Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
61  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Lagaako Chrome? : 14.12.2013 22:27:27
Taitaa olla ettei MS:n ja Googlen tuotteet oikein sovi keskenään samaan koneeseen... joku tasteluhan siinä syntyy.
Chrome sinänsä perustuu Chromium:iin joka on sitten avointa koodia, ja ainakin tässä Linux koneessa Chromium pelittää aika hyvin ... mutta ainahan näissä jotain pientä.
62  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkiä(kö)? : 16.10.2013 10:58:46
Onko se hyvä että yliaistinen maailma tulee fyysiseen maailmaan ? Koska silloinhan päivätietoisuus on voimissaan ja kokemukset otetaan vastaan myös tällä alemmalla tietoisuudella, tietenkin paljon merkitsee millä tasolla ihminen on, yliaistinen maailma on useassa tasossa tai tilassa ja se avautuu meille sille tasolle jolla itse sillä hetkellä olemme, ei ole siis mitään kiinteää olotilaa vaan ihminen pystyy liikkumaan siinä maailmassa ... toisin kun fyysisessä maailmassa joka on lättänä, ja ihminen kokee erillisyyttä ja pitää itseään maailmankaikkeuden napana, jossa asiat vaan pyörivät hänen ympärillä ja pahimpia juttuja sitten hätistellään kauemmaksi ja luodaan suojakuoria. Fyysisen maailman järjellä ei näitä asioita pidä tutkia, monet asiat kun näyttäytyy ihan päinvastaiselta siellä, se maailma kun ei ole erillään meistä vaan se on meissä ja me siinä … se on hyvin elävää ja inhimillistä.

Jos jokin tila tuntuu ahdistavalta se johtuu yksinkertaisesti siitä että... se tila on ahdistava, eikä siis tarkoita välttämättä että kokija olisi ahdistunut, fyysisestä maailmasta jos haemme vertauksen niin,
jos menemme ulos talosta,siis toiseen tilaan, koemme siellä kylmyyttä, palaamme sisään, toiseen tilaan ja koemme lämpöä, eikä tämä vaikuta ihmisen tunteisiin millään tavoin, mutta tosin voi myös vaikuttaa, jos emme ole vapaita.

Jos nukkuessa menemme yliaistiseen maailmaan silloin emme ole niin alemman minän loistossa, vaan meillä on enempi sisäistä vapautta ... ja tätähän meille on aina toitotettu … meidän pitää löytää sitä vapautta.
63  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Korvien soiminen : 09.10.2013 12:02:28
Taitaa kuulua asiaan, minulla ainekin soi korvat mutta tinnitus se ei ole, soiminen tuli hurahtamisen mukana, molemmat korvat soi suurinpiirtein samalla tavalla ja aika voimakkaasti, mutta erikoista on ettei se haittaa mitään, ennemmin olisin huolissani jossei ne sois  Cheesy
64  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: toora ja ETI? : 06.10.2013 11:52:57
Tästä on varmaan monenlaista tulkintaa, mutta näin ulkomuistista (voin tietenkin muistaa täysin väärin,mutta täytyy tarkistaa myöhemmin jos muistaa) teosofien käsitys on että nämä "jumalien pojat" ovat niitä langenneita enkeleitä (kehittyineenpiä ihmishenkiä), jotka ei halunneet syntyä fyysiseen ihmiseen koska se oli heistä aivan liian alkeellinen jotta siinä olisi voinut kehittyä, vaan he kapinoivat tätä, ja päättivät syntyä ihmisiksi vasta myöhemmin. Mutta nuoremmat sielut syntyivät fyysiseen ihmiseen, ja homma meni täysin sextailuksi, kunnes vanhemmat eli nämä "jumalien pojat" päättivät auttaa nuorempia ja hekin syntyivät maapallolle .... ja homma lähti lapasesta eli heiltäkin, eli he lankesivat.

New agessa muuten ihminen näköjään voi elää monella tähdellä mutta teosofiassa olemme syntyneet ja kehittyneet vain tällä tähdellä, meillä on kyllä opettajia toisilta tähdiltä, mutta he ovat silti ulkopuolisia..olemme kuin yhtä 60 miljrdin kokoista suurta perhettä.
On mielenkiintoista tietää kumpi on oikeassa ... vai onko kumpikaan.
65  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mielenterveyshäiriöt ja henkinen ympäristö : 20.09.2013 11:55:13
Eikös unihalvaus (jolle on annettu tämmöinen typerä nimi) yksinkertaisesti tarkoita sitä että ollaan fyysisen ja astraalisen kehon välitilassa, siinä tilassa ei pysty liikuttamaan fyysistä kehoaan ja kun ollaan tietoisia tästä niin tämä tietenkin pelottaa ja luo kaikenmaailman negatiivisia juttuja ympärilleen, ja samalla tämä pelko estää meitä sitten siirtymästä täysin astraalikehoon.
Ainakin minun mielestä unihalvausta ei pidä ajatella negatiivisena asiana ... ei muuta kun pelko pois ja menoksi .... jos sinnepäin on menossa.
66  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Pojan valveunet : 20.08.2013 11:02:04
En tiedä voiko saada loppumaan, ne kun kuuluvat tuohon ikään.
Pienemmät lapset liikkuvat unimaailmassa aika vapaasti, ja kun persoona alkaa sitten kehittymään (juuri tuossa iässä) näitä pelkoja voi tulla, tämä sitten sulkee ovia sinne maailmaan, niin ettemme enää muista missä yöllä olemme olleet.
Mutta juuri herätessä näitä kuvia voi vielä tulla, ollaan kun kahdessa maailmassa yhtä aikaan ja ainakin minun mielestä ei tarvitse olla edes unihalvauksessa, niitä tulee muutenkin.
Pojalle olisi vaan yritettävä kertoa ettei mitään pelättävää ole, koska ne on vaan kuvia, ei ne pysty mitään tekemään ja eikä niitä kannata jäädä katselemaan.

Meille aikuisille viisaat ovat sanoneet että kun unet alkavat liukua ahdistaviin juttuihin, olisi pyrittävä heräämään...tätä tietenkin voisi myös yrittää lapselle opettaa.
67  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 10.08.2013 23:24:37
Jostakin sateenkaaren tuolta puolen löytyy .. Israel
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=V1bFr2SWP1I
68  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Hauska kuolleistaherättämismetodi : 11.07.2013 13:46:56
Tai sitten, toi voisi tarkoittaa sitä että eetteriruumis on siirtynyt pois paikoiltaan pään kohdalta, jonkin kovan tällin ansiosta ? Sehän voi olla vaikka 90 asteen kulmassa fyysiseen päähän nähden ... ja takaisin siirto sitten ”herätti pojan henkiin”
69  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Vankila : 11.07.2013 11:06:39
Itse taas olen ollut jenkeissä pesemässä likapyykkiä, ja miettinyt milloin tämä oikein päättyy.

Jossakin vaiheessa nämä alemmat maailmat alkaa tuntumaan joltakin vankilalta, koska meissä löytyy myös se ylempi mitä kohti olemme menossa. Ehkä tämä kaikessa yksinkertaisuudessa tarkoittaa että on aika jatkaa matkaa.

Unessahan me korjaamme ja rakennamme itseämme, käymme läpi omaa elämäämme, ja ehkä myös autamme muita, ja tämä tulee selvästi esille jos käymme vähänkin tietoisemmin astraalimaailmassa, tätä teemme siis sinänsä ihan luonnostaan,
Mutta jos tiedostamme tämän,niin homma saa syvyyttä, ja huomaamme ihan ihmeellisiä juttuja.
Esimerkiksi ne ihmiset joita olen siellä tavannut ovat olleet aina jenkeistä (en kyllä ymmärrä miksi näin), ja loputon työmaahan se on, tämä sitten johti sitten siihen ihan tavalliseen uneen missä haaveilin toisten likapyykin pesun jo loppuvan omalta osalta.

