkaa ihmiset hyvää musiikkia, parhaimmillaan musiikki voi kantaa aivan sinne korkeampaan mentaalimaailmaan (taivasmaailmaan) saakka ... ohi astraalimaailman.
43  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Totuutta etsimässä : 29.05.2014 17:10:09
Niin tämä   "Minä olen tie, totuus ja elämä"  eikö se näin juuri ole ?

Ervast  
Elämä on tie, ja jokaisen ihmisen on itsensä se kuljettava. Kukaan toinen ei voi kulkea minun tietäni
tai tietä täydellisyyteen minun edestäni. Minä olen itse oma tieni ja sillä minun on kuljettava, kunnes täydellisyyden päämäärän saavutan.

Tämä ”jumaltietoisuus” on jo meissä, ja sen ”löytäminen” on luopumista, ei löytämistä.
Neale Walsch - keskusteluja Jumalan kanssa  ”En voi ilmoittaa totuuttani ennen kuin lakkaat kertomasta minulle omaasi”

Asiat voidaan ilmaista niin monella tavalla.
44  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: te jotka näette/kuulette/tunnette henkimaailmaa : 22.05.2014 10:59:05
Hienosti kirjoitettu Aminanda

Se on aika yleistä tuonpuoleisessa että siellä on taloja ja muita hienoja (tai vähemmän hienoja)  rakennelmia, mutta aina niissä on jotain vikaa. Esimerkiksi ihmisen saattaa esitellä taloaan jota on rakennettu useassa osassa vuosikymmenien aikana ja hän pitää siitä hyvin paljon, mutta kohta hän kuitenkin tuskastuu ja sanoo ”parin vuoden kuluttua nähtävästi tähän rakennetaan yleinen jalkakäytävä ... ja juuri hänen talonsa läpi” Tai siinä on sitten jotain muuta, vaikka koetaan iloa, niin asiat ei kuitenkaan ole miten ne pitäisi.  
Meidän tavalliset unet muistuttaa paljon tätä, onkin sanonta "uni on kuoleman veli" ... samasta paikasta on kyse

Ei se elämä juuri poikkea siellä meidän elämästä täällä, täälläkin monet suree esim. kesän loppumista jo vaikkei se ole edes kunnolla alkanut, ja valuttaa tätä omaa tuskaa myös muitten päälle.

Sinänsä hyvin inhimillinen paikka, ”kuin kertomuksien värillinen meri”
Olemme kuin lapsia siellä, vanhemmat auttaa nuorempia.
Jos kutsuttu on, jotkut meistä käyvät siellä töissä.
Jos siellä on koskettavia kohtaamisia, niin on siellä sitten muutakin.

Mitä karkeimpiin piireihin mennään sitä kovempia junttaajia sieltä löytyy ... kun katsot heitä ja katsot meidän elämää täällä maanpäällä, niin samoja junttaajia löytyy myös täältä, toisilta vain puuttuu se fyysinen kerros.
Tässä kohtaa viimeistään ihminen näkee jo ettei pitäisi juntata, alentaa, pakottaa, holhota tai kaataa omaa pahaa oloa muitten niskaan.

Mutta se toinen "ei kenenkään maa"
Taivasmaailma on vapautta ... jos tuonpuoleisessa rakennamme ... niin taivasmaailmassa puramme,
siksi meillä ei voi olla mitään mielikuvaa taivasmaailmasta ... koska mielikuvat on rakennelmia.
Sitä sanotaan ”taivaaksi” koska meillä ei enää ole sitä painolastia mikä meitä niin sitoo ja alentaa, olemme vapaita ... kuin taivaalla.
Jos vain luovumme siitä kaikesta mitä ”omistamme”
 
Näyttää siltä että taivasmaailma voidaan ensimmäisenä kokea valvetilassa.
45  Astro special / Yleistä / Vs: Ilimoja pitelee. : 19.05.2014 17:06:03
yli 30  ...  kuin lehmän hönkäys
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8