Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 14
16  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Marsin transiitit : 04.07.2015 02:08:42
Marsin neliö Plutolle oli omalla kartallani tarkimmillaan 2. heinäkuuta. Kirjassa Astrologiset syklit ja elämänhallinta mainitaan väkivallan riski sekä ristiriidat omien ja yhteisön energioiden välillä. Pidin tämän transiitin mielessä 2. päivä mutta mitään erityistä ei tapahtunut. Mutta 3. heinäkuuta sattuikin erikoinen juttu. Istuskelin parvekkeella, kun alkoi kuulua outoa voimakasta ääntä, ikään kuin jotain tavaroita paiskottaisiin maahan. Ihmettelin mistä ääni kuuluu, enkä ensin nähnyt mitään outoa. Kurkistelin parvekkeelta ja huomasin sitten, että makuuhuoneeni ikkuna oli rikki. Ihmettelin että heitteleekö joku kiviä siihen ikkunaan? Sitten paljastuikin että läpiveto paiskoi ulommaista ikkunaa joka oli irronnut pidikkeestään, ja lasi oli hajonnut sen voimasta.

Eipä ole vastaavaa sattunut koskaan ennen. Mitään muita erityisiä transiitteja ei nyt ole kartallani, joten pistän tämän Marsin ja Pluton syyksi. Ja siihenhän se hyvin sopiikin.

17  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 03.07.2015 18:25:42
Ai että taSkorpparilekkin alkaa loma? Mä on nousevaa, kuu ja saturnus skorpionissa - Onpa tuulinen päivä - Kuunnelkaa Kasevan: On tuulinen on päivä tää - Sillon ku Suomessa vielä tehtiin musiikkia - ei nappulaa vääntämällä vaan oikeesti kitaraa soittamalla - BTW - Jimi Hendrixin tapa käsitellä plektralla tai ilman on sellasta mihin tietokone ei pysty

Akustiset vs. elektroniset soittimet... Pakko kommentoida elektronisen musiikin kuuntelijana ja tekijänä. Ehkä syntsalla voi tehdä helpommin huonoja biisejä kuin kitaralla, mutta hyvien biisien teko ei ole helppoa kummallakaan. Tietokoneet eivät tee musiikkia, vaan ihmiset tekevät sitä tietokoneilla.
18  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 15.06.2015 06:55:48
Sunnuntain levy Afro

Fleetwood Mac - Tango in the night (1987)

https://open.spotify.com/album/1W5YP0TlKjFtb2UZJThLpV

 smitten smitten smitten smitten smitten

Yksi 1980-luvun parhaita levyjä!
19  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / 10 käskyä ruokahihhuleille : 12.06.2015 05:45:49
Ruuasta on tullut uskonto, väittävät jotkut.
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/01/09/10-kaskya-ruokahihhuleille Grin
20  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 30.05.2015 17:23:39
https://www.youtube.com/watch?v=STWRdLJkvbk Camel 1984
https://www.youtube.com/watch?v=pPq7gI4Hj90 Camel 1977
Eräs syy sille miksi en juuri kuuntele nykymusaa, on se että teen edelleen mahtavia löytöjä 1970-1980 -luvuilta.  smitten
21  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 22.05.2015 05:03:45
Ei taida Suomessa olla sellaista taloyhtiötä, jossa ei liikkuisi varkaita. Nyt oli pyörästä varastettu juomapulloteline. Aiemmin siitä vietiin korista kumivaijeri. Angry Ihmeellistä että pitää tuollaisia arvottomia osia pihistää yksi kerrallaan.  idiot2

22  Astro special / Astro special / Vs: Mitä konkreettista osaat kertoa ihmisen syntymäkartasta? : 14.05.2015 06:37:02
No kyllä minusta on välillä tuntunut, että Pluto tuhoaa sen elämänalueen, millä se kartalla liikkuu ja nostaa vastahuoneen teemat kukoistukseensa.

Huomasin että näyttäisi pitävän paikkansa omalla kartallani. Mutta ajattelin sitten, että Plutoltahan kuluu melko kauan yhden huoneen ylittämiseen, jopa 20 vuotta. Vai näkyykö se vaikutus huoneen reunalla tms.?


23  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Milloin seuraava luku alkaa? : 13.05.2015 14:57:13
Uskon kyllä, että varmasti löytyy ihan ammattilaisia, mutta lähinnä se mietityttää, että miten osaan erottaa nämä oikeat ammattilaiset pelkistä rahan kerääjistä. Palkkion pyytämisen ymmärrän täysin, mutta en halua kuitenkaan heittää rahaa hukkaan.

Katso vaikka tuolta, kuka vaikuttaisi sopivalta > http://www.tahtitaivaanvalo.fi/astrologiset-tulkinnat
24  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Milloin seuraava luku alkaa? : 12.05.2015 23:50:32
Tunnen vain, että jokin voima saa elämäni syöksymään uusien epäonnisten tapahtumien kautta seuraaviin.

