Sivuja: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuun Progressio!  (Luettu 419516 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Theus
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 407


Immortal


Profiili
« Vastaus #225 : 24.08.2009 22:51:37 »

Miten te olette kokeneet progressiivisen kuunpaluun? Mulla on reilu kuukauden päästä 7.h aika kivoilla aspekteilla, osana leijaa  chiron kärjellä ja muut kolmiossa  venus uranus.

Progekuu on kyllä toimiva tekniikka. Viimetalvena kun kuu meni tarkasti DC, jouduin päivälleen keskelle mitä merkillisintä ihmisuhdesotkua  Shocked
tallennettu

VAAKA-RAPU

MC harka 
AC leijona

Storia d"amore

www.myspace.com/theusmyspace
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #226 : 26.08.2009 11:00:42 »

Ja mulla vaan tarkkenee progekuu skorpionissa  aspect_con saturnus ja sitten se on vieläpä kuun ainoa aspekti. Sen sijaan mielenkiintoisempaa on progeauringon merkinvaihto parin kuukauden sisällä, sitä ei ihan joka vuosi tapahdukaan.
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #227 : 31.08.2009 15:22:21 »

Samoin myös jos on vahvassa kontaktissa Plutoon, on sekin hyvä aika tarkastella mielen syvyyksiä.

 Äitini kuoli 2007 mutta en ole löytänyt mitään viitettä siitä progekartalta. Kuu kulki noin aikoina Neitsyessä 22 astetta, 1. huone ja 3 asteen orbi proge askendentti. Ei kontaktia Plutoon, ei tapahtumia Ravussa tai Skorpionissa.
 Progekuu on muuten kyllä osoittautunut hyväksi indikaattoriksi elämän tapahtumille. Kummastelen kun ei mittään näy täällä Smiley.

Minun isäni kuoli 1997, enkä minäkään ole juuri löytänyt proge-kartalta siitä mitään selitystä juuri tuolta vuodelta/ ajalta.. Se tapahtuma näkyikin sitten aikaisemmin ja myöhemmin. Sen sijaan isäni kuolema näkyi kyllä tuon vuoden Auringon Paluu -kartallani - isäni kuoli 18.8. ja minun tarkka paluuni oli tuolloin 25.8. - sen vuoden AP:lla oli Pluto radixin 4. huoneessa.

Itse olen ajatellut, että tapahtuma oli niin odottamaton ja äkillinen, ettei sitä siksi näy proge-kartalla, vaan vasta sen seuraukset kun piti alkaa selvittämään kaikenlaisia sotkuja..
tallennettu

Norna
Vieras
« Vastaus #228 : 31.08.2009 16:31:47 »

 Minulla ei siis ole varsinaisen kuoleman aikoihin vieläkään nähdäkseni mitään merkkiä, toisaalta en osaa noita keskipistejuttujakaan että osaisin niiden maailmassa suunnistaa. Mulle astrologia on ollut kyllä äärimmäisen konkreettista ja esimerkit omalla kartallani ovat olleet melkeinpä naurettavan selkeitä ja kuin kirjasta.
 Anyways, äidin kuolemasta kun oli kulunut vuoden päivät ja aloin oikeasti ymmärtää tapahtuman kohtasi ensin Progekuu  kuunsolmu ja vielä kun oli kietoutuneena solmun vaikutuksiin kohtasi nataali pluto. Näihin aikoihin asia selkeytyi minulle ja nosti pinnalle paljon puhdistettavaa äitisuhteesta ja alkoi helpottava mutta raskas prosessi.
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #229 : 06.09.2009 14:01:16 »

Niin, ei ne muiden ihmisten kuolemat tapaa näkyä kuin heidän omilla kartoillaan.

Vinkki: Läheisten/sukulaisten kuolemia voi ilmetä omaisten auringonpaluukartoilla.
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3526



Profiili WWW
« Vastaus #230 : 06.09.2009 15:49:53 »

Proge-Kuu Skorpionissa vielä hetken aikaa..

Kukaan ei ole kuollut, mutta syntymä-teema tuli ajankohtaiseksi. Eli raskaana ollaan. 42-vuotias ei ilmeisestikään ole vielä liian vanha hedelmöitymään ihan perinteisin luomukeinoin.  buck2
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Norna
Vieras
« Vastaus #231 : 06.09.2009 17:04:31 »

 laugh wautsiwau!
tallennettu
noitatäti
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 118


Profiili
« Vastaus #232 : 07.09.2009 12:29:58 »

Onnittelut Lillille!

Milloin on laskettu aika?
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3526



Profiili WWW
« Vastaus #233 : 07.09.2009 13:21:07 »

Laskettu aika on 29.3.2010. Oinasta pukkaa.  Smiley Tietenkin jo iän puolesta on kyseessä riskiraskaus, keskenmenon mahdollisuus on korkea, mutta ainakin tähän asti kaikki on sujunut fyysiseltä kannalta hyvinkin helposti.

Miehellä on muuten progressiivinen Kuu Ravussa, joka sekin on hyvin otollinen sijainti perheenlisäystä ajatellen.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Lia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« Vastaus #234 : 07.09.2009 14:51:07 »

Onnellista odotusta teille kaikille Lilli !!! Ihana uutinen.
Olen 2 -vuotiaan oinaspojan mummi, poikani tuli isäksi progekuun ollessa hänellä ravussa eli, kuunpaluunsa aikoihin.
Itselläni progekuu siirtyy rapuun muutaman kuukauden kuluttua, ylittää ensin IC:n kaksosissa ja sitten kuun joka siis ravussa 5 astetta. Tuleeko ensin asunnon vaihto ja sitten lisää lapsenlapsia?
tallennettu
Posti
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 141


Toivo elää ja niin minäkin!


Profiili
« Vastaus #235 : 08.09.2009 16:00:24 »

Katselin monta sivua, mutta en löytänyt tietoa proge  kuu;sta kaksosissa huoneessa 8. Jos 8. huone oli julkinen omaisuus ja kaksonen liittyy viestintään, niin tämä ei tunnu omalta jutulta lainkaan.  Huh
tallennettu
Lia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« Vastaus #236 : 08.09.2009 17:13:33 »

Hei Posti,
mun progekuu on taivaltanut kaksosissa jo toista vuotta, ja nyt ollut pitkään vielä 3. huoneessa joka siis kaksosten huone. Olenkin tänä aikana reissannut täällä kotimaassa enemmän kuin vuosikausiin, junalla, bussilla, omalla autolla ja lentänytkin muutaman kerran. Myös kursseilla ja koulutuksessa on tullut oltua. Kotityöt hoidettu vasemmalla kädellä, oikea käsi kännyssä tai läppärillä, ikinä ennen en ole ollut niin paljon netissä kuin viimesten kuukausien aikana. Kaikinpuolin vilkasta sosiaalista elämää...
Mitä progekuu kaksosissa 8. huoneessa mahtaa sitten tarkoittaa? Jotain syvällisempää, ehkä enemmän pinnan alla tapahtuavia henkilökohtaisempia juttuja, tai valtaan, rahaan, perintöön liittyvää
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #237 : 08.09.2009 17:16:02 »

Katselin monta sivua, mutta en löytänyt tietoa proge  kuu;sta kaksosissa huoneessa 8. Jos 8. huone oli julkinen omaisuus ja kaksonen liittyy viestintään, niin tämä ei tunnu omalta jutulta lainkaan.  Huh
Ketjua kannattaakin lukea Proge  kuu  kaksoset tai 8. huone.. 8. huoneen löydät kohdasta Proge  kuu Skorpionissa tai 8. huoneessa..  Ja Kaksosesta sitten juttua löytyykin täältä.. http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=858.msg40951#msg40951
Ja mä ainakin löysin monta juttua missä pohdittiin sitä miltä Proge Kuu Kaksosissa tuntuu, kun selasin ketjua aivan alusta alkaen..
tallennettu

Posti
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 141


Toivo elää ja niin minäkin!


Profiili
« Vastaus #238 : 09.09.2009 10:09:12 »

Skorpioni tai 8. huone:

Nyt teet ne muutokset jotka muovaa elämäsi mallin useaksi vuodeksi eteenpäin. jos olet kokeillut erilaisia ihmissuhteita jne, saatat nyt asettua avioon, tai toisaalta jos olet kulkenut eroa kohti saatat toteuttaa sen nyt. Suuria alkamisia ja loppumisia tapahtuu, esim. kodin perustaminen tai purkaminen. Saatat perustaa perheen tai tulla tilanteeseen jossa lapsesi kasvavat aikuisiksi. he saattavat pian perustaa omat perheensä tai muille sukulaisille tai ystäville voi syntyä lapsia. Valitettavasti syntymien aika on astrologisesti puhuttaessa myös kuolemien aikaa, ja saatat joutua siis osallistumaan myös hautajaisiin tai muutamiin.

Työelämässä saatat joko tehdä uuden sitoumuksen vanhaan työhösi tai sitten vaihtaa uuteen sellaiseen, joka pysyykin vakaana tulevaisuudessa. Nainen saattaa pitää pari vuotta vapaata hoitaakseen lapsia. Kummalla tavalla tämä sitten sinun elämässäsi meneekään, tarkoittaa se joka tapauksessa muutosta, uudelleensyntymää ja päämäärien uudelleenmäärittelyä niin kotona kuin sen ulkopuolellakin. saatat kiinnostua entisöinnistä, etenkin vanhojen esineiden kierrätyksestä, ja takuulla käytät rahaa ympäristösi (siis surroundings.. ei nyt ihan ympäristö mut blaah en keksi sanaa) muuttamiseen.

Muutokset työssä saattavat suunnata sinut viljely- tai elintarviketuotantoalalle, toinen mahdollisuus on jonkinlainen ammtillinen yhteys poliisiin, yksityisetsiviin tai sairaaloihin. Terveys- ja lakiasiat voivat kuulua myös henk.koht. elämääsi. Olet tietoisempi elämän mystisistä ja henkisistä puolista ja saatat kokea jonkin henkisen (psychic) kokemuksen, ehkäpä ensimmäistä kertaa elämässäsi. Tämä progressio vahvistaa intuitiotasi huimasti ja saatat jopa kehitellä mediumistisia kykyjä.

Toisten ihmisten rahoihin liittyvät asiat tulevat tärkeiksi samoin kuin heidän suhteutumisensa raha-asioihin, Esim. elatusmaksut, testamentit, perinnöt, lainat, verot, yhteistilit, bisnesjutut jne. Varo ettet suhtaudu laki- ja raha-asioihin liian suurella tunteella. Yhteisiis omistuksiin ja omaisuuteen liityvätasiat voidaan nyt selvittää, mutta varo olemasta ahne. Perheessä tai bisneksissä saattaa tulla riitaa erityisesti omaisuudesta. Nämä ovat tyypillisiä avioerotilanteessa, liikekumppanuuden päättyessä tai perheenjäsenen kuoleman seurauksena. Elämäsi rakenne kokee jonkilaisen muutoksen.

Jotkut aktiviteetit tuottavat sinulle nyt suurta tyydytystä ja saattavat täyttää moninaisia vaistomaisia (tai vietteihin liittyviä) tarpeita. Niihin voi kuulu melkeinpä mitä tahansa mikä tekee sinut onnelliseksi, mutta aika korkealle listassa täytyy laittaa seksi, ja ehkäpä asettuminen aloilleen onnelliseen kotiin tai entistä mukavampaan elämään. tapasi uudistuvat, mahdollisesti seurauksena uudesta sisäisten tarpeittesi ymmärryksestä. Vaistot syrjäyttävät logiikan ja saatat pyrkiä tavoitteisiisi lähes pakonomaisesti.

Myös joitakin aika kamalia ongelmia saattaa ilmaantua tämän progression aikana. Voimakkaiden tunteittesi intensiivisyys saattaa mennä yli ja muutua mustasukkaisuudeksi
tai erityisen himokkaaksi tai pakkomielteiseksi intohimoksi. Saatat joutua kiikkiin tai manipuloiduksi johonkin tilanteeseen, jota normaaliloissa kaihtaisit, tai käänteisesti itse pyrkiä omistamaan tai manipuloimaan toista ihmistä. Epänormaalin ylitunteellisissa reaktioissasi on kestämistä ja ne saattavat saada sinut toimimaan täysin päätömällä tavalla.  Tämä olisi oikea aika perehtyä syvällisesti johonkin pitkäaikaiseen sotkuun ja
vihdoinkin selvittää sen syyt, vaikka se tarkoittaisikin sitä että joudut vetämään parit luurangot komerosta. Saatat tuntea olevasi tunteiden ristitulessa mutta lopussa nouset kuin uudelleensyntyneenä, tuhosta pelastuneena.
Haa! Nyt löytyi tuo 8. huone.  Smiley Pitää vielä etsiä se  kaksoset ja tutkia kuinka kauan tätä vaihetta kestää.  Cool
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #239 : 09.09.2009 11:50:40 »

Progekuu  skorpioni yhtymässä Saturnukseen senkun tarkkenee, kuvaavaa että samaan aikaan transiittikartalla on lisäksi Saturnuksen neliö Kuulle. En koe että olisi jotenkin tavallista rankempaa, olen varmaan junnannut suossa jo niin kauan etten edes huomaa eroa. :Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33
  Tulostusversio  
 
Siirry: