Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 11
16  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: ennustus : 25.10.2010 17:20:32
I-Ronia vieläkö jatkat kokeiluasi?

Minulle on sattunut ja tapahtunut viimeaikoina isoja muutoksia elämässäni.. Ero, uusi parisuhde.. Miltä tulevaisuuteni näyttää?
17  Astro special / Astro special / Vs: Perääntyvä Merkurius / Mars / Venus syntymäkartalla : 26.08.2010 08:30:34
Kiitos Ebenia todella täydentävästä vastauksesta..

Tuossa kun luin juttusi, niin väkisin mietin, että miksi noista perääntyvistä planeetoista ja niiden merkityksestä syntymäkartalla ei yleinsä puhuta, koska ainakin minä sain noista monta ahaa-elämystä ja vastausta muutamiin mieltäni askarruttaneisiin kysymyksiin.

Myös minulla on muita perääntyviä planeettoja kartallani ja sain vielä niihinkin vastauksen tuosta Ebenian tekstistä.

Niin, ja käväisi tässä mielessä sekin, että voiko sitten tällaisena ns. perääntyvänä aikana mahdollisesti tuo perääntyvä planeetta vaikuttaakin kerrankin ns. oikeinpäin tai siis niin kiuin sen "normaalisti" pitäisi vaikuttaa? Itse kun olen jostain kumman syystä saanut nyt lähipäivinä ajatukseni jotenkin ymmärrettävästi kerrankin pihalle  Wink
18  Astro special / Astro special / Perääntyvä Merkurius / Mars / Venus syntymäkartalla : 23.08.2010 21:21:26
Kiinnostuin tällaisesta aiheesta, katseltuani astrologi Maarit Laurennon astroristeilyn luennon tuosta etusivulta.

Tuossa Maarit sanoo ohimennen, että mikäli omalla syntymäkartalla on Markurius, Venus ja/tai Mars perääntyvänä, niin sitä olisi syytä tarkastella lähemmin..

Nyt tässä kyselenkin tietävämmiltä, että mitäköhän tuo sitten mahtaa kertoa?

Itselläni tuo Merkurius on perääntyvänä 4.huoneessa
19  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Erakko vuosikorttina : 13.05.2008 21:59:59
Hups!

Niinpäs se menikin   :Smiley

...siis se vuosikortti on 10, eli kohtalo.. eikä suinkaan aurinko...

tekevälle sattuu.. Cool
20  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Erakko vuosikorttina : 12.05.2008 07:09:30
Minulla se on onneksi kohtapuoliin päättymässä...

Tämä vuosi näytti minulle selkeästi ne ihmiset, jotka ovat valmiita puukotamaan selkään heti kun pääset pois näkyvistä..

Niin moni henkilö petti luottamukseni, tavalla tai toisella.. Se kasvatti kyllä luottamaan omaan arvostelukykyyni.

Työnkuvani muuttui niin paljon, että se pakotti minut olemaan paljon pois perheeni luota, joka on myöskin ollut melko vaikeaa hyväksyä (Tosin, tällä selittyy se, että miehelläni on ollut sama kortti vuosikorttina kuin minulla, joten on myös jäänyt kovin yksin lastemme ja kotimme kanssa).

Muista tulevan vuonna Lizzy, Kaikki mikä ei tapa se vahvistaa! Aina voi löytää itsestään uusia puolia. Tämä tuleva vuotesi pakottaa sinut tavalla tai toisella monologiin itsesi kanssa, ja sen kanssa, mitä/ketä ihan todella haluat pitää ympärilläsi ja millä/kenellä ei todellakaan ole mitään merkitystä todellisen itsesi kanssa.. Luota itseesi! Näin ainakin minä koen Erakon-vuoden opettavan.

Mutta...

Seuraava korttini onkin aurinko (tai kohtalo, miten sen sitten laskeekaan).. saapas nähdä mitä se tuo tullessaan... Odotan sitä positiivisin mielin..  smitten
21  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Nousevamerkkisi : 09.04.2008 23:15:13
Nouseva Vesimies tälläkin...

Minulla oli varsinkin murrosiästtä valtava, lähes pakkomielteen omainen tarve olla erilainen kuin muut. En halunnut leimautua mihinkään tiettyyn tyylisuuntaukseen, vaan halusin olla vain minä...

VAPAUS olla se mitä on, ja tehdä sitä mitä haluaa ja mistä nautii ovat nykypäivän mottoja edelleen..

Jokainen saa olla sitä mitä on, eikä ketään syrjitä sen takia mitä hän edustaa.. Me jokainen olemme pieni suuri aarre tässä maailmassa juuri sellaisina kuin olemme...

jne...  smitten smitten smitten
22  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mikä on sinun voimaeläimesi? : 06.04.2008 11:33:46
DELFIINI

Pääteema: Ystävällisyys, huumorintaju, leikkisä energia.
Delfiini on veden olento, mutta tarvitsee kuitenkin ilmaa selvitäkseen hengissä. Delfiini oppii hengityksen kontrolloinnin, joka sallii sen matkata maailman hengessä. Kuten itäiset uskonnot, hengityksen hallinta vie lähemmäksi iäisyyttä ja vapauttaa Mannan, elämän voiman.

Parantava voima: Delfiini tuo ykseyttä maailmankaikkeuden elämän voimaan. Delfiini auttaa meditoinnissa ja opettaa meille uuden rytmin mahdollistaen saapumisemme uniaikaan
 
23  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 25.03.2008 19:27:49
Täytyy minunkin sitten tänne jotain selitellä...

Lapsena tiedän nähneeni ihmisten aurat ja puhuinkin usein ihmisistä esim. "se keltainen täti" tjms. ja siinä sitten olivat vanhempani ihan huuli pyöreinä, kun toinen jotain värejä aina hetteli kehiin vaikkei tällä ihmisellä ollut mitään keltaista koskaan ollutkaan.. Nooo, onneksi vanhempani pitivätkin minua aina vähän omanlaisenani, joten sain elää omassa maailmassani.

Äitini säikytin joskus lapsena kertomalla, että hänen kuollut isänsä oli käynyt luonani yhtenä yönä juttelemassa (En ollut koskaan nähnyt hänen isäänsä koska tämä oli kuollut äitini ollessa nuori tyttö. Eikä isoisästäni ollut kuviakaan kuin mummoni laatikoissa, joita en siis ollut koskaan aiemmin nähnyt).. Äitini ei ensin meinannut tätä edes uskoa, vaan piti puheitani taas ihan omituisina, mutta jokin mielenkiinto hänelle heräsi, koska alkoi kyselemään isänsä ulkonäöstä, ja ensin luulikin minun hettävän ihan arvalla oikeita vastauksia esim. isänsä hiusten väristä. Mutta kun meni kysymään, että millaiset vaatteet tällä oli ollut päällä meni kalpeaksi kuin lakana kun kuuli vastaukseni... Isällään oli kuulemma ollut juuri ne vaatteet päällään kun hän oli kuollut.

Aina olen nähnyt unia paljon ja niiden kautta tiennyt tulevia tapahtumia. Tosin joskus nekin menivät jo sen verran vaikeaselkoisiksi, etten enää aina ihan ymmärtänyt niiden merkitystä. Siinä teini-iän aikaan.. Mutta niissä enneunissa oli aina sellainen erilainen tunnelataus, joka tavallaan aina herätti minut tulkitemaan ne unet..

Nyttemmin uneni ovat mielestäni tulleet tähän päiväminääni ja nukunkin nykyään kuin tukki, joten en enää kovin paljoa unia edes näe. Ne enteet ja aavistukset tulevat nykyään niin etten aina edes tiedä, että onko ne enteitä, ennen kuin olen tilanteessa jossa jo tiedän mitä pitää seuraavaksi tehdä, joten ne ovat jo niin osa minua etten oikein osaa niitä edes selittää..

Vaikka en enää nykyään auroja näe, niin aistin todella vahvasti kaikki tunteet ja energiat ympärilläni.

Enkeleitä / henkioppaita minulla on  smitten Eihän tämä elämä olisikaan niin hauskaa ja ihanaa, ellei niitä päästäisi elämäänsä...

Viimeisin kokemus minun täytyykin teille kertoa..
Eräs lapsuudenystäväni oli päättänyt lopettaa tämän maallisen taistelunsa oman kätensä kautta, vaan hänen yrityksensä jäi sillälailla vajaaksi, että hän ei kuollutkaan heti siihen paikkaan, vaan jäi sairaalaan odottamaan elintoimintojen loppumista.. Tunsin hänen hätänsä.. Pyysin enkeleitäni hänen luokseen pitämään häntä kädestä kiinni ja näyttämään hänelle turvallinen ja rauhallinen tie esiripun taakse. Kun tämän ystäväni lähdön hetki tuli, niin sillä samaisella kellon lyömällä koin todella rauhallisen ja onnellisen olon, tiesin, että nyt ystäväni on löytänyt tiensä kotiin ja voi jatkaa matkaansa sillä puolen rauhassa. Sanoin silloin ääneen tälle ystävälleni heit, ja että vielä me tapaamme.. se sai minut hymyilemään..
Seuraavana päivänä sain tiedon, että tämä ystäväni oli lipunut pois juuri siihen aikaan kun sain enkeleiltäni tämän viestin, että kaikki on nyt hyvin.

Minulle tämä kaikki on periytynyt ilmeisesti isäni äidin kautta, jolla on ollut myös aina vahva yhteys "yliluonnolliseen".

Myös omat lapseni molemmat ovat hyvin henkisiä.. Poikani leikki pienempänä Mikaelin kanssa, ainakin hänen omien sanojensa mukaan.. Ja myös hän on puhunut erivärisistä ihmisistä Wink

Tyttärelläni taas on vahvat unet Smiley

Niin, miestäni unohtamatta.. Vaikka hän aina sanookin kaiken tällaisen olevan "huuhaata", niin kummastipas vaan hänkin näitä enteitä näkee..mutta miehet ovat aina miehiä Grin
24  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mikä on sinun voimaeläimesi? : 19.03.2008 10:50:51
Nebra!

KORPPI


Pääteema: Rohkeus, itsetuntemus, havainnot, velho.
Korppi omaa suuren taikuuden, se on Suuren Hengen varjo ja muodonmuutosten esittäjä. Alkuperäiskansojen tarinat kertovat Korpin suuresta noituudesta, jonka kautta se opettaa röyhkeille, tyhmille ja itsetärkeille oppeja nöyryydestä ja harkitsevaisuudesta.

Parantava voima: Korpin parantava voima on oviaukko henkimaailmaan, jonka kautta se tuo parannuksen fyysisestä ja henkisestä itsestä.

KOTKA


Pääteema: Yhteys Suureen Henkeen, henkisyys, jumalallisuus.
Kotkalla on hengen rohkeus - se lentää korkealla koskettaakseen Suurta Henkeä ja sillä on yhteys jumalalliseen. Kotkalla on yhteys ilmaan ja sitä kautta yhteys korkeampaan henkiseen tasoon.

Parantava voima: Kotkan voimahenki tarjoaa yhteyden Suureen Henkeen. Kotkan sulat ovat maagisia parannuskaluja. Ne, joilla on Kotka henkieläimenä, omaavat suuren parantavan voiman.
 

Toi Kotka on tainnut täällä jo ollakin kerrottuna, mutta tuli nyt vielä tähänkin..
 
25  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 13.03.2008 20:57:21
Kiitos Chandra  smitten smitten
26  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 13.03.2008 11:28:01
Hei sain tänään tällaisen s.postin, ja nyt on kyllä pakko näyttää se teillekin..

Heippa!

Lue ja mieti mitä luit!



                          Ystävät ovat tärkeitä ihmisen elämässä!!!!

                             Lähetän tämän viestin nähdäkseni
                             kuinka moni todellakin lukee postinsa.
                             Vastauksesi on mielenkiintoista nähdä. =)

                             Kiinnitä huomiota siihen mitä luet.
                             Kun olet lukenut kaiken, ymmärrät
                             miksi tämä viesti lähetettiin
                             juuri sinulle.

                             Ihmiset tulevat elämääsi jonkin
                             syyn takia,
                             pieneksi hetkeksi
                             tai loppu elämäksi.
                             Kun ymmärrät syyn,
                             Ymmärrät myös miten suhtautua eri
                             ihmisiin.

                             Kun joku tulee elämääsi jonkin syyn takia,
                             He tulevat usein täyttämään jonkin tarpeen
                             elämässäsi.
                             He auttavat sinut läpi eri
                             koettelemuksien,
                             Opastamalla, tukemalla,
                             Auttamalla fyysisesti, emotionaalisesti ja
                             henkisesti.

                             Usein voi vaikuttaa että he ovat kuin
                             Jumalan enkeleitä.
                             Ja niin he ovatkin!

                             Siksi sinä tarvitset heitä.
                             Joskus aivan yhtäkkiä,
                             Ilman että teet mitään väärin,
                             Tämä ihminen voi sanoa tai tehdä jotain
                             Mikä saa aikaan sen että kaikki päättyy.
                             Joskus he kuolevat
                             Joskus he jättävät sinut.

                             Joskus he yllyttävät sinua
                             Ja auttavat sinut tekemään
                             tärkeitä päätöksiä.
                             Se mikä on tärkeintä
                             On että sinun tarpeesi on tullut
                             täytetyksi
                             Kohtalosi on täytetty, heidän
                             työnsä on tehty.
                             Rukous tai pyyntö jonka esitit on kuultu
                             Ja nyt on aika jatkaa eteenpäin.

                             Jotkin ihmiset tulevat elämääsi vain
                             pieneksi hetkeksi.
                             Silloin on sinun vuoro antaa osa itsestäsi
                             toisille,
                             Kasvaa ja oppia.
                             He antavat sinulle kokemuksia
                             Mielen rauhaa tai saavat sinut vain
                             hymyilemään.

                             Ehkä he opettavat tai näyttävät
                             sinulle jotain,
                             Jotain mitä et ikinä olisi tehnyt tai
                             tiennyt ilman heidän apua.
                             Usein he tuovat mukanaan paljon
                             onnellisuutta.
                             Usko siihen.
                             Se on todellista!
                             Mutta kestää vain hetken.

                            Eliniän kestävät suhteet opettavat sinulle
                            elinikäisiä asioita.
                            Sellaiset suhteet sinun täytyy
                            Rakentaa vakaalle perustalle.

                             Sinun tehtäväsi on oppia läksysi.
                             Ja rakastaa tuota henkilöä elämässäsi.
                             Ja käyttää oppimaasi
                             Muissa ihmissuiteissasi ja muilla elämäsi
                             aloilla.

                             Sanotaan että rakkaus on sokea
                             Mutta ystävyys näkee asiat selkeästi.

                             Kiitos että olet osa elämääni.
                             Vaikka vain hetkisen.
                             Tai sitten lopun elämämme!!!!



                     Lähetä tämä kaikille postituslistassasi oleville.
                             Myös hänelle joka lähetti sen sinulle.

                             0 vastausta = Sinun kannattaisi kehittää
                                                 ihmissuhdetaitojasi.
                             2 vastausta = Olet pidetty mutta voisit
                                                olla hieman enemmän
                               ulospäin suuntautunut.
                             4 vastausta = Olet valinnut
                                                ystäväsi huolella
                             6 vastausta = Olet aidosti suosittu.
                             8 vastausta tai enemmän = Olet
                                            yksinkertaisesti fantastinen ja
                                            siksi olet ystäväni.
27  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: tupakan vieroitusoireet : 07.03.2008 11:48:38
Toi oli hyvä!  Grin

Tarviipas kokeilla joskus...  Wink

Tässä vielä lopettajille yksi hyvä varoitus, varsinkin niiden kaikkein pahimpien päivien varalle kun se tupakka voi tappaa... http://www.albinoblacksheep.com/flash/smokekills
28  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 02.03.2008 15:10:06
Tein itsellenikin ap-kartan tulevalle vuodelle...

Mutta, kun olen huono tulkitsemaan, niin pyytäisin jotain osaavaa ihmistä kuvailemaan, ainakin sillain edes ympäripyöreästi merkkien tarkoitusta.. ja vaikka vähän tulevan vuoden teemaa...

KIITOS jos joku viitsii vaivautua!  smitten smitten

29  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: tupakan vieroitusoireet : 28.02.2008 22:21:50
Minäkin olin joskus tupakan orja, mutta pääsin siitä onneksi eroon ja nyt takana 7 savutonta vuotta, enkä enää ikinään voisi kuvitellakaan polttavani.

Minusta ei ollut lopettamaan niinkin rakasta suhdetta heti siihen paikkaan, vaan lopetin vähitellen.. Eli ensikis jätin pois ne sauhuttelut, jotka vedin ns. muuten vaan, tai seuran vuoksi, joita ei ollut ihan pakko edes polttaa.. Kaikki ruokasauhut ja varsinkin aamutupakka olivat ne kaikkein vaikeimmat, joten niistäkin jätin ns. helpoimman ensin pois, ja kun se oli päivärytmistäni pois otin seuraavaksi vähemmän tärkeän tupakan pois jne. kunnes viimeisenä minulla olikin enään aamusauhut, mutta ne jäivätkin sitten melko äkkiä pois, koska se huimaava olo oli jo jotain niin kamalaa, etten enää yksinkertaisesti meinannut päästä oksentamatta aamusta.

Ja sitten se salainen aseeni tupakan himoani vastaan oli ihan tavallinen purukumi. Eli, aina kun rupesi tekemään ihan hirvittävästi mieli tupakkaa, niin pistin purukumin suuhuni ja jatkoin puuhiani. Tupakan himo meni yllätyksekseni kyllä melko pian ohi.

Täytyy kyllä myöntää, että jos olisin ollut aseistettu niinä aikoina, niin eipä lähipiirissäni kyllä kovinkaan montaa elävää ihmistä olisi, kyllä nimittäin ainakin itselläni oli pinna aivan kamalan kireällä!! Mutta, kun tämä vieroitusoireeni meni ohi, niin huomasin olevani aivan hirvittävän rauhallinen ihminen. En siis ollutkaan normaalisti se sähköjänis jollaisena itseäni pidin, ja pystyin jopa keskittymään paremmin kaikkiin asioihin.

Ja tarvitsee kyllä varoittaa, että itselläni taisi mennä melkeinpä puoli vuotta, että pääsin kaikista vieroitusoireistani irti, eli maltti on tässäkin asiassa valttia.

Ai, niin myös minulla oli aluksi ummetusta vieroitusoireena, mutta siihen on onneksi saatavissa hyviä lääkkeitä, ja sekin on ohi menevää.

Onnea kaikille lopettajille! Se kannattaa!!! En olisi ikinään uskonut, miten ihanalta maailma tuoksuu ilman tupakkaa...
30  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mikä on sinun voimaeläimesi? : 28.02.2008 21:51:27
Raikul82

Majava

Pääteema: Rakentaminen, suojeleminen.

Majava on aina ahkera, kaikista eläimistä se on tekijä. Majavan aherruksella on tarkoitus, se on perheensä suojelija ja suurien töiden pystyttäjä. Majava ei ole vain haaveilija vaan suunnittelija ja luoja.

Parantava voima: Majava antaa voiman hallinnan, jolla saattaa loppuun kyseessä oleva projekti. Sen parantava voima on toiminta ja liike.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 11