Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Kulta-ajan tekijät / Venus - Parantajat / Vs: Indigon kartalla : 18.04.2020 00:32:44
19.4.2020
Soittamista ja huopaamista on ollut ihmissuhteessa.
Olen yrittänyt mennä neutraalilla linjalla, mutta eihän se ole onnistunut. Koronavirus on saanut meidät kaikki pysymään kotona tai ainakin pienessä piirissä, joten eipä tässä uusia ihmisiä ole tullut kohdattua.
Nykyinen näyttäisi nyt olevan matkansa päässä.
 pluto  aspect_kvi venus
Ja  jupiter aspect_inc venus
2  Kulta-ajan tekijät / Venus - Parantajat / Vs: Indigon kartalla : 22.03.2020 13:18:03
Kiitos Seppo
3  Kulta-ajan tekijät / Venus - Parantajat / Vs: Indigon kartalla : 22.03.2020 13:15:27
Kiitos Seppo
4  Kulta-ajan tekijät / Keskitaivas - Rakentajat / Vs: Kommentteja Keskitaivaan rakentajilta : 19.01.2020 03:27:27
Mulla on syntymäkartalla  pluto aspect_con  keskitaivas  vaaka
Tää tuntuu liittyvän aina ihan henkilökohtaiseen ryönän tonkimiseen, ihmissuhteiden kautta usein.
ainakin laugh

Hei Kuuhilda, arvostatko työtäsi?
Ymmärtääkseni nyt kun teet asioita joita näet oikeaksi, tulevat muutkin helposti mukaan.
5  Kulta-ajan tekijät / Venus - Parantajat / Vs: Indigon kartalla : 18.01.2020 23:53:51
Yhtäkkiä muistin että näin tammikuun alussa unta että olin raskaana. Iso maha oikein tuntui raskaalta.

Reilu viikko sitten näin unta että minulla oli jo vauva... mutta sitä unta en enää muista enempää.

Jotain uutta on siis jo syntynyt ?
6  Kulta-ajan tekijät / Kuu - Parantajat / Vs: Muutosten aikaa ja pohdintaa, Kuu parantaja : 18.01.2020 23:05:24
Hei Seija, todellakin hankalalta vaikutti löytää kuinka tänne pitäisi kirjoittaa viesti ja aloittaa uusi aihe  Smiley.  Mutta kuten tiedämme, mitään uutta ei voi aloittaa jos pelkää epäonnistumisia.
Oletko jo päässyt eteenpäin näissä Kuun saamissa ohituksissa? Onko tullut muutoksia tms.?

Itse olen ollut käsittämättömän väsynyt! En millään jaksaisi olla töissä, olen oikein fyysisesti väsynyt. Ties mistä tämä johtuu?
Samoin mielessä kehittyy jo todellisempana talon, kodin myynti ja vaihto. Yllätin itseni eräänä yönä selaavani netistä kaikkia mahdollisia myytäviä asuntoja.
7  Kulta-ajan tekijät / Venus - Parantajat / Indigon kartalla : 18.01.2020 21:20:40
Indigon kartalla kvinkunssit Venukselle/ saturnus  pluto  jupiter  mars vuodelle 2020.
Venus  kaksoset
Vuoden alusta asti on ollut olo kuin hyppy kengässä - joku hirveän levoton olo kuin en tietäisi missä pitäisi olla ja mitä tehdä!
Parin yön aikana olen nähnyt unta suurella rakkauden tunteella höystettynä. Ensimmäisessä unessa olin lähdössä myöhään illalla, lenkkivaatteet päälläni, kävellen Helsinkiin, 200 km. Firmani suuri johtaja kuitenkin odotti tuolissa lojuen, että lähtisin hänen kanssaan autolla Fiskarsiin. Yllättäen hän kaappasi höyhenenkevyesti minut syliinsa ja alkoi kantaa minua.
...jaha loppu tekstini ei tullutkaan, yritän uudelleen...

Toisessa unessani edesmennyt mieheni rakensi hyvälle tuoksuvasta puusta meille uutta taloa järvenrannassa. Hän rakensi juuri saunaa, siellä oli uusi kiuas. Nyt jo aikuinen poikani oli unessa noin kuusi vuotta vanha.
8  Kulta-ajan tekijät / Kuu - Parantajat / Muutosten aikaa ja pohdintaa, Kuu parantaja : 01.01.2020 11:27:34
Nythän se sitten alkaa, 6.1.2020  saturnus sulkeutuva  aspect_squ  kuu
Tosin  pluto aspect_squ kuu on paukuttanut jo pitkään kartallani.
Aiemminkin olen monasti miettinyt pitäisikö minun jo luopua isosta omakotitalostani, jota olen peruskorjannut ja uudistanut vuosikausia. Se on kuitenkin ollut minulle rakas vaikka monasti raskas. Nyt tunne muuttamisesta on kuitenkin voimistunut. Pitäisikö päätös todella tehdä!??
Ihmissuhteet ja MC:kin muutostilassa ja kysymyksen alla.

Indigo
 aurinko harka
 askendentti skorpioni
 kuu oinas
9  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: Tämän olen oppinut : 05.01.2008 23:52:43
Olen oppinut, että sanoistaan vastaa aina ihminen itse.

Katso, tässä sen itse sanoit lyhyesti ja ymmärrettävästi.

Et vain kai uskonut, että muut ymmärtävät sinua? 
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: vaikea valinta : 03.06.2006 01:22:57
Aika hassu yhteensattuma, sinun Kuunsolmusi on yhtymässä minun Marsiini ja minun Marsini on yhtymässä sinun Kuunsolmuusi, molemmat kolmen asteen orbilla.
Mutta en voi sen enempää sanoa mitä sinun pitäisi tehdä kuin kukaan muukaan, se on asia jota ei saa toiselle sanoa. Tiedät itse sen parhaiten. Katselin tuossa juuri äsken tapojeni vastaisesti Jane Fondan haastattelun. Hän kertoi siinä kuinka meissä kaikissa on syntyessämme monta mahdollista puolta, minkä puolen otamme käyttöön riippuu siitä onko jokin puoli erittäin dominoiva tai sitten siitä minkä puolen kasvua vanhemmat tukevat. Tai päinvastoin, eivät tue... jolloin jokin jää kehittymättä. Fonda sanoi, että hän oli itsensä ulkopuolella kunnes vasta 62 vuotiaana hän uskalsi palata sisäpuolelle. Hänen rakastamansa mies ei sitä kestänyt ja hyväksynyt ja he erosivat, mutta hänelle oli tärkeämpää olla rehellinen itselleen kuin kuin antaa tyhjyyden tuulen huokailla sisällään.... tai siis eihän noita sanoja käyttänyt täsmälleen....

Sinulla on voimapiste sisälläsi.
Pluto, Merkurius ja Uranus ovat stelliumissa Neitsyessä ja lisäksi Pluto on Askendentillasi. Tanhua on varmaan tulkinnassaan kertonut  näiden merkityksestä. Et voi kysyä keneltäkään muulta neuvoa koska sinulla on itselläsi niin vahva tietämys mitä ja millä tavoin sinä alat ilmaista, kun olet herännyt siihen tarpeeseen. Kartallasi on paljon oppositioita ja neliöitä jotka tekevät päätökset vaikeiksi jos yrität sinulle kuulumattomaan suuntaan.
Hassua muuten, tänään juuri sinulla on tarkka ohitus Jupiter sekstiili Merkurius. Se on kuin rasvaa olisi levitetty vesiliukumäkeesi, josta solahdat ihastuttavan kirkasvetiseen mereen sukeltamaan. Katso kuinka kaunista!

Saturnus tekee kesän aikana yhtymää ensin Venuksellesi ja sitten elokuussa Auringollesi. Ne tarkoittavat uutta 30 vuoden periodia rakkauselämässäsi ja Auringon edustaman oman tärkeän tehtäväsi löytämisessä, se kuinka toteutat luovuuttasi ja voimaasi joka on sisintä itseäsi.  Tämän vuoden aikana tulet määrittämään millaisiksi ne muodostuvat, millaisiksi haluat niiden muodostuvan. Yhtymä eli aloitus tarkoittaa joidenkin vanhojen käyttökelvottomiksi muodostuneiden asioiden pois jättämistä, jotta uusi saisi tilaa syntyä ja toteutua. Se voi tarkoittaa myös ihmisiä. Joka tapauksessa tulet luomaan aivan uudet säännöt... tai sitten tuskailet niiden vanhojen huonojen kanssa tulevat vuosikymmenet.

Kuu, eli Koti on syntymäkartallasi myös tärkeissä aspekteissa.

Saturnuksen sekstiili Keskitaivaallesi syyskuussa lupaisi jotain hyvää ammatillesi. Sitten kun sen suhteen on neliöitä niin koitahan muistaa kuunnella syndäntäsi, tee vain sellaisia muutoksia joista jaksat iloita.

Mutta sanoinhan jo edellisessä viestissäni, että astrologiaa ei tarvita elämiseen, se on vain hauska harrastus verrattuna elämän tekemiseen. Neuvo pitää aina kysyä itseltä, ei kartalta. Tähtikartta auttaa vain ehkä pohtimaan asioita ja keskittymään. Vaikka kuinka olisi sekstiiliä luvassa ja itse roikkuu liukumäen rautareunoissa hikisin sormin, niin turha silloin odottaa ihanaa kylpyä.


Indigo
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: vaikea valinta : 02.06.2006 00:04:34

Lainaus
On kai minun uskottava puhettasi koska niin itse sanot. Astrologiaan en taida sitten enää uskoa.

Minua jäi tämä vaivaamaan,mitä sinun pitää uskoa.Onko tu kassatarjoilijan työ sitten väärä. Cheesy

Ei varmaankaan jos itsestäsi tuntuu oikealta. Täällä netissä ei vain koskaan tiedä kuka on kuka ja puhuuko totta vai vetääkö jotain eri sivupersoonaa kuin on oikeasti. Mutta uskonhan minä sinua.
....Näen vain ihmisten kirjoitukset  ikäänkuin sellaisena ihmisen omakuvana... tai ehkä se on paremminkin tunne (tätä on vaikea selittää) Nyt jokatapauksessa se kuva, joka tuli kun katsoin karttaasi oli ristiriitainen sen kuvan kanssa jonka tunsin kirjoituksestasi. Siitähän voi vetää päätelmän, että astrologia ei pidä paikkansa, vai mitä? Sinähän kuitenkin olet olemassa.

Indigo
12  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: vaikea valinta : 01.06.2006 21:22:11
Niin.
Lopultahan on niin, että astrologisia karttoja ja tähtiin tuijottelua ei tarvita. Kaikki tulee aikanaan, tulevaisuutta ei tarvitse tietää ja itsestäkin voi opetella hyvin yksinkertaisia asioita. Kuten esimerkiksi kunnioituksen itseä ja muiden erilaisuutta kohtaan. Joka tarkoittaa, että itseään ei saa antaa kohdella väärin ja muiden pitää saada ajatella ja toimia omien näkemystensä mukaisesti. Johon myös kuuluu, että tulisi pyrkiä tekemään elämässään mahdollisimman paljon juuri sellaisia asioita joista nauttii ja jotka jaksavat innostaa - ja vältellä niitä asioita, jotka ahdistavat ja saavat olon kurjaksi. Lukuunottamatta tilanteita joissa joutuu olemaan rohkea saadakseen muutettua asiat niin, että ahdistus loppuu.
Minusta kaikkien aspektien ja transiittien selitys on lopulta tiivistettynä tämä, Sepon tulkintojen mukaan.

Vaan onhan se hauskaa ja mielenkiintoista. Eikä sitä heti usko. Pitää harjoitella vuosikymmeniä  -  ja juuri kun on oppinut jotain... niin käy kuin mustalaisen hevoselle.

Aunala, höpötän hirveästi, mutta suonet anteeksi. Minulla sattuu olemaan Neptunus sekstiilissä Merkuriukseen vähän pidemmän aikaa.

On kai minun uskottava puhettasi koska niin itse sanot. Astrologiaan en taida sitten enää uskoa.


Indigo
13  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: vaikea valinta : 01.06.2006 01:09:57
Ok se meni siinä,mitäs tähdet nytten minulle sanoo.
Minulla on aurinko leijonassa ja nouseva merkki neitsyt.
En kerinnyt valittujen joukkoon. idiot2

Jotain outoa. Tai siis tietty outous on omassa päässäni, mutta puheesi ja karttasi näyttävät ihan eriluontoisilta.
Oletkos muuten huomannut, että aurinkomerkkisi on leijona ja nousevasi on neitsyt ja sinulla on mahdollisuudet johonkin ihan muuhunkin kuin siivoustyöhön tai keittiölle? Mikä estää? Karttasi mukaan olisin veikannut jotain tutkijaa tai lääkäriä tai ehkäpä taiteilijaa. Kirjailija? Neptunus parissa T-ristissä ehkä pistää asiat huolestuttamaan alvariinsa, mutta hyvä ihme, eihän elämässä koskaan mitään takuutodistusta saa!
Jos jää työttömäksi niin silläkin on aina jokin tarkoituksensa, ei maailma siihen kaadu eikä aurinko lakkaa pyörimästä pienen ihmisen ympärillä. Vai miten se meni.

Kaikesta aina selviää lopulta.

Kunnes keksii uusia vaikeuksia, mutta siinähän me olemme eteviä ja aina siinä välissä saa aikaan kaikkea kivaakin. Tärkeintä olisi antaa aina vähän välillä surista päässä ja miettiä jotta mikähän se onkaan se minun elämän tärkeä juttuni. Onko se se, että hoidan kaikkien muiden asiat kuntoon vai jotain ihan päinvastaista?

