Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Planeetat huoneiden kärjillä  (Luettu 3204 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sinima
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 76



Profiili
« : 12.11.2005 14:31:29 »

Osaisiko joku kertoa, onko mitään merkitystä sillä, - ja jos on, niin minkälaista - että kartalla on valtaosa planeetoista joko huoneen kärjellä, alussa tai lopussa? Itselläni on keskimäärin 1 planeetta/huone, ja hyvin paljon pleneetoista leijailee juuri huoneiden kärkien tuntumassa.

Toinen ihmettelyn aiheeni on, että astro.comin sivulla noususkorpparini hallitsevan planeetan sanotaan olevan Mars. Olen aina luullut, että se on on Pluto... Huh
tallennettu
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #1 : 12.11.2005 15:25:23 »

Hei Sinima,

Käsitykseni mukaan huoneen kärjellä oleva planeetta vaikuttaa huoneeseen mualla siellä olevia planeettoja enemmän. Eli jos vaikka ensimmäisen huoneesi kärki (AC) on Skorpionissa, mutta kärjen tuntumassa sijaitsee vaikkapa Kuu, persoonallisuuttasi värittää paitsi Skorpioni- myös Rapu-vaikutteet aika vahvasti.

Ennen Pluton "löytymistä" Marsia pidettiin sekä Oinaan että Skorpionin hallitsijana (vrt. esim. Merkurius sekä Kaksosten että Neitsyen hallitsijana), ja edelleen jotkut tahot viittavaat Marsiin Skorpionin ollessa kyseessä.

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
sinima
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 76



Profiili
« Vastaus #2 : 12.11.2005 21:07:11 »

Kiitos Linn vastauksistasi Smiley

Mielenkiintoinen juttu nuo planeetat huoneen kärjillä. Voiskohan niillä olla myös jokin karmallinen tehtävä tai jotain sellaista??

Jännää myös tuo Mars/Pluto skorpparin hallitsijana. Ilmeisesti pitää vain itse tulkita kumpi se hallitsija on - tai sitten kumpikin,vai.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: