Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Atlantis saari Poseidon oli Azoreilla joka upposi 9564 eKr kertoo Mest. KH  (Luettu 1534 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Väinämö
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« : 20.09.2021 18:23:57 »

Korkea korkea Adepti, Mahatma KOOTHOOMI kertoo kirjassa: Mestarien kirjeet Sinnettille s. 323, että Azorien kohdalla oli Irlannin kokoinen saari, joka upposi vuonna 9564 eKr, jolloin Golfvirta sai uuden suunnan kohti Norjan rannikkoa ja sen seurauksena Pohjolasta parissa sadassa vuodessa sulivat jäät pois.
    Ennen uppoamista mestarien lähimmät oppilaat kävivät salaa hakemassa puolipahojen Atlantis jättiläisten lentokoneet eli vimanat heiltä pois, etteivät he päässeet karkuun upotusta, mutta viimeiset uivat siinä mutavellissä kuukauden ennen uppoamistaan.
    Meren alla on sieltä löydetty myös pyramidi siltä ajalta.
    Samoin kuin 5 milj. v. kestänyt Atlantis kausi upotettiin kolmessa vaiheessa, niin myös meidän indoeurooppalais-amerikkalainen suuri kulttuuri jakso (eli ns. juurirotu), jota on nyt kestänyt miljoona vuotta, upotetaan myös kolmessa vaiheessa. Pekka Ervast kertoo kirjoissaan, missä järjestyksessä nuo meidän manneralueet upotetaan (molemmat Amerikat viimeiseksi).
    Hyvää Syksyä 2021 kaikille totuuden etsijöille, tv Väinämö.

PS.    Rakkauden eli Wiisauden jalokivet: 1. HYVYYS ei suutu, pety loukkaannut tai katkeroidu. 2. Ajatusten PUHTAUS. 3. TOTUUS ei vanno, valehtele, epäröi tai pelkää, sillä pelko tuo valheen, kuten Pietarille ennen kukon laulua.
   4. RAUHA ei vastusta oman huonon karmansa koettelemuksia, vaan hoitaa ne ilolla, ja antaa aina anteeksi kaikki kärsimänsä vääryydet ja pahan, mutta lempeästi ehkäisee kaikkiin muihin kohdistuvat syytökset, tuomitsemiset ja pahan, vaikka ne olisivat oikeutettujakin, koska tuomiovalta ei ole meillä, vaan korkean korkeilla vapahtaja olennoilla. 5. RAKKAUS rakastaa kaikkia.
« Viimeksi muokattu: 20.09.2021 18:42:16 kirjoittanut Väinämö » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: