Sivuja: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 33
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuun Progressio!  (Luettu 419410 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #345 : 09.03.2011 21:30:03 »

Minä en ole päässyt oikein nauttimaan proge-Kuusta Jousimiehessä, kun se prog. kartalla on edelleen 8. Huoneessa ja Plutokin opponoi radix  -Kuuta, mutta toukokuun lopusta alkaen proge -Kuuni vihdoin siirtyy proge-kartan 9. Huoneeseen Jousimiehessä, joten sitä odotellessa... Wink

Sitten kun on odotettavissa proge-Kuu Kauriissa, on minulla myös tr. Saturnus radixin Venuksella.. ei tämä tästä taida paljon parantua.. mutta tuntee ainakin eläneensä..
tallennettu

Casperiina
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 688



Profiili
« Vastaus #346 : 10.03.2011 11:19:38 »

Mitäköhän se nyt tarkalleen teettää, kun proge  kuu kauriissa? Onko tämä jotenkin urakeskeistä aikaa elämässä vai liittyykö edes työhön? Että ollaan vain enemmän sitkeää puurtajaa, vai liittyykö yleisesti haasteellisiin aikoihin elämässä? Tällä hetkellä  kuu tekee yhtymää nataalin  venus aspect_con aurinko. Tulkintoja? Huh

Ensi talvena progressiivinen kuu siirtyy vesimieheen. Samoihin aikoihin transiittina aktivoituu  pluto aspect_tri keskitaivas. Jotenkin siten ajattelin, että työympäristöni muuttuisi vapautuneemmaksi. Ehkä pääsen jopa kokonaan pois epämiellyttävästä työstä vai saan tehdä jotain omantuntuista ja ensisijaisesti itseäni palvelevaa työtä?
tallennettu

aurinko venus merkurius neptunus kauris 5. huone
askendentti leijona
kuu jupiter vesimies 6.huone aspect_opp askendentti
uranus saturnus jousimies 4.huone
mars skorpioni 4.huone
pluto skorpioni 3.huone aspect_opp keskitaivas
chiron 10.huone
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #347 : 10.03.2011 17:24:27 »

Johanna sanoi joskus Astro-tv:ssä, että sen 2,5 vuotta elää sen merkin elämää, kun progressiivinen Kuu on jossain merkissä.  Sulla on Kaurispainotteiset asiat tapetilla, ehkä jotain sitoumuksia, rakenteiden luomisia, voi olla että kovaa työtäkin.  Ehkä olet kunnianhimoisempi kuin tavallisesti.  Ehkä sua kyllästyttää joidenkin lapselliset kotkotukset ja ajattelet: 'eikö nuo koskaan kasva aikuiseksi!' 

Ei Kauris ole pelkästään negatiivista, se liittyy mun mielestä just aikuiseksi kasvamiseen ja järjen käyttöön.  En pitäisi progressiivista Kuuta Kauriissa mitenkään huonona aikana.
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #348 : 10.03.2011 18:26:45 »

Todellakin, se merkki, missä progekuu kulloinkin on , (siis 2,5 vuotta), tulee elämässä esiin jollain lailla. Esim. jos se on Kaksosissa, niin saatat olla normaalia uteliaampi ja tiedonhaluisempi ja ehkä kohtaat sellaisia ihmisiä.

Minulle esim. progekuu Oinaassa oli konkreettisesti: muutto ulkomaille (uutta , innokkuutta), ja siellä ulkomailla kohtasin Oinas-miehen jonka kanssa aloitin suhteen.

Mutta se oma suhtautuminen asiaan on myös merkittävä: Kuten meimi tuossa juuri sanoi, ei Kauris-kuunkaan tarvitse välttämättä olla niin ikävä ja tylsä. Siitä voi ottaa opiksi todellakin niin, että ajattelee että nyt on aika tehdä töitä ja olla järkevä.  Wink
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #349 : 10.03.2011 18:52:58 »

Riippuu myös todella paljon toisista transiiteista ja siitä missä huoneessa se proge-Kuu menee niin proge-kartalla kuin nataalikartallakin! Esimerkiksi voisi ajatella että Kuu Härässä olisi aikana erityisen tasainen ja rakenteita luova, mutta itselleni tämä proge-Kuu meni suoraan nataali-askendatin yli ja teki oppositiota Plutoon - suuria muutoksia, muutto ulkomaille, kaikki omat rakenteet uusiksi, ajatukset liittyen rahaan ja omaisuuteen muuttuivat kokonaan, oma minäkuva muuttui, ystävyyssuhteet muuttuivat, hiusten väri muuttui kerta heitolla, jouduin luopumaan lähes koko omaisuudestani etc. Tietyllä tavalla elämä tasapainoittui ja oma minäkuva rakentui aika vakaaksi ja sain yhteyden paremmin omaan minuuteeni (Asc Härässä), mutta muuten aika ei millään tavalla ole ollut erityisen rauhallista. Tietyllä tapaa mukavaa ja miellyttävää kyllä, mutta muutoksia erityisen paljon. Eli siis aspektit ja muut asiat vaikuttavat todella paljon.

Esimerkiksi jos vertaa aikaan jolloin minulla oli proge-Kuu Oinaassa, niin vaikka sen pitäisi olla "uusien aloitusten aikaa", niin enemmän minulle se aika oli sellaista itsenäistä, aika yksinäistäkin aikaa (meni 12.huoneessa) ja oman itsen kehittämistä, mutta toisaalta myös kaikenlaisten asioiden kokeilemista, mutta harva asia jäi elämään pitkällä tähtäimellä. Itsetunto kasvoi, mutta jos vertaa muutoksiin Kuu Härkä aikana, niin nämä muutokset ja aloitukset ovat olleet konkreettisia, pysyviä ja elämää muuttavia verrattuna oinas-ajan kokeiluihin ja hökertelyihin paikasta toiseen. Tongue
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #350 : 10.03.2011 19:34:42 »

Totta, Ebenia, kaikki vaikuttaa. Eli merkki ja huonesijainti, no omalla kohdallani jos nyt tuohon Proge-Kuuhun Oinaassa viittaa niin se osuu huoneeseen 11 natal-kartalla eli ihmisryhmiä ja uusia ystäviä yms. mikä tuli kyllä esille silloin.

Ja toki transut aina vaikuttavat. Meille Kauriille kun Saturnus tekee juuri neliötä niin eipä tässä hirveesti huvita rispaskaa tanssia vaikka onkin hyvä proge-kuuvaihe meneillään.
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
meimi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1019


Astrotumpelo


Profiili
« Vastaus #351 : 10.03.2011 20:10:51 »

eipä tässä hirveesti huvita rispaskaa tanssia

Eikö edes ilman ripaa?
 2funny
tallennettu

aurinko jousimies  kuu vaaka  askendentti kauris  merkurius jousimies  venus skorpioni  mars jousimies  keskitaivas jousimies

Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #352 : 13.03.2011 18:10:58 »

Panostin vaihteeksi talviurheiluun kun kerran on tämä progekuu  jousimies, tekee myös parhaillaan tarkkenevaa yhtymää nataali-Venukselle, ja voi pojat, enpä ole aikoihin ollut näin hyvillä fiiliksillä. coolsmiley
tallennettu
ScorpioRising
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 37


Profiili
« Vastaus #353 : 11.06.2011 10:38:44 »

Annanpa minäkin kokemuksia kuun progeista, ne nimittäin tuntuvat hämmästyttävän paikkaansapitäviltä:

- progekuuni vaihtui skorpionista (12. huone) jousimieheen huhtikuussa. Ehkä lume-efektiä tai sitten ei, mutta skorpioni-ajan ahdistuksen ja angstin voin nyt allekirjoittaa. Oli todella olo, kuin kaivoksessa olisi elänyt parisen vuotta. Opin, että asioita on hyvä pohdiskella aikansa, mutta ihminen tarvitsee myös valoa ja elämää. Onneksi tuo ajanjakso on nyt takanapäin.

- huhtikuusta alkaen jousimies-progekuu on näkynyt seuraavasti: kalenteri täyttyy ulkomaan matkoista; niitä tulee pyytämättä ja yllättäen. Lisäksi luonto, ja sellainen reipas ulkoilmaelämä on alkanut jälleen (onneksi) kiinnostamaan. Myös filosofia vetää puoleensa. Vielä pr.kuu ei ole 1. huoneessa, mutta se lienee 12. huoneen mietiskelyjen täytäntöönpanovaihetta sitten loppuvuodesta alkaen.

Tuli mieleeni tällainen "herätys" siirtymästä 12:sta 1:een huoneeseen, että 12. huoneessa unelmoidaan kuin kohdussa, alitajuiset pelot ja haaveet ovat kuin vaihtuvia unia (kalat).
1. huoneessa tuodaan alitajunnassa kypsyneet asiat esille, vaikka vähän rytisten ja tullaan ulos kaapista/synnytään uusiksi (oinas).

Mielenkiintoisia aikoja eletään  :Smiley
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #354 : 19.06.2011 16:46:31 »

Progekuu  jousimies tekee parhaillaan sangen perverssiä yhtymää Uranukseen, ajan teemoina tosiaan paitsi matkailu ja urheileminen, että juhliminen, kun kutsuja satelee milloin mihinkin pippaloihin enkä viitsi kieltäytyä koska vastapainoksi on sitten kuitenkin näitä hiljaisempia kausia.
tallennettu
sangviinikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 682



Profiili
« Vastaus #355 : 08.07.2011 22:18:18 »

Hupsista vaan kun on tuo progekuu vaihtanut huonetta.

11. huoneen teemat olivat esillä aikansa ja nyt siis progekuu 12. huoneessa,  neitsyt merkissä.

Liekö kuuluu kuvaan, että piilossa on mutta jonkinlainen käpertymisen kausi on menossa.
Puolueen jäsenkirja takataskussa hyvästelin 11 huoneen ja  siirryin eteenpäin kohti täysin kummallista, vellovaa olotilaa.

Saisikos olla lasillinen punaviiniä?
Olenko minä muka löytänyt salatieteen?

Että kokemukseni perusteella laitan enemmin painoa tuonne huonesijaintiin kuin merkkiin.
tallennettu

"Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra"
Liekku
Astroholisti
*****
Viestejä: 1174



Profiili
« Vastaus #356 : 27.09.2011 09:55:59 »


 Tänään on proge kuuni muuttanut vaakaan 3 huoneeseen.
 Edelliset reilut kaksivuotta, kun kuun ollessa neitsyessä, oli paljon sairauksia, omia ja läheisten,
 vetäytymistä omiin oloihin, ym. nämä jäi tästä ajasta päällimmäisenä mieleen.

 Nyt näyttää jo valoisammalta,--odotan mielenkiinnolla, mitä sosiaalinen vaaka saa minussa aikaan.
 

 
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #357 : 30.09.2011 23:06:14 »

Tsiigasin että progekartalla tulossa mielenkiintoinen aspekti, kun progekuu ja proge-Merkurius yhtyvät nataali-Kuuhun -progressiivinen kuunpaluuni saa siis selkeän Merkurius-teeman. Pitäisi varmaan osallistua Idolseihin tai jotain. Tongue
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #358 : 30.09.2011 23:22:58 »

Prog. Kuu liikkuu edelleen Jousimiehessä 9. Huoneessa (proge-kartalla).. ja on puolineliössä Jupiteriin.. mitähän? Tässä tilanteessa melkein odotan Kuun siirtymistä Kauriiseen... olisiko jo vakautta tunteissa tiedossa?
tallennettu

Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #359 : 23.10.2011 16:15:59 »

Huhhuh! Tämän keskustelun pohjalta näyttää siltä, että elämäni tulee mullistumaan seuraavan 2,5 vuoden aikana. Prog. kuu nimittäin siirtyi äskeittäin skorppariin (3.huone). Vuoden päästä se kuitenkin jatkaa 4.huoneeseen, jolloin ylittää samalla IC:n ja saa kaverikseen Pluton.

Tällä hetkellä transiitteina: Pluto yhtymä Kuu ja loppukuusta alkava Jupiter kolmio Kuu.
Helmikuussa kuvioihin taas astuu: Uranus neliö Kuu. Sitä saakin sitten katsella vaikka kuinka pitkään.

Osaisiko joku kertoa näistä lisää? Mitä on odotettavissa kun prog.kuu ylittää IC:n ja päätyy samaan huoneeseen Pluton kanssa? ja mikä merkitys noilla transiiteilla on?

Neloshuone, johon liitetään koti ja perhe, ei taida olla paras paikka tälle ajanjaksolle..? Sad


Sekä kyseisen Pluton yhtymän että samanaikaisen Uranuksen neliön Kuulle läpikäyneenä pitää nyt todeta että mulla kuvioihin kuului useita sukulaisten kuolemia, jatkuvaa paikasta, kaupungista ja maasta toiseen muuttamista ja paljon katuväkivaltaa, että rassaavaa aikaa kertakaikkiaan. Eihän se kaikilla tietenkään mene niin, mutta on tosiaan ihan järkevää ottaa huomioon juurikin että perhe- ja kiinteistöasiat menevät jollain tapaa uusiksi.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 33
  Tulostusversio  
 
Siirry: