Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Indigo /vanha sielu  (Luettu 62361 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
härkä-69
Vieras
« Vastaus #15 : 24.08.2006 09:21:30 »

Vinkkinä vaan. Kirjoita sivun ylälaidassa olevan palkkiin hakusanasi, esim. "indigo", ja paina enter, niin löydät aiemmin aiheesta käydyt keskustelut tällä foorumilla. Googlettamalla tietenkin löytyy vielä enemmän juttuja.  Wink
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #16 : 24.08.2006 09:29:18 »

Wautsi wau - olenhan minäkin tuon laatikon aina huomannut, vaan en NÄHNYT, enkä siis koskaan käyttänyt  Embarrassed
Kiitti vinkistä minultakin  Kiss smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Avuerdayes
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 15


Profiili
« Vastaus #17 : 24.08.2006 10:11:17 »

En tiedä miksi, mutta jostain syystä minunkin on lusikkani tähän soppaan laitettava.
Yleensä pysyttelen taustalla ja opettelen hyväksymään ja suvaitsemaan kaiken. Mutta tämä aihe on näköjään meikäläisellä jäänyt tuonne sisimpään kaihertamaan.

Indigot/vanhat sielut ovat ihmisen määritelmiä jotka on tehty selittämään selittämätöntä. Joten määritelmät ja jaottelut ovat kunkin määrittelijän määriteltävissä. Ja valitettavasti tämän kautta hyvä asia on hukkua soopaan. Kuinka moni käytöshäiriöinen lapsi on määritelty indigoksi ja annettu vapaus toimia miten haluaa häiriöineen? Kuinka moni tälläisen lapsen vanhempi on valmis myöntämään oman käytöshäiriönsä tai virheellisyytensä/kykenemättömyytensä lapsen turvalliseen kasvamiseen? Kuinka moni vanhempi pönkittää omaa egoaan tälläisella "erikoislapsella" tai kuinka moni indigo nostaa itsensä muita paremmaksi?

Mielestäni erityislahjat on annettu ihmiskunnan auttamiseksi oman henkilökohtaisen kasvun kautta. Ei kilpailemiseksi siitä kenellä on hienoin auto, talo, henkinen lahja.

Kiitos, että sain purkaa tämän asian sisältäni. Nythän voin lähteä tutkailemaan sitä ja sen merkitystä minulle tarkemmin.

Iloista rakkauden täyttämää valoa

Avuerdayes 
tallennettu

au kauris ac skorppari kuu vesimies
lohikäärme
sininen rytminen yö kin 123
*Alkmene*
Vieras
« Vastaus #18 : 24.08.2006 10:34:29 »

Minusta aika tärkeää huomioda myös tuon tyyppinen näkökulma, josta kirjoitit Avuerdayes!
Saattaa olla, että jollekulle tuontyyppiset määritelmät "indigo", "kristalli" yms määritelmät jotenkin antavat 'samaa fiilistä' kuin jollekulle ehkä upouusi Audi, titteli, tms.. Varsinkin sellaiselle ihmiselle, joka kokee olevansa ns.'ei materiaalinen', silloin yleensä tuo 'pätemisen' halu (pyrkiminen paremmaksi ulkoisen kautta)suunnataan johonkin tuon tyyppiseen 'pätemiseen' kovinkin helposti...  ;)Yritetään edes nousta 'henkisen kehityksen hierarkiassa', jossei muussa, oman sisäisen ristiriidan/epätasapainon yläpuolelle. joko oman lapsen kautta, tai itsen.

Enkä koe yhtään sen vastuullisempana sellaista vanhempaa, joka heijastaa omia "indigo" lapsi haaveitaan (henkisen kasvun kaipuitaan)ja määreitään omaan lapseensa ja supistaa lapsen oman ainutlaatuisen yksilöllisyyden kehitystä, sekä estää ehkä jopa lasta olemasta myös ihan 'tavallinen' yms, kuin sitä, joka ehkä näkee lapsessaan tulevan jääkiekkoilijan tai lekurin. Wink

Jokainen lapsi on pieni ihme ja samalla aivan 'tavis' ja jokainen lapsi, haluaa kokea molempia. Jokainen lapsi tarvitsee kokemuksia itsestään mahdollisimman laajalti. Liian isot saappaat, ei ole koskaan hyväksi.

Erittäin usein lapsi heijastelee vanhempiensa sisimmän heijastumaa ja sen ristiriitoja. Niin ns"indigojen" kuin ns"käytöshäiriöistenkin" lasten kohdalla. Myös tietysti yhteiskunnallisia ja suvullisia yms heijasteita.

Onhan nämä "indigo" ja muut käsitteellisyydet kovinkin mielenkiintoisia ja toisaalta voivat laajentaa ihmisten näkemyksiä, mutta jos niistä tulee ehdotonta todellisuutta....  Tongue  buck2  coolsmiley





tallennettu
Intimaria
Vieras
« Vastaus #19 : 24.08.2006 11:56:26 »

Mutta se mikä on faktaa, on se, ettei joidenkin alle kouluikäisten lasten viisautta ja rakkaudellisuutta vaan voi olla ihmettelemättä! Ehkä meidän ollessamme lapsia näistä (kuten monista muistakaan asioista) ei puhuttu ja se on jäänyt "huomaamatta". Pitäisi haastatella omia vanhempia. Vaikka toisaalta näen heidänkin ihmettelevän lasten lastensa suusta pulppuavaa juttua!

 smitten
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #20 : 24.08.2006 12:47:22 »

.......... mutta jos niistä tulee ehdotonta todellisuutta....  Tongue  buck2  coolsmiley

Herää kysymys, mistä on kysymys kun käsite on Ehdoton Todellisuus  Huh Shocked
Minusta vain Rakkaus ON ehdoton  smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
*Alkmene*
Vieras
« Vastaus #21 : 24.08.2006 13:03:32 »

Niin tai näin, minä nyt kirjoitin vain oman näkemykseni, oman kokemukseni pohjalta.  Wink

Minä en henk koht ole kohdannut yhtään lasta jonka viisaus tai rakkaudellisuus ei olisi kerta kerran jälkeen herättänyt minussa kunnioitusta elämää kohtaan ja lasta kohtaan!
En tarvitse siihen jotain 'erityistä'  (tai jotain jota tavoittelisin itse, tai jotain jota pitäisin kehityksen mittarina jollain tasolla) tai 'kehitykselliselle' vaikuttavaa ominaisuutta lapsessa, että voisin pitää häntä ainutlaatuisena, uuden tuojana, 'henkisesti kehittyneenä' yms.
(psyykkiset 'kyvyt' eivät ole kehityksen mittari)

Ehkei näitä ole puhuttu näillä samoilla nimillä ennen. Ehkei niistä ole tarvinnut puhua, kun ne ovat tulleet kohdatuiksi ihan arjen eletyn elämän kautta. Ehkei niistä ole tarvinnut tehdä 'mystiikkaa' ennen... Ehkä 'meidän sukupolvemme' on jäänyt jotain heijastuspintaa paitsi, kun jotain muuta on korostettu 'meidän ajassa' ja sitä nyt etsimme 'uusista lapisista', joka on meissäkin kyllä.-....Sekin voi olla yksi vaihtoehto.
Yleensähän ennenmuinoin moni asia oli niin luontaista, ettei niitä nostettu sen erityisemmin esille. Yleensähän juuri se asia  nostetaan esille, joka on tietyllä tapaa unohduksissa. Yhteiskunnallisestikin.

Mikä vain voi olla ehdotonta... miksei voisi olla? Elämä on...
Sanalla ehdoton on suomenkielessä myös useampia kuin yksi merkitys.  Wink


tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #22 : 24.08.2006 13:12:45 »

Elämä on ... ja tämä Foorumikin on. Onneksi täällä saakin nostella esille sekä unohtuneita että freesimpiäkin asioita.
Kiitos jälleen kerran ylläpidolle tästä mahdollisuudesta  Kiss smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Kaarina Niro
Vieras
« Vastaus #23 : 24.08.2006 13:29:30 »

Omakin käsitykseni tai paremminkin tietoisuuteni sanoo tuota samoin kuin tuon Alkmenenkin tietoisuus, ettei olekaan kyse tavallaan niistä lapsista nyt muuten kuin siten, että ovat tulleetkin vain auttamaan nyt vanhempiaa täsäs suuressa mielemme muutoksessa.

Sillä mitenkäpä muuten voisimmekaan heijastella niitä "lapsenkengissä" olevia Sielujemme huutoja sen egomme kourissa kuin näiden "käytöshäiriöisten" lasten teoilla, jotka todellakaan eivät ole kuin peilinä siitä OMASTA sisäisestä lapsesta, jota emme muuten näe. Eli he tuovat sen meille esiin sieltä alitajunasta, mitä meidän on vielä Rauhalla ja Rakkaudella rakastettava, että kykenemme näkemään myös sen kristallilapsemmekin tulevaisuutta eli sen vapautetun Sielumme aidon Kuvan.

Eli se on vain erona näillä nykyajan lapsilla, jotka on annettu sitä varten meille lahjoina, että auttavat vapaaehtoisesti aikuiset oikealla tielle.  smitten
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #24 : 24.08.2006 17:05:36 »

Toimin työssäni lasten kanssa.

Olen oppinut, että jokaisen lapsen ajatus, mielikuva, idea on yksilöllisyydessään yhtä tärkeä.

Vanhempien vastuu on tosi suuri kasvattaa lasta jonkin 'käsitteen' peilaamana. Oikeastaan lapsi heijastaa heidän omia heikkouksiaan ja ymmärrystään. Jotakin kasvaa ja kehittyy kuitenkin, usein tiedostamatta.

Ja eipä silti, yhtä tärkeää on jokaisen aikuisenkin oma ajatus, mielikuva, idea tai mielipide.

Maailman rauha on mielestäni pitkälti kiinni siinä, kuinka huomioimme toisemme, haluamme ymmärtää ja nähdä eri näkökulmia. Silti ei tarvitse olla samaa mieltä.
tallennettu
kirsimarita
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 62


Minä olen rakkaus.


Profiili
« Vastaus #25 : 24.08.2006 20:49:41 »

::)Sepä ihanuus tässä maailmassa on, että meidän ei tarvitse olla samaa mieltä! Itse olin kasvatuksellisesti täysin hukassa poikamme kanssa ennen kuin selvisivät siteet, joita kannoimme entisistä elämistämme ja luin indigoista. Tilanne oli jopa sellainen, etten saanut häneen kosketuspintaa, jotenkin ollenkaan ja aina oli kärhämää. Nyt,olen ymmärtänyt keinot, kuinka hänen kanssaan toimia. Kaikesta on löydyttävä vedenpitävä perustelu!...Tuntuu, että homma toimii. Ehkäpä minusta sitten on vaan tullut kasvattajana taitavampi? Ihan sama. Miksi tuli Forrest Gump mieleen (siinäpä leffa). Kumpa sellaisen lempeyden ja itsetunnon voisi lapselleen välittää... smitten smitten smitten
« Viimeksi muokattu: 25.08.2006 08:05:10 kirjoittanut kirsimarita » tallennettu

nouseva skorppari
aurinko kauriissa
kuu härässä
merkurius veskarissa
venus kauriissa
mars kauriissa
punainen kristalli maa
metalli-puhveli
Intimaria
Vieras
« Vastaus #26 : 25.08.2006 12:02:23 »

kirsimarita, onko poikasi kenties oinas (vaikutteinen)? Kuulostaa tutulta, että asiat pitää perustella!  Wink
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #27 : 25.08.2006 14:05:30 »

En tiedä miksi, mutta jostain syystä minunkin on lusikkani tähän soppaan laitettava.
Yleensä pysyttelen taustalla ja opettelen hyväksymään ja suvaitsemaan kaiken. Mutta tämä aihe on näköjään meikäläisellä jäänyt tuonne sisimpään kaihertamaan.

Indigot/vanhat sielut ovat ihmisen määritelmiä jotka on tehty selittämään selittämätöntä. Joten määritelmät ja jaottelut ovat kunkin määrittelijän määriteltävissä. Ja valitettavasti tämän kautta hyvä asia on hukkua soopaan. Kuinka moni käytöshäiriöinen lapsi on määritelty indigoksi ja annettu vapaus toimia miten haluaa häiriöineen? Kuinka moni tälläisen lapsen vanhempi on valmis myöntämään oman käytöshäiriönsä tai virheellisyytensä/kykenemättömyytensä lapsen turvalliseen kasvamiseen? Kuinka moni vanhempi pönkittää omaa egoaan tälläisella "erikoislapsella" tai kuinka moni indigo nostaa itsensä muita paremmaksi?

Mielestäni erityislahjat on annettu ihmiskunnan auttamiseksi oman henkilökohtaisen kasvun kautta. Ei kilpailemiseksi siitä kenellä on hienoin auto, talo, henkinen lahja.

Kiitos, että sain purkaa tämän asian sisältäni. Nythän voin lähteä tutkailemaan sitä ja sen merkitystä minulle tarkemmin.

Iloista rakkauden täyttämää valoa

Avuerdayes 

Hyvä pointti.  coolsmiley Ei kaikkea voi selittääkään indigoudella. Kaikki lapset ovat erityisiä omalla tavallaan. Ja kaikki lapset opettavat meitä aikuisia niin paljon. Sitten on kuitenkin totta sekin seikka, että näitä erittäin vanhoja ja viisaita sieluja on syntynyt ja nykyisin syntyileepi oikein urakalla. Kristalleja... coolsmiley
tallennettu
härkä-69
Vieras
« Vastaus #28 : 25.08.2006 17:31:50 »

Toisaalta taas jäykkä kasvatus- ja koulutusjärjestelmä olisi uudistamisen tarpeessa. Ehkä indigoilla ja kristalleilla onkin sitä viisautta, mikä aikuisilta vielä puuttuu.
tallennettu
kirsimarita
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 62


Minä olen rakkaus.


Profiili
« Vastaus #29 : 25.08.2006 18:18:43 »

Lainaus
kirsimarita, onko poikasi kenties oinas (vaikutteinen)? Kuulostaa tutulta, että asiat pitää perustella!  Wink

Kauris ja nouseva kauris,kiinalaisessa puhveli/härkä, muuta en muista.
tallennettu

nouseva skorppari
aurinko kauriissa
kuu härässä
merkurius veskarissa
venus kauriissa
mars kauriissa
punainen kristalli maa
metalli-puhveli
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8
  Tulostusversio  
 
Siirry: