Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2]
16  Muita keskusteluaiheita / Unet / Re: Vauvan kanssa uimassa : 21.10.2005 16:12:40
Uima-altaan näkisin eniten kuin kohtuna. Vesihän merkitsee tunnemaailmaa ja se oli lämmintä vaikka allas ei ollutkaan mitenkään hieno ulkonäöltään. Syvyydessä asuu alitajunta ja sen löytäminen ei ole helppoa jos on ollenkaan mahdollista. Vauva oli kuitenkin tärkeää hakea tietoisuuden tunnemaailmaan. Se oli myös alasti, siis paljaana kaikista rooleista edessäsi. 

Hopeatähti, palautit mieleeni erään omankin, vuosia sitten nähdyn uneni. Siinä oli suuri monimuotoinen uima-allas ja paljon ihmisiä paikalla. Se oli jotenkin kovin vaikuttava. Hain silloin sieltä omaa uima-allastani, juuri minulle sopivaa. Monet altaista olivat aivan liian matalia, niissä vain rupateltiin ja istuskeltiin (vrt. smalltalkiin) Minun altaani oli syvä ja kirkasvetinen...jostain syystä se oli kummallisesti muiden vedenpintojen yläpuolella pari metriä ja siellä ei ollut ketään muuta. Paitsi tiesin siellä olevan jonkun miehen jota en kuitenkaan nähnyt. Näköjään nyt vasta ymmärrän unen selityksen. Kiitos Hopeatähti.  Smiley
17  Muita keskusteluaiheita / Unet / Re: Vauvan kanssa uimassa : 21.10.2005 10:35:49
Hei!
Usein unessa lapsi ja vauvaunet viittaavat johonkin uuteen asiaan, joka on iduillaan elämässä. Oletko suunnittelemassa jotain uutta juttua tai sitten se voisi liittyä myös johonkin oman itsesi osaan, joka on kehittymässä? Toisaalta unessasi koit, että asia ei ollut sinun. Kuitenkin sinulla on vastuu huolehtia siitä. Koska asia on uusi, se on myös hiukan pelottava, mutta huomaat kuitenkin selviytyväsi siitä. Näyttäisi, että sinulla ei vielä ole unen kohteeseen henkilökohtaista suhdetta, vai etkö vain uskalla ottaa sitä sellaiseksi?
 
Sukeltaminen liittyy myös seksuaalisuuteen. En tiedä minkä ikäinen olet, mutta ehkä jotain uutta on kasvamassa sillä alueella.

Indigo
Sivuja: 1 [2]