Sivuja: 1 ... 6 7 [8]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Indigo /vanha sielu  (Luettu 62354 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Asterix
Vieras
« Vastaus #105 : 06.01.2009 14:50:46 »

Minä ainakin olen ollut ennen tätä elämääni alkueläin jonkun toisen genitaaleissa,
kunnes siitä sitten jakauduin ja kehityin. Smiley
Jännää, että tämä entiset elämät-henkisyys unohtaa tuon aivan täysin,
vaikka se on ihan tieteellisestikin todistettua factaa. uglystupid2
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #106 : 06.01.2009 23:55:03 »

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1889&mforum=uusimaa
URIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 5.1.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Totuuden ikuinen etsintä


Elämienne aikana olette kokeneet totuuden jokaisen puolen etsiessänne sitä totuutta, joka vapauttaa teidät uskostanne omaan voimattomuuteenne. Ei ole valheita, on vain totuuden erilaisia puolia. Jotkut resonoivat kanssanne, toiset eivät. Kuitenkin jokainen totuuden puoli resonoi sen kanssa, joka uskoo sen olevan totta. Jokaiselle näytetään, miten hänen oma totuutensa luo todellisuuden, ja jokainen kykenee muuttamaan rajoittavan aineellisen totuutensa henkiseksi totuudeksi omasta yhteydestään, jumaluudestaan ja voimastaan. Ja jokainen uusi totuus minkä opitte, paljastaa toisen totuustason. Ei ole loppua sille totuudelle, minkä voitte kokea - totuuden etsimismatka on rajaton ja ikuinen ja jokainen uusi kokemus antaa kohota totuuden korkeampiin värähtelyihin ja ilmaisumuotoihin.

Miten tiedätte, milloin olette löytäneet oman totuutenne? Silloin kun elämänne resonoi ilon ja ehdottoman rakkauden kanssa, kun elätte siinä yltäkylläisessä todellisuudessa, mikä on unelmienne peili. Jos teillä ei ole sitä, elätte valhetta, elätte sellaista totuuden puolta, mistä teidän on vielä opittava pois, päästettävä irti ja hyväksyttävä toinen totuus. Ikuinen totuuden etsintänne on sisältänyt monia elämiä ja monia eri kokemuksia, joista jokainen on paljastanut yhden tason etsimästänne totuudesta. Kaikki ne ovat teille totta ja totuuden korkeammat tasot odottavat yhdistymistänne niihin.

Elämänne ihmiset joiden uskotte valehtelevan teille, jakavat vain oman totuutensa kanssanne. Jos se ei resonoi omanne kanssa, se ei tee siitä epätotta, sillä se on heidän totuutensa. Kuitenkin he jakavat kanssanne totuuden, jonka olette kerran jakaneet heidän kanssaan - joko tässä elämässä tai aiemmassa elämässä. Teidän roolinne ei ole muuttaa heidän totuuttaan, vaan päättää, oletteko yhteydessä heidän kanssaan tuolla totuustasolla. Siinä missä kerran peilasitte heitä, kyvyttömyytenne hyväksyä heidän totuuttaan osoittaa teille, että ette enää peilaa heitä.

Ikuinen totuuden etsintänne on tuonut teidät monien kokemuksien läpi, ja kaikkein suurin totuus, se mitä olette etsineet, on se, mikä paljastaa teille, että olette Jumalan lapsi, valokipinä Lähteestä, joka kokee kaikkia totuuden puolia, kunnes palaatte aitoon totuuteen olemuksestanne. Jokainen totuuden puoli on yksi askel matkallanne, erillisyyden ja uudelleenyhdistymisen kokemus ja osa kotimatkaanne. Mitään totuuden puolta ei arvostella - elätte sitä totuutta, minkä tiedätte ja mihin uskotte, kunnes olette valmis hyväksymään toisen totuuden. Silloin kun oivallatte, että kaikki on totta ja kaikki totuus johtaa Lähteeseen, löydätte sen totuuden, mihin voitte yhdistyä, ja luoda rauhallisen ja iloisen elämän.

