Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Yksinäisyys kartalla : 06.04.2023 23:09:21
Niin hyvä aihe downtempo! ja teksti ihan ku mun kynästä. Aivan samat ongelmat ollu. Olen parisuhteessa, mutta mieheni lisäksi minulla ei ole ystäviä. Kyllä parisuhteessakin oleva voi kokea yksinäisyyttä kun joskus olisi kiva vaihtaa ajatuksia ystävän kanssa. On myös perhettä ja sukulaisia, mutta näen, että ystävät on tärkeitä ja heillä on tärkeä rooli. Jostain syystä myös minun elämässä mitkään ystävyydet ei oo oikein syventyny ja lähteny lentoon vaan jotenkin vaan hiipunu. Pelkään myös olevani liian intensiivinen ja olen nykyään ihan samanlainen, että kyselen kuulumisia, mutta multa ei koskaan kukaan kysele mitään.

Mulla on  askendentti rapu joka varmasti tuo tunnetta ihmissuhteisiin. Lisäksi mulla on  aurinko uranus jousimies, eräs astrologi sanoi joskus mun kartasta, että mulla on myös paljon  vesimies energiaa tuon kuvion myötä. Onkohan se sitten haaste ystävyyssuhteissa? 11. huone liittyy ystävyyteen ja mulla on siellä  kuu kalat 11. huone on kai myös vihollisten huone ja ystävyyden kannalta tuo sijainti on aika huono.


Tarkoitatko, että sinulla on  aurinko  uranus ja  jupiter yhtymässä keskenään? - Minä lähtisin ihan siitä, että yllätysten Uranus ei anna tasaista polkua ystävyyssuhteiden alueella. Tosin tuossa ei liene ollut mainintaa, missä huoneess ko. yhtymät sijaitsevat.
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Pluto ja Jupiter Leijonassa : 15.12.2022 06:27:11
Ihan vain harrastelijana tulee mieleen, että hän lienee n. 65-vuotias ja nousumerkiltään onnekas Jousimies. Harmittaneeko häntä sitten se, että elämän korkeammat asiat eivät suju vaikeuksitta?
3  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 30.04.2022 16:43:59
Tällainen linkki karma-asteroidista:

https://horoscopes.astro-seek.com/calculate-print-astrology-ephemeris/?narozeni_mesic=5&narozeni_rok=2020&table=asteroidy&bg_0=&aya=&color=p&side=1&lilith_true=
4  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 27.04.2022 21:34:13
Voisiko joku ystävällinen kertoa, mistä karma-asteroidin löytää?

Varsinaisia omia oivalluksia ei juuri nyt tule mieleen, mutta kuuntelin suht pinnallista podcastia, jossa kuitenkin eroteltiin joka toinen aurinkomerkki ekstrovertiksi - Oinas jne - ja joka toinen introvertiksi: Härkä jne. - Sitten mietiskelin tuntemieni karttojen esim. ASC - aurinko - kuunvaihemerkki -komboa ja sitä miten ristiriitaiseksi persoona tulee, jos siellä on keskenään vastakkaisiin ryhmiin kuuluvia merkkejä.
5  Astro special / Astro special / Kulta-aika : 22.08.2021 13:06:52
Onko kulta-aika ilmennyt jo elämässäsi, miten? Mitä odotat kulta-ajalta?
6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Solar Arc - elämän merkkivuosien kartoittaja : 14.02.2020 00:08:09
Yritin etsiä kohtaa, josta saisin oman SA-karttani, mutta ei löytynyt. Eli tähänkin asti olen vain itse laskenut. - Sellainen kysymys tuli mieleen, että oletteko kokeilleet tutkia, vaikuttaako myös MC:n ja ASC:n *edistäminen* (= SA-tyyliin) elämänne tapahtumiin?
7  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Miten sinuiksi Pluto aspektien kanssa? : 02.10.2018 19:48:31

Olen alkanut huomaamaan että oli ihminen minkäluonteinen tahansa, pitkällä tarkastelujaksolla kaikkien elämä on omalla tavallaan yhtä kuormittavaa. Ei loppujen lopuksi ole merkitystä oli sitten työtön vailla suuntaa oleva tai tavoitteellinen yrittäjä.   

Loistava oivallus! - Minulla on ollut vaikeuksia Saturnuksen kanssa, enkä oikein vieläkään tajua vaikeimpien aikojen merkitystä elämälleni. - Tuosta Plutosta olen lueskellut esim. Tanhuan kirjasta Astrologiaa Sinulle, ja mielestäni se kuvaa aika hyvin Pluton ohituksia. Luen kyllä muutenkin paljon alan opuksia.
8  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Hauska kesäpähkinä! : 06.09.2018 23:46:02
Olen myös tulkinnut omalta kohdaltani siten,
että MC on elämäntehtävä, elämäntarkoitus.
Nykymaailmassa elämäntarkoituksena useimmat
pitävät uraa ja ansiotyötä, mutta eihän se niin
ole kaikkien kohdalla! Minusta ansiotyö ja velvollisuudet
ovat kuutoshuoneessa. Kympissä on se, minkä vuoksi on
olemassa. Eikä se kaikkien kohdalla ole se tylsä rutiinityö,
jolla on hankittava elantonsa. Mutta tämä oli oma näkemykseni,
näin olen asian omalta kohdaltani ratkaissut, kun ei ole mitään
kutsumusammattia löytynyt.  Smiley

Niin. No entäs, jos nyt lähdetään siitä, että elämäntehtävä on kympissä, mikä siellä sen osoittaa eli mikä kertoo ihmisen elämäntehtävän? - Otetaan nyt tapaus, että aurinko on tosissaan jossakin muualla ja ihminen kokee, että se auringon huone on faktisesti osoittanut hänen syvimmän kutsumuksensa. No, sitten on se kymppihuone, ja siitä löytyy miten ja mitä?
9  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Hauska kesäpähkinä! : 24.07.2018 10:00:42
Olen myös tulkinnut omalta kohdaltani siten,
että MC on elämäntehtävä, elämäntarkoitus.
Nykymaailmassa elämäntarkoituksena useimmat
pitävät uraa ja ansiotyötä, mutta eihän se niin
ole kaikkien kohdalla! Minusta ansiotyö ja velvollisuudet
ovat kuutoshuoneessa. Kympissä on se, minkä vuoksi on
olemassa. Eikä se kaikkien kohdalla ole se tylsä rutiinityö,
jolla on hankittava elantonsa. Mutta tämä oli oma näkemykseni,
näin olen asian omalta kohdaltani ratkaissut, kun ei ole mitään
kutsumusammattia löytynyt.  Smiley

Minä en omalla kartallani mitenkään pysty näkemään, että elämäni tarkoitus olisi kympissä. En ole sitä sieltä koskaan nähnyt eikä elämäni ensimmäinen ammattiastrologikaan sitä sieltä määritellyt, vaan sektorista, jossa on aurinkoni. - Mutta sitten tosiaan se työelämä on siellä minun kartallani kympissä. - Kuutonen on terveyden ja toisaalta työkavereiden huone ja siltä se kartallani näyttää.
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Hauska kesäpähkinä! : 23.07.2018 18:46:53
tuo keskitaivaan tulkinta, nimenomaan kun sitä pidetään uran osoittajana kartalla. siitä ennustetaan usein tulevaisuuden ammattia, mutta jos keikautetaankin kurkistuskulma hetkeen kun ihminen olisi jo elänyt elämänsä ja viime hetkellä häneltä kysyttäisiin, missä hän pääsi toteuttamaan aurinkonsa korkeinta kohtaa, niin kuinka moni silloin vastaisi että työuralla?

vai onko tämä sitä kun astrologian sisältö on mennyt läpi niin monesta kielestä ja kulttuurista, että kun keskitaivaan symbolinen merkitys on maallistettu nykyajan länsimaalaiselle ihmiselle sopivaan muotoon, on jäänyt jäljelle vain kapea näkemys ihmisen mahdollisuuksista toteuttaa itseään luovana olentona? vai onko meillä marxilaista astrologiaa  :Smiley korostuuko tämä nyt vaan mulla koska keskitaivaan merkki on leijona

itse pähkäilyyn mulla ei mitään, mutta tuo keskitaivas

Mutta jos se ura on ihan jossakin muualla kuin aurinko siellä kartalla, eikös se useimmiten ole niin? - Minulle elämän tärkein asia löytyy siltä sektorilta, jossa aurinko kartallani on.
11  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Hauska kesäpähkinä! : 22.07.2018 09:00:41
No niin, ja sitten tarina syntymäaikojen takaa: Nämä kaksi Härkää olivat opiskelukavereita ja valmistuivat kielten alalta samantasoisilla loppututkinnoilla. Kumpikin sai pitkän avioliiton. Neitsyt-nousuinen olisi halunnut ammatin ja vähitellen siitä uran, mutta sitä ei koskaan kuulunut. Kala-nousuinen lähti tyvestä puuhun -tyylillä yksinkertaisista työtehtävistä ja yleni vähitellen. Kielitaito sinänsä ei ole hänen ammattinsa, mutta ei kielten osaamisesta haittaa ole kenellekään. Hän on työskennellyt sekä kotimaassa että ulkomailla ja hän on ollut pidetty luennoitsija.

Onko jollakin heittää uutta arvoitusta kehään?
12  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Hauska kesäpähkinä! : 20.07.2018 00:08:35
Kala-nousuisella on kyllä  ceres ykköshuoneessa ja Tanhua luonnehtii tuota sijaintia näin: "Kreikkalaiset palvoivat Cerestä (äiti maa) maanviljelyksen jumalattarena, joka työskenteli taukoamatta".
13  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Hauska kesäpähkinä! : 17.07.2018 15:23:52
Tuli mieleeni, että kun tiedetään, ettei toisella henkilöistä uraa ole, mikä sen torppaa? Joku jo sanoi, ettei  jousimies  keskitaivas kartalla uraa ole, mutta mitä muita osoituksia kartoista näkyy uran puuttumisesta?
14  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Hauska kesäpähkinä! : 06.07.2018 13:19:25
Kiitos mielenkiintoisesta pohdinnasta jälleen, nikki. Voisiko olla niin, että Kala-nousuinen olisikin lääkäri?
15  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Hauska kesäpähkinä! : 05.07.2018 17:41:46
Kiitos, nikki, jälleen avartavasta kirjoituksestasi! - Pallas, toden totta, siellähän se sitten onkin Kala-nousuisella 12. huoneessa, mitä Tanhua analysoi näin: "12 .huone eli ITSENSÄ VOITTAMISEN HUONE kertoo kyvystäsi auttaa muita ihmisiä ottamatta heidän elämäänsä omille harteillesi". - Niin, missä mitassa nouseva Kalat muita auttaa eli voiko se olla ammattina? Jos yhdistelisin vapasti sinua ja Tanhuaa, ei Kala kyllä työkseen ketään auttaisi. - Tällaista pohdintaa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5