Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 92
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy neuvoa Riimuilta  (Luettu 506154 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
astraali
Vieras
« Vastaus #30 : 23.09.2006 09:46:13 »

Minäkin ilahtuisin riimujen ohjeistuksesta tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni!  smitten

Kiitän kauniisti jo etukäteen!
tallennettu
Astrobug
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 161



Profiili
« Vastaus #31 : 23.09.2006 10:20:13 »

Entäs Astrobugin riimu?
tallennettu

(http://animalscrazysmiles.pcdingo.net/images/budgerigar.gif)   (http://animalscrazysmiles.pcdingo.net/images/bird3.gif) (http://animalscrazysmiles.pcdingo.net/images/budgerigar.gif)
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #32 : 23.09.2006 10:23:48 »

Juu minulle kans riimu koskien työvalintaa.. kahden välillä pitäis valita 6-12 kuukaudeksi, minä aikana saattaa aueta yksi jos toinenkin tilaisuus.. kiitän!  Wink smitten Jos ehdit!  laugh
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
härkä-69
Vieras
« Vastaus #33 : 23.09.2006 11:24:06 »

Kysyisin neuvoa riimuilta?  Smiley smitten
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #34 : 23.09.2006 12:27:08 »

Hei Lilli

Sinulle vaikean noston jälkeen tuli Hedelmällisyys, Uusi alku, Ing, Sankari-Jumala riimu eli Inguz

Kiitoksia, täysikuu. Tämä oli oikein puhutteleva riimu. Mikä teki nostosta vaikean?
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Jasca
Vieras
« Vastaus #35 : 23.09.2006 15:57:35 »

Hei täysikuu! Tämä on jo pitkä ketju. Vieläkö jaksat minullekin ottaa riimun?
Kiitollisena odottaen Marsini.   smitten
tallennettu
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #36 : 23.09.2006 17:51:36 »


Lilli

Minulla on ruiimut pussissa ja sieltä ei meinannut tulla yhtään riimua. Sitten mietinnän jälkeen tämä riimu nousi smitten



Kehissä jälleen, ja kirjoittelen minkä jaksan ja sit jatketaan taas kun on aikaa smitten
tallennettu
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #37 : 23.09.2006 18:03:53 »


Hei Sawotar

Sinulle tänään ensimäiselle....nousi Kasvu, Jälleensyntyminen, Koivu eli Berkana-riimu;
Berkana on elämänprosessien riimu, yksi muutossarjan riimuista. Se edustaa voimia, jotka edistävät kasvua sekä konkreettisesti että kuvaannollisemmin. Kasvua saattaa tapahtua työhön liittyvissä asioissa, perheen sisällä, henkilön suhteessa korkeampaan minäänsä tai jumalalliseen.
Tämä on "johonkin johtava" riimu, se johtaa kukoistukseen ja kypsymiseen.
Nyt olisi tunkeuduttava asioihin syvälle, huolellisesti paneutuen ja tietoisesti.Berkana viittaa kehitykseen vaikuttaviin voimiin ja prosessiin jossa olennot ottavat uuden hahmonsa.
Sen vaikutus on kaiken lempeästi läpäisevä. Hajota ensin vastarinta ja tee sitten työ.Tätä varten sinun täytyy hallita itsesi ja pitää aivosi selkeinä. Motiiviesi käsillä olevassa hankkeessa tulee olla moitteettomat.
Kaikki pimeät nurkkaukset on siivottava; se vaatii uutteruutta, joskus asiantuntija-apu on paikallaan. Muistathan että vaatimattomuudella, kärsivällisyydellä, rehellisyydellä ja avuliaisuudella päästään pitkälle.Kun vastarinta on hajotettu ja se mikäon vaatinut korjausta korjattu ja yritys on selvästi lujalla pohjalla, seuraa kukoistuksen aika määrätietoisen ja rehellisen toiminnan myötä. angel

Painavaa hyvää tekstiä sinulle smitten
tallennettu
VE!
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 312


Profiili
« Vastaus #38 : 23.09.2006 18:20:22 »

Hmm... Olet täystyöllistetty...

Jahka ehdit, niin nostatko riimun meidän perheen Suomeen muuttoa varten. Tällä hetkellä riittää vauhtia ja vaaratilanteita...

 smitten
tallennettu
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #39 : 23.09.2006 18:21:57 »

Hei taiska

Riimu sinulle neuvoksi on Vahvuus, Miehuus, Naiseus, Villi härkä eli Uruz ja se kertoo että;
Tämä on loppuunsaattamisen ja uuden alun riimu. Sen nostaminen merkitsee että elämäsi ei enäämahdu entisiin puitteisiinsa, joten ne täytyy hylätä, jotta elämän energia vapautuu uuden syntymään, uuteen muotoon. Uruz on siirtymäriitin riimu ja sellaisena osa sisäisen muuttumisen sarjaa.
Positiiviseen kasvuun ja muuttumiseen voi, osana ikuisen uudistumisen kiertoa, sisältyä sukellus pimeään. Kuten luonnossa, kehitys käsittää viisi vaihetta: kuolema, mätäneminen, hedelmöitys, itäminen, jälleensyntymä. Tämänhetkiset tapahtumat saattavat aiheuttaa sen,että käyt läpi kuoleman sisimmässäsi. Sisäinen muutos ei tule koskaan pakkona- meillä on aina vapaus vastustaa - mutta muista että uusi muoto, uusi elämä,on aina parempi kuin vanha.
Valmistaudu siksi mahdollisuuteen, joka ilmaantuu menetyksen muodossa. Kyseessä saattaa olla jonkun sellaisen henkilön tai jonkin asian menetys,johon sinulla on ollut tiivis tunneside ja jonka kauttasinä elät osaa elämästäsi. Tuo osa sinun on nyt otettava haltuusi ja elettävä se itse.Tuo side katkeaa nyt jollain tavoin, suhde muuttuu olennaisesti. Tuhkasta syntyy jotain uutta, löydät kokonaan uuden näkökulman.
Uruzin alkuperäinen symboli oli "villi härkä". Kun villi härkä kesytettiin - lähes ylivoimainen tehtävä - se pystyi kantamaan raskaita taakkoja. Opi sopeutumaan sellaisen luovan kauden vaatimuksiin. Tähän riimuun liittyy lujia periaatteita, ja samalla vaaditaan nöyryyttä, sillä osatakseen hallita on opittava palvelemaan. Tämä riimu tekee tiettäväksi, että sinun sielusi ja koko universumi tukevat uutta kasvua.

Sellainen ihana uudistus smitten
tallennettu
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #40 : 23.09.2006 18:29:53 »


Hei pikkusisko

Sait tänään riimuksesi Suojelus, Saraikko, kaislikko, Hirvi elikkä Algiz-riimun. Riimu nousi käänteisenä ja tarkoittaa:
Pidä huolta terveydestäsi, solmi harkiten uusia ihmissuhteita äläkä lisää muiden taakkoja. Jos joudut tekemisiin ihmisten kanssa, jotka "käyttävät hyväkseen"sinua, pysyttele koko ajan tilanteen tasalla ja ota vastuu omasta asemastasi; silloin tilanne koituu hyödyksesi.
Kukoistaapa yrityksesi tai on koetteella älä ole huolissasi: ehket voita, mutta et menetäkkään, sillä opit aina kaikesta mitä tapahtuu. kohtuullisuus ja kohteliaisuus edesauttavat tämän riimun suojelevia voimia. angel

Huolehdi rakkusella itsetäsi smitten
tallennettu
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #41 : 23.09.2006 18:40:45 »

Hei Willow

Sinun riimusi on Ilo, Valo elikkä Wunjo joka tarkoittaa;
Tämä riimu on hedelmää kantava oksa. Uurastusvaihe on ohi, ja olet jo jossain määrin toipunutkin. Odotettavissa ollut vaihteen vaihto on tapahtunut ja nyt voit vapaasti nauttia sen siunauksista - ne voivat olla aineellisia saavutuksia, tunne-elämän tapahtumia tai kaikinpuolisen oman hyvänolon kohoamista korkeimpaan potenssiinsa. Tämä on alkemistinen hetki, jona tiedosta uutetaan ymmärrystä. Tietäminen oli sinänsä välttämätön mutta ei riittämä tila; nyt voit riemuista, kun olet Taivaan tahdon kannattelemana ylittänyt kuilun.
Iloa seuraa uusi energia, energia joka aiemmin on ollut patoutuneena. Valo lävistää pilvet ja koskettaa vettä syvyyksistä nousee esiin ihana näky: sielu hohtaa sisäistä valoa, Taivaan ja Maan kohtauspaikassa, vetten hyöytessä.
Näet kaiken selvästi nyt. Kenties haluat luopua entisistä suunnitelmist, pyrinnöistä, päämääristä. Nyt on oikea aika sinun toimia niin kuin parhaaksi näet, sillä Wunjo on eheytymisen riimu, joka liittää itsen lujasti Itseen. angel

Olipa smitten  smitten  smitten
tallennettu
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #42 : 23.09.2006 18:48:53 »


Hei Valo

Riimuksesi sait Merkit, Sanansaattajariimu, Loki-jumala eli Ansuz ja se oli käänteisenä, tarkoitta:
Saatat olla huolissasi kun jokin yhteys näyttää toimivan huonosti, kun joko lähimenneisyydessä tai nykytilanteessa tuntuu olevan jotain hämärää. Sinusta saattaa tuntua ettet voi ottaa vastaan sitä mitä sinulle tarjotaan. Kenties sinua masentaa ajatus, että jotain on tullut tehtyä turhaan, jokin matka olisi saanut jäädä tekemättä. Muista kuitenkin, että tämä on yksi muuttumissarjan riimuista.
Se mitä tapahtuu kuuluu muutosprosessisi tähän vaiheeseen. Jos lähde on tukossa, se täytyy puhdistaa vanhoista roskista. Käänteisenä Ansuz sanoo: Mieti mitä hyötyä vastoinkäymisistä voi olla.

Halaus smitten
tallennettu
the_planet
Vieras
« Vastaus #43 : 23.09.2006 18:51:01 »

Moips!

Saiskos tännekin riimua tulevaisuuden työtä ajatellen?  Smiley
tallennettu
Oikku67
Vieras
« Vastaus #44 : 23.09.2006 18:53:21 »

Voi KIITOS täysikuu  smitten
Riimusi osui ja upposi.. silmät revähti apposen auki ja tämä:
Näet kaiken selvästi nyt. Kenties haluat luopua entisistä suunnitelmist, pyrinnöistä, päämääristä.
on totisesti totta!!  smitten  smitten
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 92
  Tulostusversio  
 
Siirry: