Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : tänään kello 17:50:03 
Aloittaja nikki - Uusin viesti kirjoittanut Kuuhilda
Hissiin on jääny jumiin vissiin yks sun toinenkin näinä päivinä.

Jaa-a, mistähän kenkä puristaa?

Itsellä auto-ongelmia, sopimukset ei olleetkaan ihan kuin piti, puhelinongelma, miltei viikko ilman, joku hajotti auton peilin parkkiksella, ei tuu lämmintä vettä, putki tiputtaa vettä, yhteystiedot katoo yms. rasittavaa  buck2

Mää oon silti sitä mieltä, että nykyisellään mulla ON helppo elämä. Saa se helpottuakin, muuttua mielekkäämmäksi ainakin, ei haittaa.


 2 
 : tänään kello 13:50:28 
Aloittaja sideman - Uusin viesti kirjoittanut sideman
Siis nythän on niin että melana (meelana) näyttää olevan "kundaliinijoogan" (sen ehdan) mystisimpiä käsitteitä. Se on luultavasti sukua sanalle mela (meela, esim. Kumbha-mela -kekkerit). Mitä ilmeisimmin melana-sana on johdettu juuriverbistä (dhaatu) mil, vielleicht hier "sich vereinigen"??

mil , milati, °te (nicht zu belegen) Dhātup. 28, 71. 135. sich vereinigen mit, sich zu Jmd gesellen, Jmd begegnen, sich einstellen bei, sich einfinden bei, zusammenkommen mit (mit gen. instr. oder loc. der Per- son, und auch mit saha); sich zusammenfinden, zusammenkommen, zusammentreffen, sich vereinigen: na milati khalu yasyā vallabho daivayogāt Vet. in LA. (II) 20, 15.  bahavo rājānaste milanti Kathās. 19, 53.  32, 45.  evaṃ deva kṣmābhṛtāmekavīrā bhṛtyāḥ kecitpuṇyayogānmilanti 53, 195. 61, 18.  amilacca tayormārge 64, 128.  piturmilitvā Z. D. D. M. G. 14, 572, 24.  tasyaiko 'milito 'bhavat Kathās. 52, 320.  64, 110. .....

Vahva veikkaus on että sana on läheistä sukua joogafilosofian synonyymisille käsitteille yoga ja samaadhi (yogaH samadhiH; joogas samadhihii: jooga [on] samaadhi).

Noh, kundaliinijoogan katekismuksessa, yogakuNDalyupaniSat'issa, sana melana esiintyy opuksen loppupuolella useamman kerran:

Its practice and Melana are not accomplished simultaneously. Those that are bent upon practice alone do not get Melana.6. Only some get the practice, O Brahmana, after several births, but Melana is not obtained even after a hundred births.7. Having undergone the practice after several births, some (solitary) Yogin gets the Melana in some future birth as the result of hispractice.8. When a Yogin gets this Melana from the mouth of his Guru, then he obtains the Siddhis mentioned in the several books.9. When a man gets this Melana through books and the significance, then he attains the state of Shiva freed from all rebirth.10. Even Gurus may not be able to know this without books. Therefore this science is very difficult to master.11. An ascetic should wander over the earth so long as he fails to get this science and when this science is obtained, then he hasgot the Siddhi in his hand (viz., mastered the psychical powers).12. Therefore one should regard as Achyuta (Vishnu) the person who imparts the Melana, as also him who gives out the science.
13. He should regard as Shiva him who teaches the practice. Having got this science from me, you should not reveal it to others.14-15. Therefore one who knows this should protect it with all his efforts (viz., should never give it out except to persons who deserve it). O Brahmana, one should go to the place where lives the Guru, who is able to teach the divine Yoga and there learn from him the science Khechari and being then taught well by him, should at first practise it carefully.16-17. By means of this science, a person will attain the Siddhi of Khechari.

Pätkä alkuperäisestä tekstistä joka mainitsee melanamantran (melanamanuH[!]):

melanamanuH | hrIM bhaM saM paM phaM saM kSham |

ह्रीं भं सं पं फं सं क्षम् ।क्षम्


(Saakohan noita mielessä hokemalla kuNDalinii-shaktin heräämään? Heh...)

 3 
 : 25.05.2024 16:53:33 
Aloittaja Ulkopuolinen - Uusin viesti kirjoittanut Elwyn
Nyt on oikein megaflamingopinkit päässä Afro Jos ei nyt haalistuis niin nopeasti kun väri tarttuu muutenkin huonosti blondiin pohjaan
+ virkistävä kesäripottelusade
++ fastin proteiinipatukat

 4 
 : 24.05.2024 18:24:50 
Aloittaja nikki - Uusin viesti kirjoittanut Elwyn
Mulla vastustaa kanssa, mutta toisaalta oon tottunut Grin Mietin tuossa joku aika sitten, että olispa kiva jos olis helpompi elämä mutta toisaalta meikä on hyvä haastavissa ja kompleksisissa asioissa joten ehkäpä kaikki on kuitenkin kohdallaan angel

 5 
 : 24.05.2024 18:19:40 
Aloittaja Ulkopuolinen - Uusin viesti kirjoittanut Elwyn
TGIF ja huomenna kampaaja Afro + pinkki pitsimekko päälle helteen kunniaksi tai vuoksi, miten sen nyt ottaa Cool
+ kaikenlaisia kiinnostavia juttuja kuten azure blob storage ja The prisoner's dilemma

 6 
 : 24.05.2024 18:16:23 
Aloittaja Arkiviisu - Uusin viesti kirjoittanut Elwyn
Tänään taas herätys 05:30 - kiitos crazy2 Koetan saada nukuttua vlopun aikana enempi, saa nähdä että minkälaisen yrityksen tasolle tulee jäämään.

 7 
 : 24.05.2024 17:22:27 
Aloittaja nikki - Uusin viesti kirjoittanut meryem
Kuuhilda, ihan samaa miettinyt, että just sellaista  merkurius perääntyy tyyppistä tökkimistä asioissa viime aikoina. Logistiikka tai muuten sovitut jutut ei onnistu tai on säätämistä ja yksi päivä jäin jumiin hissiin!

Tällä hetkellä ei edes peräänny muut planeetat ku  pluto ja tuntuu enemmän sellaiselta  merkurius hommalta. Hämmentävää.

 8 
 : 24.05.2024 15:11:03 
Aloittaja nikki - Uusin viesti kirjoittanut Kuuhilda
Miksiköhän mulla on menny 2 viime vkoa niin, kuin  merkurius olisi peruuttanut? Juuri samanlaista kökköilyä.

 9 
 : 24.05.2024 13:00:12 
Aloittaja Ulkopuolinen - Uusin viesti kirjoittanut t.touhula
Tänään parasta, hellettä likistelevä lämpötila. Hyvä syy jättää kaupunkikierros pois ohjelmasta. Polttakoot ihonsa toiset.
Olen mieluummin syövätön.  :Smiley
Ja silmävaurioton.  
Sohvalle puhdas viileä lakana ja päikkäreille.
Kohta siedettävä päivänpaiste, iltapäivemmällä liikkua välttämättömät reissut. Huomenna aiemmin kaupoille. Laiska vkl.
Monta hyvää päivää jonossa odottavat viettämistään.

Multaa kukille. Pari nauhaolkaimista toppia, hapanmaitotuotteita tuorepuuroihin. Siinä terveellisen vkl n menu.
Ja kukansiemeniä sekä yrttejä rasioihin kasvamaan. Jo toinen satsi. Kolmas laitettava ennen juhannusta. Koko kesälle ja syksylle pitkään riittää näin yrtit.  Loppukesän nautinnot muhii jo mielessä.
Salaatit ja hyvin maustetut ruoat.

Kas tässä elämän edellytyksiä hyville
Parasta ennen päiville.  
Ja sain puhuttua yhden vapaapäivän ensi viikolle. Taitaa olla koko kesän ainut arkivapaa vapaaehtoistoiminnasta. Todellista vapaaehtoista toimintaa.
 2funny

 10 
 : 24.05.2024 08:49:17 
Aloittaja meryem - Uusin viesti kirjoittanut meryem
Olen nyt aika tohkeissani, kun eilen huomasin, että minulla on proge  keskitaivas tehnyt merkkivaihdoksen  oinas

Tuo on yhtä harvinainen ilmiö progekartalla kuin  aurinko merkin vaihtuminen tai  askendentti vaihtuminen. Tutkailin niin molemmissa kohtaa on ollut elämässä merkittäviä muutoksia. Oon jo pitkään miettinyt työasioissa, että kaipaan muutosta. Ei ihme, viimeisen vuoden pr.  keskitaivas ollut kriittisessä 29 asteessa. Joskus menee hetki, että muutokset konkretisoituu, mutta ainakin otan tämän merkkinä ja vahvistuksena, että kyllä jotain on tapahtumassa. Kun IC merkki vaihtuu myös niin toivon, että se tuo positiivisia muutoksia myös kotiin ja asumiseen.

Odottelen mielenkiinnolla miten tämä uusi  keskitaivas oinas ilmenee. Onko ihan uusi ala vai alanko pomoksi pomon paikalle  coolsmiley Yrittäjäksi en ehkä uskalla, mutta kunhan tämä uusi merkki pääsee vauhtiin niin ei sitä tiedä...

Mitenkä muut oletteko huomanneet näitä akseleiden tai auringon merkkivaihdoksia ja miten?

Sivuja: [1] 2 3 ... 10