Uuden maapallon synnyttäminen

Olemme aineellisen ja henkisen maailman välisessä risteyksessä ja uuden maapallon synnyttäminen on käynnissä. Tämä ei ole uusi maa, planeetta tai paikka - värähtelymuutos toteuttaa muutoshalumme ja on yhden henkisen matkamme osan loppu ja toisen alku. Uutta maapalloa ei voi määritellä yksittäiseksi kokemukseksi, se edustaa monia asioita monille ihmisille. Mutta uuden maapallon synnyttäminen voi olla haasteellista ja hämmentävää ja synnytyksen tapaan toisinaan suorastaan tuskallista.

Synnytysprosessi alkaa supistuksella, sen käsittämisellä, että kaikki ei ole "oikein" tai tapahtumana, mikä pakottaa hyväksymään, että vaaditaan muutosta. Tämä saattaa olla tyytymättömyyden tunnetta elämässänne, suhteen loppuminen, työpaikan menettäminen, onnettomuus tai muu traumaattinen tapahtuma tai sairaus. Elämä loppuu sellaisena, kuin tunnette sen, ja teidän on järjestäydyttävä uudelleen, harkittava asioita uudelleen, mietittävä elämänne tärkeysjärjestystä ja tehtävä muutoksia. Supistuminen on tuskallista, koska siihen liittyy tunteita, ja se on haastavaa, koska se edustaa muutosta, loppua ja transformaatiokohtaa.

Supistuminen on tilaisuus energioiden laajentumiseen, jos päätätte harkita uusia mahdollisuuksia ja käyttää henkistä ymmärrystänne oppituntien arvioimiseen, luotte uusia vaihtoehtoja ja astutte voimaanne irtipäästäen pelosta. Tai sitä seuraa toinen supistus, jos valitsette pelon, pettymyksen ja voimattomuuden polun. Jokaista supistusta seuraa tilaisuus laajentua ja lopulta supistukset loppuvat, kun löydätte voimallisia, uusia vaihtoehtoja elämällenne. Silloin kun siirrymme supistumisen kautta laajentumiseen, luomme tilaisuuden uudelle maapallolle elämässämme.

Lupaus uudesta maapallosta on meidän, kun olemme valmiita hyväksymään sen siunaukset, päästämään irti arvostelusta ja olemaan avoin niille mahdollisuuksille, jotka ovat kuvitelmiemme ulkopuolella. Supistumisjaksot osoittavat meille, missä rajoitamme vaihtoehtojamme. Laajentuminen antaa emille näkemyksen siitä, mikä on mahdollista, jos päätämme hylätä arvostelumme ja kiintymyksemme, luopua pelosta ja antaa mahdottomasta tulla mahdollista. Jokaista supistusta seuraa laajentuminen, samalla tavalla kuin kaikki mitä elämästämme poistetaan, korvataan jollain, mikä sopii paremmin omaan värähtelyymme. Ja lupaus uudesta maapallosta on yksi siunauksista, rauha mikä ylittää kaiken ymmärryksen ja ilon, mitä voimme kuvitella.

Pimeintä on ennen aamunkoittoa

Jos olette koskaan olleet ulkona aamun varhaisina tunteina, olette kokeneet tuon pimeän ajan, jolloin maa on hyvin hiljaa, mikään ei liiku, kuu on laskenut eikä aurinko ole vielä ilmestynyt. On hiljaista ja rauhallista ja tuntuu siltä, kuin maailma odottaisi. Sitten aurinko nousee, linnut alkavat laulaa ja uusi päivä alkaa. Kuitenkin tuon hyvin pimeän jakson aikana juuri ennen aamunkoittoa, asiat voivat näyttää hyvin pimeiltä. Nouseeko aurinko, tuleeko uusi päivä ja onko meillä uusi tilaisuus aloittaa alusta? Tiedämme, että aurinko nousee aina - emme koskaan epäile sitä. Ja kuitenkin omassa elämänkokemuksessamme mietimme toisinaan, pääsemmekö koskaan läpi jostain kokemuksesta, onko elämämme koskaan normaalia ja olemmeko enää koskaan onnellisia.

Meidän on koettava pimeys arvostaaksemme valoa. Ja valo ei kuitenkaan ole koskaan kaukana. Muutama viikko sitten olin ulkona päivällä ja arkkienkeli Uriel muistutti minua siitä, että tähdet loistivat taivaalla, vaikken voinut nähdä niitä. Tuona iltana hän laittoi minut menemään ulos katsomaan tähtiä, jotka loistivat kauniisti yötaivaalla, ja hän muistutti minua siitä, että saatoin nähdä ne, koska taivas oli pimeä ja niiden valo saattoi näkyä. Vain se etten voinut nähdä niitä päivällä, ei merkinnyt sitä, etteivätkö ne olisi taivaalla.

Tuossa pimeässä paikassa minkä jokainen meistä kokee joskus, meille tulee hetki, jolloin pelkäämme, ettei valo ehkä enää koskaan loista elämäämme. Asiat näyttävät niin ankeilta, ettemme tiedä, olemme koskaan enää onnellisia, rauhallisia ja tunnemmeko voimaa tai olevamme hallinnassa. Tämä on pimeää ennen aamunkoittoa. Se on voimallinen hetki - vaikkei se ehkä tunnu kovin voimalliselta - koska voimme nähdä, että pimeys tosiaankin antaa valon loistaa kirkkaammin, tai voimme keskittyä pimeyteen ja ajatella, että valo on hylännyt meidät.

Nämä ovat koettelevia aikoja, koska elämme maailmassa, mikä näkee pimeyttä ja ajattelee, että valo ei loista. Kuitenkin valo loistaa aina. Se ei koskaan poistu. Kun olette ulkona päivällä, katsokaa taivaalle ja muistakaa, että tähdet loistavat, vaikkette voi nähdä niitä. Sitten menkää illalla ulos ja nähkää tähtien tuikkivan yläpuolellanne ja muistakaa, että ne ovat kauniita ainoastaan siksi, että taivas on pimeä. Näin valo toimii. Silloin kun on pimeää, valo loistaa kirkkaammin. Silloin kun pimeys ympäröi sitä, aurinko nousee aina ja jokainen päivä on tilaisuus alkaa alusta.


Nerouden löytäminen

Viimeisten kymmenen vuoden aikana olen kuullut lapsista, joista hyvin nuorella iällä tulee laulajia, kirjailijoita, muusikkoja ja jotka menevät myös collegeen. Näitä lapsia kutsutaan neroiksi ja heidän taitonsa hämmästyttävät meitä. Elämäntarina on usein surullinen tai vaikea, mutta he löytävät tapoja ilmaista lahjojaan ja saavat huomiomme. Kuulemme enemmän tällaisista lapsista, koska he ovat enemmän kuin neroja - he osoittavat meille, miten voimme löytää sisäisen nerouden ja käyttää erityislahjojamme innoittamaan toisia. Tämä on erityisesti totta kaikilla indigoilla ja kristalleilla.

Silloin kun indigo löytää sisäisen neroutensa, hän keksii keinot ilmaista itseään ja saavuttaa itseluottamusta. He ovat upeita johtajia ja aktivisteja, jotka edistävät aatetta ja innostavat muita. Tämä voi kestää jonkin aikaa, koska heillä usein ei ole itseluottamusta tutkia erilaisia väyliä. Mutta kun he sen tekevät, he ovat omalla tiellään. Tämä pätee kaikkiin indigoihin, aikuisiin ja nuorempaan sukupolveen. Jokaisella indigolla on ainutlaatuinen lahja, joka on sisäistä neroutta, ja kun hän laajentaa sitä, hän hyödyttää ja innostaa muita ja voi löytää oman tarkoituksena. Tuen ja opastuksen avulla kaikki indigot löytävät lopulta oman polkunsa ja oppivat ilmaisemaan nerouttaan.

Kristalleilla on myös sisästä neroutta ja heidän lahjansa ovat usein taiteissa, musiikissa, maalaamisessa ja kirjoittamisessa. Koska he ovat hiljaisia ja vetäytyvämpiä, hekin tarvitsevat opastusta auttamaan heitä ilmaisemaan lahjojaan ja löytämään tapoja käyttää niitä. Vaikka he ovatkin ujoja, niin sitten kun he tietävät, että heidän työnsä voi innostaa toisia, he voittavat ujoutensa ja heistä tulee avoimempia. Katselin äskettäin videoita Charisesta, nuoresta filippiiniläistytöstä jolla on kaunis ääni ja joka oli tuntematon siihen saakka, kunnes Oprah löysi hänen videonsa YouTubesta. Nyt hän laulaa ympäri maailmaa ja innostaa nuoria ihmisiä omassa maassaan. Hänellä on myös erittäin paljon kristallienergiaa ja hänen äänensä on upea, ja kun hän laulaa, voitte nähdä hänen sydämensä avautuvan ja neroutensa loistavan.

Miten tietää, mitä heidän lahjansa ovat? Kiinnittäkää huomioita siihen, mitä he tekevät, kun he luulevat, ettei heitä katsella. Ja jos olet aikuinen indigo tai kristalli, niin mitä teet, silloin kun olet hiljaisuudessasi, mitä teet, kun uneksit ja toivot voivasti tehdä jotain tai mitä ihailet muissa. Tässä on sisäinen neroutesi. Jokaisella teillä on sisäistä neroutta odottamassa löytämistä. Tämä nerous on erityislahjasi, lisäarvosi maailmaan, ja kuin paljastat sen, löydät sen tarkoituksen elämällesi, mitä olet etsinyt. Sitten ota askeleita aloittaaksesi työskentelemisen sen kanssa. Maailmankaikkeudella on upea tapa avata ovia, silloin kun olet valmis astumaan niistä läpi.

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
~*~ Lempeydellä voi ravistella maailmaa ~*~


*******************
« Viimeksi muokattu: 06.01.2009 23:56:56 kirjoittanut Aaviisunen » tallennettu
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #107 : 16.01.2009 01:24:35 »

Minä ainakin olen ollut ennen tätä elämääni alkueläin jonkun toisen genitaaleissa,
kunnes siitä sitten jakauduin ja kehityin. Smiley
Jännää, että tämä entiset elämät-henkisyys unohtaa tuon aivan täysin,
vaikka se on ihan tieteellisestikin todistettua factaa. uglystupid2


                                         Shocked

             Vaatimattomasti, mutta äkkiä tulee mieleen, että kyllä tuo

               kehitys voi saada ihmeitä aikaan, ja niin olemattomista

                 lähtökohdistakin. ! ? Toki, siihen me panostamme.



                                              smitten

tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482



Profiili
« Vastaus #108 : 04.01.2011 14:22:37 »

joo. esikoinen selkee indigo, kuopus purppura tai osapurppura, minä selkee hopea...
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #109 : 17.01.2011 23:56:49 »




                                    coolsmiley

             Näinhänsemenee. Aina on joukossa tilastonikkareita omine metrimittareineen.

                       TOSIVANHASIELU ei  edes tiedä näitä sivuja.    Cry


                                            smitten


tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
faerie
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528


Profiili
« Vastaus #110 : 27.03.2011 20:02:32 »

Indigolapsi ilmottautuu. Smiley
Aurakuvauksessahan auran värin saa ainakin selville, ellei sitä sitten muuten näe tai tiedä.
tallennettu
Aglaia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 26



Profiili WWW
« Vastaus #111 : 07.01.2015 16:36:36 »

Jotekin pulpahti mieleeni, joko näillä indigoilla olisi ollut paljon planeettaelämiä elettynä... vaikka näiden maaelämien välissä? Wink
tallennettu
Sivuja: 1 ... 6 7 [8]
  Tulostusversio  
 
Siirry: