Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 14
1  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Lehdenjakajan joululahjatoive: pihatiet kuntoon! : 23.12.2017 01:49:17
Samaa minäkin olen tehnyt, ja viihdyin hyvin.
Liikunnallista yötyötä: Sopivaa oinas-skorpionille.  Smiley
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 19.10.2017 07:05:12
Kävin ultrassa ja verikokeessa. Eipä sieltä mitään vaarallista löytynyt. Kyhmy on kaulavaltimon haarautuma, joka on jostain syystä hieman koholla. Lääkärikin jotain arvauksia siitä kyhmystä esitti silloin, mutta ei puhunut tuollaisesta mitään. Ei ilmeisesti mikään kovin yleinen.

3  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 19.10.2017 06:44:59
Thema Mundi, nostan hattua. Olen tehnyt tupakoinnin lopettamista nyt mielessäni puoli vuotta, mutta se ei ole vielä konkreettisesti alkanut.  2funny En tiedä, olenko laiska vai puuttuuko itsekuri. Vai olenko liian ahdistunut työstäni, niin et koen et tupakka antaa mulle jotain vastapainoa sille työstressille. Ihan tekosyyltähän tuo kuulostaa. Kuten sekin, että vatsa ei toimi kunnolla ilman tupakkaa ja sitten olen pöhöttynyt ja kiukkuinen akka.  Angry

Eksäni päätti lopettaa kun täytti 35 vuotta. Meidän suhde ei ollut oikein hyvässä vaiheessa silloin muutenkaan, niin minusta se oli hieman väärä aika siihen. Mutta kun hän oli niin päättänyt joskus nuorena, niin sitten vain lopetti. Joillakin on tahdonvoimaa.
Mutta hänkin oli ollut jo aiemmin puolisen vuotta lakossa, ja aloittanut siten uudestaan muuton ja työstressin vuoksi.

4  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Henkiseen kehitykseen/Parapsykologiaan perustuvat foorumit : 23.09.2017 13:40:14
Ehkä Suomessa on jo tarpeeksi henkisiä foorumeita, tai sitten ihmisillä ei ole enää aikaa kirjoitella..? Minusta tuntuu että täälläkin oli joskus vähän aktiivisempaa.
5  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Henkiseen kehitykseen/Parapsykologiaan perustuvat foorumit : 22.09.2017 12:59:25
Aurinkokivi on vasta avannut foorumin: www.aurinkokivi.com/foorumi
Ja paljon muutakin kehitystä on sivustolla viime aikoina tapahtunut.
6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 09.09.2017 05:19:02
21.6. näin unta että olin lääkärin vastaanotolla. Lääkäri sanoi, että minulla on kurkkusyöpä, ja aikaa on viisi vuotta.
Herättyäni mietin että aikaa mihin? Elinaikaako? Päivällä tarkistin transiittilistaani, ja huomasin että juuri silloin oli tarkimmillaan Pluton neliö Aurinkoon.
Pari päivää unen jälkeen, juhannusaattona äitini soitti. Hän kysyi, olinko kuullut uutisen. Arvasin jo mistä oli kysymys. Eräs kotikyläni tyttö,  entinen heilani, oli jo vuoden sairastanut syöpää, ja tiesin että hänen tilanteensa oli huonontunut. Äitini kertoi, että kuolinilmoitus oli ollut lehdessä.
Uni palautui mieleeni tästä, ja puhelun jälkeen aloin tunnustelemaan kaulaani. Oikealla puolella tuntui ihan selvä möykky.
En vielä huolestunut siitä, vaan ajattelin että annan hieman ajan kulua, ja katson katoaako se siitä itsekseen. No, ei kadonnut.
Odottelin ehkä vähän liiankin pitkään, pari kuukautta, ennen kuin viimein varasin ajan lääkärille. Sain ajan jo seuraavalle päivälle.
Lääkäri tunnusteli kaulan ja oli samaa mieltä, möykky siellä on. Ei kuitenkaan osannut sanoa siitä muuta, vaan varattiin aika ultraan.
Se on vasta 25.9. eli nyt sitten jännätään.
7  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 03.09.2017 17:02:36
hieno saavutus Thema Mundi! Smiley minäkin olen käsittänyt että palautuminen vie pitkään.

Kiitos Smiley Aika monta kertaa sitä yritin, käytin nikotiinipurkkaa ja sähkötupakkaakin. Sitten vain lopetin ihan ilman mitään korvikkeita. Enimmät oireet menee ohi parissa viikossa, mutta tietysti jos parikymmentä vuotta tupakoi niin kestäähän se palautuminen.
8  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 01.09.2017 19:29:55
onko täällä muita lopettaneita? odotan eniten sitä ettei enää sormet ja varpaat palele kaiken aikaa

19.8. tuli neljä vuotta täyteen ilman tupakkaa. Smiley 24 vuotta tupakoin. Vieroitusoireita taisi olla vielä puolen vuoden päästä...
Jotenkin tuntuu ettei aivot ole vieläkään täysin palautuneet. Olin pirteämpi ja hyväntuulisempi silloin kun tupakoin. Mutta muuten on tietysti olo paljon parempi. Ääreisverenkierto parani, eturauhasen tulehdus hävisi, ja rahaakin kuluu vähemmän.
9  Astro special / Ennustava astrologia / Auringonpimennys 21.8.2017 : 20.08.2017 21:37:59
Onkohan tästä ollut jo foorumilla puhetta? Eli auringonpimennys leijonan merkissä maanantaina 21.8. kulkee Yhdysvaltojen läpi.
Mitä se tarkoittaa Yhdysvalloille tai Donald Trumpille? Hyvin erikoisesti juuri samalle päivälle osuu Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean sotaharjoitus, josta Pohjois-Korea on varoittanut: https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/227960-pohjois-korealta-hyytava-varoitus-voi-johtaa-hallitsemattoman-ydinsodan-vaiheeseen?

Kiinnostava artikkeli pimennyksestä, jossa myös vertailua aikaisempiin Saros-jakson pimennyksiin: https://www.spiritualdesignastrology.com/the-great-american-total-solar-eclipse-august-21st-2017/
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 20.08.2017 21:16:54
Olin unessa kotonani kaupungissa ja ulkona oli jo pimeä syksyinen ilta. Kaihtimet olivat kuitenkin auki ja jostain pimeyden keskeltä näin pienen valon tuikkivan, neljä lyhyttä väläystä kaksi kertaa ja kun jäin odottamaan seuraavaa, sitä ei kuulunut. Seuraavaksi havahduin sohvalta hirveään helikopterin meluun, jonka yli kuului joku radio-ohjelma, jossa valmistuneille tarjottiin palkintona helikopteri lennätystä. Nousin sulkemaan kaihtimet, kopteri oli aivan parvekkeemme vieressä ja valokeilat pyyhki rakennusta. Menin takaisin sohvalle, kun muistin, että parvekkeen ovi ei ollut lukossa ja loikkasin sen vielä lukitsemaan.

Lainaus käyttäjältä: Kyllikki
Nousee vaan tähän tällainen ajatus, kun elämä on lievästi sanottuna kaoottista juuri nyt, että on vähän kuin helikopterin nostattamassa pölyssä, tekee mielä laittaa silmät kiinni ja kädet korville, mitätöidä se mitä kokee, mutta samalla tietää, ettei voi jäädä tuleen makaamaan, on pakko mennä eteenpäin, vaikka se tarkoittaa hyvin suuria muutoksia. Et ehkä ne tuikahdukset oli juuri ne, mitä kohden haluan mennä... 

C. G. Jungin mukaan numero neljä (ja sen kerrannaiset 8, 12 jne.) on täydellisyyden symboli, ja unessa se merkitsee Itseä. Jungin psykologiassa Itse edustaa psyyken kokonaisuutta, ja se on myös unien lähde. Mielestäni siihen viittaisi myös unen helikopteri, sekä radiosta kuuluva ääni (ääneen ei liity hahmoa). Jungin mukaan myös tällainen ääni on Itsen ääni. Ehkä uni viestittää, että kokemallasi elämänvaiheella on jokin syvempi tarkoitus, eli se valmistaa sinua johonkin. Muutokset ovat siis osa Itsen suunnitelmaa.

11  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Moi kaikille astrolaisille, pitkästä aikaa : 20.08.2017 14:15:50
Lukuun ottamatta yhtä keväällä kirjoitettua viestiä, olen laittanut viimeisen viestin täällä 15.07.2015. Samaan aikaan alkoikin tapahtumien vyöry, joka on osittain syypää siihen että en ole täällä ehtinyt (tai jaksanut) kirjoittelemaan. Mutta niistä asioista tulen varmasti täällä mainitsemaan vielä useasti, koska mielenkiintoisesti ne näyttävät liittyvän planeettojen liikkeisiin.
Monikin minulle tuttu nimimerkki täällä näyttäisi yhä olevan aktiivinen...
Mukavaa syksyn odotusta kaikille, Suomen ja maailman ikävistä uutisista huolimatta.
12  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: silmät niskassa : 13.03.2017 06:10:50
Olisiko kyseessä kaksikasvoinen Janus?  > https://fi.wikipedia.org/wiki/Janus
Syvyyspsykologiassa silmä kuvaa valoa ja tiedostamista, selkäpuoli voisi kuvata tiedostamatonta.
Olisiko se kehoitus "katsoa taaksepäin", menneisyyteen, tai kysyä neuvoa korteilta?


13  Astro special / Yleistä / Vs: Uusia kuvia Plutosta : 15.07.2015 21:47:26
Myös ensimmäisen kuumatkan aikaan osui erikoinen astrologinen tapahtuma. Jupiter, Uranus ja Pluto olivat yhtymässä vuosina 1968-1969. Juuri laskeutumispäivänä 20. heinäkuuta 1969 samaan yhtymään liittyi myös Kuu. Jupiter-Uranus -yhtymän tarkkuus oli tuolloin 0° 04'.
14  Astro special / Yleistä / Uusia kuvia Plutosta : 15.07.2015 20:48:49
Nasa julkaisee tänään entistä tarkempia kuvia Plutosta. Kuvat ovat peräisin New Horizons -luotaimesta, joka lensi Pluton ohi eilen tiistaina. Nasa esittelee otokset Suomen aikaa klo 22 alkavassa tiedotustilaisuudessa. Lähetystä voi seurata Yle Uutisten verkkosivuilta ja Yle Areenasta. http://areena-v3.yle.fi/tv/2918658

Kiinnostavaa astrologian kannalta, että juuri tänään tarkentui taivaalla Pluton oppositio Marsiin, Merkuriukseen ja Kuuhun.

Lisäys: Ja onhan siellä oppositiossa Aurinkokin, eli uusikuu Ravussa.
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Uskomukset, kanssaluominen ja todellisuus : 04.07.2015 04:16:16
Hyvä kirjoitus, Hamal. Ja tärkeä aihe, koska "ajatuksen voima" tuntuu olevan aihe josta kirjoitetaan aina vain uusia bestsellereitä. Kriittiset puheenvuorot ovat jääneet vähemmälle. Tämä filosofiahan ole mikään uusi, vaan se voidaan löytää jo Intian veda-kirjoituksista, joissa maailmaa pidetään mentaalisena luomuksena, mayana.
Modernissa muodossaankin tämä ajattelu periytyy jo 1800-luvulta, jolloin kehittyi ns. New Thought - liike, jossa keskeistä oli käsitys että sairaus on pohjimmiltaan seurausta väärästä ajattelusta, ja terveys voidaan saavuttaa oikeanlaisella ajattelulla.
Maalliset halut ja puutteet ovat tietysti vain egon luomusta. Sielu voi kadottaa vain oman lähteensä. Sairaudet/vauraus jne. noudattavat tiettyjä kosmisia/astrologisia rytmejä, ja tärkeämpää olisi tieto siitä, milloin jotain edistystä asioissa voidaan saavuttaa.
Pohjatyötä tehdään, kunnes mahdollisuus onnistumiseen avautuu. Intuitiotaan kannattaa myös kuunnella, eli tehdä asioita ns. fiiliksen mukaan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 14