Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 11
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 14.11.2022 14:14:25
Minä voin koittaa katsella, mitä se mulle on tuonut kun pluto juossut  askendentti yli.
En olekaan jäljestä päin asiaa mitenkään koonnut.

Aivan mahtavaa!!  Cheesy Kiitos jo etukäteen!!  smitten
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 14.11.2022 00:47:30
Tänne ei ole näemmä hetkeen kirjoiteltu, mutta olen nyt väkisin alkanut heräämään taas näiden aiheiden pariin, kun huomasin, että kohtapuoliin (no joo, kohta ja kohta,  Tammikuussa 2024) Pluto  pluto ohittaa askendenttini  askendentti ja väkisin alkanut pohtimaan, että mitenköhän tässä mahtaa käydä.

Heitänkö siis heti jo hanskat tiskiin vai otanko suoraan vastapalloon?

Osaisiko joku avata minulle enemmän tuota Pluton ohitusaikaa muuten kuin "saattaa trauman kautta uudistaa koko elämän".

3  Astro special / Kiinalainen astrologia / Metalli Rotan vuodesta 2020? : 21.01.2020 03:20:14
Onko täällä kukaan perehtynyt tämän vuoden teemoihin?

Ymmärtääkseni Metalli Rotta aloittaa aivan uuden 60-vuoden kierroksen, mikä mielestäni sopii hyvin tähän Kulta-ajan alkamiseenkin.

Mtenköhän tämä kaikki vaikuttaa henkilöille joilla on tätä merkkiä itsellään?
Ilmeisesti mahtavasti ylipäätään, mutta huomasin, että itselläni on tuntimerkkinä juuri tämä Metalli Rotta, tuntimerkkihän on se osa-alue, mikä ei juurikaan muille näy, niin miten se mahtaa vaikuttaa meikäläisille?
Pelkästään voitokkaana olona, mitä muut eivät edes huomaa vai??  Grin

Tietysti olen kiinnostunut ylipäätään kuulemaan tämän vuoden teemoista yleisestikin, mikäli joku osaa, haluaa ja jaksaa niitä täällä jakaa?
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Syntymäkartan 9. Huoneen Neptunus yhtymässä Mc:lle? : 09.03.2018 21:02:54
Lataan liitteeksi koko kartan, josko joku osaisi kertoa?
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Syntymäkartan 9. Huoneen Neptunus yhtymässä Mc:lle? : 06.03.2018 19:24:07
Jostain syystä viimepäivinä itseäni on kovasti mietityttänyt mikä minusta tulee isona ?

No joo. Ikää on jo yli neljäkymmentä vuotta, mutta edelleen pohdin näitä
6  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Etsintäkuulutus! : 12.11.2015 11:58:15
Ei, ei se kyllä tämä tapaus ole??  Shocked

Tuo kaveri mitä etsin, kertoi kanavoivansa paljon asioita ja muistaakseni hänen sivuillaankin oli enemmän kanavointeja kuin tuollaista muuta kirjoitelmaa...
7  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Etsintäkuulutus! : 11.11.2015 11:53:56
Hei!

Ylläpito poistakoon, mikäli tämä aihe on tänne sopimaton.

Olen itse ollut tältä sivustolta vuosia pois, mutta nyt minulle tuli pakottava tarve löytää täältä eräs henkilö joka tuohon aikaan oli täällä myös paljon..

Muistaako kukaan vanhoista foorumilaisista sitä miestä joka n. 8-10 vuotta sitten kirjoitteli paljon tänne?
En muista edes hänen nimimerkkiään,  mutta toivoisin, että edes joku teistä hänet muistaisi kuvaukseni perusteella.
Tuo mies jakoi foorumilaisten mielipiteet itsestään selkeästi kahteen osaan. Hänellä oli paljon mielipiteitä lähes jokaiselle aihealueelle ja hän noilla mielipiteillään selkeästi sai useamman foorumilaisen karvat nousemaan pystyyn. Tuo mies perusti lopulta omat sivustot ja mitä ilmeisimmin siirtyi sinne kirjoittelemaan koska sai täällä liikaa negatiivista palautetta.
Muistaako siis kukaan tätä nimimerkkiä tai sivustoa minkä hän lopulta perusti??
Olisin iloinen mikäli saisin edes jotain pientä vinkkiä hänestä!
8  Astro special / Yleistä / Vs: VOIMAELÄIN : 26.12.2013 18:58:53
Kiitos EgyptianMau!  smitten

Itselläni mennyt viimevuosina myös oma elämä sellaisessa totaalisessa muutoksessa, että juuri tuon vuoksi olen joutunut keskittymään vain itseeni ja omaan elämääni. Enpä olisi uskonut vielä joitain vuosia sitten millaiseen pyörremyrskyyn vielä elämäni kanssa joudunkaan... Paljon olen saanut ottaa mm. puukkoa selkääni ym. mutta tämä kaikki on ollut kuitenkin vaivan arvoista. Jossain vaiheessa pelkäsin, että menettäisin otteen henkisyyteen ja vajoaisin johonkin katkeruuteen tai vastaavaa, mutta koko ajan olen tiennyt, että jokin suurempi kannattelee minua ja johdattaa minut vielä oman tehtäväni luokse.

Vapaus on ollut tämän kaiken vaivan palkka!

Itsekin olen aina ottanut kannettavakseni muiden taakat ja huolet entisten elämieni mukaiseen tyyliin... vaan tässä elämässäni olenkin tullut vapauttamaan itseni tuosta muiden elämänläksyjen helpottamisesta ja juuri tuon vuoksi pääsinkin myrskyn silmään jotta oppisin hoitamaan vain omat asiani.

Eräs ihana ihminen minulle kerran kertoi tuosta hevosestani, että juuri tuo hevonen on tullut elämääni tukemaan elämänmuutoksessani ja, että meillä on hyvin vahva sielun yhteys tuon hevoseni kanssa. Minkä todellakin myönnän. Luemme toisiamme kuin avointa kirjaa  smitten
Tuo henkilö kertoi minun olleen jo useiden elämien ajan tekemisissä hevosten kanssa ja tästä hevosestani en saa koskaan päästää irti vaikka mitä tulisi. Ja sen olen hevoselleni jo aikoja sitten luvannut, että me vanhenemme yhdessä tuli vastaamme mitä tahansa.

Tänään kävimme jälleen tapaamassa tuota kurkea!  smitten

Ehkäpä nyt alkaa elämässäni jälleen uuden oppimisen aika, ja aika tuoda tarvitseville ne tärkeimmät viestit...
9  Astro special / Yleistä / Vs: VOIMAELÄIN : 26.12.2013 13:25:15
Hei!

Pakko kirjoittaa tänne..

Tämä nyt menee hieman ohi aiheen aloittajan ajatuksesta, mutta silti minun on jostain syystä kirjoitettava omista kohtaamisistani erään kurjen kanssa Smiley

Joka kerta kun käyn ratsastamassa hevosellani meitä vastassa on tuo yksi ja ainoa kurki. Aluksi tuo kurki ei päästänyt minua ja hevostani kovin lähelle itseään ja ihailimme tuota vain matkan päästä. Nyt olenkin huomannut, että mitä vähemmän hevoseni kanssa kiinnitämme tuohon kurkeen huomiota ja keskitymme vain pitämään hauskaa keskenämme, niin tuo kurkikin tulee meitä lähemmäksi  smitten

Yritinkin etsiä merkitystä tuolle kurjen kohtaamiselle ja löysin tällaisen tekstin: "Japanissa kurki on onnen symboli. Linnut voivat liikkua maan ja taivaan välillä. Siksi niitä liitetään kuolinilmoituksiin ja hautakiviin. Mikäli sinulle ilmestyy lintu läheisen kuoleman jälkeen, voit ajatella, että hän on tullut kertomaan kaiken olevan hyvin.

Lintu voimaeläimenä merkitsee joskus myös meedion kaltaista elämäntehtävää."

Erityisesti tuo viimeinen lause sai itsessäni melkoisen hämmästyksen, koska tuo kurki ilmestyi heti sen jälkeen kun olin käynyt eräässä meediotilaisuudessa, jossa havahduin tietäväni mitä meedion kautta oltiin kertomassa.. Saman asian olisin kertonut hieman eri sanoilla, mutta asian merkitys ei olisi millään tavalla muuttunut. Tämän jälkeen olenkin vakavasti miettinyt, tarvitsisiko tuota aihetta mahdollisesti alkaa opiskelemaan enemmän.. Olen koko elämäni ajan kyllä tiennyt aistivani henget ympärilläni ja tiennyt mitä he tulevat kertomaan ja välillä näitä viestejä välittänytkin eteenpäin (myös täällä), kun olen ymmärtänyt sen olevan juuri sillä hetkellä hyvin tarpeellista, mutta viimevuosien aikana en ole kyennyt / halunnut kanaviani avata koska en ole kokenut olleeni tarpeeksi tasapainossa itseni kanssa.

Minulla on ollut myös muita lintuja viimevuosien aikana ympärilläni näistä mainittakoon mm. Korppi, joutsen, haikara ja kalkkuna.

Menikö jo vähän liian korkealentoiseksi, vai olisiko tuo nyt jo viesti alkaa työstämään tuota puolta ihan tosissaan itseni kanssa, nyt siihen voisi jälleen olla voimavaroja ja jotenkin koen että nyt minua todella kutsutaan tähän tehtävään..
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 13.02.2013 22:36:06
Edelleen mukana kaikissa Smiley
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 05.02.2013 20:53:41
Ehdottomasti mukana jokaisessa Smiley
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 30.01.2013 21:44:19
Mukana lasten ja pienen kisun kanssa kaikilla kerroilla Smiley
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 25.01.2013 20:41:00
Tänään haluan minäkin mukaan Smiley

Nyt on alkanut sattua ja tapahtua sen verran outoja ympärilläni...

Sähkölaitteet reagoivat nyt kummasti lähelläni.. Tänään olen taas ihmetelly mm. seuraavia tapahtumia: Yritin soittaa ystävälleni, mutta luulin tämän katkaisseen puhelun koska soittaminen katkesi nopeasti. Ystäväni yritti soittaa minulle heti takaisin useamman kerran, mutta puhelimeni ilmoitti, ettei minuun saa yhteyttä. No, hän laittoi minulle tekstiviestin, ettei minuun saa yhteyttä?? Viesti siis kyllä tuli perille, mutta ei puhelut? Tallilla hevostani lenkin jäljiltä karsinaan valmistellessani, tallista sammuili valot koko sen ajan mitä vietin siellä.. ja kun ajoin tallilta kotiinpäin autoni ajovalot sammuivat ja syttyivät useamman kerran matkan aikana.. siis en räpsinyt niitä itse, vaan ne vain syttyivät ja sammuivat (kokonaan) aivan kummallisesti. Saattoi siinä olla vastaantulijoilla ihmettelemistä Cheesy Myös tietokoneeni on tilttannut tänään useampaan otteeseen? Niin, ja kännykästäni loppui myös akku samaan aikaan kun nuo tallin valot sammuivat, vaikka olin sen juuri aamulla ladannut?
Nämä ovat siis vain tämänpäiväisiä tapahtumia, viimeaikoina niitä on ollut todella paljon?

Jos joku osaa vastata näihin, niin mielelläni luen lisää ja myös muyiden kokemuksia tämänlaisesta.

Silti tunnen valtavaa energiavajetta, tai vai tästä johtuen??
 
14  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoiskuviot kartalla : 24.06.2012 19:48:19
Tämä keskustelu näyttää jääneen jo hieman taka-alalle täällä, mutta pakko kysäistä teiltä tietävämmiltä... Katsoin erästä parisuhdekarttaa missä tärkeimpinä kuvioina silmiini iski kultainen kolmio, jonka kadella kärjellä olivat T-ristit.. Oliko tämä kuvio se jokin enkelikuvio tai jotain? Osaisisko joku kertoa, onko tuo kuviokokonaisuus mitään, vai olenko ymmärtänyt sen jotenkin väärin?
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: YKSISARVISET kortit : 08.02.2011 18:43:09
Myös minä pyytäisin korttia  Smiley
Sivuja: [1] 2 3 ... 11