Meillä on myös se syvän unen tila, missä ja käymme luonnostaan,eli korkeimman minän asuinpaikka ... siellä se ”uinuu”, ja olisi tarkoitus että tajuntamme joskus siirtyisi alemman minän tasolta tälle tasolle, se on kuin vastavoima fyysis-astraaliselle maailmalle ja tämä haluaa vapauttaa meidät alemmasta, eli omasta persoonasta & maapallon hengen vetovoimasta.
70  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Hauska kuolleistaherättämismetodi : 11.07.2013 10:48:43
Joo mutta tuossa on yksi muukin juttu, nimittäin kun ne näkymättömän maailman elementaalit (sellaisia totisia olentoja)
on just' saanut raahattua hiki hatussa pojan sinne yläkertaa näytille … niin eikun takaisin …  tosiaan kannattaa ottaa jalat alle.
71  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Myrskyt ja muut sääilmiöt : 16.06.2013 10:35:25
Salamat on kyllä hienoja, luonto saa myrskystä paljon energiaa, ja miksei myös ihminen jos osaisi vaan tuntea, yleensähän nämä tämmöiset luonnonilmiöt tunnetaan vaan negatiivisena asiana ... toisaalta onhan se tietysti kurjaa jos talosta lähtee katto, Amerikassa tämäkin on tavallista, siinä maassa kun pyörii suuremmat energiat.
Multa lähti viimeksi modeemi.  Tongue
72  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Läheisten sielut : 07.06.2013 00:21:54
Kun nyt on puhe näistä hengistä joita siellä astraalimaailmassa tapaa (kuolleita tai eläviä), jos jollain meistä suinkin on mahdollista kuunnella heitä ja ottaa osaa heidän auttamiseen,niin tosiaan kannattaa niin tehdä  … sillä paljon on autettavia.
Energiaa se tosin vaatii rutkasti, mutta omien kykyjen mukaan edetään.  Smiley
73  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Oudot oireet! : 23.05.2013 13:09:56
Sun täytyy tarkkailla vointiasi siten että olet kaukana tietokoneista ja muista sähkölaitteista (esim. loisteputkivaloista) kun olet kotona ja sitten taas kun käytät niitä, tuleeko oireet todella niistä, eli varmistua asiasta … ellet ole jo näin tehnyt.
Yleensä ne oireet on pahempia talvella kuin kesällä, ja jos ihminen herkistyy todella niin on helpompi luetella mitä oireita ei ole kuin mitä on ... ne voi olla niin monimuotoisia,
ja tämähän ylittää monen lääkärin ymmärryksen ja syyttää potilasta luulosairaaksi.

Raskasmetallit joita ihmiseen kertyy voi olla yksi tekijä ... siis metalli + sähkömagneettinen kenttä
Fyysisestä hoidosta en osaa sanoa juuri mitään, muistelen että antioksidantteja piti lisätä

Esoterian mukaan allergiat lähtee astraalikehon suhteesta fyysiseen.
Astraalimaailma on siis meidän päänsisäinen maailma, tunteiden,mielen, sielun maailma.
Vaikka astraalinen virkistää meidän kehoa (nukkuminen) silti liika astraalinen vaikutus rasittaa kehoa, koska se vaikutus voi tulla päivätajuntaan, leijailemme jossakin, ja tämähän nykyaikana on lisääntynyt, ammennamme astraalimaailmasta paljon, mutta samalla suhde fyysiseen heikkenee, tyyliin... en voi mennä ulos koska siellä tuulee, siksi roikun netissä ym....elämme jossain virtuaalimaailmassa.

Takaisin kiinnittämiseksi on ehdotettu esim. pikkutarkkaa piirtämistä ja fyysistä työntekoa.
En tiedä miten toimii sähköyliherkkyyteen, mutta kyllä siinäkin on kyse kehon vahvuudesta, niin kuin muissakin allergioissa
74  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 08.05.2013 19:12:45

Tämän " stand by me" on myös levyttänyt Cassius Clay eli Muhammad Ali (se nyrkkeilijä)
ja kuulostaa yllättävän hyvältä
http://www.youtube.com/watch?v=gK5JEkGixS4
75  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 08.05.2013 18:26:22
"Hyvin sää vedät"  ... sanois Idols tuomari  Smiley
http://www.youtube.com/watch?v=BvPugOWeZiA
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8