Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 109
16  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Siirtyminen vuodesta 2017 vuoteen 2018 - minun näkemykseni : 03.01.2018 15:05:37
Mulla on numerologinen vuosi 3 ja sen pitäisi olla yleisesti ottaen hyvä, muistan aikaisemman vastaavan vuoden siitä että oli useita kuvioita missä olin jotenkin yhtäaikaa tekemisissä kahden muun henkilön kanssa joista toinen pyrki painostamaan minua jossain asiassa. Veikkaan että tälläkin kertaa liittyy sukulaisiin, koska meidän suku ei muuta teekään kuin riitelee rahasta, mutta tällä kertaa osaan pitää varani.

17  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: tyylejä : 03.01.2018 15:01:14
On muuten hieno tunne kun menee vaatekauppoihin vaan toteamaan ettei missään ole yhtä hienoja rytkyjä kuin mitä on entuudestaan päällä. Ja mä en edes pukeudu kalliisti.
18  Astro special / Astro special / Vs: Planeettojen liikkeitä vuonna 2018 : 28.12.2017 18:25:32
Uranuksen ja Chironin merkinvaihdot taitavat olla vuoden merkkitapahtumia. Viimeksi Uranus on ollut Härässä toisen maailmansodan aikoihin, mutta toivon mukaan turvallisuudentunnetta ei tällä kertaa järkytetä samalla tavalla.

Talousastrologien mukaan Uranus Härässä tarkoittaa että luvassa on maataloutta ja elintarviketuotantoa koskevia mullistuksia - hyönteistuotteiden yleistyminen, keinoliha ja sen sellainen. Perinteinen maatalous joutuu ilmastonmuutoksen takia entistä pahempaan kriisiin.

Kuka se olikaan joka sanoi että tulevaisuuden sodat käydään veden takia.
19  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uusikuu 18.12 : 19.12.2017 16:27:37
Tuosta tuli mieleen ohjaaja Guillermo del Toron haastattelu missä hän sanoi että sadut oli alunperin tarkoitettu aikuisille ja ne olivat verhottua kritiikkiä ja pilkkaa valtaapitäviä kohtaan.
20  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näkemystä kipeään tilanteeseen : 19.12.2017 16:21:32
Tämä on vähän keittiöpsykologinen vastaus mutta some ja rakkaushuolet ovat sellainen riesa mikä aiheuttaa juurikin arvottomuuden ja toivottomuuden tunnetta melkein kenelle vaan. Kumpikin tuottaa riittämättömyydestä ja torjutuksi tulemisesta johtuvia sosiaalisen häpeän tunteita mitkä ovat ihmiselle sama kuin fyysinen kipu.

Some tekee ihmisille psykologisesti muutenkin kaikenlaista typerää, aiheuttaa tunnetusti mm. ahdistusta ja väkivaltaisuuttakin.

Alkajaisiksi voisi suostutella neidin pois somesta ja vaikka ulos metsään lenkkeilemään.
21  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 19.12.2017 16:08:40
Mun päähän oli joku iskenyt 10 cm mittaisen rautanaulan, jonka kiskoin omakätisesti irti. Kivun sijaan tuntui kutinaa ja vertakin tuli aika vähän. Herätessäni kyseinen kohta missä naula oli muka ollut, kutisi oikeastikin.

Oli vaan järkyttävää miten aidolta se naula oli tuntunut.
22  Astro special / Maya-astrologia / Vs: PUNAINEN SOLARINEN TAIVAANVAELTAJA - Muita Foorumilla? : 10.12.2017 18:50:43
Muuten sama paitsi resonoiva solaarisen sijaan. Ja minä kyllä resonoinkin. Undecided
23  Astro special / Yleistä / Vs: Sinkuille uusi kokoontumisportaali : 10.12.2017 18:47:23
Minua taas vituttaa kun ei ole ketään kenen kanssa keskustella tieteestä. Yhden tyypin kanssa on väittely kesken mutta sillä on kiire promota levyään.
24  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen Selvänäkötulkintoja. Kysy vexiltä : 08.12.2017 18:55:59
Kysyisin työkuvioista. Oma selvänäkökykyni on meinaan reistaillut viime aikoina jostain syystä.
25  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Jupiter siirtyi skorppariin : 07.12.2017 18:22:19
Pointti oli se,
että, joo,  jupiter tuo julkisuuteen,
joo,  skorpioni :iin yhditetään seksi (pieni kuolema)
mutta miksi se seksuaalinen häirintä
se toiminta mukamas automaattisesti on just  skorpioni kamaa?
 
Onko  skorpioni seksuaalinen vallankäyttäjä?

Itelläni on  skorpioni stellium  aspect_squ mars skorpionin huoneesta.
En miellä itseäni kyllä seksuaaliseksi vallankäyttäjäksi.
Onkos tullut esille naisten tekemää seksuaalista häirintää?


Skorpionin moderni hallitsija on Pluto ja kummassakin on kyse nykyaikana lähtökohtaisesti itsetarkoituksellisesta psykologisesta vallankäytöstä; pohjimmiltaan Plutossa on kyse selviytymisvietistä ja maailman jakamisesta syötäviin, pariteltaviin, yhdentekeviin ja uhkaaviin asioihin - muut kuin yhdentekevät edellyttävät Pluton mielestä toimenpiteitä jotka modernissa yhteiskunnassa saatetaan katsoa laittomiksi.
Minä en osaa sanoa Marsista paitsi silloin kun se on Skorpionissa koska silloin se ainakin toimii plutomaisella tavalla.

Kyllä Skorpioni on vallankäyttäjä ihan yleensäkin, ei vain seksuaalisesti.

Mitä tulee naisten aiheuttamaan seksuaaliseen häirintään, lähinnä se tuntuu häiritsevän miehiä vain siinä tapauksessa jos nainen on kovin yli-ikäinen. Nuori ja kaunis nainen ei välttämättä edes osaa lääppiä miehiä sellaisella tavalla että nämä kokisivat sen uhkaavalla tavalla epämiellyttäväksi ja jos näin kuitenkin tapahtuu, mies ei lähde torille valittamaan koska 1.häntä voidaan luulla homoksi tai 2.pidetään naisia pelkäävänä nynnynä.
26  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Jupiter siirtyi skorppariin : 05.12.2017 18:20:26
Miksi muuten automaattisesti yhdistetään tämä seksuaalinen häirintä
 jupiter skorpioni :iin?
Miksei yhtä hyvin patriarkaalisen  vaaka merkin  mars :iin??
Eikös se  vaaka merkki sovitettu kartalle  neitsyen ja  skorpioni :n väliin suitsimaan
naisen seksuaalisuus miehen  mars hallintaan avioliitossa  vaaka.


Skorpioniin liitetään seksuaalinen vallankäyttö, ja Jupiterilla on tapana tuoda julki niitä asioita jota edustaa se merkki missä se liikkuu. Näissä skandaaleissahan on ollut kyse nimenomaan rikkaiden ja vaikutusvaltaisten (Jupiter) harrastamasta seksuaalisesta alistamisesta (Skorpioni)

Kuka on ikinä harrastanut BDSM-juttuja tai roolileikkejä niin niissähän askaroidaan tuollaisten asioiden parissa. Tai jos on ikinä harrastanut seksiä kuuluisten ihmisten kanssa (kuten minä) niin nuo vallankäyttöasiat tulevat tavalla tai toisella tapetille ihan eri tavalla kuin ns.tavallisissa ihmissuhteissa, koska julkkikset ihan oikeasti ajattelevat että muut ovat heidän palvelijoitaan.
27  Astro special / Astro special / Vs: Aurinko merkki, nouseva merkki ja kuu merkki : 02.12.2017 20:08:14
Mä oon  aurinko skorpioni kuu jousimies askendentti vaaka, täällä oli muistaakseni joku toinenkin, jolla oli muuten sama konfiguraatio mutta sillä taisi olla leijonaa ja vaakaa enemmän, kun taas mulla on tavaraa kauriissa.
28  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 30.11.2017 19:35:45
okei hyvä on. säikäytin itseni Lovecraftilla pahanpäiväisesti lapsena kun luulin kaipaavani haastetta nuorille suunnatut Ghoosebumsit luettuani. myöhemmin usutin muita tarttumaan tuotoksiin mutta mulle ne oli liikaa. cthulhu. olen unohtanut mitä luin enkä aio lukea enää uudelleen. ehkä eläkkeellä  coolsmiley

Ihan fiksuja ideoita niissä kirjoissa on, esimerkiksi vaikka tuo Hopeinen Avain. Ja vastaavasti Whisperer in the darkness käsittelee tietoisuuden siirtämistä ruumiin ulkopuolelle. Ydinasia on oletus, että ihmiseltä lähtisi järki jos tietäisi mistä kaikesta universumi koostuu. En tiä olisiko esimerkiksi joku Hawking samaa mieltä tosin, luultavasti ei. Mutta hänhän uskoo että olemme kaikki suuressa vaarassa sekä oman toimintamme kautta että Maapallon ulkopuolelta, joten ehkä hän tietää jotain mitä emme tiedä.
29  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 30.11.2017 13:57:01
Corvus Leonis
Mikäs hätä sulla, Pluton tahi Uranuksenkaan suhteen..
Pari binoviilia,  kuu binoviili  uranus ja  mars binoviili  saturnus
ja  merkurius aspect_sex   pluto
syvällisempi tutkielma rikkauteen ?
Ja olikohan se Chironin vaimo, Chariklo, joka näki tulevaisuuteen?
Tiedenaisen kartalla merkittävä.[/i]
 

Eeeh...nyt kun mainitsit niin sattumoisin mun exällä oli  aurinko aspect_con chiron kaksoset ja minä todellakin sekä näen että erityisesti kuulen tulevaisuuteen. Työkaverit jopa luulevat että luen heidän muistojaan vaikka tosiasissa luen vain omiani - ilmiö tulee jotakuinkin siitä että he ilmoittelevat minulle itse että olen muka tiennyt etukäteen mihin he seuraavaksi törmäävät , ja jonkin verran aikaisemmin olen muistanut mitä tulevaisuudessa joku sanonut, tai kenet olen tavannut (mutta tämä on harvinaisempaa.) Jostain syystä tuo tulevaisuuteen kuuleminen toimii minulla paljon tehokkaammin kuin näkeminen.
30  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 30.11.2017 13:48:03
ai mun hieno kolmio happoon ja Lovecraftiin? buck2 ei tuu kauppoja Grin

Nuoruuden kokeiluja vaan. Tai ei Lovecraft, mä vaan törmään aina tyyppeihin jotka fanittaa sitä hirveästi ja niin jutut menee sitten kirjaimellisesti muihin ulottuvuuksiin.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 109