Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 109
1  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Kuolevaisuuden ymmärtäminen : 22.11.2019 22:41:42
Biologisen kuolemattomuuden harvinaisuus johtuu siitä matemaattisesta ilmiöstä että mitä kauemmin jokin on olemassa, sitä todennäköisemmin sen olomassaolo biologisessa mielessä päättyy tapaturmaisesti, ikävän tapahtuman uhrina tai sairauksiin. Lajin jonka kuolleisuus on muutenkin korkea ei kannata investoida valtavan pitkään elinikään saatikka kuolemattomuuteen.
Mistä päästäänkin astrologian ja elämän yhteyteen, sillä edellämainitussa tutkitaan pohjimmiltaan erilaisia aikasyklejä geometrian avulla, ja kaikki luonnossa ja ihmisen päässä tapahtuva on syklimäistä.

Otetaan vaikka eläinlaji jonka sisäinen kello käskee nousemaan maan pinnalle tasan 17 vuoden välein, toinen laji joka lisääntyy vain tiettynä täydenkuun yönä kerran vuodessa tai kolmas, joka lähtee soidinlennolleen tiettyinä heinäkuisina aamuina klo 5-6 välillä.

Ihmisen päässä tapahtuu taas jatkuvasti muistelemista ja tulevaisuuden visioimista - yhtä aikaa, koska ihmisen muistikapasiteetti on epätäydellinen toisin kuin vaikka tietokoneella, jolla on loki ja rekisteri kaikesta siitä saakka kun se käynnistetään.

Reinkarnaatio toimii samalla periaatteella, missä jokainen olio on epigeneettinen kokonaisuus tiettynä aikana ilmenneitä tapahtumia ja näin osa silloista sykliä. Aina kun sykli toistuu, ominaisuudet palaavat jossain muodossa.

Eli oikea vastaus on että jokainen on kuolleenakin silloin elossa jos päätyy tapahtumiksi osana oikeanlaista sykliä.
2  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Kiinnostuksen puute ja lopahtaminen. : 22.11.2019 22:13:00
Itse vietin takavuosina pitkiä aikoja masennuksen syövereissä ja harkitsin niin monta kertaa itseni vetämistä hirteen tai hyppäämistä junan alle, että hämmästelen välillä että miten olen vielä täällä. Olin keskellä urakriisiä ja takana katkera ero exästä.

Olisiko käänne tapahtunut kun lomailin vanhassa huvilassa jossa käteeni osui Dostojevskin Rikos ja Rangaistus. Myöhemmin luin vielä Dostojevskin Idiootin ja sain yhdeltä tutulta jotain ideoita mitä elämässä voisi seuraavaksi tehdä. Koitti synkkä jouluaatto ja jostain sisäisestä pimeydestä syntyi oma kirja.
Sain uuden duunin jota vihasin, mutta lähdin sieltä yliopistoon ja julkaisin tutkimuspaperin.
Mutta todellinen syy miksi en hirttäytynyt ei ollut kaikki tuo vaan tutustuin tyyppiin jolla on minulle erittäin vaativa homma. Eli toisin sanoen jotain järkevää tekemistä.

Lahjat ja intohimot ovat minullakin ihan muualla mutta tämän projektin epäonnistuminen tekisi ne joka tapauksessa yhdentekeviksi.
3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 22.11.2019 21:43:42
Proge kuu siirtyi äskettäin Oinaaseen ja proge-Merkurius sitä ennen Kauriiseen.
Toteutin pitkäaikaisen haaveeni kirjan kirjoittamisesta ja tutkimuspaperin julkaisemisesta sekä palasin koulunpenkille yliopistoon.

Merkittävintä oli että minut rekrytoitiin projektiryhmään jonka vetäjä on älykkäin ja kunnianhimoisin koskaan tapaamani tyyppi, ja että hänen kanssaan voi keskustella aivan mistä tahansa. Hän keksi miten pääsin eroon vuosikausia jatkuneesta turhautumisesta ja masennuksesta siinä missä työterveyslääkäri tuputti unilääkkeitä (joille sanoin ei.) Häneen verrattuna kaikki muut ihmiset vaikuttavat yksiulotteisilta, omissa pienissä ympyröissään pyöriviltä tylsimyksiltä.
4  Astro special / Yleistä / Vs: Miksi Suomalaiset tykkää olla alasti? : 01.10.2018 12:33:25
Palataanpa vaihteeksi asiaan.

Kun suurin osa maapallon asukkaista on joka tapauksessa toisinaan enemmän tai vähemmän alasti jo hygieniasyistä sekä kokee syntyvyydestä päätellen seksiä (ja ihmiset yleensä pitävät seksistä) sekä yhtä lailla näkevät väkivaltaa vähintään uutisissa ja kaduillakin (väkivallan harrastamisesta ihmiset pitävät yleensä vähemmän koska siinä voi saada turpiinsa), on kiehtovaa miksi juuri alastomuus ja seksi ovat tabuja suhteessa väkivaltaan.
Minä esitän syyksi abrahamilaisten uskontojen (kristinusko, islam, juutalaisuus) tunkemista kaikkialle. Toisin sanoen nämä uskonnot tekopyhine arvoineen itse asiassa sotkevat oikean ja väärän joko suoraan tai epäsuorasti kehottamalla väkivaltaan. Ennenkuin joku inahtaa että eihän kristinusko sellaista tee, niin valitettavasti Jeeksuksen lähetyskäskyn voi kirjaimellisesti tulkittuna ymmärtää kehotuksena väkivaltaan kuten antiikin ajoista lähtien systemaattisesti tehtiinkin, koska ohjeissa ei tiettävästi lue että tämän pitäisi tapahtua rauhanomaisin keinoin.
5  Astro special / Yleistä / Vs: Miksi Suomalaiset tykkää olla alasti? : 28.09.2018 13:56:54
Corvus

Hyppään suoraan tonne loppuun kommentoimaan.
Mitään muuta kun seksiä ei tursu mediat. Iltapäivälehdet ja instagrammit, redtubet  laugh. Poliitikotkin puhuvat nykyään omista mieltymyksistään. Harvassa on ne lehdet/ohjelmat/elokuvat jne. missä ei mainosteta tisseillä.

Jos seksi ja ihmisvartalo eivät ole tabu, miksi ei valtavirtamedissa koskaan näy paljaita nännejä saati sukuelimiä? Miksi meillä on vahvasti paljaan ihon vastainen lainsäädäntö joka tunnetaan nimeää "sukupuolisiveellisyys"?  

Lainaus
Ja en todellakaan tiedä mitä helkkarin medioita ja missä piireissä sä liikut jos irtileikatut päät ovat normi?Huh Kandeisi varmaan katsoa muuta materiaalia kuin irtileikattuja päitä.
Ei kuulosta kovin terveeltä.

Opettele lukemaan. Kun kerran tahallasi ymmärrät väärin niin... 
Valtavirtamedia hyväksyy raa'an väkivallan näyttämisen ja näyttääkin sitä, ja se että olen sitä valtavirtamediassa nähnyt ei tarkoita yhtään mitään muuta kuin että olen sitä nähnyt. Ja minähän katson täysi-ikäisenä tasan mitä haluan, vaikka sinuun kohdistuvaa väkivaltapornoa jos sellaista löydän.
Olisi varmasti hyvin nautinnollinen katselukokemus.
Ja sinä et ole siihen kukaan sanomaan yhtään mitään.

Katso sinä vaikka omia ulosteitasi. Ties vaikka sieltä löytyisi matoja.


6  Astro special / Yleistä / Vs: Miksi Suomalaiset tykkää olla alasti? : 27.09.2018 15:17:23
Pikemminkin se on niin päin että alastomuus ja muutenkin suhtautuminen ruumiiseen on ollut lähes kaikissa kulttuureissa mutkattomampaa ennen kristinuskon ja islamin leviämistä.

Kristinuskon kauhistelu ihmisruumista kohtaan perustuu taas juutalaisten asenteisiin. Heille egyptiläinen hedelmällisyydenjumala Min oli kauheista kauhein kauhistus koska ko.jumala kuvattiin aina erektion kanssa. Min-jumalasta tuli sittemmin kreikkalaisten Pan ja kristittyjen kauhistus. Tähän jumalaan alettiin viitata Paholaisena ja Saatanana.
Koska avoin seksuaalisuus.   
(Tätä ei muuten pidä sekoittaa Pedon luvun petoon. Kyseinen "peto" tarkoittaa nimestään huolimatta alkuhärkää, joka oli muinaiskansoille erittäin vaarallinen, mutta tavoiteltu saalis ja jonka tappamiseen kykenemistä pidettiin sankarillisena ihan vain siksi että se oli kova vastus.)

Tänäkin päivänä kaikki seksiin liittyvä kuvasto on edelleen hirveä tabu koska kristinuskon ja islamin perintö painaa päälle tuhatvuotista historiaansa vaikka ihmiset miten väittäisivät olevansa järkeviä ja ateistia.
Sen sijaan irtileikatut päät ja muu raaka väkivaltakuvasto on ok.

Kertookin ihmiskunnasta kaiken olennaisen.
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 27.09.2018 14:42:24
 uranus aspect_opp aurinko tulossa, luvassa ilmeisen hulluja aikoja.
8  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 27.09.2018 14:41:35
Minulla on ollut pitkän aikaa progekuu Kaloissa.
Henkisesti on kyllä ollut mielenkiintoista aikaa, ja parannuin pitkäaikaisesta masennuksesta hankkimalla uusia tieteellisiä harrastuksia taiteellisten tilalle. Hiukka omituista, mutta toimi.
9  Astro special / Astro special / Vs: Yleistä höpinää asteroideista : 27.09.2018 14:36:58
Mulla on Aurinko ja Pluto yhtymässä Atlantis-asteroidiin ASCilla.

En ole vajonnut vielä mereen paitsi muutaman kerran kesäisin koska oli perkeleen kuuma ja asun merenrannalla.
10  Astro special / Yleistä / Vs: Miten nukut? Astrologisesti, ilmansuunnallisesti, sijoitut huoneessa? Fengshui? : 22.02.2018 11:33:03
Mä levytän futonilla pohjois-eteläsuuntaisesti. Ei perustu fengshui'hin (jota muuten itse asiassa olen harrastanut varmaan 13 vuotta, joskaan en orjallisesti) vaan Maan magneettikenttään. Ihmiselläkin on magneettiaisti, joskaan ei niin tarkka ja tehokas kuin monilla eläimillä, ja veren hemoglobiinin rauta-atomit reagoivat kenttään joka tapauksessa.
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 16.01.2018 20:14:42
Mulla on tänä vuonna tulossa progeauringon yhtymä nataali-Venukselle  jousimies:ssa. Toivoisin sen meinaavan, että eräs pitkäaikainen projekti alkaisi kantamaan hedelmää, Venus kun sattuu olemaan mun nousumerkin hallitsija.
12  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Granaattikiteiden erottelu : 11.01.2018 14:06:23
Kultasepät ovat tuollaista varten, jalokiviliikkeistä voi tiedustella alan väkeä jos ei muuten löydy; myös alan oppilaitoksissa on varmasti väkeä joita kiinnostaa nuo hippuset.
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Offtopic : 03.01.2018 14:24:38
Näetkö mulle mitään muuta kuin tasaisen harmaata elämää? Tein äskettäin jotain minkä toivon kantavan hedelmää ajan mittaan.
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Minkälaiselle urale mun pitäis ryhtyä? : 03.01.2018 14:20:08
Melkeinpä suosittelen kattomaan jotain random duunia ulkomailta, sellainen toimi omalla kohdallani vaikka tulinkin maitojunalla takaisin. Ulkomainen työnantaja jolle hommia etänä, oli mulle paras ratkaisu.
15  Astro special / Kiinalainen astrologia / Vs: Tuli-Kukon vuosi : 03.01.2018 14:14:30
Mulla oli Kukon vuoden pääteemana opiskelu. Duunissa ei mennyt kauhean hyvin minkä takia vaihdoin lopulta uraa. Tärkeintähän ei ole päätepiste, vaan se prosessi miten sinne päädytään. Wink
Sivuja: [1] 2 3 ... 109