Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Äiti ja hiusten värjäys unessa  (Luettu 1778 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
maisa100
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« : 24.08.2020 08:00:26 »

Saisinko apua unen tulkintaan. Pohjana unella se, että äitini kuoli yllättäen 5vkoa sitten mökillä, jolla ei viihtynyt viime vuosina juuri lainkaan.

Unessa olimme hoitaneet kaikki hautajaisia myöden, elimme tavallaan unessa ihan reaaliajassa, mutta yks kaks äiti ilmestyi mökille ja istahti tuoliin. Hän manasi, miksemme olleet odottaneet, että onko hän varmasti kuollut ja olimme tehneet hänestä liian nopeita päätöksiä mm. sulkea hänen puhelinliittymänsä. Unessa äiti oli 15v nuoremman näköinen, viimeiseen 13 vuoteen ei ollut värjännyt hiuksiaan oikeassa elämässä, mutta unessa oli värjännyt ne punaisiksi. (Lopetti hiusten värjäämisen kun sairastui syöpään, josta kuitenkin parantui). Sanoi unessa, että ei hän olisi kuollut, jos ei olisi taas värjännyt hiuksiaan, mutta nyt hän on taas tässä. Seuraavassa hetkessä näin kun ystäväni värjäsi hiuksia ja minun oli tarve päästä hänet pysäyttää ja sanoa ettet voi värjätä, kun äidinkin kävi näin. Tämä ystäväni on kokenut myös isot menetykset vuoden aikana.

Uni oli siis ensimmäinen äidin kuoleman jälkeen, jossa näin hänestä unta. Miten tätä pitäisi tulkita... kuolinsyy ei ole selvinnyt vielä, onko ollut tapaturma vai sairauskohtaus.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: