Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 19
16  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Saturnuksen yhtymä venukselle : 19.09.2012 22:37:21
Mulla on nyt kanssa kova Saturnusjakso menossa, kun se on ollut yhtymässä merkuriukseeni ja nousumerkkiini, ja tulee pian stelliumilleni ykköshuoneeseen, eli yhtymään venukseeni ja aurinkooni.Minäkään en ole kokenut tätä mitenkään tolkuttoman kamalana, toki sitä on vaatinut itseltään tosi paljon viimeisen vuoden aikana monella elämän alueella, painoa on pudonnut ja opiskeltu on melkoisella intensiteetillä.Mutta toisaalta on jotenkin sellainen olo, että on pystynyt puristamaan itsestään enemmän irti kuin yleensä.
17  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Yksipuolinen rakkaus ja astrologia : 13.09.2012 22:41:17
Niin, kyllä minäkin ihan vapaan tahdon kannattaja olen  Smiley Esitin tuon kysymyksen ehkä vähän typerästi, tarkoitin lähinnä sitä, että kun meillä kuitenkin kaikilla on erilaiset valmiudet eri asioihin, että perääntyvällä venuksella niitten valmiuksien voisi ehkä ajatella olevan vähän huonommat rakkausasioissa ym. venuksen piiriin liittyvissä asioissa, kuin "normaalilla" venuksella.Tai ei välttämättä huonommat, mutta ei niin ulospäin suuntautuneet.
18  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Yksipuolinen rakkaus ja astrologia : 12.09.2012 21:57:36
Mitäs mieltä K-NRJ olet perääntyvästä Venuksesta?Onko sellaisen omaava todennäköisemmin tuomittu yksineloon?Itselläni sellainen on, ja kumppanin löytäminen tosiaan tuntuu olevan paljon vaikeampaa kuin muilla.
19  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ensimmäisen parisuhteenne : 11.09.2012 20:19:18
Niin, yritäpä löytää astrologiasta jotain, joka olisi täysin yleispätevää.. Grin Tsekkasitko Idium, että olisiko esim.Dc:n hallitsijaplaneetta tai jokin muu merkittävä planeetta kuten vaikka venus, ollut poikakaverien aurinkomerkissä tapaamisaikoina?Tai jos ei aurinkomerkissä, niin nousumerkissä?
20  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ensimmäisen parisuhteenne : 11.09.2012 17:29:33
Trius, tsekkasin iteltäni AP:t merkittävimpien ihastusten/kiinnostuksenkohteitten ajoilta, ja perhana, kyllähän ne täsmäs!Itellä oli AP:n nousumerkki tuolloin Härässä, kun olin kiinnostunut härkämiehestä, ja Kalojen loppuasteilla kun oli juttua Kalamiehen kanssa.
21  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ensimmäisen parisuhteenne : 10.09.2012 19:57:55
SanctAstra, olen pannut merkille, että aika usein tuntemieni kauris-auringon omaavien tyyppien ensimmäinen/useat/jotkin suhteet ovan olleen rapu-auringon omaavien kanssa.Mielestäni tämä vastamerkkipari toistuu useammin kuin muut, en tiedä onko näin yleisesti, vai onko vain omalle kohdalleni sattunut näitä paljon.Muistan kyllä, että olisin jostain lukenut, että rapu/kauris olis vastamerkkipareista se useimmiten toistuva, tiedä sitten, miksi juuri tämä kombinaatio on niin yleinen.
22  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ensimmäisen parisuhteenne : 08.09.2012 20:24:13
Hauskaa, sillä minunkin isäni on  aurinko jousimies ja mulla sitten on  kuu jousimies. Smiley
23  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ensimmäisen parisuhteenne : 06.09.2012 21:58:49
Mehmet, itse olen myös pannut merkille, että nuo pluton yhtymät auringolle ja venukselle ainakin luo seillaista in your face-magneettisuutta, jonka tuntee heti kun joutuu/pääsee tekemisiin pluto-ihmisen kanssa.Riippuu varmasti ihmisestä, että miten sen kokee.Itse olen joutunut tekemisiin yhden tyypin kanssa, jonka pluto on melko tarkasti yhtymässä venukseeni, ja myös lähellä aurinkoani (venukseni ja aurinkoni välissä on 5 astetta).Itse koin sen lähinnä ahdistavana, mulla kun on sellanen "oma tila" johon en halua päästää ketään jota en tunne kunnolla, ja tää tyyppi ei oikein tunnu käsittävän sitä.Mutta tällänen kuujouskari yhdistettynä perääntyvään venukseen ja uranuksen neliössä nousuun nyt ahdistuu pienemmästäkin  Grin Siinä kai olis mulle työmaata sitten opetella siitä pois, toki eri asia on, että minkälainen ahdistuminen on sitten ihan suotavaa ja minkälainen yliampuvaa...
Sun kohdalla varmasti toi kuu Veskarissa tekee jo aika paljon, jos miehellä on sitä settiä Vesimiehessä.Oletko katsonut, että minkä huoneen kärjellä sulla on toi vesimies, eli mihin oman karttasi huoneeseen ne miehen vesimes-planeetat tulee?
24  Astro special / Astro special / Vs: Astrologia ja huumorintaju : 27.08.2012 21:01:58
Mulla on tosi moraaliton huumorintaju, kai vastapainona sille että harrastan filosofiaa ja pyrin muuten toimimaan eettisesti ja oikeudenmukaisesti.Silti en voi kieltää, ettenkö nauraisi esimerkiksi rasistisille vitseille, vaikka siis vihaan rasismia noin muuten.Sitten muutenkin naureskelen kaikelle mitä joku voisi sanoa ala-arvoiseksi, niinkun kaikki pissakakka-jutut esimerkiksi.Sinänsä se on aika rasittavaa, kun pitää tuntea ihmiset aika hyvin ennenkuin kehtaa alata oikein kunnolla heittää perusläppääni, koska kaikki eivät aina välttämättä ihan ymmärrä... :Smiley Ja astrologiseksi selitykseksi huumorintajulleni laittaisin ehkä 12. huoneen merkuriuksen neliössä uranukseen...Ja se uranus on muuten vielä kolmoshuoneessa.
25  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mikä huone on kartallasi voimakkaimmin esillä? : 18.08.2012 16:51:07
Kyllä se taitaa tuo ykköshuone olla, sieltä löytyy stellium.
26  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ensimmäisen parisuhteenne : 16.08.2012 22:14:43
En ole tallentanut, että jos viitsit laittaa uudelleen Smiley
27  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ensimmäisen parisuhteenne : 15.08.2012 19:53:31
Sori m. Magia, en ole vieläkään ehtinyt perehtymään noihin karttoihin, kiirettä pukkaa.Yritän tässä pian katsoa niitä, kun vaan jaksan ja kerkeän Smiley
28  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ensimmäisen parisuhteenne : 08.08.2012 23:07:15
m.magia, kyllä minä voin ainakin vilkaista Smiley
29  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ensimmäisen parisuhteenne : 08.08.2012 18:39:17
Lilli, olisikohan myös mahdollista, että tuon miehen aurinko ja/tai kuu olisi ollut yhtymässä mc-ic akselillesi, tai miksei samassa mekissä oleminenkin tee tehtävänsä.
Oman ensirakkauteni aurinko on seiskahuoneessani, oppositiossa venukseeni.Muita merkittäviä aspekteja meillä ei sitten olekaan, mutta tuo aurinko seiskassa on näemmä melko voimakas.Emme koskaan päätyneet yhteen, koska olemme mielestäni liian erilaisia.Silti tiedän, että tulen loppuelämäni rakastamaan tuota miestä, vaikka välissämme olisi kuinka monta vuotta ja ihmistä.Jotenkin karun kaunis asetelma... :Smiley Ja ironia, astro.comissa sen saa kyllä tehtyä, extended chart selectionista löytyy, pitäisi onnistua jos osaat englantia vähäsen  Smiley
30  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Ensimmäisen parisuhteenne : 06.08.2012 00:56:07
Eli nyt olisin kiinnostunut kuulemaan, minkälaisia kuvioita ensimmäisen vakavan parisuhteenne synastriakartalta löytyy, ja jos sen jälkeen on tullut uusia suhteita, ovatko aspektit eronneet jotenkin merkittävästi tuosta ensimmäisestä suhteestanne?  Smiley Olen kiinnostunut aiheesta, koska haluaisin tutkia, miten esimerkiksi deskendenttimerkin merkitys muuttuu iän kanssa, vai muuttuuko ollenkaan.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 19