No ok, sinulla on ollut hitonmoisen voimakkaita ohituksia viime vuonna kartallasi, ei se ihme vaikka laittaa hiukan huojuttamaan, vähemmästäkin. Mutta nyt ei enää juuri pitäisi tuulla. Tai siis, hm, miten sen nyt ottaa. Sinun pitäisi nyt vakaasti ottaa kauha omaan käteesi ja määrittää niin ihmissuhteesi kuin elämäsi tärkeä suuntakin sellaiseksi miksi haluat sen muodostuvan. Aikaa on noin vuosi sekotella ja sen jälkeen syöt mitä olet keittänyt. Koska olet Leijona niin luulisi, että sinulle ei kelpaa mikään kaupan hernesoppa lämmitettynä? Jospas riskeeraisit ja tilaisit ihan oikean astrologisen tähtikartan ja soturin kartan, niissä on hiukan pureskeltavaa vähäksi aikaa. Ihan vain sen vuoksi, että huomaisit millainen ihminen oletkaan. Mielenkiintoisen näköinen minusta, noin kartan perusteella katsoen. Sitten et enää huokaile kun syyskuussa Saturnus tekee sekstiiliä Keskitaivaallesi. Se jatkaa sitä vielä ensivuonnakin. Se tarkoittanee, että tähdet ovat silloin hyvin urasi ja ammattisi suhteen. 
Heinakuussa jo on pientä aloitusta kartan mukaan.

Äläkä nyt sitten teilaa minua jos mikään ei pidä paikkansa, sanoin vain mitä olin näkevinäni tähtikartaltasi. Ennustamistahan se.

Indigo

ps. itselläni Uranus tekee oppositiota ainavaan Keskitaivaalleni ja kolmiota vähän kaikelle muulle niin, että olen ihan melkein helisemässä ja kohta kai pätkähdän pyllylleni ja huomaan olevani ilman vakituista ja turvallista työtä. Vaikka sain kyllä juuri uuden,  työsopimuksen ja paremman palkan. Mutta kun on tässä pari muutakin projektia meneillään yhtaikaa niin mikään ei ole varmempaa kuin epävarmuus.


    
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Re: Talot/Huoneet : 26.10.2005 19:48:35
Halauksia sinullekin Gepardi!

Unia kertaamalla ja niiden tunnelmaa pohtimalla niistä todella löytää itsensä. On merkillistä kuinka ajatuksen voimalla saakin asioita loksahtamaan paremmin paikoilleen. Muistelen jollain intiaaniheimolla olleenkin juuri tuollaisen tavan selvitellä mielen prosesseja, eli mietitään uneen uusi ratkaisu. Uneen voi ottaa mukaan vaikka pillin, johon puhaltamalla pelastaja saapuu oitis paikalle. Tai intiaanit kai ottivat nuolipyssyn? Voi päättää vastata jollekin ihmiselle unessa ja katsoa mitä saakaan itse vastaukseksi. Sama juttu voi toimia myös puolivalvetilassa. 

Minun varmaankin pitäiis enemmän unissani harjoitella tuota autolla ajoa, jospa sitten uskaltaisin oikeastikin... tai siis oikeastaan, muuten kyllä uskallan elämässä aika paljonkin, mutta tuo oikea autolla ajo...
...ehkä voin taas siirtää kevväämmälle kun alkoivat nuo liukkaatkin taas sopivasti

Eri kerrokset talossa kuvaavat mielen eri tasoja. Alitajunta asuu syvissä kellareissa ja henkisyys ylhäällä. Mitähän onkaan jos ullakko on kovin pölyinen ja autio? Olisi tietty hyvä rakentaa portaat sinne eri kerroksiin, vai mitä, Lake? Antaa mielikuvitukselle vähän vapauksia ja kuunnella tunteita enemmän.
15  Muita keskusteluaiheita / Unet / Re: Talot/Huoneet : 25.10.2005 23:21:51
Talohan kuvastaa omaa itseä, se on tämän hetkinen sieluntila jossa asut. Onkohan se valkoinen jotenkin liian täydellinen? En tiedä, mitä itse näkisit se kuvastavan, olet siellä kuitenkin yksinäinen? Ulkona on kyllä yhtä täydellisiä valkoisia hevosia, mutta ne ovat kauniisti niityllä ja kaukana, saavuttamattomissa kenties. Ihmisyyteen kuuluu olennaisena osana virheet ja myös epäkohdat. Niiden kautta syntyy kasvu ja ymmärrys. Jokainen nainen kai odottaa prinssiä valkealla ratsulla, mutta jaksaisiko sellaista täydellisyyttä kuitenkaan todellisuudessa?

Ikkuna on pääsy itsen ulkopuolelle, myös se mitä muut näkevät sisään ihmiseen. Siis salliiko muille pääsyn sisälle ja onko vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Jospa järjestettäisiin Unijuhlat, yhteiset kutsut joissa olisi paljon ystäviä ja vieraita? Sellaisia ihan tavallisia, ei niin täydellisiä, mutta mukavia.

Auto tarkoittaa elämän matkaa lyhyessä mittakaavassa, tällä hetkellä. Tarkkaile ajatko itse ja millainen auto on. Millaista on matkanteko?
Sivuja: [1] 2