Kuulostaa ihan siltä että se "jokin voima" on jokin toistuva transiitti tuossa kartallasi. Astrologia voi selittää hyvin juuri tuon tyyppiset ongelmat. Eli transitoiva planeetta aktivoi jonkin suotuisan kuvion, jonka jälkeen tulee epäonninen kuvio joka romuttaa kaiken. Ja sama toistuu aina vain uudelleen. Karmasta siis on kysymys, kuten sideman sanoi.
Ammattiastrologi voisi saada selkeyttä tuohon tilanteeseen. Vastaus siihen "onko tulossa jotain muuta", riippuu luullakseni paljon siitä, miten tuo kokonaiskuva tulkitaan. Vastoinkäymisillä on parhaimmillaan sellainen vaikutus että ne tekevät meistä viisaampia ja saavat katsomaan asioita uusista näkökulmista. Tilanne muuttuu kun sinä itse muutut. Voihan olla että tarpeellisia muutoksia on jo tapahtunut, ja "koulu" helpottuu.

25  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Milloin seuraava luku alkaa? : 11.05.2015 22:26:50
Täytin juuri vähän aikaa sitten 26 vuotta. Laitoin liitteenä screenshotin syntymäkartastani, toivottavasti toimii. Tämä foorumilla kirjoittelu on itselle hiukan uutta, vaikka koneita tuleekin paljon käytettyä.

Ensiksi pisti silmään tuo Pluto pluto, joka on lähes tarkalleen IC:n kohdalla, oppositiossa Aurinkoosi. Luulisin että tuolla aspektilla on paljonkin tekemistä sen kanssa että elämä tuntuu olevan solmussa. Mutta tämänhetkinen tilanne selviää siitä kun katsotaan missä Saturnus on menossa. Se menee juuri nyt 4. huoneessa, jonka teema sopiikin tuohon sinun ongelmaasi. Jos englantia ymmärrät niin tuolta voit katsoa kohdan Saturn Transiting the Fourth House > http://www.cafeastrology.com/saturntransitinghouses.html
Saturnus pakottaa miettimään realistisesti sitä aluetta missä se kulloinkin liikkuu.
Tuolla on selitetty pitkästi Pluton ja Auringon oppositiosta: http://www.cafeastrology.com/natal/sunplutoaspects.html
26  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Suomi 2018? : 11.05.2015 02:04:17
En usko että sotaa tulee Suomeen tänä vuonna. Ensi vuonna sen sijaan Suomen astrologisella kartalla on sellaisia merkkejä, joita on usein nähty sotien alkamisen aikoihin. Mutta se mitä tulee tapahtumaan, riippuu siitä miten asiat etenevät tänä vuonna Venäjällä ja Euroopassa yleisesti. Mitään ei voi pitää varmana, mutta ainahan kannattaa varautua varsinkin jos tilanne näyttää kiristyvän.

27  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Suomi 2018? : 10.05.2015 18:44:40
PerSuthan on se kapinaliike, joka pyrkii saamaan suomalaiset hoitamaan ensin oman pesän kuntoon, vasta sitten auttamaan muita.
Vaikka en persu olekaan, sanon että hyvää tekevät siinä mielessä.

Aina kun sanoo persuista jotain positiivista, on hyvä aloittaa "Vaikka en persu olekaan... "  Wink
Mutta nyt persut saavat mahdollisuuden näyttää, onko heidän tapansa hoitaa asioita oikeasti parempi kuin muiden.
Odotan kiinnostuneena miten käy.
28  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Milloin seuraava luku alkaa? : 10.05.2015 18:40:00
Olisiko ketään, joka näkisi onko tällä elämällä tarjota minulle mitään muuta? Vai kuljenko sumussa seuraavat vuodet lopulta kadoten?

Astrologisesta kartasta voisi ehkä jotain nähdä.
Sanoit että aikuisikään päästessä ei tunnu helpottavan. Minkä ikäinen olet nyt?
29  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Putin : 07.05.2015 02:09:47
On tehty vino pino, ja siitä pinosta suuri osa on näytetty YLEn kanavilla. Kuinka monta dokumenttia siitä aiheesta vielä tehdään, ja miksi ihmeessä YLE niitä melkein viikoittain näyttää? Kyse ei ole vain nykytilanteesta, vaan sama meno on jatkunut jo vuosia.
Näyttäisivät ennemmin lisää delfiinidokumentteja.
30  Astro special / Astro special / Vs: Tähtimerkit ja musiikki : 25.04.2015 13:48:58
Se on tietysti myös kulttuurikysymys. Suomessa taitaa olla aika paljon raskaan rokin kuluttajia. Tulee omasta ystäväpiiristä mieleen ainakin yksi vesimies joka käy joka vuosi Ruisrockissa, ja eräs Härkä jolla on tänään synttärit, ja jonka musiikkimakua en oikein vieläkään ymmärrä.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 14